انجمن‌های سرمایه افشای ریسک

بازگشت   انجمن‌های سرمایه > فارکس (Forex (Foreign Exchange) Market) > تالار عمومی فارکس (General Forex Discussion Forum)

Notices

پاسخ

ابزارهاي موضوع
قديمي July 28th, 2007, 20:58   #1
RAO3
Member

RAO3's Avatar

تاريخ عضويت: Mar 2007
تشکر از ايشان: 776 بار در 220 پست
RAO3 (سطح 1)
آیا واقعا میتوان از فارکس کسب سود کرد؟

0

با سلام و ادب خدمت اساتید و دوستان گرامی در این تاپیک میخواهم به لطف و یاری شما دوستان عزیزیک موضوع مهمی را که مدت چند سال است فکر و ذهن منو بخود مشغول ساخته را مطرح نموده وان اینکه ایا میتوان بطور مستمر و مداوم از فارکس سود جست یا نه؟
چگونه میتوان کسب سود کرد؟
با توجه به امار که همه عزیزان میدونند که در فارکس بالای 90 درصد ضرر میباشد و فقط کمتر از ده درصد دراین بازار سود مداوم کسب میکنند پس کسانی هم که سود میکنند حتما از ویژگی های بخصوصی برخودار هستنند و به تعبیر استاد فرخ یه تریدر موفق باید یک روح سالم داشته باشد در این تایپک عمده سخن بنده با اون دسته از عزیزانیست که در این بازار ضرر میکنند و جا دارد سرورانی هم که سود مدوام از این بازار میگیرند با راهنمائی های و نقطه نظرات امونده خودشان در این تایپک ما را یاری دهند هر چند که قبلا هم این بزرگوارن بدون هیچ چشم داشتی تمامی اطلاعات خویش را در همه سایتها به اشتراک گذاشتن از تک تک این سروران گرامی تشکر و سپاسگذاری مینمائیم
برای انهای که در این بازار ضرر میدهند همیشه این سوال برایشان مطرح است که ایا کسانی هستند که بطور مدوام و مستمر سود مکنند؟
و خیلی دوست دارند مثلا استمنت یکساله و یا حداقال شش ماهه از اونها ببینند
میخواهند نسخه گنجی که دست انهاست را ببینند
میخواهند بدونند واقعا چطوری و با چه روشی این سود را میکنند ووووو صدها سوال دیگه
خوب البته خیلی از دوستان هستند که هر روز سیگنال ها خودشون را در تایپک های مختلف در معرض دید عام میذارند مثلا درلایو تردینگ پیشرفته استاد فرخ یا اقای علی 198084 وکاکولوکیا عزیز و زمانی هم اقای دکتر مجید و یا در لایو تریدینگ متوسط کلی از دوستان عزیزو با تجربه که واقعا کارشون بینظیر است ویا دیگر دوستان با ایجا تایپک های اختصاصی معاملات خودشون را به ثبت میرسونند و از همه این بزرگواران تشکر میکنیم
اما دوستان با توجه به اینهمه سیگنال های خوب از انسان های خوب و تحصیل کرده وبه جرات میتوان گفت جز بهترین و حتی فریختگان هستنند چرا باز ضرر میدهیم؟ البته برای این سوال خیلی پاسخ میتوان گفت
شاید میتوان پاسخ را در بخش مدیریت سرمایه و روانشناسی معاملات ( Money Management and Psychology )گرفت و صدها پاسخ خوب و منطقی دیگر
که به نظر بنده یکی دیگر ازعوامل ضرر هم میتوانند مشکل طمع باشد البته اینجانب نمیخواهم در این تایپک به علل و چرا ضرر میکنیم بپردازیم که بهترین تایپک های مفیدی در این مور د ایجاد شده فقط بنده به عنون مثل به یک مورد اشاره میکنم در مورد طمع یه داستانی را عرض میکنم شاید تکراری باشد اگر تکراری ببخشید
در روزگاران قدیم روزی از روزها یه پادشاهی به وزیرش میگه وزیر جان یه سوالی از تو دارم اگه تونستی به سوالم جواب بدهی بعد از خودم ترا جانشین میکنم و تخت و تاج سلطنت به تو خواهد رسید و اگر نتونی پاسخ را بدهی از پست وزیری برکنار میشوی و مجازات هم میشوی القصه شاه گفت به من بگو نجس ترین نجسها چیه؟ وزیر ابتدا از خودش چند مورد جواب که به ذهنش میرسید به شاه گفت شاه گفت جوابت درست نیست و از امروز به تو چهل روز فرصت میدهم تا بری جواب سوال منو بیاری وزیر رفت از این و اون پرس جو کرداز دانشمندان حکما فیلسوفان وووووووو تا جواب را به شاه میگفت شاه میگفت نه جوابت درست نیست
چهل روز سپری شد روز اخر توی دشت بیابان افسرده حال و پریشان خاطر از دور باغی دید با خودش گفت برم اونجا کمی خستگی بدر کنم وارد باغ شد باغبان دید یه نفرغریبه وارد شد اما اون یه ادم معمولی نیست احتمالا ازبزرگان باشد خلاصه برایش کمی غذا و میوه اورد تا خستگی بدر کند بعد از پذیرائی باغبان پرسید ای مرد غریبه خیلی اشفته به نظر میرسی ایا مشکلی داری وزیر گفت درد بزرگی دارم ولم کن باغبان گفت خوب دردت را بگو شاید من تونستم کمکی بکنم وزیر خنده تلخی کرد و گفت ای بابا فیلسوفان دانشمندان نتوستند به من کمک کنند تو یه باغبان عامی میخوای به من کمک کنی؟
باغبان گفت تو مشکلت را بگو اگر تونستم کمکت میکنم اگر هم نتونستم در دردت شریک میشم در هر صورت گفتنش که ضرر نداره وزیر گفت باشه و بعد شروع به گفتن داستان و شرح ماوقع کرد باغبان گفت من جواب سوالت را میدونم وزیر با خنده تمسخر امیزی گفت بگو ببینم جواب سوال من چیه؟
باغبان گفت به این راحتی جوابشو نمگیم به یه شرط جواب درست را میگم باید اول اون شرط را قبول کنی تا من جواب را بگم (دوستان ببخشید از این جا به بعدش کمی غیر بهداشتیه شرمنده )خلاصه باغبان گفت باید بری زیر فعلان درخت انجا کمی نجاست هست باید کمی از ان را بخو.... تا منهم جوابشو بگم وزیر براشفته میشه و با عصبانیت میگه ای مردک تو خجالت نمیکشی میدونی چی میگی من یه وزیرم
باغبان گفت هستی که هستی از فردا که نیستی اما اگه شرط منو عملی کنی شاید پادشاه هم بشی وزیر کمی ارام شد گفت بذار به جای اون شرط بتو هرچقدر که طلا پول جواهر خواستی بدم باغبان گفت اصلا امکان نداره تنها راهش همینه که باید شرطم را عملی کنی تا پاسخ بگوئیم وزیر هر چی گفت باغبان قبول نکرد اخر سر وزیر مجبور شد گلاب به رویتون بخاطر مقام پادشاهی و ترس از برکناری پست وزیری شرط باغبان را اجرا کنه بعد از انجام اینکار وزیر گفت حالا بگو ببینم جواب سوال چیست؟
باغبان گفت برو به شاهت بگو نجس ترین نجس ها توی این دنیا طمع است زیرا حتی توی وزیر به خاطر مقام پادشاهی حاضر شدی انچه را که فکر میکردی نجس ترین چیزهاست را بخوری اگر تو طمع نمیکردی هرگز اینکار را نمیکردی
اری طمع انسان را وادار به همه کارها میکند و تمامی جنگ خونریز شاید بخاطر طمع انسانی است
دوستان ببخشید شاید این پست کمی طولانی و خسته کننده شد ان شالله در پستهای بعدی به هدفی که میخواهم ان را دنبال کنیم بازگو خواهم کرد شاد و شاد کام باشید
ادامه دارد....
قديمي July 28th, 2007, 23:10   #2
FRXCFD
Senior Member

تاريخ عضويت: Jan 2007
محل سكونت: تهران
تشکر از ايشان: 261 بار در 151 پست
FRXCFD (سطح 4)FRXCFD (سطح 4)FRXCFD (سطح 4)FRXCFD (سطح 4)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به FRXCFD
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله RAO3 نمايش نوشته ها
باغبان گفت برو به شاهت بگو نجس ترین نجس ها توی این دنیا طمع است زیرا حتی توی وزیر به خاطر مقام پادشاهی حاضر شدی انچه را که فکر میکردی نجس ترین چیزهاست را بخوری اگر تو طمع نمیکردی هرگز اینکار را نمیکردی
اری طمع انسان را وادار به همه کارها میکند و تمامی جنگ خونریز شاید بخاطر طمع انسانی است
ادامه دارد....
البته ضرردهی در فارکس دلایل متعددی دارد. اما اگر شما همه موانع دیگر را هم تقریبا رفع کرده باشید، یکی از موانع قوی دیگر که همین طمع باشد همچنان باقی است. که ظاهرا گذر از آن چندان ساده نیست و شاید برای کسی که دیگر مشکلات را ظاهرا رفع کرده مشکل تر هم باشد.

اما صرفنظر از فارکس، دلنشینی این حکایت ناشی از صدق آن بر کلیت زندگی انسانی (و بالطبع فارکس هم به عنوان بخش کوچکی از آن) است. واقعا لاقل بخش بزرگی از مشکلات نوع انسان به نوعی ریشه در طمع و افزون خواهی و عدم قناعت او ندارند؟

به گمانم تقریبا همه ما این روایت از مولا علی را که : "بزرگترین ثروت قناعت است." را شنیده و غالبا هم به زبان و در دل خود آن را تایید هم کرده ایم. ولی واقعا صادقانه اندکی هم به معنای عمیق آن اندیشیده ایم یا اندکی سعی کرده ایم که لاقل بخشی از مصادیق آن در زندگی و افکار خود را تعیین کرده و به اجراء بگذاریم؟

جواب من که مشخص است: نه با خلوص 100%.
FRXCFD آفلاين است پاسخ با نقل قول
3 تشکر کننده از FRXCFD:
قديمي July 29th, 2007, 11:35   #3
Chipal
Senior Member

Chipal's Avatar

تاريخ عضويت: Feb 2006
تشکر از ايشان: 2,859 بار در 1,190 پست
Chipal (سطح 3)Chipal (سطح 3)Chipal (سطح 3)
0

سلام .
امروز یکشنبه هست ، بازارم تعطیل .
شاید همینه ساز مخالفم یخورده کوکه !

راستش من با این موضوع قناعت به این شکلش که بعضی از دوستان بهش نگاه میکنند ، موافق نیستم . ( ضمن احترام و ارادتی که برای کلیه عزیزان قائلم . )

فکر میکنم چیزی که از قناعت تو فارکس و به خصوص تو این فروم جا افتاده اینه که ( اگه اشتباه میکنم بگید لطفا ) : "با کمترین سود مطمئن" و "در اولین فرصت مناسب" معامله رو ببندیم .

این به این معنی هست که کلیه اصول و موارد مربوط به ریسک/ریوارد رو کنار گذاشتیم .
به عبارت ساده تر ، در صورت معامله با فرمت ذکر شده ، یک ضرر ، کلیه سودهای ما رو ( و شاید قسمتی از اصل سرمایه رو) در طی روز میتونه از بین ببره .( احتمالا اغلب ما این تجربه رو در روزهای اول آشناییمون با فارکس داشتیم . یادمه یه جایی fx-pip عزیز ضمن گذاشتن یه اسیتمنت ، دقیقا به همین نکته اشاره کرده بود )

من به قناعت کاملا معتقدم( هر چند متاسفانه شاید همیشه بهش عمل نکنم !) . اما تعریفم از اون کمی متفاوت هست .

تعریف من از قناعت ، "عمل به استراتژی خروج از پیش تعیین شده" است . یعنی اینکه اگر هدف , خروج به قصد 10 پیپ ، یا برخورد با اولین پیوت ، یا کراس معکوس 2 MA یا ... بوده ، همونجا این کار رو انجام بدیم و بعد از اونه که باید با این غول طمع مبارزه کرد .
در واقع شاید معنی دوری از طمع تو این بازار ، بیشتر مرتبط با "دیسیپلین" باشه تا اون چیزی که تو مراودات روزمره متداول هست .

ضمنا شاید مهمترین دلیل گرفتار شدن در چرخه طمع همین بی هدف بودن در معامله است .
به این شکل که چون هدف و برنامه از پیش تعیین شده ای برای "خروج" نداریم ، هیچ ملاکی نداریم که از بعد از رسیدن به آن هدف ( مثلا 10 پیپ ) خودمان را مقید کرده و اقدام به خروج کنیم .
بنابراین شاید یک خروج هدفمند ، نقش مهمی (و احتمالا لازمی ) در از بین بردن طمع داشته باشد .

ارادتمند
چیپال
قديمي July 29th, 2007, 13:12   #4
FRXCFD
Senior Member

تاريخ عضويت: Jan 2007
تشکر از ايشان: 261 بار در 151 پست
FRXCFD (سطح 4)FRXCFD (سطح 4)FRXCFD (سطح 4)FRXCFD (سطح 4)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به FRXCFD
0

Chipal عزیز

با ساز مخالفتان کاملا موافقم.

چون لااقل من وشما که هنوز به چیزی که بتوان آن را سود مطمئن نامید، حتی کمترین مقدارش که 1 پیپ باشد دست نیافته ایم و چون از آغاز تا پایان یک معامله هر پیپ سود به ازای قبول مخاطره ضرری تقریبا متناسب به دست می آید،
لذا کسب کمترین سود مطمئن در معنای ظاهری آن لاقل برای اینجانب که چندان واجد معنا نیست تا بخواهم آن پذیرفته و اجراء کنم و حدس میزنم که اگر دیگر دوستان هم از چنین عباراتی استفاده نموده اند قاعدتا به معنایی کمی متفاوت نظر داشته اند.

البته این به استراتژی معاملاتی بستگی دارد. اگر استراتژی ورودی داریم که تجربه نشان داده است که سریع وارد سود میشود اما به ادامه روند تشخیص داده شده توسط آن امید چندانی نیست. طبعا کار منطقی و طمع نکردن آن است که پس از وارد شدن معامله به همان سود کمی که بر اساس تجربه تقریبا همان سود معمول این استرانژی ورورد است، معامله را بسته و سود کم حاصل را که البته بعد از حصول اکنون سودی مطمئن است، کسب کنیم.

که البته این هم باز همان معنای مورد اشاره شما در مورد قناعت در این بازار است.
"عمل به استراتژی خروج از پیش تعیین شده"
چون استرتژی مناسب خروج برای استراتژی ورود فوق الذکر همان است.
در حالی که برای یک استرتژی ورود متفاوت بالطبع استرتژی خروج مناسب هم متفاوت خواهد بود.

اما مفهوم طمع همان است: زیاده خواهی. که البته مصداق آن در شرایط مختلف متفاوت می باشد.
و یکی از بهترین راههای عملی مقابله با آن (پس صحیح از تشخیص آن) تعیین و اجرای یک دیسیپلین دقیق کاری.
تعیین سود (و البته ضرر) معقول برای هر معامله متناسب با شرایط معامله و دانش و تجربه خودمان. همین طور سود یک روز، یک ماه و ...
نه به این معنا که برای آنها یک سود قطعی تعیین کنیم که کاری است غیر ممکن. بلکه محدوده توانایی خود در کسب سود را بشناسیم و لااقل تا زمان عدم تغییر شرایط موثر بر آن (از دانش و تجربه و مسایل روانی و محیط کاری و .. خود ما گرفته تا مسایل مختلف مربوط به رفتار بازار) بر کسب سودی بیشتر از این مقدار در یک معامله، یک روز و ... اصرار نداشته باشیم.

و شاید ذکر یک نکته هم خالی از فایده نباشد و آن اینکه به گمان اینجانب اصرار در عدم قبول ضرر و پس ندادن لااقل بخشی از سودهای کسب شده که امری طبیعی در این بازار است نیز میتواند مصداقی از طمع و عدم قناعت باشد.

با آرزوی موفقیت همگی
FRXCFD آفلاين است پاسخ با نقل قول
4 تشکر کننده از FRXCFD:
قديمي July 29th, 2007, 13:32   #5
mbinazir
Senior Member

mbinazir's Avatar

تاريخ عضويت: Jul 2006
تشکر از ايشان: 903 بار در 228 پست
mbinazir (سطح 6)mbinazir (سطح 6)mbinazir (سطح 6)mbinazir (سطح 6)mbinazir (سطح 6)mbinazir (سطح 6)
0

نقل قول:
آیا میتوان بطور مستمر و مداوم از فارکس سود جست یا نه؟
چگونه میتوان کسب سود کرد؟ ....
خوب دوست عزيز يحث جالبي است. اگه دائماً ضرر ميكني ميتواني پوزيشن‌هاي خودتان را برعكس بگيريد.
روي دمو امتحان كن. دليل ضرر سعي در تحليل كردن بازار است، در حالي كه ما بايد با بازار همراه شويم سعي ميكنيم آن را تحليل كرده و پوزيشن بگيريم. پس در پوزيشنهاي خود ميمانيم به اميد برگشت و سود دهي. بازار هم كه داراي نوسانات زياد است و اكثراً استاپ‌هاي كوچك خورده ميشود. من فكر ميكنم راهنمايي‌هاي دوستان با سابقه و كلامهاي ارزشمند آنان نظير استاد فرخ و جناب آقاي شاخص و ديگر دوستان با سابقه در صورتي كه بدرستي بكار گرفته شوند ميتواند نتيجه خوبي در بر داشته باشد.
موفق باشيد
قديمي July 30th, 2007, 00:13   #6
pedarkhande
Senior Member

pedarkhande's Avatar

تاريخ عضويت: Sep 2005
تشکر از ايشان: 758 بار در 177 پست
pedarkhande (سطح 8)pedarkhande (سطح 8)pedarkhande (سطح 8)pedarkhande (سطح 8)pedarkhande (سطح 8)pedarkhande (سطح 8)pedarkhande (سطح 8)pedarkhande (سطح 8)
0

با سلام

به نظر من در فاركس مي توان سود دهي مدام و يكنواخت و مطمئن داشت .
البته شايد اين حرف من براي كساني كه به تازگي ضرر كرده اند يا بارها كال مارجين شده اند, چندان خوشايند نباشد . ولي به هر حال اين نظر واقعي من است .
اما براي تشخيص سود كردن يك تريدر نمي توان فقط به استيتمنت اكتفاء كرد . بهترين راه براي اينكه بفهميم يك نفر سود مي كند يا ضرر ديدن دهها تريد زنده از اوست . يعني مثلا تريدر مورد نظر اعلام كند در تاريخ امروز و راس ساعت فلان به وقت تهران اين پوزيشن را با اين در صد حجمي از سرمايه ام گرفتم . بعد دقيقا در لحظه اي كه مي خواهد پوزيشن را ببندد باز به همان شكل اعلام كند . البته اين كار مشكلي است و معمولا كساني كه در حال سود كردن از بازار هستند براي اين كارها وقت نمي گذارند . ولي من فقط به اين طريق از كيفيت كار يك تريدر اطمينان پيدا مي كنم .
البته راه ساده تري هم وجود دارد و آن اين است كه اطلاع پيدا كنيم كه تريدر مورد نظر BMW 720 و خانه 1000 متري خود را از طريق فاركس خريداري نموده است !
در مورد موضوع قناعت هم كه دوستان مطرح فرمودند تقريبا با نظر Chipal موافقم . به نظر من استراتزيي كه زيان ده باشد , با هر مديريت مالي باز هم زيان ده است و هرگز سودده نمي شود و استراتزي سودده را هم دليلي ندارد خيلي با احتيط بيش از اندازه كار كنيم . البته بايد به بزرگترين زيان ها و بيشترين تكرار زيان ها و ساير مسائل علمي مربوطه توجه كرد .
كم كردن ريسك بطور افراطي كار را به جايي مي رساند كه تقريبا مي توان گفت شخص تريد نمي كند .
مثلا اگر كسي با 10000 دلار سرمايه تنها يك پوزيشن 0.01 لات بگيرد تقريبا مي شود گفت كه او تريد نمي كند و در حال بازي يا وقت تلف كردن است . يا مي شود گفت دارد دمو كار مي كند . زيرا حتي اگر 200 واحد در ماه كار كند مي شود 20 دلار يعني 0.2 در صد در ماه ( بانكها 6 برابر اين سود مي دهند ! )
وقتي كسي راه سود كردن در بازار را فراگرفت بايد به موثر ترين روش از آن استفاده كند .

موفق باشيد .
قديمي July 30th, 2007, 01:06   #7
MRmojtaba
Member

MRmojtaba's Avatar

تشکر از ايشان: 51 بار در 19 پست
MRmojtaba (سطح 2)
0

با سلام

دلیل ضرر بسیاری از این ۹۰ درصد نداشتن درک

مناسب از بازار و استفاده از لورایج بالاست

چنانچه یک مبتدی برای شروع کار از لورایج

(۱۰) استفاده کند اگر بدترین حالت فارکس

هم که همان کال شدنس برایش پیش بیاید

باز سود کرده است ... زیرا زمان بسیار زیادی

لازم دارد تا کال شده و در این زمان به تجربه های

بسیاری دست خواهد یافت که خود یک پیروزی است .

حتی حرفه ای های دنیای فارکس از لورایج کم

استفاده می کنند پس چنانچه شما نیز از لورایج

کم استفاده کنید در هر دو صورت برد یا باخت پیروز

شده اید .
MRmojtaba آفلاين است پاسخ با نقل قول
3 تشکر کننده از MRmojtaba:
قديمي July 30th, 2007, 04:10   #8
homayon
Senior Member

homayon's Avatar

تاريخ عضويت: Aug 2006
تشکر از ايشان: 1,091 بار در 354 پست
homayon (سطح 3)homayon (سطح 3)homayon (سطح 3)
0

سلام دوستان گرامی
بازار فارکس با مشخصاتی که بران حاکم است نسبت به سایر بازارها از سرعت تغییر ویا فرار بالاتر ی برخوردار است .لذا طبیعی است که کار در چنین محیطی نیازمند کنش و واکنشهای متناسبی نیز باشد .برای بدست اوردن ظرفیت مناسب وکسب موفقیت در این بازارویا هر تجارت دیگری لازم است تا ضمن شناخت نیازهاضعفهاوتوانائی ها وروح حاکم بران خود را تربیت مهیای ان نمائیم.
ویژگی سرعت وحساسیت بالای تغییرات قیمت ونقش تعیین کننده این عامل جهت غلبه بر ادراکات انسانی تا حدود زیادی موفقیت تریدر را تهدید مینماید.بنابراین لازم است که تریدر با تمرین وممارست توانائیهای بالقوه خودرا مناسب ومتناسب با این عرصه تقویت نماید.
توفیق درفارکس نیازمند غلبه بریک فرایند خطی (سری ) است که از سه عامل مهم تشکیل گردیده است:
تعیین استراتژی مناسب
مدیرت سرمایه
کنترل روحی وروانی
یعنی شرط لازم برای موفقیت تسلط ویا غلبه بر هر سه عامل ذکر شده و وجود هر نقصانی در این سیر خطی به معنی عدم توفیق خواهد بود.در یک محاسبه عددی ساده با فرض ارزشگذاری برابر برای هر یک از سه عامل ملاحظه میگردد که در صورتیکه شخصی به 50 در صد توانائی در هر یک از پارامتر ها نائل اید شانس موفقیت در کل فرایند برابراست با:
50%*50%*50%= 12.5%
ویا در صورت یافتن استراتزی کاملا موفق (100%) و شانس 50 درصدی موفقیت در دو عامل دیگر تریدر تنها با اقبال 25در صدی روبرو خواهد بود:
50%*50%*100%=25%
حال میتوانید براحتی نتیجه گیری نمائید که چرا بیش از 90درصد افراد در این بازار زیان میبینند.
یاحق
3 تشکر کننده از homayon:
قديمي July 30th, 2007, 06:26   #9
pashootan
Senior Member

pashootan's Avatar

تاريخ عضويت: Mar 2006
تشکر از ايشان: 3,508 بار در 530 پست
pashootan (سطح 11)pashootan (سطح 11)pashootan (سطح 11)pashootan (سطح 11)pashootan (سطح 11)pashootan (سطح 11)pashootan (سطح 11)pashootan (سطح 11)pashootan (سطح 11)pashootan (سطح 11)pashootan (سطح 11)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله homayon نمايش نوشته ها
... در یک محاسبه عددی ساده با فرض ارزشگذاری برابر برای هر یک از سه عامل ملاحظه میگردد که در صورتیکه شخصی به 50 در صد توانائی در هر یک از پارامتر ها نائل اید شانس موفقیت در کل فرایند برابراست با:
50%*50%*50%= 12.5%
حال میتوانید براحتی نتیجه گیری نمائید که چرا بیش از 90درصد افراد در این بازار زیان میبینند.
همایون جان سلام،

آقا معلومه که شما تبلیغ های قلمچی رو توی تلوزیون نمی بینی ها !!! که میگوید :
«کنکوری ها ! موفقیت تصادفی نیست!! موفقیت برنامه میخواهد! به کانون بیایید ... !!!»

ولی جدای از شوخی ، بنده میخواستم در تایید فرمایش های شما ، اینطور عرض کنم که جناب همایون عزیز تازه کمی به نفع تریدر ارفاق کردند !
وگرنه در هریک از سه عاملی که ایشان برشمردند ، حتی اگر یک درصد کاستی و نقصان وجود داشته باشد ، نهایتا منجر به شکست و نابودی فطعی و حتمی تریدر می گردد.

بعنوان مثال درمورد رعایت مدیریت سرمایه ، پنجاه درصد که سهل است ... اگر حتی یک درصد هم تریدر به قوانین آن بطور کامل عمل نکند، شانس موفقیتش درنهایت صفر خواهد بود.
یعنی به عبارت بهتر چنین تریدری بالاخره یک روز تمام موجودی اکانت خود را نابود خواهد کرد، حال ممکن است آن روز همین فردا باشد ، یا هفته بعد ، یا سال دیگر .... !
ولی در اصل شکست حتمی و نهایی او ، توفیری ایجاد نخواهد نمود.

پس من با همین استدلال جناب همایون عزیز، سختگیرانه تر نتیجه می گیرم که چرا اکثریت قاطع بیش از 90 درصدی ، در این بازار بازنده و شکست خورده خواهند بود.

باتشکر از جناب RAO3 عزیز ، که این تاپیک خوب را ایجاد کردند.
پشوتن./

پ.ن :
ضمن اینکه دقت کنید که در بسیاری از عرصه های دیگر ، برخلاف فارکس، موفقیت اینطوری بصورت صفر یا 100 تعریف نمیشود.
مثلا شما میتوانید یک فوتبالیست باشید و به قول جناب همایون، به اندازه 50 درصد در عرصه ورزشی خود موفق شده باشید.
ویا یک پیانیست باشید ، و با اندازه 60 درصد در عرصه موسیقی به موفقیت موردنظر خود دست یافته باشید.
ولی متاسفانه در عرصه فارکس ، شما یا 100 درصد برنده خواهید بود و به سودآوری مستمر و دائمی و مطمئنی دست خواهید یافت ،
ویا خدایی نکرده موفقیت شما در فارکس صفر بوده ، و همواره ضررهای شما درمجموع از سودهایتان در این بازار بیشتر هستند.
6 تشکر کننده از pashootan:
قديمي July 31st, 2007, 11:53   #10
siamak23
Senior Member

siamak23's Avatar

تشکر از ايشان: 2,464 بار در 706 پست
siamak23 (سطح 8)siamak23 (سطح 8)siamak23 (سطح 8)siamak23 (سطح 8)siamak23 (سطح 8)siamak23 (سطح 8)siamak23 (سطح 8)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به siamak23 ارسال پیام بوسیله Skype™ به siamak23
0

سلام

جناب RAO
شما که ماشاءالله تشکرهايتان نشان ميدهد مطالعات زيادي داشته ايد، واقعا" به اينکه ميشود از فارکس سود گرفت شک داريد؟
شايد هم منظور ديگري از اين تاپيک داريد و من نميفهمم.
قديمي July 31st, 2007, 12:56   #11
alipor
Senior Member

تاريخ عضويت: Nov 2006
تشکر از ايشان: 673 بار در 290 پست
alipor (سطح 1)
0

نقل قول:
با سلام و ادب خدمت اساتید و دوستان گرامی در این تاپیک میخواهم به لطف و یاری شما دوستان عزیزیک موضوع مهمی را که مدت چند سال است فکر و ذهن منو بخود مشغول ساخته را مطرح نموده وان اینکه ایا میتوان بطور مستمر و مداوم از فارکس سود جست یا نه؟
چگونه میتوان کسب سود کرد؟
با توجه به امار که همه عزیزان میدونند که در فارکس بالای 90 درصد ضرر میباشد و فقط کمتر از ده درصد دراین بازار سود مداوم کسب میکنند پس کسانی هم که سود میکنند حتما از ویژگی های بخصوصی برخودار هستنند و به تعبیر استاد فرخ یه تریدر موفق باید یک روح سالم داشته باشد در این تایپک عمده سخن بنده با اون دسته از عزیزانیست که در این بازار ضرر میکنند و جا دارد سرورانی هم که سود مدوام از این بازار میگیرند با راهنمائی های و نقطه نظرات امونده خودشان در این تایپک ما را یاری دهند هر چند که قبلا هم این بزرگوارن بدون هیچ چشم داشتی تمامی اطلاعات خویش را در همه سایتها به اشتراک گذاشتن از تک تک این سروران گرامی تشکر و سپاسگذاری مینمائیم
برای انهای که در این بازار ضرر میدهند همیشه این سوال برایشان مطرح است که ایا کسانی هستند که بطور مدوام و مستمر سود مکنند؟
و خیلی دوست دارند مثلا استمنت یکساله و یا حداقال شش ماهه از اونها ببینند
میخواهند نسخه گنجی که دست انهاست را ببینند
میخواهند بدونند واقعا چطوری و با چه روشی این سود را میکنند ووووو صدها سوال دیگه
خوب البته خیلی از دوستان هستند که هر روز سیگنال ها خودشون را در تایپک های مختلف در معرض دید عام میذارند مثلا درلایو تردینگ پیشرفته استاد فرخ یا اقای علی 198084 وکاکولوکیا عزیز و زمانی هم اقای دکتر مجید و یا در لایو تریدینگ متوسط کلی از دوستان عزیزو با تجربه که واقعا کارشون بینظیر است ویا دیگر دوستان با ایجا تایپک های اختصاصی معاملات خودشون را به ثبت میرسونند و از همه این بزرگواران تشکر میکنیم
اما دوستان با توجه به اینهمه سیگنال های خوب از انسان های خوب و تحصیل کرده وبه جرات میتوان گفت جز بهترین و حتی فریختگان هستنند چرا باز ضرر میدهیم؟ البته برای این سوال خیلی پاسخ میتوان گفت
شاید میتوان پاسخ را در بخش مدیریت سرمایه و روانشناسی معاملات ( Money Management and Psychology )گرفت و صدها پاسخ خوب و منطقی دیگر
که به نظر بنده یکی دیگر ازعوامل ضرر هم میتوانند مشکل طمع باشد البته اینجانب نمیخواهم در این تایپک به علل و چرا ضرر میکنیم بپردازیم که بهترین تایپک های مفیدی در این مور د ایجاد شده فقط بنده به عنون مثل به یک مورد اشاره میکنم در مورد طمع یه داستانی را عرض میکنم شاید تکراری باشد اگر تکراری ببخشید
در روزگاران قدیم روزی از روزها یه پادشاهی به وزیرش میگه وزیر جان یه سوالی از تو دارم اگه تونستی به سوالم جواب بدهی بعد از خودم ترا جانشین میکنم و تخت و تاج سلطنت به تو خواهد رسید و اگر نتونی پاسخ را بدهی از پست وزیری برکنار میشوی و مجازات هم میشوی القصه شاه گفت به من بگو نجس ترین نجسها چیه؟ وزیر ابتدا از خودش چند مورد جواب که به ذهنش میرسید به شاه گفت شاه گفت جوابت درست نیست و از امروز به تو چهل روز فرصت میدهم تا بری جواب سوال منو بیاری وزیر رفت از این و اون پرس جو کرداز دانشمندان حکما فیلسوفان وووووووو تا جواب را به شاه میگفت شاه میگفت نه جوابت درست نیست
چهل روز سپری شد روز اخر توی دشت بیابان افسرده حال و پریشان خاطر از دور باغی دید با خودش گفت برم اونجا کمی خستگی بدر کنم وارد باغ شد باغبان دید یه نفرغریبه وارد شد اما اون یه ادم معمولی نیست احتمالا ازبزرگان باشد خلاصه برایش کمی غذا و میوه اورد تا خستگی بدر کند بعد از پذیرائی باغبان پرسید ای مرد غریبه خیلی اشفته به نظر میرسی ایا مشکلی داری وزیر گفت درد بزرگی دارم ولم کن باغبان گفت خوب دردت را بگو شاید من تونستم کمکی بکنم وزیر خنده تلخی کرد و گفت ای بابا فیلسوفان دانشمندان نتوستند به من کمک کنند تو یه باغبان عامی میخوای به من کمک کنی؟
باغبان گفت تو مشکلت را بگو اگر تونستم کمکت میکنم اگر هم نتونستم در دردت شریک میشم در هر صورت گفتنش که ضرر نداره وزیر گفت باشه و بعد شروع به گفتن داستان و شرح ماوقع کرد باغبان گفت من جواب سوالت را میدونم وزیر با خنده تمسخر امیزی گفت بگو ببینم جواب سوال من چیه؟
باغبان گفت به این راحتی جوابشو نمگیم به یه شرط جواب درست را میگم باید اول اون شرط را قبول کنی تا من جواب را بگم (دوستان ببخشید از این جا به بعدش کمی غیر بهداشتیه شرمنده )خلاصه باغبان گفت باید بری زیر فعلان درخت انجا کمی نجاست هست باید کمی از ان را بخو.... تا منهم جوابشو بگم وزیر براشفته میشه و با عصبانیت میگه ای مردک تو خجالت نمیکشی میدونی چی میگی من یه وزیرم
باغبان گفت هستی که هستی از فردا که نیستی اما اگه شرط منو عملی کنی شاید پادشاه هم بشی وزیر کمی ارام شد گفت بذار به جای اون شرط بتو هرچقدر که طلا پول جواهر خواستی بدم باغبان گفت اصلا امکان نداره تنها راهش همینه که باید شرطم را عملی کنی تا پاسخ بگوئیم وزیر هر چی گفت باغبان قبول نکرد اخر سر وزیر مجبور شد گلاب به رویتون بخاطر مقام پادشاهی و ترس از برکناری پست وزیری شرط باغبان را اجرا کنه بعد از انجام اینکار وزیر گفت حالا بگو ببینم جواب سوال چیست؟
دوستان ببخشید شاید این پست کمی طولانی و خسته کننده شد ان شالله در پستهای بعدی به هدفی که میخواهم ان را دنبال کنیم بازگو خواهم کرد شاد و شاد کام باشید
ادامه دارد....
سلام

به نظر من اين طمع نيست كه به يك تريدر ضرر ميزنه بلكه عدم اطلاع از نقطه صحيح ورود است كه تريدر را با

ضرر مواجه مي كنه اگر يك تريدر بتونه روند بازار و نقطه درست ورود را خوب تشخيص بده مي تونه بدون هيچ

مشكلي با تمام سرمايه وارد معامله بشه و سود خوبي كسب كنه متاسفانه يكي از دلايلي كه تريدرهاي

نمي تونند پيشرفت كنند همين قضيه استاپلز است تا زماني كه يك تريدر دل خودش را به استاپ خوش كنه

نمي تونه تو اين بازار حرفي برا گفتن داشته باشه و اين مساله باعث ميشه تريدر هيچموقع به نقطه ورود

بدون ضرر دست پيدا نكنه و بلا نسبت مثل خر در گل بمونه
قديمي July 31st, 2007, 13:01   #12
alipor
Senior Member

alipor (سطح 1)
0

يك استيتمنت كاري از ديروز تا حالا دارم هر چه كردم سيو نميشه كه ارسال كنم ببينين
قديمي July 31st, 2007, 13:15   #13
alipor
Senior Member

alipor (سطح 1)
0

شما سعي نكنيد همش دنبال اين باشيد كه از روش افرادي كه در اين بازار سود ميكنند تبعيت كنيد بلكه سعي

كنيد با استفاده از نحوه تفكر صحيح خودتان به دنبال اين باشيد كه يك نقطه بدون ضرر براي معامله پيدا كنيد

نقطه اي كه وقتي وارد شديد ديگه از ضرر خبري نباشه و وقتي وارد شدي به اين سادگيها خارج نشي و حركات 300

پيپي از ش بگيري اونوقت ميتوني بگي كه تريدر شدي و السلام
قديمي August 1st, 2007, 03:09   #14
RAO3
Member

RAO3's Avatar

RAO3 (سطح 1)
0

با سلام و تشکر از همه عزیزانی که ابراز محبت کردن و نظرات وتجارب اموزنده خودش را به اشتراک گذاشتن
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله FRXCFD نمايش نوشته ها
البته ضرردهی در فارکس دلایل متعددی دارد. اما اگر شما همه موانع دیگر را هم تقریبا رفع کرده باشید، یکی از موانع قوی دیگر که همین طمع باشد همچنان باقی است. که ظاهرا گذر از آن چندان ساده نیست و شاید برای کسی که دیگر مشکلات را ظاهرا رفع کرده مشکل تر هم باشد.
به گمانم تقریبا همه ما این روایت از مولا علی را که : "بزرگترین ثروت قناعت است." .
واقعا بزرگتر ثروت قناعت است
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله ghazmar نمايش نوشته ها
طمع ، ترس و عجله سه دشمن اصلي يک معامله گر هستند.
در عوض قناعت ، اعتماد به نفس و صبر بهترين دوستان يک معامله گر هستند.
.
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Chipal نمايش نوشته ها
راستش من با این موضوع قناعت به این شکلش که بعضی از دوستان بهش نگاه میکنند ، موافق نیستم . ( ضمن احترام و ارادتی که برای کلیه عزیزان قائلم . )
فکر میکنم چیزی که از قناعت تو فارکس و به خصوص تو این فروم جا افتاده اینه که ( اگه اشتباه میکنم بگید لطفا ) : "با کمترین سود مطمئن" و "در اولین فرصت مناسب" معامله رو ببندیم .
این به این معنی هست که کلیه اصول و موارد مربوط به ریسک/ریوارد رو کنار گذاشتیم .
تعریف من از قناعت ، "عمل به استراتژی خروج از پیش تعیین شده" است .بنابراین شاید یک خروج هدفمند ، نقش مهمی (و احتمالا لازمی ) در از بین بردن طمع داشته باشد .
در تائید فرمایشات اقای چپال
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله raminayat نمايش نوشته ها
بیست اصل موفقیت در معامله گری

19. احتمال موفقیت در معامله زمانی افزایش می یابد که معامله نسبت ریسک به سود خود را به طور صریح و مناسبی در موقع ورود به بازار مشخص کند.
نقل شده از :
[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
و
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Farrokh نمايش نوشته ها
معامله گران موفق هنگام شرؤع منفعت تا زمانيكه امكان سوداوري بيشتر وجود دارد در بازار با قي ميمانند
.
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله mbinazir نمايش نوشته ها
خوب دوست عزيز يحث جالبي است. اگه دائماً ضرر ميكني ميتواني پوزيشن‌هاي خودتان را برعكس بگيريد.
روي دمو امتحان كن. دليل ضرر سعي در تحليل كردن بازار است، در حالي كه ما بايد با بازار همراه شويم سعي ميكنيم آن را تحليل كرده و پوزيشن بگيريم
با تشکر از راهنمای شما دوست گرامی
[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله pedarkhande نمايش نوشته ها
با سلام

اما براي تشخيص سود كردن يك تريدر نمي توان فقط به استيتمنت اكتفاء كرد . بهترين راه براي اينكه بفهميم يك نفر سود مي كند يا ضرر ديدن دهها تريد زنده از اوست .
جناب pedarkhande اگر خدا بخواهدبنده هم دنبال چنین هدفی هستم از مطالب ارزشمند شما ممنون
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله MRmojtaba نمايش نوشته ها
با سلام

دلیل ضرر بسیاری از این ۹۰ درصد نداشتن درک

مناسب از بازار و استفاده از لورایج بالاست

.
در مورد لوریج با جنابعالی قویا موافقم
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله homayon نمايش نوشته ها
توفیق درفارکس نیازمند غلبه بریک فرایند خطی (سری ) است که از سه عامل مهم تشکیل گردیده است:
تعیین استراتژی مناسب
مدیرت سرمایه

کنترل روحی وروانی
یعنی شرط لازم برای موفقیت تسلط ویا غلبه بر هر سه عامل ذکر شده و وجود هر نقصانی در این سیر خطی به معنی عدم توفیق خواهد بود.
جناب همایون عزیز تنها شرط توفیق در فارکس فقط همین سه عامل است که بخوبی بدان اشاره فرمودید
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله pashootan نمايش نوشته ها
همایون جان سلام،

جدای از شوخی ، بنده میخواستم در تایید فرمایش های شما ، اینطور عرض کنم که جناب همایون عزیز تازه کمی به نفع تریدر ارفاق کردند !
وگرنه در هریک از سه عاملی که ایشان برشمردند ، حتی اگر یک درصد کاستی و نقصان وجود داشته باشد ، نهایتا منجر به شکست و نابودی فطعی و حتمی تریدر می گردد.
بعنوان مثال درمورد رعایت مدیریت سرمایه ، پنجاه درصد که سهل است ... اگر حتی یک درصد هم تریدر به قوانین آن بطور کامل عمل نکند، شانس موفقیتش درنهایت صفر خواهد بود.
یعنی به عبارت بهتر چنین تریدری بالاخره یک روز تمام موجودی اکانت خود را نابود خواهد کرد، حال ممکن است آن روز همین فردا باشد ، یا هفته بعد ، یا سال دیگر .... !
ولی در اصل شکست حتمی و نهایی او ، توفیری ایجاد نخواهد نمود.
.
پشوتن گرامی موضوع را بخوبی تجزیه و تحلیل کردید سپاسگذار
قديمي August 1st, 2007, 07:04   #15
RAO3
Member

RAO3's Avatar

RAO3 (سطح 1)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله siamak23 نمايش نوشته ها
سلام

جناب RAO
شما که ماشاءالله تشکرهايتان نشان ميدهد مطالعات زيادي داشته ايد، .
با سلام خدمت اقایsiamak23 این بازار باتوجه فرمایشات استاد فرخ که جنابعالی عینا نقل و قول کردید نیاز چندانی به مطالعه ندارد

نقل قول:
به تجربه ثابت شده كه جهت موفقيت در معاملات سهام نياز وا فری به تئوريهای اقتصادی ، جزئيات مسائل مربوط به عرضه و تقاضا و يا پيروی از نتايج تجزيه و تحليل نمودارهای نوسانات قيمت نبوده و بأ ستثناء پاره ای از معلومات ابتدائی در باره نحوه انجام معاملات و فرهنگ لغات و شناخت مخاطرات موجود در بازار كسب اطلاعات اضافی لزوم چندانی ندارد
آنچه بيش از هر چيز ديگر اهميت دارد اينستكه انسان ميبايد خود را بخوبی بشناسد و با روح و روان خود در تماس دائم باشد . بد ينمعنی كه بتواند انگيزه ها و احساسات و عوامل هيجانات روحی خود را درك و شناسائی نموده و از باز تاب و عكس العمل روحی خود در مقابل نوسانات قيمت آگاه باشد

مطلب فوق در تاپیک ملاحظات روانشناسی ثبت شده. لطفا" به قسمتی که با رنگ قرمز مشخص شده توجه بفرمائید
نقل قول:
واقعا" به اينکه ميشود از فارکس سود گرفت شک داريد؟
.
ایا با خوندن این پستها انسان شک نمیکنه؟
نقل قول:
میدونستین بیش از 90 درصد افرادی که وارد این بازار میشن ضرر میکنن؟ با این توصیف آیا ریختن پولی که اغلب با زحمت به دست اومده در این بازار کار درستیه؟ میدونید که با چند تا کلیک این پول به باد میره
نقل قول:
یه چیز بگم شاید باور نکنید. اکثر افراد در این سایت (حتی اونهایی که اسم درکردن و شما فکر میکنید دارن پول پارو میکنن ) دارن ضرر میکنن.
نقل قول:
همه شنیدن فلانی داره سود میکنه ولی هیچکس ندیده
نقل قول:
میدونستین کسانی که سود میکنن متد معاملاتیشون را به دیگران نمیگن و چیزهایی که در سایتها هست فقط حاوی نکاتی هست که بیشتر به درد حرفه ایها میخوره؟
نقل قول:
میدونستین ضرر کردن چقدر ناراحت کننده است؟ و از اون بیشتر وقتی پشت سر هم ضرر کنی؟
نقل قول:
میدونستین اصلا" اونقدر که فکر میکنین منطقی نیستین و بعد از چند تا ضرر کارهای احمقانه ای میکنید که نابود کننده است. بله خود شما. چرا باور نمیکنی، خودت. با توام
نقل قول:
آیا آدمهایی را میشناسید که شغل و تحصیلاتشون را بخاطر سراب فارکس رها کردند و جز پشیمانی و حسرت هیچ چیز بدست نیاوردند؟ راه دور نرید. تو همین سایت زیاد داریم.
نقل قول:
آیا هیچوقت به این فکر نیافتادید که شاید بدرد فارکس نخورید. هر شخصیتی اینجا موفق نمیشه. ویژگیهای خاصی لازمه
نقل قول:
قبل از اینکه در این تاپیک پست بزنی و حرفهای امیدوارکننده بزنی یه سؤال از خودت بپرس. در خلوت خودت
"آیا من خودم سود میکنم؟"
اونوقت میبینی که نباید پست بزنی. دوستان بیائید شعار ندیم. بیائید اول به کاری که واقعا" در عمل خودمون کردیم فکر کنیم.
نقل قول:
چه آسان مینمود اول غم دریا به بوی سود.....................غلط کردم که این طوفان به صد گوهر نمی ارزد
بنده خلاصه کردم وکل تاپیک خوب شما [کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
نقل قول:

شايد هم منظور ديگري از اين تاپيک داريد و من نميفهمم.
بله اقای سیامک عزیز در اولین پستم اشاره کردم که هدفی دارم که انشالله در پستهای بعدی عنوان میکنم شاد و شادکام باشید
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله alipor نمايش نوشته ها
شما سعي نكنيد همش دنبال اين باشيد كه از روش افرادي كه در اين بازار سود ميكنند تبعيت كنيد بلكه سعي

كنيد با استفاده از نحوه تفكر صحيح خودتان به دنبال اين باشيد كه يك نقطه بدون ضرر براي معامله پيدا كنيد

نقطه اي كه وقتي وارد شديد ديگه از ضرر خبري نباشه و وقتي وارد شدي به اين سادگيها خارج نشي و حركات 300

پيپي از ش بگيري اونوقت ميتوني بگي كه تريدر شدي و السلام
جناب علیپور ممنون از راهنمائیتون
پاسخ

Bookmarks

برچسب‌ها
فارکس, کرد؟, کسب, واقعا, میتوان, آیا, سود

ابزارهاي موضوع

قواعد ارسال
شما نمی‌توانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمی‌توانید پاسخ ارسال کنید
شما نمی‌توانید فایل ضمیمه ارسال کنید
شما نمی‌توانید پست‌های خود را ویرایش کنید