![]() |
![]() |
|
|
|
#1 |
|
Senior Member
|
قبل از شروع فارکس باید بدانید
به نام خدا و با سلام
خب همهء ما میدونیم که فارکس چقدر جذابه و موفقیت در اون چقدر شیرین. این تاپیک را زدم تا دوستان باتجربه تر ،هر کی تمایل داره دربارهء نقاط منفی کار بگه. دربارهء واقعیتهایی که در عمل بهش برمیخوریم. من فکر میکنم جای تاپیکی که به جای امید کمی ناامیدی تزریق کنه در سایت خالیه. واقعیت این هست که اکثر افراد تا با فارکس آشنا میشن زودئ عجله دارن حساب REAL باز کنن و اتفاقات ناگوار همینطور مثل یک سیکل برای همه تکرار میشه. بیایید کمی تازه کارها را بترسونیم. از واقعیتها بگیم. بگیم که خیلی از فکرها سرابه و هیچ چیزی مفت بدست نمیاد. فارکس اگر چه خیلی ایده آله ولی به همون میزان برای موفقیت آدم سختی میکشه. بیایید کمی تازه کارها را ناامید کنیم. این خیلی بهتر از اونه که بعد از تحمل صدمات ناامید بشن. بگذار بفهمن بچه بازی نیست. اینجوری لااقل هر کی خواست بیاد از همون اول میدونه چه کار خفنی را شروع کرده.
|
| 42 تشکر کننده از siamak23: | ali20, Ashkan1, azarakhsh118, a_kourosh_a, a_skeletor, behrouz-fx, bob, boy2german, dnsalami, Don Corleone, Enaiat, Erfaani, F@RROKH, FRXCFD, fx-pip, fx.PARADISE, FXRAMIN, hasanelsas, HELIX, hossein ahangari, hossein shariat, javad2006, kingnothing, koroshaty, learnforex, LionHeart, mahdee, MASK, masoood, Mehdi.gpr, meqdad, meryn, mohammad rostami, mohsen59, mr_reza110, ramin.yazdan, RAO3, reza1982, reza_araban, Shahab_Mco, streetracer, Syavash |
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
میدونستین بیش از 90 درصد افرادی که وارد این بازار میشن ضرر میکنن؟ با این توصیف آیا ریختن پولی که اغلب با زحمت به دست اومده در این بازار کار درستیه؟ میدونید که با چند تا کلیک این پول به باد میره
|
| 17 تشکر کننده از siamak23: |
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
اکثر افراد بزرگترین دغدغه شون هنگام شروع کار اینه که بروکری پیدا کنن که پولشونو نخوره.
یکی نیست بگه عزیز دل برادر زیاد فرقی نمیکنه. شما خودت این پول را دو دستی تقدیم میکنی
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
سود بردن روی دمو به هیچ وجه دلیلی بر سود بردن در real نمیشه.
|
| 15 تشکر کننده از siamak23: |
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
یه چیز بگم شاید باور نکنید. اکثر افراد در این سایت (حتی اونهایی که اسم درکردن و شما فکر میکنید دارن پول پارو میکنن ) دارن ضرر میکنن.
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
تاريخ عضويت: Mar 2007
تشکر از ايشان: 198 بار در 76 پست
![]() |
میدونستین در اکثر کارها بیش از 90 درصد افرادی که وارد میشن موفق نمی شوند ؟
میدونستین تو محله شما چن تا بقال و چقال هست اما خانم های محل بیشتر سمت یک مغازه به خصوص می روند که فروشنده کارش را بهتر بلد است قوی تر است شاید قیمت هایش فرقی نکند اما شاید روابط عمومی قوی داشته باشد شاید هم قدیمی باشد میدونستین چن نفر در سال برای یاد گیری موسیقی وارد آموزشگاه های مختلف می شوند و هیچ کدام نوازنده نمی شوند میدونستین در سال چن نفر از دانشگاه ها و دانشکده ها فارغ التحصیل رشته های بازیگری و کارگردانی می شوند اما هیچ کدام کارگردان و بازیگر نمی شوند پس چرا توقع داشته باشیم فارکس جدای از کارهای دیگر باشد؟ فارکس راه آسانی برای پول در آوردن نیست اما خیلی ها می توانند و خیلی های بیشتر نمی توانند فارکس یک علم یک هنر و یک فن است یاد بگیرید و یک عمر از زندگی لذت ببرید اگر کسی سود نمی کرد قطعا این همه آدم از همه دنیا یه جا جمع نمی شدن اما برای همه نیست اگر برای همه سود بود که اصلا به دروغ بود و کلاه برداری آخرین ويرايش توسط fxfive در April 4th, 2007 و ساعت 13:07 |
|
|
|
| 17 تشکر کننده از fxfive: | ali20, Arak_fx, a_kourosh_a, behrad, Desire, dnsalami, F@RROKH, FRXCFD, fx.PARADISE, FXRAMIN, HELIX, MASK, meryn, OKEY, RAO3, reza_araban, smartchain1 |
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
همه شنیدن فلانی داره سود میکنه ولی هیچکس ندیده
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
میدونستین کسانی که سود میکنن متد معاملاتیشون را به دیگران نمیگن و چیزهایی که در سایتها هست فقط حاوی نکاتی هست که بیشتر به درد حرفه ایها میخوره؟
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
میدونستین ضرر کردن چقدر ناراحت کننده است؟ و از اون بیشتر وقتی پشت سر هم ضرر کنی؟
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
میدونستین اصلا" اونقدر که فکر میکنین منطقی نیستین و بعد از چند تا ضرر کارهای احمقانه ای میکنید که نابود کننده است. بله خود شما. چرا باور نمیکنی، خودت. با توام
|
| 17 تشکر کننده از siamak23: | Arak_fx, ario, Ashkan1, azarakhsh118, behrouz-fx, dnsalami, FRXCFD, fx.PARADISE, FXRAMIN, HELIX, K1, mammad81, MASK, nashmi2003, RAO3, reza1982, smartchain1 |
|
|
#11 |
|
Senior Member
|
آیا آدمهایی را میشناسید که شغل و تحصیلاتشون را بخاطر سراب فارکس رها کردند و جز پشیمانی و حسرت هیچ چیز بدست نیاوردند؟ راه دور نرید. تو همین سایت زیاد داریم.
|
| 15 تشکر کننده از siamak23: | Arak_fx, Ashkan1, azarakhsh118, dnsalami, FRXCFD, FXRAMIN, HELIX, K1, LionHeart, MASK, omid007, RAO3, reza1982, Setareh Fouladi, smartchain1 |
|
|
#12 | |
|
Senior Member
|
نقل قول:
خود خود واقعیت هست این مطالب آقا دست مریزا همه تازه کار ها صد در صد با این قضیه درگیرند شکی توش نیست .البته بنده موافق تزریق نا امیدی نیستم فقط باید بگیم این بازار خیلی خطر ناک تر از اونی هست که فکرشو بکنن . چون هرکسی وارد می شه اولش فقط فکر سود و همون ها رو می بینه . زمانی متوجه اشتباهات می شیم که پولی دیگه برامون نمونده |
|
|
|
|
| 9 تشکر کننده از javad2006: |
|
|
#13 |
|
Senior Member
|
آیا هیچوقت به این فکر نیافتادید که شاید بدرد فارکس نخورید. هر شخصیتی اینجا موفق نمیشه. ویژگیهای خاصی لازمه
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
|
قبل از اینکه در این تاپیک پست بزنی و حرفهای امیدوارکننده بزنی یه سؤال از خودت بپرس. در خلوت خودت
"آیا من خودم سود میکنم؟" اونوقت میبینی که نباید پست بزنی. دوستان بیائید شعار ندیم. بیائید اول به کاری که واقعا" در عمل خودمون کردیم فکر کنیم.
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
|
فرض کنید من یک بروکر هستم. مثل ACM مثل نورث مثل ... اینقدر مشتریهای ایران برام مهمه که رفتم یه کارمند فارسی زبان استخدام کردم. خب من برای پول درآوردن به چی نیاز دارم؟
اینکه افراد بیشتری به ترید علاقمند بشن. برای اینکار میرم در تالار "سیستمها و روشهای معاملاتی" یه عنوان جدید میزنم (خرجی هم که نداره) روش بسیار سود ده بر مبنای دیناپولی روش بسیار سود ده بر مبنای تقاطع موینگها روش بسیار سود ده بر مبنای پیوتها
|
![]() |
|
|
| Bookmarks |
| برچسبها |
| فارکس, قبل, باید, بدانید, شروع |
| ابزارهاي موضوع | |
|
|