![]() |
|
![]() |
![]() |
||
Senior Member
: Mar 2008
: Persia Empire
: 921
: 1,987
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
0
:
:
ارادت ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
: Dec 2007
: 107
: 330
![]() ![]() |
![]() 0
|
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
0
من عقیده دارم آقا رضا مدیر Ù…ØØªØ±Ù… سایت یا شرکت تامین کننده مالی جایزه قوانینی رو وضع کنند Ú©Ù‡ همه ملزم به رعایت اون قوانین باشند، هرکس هم Ú©Ù‡ Ùکر Ù…ÛŒ کنه با این شرایط Ùˆ قوانین نمی تونه مسابقه بده Ùˆ روØÛŒÙ‡ اش سازگار نیست خوب شرکت نکنه، توی این دنیای ÙØ§Ø±Ú©Ø³ اینقدر شرکتها Ùˆ بروکرهای مختل٠مسابقه برگزار Ù…ÛŒ کنند Ú©Ù‡ هرکس بالاخره Ù…ÛŒ تونه توی سال در یک مسابقه ØØ¯Ø§Ù‚Ù„ شرکت کننه، ØØ§Ù„ا اینجا نشد یه جای دیگه، Ø§ØªÙØ§Ù‚ÛŒ نمی Ø§ÙØªÙ‡. من تقاضا Ù…ÛŒ کنم بجای اینکه اینقدر Ø¨ØØ« بی مورد در مورد قوانین مسابقه بشه زمان مسابقه Ùˆ داور یا داوران مسابقه رو مشخص کنید تا زودتر شروع کنیم.
![]() |
|
Senior Member
: Mar 2007
: ایران
: 1,544
: 1,395
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
0
:
این Ø¯ÙØ¹Ù‡ دیگه Ù…ÛŒ خوای جایزه رو ببری ![]()
![]() |
![]() |
|
Senior Member
|
0
:
![]() |
![]() |
Senior Member
: Aug 2008
: مشهد
: 884
: 395
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() 0
بسيار عالي
خدارو شكر دور بعد در راهه Ùˆ ما بايد خودمون رو گرم كنين منم آماده هستم براي شركت در اين مسابقه (البته Ùقط توي دمو آماده هستم ![]() در مورد قوانين Ùكر كنم قوانين دور قبل خوب باشه Ùقط براي هر شخص يك ØØ¯ اقلي براي تريد مشخص شده باشه. قبلا معتقد بودم به بستن هر تريد در قبل از 24 ساعته ولي تازگي با روشي كار ميكنم كه گاها نيازه پوزيشن باز باشه هر چند توي ضرر زيادي نيستم . پس دوستاني كه پيشنهاد بسته شدن تريدها در قبل 24 ساعت رو داده بودند Ù„Ø·ÙØ§ بي خيال اين يكي بشن ![]() همه موÙÙ‚ باشيد.
![]() |
مدیر سایت
: Feb 2004
: 2,332
: 392
![]() |
0
Ù„Ø·ÙØ§ برای ثبت نام در مسابقه، در تاپیکی Ú©Ù‡ به این منظور ایجاد شده اعلام آمادگی کنید: http://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=4168 (قرار بود ثبت نام از اواسط مهر ماه آغاز شود، اما با توجه به پستهای متعدد دوستان، تاپیک مربوط به ثبت نام را ایجاد کردم.) با توجه به اینکه چند Ù‡ÙØªÙ‡ تا آغاز مسابقه ÙØ±ØµØª داریم، از دوستان دعوت Ù…ÛŒ کنم در مورد شرایط مسابقه Ùˆ معیارهای Ù†ÙØ±Ø§Øª برگزیده نظرات خود را Ù…Ø·Ø±Ø Ú©Ù†Ù†Ø¯. Ù„Ø·ÙØ§ دوستان علاقه مند، شرایط مسابقات معتبر را از سایتهای مربوطه استخراج Ùˆ به همراه ترجمهدر این تاپیک قرار بدهند تا به نتیجه بهتری برسیم. قبل از آغاز مسابقه، شرایط نهایی توسط برگزار کنندگان اعلام خواهد شد. با تشکر |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Member
: Dec 2007
: همه جای ایران سرای من است.
: 33
: 23
![]() |
![]() 0
:
Ø§ØªÙØ§Ù‚Ù‡ دیگه. به غیر از این مورد هیچ ÙØ±Ù‚ÛŒ نمی کنه Ú©Ù‡ قوانین Ú†ÛŒ باشه. ما Ú©Ù‡ باید با مارکت کنار بیاییم، نمی تونیم با قوانین مسابقه کنار بیاییم!!!؟؟؟
![]() |
![]() |
|
Senior Member
|
0
:
![]()
![]() |
![]() |
Senior Member
: Mar 2005
: کهکشان راه شیری
: 757
: 521
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
0
نمی دونم چرا نمیزارید هر شرکت کنند با هر نوع توانایی Ùˆ نبوغی Ú©Ù‡ داره شرکت کنه؟ مثلا اینکه کسی از اکسپرت Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯ نکنه برای شرکت در مسابقه . واقعا برای من خیلی جالب خواهد بود Ú©Ù‡ ببینم یک اکسپرت بتونه در یک مسابقه با دیگر تریدرها برنده بشه . این نکته اول. نکته دوم : بالانس Ù…ÛŒ تونه معیار درست Ùˆ ØÙ‚یقی باشه . ØØ§Ù„ا یکی باز ریسک بالا ترید Ù…ÛŒ کنه درسته Ú©Ù‡ Ø§ØØªÙ…ال برنده شدنش رو بالا Ù…ÛŒ بره ولی از اون طر٠هم Ø§ØØªÙ…ال ضر ر بیشتر Ùˆ کال مارجین شدنش رو Ø§ÙØ²Ø§ÛŒØ´ Ù…ÛŒ ده . بخاطر همین همون بالانس نشانه Ú©ÛŒÙیت هر تریدر Ù…ÛŒ تونه باشه . ØØ§Ù„ا برای یک چاشنی آموزشی هم Ú©Ù‡ باشه Ù…ÛŒ تونید این نکته رو اضاÙÙ‡ کنید Ú©Ù‡ هر معامله باید ØØ¯ سود ÙˆØØ¯ ضررش از قبل مشخص باشه یا تنظیم شده باشه . این عمل Ù…ÛŒ تونه در بلند مدت تریدر رو برای دیسیپلین Ùˆ نظم معاملاتی داشتن تربیت کنه . باتشکر
![]() |
|
Member
|
0
:
با سلام من هم با نظرات touhidqolizadeh مواÙÙ‚ هستم ولی خدا کنه ØØ¯ ومرزی برای ØØ¬Ù…Ù‡ معاملات نداشته باشه واینکه در یک ارز باید Ùقط یک معامله زد در یک مقطع زمانی |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
: Jan 2008
: 721
: 3,857
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
0
نظر بنده: برگزاری مسابقات بدون در نظر Ú¯Ø±ÙØªÙ† هیچ گونه Ù…ØØ¯ÙˆØ¯ÛŒØªÛŒ برای ترید کردن انتخاب برنده بر اساس بالانس ارادتمند
![]() |
Senior Member
: Sep 2008
: in the world of 010101010101
: 104
: 117
![]() |
0
به نظر من بالانس بهترین گزینه است چون یه تریدر خودش باید مدیریت سر مایه Ùˆ ØØ¯ ریسکش رو ØÙظ کنه تا بتونه تا اخر مسابقه ادانه بده Ùˆ ØØªØ§ بتونه اول بشه اگر نتونه اینکار رو انجام بده Ú©Ù‡ کارش همون Ù‡ÙØªÙ‡ اول تمومه ![]() پس بهترین انتخاب همون بالانس Ù…ÛŒ تونه باشه . |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
0
نظر منم ØØ¯ بالانس خوبه ما نه اینکه تو این بازار باید سود کنیم پس کسی Ú©Ù‡ ØØ¯ بالانسش زیاد با توجه به مدریتی Ú©Ù‡ داره به این بالانس میرسه خوب اگر میگیدÙقط بالانس مسابقه رو از ØØ§Ù„ت اموزشی خارج کرده وانو تبدیل به یه سرگرمی میکنه میتونیم ØØ¯ لات Ù…ØØ¯ÙˆØ¯ÛŒ بزاریم مثلا تا 1/0لات بیشتر نشه پزیشن Ú©Ø±ÙØª یا اینکه همرا بالانس مقدار پیپ هم در نظر Ú©Ø±ÙØªÙ‡ شه Ú©Ù‡ اگر یک Ù†ÙØ± 1000$ دلار سود کرده اینو از 1000 پیپ بدست اورده یا از 10000 پیپ ویا از 100 پیپ اینجوری خود به خود دیگه کسی مایل به Ú©Ø±ÙØªÙ† پزیشن با لات بالا رو نداره اینا نظر من بود ولی در Ú©Ù„ من تابع جمع هستم ممنون ØÛŒØ¯Ø±
![]() |
Senior Member
: Sep 2008
: in the world of 010101010101
: 104
: 117
![]() |
0
یه پیشنهاد توپ دارم یه رای گیری بزاریم برای انتخاب بالانس یا قوانینه دیگه ای که بچه ها پیشنهاد می کنن هر کدام بیشتر رای آورد اون رو برایه قوانینه مسابقه تصویب کنیم اینطوری هیچکس دلخور نمی شه . وای رای گیری ![]() |
![]() |
![]() |
کاربران, مسابقه, دمو, سایت, سرمایه |
|
|
![]() |
||||
thread | ||||
نقش استقراض در سوداوری شرکت ها | Homitrade | بورس تهران | 3 | September 12th, 2004 11:31 |
اهميت Ø§ÙØ´Ø§ÙŠ Ø³ÙŠØ§Ø³Øª تقسيم سود | Homitrade | بورس تهران | 2 | August 21st, 2004 11:23 |