انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه > درباره سایت سرمایه (About Sarmaye Website) > پیشنهادات Ùˆ انتقادات (Suggestion and Feedbacks) > مسابقات

September 25th, 2008, 12:14   #31
emilvr
Senior Member

: Mar 2008
: Persia Empire
: 921
: 1,987
emilvr emilvr emilvr emilvr emilvr emilvr emilvr emilvr emilvr emilvr emilvr
0

:
با تشكر از برگزاركنندگا ن اين مسابقه. آمادگيم و جهت شركت در اين مسابقه اعلام ميكنم. ( چقدر رسمي شد!)
حالا طريقه ثبت نام همين اعلام آمادگيه فقط يا بايد كار ديگه اي هم بكنيم؟؟
:
ثبت نام برای اولین دوره مسابقه به مدت دو هفته از اواسط مهرماه و آغاز مسابقه در هفته اول آبان ماه خواهد بود.

ارادت
September 25th, 2008, 12:26   #32
mehdi-miri
Senior Member

: Dec 2007
: 107
: 330
mehdi-miri mehdi-miri
Thumbs up

0

مسابقه يعني بالانس
September 25th, 2008, 12:34   #33
lastnight19
Senior Member

: Sep 2007
: چند کیلومتر اونور تر از خونمون
: 4,313
: 2,704
lastnight19 lastnight19 lastnight19 lastnight19 lastnight19 lastnight19 lastnight19 lastnight19 lastnight19 lastnight19 lastnight19
0

بنظر من اگر قرار باشه که همه نظر بدن ما به هیچ نتیجه ای نخواهیم رسید اگر فقط 100 نفر شرکت کننده داشته باشیم یعنی 100 نظر متفاوت، امکان نداره که بشه همه افراد رو راضی کرد.

من عقیده دارم آقا رضا مدیر محترم سایت یا شرکت تامین کننده مالی جایزه قوانینی رو وضع کنند که همه ملزم به رعایت اون قوانین باشند، هرکس هم که فکر می کنه با این شرایط و قوانین نمی تونه مسابقه بده و روحیه اش سازگار نیست خوب شرکت نکنه، توی این دنیای فارکس اینقدر شرکتها و بروکرهای مختلف مسابقه برگزار می کنند که هرکس بالاخره می تونه توی سال در یک مسابقه حداقل شرکت کننه، حالا اینجا نشد یه جای دیگه، اتفاقی نمی افته.

من تقاضا می کنم بجای اینکه اینقدر بحث بی مورد در مورد قوانین مسابقه بشه زمان مسابقه و داور یا داوران مسابقه رو مشخص کنید تا زودتر شروع کنیم.
September 25th, 2008, 12:39   #34
aska
Senior Member

: Mar 2007
: ایران
: 1,544
: 1,395
aska aska aska aska aska aska aska aska aska
0

:

من تقاضا می کنم بجای اینکه اینقدر بحث بی مورد در مورد قوانین مسابقه بشه زمان مسابقه و داور یا داوران مسابقه رو مشخص کنید تا زودتر شروع کنیم.
جناب lastnight19 عزیز
این دفعه دیگه می خوای جایزه رو ببری
September 25th, 2008, 13:03   #35
kermanfx
Senior Member

: Jun 2008
: کرمان
: 134
: 10
kermanfx kermanfx kermanfx kermanfx kermanfx
0

:
بنظر من اگر قرار باشه که همه نظر بدن ما به هیچ نتیجه ای نخواهیم رسید اگر فقط 100 نفر شرکت کننده داشته باشیم یعنی 100 نظر متفاوت، امکان نداره که بشه همه افراد رو راضی کرد.

من عقیده دارم آقا رضا مدیر محترم سایت یا شرکت تامین کننده مالی جایزه قوانینی رو وضع کنند که همه ملزم به رعایت اون قوانین باشند، هرکس هم که فکر می کنه با این شرایط و قوانین نمی تونه مسابقه بده و روحیه اش سازگار نیست خوب شرکت نکنه، توی این دنیای فارکس اینقدر شرکتها و بروکرهای مختلف مسابقه برگزار می کنند که هرکس بالاخره می تونه توی سال در یک مسابقه حداقل شرکت کننه، حالا اینجا نشد یه جای دیگه، اتفاقی نمی افته.

همیشه برگزار کننده هر مسابقه بایستی قوانین مسابقه رو همون ابتدای کار وضع کنه بدیهی است اگر شرکت کننده قوانین را قبول داشت شرکت میکنه و اگر نداشت نه ! من هم با شما موافق هستم
September 25th, 2008, 16:34   #36
Haghshenas
Senior Member

: Aug 2008
: مشهد
: 884
: 395
Haghshenas Haghshenas Haghshenas Haghshenas Haghshenas Haghshenas Haghshenas Haghshenas
Thumbs up بسيار عالي

0

بسيار عالي

خدارو شكر دور بعد در راهه و ما بايد خودمون رو گرم كنين

منم آماده هستم براي شركت در اين مسابقه (البته فقط توي دمو آماده هستم)
در مورد قوانين فكر كنم قوانين دور قبل خوب باشه فقط

براي هر شخص يك حد اقلي براي تريد مشخص شده باشه.

قبلا معتقد بودم به بستن هر تريد در قبل از 24 ساعته ولي تازگي با روشي كار ميكنم كه گاها نيازه پوزيشن باز باشه هر چند توي ضرر زيادي نيستم .
پس دوستاني كه پيشنهاد بسته شدن تريدها در قبل 24 ساعت رو داده بودند لطفا بي خيال اين يكي بشن.

همه موفق باشيد.
September 26th, 2008, 15:07   #37
Reza
مدیر سایت

: Feb 2004
: 2,332
: 392
Reza
0

با سلام

لطفا برای ثبت نام در مسابقه، در تاپیکی که به این منظور ایجاد شده اعلام آمادگی کنید: http://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=4168
(قرار بود ثبت نام از اواسط مهر ماه آغاز شود، اما با توجه به پستهای متعدد دوستان، تاپیک مربوط به ثبت نام را ایجاد کردم.)

با توجه به اینکه چند هفته تا آغاز مسابقه فرصت داریم، از دوستان دعوت می کنم در مورد شرایط مسابقه و معیارهای نفرات برگزیده نظرات خود را مطرح کنند.

لطفا دوستان علاقه مند، شرایط مسابقات معتبر را از سایتهای مربوطه استخراج و به همراه ترجمهدر این تاپیک قرار بدهند تا به نتیجه بهتری برسیم.

قبل از آغاز مسابقه، شرایط نهایی توسط برگزار کنندگان اعلام خواهد شد.

با تشکر
September 26th, 2008, 15:54   #38
mino233
Member

: همه جای ایران سرای من است.
: 33
: 23
mino233
Cool

0

:
بسيار عالي

..... بسته شدن تريدها در قبل 24 ساعت رو داده بودند لطفا بي خيال اين يكي بشن.

همه موفق باشيد.
اگه پوزیشنها به صورت اتوماتیک بسته بشه مهم نیست، ولی برای بسته شدن دستی پوزیشنها اصلا تضمینی وجود نداره ( نه از طرف کاربران)، ممکنه که به هزار و یک دلیل کسی نتونه پوزیشنهاشو در راس ساعت ببنده ( با این که 100% به قوانین پایبند باشه).
اتفاقه دیگه.

به غیر از این مورد هیچ فرقی نمی کنه که قوانین چی باشه.

ما که باید با مارکت کنار بیاییم، نمی تونیم با قوانین مسابقه کنار بیاییم!!!؟؟؟
September 26th, 2008, 17:53   #39
.....
Senior Member

: هر کجا که یک خط adsl مقداری سکوت و مراعات وجود داشته باشد.
: 910
: 2,045
..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... .....
0

:
با سلام

لطفا برای ثبت نام در مسابقه، در تاپیکی که به این منظور ایجاد شده اعلام آمادگی کنید: http://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=4168
(قرار بود ثبت نام از اواسط مهر ماه آغاز شود، اما با توجه به پستهای متعدد دوستان، تاپیک مربوط به ثبت نام را ایجاد کردم.)

با توجه به اینکه چند هفته تا آغاز مسابقه فرصت داریم، از دوستان دعوت می کنم در مورد شرایط مسابقه و معیارهای نفرات برگزیده نظرات خود را مطرح کنند.

لطفا دوستان علاقه مند، شرایط مسابقات معتبر را از سایتهای مربوطه استخراج و به همراه ترجمهدر این تاپیک قرار بدهند تا به نتیجه بهتری برسیم.

قبل از آغاز مسابقه، شرایط نهایی توسط برگزار کنندگان اعلام خواهد شد.

با تشکر
آقا رضا واسه تموم شدن این دودلی ها در مورد قوانین یه نظر سنجی بسازید و توش بین بالانس و مدیریت سرمایه به روش آلپاری حق انتخواب بذارید تا هر کس متناسب با میل خودش حق یک رای داشته باشه و نهایتا اکثریت آرا مشخص کننده قوانین خواهند بود.
September 26th, 2008, 18:42   #40
touhidqolizadeh
Senior Member

: Mar 2005
: کهکشان راه شیری
: 757
: 521
touhidqolizadeh touhidqolizadeh touhidqolizadeh touhidqolizadeh touhidqolizadeh touhidqolizadeh touhidqolizadeh touhidqolizadeh touhidqolizadeh
0

سلام
نمی دونم چرا نمیزارید هر شرکت کنند با هر نوع توانایی و نبوغی که داره شرکت کنه؟ مثلا اینکه کسی از اکسپرت استفاد نکنه برای شرکت در مسابقه . واقعا برای من خیلی جالب خواهد بود که ببینم یک اکسپرت بتونه در یک مسابقه با دیگر تریدرها برنده بشه .
این نکته اول.
نکته دوم : بالانس می تونه معیار درست و حقیقی باشه . حالا یکی باز ریسک بالا ترید می کنه درسته که احتمال برنده شدنش رو بالا می بره ولی از اون طرف هم احتمال ضر ر بیشتر و کال مارجین شدنش رو افزایش می ده . بخاطر همین همون بالانس نشانه کیفیت هر تریدر می تونه باشه . حالا برای یک چاشنی آموزشی هم که باشه می تونید این نکته رو اضافه کنید که هر معامله باید حد سود وحد ضررش از قبل مشخص باشه یا تنظیم شده باشه . این عمل می تونه در بلند مدت تریدر رو برای دیسیپلین و نظم معاملاتی داشتن تربیت کنه .
باتشکر
September 27th, 2008, 12:24   #41
forexkaran.sign
Member

: Aug 2008
: شیراز
: 79
: 222
forexkaran.sign forexkaran.sign
0

:

با سلام

من هم با نظرات touhidqolizadeh موافق هستم
ولی خدا کنه حد ومرزی برای حجمه معاملات نداشته باشه
واینکه در یک ارز باید فقط یک معامله زد در یک مقطع زمانی
September 27th, 2008, 14:20   #42
trendfinder
Senior Member

: Jan 2008
: 721
: 3,857
trendfinder trendfinder trendfinder trendfinder trendfinder trendfinder trendfinder trendfinder trendfinder trendfinder trendfinder
0

با سلام خدمت همه دوستان
نظر بنده:
برگزاری مسابقات بدون در نظر گرفتن هیچ گونه محدودیتی برای ترید کردن
انتخاب برنده بر اساس بالانس
ارادتمند
September 27th, 2008, 15:13   #43
power4400
Senior Member

: Sep 2008
: in the world of 010101010101
: 104
: 117
power4400
0

سلام
به نظر من بالانس بهترین گزینه است
چون یه تریدر خودش باید مدیریت سر مایه و حد ریسکش رو حفظ کنه تا بتونه تا اخر مسابقه ادانه بده و حتا بتونه اول بشه
اگر نتونه اینکار رو انجام بده که کارش همون هفته اول تمومه
پس بهترین انتخاب همون بالانس می تونه باشه .
September 27th, 2008, 15:56   #44
heidarbaba_m
Senior Member

: Nov 2007
: هر جا دل خوشه
: 322
: 525
heidarbaba_m heidarbaba_m heidarbaba_m heidarbaba_m heidarbaba_m heidarbaba_m
0

سلام
نظر منم حد بالانس خوبه ما نه اینکه تو این بازار باید سود کنیم پس کسی که حد بالانسش زیاد با توجه به مدریتی که داره به این بالانس میرسه خوب اگر میگیدفقط بالانس مسابقه رو از حالت اموزشی خارج کرده وانو تبدیل به یه سرگرمی میکنه میتونیم حد لات محدودی بزاریم مثلا تا 1/0لات بیشتر نشه پزیشن کرفت یا اینکه همرا بالانس مقدار پیپ هم در نظر کرفته شه که اگر یک نفر 1000$ دلار سود کرده اینو از 1000 پیپ بدست اورده یا از 10000 پیپ ویا از 100 پیپ اینجوری خود به خود دیگه کسی مایل به کرفتن پزیشن با لات بالا رو نداره
اینا نظر من بود ولی در کل من تابع جمع هستم
ممنون
حیدر
September 27th, 2008, 17:13   #45
power4400
Senior Member

: Sep 2008
: in the world of 010101010101
: 104
: 117
power4400
0

سلام
یه پیشنهاد توپ دارم
یه رای گیری بزاریم برای انتخاب بالانس یا قوانینه دیگه ای که بچه ها پیشنهاد می کنن هر کدام بیشتر رای آورد
اون رو برایه قوانینه مسابقه تصویب کنیم اینطوری هیچکس دلخور نمی شه .
وای رای گیری

کاربران, مسابقه, دمو, سایت, سرمایه

« | »

thread
نقش استقراض در سوداوری شرکت ها Homitrade بورس تهران 3 September 12th, 2004 11:31
اهميت افشاي سياست تقسيم سود Homitrade بورس تهران 2 August 21st, 2004 11:23

تمام حقوق براي سايت سرمايه دات کام محفوظ می باشد.
نقل مطالب بدون کسب اجازه از مدیران سایت ممنوع است.