![]() |
|
![]() |
![]() |
Senior Member
|
وضعیت خطوط ADSL
0
با تشکر از بذل توجه همه دوستان |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
: Jul 2006
: ايران سبز
: 742
: 1,348
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
0
شهر : یزد . شرکت ارائه دهنده ADSL : پیشگامان کویر یزد (اولین شرکت ارائه دهنده ADSL در ایران ! ![]() ![]() سرعت : مینیمم : 64K , ماکزیمم : 512K. Ù…ØØ¯ÙˆØ¯ÛŒØª ØØ¬Ù…ÛŒ : مینیمم : 1GB = 1024MB ماکزیمم : بی نهایت. مبلغ : به ازای هر 1GB Ùˆ سرعت 64K ماهیانه 12.500 تومان (هر 1GB اضاÙÙ‡ ماهیانه 3.500 تومان !) تو لینک زیر سایر هم در مورد سرعت Ùˆ مبلغ پرداختی در یک جدول کامل ØªÙˆØ¶ÛŒØ Ø¯Ø§Ø¯Ù‡ شده : http://www.pishgaman.com/index.aspx?Request=ADSL آدرس سایت : www.PISHGAMAN.cim تو تبلیغاتشون میگن در 10 استان کشور خدمات ارائه میدن ! ![]() موÙÙ‚ باشید.
![]() |
![]() |
Senior Member
: Nov 2007
: Tehran
: 391
: 4,246
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
0
اما یه سرویس جدید هم داره که اسمش ECO و اون خیلی ارزونتر ه البته اگر تو منطقه تون داشته باشن. برا من که نداشتن اینهم سایتشونه www.shatel.ir
![]() |
![]() |
Senior Member
: Feb 2008
: تهران
: 561
: 1,654
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
0
من از adsl شركت آسيا تك Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯Ù‡ ميكنم 64kb ماهيانه 10000 تومان بدون Ù…ØØ¯ÙˆØ¯ÙŠØª دانلود در ضمن من تهران هستم با آرزوي موÙقيت براي ذوستان سرمايه |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
0
شرکت ندا گستر (صبانت) سرویسهای خوب Ùˆ ارزان قیمتی داره سرعت 64 ماهیانه 7000 تومان من یکسال Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯Ù‡ کردم ولی بعد بدلیل جابجایی منزل Ùˆ مرکز مخابراتی وقرار Ú¯Ø±ÙØªÙ† خطوط برروی Ùیبر نوری ÙØ¹Ù„ا از نعمت ADSL Ù…ØØ±ÙˆÙ… هستیم. ![]() ![]() ![]() موÙÙ‚ باشید ![]()
![]() |
![]() |
Member
: Jul 2006
: 45
: 466
![]() |
0
میخواستم از جناب kambiz_0913 بپرسم آیا هنوز این مشکل وجود دارد اما دز ØØ§Ù„ ØØ§Ø¶Ø± از صبا نت اکانت دارم واز دو ماه پیش Ú©Ù‡ تغییراتی در سرورشان دادند Ú©ÛŒÙیت خوبی دارد قطعی دیگر ندارد سرعت بسته به تراÙیک منطقه مخابراتی شما دارد برای من بین 300 تا 400 متغیر است سایت های کمتری را Ùیلتر میکند |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
0
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
0
شرکتی رو سراغ ندارید که پیش شماره 840(شهرک میانرود شیراز ) رو پشتیبانی کنه . . . . مردم از دست سرعت لاک پشتی dial up اگه نبود یه راه ارزون دیگه ای برای اتصال به اینترنت ذکر کنید؟؟؟؟؟ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
Senior Member
: Aug 2006
: تهران - كرج - مهرشهر
: 1,327
: 2,114
![]() ![]() ![]() ![]() |
0
:
![]() ضمنا" :
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
|
0
:
والا در مشهد Ú©Ù‡ هزینه یک اکانت 64 سه ماهه با تراÙیک ØØ¬Ù…ÛŒ 5 گیگ 21000 تومان است (صبانت) Ú©Ù‡ میشه ماهی 7000 تومان Ú©Ù‡ با 3000 تومان مخابرات مجموعا میشه 10000 تومان ![]() موÙÙ‚ باشید ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
: Feb 2007
: 1,011
: 34,992
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
0
64 ماهي 11000 با 4000 هزينه مخابرات ميشه 15000 128 ماهي 19000 با 4000 هزينه مخابرات ميشه 23000 شهر ساري هم يك شركتي بود نماينده بارس ان لاين تهران عين قايم شهر بود قيمتهاش البته من الان را خبر ندارم اين موضوع مال 6 ماه بيش بود تمام قيمهتا بر ØØ³Ø¨ تومان بود موÙÙ‚ باشيد يا ØÙ‚ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
: Feb 2008
: 634
: 153
0
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
: Apr 2008
: 338
: 774
0
سرعتش خوبه Ùیلترش خیلی خیلی کمه با یک Ùیلتر Ø´Ú©Ù† ساده توی خود google تمام سایت ها را باز میکنه با این قیمت هایی Ú©Ù‡ دوستان Ú¯ÙØªÙ† من به این شرکت امیدوار شدم قبلش Ùکر میکردم گرون میگیره میخواستم عوضش کنم پشیمون شدم 128 با تراÙیک 1 گیگ کلا با هزینه آبونمان Ùˆ عوارض16000 تومان میگیره قطعی خیلی خیلی Ú©Ù… داره کلا ازش راضیم موÙÙ‚ باشید