![]() |
|
![]() |
![]() |
Senior Member
: Oct 2004
: 757
: 255
![]() ![]() |
0
![]() |
![]() |
مدیر سابق تالار سیستمها و روشهای معامله
: Jan 2006
: 6,689
: 1,409
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
0
یک ضرب المثل قدیمی هست Ú©Ù‡ میگه یه سوزن به خودت بزن Ùˆ یه جوالدوز به دیگران . به نظر من مقصر اصلی خودما هستیم . Ú©Ù…ÛŒ کلاه خودمون رو قاضی کنیم Ùˆ Ù…Ù†ØµÙØ§Ù†Ù‡ ببینیم در مقابل اینهمه Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯Ù‡ Ùˆ بهره برداری از این سایت Ú†ÛŒ گذاشتیم Ùˆ Ú†Ù‡ کار کردیم ؟من واقعا متاسÙÙ… اینو میگم ...اگه از ÙØ±Ø¯Ø§ بساط این سایت بر چیده بشه چند Ù†ÙØ± به Ùکر برپاسازی مجدد ان بر خواهند امد ØŸ راستی چند Ù†ÙØ± از ما به Ùکر هزینه های این سایت بوده ایم Ùˆ چند Ù†ÙØ± پیشنهاد خوب داده ایم ؟اخلاقی Ú©Ù‡ من از اقا رضا سراغ دارم اخلاق کاسبکارانه نیست Ùˆ کلاس Ùˆ منش ایشان خیلی بالاتر از این ØµØØ¨ØªÙ‡Ø§Ø³Øª . ØØ¬Ø¨ Ùˆ نجابت ایشان هرگز این اجازه را به ÙˆÛŒ نداده Ú©Ù‡ برای ورود Ø§ÙØ±Ø§Ø¯ به سایت ورودیه بگذارند Ùˆ هزینه هایی را به کسی تØÙ…یل کنه . اخرین ØµØØ¨ØªÛŒ Ú©Ù‡ من با ایشان داشتم ØØªÛŒ از اینکه برپا سازی این سایت ( سرمایه ) اØÛŒØ§Ù†Ø§ موجب شده کسی یا کسانی تو این کار متضرر Ø´ÙˆÙ†Ø¯Ø§ØØ³Ø§Ø³ عذاب وجدان دارند .سابقه نشان میده هروقت مسولین سایت در جهت تامین بخشی از هزینه ها دست به کاری زده اند با موجی از هجمه ها از طر٠دوست Ùˆ دشمن مواجه شده اند .قضیه کلاسها ÙØ±Ø§Ù…وش نشده ! Ú©Ù‡ با Ú†Ù‡ موجی از اتهامات مخرب مثل پولکی شدن سایت Ùˆ ازاین ØØ±Ùا راه Ø§ÙØªØ§Ø¯ .ØØ§Ù„ا هم Ú©Ù‡ Ø¨ØØ« قراردادن تبلیغ Ùˆ بنر توسایته ...دوباره همون بساط راه Ø§ÙØªØ§Ø¯Ù‡ اما اینبار دیگه کاملا گزک دست مهاجمین قرارداره !( سو ØªÙØ§Ù‡Ù… نشه منظورم دوستان عزیز Ùˆ دلسوزی Ú©Ù‡ واقعا از سر دلسوزی انتقاد کردند نیست ) به نظر من مساله هزینه های سایت یکبار برای همیشه Ù…Ø·Ø±Ø Ùˆ به طور جدی راجع به ان تصمیم گیری بشه Ùˆ از اقا رضا Ùˆ اقا یاسر Ù…ÛŒ خوام هر پیشنهادی دارند Ù…Ø·Ø±Ø Ú©Ù†Ù†Ø¯ Ùˆ اجرایی کنند ...اخه تاکی کژدار Ùˆ مریض ØŸ اگه قراره تبلیغات Ùˆ بنر قرارداده بشه ...دیگه Ø¨ØØ« Ùˆ ØµØØ¨Øª نباید باشه . اگه قراره ابونمان وضع بشه باید سریع اجرایی بشه . مطمنا اگه کسی قراره به عنوان سرمایه گذار Ùˆ تاجر به ÙØ¹Ø§Ù„یت ÙØ§Ø±Ú©Ø³ بپردازه Ùˆ براش کسب اطلاعات Ùˆ معلومات Ø±Ø§ØØª الØÙ„قوم مهم باشه از هزینه ان هم خبر داره Ùˆ البته راه دیگه ای هم برای پرداخت ان هزینه هم هست Ùˆ اونهم اینه Ú©Ù‡ چند صد برابر این هزینه را در بازار ببازه تا یاد بگیره . ببخشید اگه یه مقدار تند Ø±ÙØªÙ… اما Ø§ØØ³Ø§Ø³ کردم قسمت عمده ای از مشکلات از رودربایستی های ایرانی ما ناشی شده Ùˆ در عین Ø§ØØªØ±Ø§Ù… به همه اساتید Ùˆ بزرگان Ùˆ مسولین سایت بر خود لازم دیدم Ú©Ù‡ بگم . ارادتمند جمع خوب سرمایه
![]() |
![]() |
|
Senior Member
: Mar 2005
: کهکشان راه شیری
: 757
: 521
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
0
:
الان خود اون طر٠نيست منتها از همكارش كه سوال كردم Ú¯ÙØª كه نورتن آنتي ويروس رجيستر شده Ùˆ اوريجينال است ![]() ![]() راستي اين شايعات چيه كه هي دو گوش آدم مي زنيد ![]() ![]() ![]() ![]() باتشكر ------ Ù¾.Ù† : راستي يكي از دوستان لط٠كنه اين شايعات رو به گوش من هم برسونه من الان نمي دونم پشت سرم Ú†Ù‡ چيزهاي Ø¨Ø§ÙØªÙ‡ Ùˆ پرداخته شده
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
: Jul 2006
: تهران
: 927
: 1,014
![]() ![]() ![]() ![]() |
0
:
البته مثل اينكه اكثرا نظرشون اينه سايت مجاني باشه تبليغ هم نكنه هرماه مدير سايت يه چيزي هم Ø¨ÙØ±Ø³ØªÙ‡ در خونه هاشون ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|
مدیر سابق تالار سیستمها و روشهای معامله
: Jan 2006
: 6,689
: 1,409
0
:
البته من اطلاعی از میزان هزینه ها Ùˆ چگونگی انها ندارم .ولی همین قدر Ù…ÛŒ دونم Ú©Ù‡ اگه Ùقط 100 Ù†ÙØ± به اندازه Ùقط یک پیپ Ú©Ù‡ روزانه ده تا ده تا Ù…ÛŒ ریزیم تو جیب بروکر ها...به خودمون زØÙ…ت بدیم Ùˆ ماهی یک بار یکی از اون پیپها رو اینجا ازدست بدیم هیچ نیازی به اضاÙÙ‡ تر از اون نیست ! موÙÙ‚ باشید
![]() |
![]() |
![]() |
مدیر سابق تالار مدیریت سرمایه و روانشناسی معاملات
: Mar 2006
: 1,641
: 678
0
در Ù…ØØªÙˆØ§ÛŒ تبلیغات هم نباید دخالت کرد.اصولا در همه انواع تبلیغات بزرگنمایی Ù…ØØµÙˆÙ„ات وجود دارد Ùˆ روشی کاملا طبیعی برای جذب مشتری است.Ù…ØØªÙˆØ§ÛŒ تبلیغ خارج از ØÙˆØ²Ù‡ اختیارات سایت است. راه دیگر یک شماره ØØ³Ø§Ø¨ است Ú©Ù‡ اعضا به اندازه وسع خود Ùˆ به صورت داوطلبانه به تامین هزینه های سایت Ú©Ù…Ú© کنند.
![]() |
![]() |
Senior Member
: Nov 2006
: 272
: 200
![]() ![]() ![]() |
0
ولی 100 درصد هم با بنر مواÙقم ØØªÛŒ اگر بنر غیر اخلاقی باشه ![]() Ú†Ù‡ برسه به این . ØØ±ÙÙ‡ ای ترین روش درآمد یک سایت بنر های تبلیغاتی است . ØØ§Ù„ا شما انتظار دارین بنر سس مایونز اینجا تبلیغ بشه ØŸ!!!! معلومه Ú©Ù‡ سیگنال ÙØ±ÙˆØ´Ù‡Ø§ Ùˆ .... میان تبلیغ Ù…ÛŒ دن .( بازم معلومه Ú©Ù‡ ادعای 100 درصد به بالا Ù…ÛŒ کنن ) یک پیشنهاد : تاپیک اگهی ØØ°Ù بشود Ùˆ تمام کسانی Ú©Ù‡ در ØØ§Ù„ ØØ§Ø¶Ø± مجانی دارن از اون جا Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯Ù‡ Ù…ÛŒ کنن بیان بنر یا تکست تبلیغ بدن Ùˆ 100 درصد هم سرمایه مسئولیتی نداره !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
|
0
:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
|
0
:
به نظر من بعد از یک سال کار کردن اگر کسی نتونه روزی 20 پیپ از این بازار بگیره بهتره این کار رو ببوسه Ùˆ بزاره کنار ØŒ باز هم به عقیده شخصی من علت اینکه اکثرا ضرر میکنند به خاطر طمع هست (این طمع شامل ØØ§Ù„ خود من هم میشه) والا با شناخت Ù…ÙØ§Ù‡ÛŒÙ… اولیه Ú¯Ø±ÙØªÙ† 20 پیپ سود کار سختی نیست خیلی از دوستان هم اینو Ú¯ÙØªÙ‡ اند قبلا سود این بازار تو سادگی هست
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
: Mar 2007
: 115
: 238
![]() |
0
:
امید جان به نظر من ممکنه میانگین Ú©Ù„ سود رو اگر ØØ³Ø§Ø¨ Ú©Ù†ÛŒ شاید روزی 10 پیپ یا 20 پیپ یا بیشتر بشه ولی هیچ وقت نمیشه Ú¯ÙØª روزانه میشه 10 پیپ یا 20 ![]() 20*22 میکنه 440 پیپ ماهیانه ØØ§Ù„ا شما ممکنه بگین من 400 پیپ ماهیانه در میارم ولی نمیشه Ú¯ÙØª 20 پیپ روزانه تازه اون 400 پیپ هم بازم بستگی به خیلی داستان ها داره ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Member
: Apr 2006
: 83
: 28
![]() |
0
:
بنظر مياد كه كمتر كسي بقيه پستها رو ميخونه چون اكثرا ( جز چند Ù†ÙØ±) همه پست ها شبيه به هم هستند Ùˆ در يك چيز همه متÙÙ‚ الراي ØŒ اونهم اينه كه ما خودمون كسري هزينه هاي سايت رو تقبل كنيم . باتبليغ هم مشكل ندارند . خب پس سريع اجرايي بشه ديگه . براي شروع هم آقا رضا يا آقا ياسر يه شماره ØØ³Ø§Ø¨ بانكي اعلام كنند كه ÙØ¹Ù„ا هركي هر چقدر دوست داره واريز كنه . اگر هم هر كسي پيشنهاد بهتري داره ØŒÙ…Ø·Ø±Ø ÙƒÙ†Ù‡ ØŒ اگه تاييد شد بقيه انجام بدهند . يا علي مدد . بقول عليجان Ù¾ Ù† : هر كس مواÙقه ØŒ اعلام كنه .
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
0
منم با تامين هزينه هاي سايت با تبليغات مواÙقم Ùˆ به نظرم مشكلي از اين بابت نيست چرا ما بايد اينقدر ØØ³Ø§Ø³ÙŠØª به خرج بديم در مورد يك تبليغ كه پوچ Ùˆ تو خالي بودنش Ù…ØØ±Ø²Ù‡! سايت بايستي هزينه هاش در بياد Ùˆ بهترين راه تبليغات هستش .ØØ§Ù„ا ميخواد تبليغ ÙØ±ÙˆØ´ سيگنال باشه يا تبليغ ÙØ±ÙˆØ´ Ù…Ø§ÙŠØØªØ§Ø¬ عمومي! الان هم كه سايت Ø±ÙØ¹ مسئوليت كرده Ùˆ هر كس كه خريداره ميدونه سايت كاره اي نيست Ùˆ مسئوليت به عهده خودشه اما وجود شماره بانكي Ùˆ واريز مبالغي اوايل شايد مسئله ساز نباشه اما مثل Ùيشهاي اب Ùˆ برق Ùˆ....به مرور باعث تكدر خاطر ميشه !خودمونيم وقتي Ùيشها دم در مياد Ú†Ù‡ ØØ§Ù„ÙŠ پيدا ميكنيم ! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Junior Member
|
0
:
در این مدت ØØªÛŒ یک Ù‡ÙØªÙ‡ هم ÙØ§Ø±Ú©Ø³ را کنار نگذاشتم .( هیچ کار دیگه ای ندارم ) . پشت کار . جدیت Ùˆ خواندن متون زبان اصلی (هیچ مشکلی در خواندن متون زبان اصلی ندارم ) خط Ùˆ مشی اصلی من بوده . نمیدونم شاید Ùکر Ú©Ù†ÛŒ از IQ پایینی برخوردارم اما میتونی بیای در خونمون تست IQ بگیری . به سادگی به شما میگم در آوردن 20 پیپ در روز غیر ممکنه . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
0
1- ÙØ±ÙˆÙ… های خارجکی مثل fxstreet.forexfactory Ùˆ .... همچین کاری نمیکنن البته منظور مقایسه Ø³Ø·Ø Ø¹Ù„Ù…ÛŒ نیست ولی منظورم در Ù†ØÙˆÙ‡ ایجاد درامد از سایت است Ú©Ù‡ خود یک ØØ±ÙÙ‡ با ریزه کاری های زیادی ست. دوستان میدونند Ú©Ù‡ امروزه سایتهای بزرگ در قبال سرویسهای بسیار زیاد مثل دامین میل باکس Ùˆ.... هیچ هزینه ایی نمی گیرند . 2- اینکار موجب میشه عده زیادی به سمت ÙØ±ÙˆÙ…های دیگر روند. Ùˆ میدونید ÙØ±ÙˆÙ…های دیگر ØØªÛŒ درخواست دارند Ú©Ù‡ عده ایی آنجا روند Ùˆ بنویسن تا خودشان به Ø¢ÛŒ بی گریشون برسن 3 علاوه بر این Ù…ØªØ§Ø³ÙØ§Ù†Ù‡ بدلیل نبود پول اینترنتی روان عده زیادی به خاطر همین زØÙ…ت واریز وجه اینکار را نمیکنند 4-بهترین کار Ú©Ù‡ مدیر سرمایه هم متوجه شده اند همان Ø¢Ú¯Ù‡ÛŒ ست Ú©Ù‡ کاملا کار درستی است Ùˆ کار زیبا تر اینکه در زیر آن اخطار هم داده اند. من بارها خواستم جایی از مدیران کمال تشکر را بکنم Ùˆ اینجا جای خوبیست تا کمال ادب خودم را به مدیران سایت اعلام دارم Ùˆ از زØÙ…ات بی چشم داشت آنها تشکر کنم Ùˆ به شخصه ØØ§Ø¶Ø±Ù… هزینه ایی در ØØ¯ توان را بدلیل هزینه یادگیری واریز کنم.
![]() |
![]() |
|
Senior Member
|
0
:
باز نظر شخصی من اینه Ú©Ù‡ مشکل اکثر تریدر ها IQ نیست ØŒ بلکه مشکل اصلی نداشتن اعتماد به Ù†ÙØ³ کاÙÛŒ Ùˆ عدم خود باوری Ùˆ پیچیده دیدن این بازار هست ØŒ بیش از این ÙØ¹Ù„ا نمیخوام وارد Ø¨ØØ« بشم چون مدرکی برای اثبات ندارم ÙØ¹Ù„ا ولی شخصا به این نتیجه رسیده ام Ú©Ù‡ این بازار ØÙ‚یرتر از چیزیه Ú©Ù‡ اکثر ما ها Ùکر میکنیم
![]() |