ورود

View Full Version : تحلیل سکه (بازار فیوچر)

صفحه ها : 1 2 [3]

mehdi-miri
April 27th, 2011, 16:01
تلفني...

با تشكر از جواب شما پس شما از كجا قيمت ها را مي بينيد؟
يعني همش بايد سايت ime .com را چك كنيد؟
اينكه اصلا جالب نيست.

x_group23
April 27th, 2011, 16:40
با تشكر از جواب شما پس شما از كجا قيمت ها را مي بينيد؟
يعني همش بايد سايت ime .com را چك كنيد؟
اينكه اصلا جالب نيست.

در گذشته سايتي وجود نداشت 6 ماهه دوم 88 تازه قيمت روي سايت نشست هر لحظه بايد با كارگزار تماس مي گرفتيم

ehsanx
April 27th, 2011, 16:56
قيمت سكه‌هاي فروش رفته امروز در حراج بانك كارگشايي كاهش يافت.

به گزارش خبرنگار بانك و بيمه خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با توجه به ثبات نسبي قيمت هر اونس طلا در بازارهاي جهاني در حدود هزار و 508 دلار تقاضا براي خريد سكه در حراج امروز صبح بانك كارگشايي كاهش يافت.
در اين حراج قيمت سكه بهار آزادي كه با پايه 403 هزار تومان به حراج گذاشته شد در حدود 410 تا 411 هزار تومان به فروش رفت.
نيم سكه بهار آزادي هم كه با پايه 202 هزار تومان آغاز شد استقبال چنداني در پي نداشت و حدود 203 هزار و 700 تومان به فروش رفت.
قيمت پايه ربع سكه بهار آزادي در حراج امروز صبح بانك كارگشايي 101 هزار و 500 تومان بود كه در حدود 116 تا 117 هزار تومان چوب خورد.

gold24
April 27th, 2011, 19:33
با سلام
امروز بانک تمام را با قیمت 407 نیم 203.5 و ربع را با قیمت 108 هزار تومان عرضه کرد
در کل جو بازار و قیمت را خریداران عمده رقم میزنند افرادی که دارای سرمایه های کلان هستند.این افراد سکه را خواهند خرید سفارشاتی که به دلالان میدهند هر کدام بالای 100 بسته است.این افراد اکثران کاری به قمت جهانی ... ندارند تنها به هر تعداد خریدارند.با این افراد که صحبت می کنی می گویند تا کی بانک عرضه میکند.

فعلا 150 شعبه در حال عرضه با میانگین 4000 سکه که حدودمعادل( 1500 عدد تمام )با وزن 7.318 که هر شعبه 11 کیلو معادل شمش عرضه می کند
150 شعبه در 11 کیلو 1650 کیلو که حدود 80 میلیون دلار است تنها در بانک است غیر از کارگشایی که 150 کیلو کارگشایی 7 میلیون دلار کل حدود 90 میلیون دلار

اگر بانک نتواند مدیرت کند حتی برای یک روز قیمت افزایش می یابد و ان همان چیزی است که خریداران عمده امروز انتظار ان را می کشند .

اما تحلیل من
حتی با تفاوت قیمت میان شمش سکه باز فعلان خریداران گردن کلفت وجود دارد .این بازی را بانک اغاز کرد ولی برای پایانش دچار مشکل است.هر روز بانک ریال مردم که کاغذ به هر میزان چاپش در اختیارش است را دریافت میکنند وطلا که مدیرت در دست خودش نیست به مردم عرضه می کند این در ادامه کار باری بانک مشکل ساز است.

شاید داستان دلار دوباره تکرار گردد

sohrabibroker
April 28th, 2011, 19:20
در بازار نقدي هنوز قيمت بالاي 411 هزار تا 415 هزار مي باشد
در معاملات آتي هم به دليل شناسايي سود برخي فروشندگان تقاضا وجود دارد به همين دليل ريزش زيادي نداريم
ممنون...
روز چهارشنبه آن تعدادي را كه روي 417900 فروش زده بودم را روي 417 آفست كردم ولي موقعيتهاي بالاي 427 فروش هنوز باز مي باشد
قرارداد تير خوب سودي داد "
به دليل در سقف بودن اونس طلا موقعيت ها را باز مي گذارم و ريزش شديد اونس در راه است بالاي 1560 دلار نخواهد رفت " با توجه به نزديك شدن به سررسيد قرارداد و عرضه هاي بانك مركزي پوزيشن ها را به سود خواهم بست در 1 صورت اين اتفاق نخواهد افتاد كه اونس بالاي 1560 دلار برود در حال حاظر 1535 دلار سقف تاريخي خود مي باشد
ريزش اونس به دليل برخورد با سقف كانال هفتگي {نهايت 1560} ريزش شروع خواهد شد مابين 1530 و1560 اين ريزش شديد را خواهيم داشت
نظر شخصي

sohrabibroker
April 30th, 2011, 10:37
فروش به صف خريد اديبهشت 430700 تومان [Only registered and activated users can see links]
بانكي احتمال زياد روي 415000 تومان نرخ ميده

مواقعي ميشه فروش زدم ولي براي خريدش فرصت نميشه پست بزنم بازار هم كه هيجاني مي باشد "
من فقط خريد وفروش هايم را اعلام مي كنم اميدوارم دوستان با تحليل خود وارد بازار شوند

Dr.Fox
April 30th, 2011, 12:28
بانک ملی امروز (چهارشنبه) قیمت 415000 اعلام کرد.

سوال یک مبتدی؛ مگر قرار نبود قیمت ها کاهش پیدا کنه پس چرا شاهد روند صعودی هستیم ؟

Dr.Fox
April 30th, 2011, 12:38
([Only registered and activated users can see links]@=251492) رئیس اتحادیه طلافروشان: افزایش قیمت سکه در بازار داخل، همچنان ادامه خواهد یافت. ([Only registered and activated users can see links]@=251492)

x_group23
April 30th, 2011, 14:21
فروش به صف خريد اديبهشت 430700 تومان [Only registered and activated users can see links]
بانكي احتمال زياد روي 415000 تومان نرخ ميده

مواقعي ميشه فروش زدم ولي براي خريدش فرصت نميشه پست بزنم بازار هم كه هيجاني مي باشد "
من فقط خريد وفروش هايم را اعلام مي كنم اميدوارم دوستان با تحليل خود وارد بازار شوند

دلار رو به بالا

sohrabibroker
April 30th, 2011, 14:24
پوزيشن هاي فروش را بستم .آفست .ميانگين 428
بازار خيلي پر ريسكه اوضاع سهام هم كه امروز به هم ريخت بيش از 450 واحد ريزش داشتيم به دليل...چهارشنبه هم همين ريزش را داشتيم
حال پول به كدامين سمت خواهد رفت ؟

gold24
April 30th, 2011, 15:36
با سلام

ابشده رکورد زد ساعت 12ظهر قیمت هر مثقال 182800 ساعت 3 بعد ظهر 185000 شد از 5 شنبه مثقال 179500 در کل طلای 18 عیار هر گرم مبلغ 12750 ریال گران شدقیمت طلای موجود در سکه نیز به 4168000 تومان رسید

pumper
April 30th, 2011, 16:31
سکه تا کجا می رسه ؟

x_group23
April 30th, 2011, 16:51
بانک ملی امروز (چهارشنبه) قیمت 415000 اعلام کرد.

سوال یک مبتدی؛ مگر قرار نبود قیمت ها کاهش پیدا کنه پس چرا شاهد روند صعودی هستیم ؟

از روز 4شنبه 4 درصد افزايش در قيمت اونس طلا را داشتيم وقتي قيمت حهاني رو به بالا بشه سكه هم رو به بالا خواهد

Dr.Fox
April 30th, 2011, 18:55
من با توجه به سرمایه کمی که دارم؛

روز سه شنبه: تعداد 10 عدد به قیمت 407
امروز شنبه: تعداد 15 عدد به قیمت 415

خریداری کردم و قصد دارم کلاً تعداد 50 عدد خریداری کنم. به نظرم 415 امروز رو نباید خریداری میکردم :huh:
راستش مدت زبادی بود که پول در اختیار داشتم و از اون هیچ استفاده ای نمیکردم ، حتی دریافت سود بانکی. :)

gold24
April 30th, 2011, 19:46
من با توجه به سرمایه کمی که دارم؛

روز سه شنبه: تعداد 10 عدد به قیمت 407
امروز شنبه: تعداد 15 عدد به قیمت 415

خریداری کردم و قصد دارم کلاً تعداد 50 عدد خریداری کنم. به نظرم 415 امروز رو نباید خریداری میکردم :huh:
راستش مدت زبادی بود که پول در اختیار داشتم و از اون هیچ استفاده ای نمیکردم ، حتی دریافت سود بانکی. :)
با سلام
کف قیمت سکه خریداری کردید خواستید پیغام خصوصی بدهید 420 خریداری کنند

gold24
May 1st, 2011, 10:25
با سلام
قیمت سکه بانکی امروز تمام 419.7 وربع117.3 قیمت خورد

Dr.Fox
May 1st, 2011, 11:50
قیمت امروز یکشنبه بانک ملی 419.700

بنظر شما امروز خرید سکه انجام بدم ؟

امروز بانک خیلی خلوت بود، خیلی .. شاید بدلیل قیمت 419 تومان، شاید هم هرکی میخواسته خرید کنه تا الان خرید کرده ... :)

HOJJAT110
May 1st, 2011, 12:48
جهرمی در گفتگو با مهر: سپرده طلا برای حفظ ارزش سرمایه اولیه به بازار آمد مدیرعامل بانک صادرات ایران سپرده طلا را راه حل مناسبی برای حفظ ارزش سرمایه اولیه افراد عنوان کرد و گفت: از این طریق مشتریان بانک می توانند از افزایش قیمت طلا هم بهره مند شوند. سیدمحمد جهرمی در گفتگو با مهر سپرده طلا را راه حل مناسبی برای حفظ ارزش سرمایه اولیه افراد عنوان کرد و گفت: از این طریق مشتریان بانک می توانند از افزایش قیمت طلا هم بهره مند شوند، همچنین از طریق سپرده طلا ارزش پول حفظ و سود حاصل از افزایش قیمت طلا در شرایط مختلف اقتصادی نصیب سپرده گذار می شود.
مدیرعامل بانک صادرات ایران با بیان اینکه این نوع سپرده آینده را در نظر می گیرد، تصریح کرد: بر اساس این نوع سپرده گذاری مشتریان می توانند با پرداخت معادل ریالی مبلغ ارزی هر گرم طلا و خرید حداقل 5 گرم طلای 24 عیار حساب جاری ارزی بر پایه طلا داشته باشند.
وی با بیان اینکه براساس گواهی رسید، حساب سپرده طلا غیرقابل نقل و انتقال خواهد بود، عنوان کرد: همچنین این نوع سپرده گذاری ریسکهای نگهداری طلا در مقابل سرقت، مفقود شدن و غیره را بدون هزینه پوشش می دهد.
به گفته جهرمی در این نوع سپرده گذاری که محدودیتی برای اشخاص حقیقی و حقوقی قائل نیست، نیاز به خرید فیزیکی طلا وجود ندارد، بنابراین هزینه های ساخت و کارمزدهای مختلف برای خرید طلا از بین می رود.

x_group23
May 1st, 2011, 13:14
سايت مثقال چند روزيست كه قيمت سكه بانكي را هم در سايتش ميزنه .مقايسه قيمت بانكي و قيمت بازار نقدي در كنار هم ديده خوبي ميده Mesghal.ir:� ([Only registered and activated users can see links])

Mohsen
May 1st, 2011, 14:18
تصاویر: صف طولاني براي خريد سكه ([Only registered and activated users can see links])

HOJJAT110
May 2nd, 2011, 09:03
به اطلاع كليه فعالان بازار قراردادهاي آتي مي رساند از روز يكشنبه مورخ
1390/03/01 ساعت معاملات قراردادهاي آتي سكه طلا به ساعت 18 عصر
افزايش مي يابد. بدين ترتيب ساعات معاملات قراردادهاي آتي از تاريخ
فوق الذكر از ساعت 10 صبح الي 18 عصر خواهد بود.
مديريت قراردادهاي مشتق كالايي

Dr.Fox
May 2nd, 2011, 10:59
1- با توجه به کشته شدن بن لادن ، وضعیت بازار سکه رو چطور پیشبینی می کنید ؟

2- امروز (دوشنبه) از بانک ملی خرید کنیم یا خیر ؟ چرا ؟

بانک 420 و بازار ظاهراً 425 هست. با این حساب ارزش خرید نداره که !

gold24
May 2nd, 2011, 15:49
با سلام
ملا نصر الدین در بازار می خواست پدر مادرش بفروشه.مردم گفتن ملا کسی که پدر مادرش را نمی فروشد .ملا گفت ما هم یک قیمتی میگویم که کسی نخرد.
حکایت بانک هم همین شده قیمتی می فروشد که کسی نخرد .

lastnight19
May 2nd, 2011, 16:40
در گفتگو با یک تحلیلگر عنوان شد :
تعادل در بازار سکه فقط به یک شرط
قیمت ذاتی سکه براساس فرمولی مشخص (قیمت هرانس طلا × 0.235334× نرخ برابری دلار با ريال) تبعیت می کند از اینرو با توجه به نقش قیمت دلار در بازار آزاد و نرخ جهانی آن از دید سرمایه گذار داخلی انتظار می رفت که دور نمای دلار با افزایش نرخ روبرو باشد

در حالی قیمت انواع سکه مجدداً با رشدی 7 تا 8 هزار تومانی روبرو شد که پیشتر قرار بود با عرضه پنج قطعه ای انواع سکه در شعب بانک ملی ، فضای هیجانی بازار آرام گردد .

هرچند بانک مرکزی با اعلام افزایش زمان و عرضه حراج سکه از درهم شکستن حباب قیمت در این بازار خبر داده بود اما با نگاهی به واقعیت های موجود در بازار طلای کشور می توان گسترده شدن تقاضای فزاینده در بازار طلای ایران را نظاره گر بود .

در همین ارتباط علی دهدشتی مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری پارند در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز هجوم سرمایه گذاران به سمت بازار سکه طلا و بورس اوراق بهادار را ناشی از اجرای سیاست های انقباظی بانک مرکزی و کاهش نرخ بهره بانکی و به تبع آن سوق دادن بخشی از سپرده ها به سمت بازارهای پربازده عنوان کرد و افزود : بنابر مفروضات اقتصادی با کاهش نرخ بهره بانکی ، تنزیل و ارزش ذاتی سهام دستخوش تغییر شده و از اینرو بدون تغییر در روند سودآوری شرکت ، ارزش ذاتی سهام خود به خود افزایش می یابد . تا حدی که متوسط نسبت قیمت به درآمدی کل بازار سهام همگن با نرخ بهره بانکی شود . در این زمینه سرمایه گذاران ناخودآگاه با این دیدگاه که سودآوری ناشی از سرمایه گذاری در بورس زیان از بابت نرخ بهره بانکی را پوشش داده اقدام به نقد کردن بخشی از داراییهای خود نموده و از اینرو بازار وارد موج اصلاحی جدیدی می شود .

این تحلیلگر بازار های جهانی خاطر نشان کرد : پیش از اجرای بسته سیاستی نظارتی سال 90 بانک مرکزی از اواخر بهمن ماه سال گذشته سرمایه گذاران برای حفظ بازدهی سرمایه گذاری های خود ، به سمت بورس اوراق بهادار (با توجه به نبود انگیزه سرمایه گذاری در سایر بازارهای رقیب) هجوم آورده و این در حالی بود که بازار سکه نیز به تدریج در حال تقویت شدن بود .

در این باره عواملی همچون کاهش نرخ بهره ، مطرح شدن حذف چهار صفر از پول ملی و شائبه تورمی بودن این اقدام در اذهان جامعه ، رکورد در سایر بازارهای سرمایه گذاری و از همه مهمتر ممنوعیت فعالیت در بازارهای فارکس و به تبع آن گرایش نقدینگی اکثر طلا فروشان کشور به سمت بازار سکه طلا باعث جهش یکباره قیمت بازاری این کالا نسبت به ارزش ذاتی آن شد . از اینرو با نگاهی به روند قیمت جهانی طلا و سکه در بازار داخلی می توان شاهد بود که به یکباره فاصله زیادی میان این دو نرخ از حدود سه ماه پایانی سال گذشته پدیدار گشته است .

وی در برابر این سوال که چرا نمی توان روند قیمت سکه طلا را کنترل کرد ؟ پاسخ داد : قیمت ذاتی سکه براساس فرمولی مشخص (قیمت هرانس طلا × 0.235334× نرخ برابری دلار با ريال) تبعیت می کند از اینرو با توجه به نقش قیمت دلار در بازار آزاد و نرخ جهانی آن از دید سرمایه گذار داخلی انتظار می رفت که دور نمای دلار با افزایش نرخ روبرو باشد . از اینرو تقویت دلار و نیز پیش بینی رشد قیمت جهانی طلا باعث هجوم تقاضاکنندگان برای خرید طلا شده که چنانچه دولت بخواهد با برگشت قیمت سکه به نسبت ارزش ذاتی و حفظ این نسبت با قیمت های جهانی اقدام به متعادل کردن این بازار نماید باید بدون حراج و محدودیت در فروش اقدام به عرضه سکه طلا نماید .

دهدشتی با اعلام اینکه اقدام بانک مرکزی مبنی بر سهمیه بندی در حراج سکه طلا تنها به ایجاد بازار سیاه کمک می کند بر تداوم رشد قیمت ها در این بازار تأکید کرد و افزود : علاوه بر تداوم نا آرامی های سیاسی در منطقه و برخی نگرانی ها در اقتصاد کشور ، تضعیف رشد اقتصادی امریکا در سه ماهه اول سال میلادی جاری و به تبع آن افت قیمت دلار و نیز عدم اجرای برنامه افزایش نرخ بهره در این کشور عملاً افزایش بدبینی به روند بهبود اقتصادی جهان شده که این خود می تواند قیمت طلا به عنوان یک کالای ضد تورمی و پوشش دهند ریسک منجر شود .

این فعال بازار سرمایه با اشاره به اینکه دولت تلاش می کند تا با تبلیغات و اقدامات گوناگون سرمایه های سرگردان را به سمت بازارهایی همچون بورس که کمترین آثار تورمی را در بر دارند سوق دهد یادآور شد ؛ بدون شک بازار فعلی سکه طلا نیز می تواند به عنوان گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری در نظر گرفته شود هر چند که باید در این مقطع سیاست های دولت را به خوبی رصد کرد افزون بر این قراردادهای آتی سکه طلا نیز به لحاظ دور نمای مثبت نرخ جهانی طلا می تواند از چشم انداز روشنی برای سرمایه گذاران برخوردار باشد .

وی در خاتمه روند فعلی بازار سهام را ناشی از تقارن موج های اصلاحی با اخبار منفی تأثیر گذار براین بازار عنوان کرد و افزود : برگشت شاخص کل بورس به مدار صعودی قطعی است و نمی توان نگران افت های کنونی بود . از اینرو چنانچه به سرعت تأثیر متغییرهای فعلی خنثی شود با توجه به تمرکز نگاه دولت به بورس ریزش های اخیر به سرعت جبران خواهد شد ضمن اینکه هنوز بسیاری از سهم ها به نسبت کاهش نرخ بهره بانکی رشد چندانی نکرده و می توانند ارزنده باشند .

Dr.Fox
May 2nd, 2011, 20:49
با این وضع قیمت گذاری سکه توسط بانک که از 407 شروع و الان به بالای 420 رسیده، فکر کنم چند روز دیگه قیمت سکه تو بانک از بازار هم بزنه جلوتر ! :laugh:
این دیگه چه سیاستی هست، مگه قرار نبود بانک سکه توزیع کنه ، ملت هم استقبال کنند تا که قیمت بیاد پایین اما الان خودش هر روز داره سکه رو گرونتر از روز قبل می فروشه :blink: من که الان دو روز هست خرید نمی کنم.

kamroon
May 2nd, 2011, 21:28
با این وضع قیمت گذاری سکه توسط بانک که از 407 شروع و الان به بالای 420 رسیده، فکر کنم چند روز دیگه قیمت سکه تو بانک از بازار هم بزنه جلوتر ! :laugh:
این دیگه چه سیاستی هست، مگه قرار نبود بانک سکه توزیع کنه ، ملت هم استقبال کنند تا که قیمت بیاد پایین اما الان خودش هر روز داره سکه رو گرونتر از روز قبل می فروشه :blink: من که الان دو روز هست خرید نمی کنم.

دوست عزیز علت اینکه بانک هر روز نرخ رو برده بالا به خاطر افزایش جهانی قیمت طلا بوده بانک مرکزی نرخ سکه رو بر اساس قیمت جهانی طلا اعلام می کنه . نرخ ذاتی سکه الان 420300 تومان هست. به عبارتی امروز سکه بدون اجرت ضرب فروخته شده.
در هفته های گذشته هر سکه 60 هزار تومان اجرت می خورد.
سیاست بانک مرکزی این بوده که قیمت سکه رو با قیمت جهانی برابر کنه که امروز به هدف خودش رسید.
--------------
با تخته شدن در فارکس ما برگشتیم سراغ کار سابق خودمون ؛ هر کسی در ضمینه سکه ، طلا و ارز اطلاعاتی خواست
من در خدمتم.

mokhles
May 3rd, 2011, 08:10
بانک مرکزی تصور می کرد که با فروش سکه می تونه قیمت رو به شدت کاهش بده. اما نه تنها کاهش قیمت کم بود، بلکه افزایش قیمت جهانی طلا باعث شد بازار بیش از پیش تشنه خرید بشه. از طرفی تفاوت قیمت بانک و بازار باعث دلالی یک عده شده بود. :cry:
حالا بانک مرکزی هم باید یه جوری جبران مافات می کرد و قضیه فروش سکه رو لغو می کرد. با این صفی که توی بانکها داشتیم، لغو فروش سکه بانکی بازار رو داغون می کرد. پس بهترین راه این بود که با گرون فروشی، خریدار رو منصرف کنن تا بتونن قضیه رو تمومش کنن بره :whistle:

Dr.Fox
May 3rd, 2011, 08:54
قيمت سکه در بازار آزاد ايران ارزان تر از بانک ملی شد!

با ادامه نوسان در بازار سکه ایران، خبرگزاری مهر بعد از ظهر روز دوشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه، از افزایش قیمت سکه در بانک ملی؛ وکاهش قیمت در بازار آزاد خبر داد.

بر اساس این گزارش، نرخ سکه تمام بهار طرح جدید عرضه شده در بانک ملی روز دوشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه، با افزایش هزار تومانی، نیم سکه با افزایش ۶۰۰ تومانی و ربع سکه با افزایش ۵ هزار و ۵۰۰ تومانی نسبت به روز یکشنبه همراه است.

قیمت هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم روز دوشنبه در بازار، ۴۶۰ هزار تومان، طرح جدید ۴۲۴ هزار تومان، نیم سکه ۲۱۲ هزار تومان، ربع سکه ۱۲۴ هزار تومان و سکه گرمی ۶۳ هزار تومان اعلام شد.
هر چند به گزارش خبرگزاری فارس، که بعد از ظهر روز دوشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه انتشار یافت، آمده است، «امروز بانك مركزی سكه تمام بهار آزادی را در حالی با قيمت ۴۲۰ هزار و ۷۰۰ تومان تعيين كرده كه اين سكه در بازار آزاد ۴۲۵ هزار تومان به فروش می‌رسد.

همچنين سكه‌فروشان و صرافان امروز نيم سكه را ۲۱۳ هزار تومان قيمت‌گذاری كرده اند درحالی كه بانك مركزی نرخ فروش اين نوع سكه را ۲۱۰ هزار و ۲۰۰ تومان اعلام كرده است.

از سوی ديگر در شرايطی كه ربع سكه امروز در شعب منتخب بانك ملی ۱۲۰۵۰۰ تومان فروخته شده صرافان اين نوع سكه را با قيمت ۱۲۴ هزار تومان به متقاضيان می‌فروشد.»

بانک مرکزی از سوم اردیبهشت ماه، به منظور آن چه واقعی شدن قیمت ها و شکستن حباب در بازار سکه عنوان کرده بود عرضه سکه در بانک ملی را آغاز کرد.
اقدامات بانک مرکزی برای کنترل قیمت ها نه تنها انتقادات برخی از کارشناسان را به همراه داشت بلکه فریاد عده ای از نمانیدگان مجلس را نیز بر آورد.
پیش تر شکور اکبر نژاد، سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، در گفت و گو با خبرنگاه خانه ملت، گفته بود، «دولت با اندیشه کسب سود بیشتر از طریق فروش سکه در بازار داخلی، متقاضیان خرید سکه در هفته‌های اخیر را متضرر کرد.»

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، ادامه داد، «دولت بدون توجه به نظر مجلس در تمام زمینه‌های اقتصادی عمل می‌کند و به فکر کسب سود برای خودش است.»

در همین حال محمد خوش چهره، کارشناس اقتصادی، و چهره اقتصادی مجلس هفتم، بعد از ظهر روز دوشنبه دوشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه، در گفت و گو با خبرگزاری فارس، با تاکید بر افزایش سوداگری در بازار سکه، از احتمال تکرار اتفاقات دهه ۷۰ خبر داد و در عین حال به سیاست گذاران هشدار داد که ادامه وضعیت موجود به ضرر سایر بخش های تولید تمام خواهد شد.

کارشناس اقتصادی، و چهره اقتصادی مجلس هفتم، ضمن تأكيد برضعف و ايراد اساسی به مديريت حاكم در بازار سكه، ‌اظهار داشت، «فضای سوداگری كه در دهه ۷۰ در مقطع كوتاهی رخ داد اين روزها نيز درحال تكرارشدن است.»

اين اقتصاددان با اشاره به اينكه ضعف مديريتی در دهه ۷۰ در بازار ارز موجب پراكندگی سوداگری در ازارهايی مانند سكه، موبايل و پيكان شد، تصريح كرد، «بايد دقت شود كه بحث حاكم هرچند كه منفعتی به ظاهر مبنی برافزايش درآمدهای ريالی ناشی از افزايش قيمت برای بانك مركزی داشته باشد می‌تواند آثار و پيامدهای اقتصادی و سياسی و اجتماعی نامطلوبی را به نمايش بگذارد.»

HOJJAT110
May 3rd, 2011, 09:18
دلار رو به بالا
قيمت دلار 1125-1130-1133-1135-1140-1145-و امروز 1150 .......؟؟ نقدينگي بازار را نميشه با فروش سكه كاهش داد . حدود 2380000 تاسكه بايد وارد بازار بشه تا هزار ميلياردتومان ( يك ميليارد دلار ) نقدينگي كم بشه اما با افزايش قيمت دلار راحت دلار هاي نفتي را وارد بازار ميكنند اينطوري هم كسري 7 هزار ميلياردي هدفمندي جبران ميشه و هم ....... دوستاني كه تو اين يك ماهه كال مارجين شدند ناراحت نباشند براي جبران وقت هست

gold24
May 3rd, 2011, 10:28
دوست عزیز علت اینکه بانک هر روز نرخ رو برده بالا به خاطر افزایش جهانی قیمت طلا بوده بانک مرکزی نرخ سکه رو بر اساس قیمت جهانی طلا اعلام می کنه . نرخ ذاتی سکه الان 420300 تومان هست. به عبارتی امروز سکه بدون اجرت ضرب فروخته شده.
در هفته های گذشته هر سکه 60 هزار تومان اجرت می خورد.
سیاست بانک مرکزی این بوده که قیمت سکه رو با قیمت جهانی برابر کنه که امروز به هدف خودش رسید.
--------------
با تخته شدن در فارکس ما برگشتیم سراغ کار سابق خودمون ؛ هر کسی در ضمینه سکه ، طلا و ارز اطلاعاتی خواست
من در خدمتم.

با سلام
ربع سکه 91 دلاری چند می فروشن 120.5 با دلار چندی حساب می کنن

بانک سواد این کارا رو نداره اگه داشب یورو را 1.2 تبدیل نمیکرد بعد بگه دضرر فارکس ایران انقده 7 میلیارددرد دلار شما دود کردید یا ما

sohrabibroker
May 3rd, 2011, 11:00
دوستاني كه تو اين يك ماهه كال مارجين شدند ناراحت نباشند براي جبران وقت هست

سلام HOJJATعزيز از شما تشكر مي كنم كه در اين تاپيك عضو فعال هستي"
در 2 ماهه گذشته كساني كه اين تاپيك را مطالعه مي كردند كال مارجين كه نمي شدند هيچ"حسابشان حد اقل 100 بازدهي مي گرفت روي 410 هزار اعلام شد كه در فروش نمانيد و خريد پيشنهاد شد و در ريزش هم سيگنال فروش داده شد روز سه شنبه 2 هفته پيش كه بهمني از آمريكا اومد مصاحبه كرد صبح چهارشنبه نه به اونس كاري داشتيم نه بازار نقدي "فقط به كارگزار گفتم به هر قيمتي بفروش و شنبه صبح با وجود افزايش اونس 3 درصد منفي خريد كرديم البته از صف فروش ...دوستاني كه با بازار نقدي عمده فروش در ارتباط باشند از بازار آتي سكه سود خوبي مي گيرند
بارها گفتم ما اونس طلا معامله نمي كنيمما سكه معامله مي كنيم
يكي از قوانيني كه در بازار آتي ياد گرفتم اينكه سكه نداشته را سل نمي كنم فقط به تعدادي كه سكه دارم و اگر نظر به ريزش داشته باشم
در مواقع خاص كه در بالا هم اشاره شد فروش مي چربه

gold24
May 3rd, 2011, 11:11
نقل از روزنامه جهان صنعت
پیش‌بینی طلای 2000 دلاری تا پایان سال 2011
بلومبرگ با اشاره به تلاش بانک‌های مرکزی جهان برای کاهش وابستگی خود به دلار آمریکا پیش‌بینی کرد قیمت طلا تا پایان 2011 و در اثر رشد تقاضا به 2000 دلار در هر اونس برسد.
به گزارش بلومبرگ طی گزارشی در مورد علت افزایش قیمت جهانی طلا ورود بانک‌های مرکزی جهان در این بازار را مهمترین علت در این زمینه دانست.
براساس این گزارش، بانک‌های مرکزی جهان طی 10 سال گذشته به خریدار خالص طلا تبدیل شده‌اند. بانک‌های مرکزی کشورها قصد دارند میزان وابستگی خود به دلار آمریکا را کاهش دهند.
کارشناسان معتقدند ادامه روند صعودی تقاضای طلا موجب افزایش بیش از پیش قیمت این فلز گرانبها تا پایان سال‌جاری خواهد شد. روبرت مک ایون، رییس موسسه‌
یو اس گلد کورپ تاکید کرد در حالی که کشورهای در حال توسعه و نوظهور به شدت در حال خرید طلا هستند، میانگین قیمت هر اونس طلا تا پایان امسال به بیش از 2000 دلار خواهد رسید.
قیمت جهانی طلا طی روز دوشنبه در بازار نیویورک به بیش از 1558 دلار رسیده که نسبت به روز جمعه هفت دلار کاهش داشته است.مایکل پنتو از موسسه تحقیقاتی یورو پاسیفیک نیز که دو سال پیش به درستی افزایش قیمت طلا را پیش‌بینی کرده بود، تاکید کرد قیمت هر اونس طلا امسال به بیش از 1600 دلار می‌رسد.براساس این گزارش، به دنبال ادامه نگرانی‌های بین‌المللی نسبت به بدهی‌های آمریکا و ادامه روند نزولی ارزش دلار تقاضای جهانی برای خرید طلا به شدت افزایش داشته است. رشد اقتصادی چین بزرگ‌ترین خریدار بدهی‌های آمریکا نیز طی سه ماه نخست 2011 به
7 / 9 درصد رسیده است. در سال 2010 بانک‌های مرکزی جهان برای نخستین بار در دو دهه اخیر به خریدار خالص طلا تبدیل شدند و میزان ذخایر طلای بانک‌های مرکزی جهان سال گذشته بیش از 87 تن افزایش یافت.
براساس آمارهای شورای جهانی طلا، بولیوی، سریلانکا و موریتانی بخش زیادی از ذخایر ارزی خود را از دلار به طلا تبدیل کرده‌اند. چین نیز که بیش از سه تریلیون دلار ذخایر ارزی در اختیار دارد قصد دارد بخشی از این ذخایر را به طلا تبدیل کند، روسیه نیز در سه ماه نخست 2011 بیش از هشت تن طلا خریداری کرده است.
پنتو افزود چین که هم‌اکنون تنها 6/1 درصد ذخایر ارزی خود را به صورت طلا نگهداری می‌کند قصد دارد یک تریلیون دلار در بازار طلا سرمایه‌گذاری کند. چین قصد دارد به بازیگر مهمی در بازار جهانی طلا تبدیل شود.
به اعتقاد کارشناسان اقتصادی تا زمانی که فدرال رزرو آمریکا در سیاست‌های انبساطی پولی و مالی خود تجدیدنظر نکند قیمت طلا به روند صعودی خود ادامه خواهد داد.
براساس گزارش شورای جهانی طلا، چین تا ماه آوریل با 1/1054 تن طلا، ششمین دارنده ذخایر بزرگ طلای جهان بوده است. آمریکا با 81335 تن بزرگ‌ترین دارنده ذخایر طلای جهان است که این رقم 8/74 درصد کل ذخایر ارزی این کشور است.
فرانسیسکو بلانچ از بانک آمریکایی مریل لینچ تاکید کرد کشورهای در حال توسعه و نوظهور قصد دارند دو تا هشت درصد ذخایر ارزی خود را به طلا تبدیل کنند به نظر من میانگین قیمت جهانی هر اونس طلا امسال به بیش از 1500 دلار خواهد رسید.پنتو نیز گفت مهم‌ترین دشمن قیمت طلا افزایش نرخ بهره بانکی است اگر فدرال رزرو آمریکا سیاست‌های انبساطی خود را تغییر دهد قیمت جهانی طلا در بلندمدت دستخوش تحولاتی خواهد شد. قیمت طلا امسال تا کنون 10 درصد رشد داشته و قیمت طلا نسبت به سال 1999 میلادی شش برابر شده است

ehsanx
May 3rd, 2011, 12:19
ظاهرا بانک مرکزی به دنبال ضرب سکه با عیار 14 هست. کسی از دوستان اطلاعی نداره؟
این کار (اگر انجام بشه) قطعا باعث کاهش قیمت ربع سکه میشه. اما به نظرتون روی سکه تمام هم تاثیری میزاره؟

Firouz MT
May 4th, 2011, 09:15
اعلام مرگ بن لادن فكر مي كنيد با چه نيتي است

من طلا كار نمي كنم ولي به نظر من اصلاح قابل توجهي پس از اعلام اين خبر(02052011 )حادث مي گردد

در واقع براي هماهنگ نمودن سرمايه داران بزرگ بايد آلارمي داد كه بتوان به راحتي يك حركت در بازار را به يك سمت دلخواه سوق داد هر چند در برخي موارد نتيجه مطلوب حاصل نمي گردد

gold24
May 4th, 2011, 12:12
با سلام
سکه تمام خارج از بانک 419 هزار بانک 419.3 بیرون بخریم به بانک بفروشیم:laugh:

gold360s
May 4th, 2011, 14:17
اعلام مرگ بن لادن فكر مي كنيد با چه نيتي است

من طلا كار نمي كنم ولي به نظر من اصلاح قابل توجهي پس از اعلام اين خبر(02052011 )حادث مي گردد

در واقع براي هماهنگ نمودن سرمايه داران بزرگ بايد آلارمي داد كه بتوان به راحتي يك حركت در بازار را به يك سمت دلخواه سوق داد هر چند در برخي موارد نتيجه مطلوب حاصل نمي گردد

سلام
اگر منظورتون بازار طلا و نقره است که مرگ بن لادن هیچ زبطی به ریزش قیمت نداشت . بعضی سایت ها و خبرگزاری ها ربطش دادند ولی با دلیل ثابت می کنم که ربطی نداشت و چون یک سری اتفاقات دیگر افتاد و کسی جوابش تا چند ساعت نداشت ربطش دادند به بن لادن و افزایش مارجین نقره در بازار Comex

m.kazem
May 4th, 2011, 17:36
سلام

gold360s
May 4th, 2011, 17:52
سلام
اگر منظورتون بازار طلا و نقره است که مرگ بن لادن هیچ زبطی به ریزش قیمت نداشت . بعضی سایت ها و خبرگزاری ها ربطش دادند ولی با دلیل ثابت می کنم که ربطی نداشت و چون یک سری اتفاقات دیگر افتاد و کسی جوابش تا چند ساعت نداشت ربطش دادند به بن لادن و افزایش مارجین نقره در بازار Comex

شایعه ای که وجود داشت امروز واقعیتش اعلام شد
Silver, Gold Futures Sliding as Soros, Passport Are Reported to Be Selling - Bloomberg ([Only registered and activated users can see links])

زرنگی کار اینجا بود که در ساعتی فروش ها آغاز شد که بازار فیوچر آسیا هنوز شروع به کار نکرده بود و در ساعات اولیه نیوزیلند در بازار فیزیکی فروش انجام شد و از طرفی بازار آسیا نیمه تعطیل بود و بازار اروپا هم نیمه تعطیل بود . نیمه تعطیل یعنی در اروپا بانک ها لندن کار نمی کردند و همچنین چون 2 بار افزایش مارجین در آمریکا اعلام شد کسی راغب به خرید هم نبود
بهترین فرصت ایجاد شد که یک حجم بسیار زیادی فروش وارد بازار شود و خریدار کم باشد و قیمت تا می تواند بیاید پایین . همانطور که دیدید در 11 دقیقه 15% کاهش قیمت بوجود آمد . تا الان بیشتر از 25 درصد نقره کاهش داشته و فرصت ایده آل بوجود آمده که خرید ها در کف انجام شود .

ببخشید به بازار سکه ربطی نداشت ولی چون یک اتفاق جالبی بود گفتم بقیه هم در جریان باشند . سفته بازی در بازار بین المللی هم هست ولی برای اینکار باید پول خیلی زیادی داشت و البته در کنارش زرنگی و قدرت

ehsanx
May 4th, 2011, 18:12
سه شنبه ، 13 ارديبهشت 1390 ، 12:38
کاهش شدید قیمت سکه وطلا در ماه آتی
طلانیوز: برخی از کار شناسان اقتصادی بر این باورند که پس از تبدیل شدن پول نقد مردم به شمش وسکه های طلا ؛ پس از گذشت زمان کوتاهی در ادامه این چرخه تبدیل شدن آنی این سکه ها به پول نقد کاهش شدید قیمت سکه را حتی پایین تر از قیمت سکه در بهمن ماه 89 در پی خواهد داشت.این بدان معناست که قیمت سکه در هفته های پیش رو حتی به پایین تر از 375هزار تومان هم خواهد رسید.

یک کارشناس اقتصادی وبورس که خواست نامش فاش نشود در ادامه اینگونه توضیح داد که در ماههای اخیر موجودی بانک های ایرانی در خارج از کشور در ادامه برنامه دور زدن تحریم های یک طرفه ومغرضانه غربی ها به طلا تبدیل شده که این موضوع از هر جهت به نفع اقتصاد ایران است.

وی افزود :با تبدیل شدن سرمایه نقدی ایران در خارج از کشور به طلا منابع این فلز گرانبها در سراسر دنیا در حد بسیار وسیعی با کاهش مواجه شد تا حدی که پس از گذشت مدت کوتاهی کشور های قدرتمند اقتصادی متقاضی خرید طلا شدند و ما با توجه به در اختیار داشتن حجم زیاد این فلز در ایران ومالکیت آن در کشور هایی مانند سوئیس در بالا بردن قیمت طلا در بازار جهانی تاثیر بسزایی داشته ایم.
همانطور که این روزها شاهد رکورد زنی چند باره قیمت طلا در هر انس هستیم و تا نگارش این خبر قیمت هر انس در بازار جهانی به1546.68 دلار رسیده است.

این کارشناس اقتصادی اینگونه ادامه داد که اکنون شاید بتوان گفت که ایران بزرگترین منبع شمش طلا در جهان، جدا از منابع زیر زمینی موجود در ایران است و این موضوع آینده امید بخشی را در اقتصاد ایران به همراه خواهد داشت.

وی درباره عرضه سکه توسط بانک مرکزی و حجم بالای تقاضا در هفته های اخیر گفت: تاثیر قیمت جهانی طلا در بازار ایران باعث بالا رفتن حجم تقاضا وایجاد حباب در قیمت سکه شد و در این بازی دو سر سود هم حجم وسیعی از نقدینگی بازار جمع آوری شد وهم درآینده بسیار نزدیک قیمت طلا در ایران تحت کنترل بانک مرکزی صورت می گیرد و این نوید تثبیت قیمت سکه در آینده و بازگشت قیمت سکه به بهمن ماه 89 یعنی چیزی حدود 385 هزار تومان را در بر خواهد داشت.

این کارشناس در مورد افت شدید قیمت سکه افزود: با توجه به خرید سکه توسط مردم در هفته های آتی شاهد هجوم افراد برای تبدیل سکه به پول نقد خواهیم بود و با کم شدن تقاضا دربازار وکاهش خرید آن توسط صنف سکه وصراف قیمت سکه با کاهش شدید مواجه خواهد شد.

___
من فقط اخبار جالب رو مینویسم، این اخبار نه سیگنال خرید هستند نه سیگنال فروش. مخصوصا الان که بازار ایران تا یکشنبه تعطیل خواهد بود.

kamroon
May 4th, 2011, 23:14
سلام
دوستان یه چند روزی قیمت فروش بانک با قیمت بازار یکسان بود و انگیزه ای
برای ایستادن توی صف برای خریداران سکه نبود . به احتمال زیاد از فردا دوباره قیمت بازار بالاتر از بانک
خواهد بود ، کسانی که علاقمند به خرید سکه 5 تای هستند هوشیار باشند دولت برای فروش سکه مالیات
4 درصدی دریافت می کنه.
با این وضعیت منتظر یه حباب دیگه توی سکه باشید.

یه گریزی هم به دلار بزنیم در چند روز گذشته دلار سود خوبی به خریداران داد قیمت از 1120 تا 1157 رشد کرد ولی
دولت با عرضه زیر زمینی دلار ، در حال کنترل قیمت هست منتظر کاهش قیمت دلار تا 1090 باشید.

احتمالا از این به بعد زمان خرید و فروش سکه خودم رو اینجا اعلام خواهم کرد. فعلا منتظرم انس 1480 هستم.

gold24
May 5th, 2011, 10:40
باسلام
نقل از روزنامه جهان صنعت
مالیات بر ارزش افزوده برای سکه‌
حسینی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان آنکه به سازمان امور مالیاتی اعلام شده که مالیات بر ارزش افزوده برای سکه نیز اعمال شود، گفت: این سازمان نیز مصرانه این امر را پیگیری کرده و مالیات بر ارزش افزوده طلا که جزو احکام قانونی است در بخش سکه نیز عملیاتی شده است.
وی اظهار داشت: با توجه به مذاکرات انجام شده با سازمان امور مالیاتی، بانک کارگشایی و دیگر بانک‌ها، نرخ این مالیات در حال محاسبه است و طی روز‌های آینده فاکتور‌های آن نیز باید ثبت شود تا جریان موجود در جامعه رصد شود.
به گفته وی، این قانون در مورد عرضه سکه بانک مرکزی در شعب بانک ملی نیز اجرایی می‌شود.
حسینی گفت: در روزهای آینده به سمتی می‌رویم که فرم‌ها، صورتحساب‌ها و فاکتورها هم ثبت و جریان موجود در جامعه رصد شود و این کار در بانک مرکزی هم اعمال می‌شود.
وی با بیان آنکه دولت خود را متعهد می‌داند از اختیار انحصاری خود در ضرب و عرضه سکه برای ایجاد تعادل در بازار استفاده کند، گفت: بانک مرکزی مرجع ضرب سکه و بزرگ‌ترین توزیع‌کننده آن است و به عنوان حاکمیت، خود را متعهد می‌دانیم از این اختیار انحصاری برای تعادل، توازن و اعتماد بخشی در جامعه استفاده کنیم.
حسینی اظهار داشت: امکان ندارد که نرخ طلا در داخل کشور از خارج از کشور فاصله بگیرد چون طلا کالایی قابل معامله است و در این صورت فعالان اقتصادی بلافاصله متوجه می‌شوند و طلا به داخل کشور وارد می‌کنند.
وزیر اقتصاد با اشاره به نوسانات نرخ طلا در داخل و خارج از کشور افزود: بانک مرکزی در سال‌های گذشته پس از انجام مشاوره‌هایی، اقدام به خرید بیش از حد متعارف طلا و ذخیره آن کرد و هم اکنون وقت عرضه آن است.
حسینی گفت: سیاست‌ها و حرکت‌های دولت به این سمت می‌رود که اگر با دلال بازی و نبود شفافیت مواجه

mokhles
May 5th, 2011, 12:28
به گزارش سایت طلا به نقل از بلومبرگ، در این اواخر بیشتر بانک های مرکزی کشورهای بزرگ اقدام به افزایش ذخایر طلای خود کردند.
صندوق بین المللی پول گفت: بانک مرکزی مکزیک از ماه ژانویه تا کنون ذخایر طلای خود را 93.3 تن افزایش داده است.

براساس این گزارش، والتر دی منت، پژوهشگر کالای تجاری در بانک ویبولیتین در مذاکراتی در مورد چشم انداز قیمت فلزات گرانبها از جمله طلا و مس گفت: در حال حاضر بازار فلزات گرانبها در رکود به سر میبرد، ولی با وجود تزلزل در اقتصاد کشورهای بزرگ جهان و عدم قطعیت نسبت به موقعیت ارزهای اصلی، این احتمال را میتوان داد که فلزات گرانبها از این وضعیت خارج خواهند شد و تغییراتی را در مسیر این بازارها خواهیم دید.

گزارش سایت طلا حاکیست، کشورهای مکزیک، روسیه و تایلند در ماه های فوریه و مارس به ذخایر طلای خود به ارزش 6 میلیارد دلار افزوده اند.
مکزیک ذخایر طلای خود را به 93.3 تن رساند و در ماههای اخیر این مقدار را به 100 تن افزایش داد.
روسیه ذخایر خود را با افزایش 18.8 تن در ماه مارس به 811.1 تن رساند و تایلند منابع طلای خود را در ماه مارس، با رشد 9.3 تن به 108.9 تن گسترش داد.
جالب توجه است، که در سال 1980 نیز، بانک های مرکزی کشورهای بزرگ اقدام به افزایش ذخایر طلای خود کرده بودند و طلا در آن سال به رکورد 850 دلار در هر اونس رسیده بود.

برپایه این گزارش، پیتر موریسی استاد دانشگاه مریلند و مشاور اقتصادی سابق دولت آمریکا گفت: بانک مرکزی کشورهای بزرگ باید دلیل خوبی برای خرید طلا و تبدیل ذخایر ارزی خود به طلا داشته باشند، زیرا خزانه داری، بودجه و مسائل مربوط به بدهیهای بانکهای مرکزی با یکدیگر رابطه تنگاتنگی دارند.

شایان ذکر است، بهای طلا برای تحویل فوری در ماه ژوئن در بازار سنگاپور در بالاترین سطح با نرخ 1577 دلار و 57 سنت و در پایین ترین سطح به 1516 دلار و 75 سنت در هر اونس معامله شد.
طلا در سال جاری 6.8 درصد رشد کرد و در مقایسه با سال گذشته تا به امروز 10 درصد، با افزایش قیمت همراه بوده است./

sohrabibroker
May 5th, 2011, 12:37
از فروش سكه به هر طریقی مالیات می‌گیریم
همچنين معاون ماليات بر ارزش افزوده سازمان امور مالياتي كشور اخذ چهار درصد ماليات بر ارزش افزوده از فروش سكه را در هر صورتي ضروري دانست.
محمدقاسم پناهي درباره اخذ ماليات بر ارزش افزوده از فروش سكه به ايسنا گفت: اخذ اين چهار درصد مطابق قانون بايد انجام شود و سكه و طلا به هر طريقي كه فروخته مي‌شوند بايد اين چهار درصد از مشتري دريافت شود.
وي گفت:‌ بنابراين فروش سكه در بانك ملي كه به صورت پنج عدد در روز انجام مي‌شود مشمول چهار درصد ماليات بر ارزش افزوده خواهد بود. وي در پاسخ به اين كه بانك كارگشايي تاكنون اين چهار درصد را دريافت نمي‌كرده است؟ گفت:‌شايد بانك كارگشايي اين چهار درصد در قيمت پايه سكه در حراج اعلام مي‌كرده است اما اطلاع دقيقي در اين باره ندارد.
به گفته وي فروش سكه در بانك كارگشايي هم بايد مشمول اخذ اين چهار درصد بشود.
پناهي همچنين از جلسه مشترك با بانك مركزي در اين باره خبر داد كه به‌زودي نتايج آن اعلام خواهد شد.
New Page 1 ([Only registered and activated users can see links]@=252419)
.................................................. .................................................. .........................................
بارها بحث افزايش ماليات پيش آمده "ولي اينكه گفته شود به هر طريقي از فروش سكه ماليات گرفته ميشه "كمي ترس در دل معامله گران آتي انداخته "با اينكه خود بورس كالا هم قبلا جواب داده كه به معاملات آتي ماليات تعلق نميگيره "باز هم بايد ما سدت به عصا حركت كنيم ...
اميدوارم بحث به معاملات آتي نكشه "براي دولت خيلي ساده اين كار عملي ميشه ولي در اقدامي خودجوش توسط معامله گران اتي حجم معاملات به صفر خواهد رسيد

ar460ash
May 5th, 2011, 17:46
نقره و دومین کاهش بزرگ ثبت شده در تاریخ معاملات ان

Silver Investors Dump Futures as Comex Boosts Speculator Trading Costs 84% - Bloomberg ([Only registered and activated users can see links])

sohrabibroker
May 5th, 2011, 20:03
ممنون...
روز چهارشنبه آن تعدادي را كه روي 417900 فروش زده بودم را روي 417 آفست كردم ولي موقعيتهاي بالاي 427 فروش هنوز باز مي باشد
قرارداد تير خوب سودي داد "
به دليل در سقف بودن اونس طلا موقعيت ها را باز مي گذارم و ريزش شديد اونس در راه است بالاي 1560 دلار نخواهد رفت " با توجه به نزديك شدن به سررسيد قرارداد و عرضه هاي بانك مركزي پوزيشن ها را به سود خواهم بست در 1 صورت اين اتفاق نخواهد افتاد كه اونس بالاي 1560 دلار برود در حال حاظر 1535 دلار سقف تاريخي خود مي باشد
ريزش اونس به دليل برخورد با سقف كانال هفتگي {نهايت 1560} ريزش شروع خواهد شد مابين 1530 و1560 اين ريزش شديد را خواهيم داشت
نظر شخصي

ريزشي را كه به منتظرش بوديم 15 دلار بالاتر عمل كرد
اين كانالي كه در هفتگي شكل گرفته به ما خيلي خير رسونده انگار طلا از ماركت قيمت دستوري گرفته باشه كه فقط حق داري داخل اين كانال حركت كني !!!
به نظرم كف اين ريزش 1470 باشه و پايين تر نياد ولي در بد ترين حالت كف 1430 دلار را ساخته ...
پر سود باشيد

m.kazem
May 6th, 2011, 19:52
سلام
با تشکر از تحلیل خوب شما به نظر شما قیمت تمام سکه تا کجا ریزش خواهد داشتو چه قیمتی را در کف لمس خواهد کرد

gold360s
May 6th, 2011, 20:11
سلام
با تشکر از تحلیل خوب شما به نظر شما قیمت تمام سکه تا کجا ریزش خواهد داشتو چه قیمتی را در کف لمس خواهد کرد

فکر کنم در پست قبلی صحبت از انس بود نه سکه . تا جایی که یادمه آقای سهرابی خیلی وقت پیش صحبت از ریزش کردند و تمام شد
شما حساب فارکسی دارید یا تو بازار بورس آتی فعال هستید ؟

ehsanx
May 7th, 2011, 00:18
به نظر من اونس باید 1440 تا 1400 رو ببینه.

ـــ
نظر کاملا شخصیه، خودم منتظر میمونم ببینم درست از آب درمیاد یا نه!

mokhles
May 8th, 2011, 14:10
نقل از سایت سیاست روز Online :

افزایش نرخ بیکاری در آمریکا

تعداد بیکاران در آمریکا پس از سه ماه کاهش پی در پی در ماه آوریل افزایش یافت.
به گزارش سیاست روز آنلاین به نقل از یورونیوز بازار اشتغال آمريکا سال گذشته فراز و نشیب های متعددی داشت، اما نهایتا نرخ بیکاری در آخرین ماه آن کاهش یافت و این روند نزولی همچنان در سه ماه اول سال جاری ادامه داشت.
اما بنا بر اعلام وزارت کار آمريکا، در ماه آوریل تعداد بیکاران به 244 هزار نفر و نرخ بیکاری به 9 درصد افزایش یافت.
افزایش قیمت حامل های انرژی و مواد غذایی در سه ماهه اول سال میلادی جاری باعث شده که مصرف کنندگان آمریکا پول زیادی برای هزینه کردن در سایر بخشها نداشته باشند.
یک کارشناس می گوید:“به نظر من مصرف کنندگان در حال حاضر خیلی حساب شده عمل می کنند. پنج یا ده سال پیش، کالاهای لوکس بیشترمورد توجه بودند. اما الان دیگر دوره کالاهای لوکس نیست و مصرف کنندگان تمایل چندانی به کالاهای لوکس ندارند.”
این در حالیست که هزینه کردن مصرف کنندگان آمریکایی برای خرید کالا و خدمات هفتاد درصد اقتصاد آمریکا را شامل می شود.

ehsanx
May 9th, 2011, 14:27
تفاوت اردیبهشت و تیر به 22 هزار تومن رسیده! این یعنی اینکه اگر کسی آربیتراژ کنه، میتونه بدون دغدغه 35 درصد سود داشته باشه.
چرا اینطور شده؟ کسی نظری نداره؟ :blink:

x_group23
May 9th, 2011, 19:48
تفاوت اردیبهشت و تیر به 22 هزار تومن رسیده! این یعنی اینکه اگر کسی آربیتراژ کنه، میتونه بدون دغدغه 35 درصد سود داشته باشه.
چرا اینطور شده؟ کسی نظری نداره؟ :blink:

در بازار معاملات فيوچر سكه قرارداد ارديبهشت با توجه به نزديك شدن به سررسيد قرارداد دقيقا با قيمت نقدي نوسان مي كنه ولي قراداد تير و شهريور و آبان ماه هر روز از قيمت واقعي خود فاصله بيشتري مي گيرند اشتباهي كه بيشتر معامله گران مي كنند تن به هر قيمتي براي خريد مي دهند فروشنده هم ميبينه خريدار هست ميگه خوب چه بهتر هر چي بالاتر بهتر
حتي اگر بازار نظر به بالا رفتن دلار و اونس هم داشته باشه باز اين قيمت واقعي نمي باشد با به پايان رسيدن قرارداد ارديبهشت قراردادهاي دورتر نرخ هاي واقعي تر به خود مي بينند و اين اختلاف 22 هزار توماني تير ماه با نقدي حد اقل به 15 هزار تومان خواهد رسيد فقط بايد صبر كرد

gold24
May 9th, 2011, 21:21
با سلام
اوضاع معاملات سکه بسیار پر ریسک است شما در بازار با 3 متغیر سر کار داری
عامل اول قیمت اونس
عامل دوم دلار که فعلا جولانگاه دولت است با عرضه کم زیر زمینی ضمینه افزایش ان را فراهم کرده (11650 ) شاید پس از رسیدن به قیمت خاصی عرضه را زیاد کند
عامل سوم مالیات بر ارزش افزوده و قیمت فرمایشی بانک
ریسک معاملات سکه با لا است.

gold24
May 11th, 2011, 09:53
با سلام
دیروز متاسفانه سایت در دسترس نبود فرصت خوبی برای خرید نقدی بود بانک 417.8 تمام را می داد که با افزایش اونس و قیمت دلار در ساعت 11 صبح فوق العاده مناسب بود
قیمت بانکی امروز 423 است که در صورت افزایش قیمت اونس می تواند مناسب باشد

ehsanx
May 14th, 2011, 00:38
رئيس كل بانك مركزي در گفت‌وگو با فارس خبر داد:
عرضه ارز به متقاضيان و آغاز سير نزولي قيمت‌ سكه از فردا
خبرگزاري فارس: درحالي كه طي روزهاي اخير بازار سكه و ارز بار ديگر روند صعودي به خود گرفته‌اند رئيس كل بانك مركزي از آغاز سيرنزولي نرخ سكه از فردا خبر داد و گفت: در بازار ارز نيز متقاضيان مي‌توانند از بانك مركزي ارز مورد نياز را به هر ميزان دريافت كنند.

[Only registered and activated users can see links]

محمود بهمني در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبري فارس «توانا» ضمن ارائه گزارشي پيرامون وضعيت روزهاي اخير بازار سكه و دلار، اظهار داشت: اتفاقات چند روز قبل بازار دلار و ارز به دليل واسطه‌گري و دلالي بوده است.
وي تأكيد كرد: در اين شرايط بارها به مردم هشدار داده‌ايم كه تحت تأثير جريانات رواني قرار نگيرند و وارد بازار سفته‌بازي دلار و سكه نشوند.
رئيس كل بانك مركزي با اشاره به حباب در بازار ارز طي روزهاي اخير خطاب به خريداران ارز در اين ايام گفت: كساني كه دنبال خريد دلار و ارز در بازار آزاد هستند بايد به قيمت‌هاي جهاني توجه داشته باشند؛‌ اين افراد بايد دقت كنند كه در بازار ارز 60 تومان حباب وجود دارد.

* دلال‌ها پاي خود را از زمين دولت و بانك مركزي بيرون بكشند

بهمني با تأكيد براينكه بانك مركزي بازار دلار و ساير ارزها را كنترل مي‌كند، افزود: ما اصلاً اجازه نمي‌دهيم كه قيمت‌ها با واسطه گري و سفته‌بازي افزايش پيدا كند ولي اگر سودجويان دلشان مي‌خواهد قيمت‌ها را در بازار بالا ببرند بايد بدانند كه بانك مركزي بازار را در كنترل كامل دارد.
وي ادامه داد: يك بار ديگر هم اعلام مي‌كنم كه سفته ‌بازان سراغ مسائل و بازارهايي كه مربوط به بانك مركزي و دولت است، نروند.
رئيس كل بانك مركزي ضمن بيان اينكه تمهيدات لازم براي مديريت بازار ارز از قبل در اين بانك فراهم شده است، گفت: عده‌اي واسطه و دلال وارد بازار شده و قيمت‌ها را بالا مي برند و نمي‌خواهند قيمتها را كاهش دهند تا خودشان سود ببرند.
بهمني اضافه كرد: اين افراد عده‌اي از مردم ناآگاه را نيز وارد بازار مي‌كنند كه موجب زيان انها نيز مي‌شود.

* دليل ابلاغ و لغو بخشنامه محدوديت عرضه ارز
رئيس كل بانك مركزي همچنين درباره اعمال محدوديت عرضه ارز توسط اين بانك از روزهاي گذشته، بيان كرد: بانك مركزي به هيچ وجه عرضه را محدود نكرده است.
وي درباره ابلاغ و لغو بخشنامه محدوديت عرضه ارز طي روزهاي اخير، گفت:‌ اين بخشنامه منتفي شد و براي پايان دادن به ابهامات پيرامون محدوديت عرضه دستور دادم كه كل آن بخشنامه را منتفي كنند.
بهمني ضمن تأكيد براينكه بانك مركزي هر ميزان كه متقاضيان ارز بخواهند در اختيار آنها قرار مي‌دهد، اضافه كرد:‌ حتي اگر 2، 3 و 5 برابر قبل هم ارز بخواهند بانك مركزي بدون محدوديت مي‌پردازد.
خبرنگار فارس گفت: بنابراين بانك مركزي به تمام صرافي‌هاي منتخب و غيرمنتخب ارز مي‌دهد؟
رئيس كل بانك مركزي پاسخ داد: بانك مركزي به هركسي كه تقاضا داشته باشد و براي دريافت ارز مراجعه كند به ميزان درخواست ارز مي‌دهد. به زور به كسي ارز نمي‌دهيم.

* تخليه حباب از بازار سكه و آغاز كاهش قيمت سكه از فردا
بهمني در بخش ديگري از سخنان خود درپاسخ به اين سوال خبرنگار فارس مبني بر اينكه قيمت جهاني طلا از 2 روز گذشته بار ديگر روند نزولي را در پيش گرفته اما با اين وجود چرا بازهم قيمت فروش سكه از سوي بانك مركزي با افزايش قيمت اعلام مي‌شود، تأكيد كرد:‌ هر زمان كه قيمت جهاني طلا كاهش يابد قطعاً قيمت بازار نيز پايين مي‌آيد.
وي تصريح كرد: هنوز قيمت بازار با قيمت جهاني پايين نيامده است و بايد بلافاصله كاهش پيدا كند.
رئيس كل بانك مركزي درباره دليل افزايش قيمت‌ها از سوي اين بانك، گفت: به دليل اينكه در بازار سكه‌ها را با قيمت بالايي خريداري كرده‌اند براي آنها خيلي سخت است كه سكه‌ها را ارزان بفروشند.
بهمني افزود: بايد قيمت‌هاي بازار با قيمت‌هاي كاهش يابد در واقع تمام اتفاقات بازار بايد با قيمت‌هاي جهاني تنظيم شود.
اين مقام مسئول در بانك مركزي در واكنش به وجود حباب در بازار با وجود آغاز عرضه گسترده سكه از هفته‌هاي اخير، بيان كرد:‌ بانك مركزي حباب را از بازار تخليه كرده است و در دو الي سه روز آينده اين امر به وضوح مشخص خواهد شد.
وي ادامه داد:‌ ضمن اينكه در روزهاي آينده حباب قيمتي در بازار سكه به صورت كلي از بين مي‌رود حتماً روند قيمت ها شديداً نيز نزولي خواهد شد.
رئيس كل بانك مركزي افزايش قيمت‌هاي فروش سكه در روزهاي آينده را منوط به افزايش قيمت جهاني طلا عنوان كرد.

* محاسبه نرخ سكه رسمي با فرمول بهمني
خبرنگار فارس گفت: طبق فرمول محاسباتي قيمت طلا كه جنابعالي پيش‌تر اعلام كرده بوديد آيا درشرايطي كه روز گذشته (پنج‌شنبه) قيمت هر اونس طلا در بازارهاي جهاني 1487دلار بود قيمت اعلام شده از سوي بانك مركزي براي فروش سكه‌هاي يك بهار با نرخ 424 هزار تومان منطقي است؟ آنهم در حالي كه قيمت جهاني طلا نسبت به روز چهارشنبه كاهش اما قيمت‌هاي بانك مركزي افزايش يافته است؟
بهمني توضيح داد:‌ هر 4 سكه تقريباً يك اونس است فرضاً‌ اگر هر اونس 1487 دلار است اين رقم تقسيم بر 4 مي‌شود قيمت دلار يك سكه به دست مي‌آيد و ضرب مي‌شود و قيمت سكه مشخص مي‌شود.
رئيس كل بانك مركزي گفت:‌ اگر قيمت‌هاي جهاني پايين آمده باشد حتماً‌ از شنبه قيمت انواع سكه نيز در بازار داخلي كاهش مي‌يابد.

گزارش فارس حاكي‌است فرمول رئيس كل بانك مركزي بدين شرح است؛

{[(قيمت اونس جهاني طلا ÷ 4]× قيمت دلار}= قيمت واقعي سكه
{[(1487 ÷ 4)× 1190 }= 442000

اما بر اساس فرمولي كه از سوي صرافي‌ها مورد استفاده قراذ مي‌گيرد، قيمت سكه اين گونه محاسبه مي‌شود:
{[(قيمت اونس جهاني طلا × نرخ دلار آزاد) ÷ 31،1 ]× 0،916×وزن سكه}+ حق ضرب
{[(1487 × 1190) ÷ 31،1 ]× 0،916× 8،133 }+ 3000= 426000

gold24
May 14th, 2011, 10:18
اما بر اساس فرمولي كه از سوي صرافي‌ها مورد استفاده قرار مي‌گيرد، قيمت سكه اين گونه محاسبه مي‌شود:

{[(قيمت اونس جهاني طلا × نرخ دلار آزاد) ÷ 31،1 ]× 0،916×وزن سكه}+ حق ضرب

{[(1487 × 1190) ÷ 31،1 ]× 0،916× 8،133 }+ 3000= 426000

با سلام

در فرمول 916 اشتباه است و باید به 900 تغیر کند .فرمول هم از راست به چپ است

{[(قيمت اونس جهاني طلا × نرخ دلار آزاد) ÷ 31،1 ]× 0،900×وزن سكه}+ حق ضرب

{[(1487 × 1190) ÷ 31،1 ]× 0،900× 8،133 }+ 3000= 419476

mah
May 15th, 2011, 03:27
با سلام

در فرمول 916 اشتباه است و باید به 900 تغیر کند .فرمول هم از راست به چپ است

{[(قيمت اونس جهاني طلا × نرخ دلار آزاد) ÷ 31،1 ]× 0،900×وزن سكه}+ حق ضرب

{[(1487 × 1190) ÷ 31،1 ]× 0،900× 8،133 }+ 3000= 419476

سلام
هر اونس (international troy ounce ) طلا برابر است با 31.1034768 گرم
عیار هر سکه هم برابر است با 0.9 (24/21.6 یا به طور دقیقتر 999/900)
اگر عیار سکه 22 بود، اونوقت درصد طلاش می شد، 0.916 (24/22)

timkal
May 15th, 2011, 04:30
سلام
هر اونس (international troy ounce ) طلا برابر است با 31.1034768 گرم
عیار هر سکه هم برابر است با 0.9 (24/21.6 یا به طور دقیقتر 999/900)
اگر عیار سکه 22 بود، اونوقت درصد طلاش می شد، 0.916 (24/22)
با سلام
دوست عزيز وزن طلا و فلزات گرانبها و جواهرات و باروت در سيستم انگليسي توسط اونس تروي سنجيده ميشود و ديگر اوزان توسط اونس معمولي.
يك اونس تروي =31.1034768 گرم
يك اونس=28.3495231 گرم

در ايران قيمت سكه و طلا به روشهاي مختلفي محاسبه ميشود و استاندارد قطعي ندارد ولي بصورت سنتي قيمت طلا توسط مظنه طلا يعني قيمت يك مثقال طلاي 17 عيار (705) معين ميگردد كه يك مثقال معادل 4.608 گرم میباشد.عيار سكه طلا بانكي 900 است و وزن سكه طرح قديم و جديد معادل (8.133) گرم مي باشد.یک انس طلا = 31.103431 گرم باعیار (999.9) که عیار (24) هم خوانده می شود در بازارهاي جهاني است .در زير چندين روش مختلف براي محاسبه قيمت سكه و طلا را ميبينيد كه براي اطلاع و اشنايي از بازار طلا در ايران درج گرديده.

فرمول 1
بدست آوردن مظنه طلای ایران از طریق انس جهانی :

قیمت یک انس طلا * قیمت یک دلار /9.5742 = مظنه طلای ایران (قیمت 4.608 گرم طلای 17 عیار یا (705)

مثال
قیمت یک انس طلا 614.2دلار - قیمت یک دلار 915 تومان مظنه چقدر میشود

614.2 دلار*915 تومان /9.5742=58698 تومان ( مظنه ایران ) عیار 17یا 705.

فرمول 2
بدست آوردن قیمت سکه تمام از طریق اونس جهانی ( قیمت های روزانه اونس جهانی را هر روز در تالار قیمت های سایت بورس کالا در دسترس شما قرار خواهم داد)

قیمت یک انس طلا * قیمت یک دلار / 4.24927= قیمت یک عدد سکه تمام.

مثال:
614.2 دلار *915 تومان /4.24927=132256 تومان ( قیمت یک عدد سکه تمام بهار آزادی
برای بدست آوردن یک مثقال (4.608 گرم ) طلای 18 (750) عیار از اونس جهانی.

فرمول 3
قیمت یک اونس طلا * قیمت یک دلار /8.999=قیمت یک مثقال (4.608 گرم ) طلای 18(750) عیار.

مثال :
642 دلار*915 تومان /8.999=65277 تومان قیمت یک مثقال (4.608 گرم ) طلای 18 (750)عیار از اونس جهانی.

فرمول 4
قیمت یک مثقال (4.608 گرم ) طلای 18 (750) عیارکه درفرمول 3 بدست آورده ایم را تقسیم بر 4.608 کنیم = قیمت یک گرم طلای 18 (750) عیار.

مثال: 65277/4.608 = 14166 تومان قیمت یک گرم طلای 18 (750) عیار.

فرمول 5
دوستان دقت کنید شما وقتی که به بازار طلا زنگ میزنید تا قیمت بگیرید قیمت مظنه را به شما می گویند یعنی قیمت (4.608گرم) طلای17 ( 705 ) عیار را . خوانندگان تاپیک می توانند قیمت روزانه مظنه طلا را در تالار قیمت ها در همین سایت بورس کالا مطالعه کننند. حال اگر شما بخواهید قیمت یک گرم طلا با هر عیاری را بدست آورید از روی مظنه گرفته شده بدین طریق عمل نمایید.

مظنه 17 ( 705 )/ 4.608 / 705 * ( هر عیاری ) = قیمت یک گرم طلا با هر عیاری.

مثال:
قیمت یک گرم طلا با عیار 925 از روی مظنه 61355 تومان چقدر میشود.

61355 تومان / 4.608 / 705 * 925 = 17470 تومان قیمت یک گرم طلا با عیار 925 از روی مظنه ایران.

فرمول مهم 6
هنگام خرید اول از همه خودتان با فرمول شماره 1 مظنه را از انس (اونس) جهانی حساب کنید بعدمظنه ایران را از چند مغازه در بازار بپرسید و با قیمت مظنه خود مقایسه کنید و اختلاف تشخیص دهید و بعد مبادرت به خرید نمایید.

مبلغ پولتان / مظنه روز * 4.608 * 705 / عیار ( شمش طلا یا طلای آب شده ) = مقدار( وزن ) طلای خرید شده با پول موجود و عیار مشخص ( شمش طلا یا آب شده ).

مثال:
7000000 تومان پول داریم ( برای خرید ) مظنه روز 61000 تومان مغازه دار برای فروش طلای آب شده با عیار 935 دارد با مبلغ فوق چند گرم طلای آب شده باعیار (935) روی مظنه 61000 تومان باید به ما بدهد.
7000000 تومان / 61000 تومان * 4.608 * 705 / 935 = 398.700 گرم طلای آبشده با عیار 935 باید بگیرید.

فرمول بسیارمهم 7
هنگام فروش هم اول از همه خودتان با فرمول شماره 1 مظنه را از انس ( اونس ) جهانی حساب کنید بعد مظنه ایران را از چند مغازه در بازار بپرسید و با قیمت مظنه خود مقایسه کنید و اختلاف را تشخیص دهید و بعد مبادرت به فروش نمایید.

مقدار ( وزن ) طلایتان * مظنه روز / 4.608 / 705 * عیار ( شمش یا آب شده ) = مبلغ ( پول ) طلای شما که موقع فروش باید بگیرید.

مثال:
398.7 گرم طلای آبشده باعیار ( 935 ) داریم مظنه روز هم 65000 تومان موقع فروش چقدر پول از مغازه دار بگیریم.

398.700 گرم * 65000 تومان / 4.608 / 705 * 935 = 7458811 تومان ازفروشنده و فروشگاه باید بگیرید.

===
در پست بعدي چگونگي محاسبه دقيق قيمت سكه و نيز روابط بين قيمت طلا و سكه در بازارهاي روز و اتي و نيز فوروارد را برايتان مينويسم.شما ميتوانيد با استفاده از تكنيكهاي مختلف مالي و رياضي و نيز نوسانات بازارهاي مشتقات جهاني و برخي روشهاي ديگر ديد نسبتا خوبي در مورد اينده بازار داشته باشيد.

gold24
May 15th, 2011, 10:27
با سلام
دوست عزيز وزن طلا و فلزات گرانبها و جواهرات و باروت در سيستم انگليسي توسط اونس تروي سنجيده ميشود و ديگر اوزان توسط اونس معمولي.
يك اونس تروي =31.1034768 گرم
يك اونس=28.3495231 گرم

در ايران قيمت سكه و طلا به روشهاي مختلفي محاسبه ميشود و استاندارد قطعي ندارد ولي بصورت سنتي قيمت طلا توسط مظنه طلا يعني قيمت يك مثقال طلاي 17 عيار (705) معين ميگردد كه يك مثقال معادل 4.608 گرم میباشد.عيار سكه طلا بانكي 900 است و وزن سكه طرح قديم و جديد معادل (8.133) گرم مي باشد.یک انس طلا = 31.103431 گرم باعیار (999.9) که عیار (24) هم خوانده می شود در بازارهاي جهاني است .در زير چندين روش مختلف براي محاسبه قيمت سكه و طلا را ميبينيد كه براي اطلاع و اشنايي از بازار طلا در ايران درج گرديده.

فرمول 1
بدست آوردن مظنه طلای ایران از طریق انس جهانی :

قیمت یک انس طلا * قیمت یک دلار /9.5742 = مظنه طلای ایران (قیمت 4.608 گرم طلای 17 عیار یا (705)

مثال.

با سلام

با تشکر از اطلاع رسانی دقیق جنابعالی
در فرمول یک به جای 9.5742 باید 9.5727 قرار گیرد (این یک اشتباه مصطلح است که مورد استفاده قرار

می گیرد)در صورتی که نسبت مثقال 705 به اونس 9.5727 است

4.6083/(705/(9.999*31.103431))=9.5727

x_group23
May 15th, 2011, 20:09
فردا سررسيد قرارداد ارديبهشت مي باشد و پيش بيني ميشه كه قيمت آتي اين قرارداد در دقايق پاياني به بالاي نرخ نقدي هم صعود كنه

ehsanx
May 16th, 2011, 00:35
صحبتهای امشب رپیس جمهور

به گزارش ايسنا، رييس‌جمهور در ادامه گفت‌وگوي زنده خود با مردم در پاسخ به سوالي در ارتباط با بحث مسكن و اين‌كه آيا قرار است نوساناتي در بازار مسكن ايجاد شود، چراكه برخي از دلالان در اين زمينه سعي كرده‌اند هياهو ايجاد كنند و برخي از آن‌ها در پي افزايش اجاره‌بها بوده‌اند؟، گفت: هيچ اتفاقي نمي‌افتد.

وي با اشاره به اقدام دولت در راستاي طرح مسكن مهر، گفت: طرح مسكن مهر در خدمت مردم قرار گرفته و اين موضوع با عزم دولت پيگيري مي‌شود و وقتي كه ما توليد مسكن را سامان بدهيم در اجاره‌بها نيز اثر مي‌گذارد. ما اكنون قانوني براي كنترل اجاره‌بها نداريم، ولي وقتي تقاضاي اجاره‌ها در حد معقول باشد بحث اجاره‌بها را نيز مي‌توانيم كنترل كنيم.

رييس‌جمهور با اشاره به برخي از مشكلاتي كه در سيستم شهرسازي داريم، گفت: امسال حدود ‌١/٥ ميليون طرح مسكن مهر در اختيار خانواده‌ها قرار مي‌گيرد و با توجه به اين موضوع ‌١/٥ ميليون خانه خالي مي‌شود و وقتي توليد مسكن سامان پيدا كند اين بحث در اجاره‌ها نيز اثر مي‌گذارد و ما تلاش مي‌كنيم تا پايان سال ‌٩٠ دغدغه مسكن را از ليست دغدغه‌هاي مردم خارج كنيم.

وي با بيان اين‌كه دولت تلاش كرد بحث خودرو، سكه، موبايل و مسكن را از سفته‌بازي خارج كند، گفت: ما سعي كرديم سرمايه‌ها را به سمت سرمايه‌گذاري و كار مولد سوق بدهيم و اين موضوع البته با آرامش و اطمينان هدايت مي‌شود. ممكن است در اين وسط نيز يك اتفاق كوچك بيفتد ولي مقطعي است و همانطور كه گفتم تلاش دولت در راستاي سوق سرمايه‌ها به سمت سرمايه‌گذاري و كار مولد است.

احمدي‌نژاد همچنين با اشاره به فعال شدن بورس در كشور و رشد شاخص بورس به برخي ديگر از برنامه‌هاي دولت كه امسال قرار است اجرا شود، اشاره كرد و گفت: به برنامه‌هاي دولت دو، سه برنامه ديگر اضافه مي‌شود كه از جمله آن پزشك خانواده شهري است. موضوع پزشك خانواده روستايي رخ داد و اين موضوع در حال مكمل شدن است و امسال نيز پزشك خانواده شهري اجرا خواهد شد.

وي با اشاره به اين‌كه اين موضوع در سر و سامان گرفتن نظام سلامت كشورمان بسيار تاثيرگذار است، به بحث بيمه همگاني و عزم دولت در اين راستا اشاره كرد و گفت: ان‌شاءالله به جايي برسيم كه تمام ايراني‌ها با كرامت زندگي كنند و كسي براي درمان دچار سختي نشود.

رييس‌جمهور در ادامه در پاسخ به سوالي در ارتباط با نرخ ارز و تلاش دولت جهت كنترل نوسانات آن، گفت: ما خوشبختانه ذخاير ارزي بسيار بالايي داريم. درآمد ارزي بالاست، البته مصرف ارز نيز بالاست ولي رشد درآمدي ما بيش از رشد مصرف در بازار ارز است.

احمدي‌نژاد با اشاره به ديدگاه برخي مبني بر اين‌كه متناسب با افزايش تورم، نرخ ارز را در كشور افزايش دهيم و مابه‌التفاوت تورمي كه ايجاد مي‌شود نرخ ارز نيز افزايش پيدا كند، گفت: اين امر ممكن است اثرات مثبتي داشته باشد ولي تبعات منفي آن نيز زياد است.

وي با بيان اين‌كه پول ما بايد قدرتمند باشد، گفت: دولت تمام تلاشش را مي‌كند كه مردم رفاه داشته باشند و به رفاه مردم آسيبي وارد نشود. بانك ملي نيز در زمينه ارز كنترل‌هاي لازم را انجام مي‌دهد و بحث نوسانات آن و كنترل آن مورد توجه بانك ملي است.

منبع: ایسنا ([Only registered and activated users can see links])

x_group23
May 16th, 2011, 11:32
صحبتهای امشب رپیس جمهور

رييس‌جمهور در ادامه در پاسخ به سوالي در ارتباط با نرخ ارز و تلاش دولت جهت كنترل نوسانات آن، گفت: ما خوشبختانه ذخاير ارزي بسيار بالايي داريم. درآمد ارزي بالاست، البته مصرف ارز نيز بالاست ولي رشد درآمدي ما بيش از رشد مصرف در بازار ارز است.

احمدي‌نژاد با اشاره به ديدگاه برخي مبني بر اين‌كه متناسب با افزايش تورم، نرخ ارز را در كشور افزايش دهيم و مابه‌التفاوت تورمي كه ايجاد مي‌شود نرخ ارز نيز افزايش پيدا كند، گفت: اين امر ممكن است اثرات مثبتي داشته باشد ولي تبعات منفي آن نيز زياد است.

وي با بيان اين‌كه پول ما بايد قدرتمند باشد، گفت: دولت تمام تلاشش را مي‌كند كه مردم رفاه داشته باشند و به رفاه مردم آسيبي وارد نشود. بانك ملي نيز در زمينه ارز كنترل‌هاي لازم را انجام مي‌دهد و بحث نوسانات آن و كنترل آن مورد توجه بانك ملي است.

منبع: ایسنا ([Only registered and activated users can see links])

در آبان ماه 89 هم اعلام كرد دلار رو به پايين خواهد شد و خريداران ضرر مي كنند كه بلعكس شد
سكه بانكي را همين 1 ماه پيش 407 هزار عرضه كردند گفتند خريداران ضرر مي كنند كه با نزول اونس باز سكه را افزايش دادند با ريزش اونس دلار را افزايش مي دهند و با افزايش اونس هم سكه و هم دلار را
پس هميشه خريدار روي سود خواهد رفت در بازار نقدي
آتي سكه را هم بايد در كف قيمت خريد كرد كه بايد دوستان تشخيص دهند

sohrabibroker
May 16th, 2011, 11:34
اگر ذخاير ارزي بالاست چرا عرضه قطره چكانيست؟

كاهش 1000 توماني قيمت سكه دولتي توسط بانك مركزي

خبرگزاري فارس: نرخ فروش انواع سكه در بازار رسمي و آزاد امروز تهران همزمان با كاهش قيمت‌هاي جهاني و مشابه 2 روز گذشته روند نزولي درپيش گرفت تا جايي كه بانك مركزي نرخ سكه تمام بهار را 418 هزار و 700 تومان تعيين كرد.
به گزارش خبرنگار اقتصادي باشگاه خبري فارس «توانا» هر اونس طلا در بازارهاي جهاني امروز 1493.06 دلار مبادله مي‌شود. اين نرخ بيانگر كاهش قيمت طلا نسبت به دو روز قبل است.
همزمان با آغاز روند نزولي قيمت طلا نرخ فروش سكه در ايران نيز از دو روز گذشته سير نزولي را پيش گرفته است؛ رئيس كل بانك مركزي روز جمعه از آغاز سير نزولي سكه در بازار داخلي خبر داده بود.
بانك مركزي امروز هر قطعه سكه تمام بهار آزادي را 418 هزار و 700 تومان، نيم سكه بهار آزادي را 208 هزار و 900 تومان و ربع سكه را 121 هزار و 700 تومان براي فروش قيمت‌گذاري كرده است.
اين قيمت‌ها به ترتيب ديروز 419 هزار و 700 تومان،‌ 209 هزار و 800 تومان و 122 هزار و 500 تومان بود.
البته در بازار آزاد امروز، نيز هر قطعه سكه يك بهار آزادي 421 هزار تومان، سكه بهار طرح قديم 455 هزار تومان، نيم سكه بهار آزادي 211 هزار تومان، ربع سكه 124 هزار تومان و سكه گرمي 61 هزار تومان فروخته مي‌شود.
هر گرم طلاي 18 عيار نيز امروز 42 هزار و 590 تومان براي فروش قيمت‌گذاري شده است.
Fars News Agency : ���� 1000 ������ ���� ��� ����� ���� ���� ����� ([Only registered and activated users can see links])
سكه هزار تومان مياد پايين سريع تيتر مي كنند ولي در بالا رفتن دلار و سكه در سقف هاي قيمتي اقدام مي كنند !!!

sohrabibroker
May 16th, 2011, 16:41
نقدينگي در آخرين روز معاملاتي سكه در بورس كالا قرارداد ارديبهشت ماه
سال 87 كه قراردادهاي آتي سكه شروع شد اختلاف قيمت بين خريدار و فروشنده بين 2 تا 3 هزار تومان بود با گذشت 3 سال از شروع معاملات آتي در ايران با ديدن اين نقدينگي از بازار آتي لذت مي بريم البته اين نقدينگي بازار آتي روي قيمت 420 هزار تومان يك نكته قابل توجه ديگر هم دارد و آن قيمت نقدي سكه مي باشد كه در روز سررسيد قرارداد هاي اتي ارديبهشت مي بينيم كه آتي روي قيمت نقدي آن معامله مي شود اميدواريم سازمان بورس كارمزدهاي اين معاملات را پايينتر بياورد تا حجم معاملات بيش از پيش شود

HOJJAT110
May 18th, 2011, 09:28
Ashrafi News 0487878787 ([Only registered and activated users can see links])

sohrabibroker
May 22nd, 2011, 11:09
بارها بحث افزايش ماليات پيش آمده "ولي اينكه گفته شود به هر طريقي از فروش سكه ماليات گرفته ميشه "كمي ترس در دل معامله گران آتي انداخته "با اينكه خود بورس كالا هم قبلا جواب داده كه به معاملات آتي ماليات تعلق نميگيره "باز هم بايد ما سدت به عصا حركت كنيم ...
اميدوارم بحث به معاملات آتي نكشه "براي دولت خيلي ساده اين كار عملي ميشه ولي در اقدامي خودجوش توسط معامله گران اتي حجم معاملات به صفر خواهد رسيد
سكه بانكي 437000 تومان
از امروز ماليات بر ارزش افزوده بر سكه اجرايي شد
در دقايق اول شروع آتي سكه "اين خبر تاثير گذار شد و قيمت رو به بالا ...
فردا ديديد دلار را هم 2000 فروختند كي به كيه!!! :laugh:

iran7000
May 23rd, 2011, 01:44
با درود

جناب سهرابی آیا شما فرزان سهرابي هستید که خبرگزاری فارس با ایشون مصاحبه کرده.

ایشون معتقد هستند که طلا تا هفته آینده به طور 100 درصد به 1620 می رسه.

در ضمن ایشان كارشناس مسائل بين المللي و مدير قرار‌داد‌هاي آتي يك كارگزاري معرفی شده.

منبع ([Only registered and activated users can see links])

sohrabibroker
May 23rd, 2011, 13:52
يك كارشناس اقتصاد بين‌الملل در گفت‌و‌گوي تفصيلي با فارس تشريح كرد:
يك كارشناس اقتصادي احتمال سقوط اونس جهاني تا 1350 دلار وجود دارد

فارس: چه تحليلي از وضعيت فعلي طلا داريد؟

سهرابي: با توجه به اينكه طلا در هر كشوري يك كالاي سرمايه‌اي است، در حال حاضر اين كالا تبديل به يك نوع ارز شده است و عواملي از جمله بدهي‌هاي اروپا، وضعيت هسته‌اي ژاپن، كاهش ارزش دلار،‌ افزايش تورم جهاني و بالا رفتن قيمت غذا و انرژي باعث شده قيمت‌ جهاني اين كالاي گرانبها افزايش يابد.

فارس: مي توان پيش‌بيني كرد اصلاح قيمتي از چه زماني شروع مي‌شود؟

سهرابي: اين اصلاح قيمتي احتمالاً از نرخ 1520 دلار در طلاي جهاني شروع مي‌شود.

فارس: بر چه اساس چنين پيش بيني داريد؟

سهرابي: يكي از عواملي كه در قيمت طلاي جهاني اثر دارد تصميم بانك مركزي آمريكا در چهارشنبه شب در خصوص نرخ سود بانكي است. همچنين، اگر قيمت نفت از 113 دلار عبور كند و به 120 دلار برسد احتمالاً آمريكا با افزايش 0.25 درصدي نرخ سود بانكي روبرو خواهد شد. همچنين از نظر كارشناسان اين احتمال وجود دارد كه بازخريد اوراق خزانه‌داري آمريكا در انتهاي ماه (june) رخ دهد،بنابراين اوضاع ايران نيز به دليل التهاب بازار جهاني مي‌تواند ملتهب شود.

* وضعيت جهاني بازار طلا و اثر كنفرانس بانك مركزي آمريكا براي نرخ بهره

فارس: قيمت طلا در بازار جهاني در چه وضعيتي قرار دارد؟

سهرابي: بازخريد اوراق بهادار آمريكا اثر قابل توجهي بر روي نرخ بهره و اشتغال‌بزايي آن كشور دارد كه اين عوامل نيز بر روي نرخ طلا اثر گذارند. همچنين وضعيت كشورهاي همسايه و بالا رفتن قيمت نفت يك عامل تأثيرگذار بر روي طلا است و از وقتي طلا به يك دارايي ايمن و مطمئن تبديل شد،‌ منطقي است كه تقاضا افزايش يابد ولي قيمت‌ها دائما در بازار جهاني افزايشي نخواهد بود،
همان طور كه در ابتدا گفتم قيمت انس طلا حداكثر از 1540 دلار بالاتر نمي رود و پس از آن شروع به اصلاح قيمت‌ مي‌كند كه اين اصلاح از اواخر هفته شروع مي‌شود.
چهارشنبه 12:30 شب به وقت نيويورك و 20:30 دقيقه امشب به وقت تهران بانك مركزي آمريكا كنفرانسي در خصوص نرخ سود دارد و پس از اعلام نرخ سود، سياست‌هاي جديد بانك مركزي آمريكا در خصوص كنترل فشار تورم در آمريكا را اعلام مي‌كند. در صورت افزايش نرخ سود بانكي قيمت طلا 35 تا 40 دلار افت خواهد كرد.
بنابراين ممكن است دست نگه داشتن دولت و بانك مركزي ايران نيز براي عرضه عمده سكه در بانك‌ها صرفا مشخص شدن قيمت انس در چهارشنبه باشد، زيرا نمي‌توان سرمايه بيت‌المال را حراج كرد.
همچنين، هيچ كارشناسي پيش بيني افزايش قيمت طلا را در اين ماه نمي‌كرد و همه انتظار اين روند را در تير ماه (June) داشتند، كه به دليل مسائل خاورميانه بوده و وضعيت امسال استثناء بود.
رئيس خزانه داري امريكا اعلام كرده كه ممكن است اوراق بهادار خزانه داري آمريكا را كه به كشور‌هاي آسيايي فروخته، بازخريد كند.

فارس: در صورت رسيدن قيمت طلا به 1540 دلار قيمت سكه به چه قيمتي مي رسد؟

سهرابي: اگر به اين رقم برسد قيمت سكه حداكثر 10 هزار تومان افزايش مي‌يابد. به طور كلي اگر قيمت دلار ثاببت باشد، هر 10 دلار افزايش در انس طلا، 2300 تومان قيمت سكه را افزايش مي‌دهد. در شرايط فعلي كه قيمت سكه در داخل، حباب دارد يا سود هاي كلان بدست مي آورند يا ضرر هاي زياد.

فارس: معاملات طلا در دنيا از چه ساعتي شروع مي شود؟

سهرابي: معاملات طلا از يكشنبه شب ساعت 2.5 صبح به وقت تهران در بورس استراليا(سيدني) باز و تا هفته بعد جمعه ساعت 1.5 شب به وقت تهران در شيكاگو ادامه دارد. در اين سيكل زماني طلا به صورت حضوري و الكترونيكي معامله مي‌شود، بنابراين كسي كه در بازار كار مي‌كند بايد بداند در هر لحظه طلا در چه بازاري نوسان پيدا مي‌كند، در مجموع قيمت طلا در بورس نيويورك تعيين مي‌شود.
به طور مثال، روزي كه قرار است نرخ بهره در لندن مشخص شود در آن لحظه به روند قيمت طلا درآن بازار توجه مي‌كنيم، همه اين مسائل به دليل اينكه طلا يك كالاي جهاني است به روي بازار ايران نيز اثر مي‌گذارد.
بر اين اساس، هميشه انس بالا نمي‌رود و كساني كه در قيمت 1400 و 1350 دلار طلا خريداري كرده اند زماني كه اقدام به فروش مي كنند و قيمت‌ها كاهش مي يابد.

فارس: چه پيش بيني ازآينده قيمتي فلزات با ارزش وجود دارد؟

سهرابي: در فلزات با ارزش به شدت خطر اصلاح قيمتي وجود دارد به نحوي كه طلا تا 1450 يا 1460 دلار افت مي كند، نقره نيز تا 39 دلار.
بنابراين قيمت طلا حدود 15 دلار ديگر رشد كرده و به 1520 دلار مي‌رسد و پس از آن اصلاح قيمت شروع خواهد شد واين اصلاح احتمالا از امروز يا فردا شروع مي شود.

فارس: وضعيت كشور هايي خاورميانه و همسايه چه اثري در قيمت ها دارد؟

سهرابي: اگر در دنيا اعلام شود كه قذافي از قدت كناره‌گيري كرده و ليبي به آرامش رسيده، نفت 15 تا 10 دلار افت كرده و به 100 دلار مي‌رسد و انس طلا نيز تا 1450 دلار مي‌رسد، زيرا نفت ليبي بالاترين گريد را در بين ساير نفت‌‌ها دارد.اين احتمال‌ها ممكن است اصلا رخ ندهد زيرا شرايط جهاني اصلا مشخص نيست.
در نهايت به اين نتيجه مي‌رسيم كه افزايش قيمت طلا در دنيا همواره روند صعودي ندارد و اين امكان وجود دارد كه قيمت طلا در 1520 دلار به يك افسانه تبديل شود، بنابراين معامله‌گران طلا و سكه در نظر داشته باشند كه احتمال سقوط طلا تا 1350 دلار دو از ذهن نيست.
سهرابي در پايان به نقش خبرنگاران در چنين شرايط حساسي اشاره كرد و معتقد است: اين جو را دلالان ايجاد مي‌كنند ولي دود آن به چشم افراد معمولي مي‌رود و بنابراين خبرنگاران بايد بر حبابي بودن قيمت سكه تأكيد كنند و به اطلاع رساني مكرر در مورد بازار سكه و طلا در داخل و خارج بپردازند.

با درود

جناب سهرابی آیا شما فرزان سهرابي هستید که خبرگزاری فارس با ایشون مصاحبه کرده.

ایشون معتقد هستند که طلا تا هفته آینده به طور 100 درصد به 1620 می رسه.

در ضمن ایشان كارشناس مسائل بين المللي و مدير قرار‌داد‌هاي آتي يك كارگزاري معرفی شده.

منبع ([Only registered and activated users can see links])

سلام
نه خوشبختانه من نيستم " تحليل بالا را كه كمتر از يك ماه پيش جناب فرزان سهرابي تحليل كردند با تحليل ديروز مقايسه كنيد پيشنهاد مي كنم اصلا روي سيگنال هاي اين دوست عزيز خريد و فروش نكنيد مگر هم جهت با تحليل خود شما باشد
اتفاقا ديروز يك ملاقاتي با فرزان سهرابي داشتم كه به اصرار يكي از دوستان صميمي بود "متاسفانه ايشان علاقه شديدي به خريد و فروش هاي گله اي دارند و مشتريان خود را در اكثر مواقع هم جهت يكديگر نگاه مي دارد و خيلي از مشتريانش در مدتي كه با اين كارگزاري كار مي كنند نا راضي هستند وقتي هم كه بخوان شناسايي سود و يا ضرر كنند حتما بايد با كسب اجازه ايشان باشد نمونه اش را همين ديروز در كارگزاري خودشون ديدم كه مشتري آشنا بود و مي گفت روي فلان قيمت اومدم آفست كنم و نگذاشتند و گفتند برمي گرده و الان در ضرر سنگين هستند
هر 2 تحليل را مطالعه كنيد

Zolgharnein
May 23rd, 2011, 18:50
دوستان سلام.دیتای سکه و دلار رو از کجا میشه دریافت کرد؟ توی سایت مثقال اینفو هست ولی قابل استخراج نیست.
با تشکر

esmailpour
May 24th, 2011, 11:44
در تلاش براي كاهش ذخاير دلاري خود: بانك‌هاي مركزي جهان 3 ماهه به اندازه يك سال طلا خريدند
بانك‌هاي مركزي جهان در سه ماه نخست 2011 بيش از 129 تن طلا به ارزش 5.7 ميليارد دلار خريدند كه اين رقم از كل سال 2010 بيشتر بوده است.
بانك اچ اس بي سي در تازه ترين گزارش خود اعلام كرد بانكهاي مركزي جهان در حال خريد طلا هستند و اين مساله نشان مي دهد كه طلا هنوز نقش راهبردي و استراتژيك خود را در سبد سرمايه گذاري بانك‌هاي مركزي از دست نداده است.
بر اساس اين گزارش كارشناسان اقتصادي و مالي بر اين باورند كه با توجه به نوسانات شديد ارزش دلار طي ماههاي گذشته طلا بهترين سرمايه گذاري براي سرمايه گذاران بين المللي به شمار مي رود . قيمت جهاني طلا معمولا بر اساس نرخ واقعي بهره در جهان، ارزش دلار، توليد و عرضه جديد و ميزان ذخاير بانكهاي مركزي تعيين مي شود و هر گونه تغييري در اين عوامل تاثير زيادي بر قيمت طلا خواهد داشت.
در حالي كه رشد تقاضاي طلا در بازار هند و چين طي سالهاي اخير تاثير زيادي بر تحولات قيمت آن داشته مؤسسه اچ اس بي سي بر اين باور است كه ورود بانكهاي مركزي جهان به بازار طلا عامل مهم ديگري براي رشد قيمت جهاني اين فلز گرانبها به شمار مي رود.
بر اساس اين گزارش تغيير الگوي تقاضاي طلا از سوي بانكهاي مركزي جهان تغيير ساختاري مهمي در شرايط تقاضا و عرضه جهاني طلا است. بانكهاي مركزي در كشورهاي در حال توسعه و نوظهور تلاش زيادي را آغاز كرده اند تا ذخاير خود را به جاي دلار با طلا نگهداري كنند.
بر اين اساس جذابيت طلا براي بانكهاي مركزي جهان به مراتب بيشتر از دلار بوده است. تغيير ميزان ذخاير طلاي بانك‌هاي مركزي جهان نيز به نسبت توليد و عرضه جديد طلا در بازارهاي بين المللي بسيار قابل توجه است.
بانكهاي مركزي جهان بزرگترين دارندگان ذخاير طلا به شمار مي روند. طي سالهاي گذشته بانكهاي مركزي جهان فروشنده خالص طلا به شمار مي رفتند ولي نگرانيهاي بين المللي در خصوص كاهش ارزش دلار و ادامه اجراي سياستهاي انبساطي پولي در آمريكا موجب شده تا بانكهاي مركزي جهان اكنون به خريدار خالص طلا تبديل شوند.
بانكهاي مركزي هند، روسيه و مكزيك تصميم گرفته اند با كاهش ذخاير دلاري خود اقدام به خريد حجم بيشتري از طلا كنند.
آمارهاي شوراي جهاني طلا نيز اين مسئله را تأييد مي كند. بر اساس آمارهاي شوراي جهاني طلا بانكهاي مركزي جهان در سه ماه نخست 2011 بيش از 129 تن طلا به ارزش 5.7 ميليارد دلار خريداري كرده اند كه اين رقم از كل سال 2010 بيشتر بوده است.
به نظر مي رسد روند خريداري طلا از سوي بانكهاي مركزي جهان در سال 2011 ادامه خواهد يافت . بانك مركزي چين بيشترين نقش را در افزايش خريد طلا در بين بانكهاي مركزي جهان خواهد داشت. بانك مركزي چين ششمين دارنده بزرگ ذخاير جهاني طلا به شمار مي رود . در عين حال طلا هنوز كمتر از 1.6 درصد كل ذخاير اين بانك را تشكيل مي دهد.
بر اساس اين گزارش به رغم رشد قيمت جهاني طلا تقاضاي آن در سه ماه نخست 2011 بالغ بر 100 تن افزايش يافت و به 981.3 تن معادل 43.7 ميليارد دلار رسيد.
موسسه مالي گلد من ساش نيز پيش بيني كرد با توجه به ادامه روند نزولي ارزش دلار تقاضا براي خريد دلار در بازارهاي جهاني طي ماههاي آينده افزايش خواهد يافت. ادامه كسري تراز تجاري آمريكا طي ماههاي آينده و تراز منفي بازرگاني اين كشور موجب ادامه روند نزولي ارزش دلار خواهد شد.

x_group23
May 25th, 2011, 12:43
در حالی دامنه ابعاد بازار سرمایه از چهار سال گذشته تاکنون وسعت زیادی پیدا کرده که به نسبت این گستردگی سامانه های معاملاتی از جمله سامانه معاملات قراردادهای آتی هیچ تغییری نسبت به نسخه پایه آن نداشته و همواره مشکلاتی را برای کارگزاران و معامله گران این ابزارها بوجود آورده است .
بازار معاملات آتی سکه طلا در بورس کالا یکی از جذاب ترین و پویاترین ابزارهای مالی بویژه چارتیست ها و معامله گران ریسک پذیری است که بر مبنای پیش بینی و انتظار خود از کسب سود در آینده به این معاملات روی می آورند .

با این وجود چندی است که در کنار بروز مشکلات عدیده ای که کارگزاران و فعالان بورس کالا در روند معاملات با آنها دست به گریبان هستند ، سامانه معاملات آتی این بازار نیز دستخوش ایرادات و نواقصی شده که حاصلی جز ضرر و زیان معامله گران نداشته است .

در این رابطه مریم بیگ محمدی کارشناس بازار معاملات آتی شرکت کارگزاری بانک صادرات در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز با اشاره به اینکه سامانه قراردادهای آتی بورس کالا دیگر توان پاسخگویی به کاربران خود را ندارد اظهار داشت : در حالی دامنه ابعاد بازار سرمایه از چهار سال گذشته تاکنون وسعت زیادی پیدا کرده که به نسبت این گستردگی سامانه های معاملاتی از جمله سامانه معاملات قراردادهای آتی هیچ تغییری نسبت به نسخه پایه آن نداشته و همواره مشکلاتی را برای کارگزاران و معامله گران این ابزارها بوجود آورده است .

وی با بر شمردن برخی از این ایرادات افزود : عدم تأیید سفارشات ، پیغام های مکرر خطا ، عدم آگاهی از تأیید شدن انجام معامله ، تلف شدن زمان مورد نظر در معاملات و قفل شدن پی در پی سیستم از جمله مشکلاتی است که کارگزاران را کلافه کرده و این در حالی است که مشتریان بورس کالا این موارد را از ضعف شرکت های کارگزاری می پندارند.

این کارشناس با اعلام اینکه به دلیل نقص فعلی سامانه معاملات آتی این معاملات در دفاتر کارگزاری ها با وضعیت وخیم تری نسبت به تالار بورس کالا مواجه است خاطر نشان کرد : موضوع تاریخ تسویه در معاملات آتی نقش بارزی را برعهده داشته و حال آنکه به لحاظ جابجایی معاملات صورت گرفته در سر رسید تحویل کالا در حالی چهارشنبه 90.02.28 آخرین موعد بسته شدن موقعیت های خرید و فروش بوده که ایرادات سیستم معاملات و نقص محاسبات در جابجا کردن پول و سکه به فروشنده و خریدار نتوانسته به موقع آنرا اعمال کرده و از اینرو با توجه به تغییر لحظه ای قیمت ها خسارت های زیادی به مشتریان وارد نموده است .

بیگ محمدی از اعمال مالیات 4 درصدی بر ارزش افزوده در معاملات آتی سکه طلا طی روز گذشته خبر داد و گفت : در نظر گرفتن این مالیات در فرمول قیمت معاملات آتی سکه طلا در حالی است که طبق قوانین موجود در هیچیک از بورس های جهان چنین رویه ای سابقه نداشته و تنها در پروسه تحویل کالا ، مشتری ملزم به پرداخت مالیات می شود . در حال حاضر نیز معاملات به گونه ای انجام می شود که هیچ یک از مشتریان نسبت به قیمت سررسید معامله با تغییرات جدید اطلاعی ندارد .

این فعال بورس کالا از میزان تأثیر قیمت جهانی اونس طلا بر قراردادهای آتی نیز سخن گفت و افزود : باید دانست که پیش بینی روند صعودی اونس برخی اوقات نشانه خرید سکه طلا نبوده چرا که در برابر این افزایش قیمت سکه در بازارهای داخلی به قیمت های خرید نزدیک نشده است . در عین حال در قراردادهای آتی لزوماً نباید قیمت های معامله از بازار نقدی سکه طلا بیشتر باشد چرا که بر مبنای پیش بینی های آینده پی ریزی می شوند .

در این باره برابری قیمت دلار با ريال در بازار آزاد و از طرفی چشم انداز تحولات سیاسی در داخل و خارج کشور نقش عمده ای در معاملات آتی سکه طلا بر عهده دارند .

وی در پایان با صعودی دانستن روند قیمت جهانی طلا ، جذابیت بازار آتی این کالا نسبت به بازار نقد آنرا یادآور شد و افزود : به صرفه بودن هزینه تأمین مالی نسبت به سایر بازارها ، دستیابی به حاشیه سود مناسب از اختلاف قیمتی ، پوشش دهنده ریسک معامله در بازه های زمانی مختلف و بهینه بودن نسبت سود به زیان از جمله مزایای قراردادهای آتی سکه طلا بوده که می تواند معامله گران خود را منتفع نماید .
نظرات داده شده در زير خبر :blink: چه کسی پاسخ زیان معامله گران معاملات آتی سکه را می دهد؟ ([Only registered and activated users can see links])

x_group23
May 26th, 2011, 09:57
دلار پرید؛ سوداگران بازار ارز را هدف گرفتند

سوداگران در روزی که شاخص بورس افت محسوس را تجربه کرد و در شرایطی که ابهام درباره نحوه وضع مالیات بر ارزش افزوده بر خرید و فروش سکه به قوت خود باقی است، به سمت بازار ارز رفتند و هر دلار آمریکا در بازار آزاد شهر تهران با افزایش 130تومانی، 1208 تومان خرید و فروش شد.

به گزارش همشهری، افزون بر تنگناهای ناشی از نقل و انتقال ارز به داخل کشور در روزهای اخیر، برخی سوداگران خرید ارزهای معتبر به‌ویژه دلار را در دستور کار خود قرار دادند تا آنجا که خبرگزاری مهر دیروز گزارش داد: دلار در بازار آزاد شهر تهران نایاب و فروش ارز در بانک‌ها هم متوقف شده است.

به گزارش خبرنگار ما در بازار آزاد شهر تهران هر دلار آمریکا روزگذشته 1208، یورو 1695، دلار کانادا 1248، پوند انگلیس 1958 و یکصد ین ژاپن هم 1445 تومان فروخته شد. بانک مرکزی نرخ مرجع هر دلار آمریکا در روز گذشته را 1065، یورو را 1495، دلار کانادا را 1089، پوند انگلیس را 1725 و یکصد ین ژاپن را 1301 تومان اعلام کرد. مهر دیروز در گزارشی از وضعیت بازار ارز نوشت: صرافان قیمت هر دلار آزاد را امروز 1208 تومان و هر یورو را 1695 تومان اعلام کردند، این در حالی است که دلار در شعبات بانکی که در قبال ارائه پاسپورت و بلیت به میزان 2000دلار عرضه می‌شد، نایاب شده است.

براساس این گزارش برخی از شعبات بانک‌ها هم از فروش دلار امتناع می‌کنند و آن را فقط به مشتریان خاص خود می‌فروشند و برخی از شعبات نیز با دریافت شماره تلفنی از مشتریان به آنها اعلام می‌کنند که در صورت دریافت ارز از بانک مرکزی به شما برای خرید دلار اطلاع داده خواهد شد. برخی از صرافان دلیل افزایش قیمت دلار در بازار را عدم‌عرضه دلار در شعبات بانکی اعلام می‌کنند. هنوز مقامات بانک مرکزی واکنشی به گران شدن ارزش دلار در بازار آزاد نشان نداده‌اند.

daruosh
May 27th, 2011, 19:19
سلام دررابطه باسکه هایی که بانکها با این قیمت گران میفروشند شنیدم نام خریداران به اداره ی مالیات هم ارسال میشود تا در اینده از انها مالیات اخذ شود ایا دوستان دراین باره اطلاعی دارند

paniz
May 27th, 2011, 21:41
سلام دررابطه باسکه هایی که بانکها با این قیمت گران میفروشند شنیدم نام خریداران به اداره ی مالیات هم ارسال میشود تا در اینده از انها مالیات اخذ شود ایا دوستان دراین باره اطلاعی دارند
کذب محض است . روی شنیده ها بدون سند و دلیل زیاد حساب نکنید .

Dr.Fox
May 28th, 2011, 13:45
رییس کل بانک مرکزی اعلام کرد : دیگر نمی توانیم بازار طلا را کنترل کنیم

به گزارش پایگاه خبری اعتبار، محمود بهمنی با تشریح دلایل اتفاقات روزهای اخیر بازار سکه و ارزان بودن قیمت‌های آزاد نسبت به قیمت‌های رسمی، اظهار داشت: بانک مرکزی به میزان کافی و چند صد تن طلا در کشور دارد و البته به این ذخایر و بازار طلا نیز کنترل کافی و لازم را دارد.

وی افزود: اما زمانی که سازمان دیگری با لحاظ کردن ارزش افزوده قیمت سکه را 18 الی 20 هزار تومان افزایش می‌دهد به معنای این نیست که بانک مرکزی قیمت‌ها را بالا برده است.

رییس کل بانک مرکزی با بیان اینکه قیمت واقعی سکه منهای قیمت تمام شده با لحاظ مالیات برارزش افزوده است، گفت: اگر ارزش افزوده از قیمت سکه در روزهای اخیر کاسته شود مشخص خواهد شد که بانک مرکزی قیمت سکه را کنترل کرده است.

بهمنی با تأکید براینکه قیمت سکه طلا بدون مالیات بر ارزش افزوده مطابق با بازارهای جهانی است، ادامه داد: اما حالا این ابزار را از دست بانک مرکزی را گرفتند؛ حال که فروش سکه در بانک مرکزی طی روزهای اخیر خیلی کم شده و به نزدیک صفر رسیده باید پرسید که آیا بانک مرکزی مقصر این مسأله است؟

وی اظهار داشت: سکه‌هایی که الان در شعب بانک ملی عرضه می‌شود به مراتب بالاتر از قیمت‌های جهانی طلا است ولی این به خاطر نرخ‌های بانک مرکزی نیست بلکه ارزش افزوده این قیمت‌ها را بالابرده است.

بهمنی با انتقاد از اخذ مالیات برارزش افزوده در سکه، تصریح کرد: در طول تاریخ، بانک مرکزی از پرداخت هرگونه مالیات برارزش افزوده، عوارض و حقوق گمرکی برای طلا معاف بوده تا قیمت‌های بازار کنترل شود.

رییس کل بانک مرکزی در مورد احتمال قاچاق در بازار طلا و سکه گفت: زمانی که قیمت‌ها به این نحو باشد قاچاق و ورود سکه‌های تقلبی به کشور آغاز می‌شود.

بهمنی دلایل این موارد را اخذ مالیات برارزش افزوده دانست و تصریح کرد: بانک مرکزی در حال حاضر باید به مردم هشدار بدهد که مراقب سکه‌های تقبلی در بازار باشند و از خرید آنها خودداری کنند.

وی ضمن بیان اینکه بانک مرکزی با اجرای مالیات برارزش افزوده یکی از مهم‌ترین ابزارهای خود برای تنظیم بازار را از دست داد، گفت: اگر الان طلای قاچاق با این قانون وارد کشور شود بانک مرکزی باید چطور وضعیت را کنترل کند؟ بانک مرکزی باید معادل قیمت‌ جهانی و یا پایین‌تر طلا را به بازار عرضه کند اما زمانی که ارز، گرانتر باشد به طور حتم طلای قاچاق وارد کشور می شود.

رییس کل بانک مرکزی دلیل قاچاق طلا را پایین بودن قیمت سکه در بازار آزاد عنوان کرد و افزود: وقتی قیمت بازار پایین تر باشد، آیا بانک مرکزی باید بازار را کنترل کند و یا کنترل بانک مرکزی دست بازار باشد؟

وی خطاب به سودجویان این روزهای بازار سکه، تأکید کرد:‌ بانک مرکزی به شدت جلوی قاچاق طلا را می‌گیرد همچنین مانع از ورود سکه‌های تقلبی به دلیل کاهش قیمت‌ها ناشی از مالیات برارزش افزوده خواهد شد.

رییس کل بانک مرکزی با بیان اینکه باید به شدت مراقب هرگونه تخلف و سودجویی در این وضعیت بود، تصریح کرد:‌ همکاران ما در مرزها نیز باید مراقب باشند که طلا قاچاق نشود.

وی درباره دلیل اجرای مالیات بر ارزش افزوده در بانک مرکزی و عدم اجرای آن در بازار اظهار داشت:‌ بانک مرکزی "دولتی " است، پس از اعلام اخذ مالیات برارزش افزوده از سکه نیز بانک مرکزی این طرح را نیز از معاونت حقوقی رئیس جمهور استعلام کرد و ایشان نیز گفتند قانون است و باید آنرا اجرا کنید.

این مقام مسوول در بانک مرکزی تأکید کرد: وقتی که معاونت حقوقی می‌گوید با مالیات برارزش افزوده سکه در بانک مرکزی اعمال شود این بانک که نمی‌تواند تخلف کند اما بازار در مسیر خود حرکت می‌کند.

بهمنی افزود: برخی می‌خواستند که از سکه مالیات بگیرند و حاصل این اقدام موجب نابسامانی بازار سکه طی هفته اخیر شد؛ با این وصف دیگر خریداری برای سکه بانک وجود ندارد.

رییس کل بانک مرکزی با بیان اینکه با خریداری نشدن سکه‌های بانک دیگر امکان اخذ مالیات برارزش افزوده نیز از سکه‌ها وجود ندارد، تصریح کرد: در این حالت علاوه بر حذف شدن مالیات برارزش افزوده، قدرت و توان رقابتی (یکی از مهمترین ابزارهای طلا) از دست رفت.

بهمنی در پاسخ به این سوال که تا روز چهارشنبه هفته گذشته قیمت سکه در بازار به مراتب ارزانتر از قیمت بانک مرکزی بود اما دیروز (پنج‌شنبه) این اختلاف تقریباً کاسته شد البته در خصوص نیم و ربع سکه قیمت‌های بازار بالاتر از بانک هم شد؛ دلیل این اتفاقات چیست؟ گفت: به مرور زمان قیمت‌ها در بازار نیز بالا می‌رود؛ قیمت‌ها در بازار صوری افزایش پیدا می‌کند اما اگر ارزش افزوده اعمال نمی‌شد بانک مرکزی به قدری طلا به بازار عرضه می‌کرد که اجازه رسیدن قیمت‌ها به این نرخ را نمی‌داد.

رییس کل بانک مرکزی تأکید کرد: با اجرا شدن مالیات برارزش افزوده در بازار سکه، 20 هزار تومان به مردم جامعه سکه گرانتر فروخته می‌شود.

وی درباره دلیل اعمال مالیات برارزش افزوده در بازار سکه، تصریح کرد:‌ اگر آقایان مالیات برارزش افزوده را در بازار سکه اجرا نمی‌کردند به هیچ وجه بانک مرکزی اجازه نمی‌داد طلا از بازار جهانی به میزان 16 الی 18 هزار تومان بالاتر برود.

این مقام مسئول در نظام بانکی در ادامه گفت: مگر قیمت جهانی به قدری افزایش پیدا کند که این فاصله پوشانده شود البته بانک مرکزی هم به همان میزان قیمت تمام شده را بالا می‌برد.

بهمنی حذف ارزش افزوده از قیمت‌های فروش انواع سکه طی روزهای اخیر را تأییدی بر سخنان خود دانست و خاطرنشان کرد: با انجام این امر مشخص می‌شود که بانک مرکزی قیمت‌های پایه را مطابق بازارهای جهانی تعیین می‌کند اما با افزودن مالیات بر ارزش افزوده قیمت‌ها در بازار داخلی سیر صعودی گرفته است.

رییس کل بانک مرکزی همچنین درباره احتمال حذف مالیات برارزش افزوده از سکه، گفت: بانک مرکزی نمی تواند این مالیات را حذف کند اما از سوی دیگر در طول تاریخ هم مشاهده نشده که از سکه مالیات اخذ شود.

بهمنی با اشاره به مصوبه مجلس مبنی بر معاف بودن بانک مرکزی از مالیات برارزش افزوده، تصریح کرد:‌ با این وجود سازمان امور مالیاتی می‌گوید که مجوز خاص در این باره گرفته است.

وی افزود: به همین دلیل بود که از معاونت حقوقی رییس جمهوری اجرای مالیات برارزش افزوده را استعلام کردیم؛ ما که نمی‌توانیم مقابل دولت بایستیم.

بهمنی با بیان اینکه بانک مرکزی مالیات برارزش افزوده را اجرا می‌کند، اظهار داشت: سوال اینجاست وقتی مجلس، بانک مرکزی را از مالیات برارزش افزوده معاف کرده چرا آقایان بازهم می‌خواهند از بانک مالیات بگیرند؟

وی با تأکید براینکه بانک مرکزی باید بازار را کنترل کند، تصریح کرد: در این مواقع باید دید علت گران فروختن سکه در بانک مرکزی چیست؟ طبیعی است با اعمال تکلیف قانونی (مالیات برارزش افزوده) بانک مرکزی این قانون را باید اجرا کند و به دنبال آن نیز سکه گران می شود.

بهمنی گفت: آقایان باید به این مسائل توجه کنند؛ البته درصورتی که این آثار را در بازار مشاهده کنند حتماً اصلاح خواهند کرد؛ شاید خودشان متوجه بشوند که این وضعیت طبیعی نیست.

وی در پاسخ به این سوال که در خبرها آمده بود که بانک های مرکزی دنیا ظرف سه ماه به اندازه یک سال طلا خریداری کرده اند؛ آیا بانک مرکزی ایران نیز جزء این بانک ها بوده است؟ ادامه داد: این بانک ها کار بسیار خوبی کرده اند اما بانک مرکزی ایران پیش از اینکه بانک های مرکزی دیگر کشورها به فکر بیفتند به ذخیره سازی طلا پرداخته است.

بهمنی با تأکید براینکه بانک مرکزی در قیمت های بالا خرید طلا نداشته است، تصریح کرد: همان موقع که قیمت بسیار پایین بود به میزان خیلی زیاد و در حجم چند صد تن طلا خریداری کرده است.

وی تأکید کرد: بانک مرکزی می خواست طلاهای ذخیره سازی خود را ارزان به ملت خود بفروشد اما با مالیات بر ازش افزوده دیگر نمی تواند این کار را انجام دهد اگر کمتر از قمیت جهانی سکه به بازار عرضه شود همه انتقاد می کنند که چرا ذخایر کشور را حراج می کنید.

رئیس کل بانک مرکزی ادامه داد: افزایش 18 الی 20 هزار تومانی قیمت سکه در یک روز به خاطر اعمال مالیات برارزش افزوده دیگر به بانک مرکزی ارتباطی ندارد.

رئیس کل بانک مرکزی در باره وضعیت نرخ فروش سکه‌ها در بازار از هفته آینده، گفت:‌ اگر طلا بدین ترتیب باشد دیگر بانک مرکزی فروشی ندارد که بتواند بازار طلا را کنترل کند؛ کسی نمی‌آید سکه را 20 هزار تومان بیشتر از قیمت جهانی از بانک بخرد.

بهمنی تأکید کرد:‌ مگر اینکه بازار حبابی شود به گونه‌ای که این حباب به قدری باشد که 20 هزار تومان را نیز خنثی کند و بیشتر از آن حبابی شود که بانک مرکزی بخواهد وارد قسمتی از حباب آن شود.

خبرنگار فارس گفت:‌ بانک مرکزی در هفته‌های اخیر بازار طلا و سکه را به آرامش نزدیک کرده بود اما زمانی که این اتفاق افتاد یکباره قیمت‌های فروش سکه ناشی از مالیات برارزش افزوده افزایش یافت؛ چرا یکباره این تصمیم اتخاذ شد؟

وی اظهار کرد:‌ اتفاقاً یکی از گله‌های بانک مرکزی همین است؛ وقتی بانک به خوبی کنترل بازار را در دست گرفت عده‌ای به شدت ناراحت بودند که چرا بانک مرکزی توانسته قیمت طلا را کنترل کند.

رئیس کل بانک مرکزی در همین ارتباط به پشتوانه قوی بانک مرکزی در خصوص طلا اشاره و تصریح کرد:‌ حتی اگر 10 سال این روند پیش می‌رفت بانک مرکزی به راحتی بازار را کنترل می‌کرد اما با اجرای مالیات برارزش افزوده عملاً این ابزار بسیار خوب را فعلاً ساقط کردند.

بهمنی در پاسخ به این سوال که آیا بانک مرکزی اعتراض خود را در مورد اجرای مالیات برارزش افزوده به دولت مطرح نکرد، گفت: دولت مقصر نبود؛ اما به هر حال قانوناً بانک مرکزی باید این قانون را اجرا کند.

به گفته بهمنی،‌ بانک مرکزی هیچ وقت برای کنترل بازار، مالیات و عوارض نداده بود و الان هم که با لحاظ مالیات سکه‌ها را به بازار می‌دهد به دنبال سود نیست بلکه به دنبال تنظیم بازار است.

این مقام مسئول در شبکه بانکی ضمن تأکید براینکه بانک مرکزی هرچه قدر طلا بفروشد درآمد آنرا به خزانه واریز می‌کند، بیان کرد:‌ اصلاً‌ به بانک مرکزی بگویند نقداً‌ هر چه قدر طلا فروختید بریزید به خزانه چرا قیمت‌ها را بالا می‌برند؛ اگر این را می‌گفتند بانک مرکزی بلافصله به حساب خزانه واریز می‌کرد.

رئیس کل بانک مرکزی درباره درآمد فروش سکه در ماه‌های گذشته که بازار نوسان زیادی داشت، گفت: در این مدت بانک مرکزی بازار را تنظیم می‌کرد و هر چه قدر پایان سال از مابه‌التفاوت خرید و فروش طلا سود ببرد درآمد را به حساب خزانه واریز می‌کند.

وی با بیان اینکه بانک مرکزی بخش خصوصی نیست که درآمدها را به حساب خود واریز کند، تأکید کرد:‌ اگر این درآمدها را پایان سال به حساب خزانه واریز کنیم بهتر است یا اینکه یکباره با بالابردن قیمت‌ها فروشمان را صفر کنیم.

بهمنی افزود:‌ به هیچ وجه از صفر شدن فروش سکه و طلا در بانک خوشحال نیستیم چراکه بانک مرکزی به قدری آماده بود که می‌توانست کاملاً بازار را در اختیار داشته باشد.

رییس کل بانک مرکزی با ابراز ناراحتی از وضعیت اخیر بازار سکه و ارز ناشی از اجرای مالیات برارزش افزوده، گفت: بالاخره این هم سبکی است که اجرا شده ولی باید گفت که از اینجا مالیاتی درنمی‌آید چون فروشی نداریم.

وی اضافه کرد:‌ طبق این برنامه‌ریزی فروش سکه نداریم که بخواهیم مالیات برارزش افزوده را پرداخت کنیم؛ اگر دوستان دنبال مالیات برارزش افزوده بودند راه درستی را انتخاب نکردند و این راهش نبود.

رئیس کل بانک مرکزی درباره سابقه اخذ مالیات برارزش افزوده از بانک مرکزی در سایر کشورها، گفت:‌ در همه دنیا کنترل ارز به پول و طلا در اختیار بانک های مرکزی است و اصلا نمی‌توان از آنها مالیات گرفت.

وی در پاسخ به این سوال که با این وضعیت احتمال دارد که حجم انتقادات به استقلال و قدرت تصمیم‌گیری بانک مرکزی دوباره افزایش پیدا کند؛ بهتر نبود با اجرای این قانون در همان مرحله اول مخالفت می‌کردید؟ عنوان کرد:‌ بانک مرکزی که خارج از تصمیمات کشور نیست بلکه تابع قانون است و مسائل قانونی را دقیقاً رعایت می‌کند.

وی افزود: مالیات برارزش افزوده را بانک مرکزی طبق استعلام از معاون حقوقی رییس جمهوری طبق مصوبه خاصی که به تصویب رسیده اجرا می‌کند.

HOJJAT110
June 4th, 2011, 12:32
بورس کالا طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد: بر اساس بند 44 از ماده يك دستورالعمل قراردادهاي آتي و مصوبه هيات‌مديره شركت در تاريخ 2 خردادماه سال‌جاری به دليل افزايش قيمت جهاني طلا یک میلیون ريال به عنوان وجه تضمين اضافي به مبلغ فعلي وجه تضمين اوليه اضافه مي‌شود؛ به همین خاطر وجه تضمين اوليه هر قرارداد 4 میلیون ريال اعلام و از تاريخ 17 خردادماه نیز حالت اجرایی پیدا می‌کند.

malhaland
June 6th, 2011, 15:37
با سلام خدمت دوستان عزیز

به نظر من الان یک فرصت آربیتراژ در قرارداد آبان و قرارداد شهریور به وجود آمده.

قیمت سکه بانکی امروز 451 هزار تومان و سکه بازار آزاد 447 هزار تومان است. اما قرارداد آتی آبان 512 هزار تومان قیمت خورده.

اگر فرض کنیم فردی 100 سکه از بازار بخرد به قیمت 448 هزار تومان و 10 قرارداد آبان ماه رو در همین 512 هزار تومان بفروشد از اختلاف بیش از 60 هزار تومان سود خواهد برد.

وی بری خریدن 100 سکه به 45 میلیون تومان و برای فروش 10 قرارداد 4 میلیون تومان نیاز دارد. در آبان ماه امسال قرارداد آتی آبان ماه با قیمت سکه برابر خواهد بود.

بنابراین وی در هر شرایطی حداقل در هر سکه 60 هزار تومان سود خواهد برد. سود کل وی برابر می شود با 6 میلیون تومان.

بنابراین سود معامله گر در دوره 5 ماهه برابر خواهد بود با 12.2%. از آنجاییکه این سرمایه گذاری بدون ریسک است می توان آنرا با نرخ سود بانکی 5 ماهه بانکها که حداکثر 8% مقایسه کرد.

با توجه به محاسبه انجام شده قیمت قرارداد آبان ماه 4.2% معادل با 20 هزار تومان حباب دارد.

mehrdad1919
June 6th, 2011, 19:58

Zolgharnein
June 8th, 2011, 11:16
با سلام خدمت دوستان عزیز

قیمت سکه بانکی امروز 451 هزار تومان و سکه بازار آزاد 447 هزار تومان است. اما قرارداد آتی آبان 512 هزار تومان قیمت خورده.

اگر فرض کنیم فردی 100 سکه از بازار بخرد به قیمت 448 هزار تومان و 10 قرارداد آبان ماه رو در همین 512 هزار تومان بفروشد از اختلاف بیش از 60 هزار تومان سود خواهد برد.

وی بری خریدن 100 سکه به 45 میلیون تومان و برای فروش 10 قرارداد 4 میلیون تومان نیاز دارد. در آبان ماه امسال قرارداد آتی آبان ماه با قیمت سکه برابر خواهد بود.

بنابراین وی در هر شرایطی حداقل در هر سکه 60 هزار تومان سود خواهد برد. سود کل وی برابر می شود با 6 میلیون تومان.

بنابراین سود معامله گر در دوره 5 ماهه برابر خواهد بود با 12.2%. از آنجاییکه این سرمایه گذاری بدون ریسک است می توان آنرا با نرخ سود بانکی 5 ماهه بانکها که حداکثر 8% مقایسه کرد.

با توجه به محاسبه انجام شده قیمت قرارداد آبان ماه 4.2% معادل با 20 هزار تومان حباب دارد.

دوستان سلام.یک نکته رو من متوجه نمیشم اونم اینه که مثلا من قرار داد ابان رو فروختم مثلا به قیمت امروز 526 حالا تا موقع تحویل اگر قیمت بالا بره در حقیقت من تو آتی ضرر میکنم و هر روز از حساب من کسر میشه.میخوام بدونم که این مقدار رو من ضرر کردم یا بعد از تحویل به حسابم برمیگرده یا چیز دیگه ای هست که من متوجه اون نیستم.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

malhaland
June 9th, 2011, 13:44
دوستان سلام.یک نکته رو من متوجه نمیشم اونم اینه که مثلا من قرار داد ابان رو فروختم مثلا به قیمت امروز 526 حالا تا موقع تحویل اگر قیمت بالا بره در حقیقت من تو آتی ضرر میکنم و هر روز از حساب من کسر میشه.میخوام بدونم که این مقدار رو من ضرر کردم یا بعد از تحویل به حسابم برمیگرده یا چیز دیگه ای هست که من متوجه اون نیستم.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

با سلام

قیمت امروز قراداد در بازار فیوچرز دو جزء دارد.

جزء اول قیمت سکه طرح جدید که مثلا 457 هزار تومان است.

جزء دوم اختلاف بین سکه قیمت امروز و قیمت سکه تحویل مثلا شهریورماه است.

یعنی اینکه کسی که اکنون سکه تحویل شهریورماه را 500هزا تومان می خرد انتظار دارد که در سررسید (انتهای آبان ماه) قیمت سکه از 500هزار تومان گذشته باشد.

همیشه قیمت قرارداد آتی با نزدیک شدن به سررسید قرارداد به قیمت سکه نزدیکتر می شود.

مثال: فرض کنیم قیمت سکه امروز 460 هزرا تومان ، قیمت سکه در پایان تیرماه 475 هزرا تومان، و قیمت سکه در پایان شهریور ماه 490 هزار تومان باشد.

با این فرض قیمت قرارداد آتی شهریور ماه را می توان پیش بینی کرد.

امروز: سکه 457 هزار تومان قیمت قرراداد شهریور 497 هزار تومان (اختلاف: 40 هزرا تومان)

پایان تیر: سکه 475 هزار تومان قرارداد شهریور 495 هزار تومان (اختلاف: 20 هزار تومان)

پایان شهریور: سکه 490 هزار تومان قرارداد شهریور 490 هزار تومان (اختلاف 0 تومان)

بنابراین اگر سایر عوامل را ثابت در نظر بگیریم کاهش اختلاف بین قیمت قرارداد و سکه به ضرر خریداران آتی است چون به مرور زمان این اختلاف کم می شود.

اگر اختلاف بین قرارداد و سکه از نرخ بازدهی بدون ریسک بازار بیشتر باشد، فرصت آربیتراژ به وجود می آید. یعنی یک فرد می تواند یک قرارداد آبان را بفروشد و 10 سکه بخرد. در سررسید نیز یک قرارداد آبان را بخرد و سکه های خود را بفروشد. تحت هر شرایطی در سرسید قرارداد وی ما به تفاوت قیمت سکه و قرارداد را سود خواهد کرد.

این اختلاف اکنون در قرارداد آبان ماه 70 هزار تومان است که 13% می شود. با احتساب 5 ماه فاصله تا سررسید قرارداد 13% اختلاف بدون کوچکترین ریسک مسلما برای آربیتراژگران مناسب خواهد بود.

امیدوارم که جواب سوال شما را داده باشم.

gold24
June 9th, 2011, 21:56

به طور فرضی شما یک قرداد آبان را به قیمت520 می فروشی و در بازار نقدی به قیمت455هزار تومان سکه خرید می کنی فرض هم این گونه است که قیمت افزایش پیدا میکند550هزار تومان پس به طور مداوم از حساب شما کاسته می شود حال شما دیا قرداد را افست می کنی در انتهای فرداد و 300 هزار تومان از حساب شما کاسته شده سکه را در بازار 550 می فروشی 950 سود 300 ضرر نهایت 650 سود یا برای تحویل میری طرف مقابل تحویل میگرد پول سکه را به حساب شما واریز میکند هر عدد 550 که باز همین می شود 650 هزار برای یک لات سود

اساس کار قیمت تعین قیمت اتی بهره است عوامل دیگری دخیل هستند ولی مهمترین پارامتر نرخ بهره است
فرمول محاسبه قیمت اتی(فرمول جهانی محاسبه قیمت اتی بر اساس بهره مرکب)
اتی = نقدی*عدد نپر به توان(زمان*نرخ بهره)
مثال
قیمت نقدی سکه 455
قیمت ابان ؟
زمان تا ابان 5.5 ماه 24/11 سال نرخ بهره ازاد26 درصد
توان ای=24/11*100/26=0.11.91
قیمت ابان=454*(e (2.71به توان(0.1191)=512 هزار تومان

tim1340
June 10th, 2011, 04:01
به طور فرضی شما یک قرداد آبان را به قیمت520 می فروشی و در بازار نقدی به قیمت455هزار تومان سکه خرید می کنی فرض هم این گونه است که قیمت افزایش پیدا میکند550هزار تومان پس به طور مداوم از حساب شما کاسته می شود حال شما دیا قرداد را افست می کنی در انتهای فرداد و 300 هزار تومان از حساب شما کاسته شده سکه را در بازار 550 می فروشی 950 سود 300 ضرر نهایت 650 سود یا برای تحویل میری طرف مقابل تحویل میگرد پول سکه را به حساب شما واریز میکند هر عدد 550 که باز همین می شود 650 هزار برای یک لات سود

اساس کار قیمت تعین قیمت اتی بهره است عوامل دیگری دخیل هستند ولی مهمترین پارامتر نرخ بهره است
مثال
قیمت نقدی سکه 455
قیمت ابان ؟

با سلام
دوست نازنينم فكر ميكنم بهتر است پيش از اظهار نظرهاي قطعي در مورد مسائل مبهم و بخصوص مسائلي كه با سرمايه و پول ديگران سروكار دارد و در اين ميان احتمال هرگونه سوء برداشت و يا تفسير اشتباه از گفته هاي ديگران وجود دارد و بسادگي ميتواند موجب ضرر و زيان مادي و معنوي و بالاخص افراد كم تجربه و فاقد اطلاعات شود بهتر است كمي جانب احتياط را نگه داشت و قبل از چنين اظهار نظرهايي موضوع را كمي بيشتر مورد تحقيق و بررسي قرار داد. فرمول فوق الذكر مربوط به بهره مركب ممتد و پيوسته است و اصولا در مورد فيوچرهاي كالا و بخصوص طلا بكار نميرود بلكه عمدتا براي ارزشگذاري فيوچرهايي چون اندكس سهام و بيشتر بوندها بكار گرفته ميشود.همچنين بايد در نظر داشت كه قيمت نفت و طلا چه در بازار نقدي و چه در بازارهاي اتي و اپشن تحت تاثير پارامترهايي متفاوت از پارامترهاي كلاسيك و مرسوم براي ديگر انواع دارايي هاي مالي ميباشند.دنياي مالي و اقتصاد جهاني در اثر تبليغات نابجاي فرمولها و در راس انها بلك و شولز چنين توهمي را در مردم عادي ايجاد نمود كه ميتوان با استفاده از چند فرمول رياضي پول و ثروت بدست اورد و نتيجه چنين خبطي بزرگترين بحران اقتصادي تاريخ بود كه از سال 2007 خود را نشان داد.
يكي از بزرگترين مشكلاتي كه اكثريت افراديكه تجربه و دانش كافي در مورد بازارهاي مالي ندارند با ان روبرو هستند در ارتباط با عدم درك مكانيسم و كاركرد بازارهاي مالي و بخصوص بازارهاي مشتقات چون بازارهاي اتي و اپشن و حتي فاركس اينترنتي است.بازارهاي مشتقات در اصل براي كاهش ريسك و به حدااقل رساندن تاثيرات تغييرات ناخواسته قيمتها در بازار اصلي است نه براي انجام معاملات اسپوكلاتيو و سود بردن از شرطبندي روي افزايش و كاهش قيمتها.

tim1340
June 10th, 2011, 04:11

مثال
قیمت نقدی سکه 455
قیمت ابان ؟

با سلام
دوست نازنينم فكر ميكنم بهتر است پيش از اظهار نظرهاي قطعي در مورد مسائل مبهم و بخصوص مسائلي كه با سرمايه و پول ديگران سروكار دارد و در اين ميان احتمال هرگونه سوء برداشت و يا تفسير اشتباه از گفته هاي ديگران وجود دارد و بسادگي ميتواند موجب ضرر و زيان مادي و معنوي و بالاخص افراد كم تجربه و فاقد اطلاعات شود بهتر است كمي جانب احتياط را نگه داشت و قبل از چنين اظهار نظرهايي موضوع را كمي بيشتر مورد تحقيق و بررسي قرار داد. فرمول فوق الذكر مربوط به بهره مركب ممتد و پيوسته است و اصولا در مورد فيوچرهاي كالا و بخصوص طلا بكار نميرود بلكه عمدتا براي ارزشگذاري فيوچرهايي چون اندكس سهام و بيشتر بوندها بكار گرفته ميشود.همچنين بايد در نظر داشت كه قيمت نفت و طلا چه در بازار نقدي و چه در بازارهاي اتي و اپشن تحت تاثير پارامترهايي متفاوت از پارامترهاي كلاسيك و مرسوم براي ديگر انواع دارايي هاي مالي ميباشند.دنياي مالي و اقتصاد جهاني در اثر تبليغات نابجاي فرمولها و در راس انها بلك و شولز چنين توهمي را در مردم عادي ايجاد نمود كه ميتوان با استفاده از چند فرمول رياضي پول و ثروت بدست اورد و نتيجه چنين خبطي بزرگترين بحران اقتصادي تاريخ بود كه از سال 2007 خود را نشان داد.
يكي از بزرگترين مشكلاتي كه اكثريت افراديكه تجربه و دانش كافي در مورد بازارهاي مالي ندارند با ان روبرو هستند در ارتباط با عدم درك مكانيسم و كاركرد بازارهاي مالي و بخصوص بازارهاي مشتقات چون بازارهاي اتي و اپشن و حتي فاركس اينترنتي است.بازارهاي مشتقات در اصل براي كاهش ريسك و به حدااقل رساندن تاثيرات تغييرات ناخواسته قيمتها در بازار اصلي است نه براي انجام معاملات اسپوكلاتيو و سود بردن از شرطبندي روي افزايش و كاهش قيمتها.

m150
June 10th, 2011, 13:43
با سلام خدمت دوستان عزیز

با سلام
تجربه ای در فیوچرز ندارم.فقط مشغول مطالعه ام.
سوال من اینه که با اون شرایطی که ذکر کردین واقعا به 45 میلیون تومان نقدینگی احتیاج است یا اینکه از طریق لوریج تامین میشه؟
یعنی اون شخص واقعا بایستی برای تحصیل این سود بصورت نقدی و واقعی از بازار خرید کنه و یا از طریق آتی میشه وارد شد؟

Zolgharnein
June 10th, 2011, 19:00
با سلام
سوال من اینه که با اون شرایطی که ذکر کردین واقعا به 45 میلیون تومان نقدینگی احتیاج است یا اینکه از طریق لوریج تامین میشه؟
یعنی اون شخص واقعا بایستی برای تحصیل این سود بصورت نقدی و واقعی از بازار خرید کنه و یا از طریق آتی میشه وارد شد؟

با اجازه دوستان اگاه و مطلع ،برای اینکه شما ریسک این سرمایه گذاری رو به صفر برسونید هم باید در بازار نقدی خرید کنید و همون مقدار (10 قرارداد) رو توی آتی بفروشید. البته در حال حاضر برای خرید 100 سکه به طور نقدی تقریبا 46 میلیون و برای فروش در آتی به 4 میلیون تومان احتیاج دارید.نکته دیگه اینکه برای اینکه توی آتی کال مارجین نشین باید مبلغی بیشتر از 4 تومن تو حساب داشته باشید که به نظر من در کل یه چیزی در حدود 55 تومن احتیاجه

malhaland
June 11th, 2011, 10:49
با سلام

همانطور که دوستمون پاسخ دادند. برای اینکه ریسک کاملا پوشش داده شود تنها راه خرید در بازار نقدی است.

اما قیمت سکه وابسته به قیمت دلار و قیمت انس طلای جهانی است. ریسک تغییر قیمت انس طلای جهانی را می توان با استفاده از Leverage پوشش داد اما در کشور ما متاسفانه هج ارزی وجود ندارد و نمی توان با خرید انس طلای جهانی و فروش قرارداد در سررسید ریسک معاملات را بطور کامل پوشش داد.

gold24
June 11th, 2011, 12:07
با سلام

با سلام
دوست عزیز از این که نسبت به سرمایه دیگران احساس مسولیت میکنید جای تشکروقدردانی وجود دارد

من در کجا گفتم این فرمول اینده را پیش بینی می کند شما لازم است دوباره پست من را بخوانی (من گفتم مهمترین پارامترنرخ بهره است)از این جهت که به شما می گوید که با توجه به شرایط حال حاظر(قیمت نقدی) قیمت اینده در این لحظه(تنها بر اساس نرخ بهره) چقدر می ارزد

اما خودمن اولا علاقه ای به بازارهای مجموع صفر ندارم یعنی بازارهایی که یک طرف سود می کند طرف دیگر ضرر سعی می کنم در عرصه هایی کار کنم که هر دو طرف سود می کنند.
من دوستان زیادی در بازار تهران داشتم که ضرر یک سال کاری انها بالغ بر یک میلیارد تومان بود و هستی خود را در بازار
از دست دادند

sohrabibroker
June 11th, 2011, 12:26
امروز خريدهايي كه داشتم رو روي 504200 شهريور فروختم
اول صبح سايت بانك ملي نرخ سكه امامي تمام رو بالاي 460زده بود "ربع سكه هم 130 هزار
ولي الان در تصوير پايين ملاحظه كنيد "خريداران بايد شناسايي سود كنند و به نظرم ريزشي مي باشد و تعدادي را هم فروش جديد باز كردم {شهريور } با اين نرخ گذاري سيگنال فروش داده كوتاه مدت
فعلا اول هفته فروش سود ده

gold24
June 11th, 2011, 13:05
امروز خريدهايي كه داشتم رو روي 504200 شهريور فروختم
اول صبح سايت بانك ملي نرخ سكه امامي تمام رو بالاي 460زده بود "ربع سكه هم 130 هزار
ولي الان در تصوير پايين ملاحظه كنيد "خريداران بايد شناسايي سود كنند و به نظرم ريزشي مي باشد و تعدادي را هم فروش جديد باز كردم {شهريور } با اين نرخ گذاري سيگنال فروش داده كوتاه مدت
فعلا اول هفته فروش سود ده

با سلام
تمام قیمت بانک ملی 447.2 شد امروز دو نرخ ابلاغ شدجالب ترین قیمت ربع سکه بو د 119.6

malhaland
June 11th, 2011, 13:11
عجب حبابی ایجاد شده بود امروز صبح. در حالیکه بانک ملی قیمت 461 هزار تومان برای سکه را اعلام کرده بود ناگهان قیمت فروش سکه را تا 447 هزار تومان کاهش داد. تا یک ساعت بعد از این اقدام هم قرارداد آبان ماه 533 هزار تومان بود و ریزش نکرده بود و اختلاف قیمت سکه با قرارداد آبان به بیش از 85 هزار تومان رسیده بود.
به طور مشخص فروش قیمت سکه بانک مرکزی تا امروز صبح بر مبنای قیمت دلار آزاد بود که 1210 تومان در نظر گرفته بود. اما محاسبه قیمت فعلی سکه بر مبنای دلار 1176 تومانی است.
اگر این اقدام بانک مرکزی تبدیل به سیاست شود دیگر دوران خریدهای هیجانی در قراردادهای آتی گذشته و قیمتها باید منطقی شوند. در روزهای آینده باید منتظر بود و دید.

Ali2e7a
June 12th, 2011, 10:39
تحلیل خوبی بود.مرسی
نسبت کاهش قیمت هم به نسبت دلاری که اعلام کردین می خوره یعنی یه جورایی 1210 در نظر گرفته بودو از همین جا در آوردین:)

ولی خیلی محتمله و اگه اینجوری رفتار کنه بانک مرکزی دوباره سر عقل اومده:banana:

esmailpour
June 12th, 2011, 16:25
خطر عقب نشینی با شتاب ممکن است ادامه داشته باشد
دارایی های پر ریسک(سهام وکالا)بعد از اوایل ماه مه ونشانه های بهبود جهانی سقوط کردند.اطلاعات همچنان از رکود در اقتصادهای بزرگ جهان دارد و سوال اصلی این است که ما به طور موقت یک کاهش در سرعت را داشتیم؟عوامل موثر در رکود،افزایش قیمت انرژی وضعف اخیر در تقاضا،کم شدن اعتماد به نفس،نرخ بالای بیکاری وخروج از محرک های مالی واعمال اقدامات ریاضت است.
در حال حاظر دارایی های پر ریسک در حد متوسط ومنظم می باشند اما تحولات احتمالی می تواند موجب فروپاشی شدیدی در بازارهای پر مخاطره گردد.یکی از این تحولات بدهی یونان وبحران مالی ونقدینگی است که بعید به نظر می رسد که فقط به اروپا محدود گردد.در۲۳-۲۴ژوئن اجلاس سران اتحادیه اروپا ودر۲۰ژوئن کنفرانس وزرای امور مالی است.در آمریکا سطح بدهی ها بالا رفته است ووزرات خزانه داریی کمتر از۸ هفته وتا رسیدن به ماه اوت فرصت تغییر دارد ودر این میان باید به خروج سرمایه گذاران از بازارهای نوظهور هم توجه داشت.در نظر داشته باشید که در بازارMSCIابر ایچیموکو روزانه کاهش یافته است.در این میان تمایلات بر اجناس ساخت چین است وحباب املاک ومستغلات نیز در حال ترکیدن است وتمام این وقایع موجب کاهش سرعت در اقتصادهای بزرگ می باشد.چشم انداز ماکاهش سرعت می باشد اما خطر فروپاشی شدید ویکباره هم وجود دارد.شاخصS&P500 در هفته گذشته در روند نزولی ودر زیر ابر ایچیموکو روزانه قرار گرفت ودر هفته جاری بارگیری در زیر خطKijun(نزولی)می باشد که نشان می دهد که بارگیری در این هفته رو به پایین خواهد بود که در حال حاظر در۱۱۷۵ قرار دارد.
ما همچنان به دنبال فرصت هایی برای دارایی های پر ریسک می باشیم ودر این شرایط ما فکر می کنیم که دلار استرالیا،دلار کانادا ونیوزلند در برابر دلار آمریکا وین از سطوح فعلی بیشتر قرار خواهد گرفت.
بانک مرکزی اروپا وبررسی واقعیت بازار
یورو در هفته جاری با آرامش روند خود را پایان داد وشکست۱٫۴۵۰۰جای سوال دارد چون اولا انتظار کمی از اعلامhawkishتوسط بانک مرکزی اروپا وجود دارد ودومانگرانی سرمایه گذاران خصوصی برای نجات دوم یونان وتصمیم آلمان است.
بانک مرکزی اروپا یک افزایش را در ماه ژوئیه داشته ودرکنفرانس پنج شنبه خود از کلمات مراقبت قوی استفاده کرد وبا اعلام افزایش نرخ ارز یورو عقب نشینی کرد واز سطح بحرانی۱٫۴۵۰۰ دور شد.بازارها تمرکز خود را بر بانک مرکزی اروپا و هیات های کلان اقتصادی قرار داده اند.در حالی که رشد در امسال بالاتر بوده است نرخ تورم در سال آینده را کمتر از۱٫۱درصدتا۲٫۳درصد اعلام کرده اند که بسیار نزدیک به هدف بانک مرکزی ومیزان۲درصد می باشد.
در حالی که نرخ بهره یک عامل اصلی در نرخ ارز برای ماه های آینده می باشد ورشد روبه جلو است.آلمان یکی از کشورهای قوی اقتصادی است ولی این کشور هم از رکو اقتصادی در جهان رنج می برد.Bundesbankانتظار کاهش شدیدی در نرخ رشد آلمان را دارد وبرای سال۲۰۱۱۳٫ ۱درصد وبرای سال آینده۱٫۸ درصد کاهش مدنظر دارد .
بانک مرکزی اروپا بدنبال عادی سازی نرخ بهره می باشد که موجب خارج شدن فرصت های افزایش نرخ قیمت پس از ماه ژوئیه می گردد.در اروپا پس از اعلام نرخ وام دهی بین بانکی وپس از کنفرانس مطبوعاتی بانک مرکزی اروپا یورو سقوط کردواما چشم انداز سیاست های افزایش نرخ بهره منطقه یورو به اقتصاد جهان وضعف موجود در رشد بستگی دارد واگر رشد ادامه داشته باشد ما این افزایش در نرخ را در بانک مرکزی خواهیم داشت.
با این حال این جفت ارز موفق به حرکت در بالای۱٫۴۵۰۰ گشت اما در اواخر روند یک انقباض طولانی مدت را داشتیم.یک فروپاشی قریب الوقوع در روند را انتظار داریم که هم اکنون نمی تواند به بالای۱٫۴۸۵۰ بازگردد وبه اعتقاد ما حرکت نزولی در۱٫۴۰۰۰وجود دارد.
ریسک آلمان وافزایش خشم بانک مرکزی اروپا
بانک مرکزی اروپا وآلمان بر سر نجات یونان دچار اختلاف عمومی شده اند.بدون بودجه اضافی کشورهای جنوب اروپا هم ممکن است در ماه آینده دچار مشکل شوند ودر ماه آینده نیاز به اولین مرحله نجات را داشته باشند.
بازار ممکن است برای بحران یونان دچار شک شده ودر دوراهی قرار دارد.وعدم قبول ریاضت توسط یونان می تواند موجب تاثیر در یورو گردد باید توجه داشت که هزینه بدهی های یونان به اوج رکورد تازه ای رسیده است.
آژانس اعتباری گفته است که آلمان باید مسیر خود را مشخص کند زیرا یونان به۳۰بیلیون یورو یعنی۵۰درصد از بودجه اضافی می باشد واستفاده از اوراق قرضه یونان از نظر بانک مرکزی اروپا غیر قابل قبول می باشد بخصوص اینکه پرتغال وایرلند هم در معرض خطر هستند.
این مشکل بانک مرکزی اروپا است چون بیش از۷۵ بیلیون یورو از پرداخت بدهی ها را در تراز نامه خود دارد که از طریق بازارهای اوراق بهادار این امر را انجام می دهند وخروج از بحران مالی نیاز به حمایت از اقتصاد بلوک ارز را دارد.
در حال حاظر مساله مهم این است که در چند هفته آینده چه کسی پیروز خواهد شد.اگرچه آلمان پیشرو در بلوک ارز است اما فشار های فنی هم وجود دارد.در این میان نه تنها بانک مرکزی اروپا صدمه دیده بلکه بخش بانکداری اروپا هم در بدهی های محیطی دچار آسیب شده اند.
تصمیم در۲۴ ژوئن گرفته می شود هنگامی که رهبران اتحادیه اروپا جلسه ماهانه خود را تشکیل می دهند.واگر در مورد کمک بیشتر به توافق نرسند باید به تصمیم آتن چشم دوخت.
شانس کم در افزایش نرخ توسط بانک مرکزی انگلیس
بانک مرکزی انگلیس در هفته گذشته در محدوده خود باقی ماند وباید منتظر بمانیم که بن بردونیک جدیدترین عضو انجمن در جلسه۲۲ژوئن چه رای خواهد داد.به طور کلی ما فکر میکنیم که تغییر زیادی در دیدگاه ها نداشته باشیم.کاهش در رشد وتورم بالا باقی خواهد ماند.
نشانه هایی از رشد ناامید کننده در سه ماهه دوم وجود دارد ودر هفته گذشته زمانی که داده های تولید برای آوریل اعلام شد،سقوط در حرکت را داشتیم واین یک موقعیت در بازیابی است که تا۱٫۵درصد سقوط در ماه را داشتیم وشکی نیست که اقتصاد نسبتا ضعیفی را برای انگلستان خواهیم داشت.آخرین اطلاعات تولید ناخالص داخلی منتشر شده توسط موسسه ملی تحقیقات اقتصادی واجتماعی نشان داد که بد شدن اقتصادتا۰٫۴درصد در سه ماهه وتا می افزایش خواهد داشت.NIESRانگلستان آرام باقی ماند وما فکر نمی کنیم که تولید ناخالص داخلی تا قبل ازسال۲۰۱۳ به اوج رکورد خود برسد.
بانک مرکزی انگلیس،احتمال کمی از افزایش را به زودی می دهد واین درحالی است که عوامل داخلی بر پوند ضعیف تر استدلال دارند ودر واقع حرکت استرلینگ به ایالات متحده وتصمیات فدرال رزرو وموضع پولی بانک مرکزی اروپا وبحران بدهی های یونان بستگی دارد.
عدم تغییرات در بانک مرکزی ژاپن
روز سه شنبه۱۴ژوئن بانک مرکزی ژاپن دو روز جلسه خواهد داشت ونتیجه آن اعلام موضع سیاست پولی وارزیابی اقتصادی است.در نظر سنجی اخیر که در جمعه انجام شد نشان داد که انتظار می رود که شاخص مدیران خرید بخش تولید در ماه مه و ژوئن دوباره به جای اول خود بازگردد وبانک مرکزی ژاپن ممکن است فعالیت های اقتصادی خود را داشته باشند.با این سیاست های پولی در حال حاظر نظر به رسیدن نرخ بهره به صفر است ورسیدن به ارزیابی اقتصادی نیاز به اقدامات فوری برای کاهش اضافی دارد.
صندوق بین المللی پول(IMF)در اوایل این هفته گفت:خرید دارایی های بیشتر توسط بانک مرکزی ژاپن ممکن است موجب کاهش قیمت وافزایش رشد در اقتصاد گردد تازلزله مارس را تسکین دهد.صندوق بین المللی پول پیشنهاد داد که بانک مرکزی ژاپن می تواند برنامه موجود خود را برای خرید داراییها خصوصی مانند شرکت های بزرگ اوراق قرضه،اوراق واسناد بهادار،EFTsرا گسترش دهد.در حالی که ازبانک مرکزی ژاپن انتظار نمی رود که تصمیم سریع وموثر را بگیرد واحتمال زیادی از امکانات خرید دارایی ها وجود دارد.واکنش کمی در بازار ارز بهمراه خطر افزایش شدید خرید های اضافی در ین وجود دارد.
با توجه به مشخصات فنی دلارآمریکا/ین تا بالای۸۰٫۰۰ رسید وحمایت قابل توجهی در سراسر محدوده۷۹٫۵۰ وجود داردکه موجب انتقال یه حرکت نزولی می شود.تجمع ممکن است با مقاومت های فوری در سراسر محدوده۸۰٫۹۰-۸۱٫۰۰روبرو باشد که حرکت در پایه ابر ایچیموکو وخطkijunروزانه و۲۱روزهsmaمی باشد .حرکت در بالای۵۵و۱۰۰روزهsmaممکن است در سراسر منطقه۸۱٫۹۰-۸۲٫۰۰باشد.این جفت ارز می تواند در زیر سطح۷۹٫۵۰-۷۸٫۵۰ قرار گیرد وجهت حرکت تغییر خواهد کرد.
نفت خام بدنبال مسیر حرکت خود
پس از سقوط تاریخی در۵ مه دیدیم که نفت سفید به ۲دلار رسید.قیمت نفت خام تثبیت شده ومعامله گران در بازار در جستجوی جهت حرکت بودند.در۸ژوئن نشست اوپک را دربازارهای نفت داشتیم که حدس وگمان ها بر افزایش تولید بود.برخلاف شایعات وزیران اپک توافق کردندکه سهمیه های اوپک بدون تغییر باقی بماند.نفت خام به بالاترین نقاط و۱۰۲ دلاررسید وبا رسیدن به بالای۱۰۲ دلار به اوج حرکت خود رسید،با این حال بهای نفت خام پس از گزارش افزایش تولید عربستان وضررهای ناشی از لیبی به پایین۱۰۰دلار ودر نفت برنت به زیر۱۱۹دلار کاهش یافت.
با این حال دامنه حرکت دست نخورده باقی مانده است ودر محدوده۱۰۵/۹۵دلار وبرای نفت سفید۱۰۸/۱۲۰ دلارمی باشد.در حال حاظر شکستن حرکت نزولی برای نفت خام است که با احتمال بیشتری حرکت می کند ونگرانی های ناشی بهبود اقتصادی ایالات متحده وترس از ریزش در چین بر آن تاثیر دارد.با این حال افزایش خروجی عربستان سعودی نشان می دهد که این محدوده همچنان باقی بماندوتخمین زده می شود که تولید نفت عربستان از۹٫۱بیلیون به۱۰بیلیون افزایش یابد که این۰٫۹اضافی تنها می تواند جایگرین۱٫۸بیلیون بشکه از دستن رفته در لیبی باشد وقطعا بهترین کار افزایش تولید عربستان است که به نظر نمی رسد موجب تعویض روند گردد.
اطلاعات کلیدی وداده های مهم در هفته آینده
ایالات متحده:
در دوشنبه سخنرانی لاکر از بانک فدرال وسخنرانی فیشر است ودر سه شنبهPPI،خرده فروشی در ماه مه وموجودی انبارهای تجاری در آوریل است ودر چهارشنبه شاخص تورم مصرف کننده در مه،میزان ساخت در ژوئن،TICدر آوریل وتولیدات صنعتی در مه است ودر پنج شنبه میزان ادعای اولیه وهفتگی بیکاری،میزان اجاره وپروانه ساختمان در مه،حساب جاری۱Qاست ودر جمعه ضریب اطمینان مصرف کننده میشیگان وشاخص های پیشرو در مه است.
منطقه یورو:
در سه شنبه سخنرانی Barroso, Ciolos, Barnier, Rehn, Merkel and Sarkozy, Draghiاست ودر چهارشنبه تولیدات صنعتی در آوریل ورای اتحادیه اروپا وکاندیداتوری Draghiاز بانک مرکزی اروپا است ودر پنج شنبه شاخص تورم مصرف کننده در مه،میزان استخدام وسخنرانی ون رومپوی است ودر جمعه تراز تجاری در آوریل وسخنرانی مرکل وسارکوزی است.
انگلستان:
در دوشنبه تعادل در قیمت خانه در مه وسخنرانیwealeاز بانک مرکزی انگلیس است.ودر سه شنبه شاخص تورم مصرف کننده در مه،شاخص تورم درمه،میزان خرده فروشی در ماه مه وضریب اطمینان مصرف کننده در سراسر کشور است ودر چهارشنبه میزان ادعای بیکاری در مه وتعداد مدعی بیکاری،نرخ بیکاری سازمان بین المللی کار در آوریل وسخنرانی رئیس بانک مرکزی انگلیس است ودر پنج شنبه میزان خرده فروشی در ماه مه است.
ژاپن:
در دوشنبه میزان سفارشات ماشین در آوریل ودر سه شنبه ساخت۲Qبانک وهمه صنایع،اعلام نرخ بهره بانک مرکزی ژاپن،ظرفیت بهره وری در آوریل وتولیدات صنعتی در آوریل است ودر چهارشنبه سفارشات ماشین ابزار در مه ودرپنج شنبه میزان فروش توکیو در مه است ودر جمعه نشست بانک مرکزی ژاپن ومیزان فروش فروشگاه ها در سراسر کشور در ماه مه است.
کانادا:
در سه شنبه ظرفیت بهره برداری ۱Qوچهارشنبه میزان فروش وساخت در آوریل،سخنرانی فلاهرتی وکارنی از بانک مرکزی کانادامنتشر می گردد ودر پنج شنبه معملات اوراق بهادار بین المللی در آوریل ودر جمعه میزان عمده فروشی در آوریل است.
استرالیا ونیوزلند:
در سه شنبه قیمت موادغذایی نیوزلند در مه،شرایط کسب وکار واعتماد به نفس وبررسی نیروی انسانی و۳Qنیوزلند است ودر چهارشنبه سخنرانی استیونس از بانک مرکزی استرالیا،میزان خرده فروشی نیوزلند،ضریب اطمینان مصرف کننده،تورم درژوئن است ودر پنج شنبه ضریب اطمینان مصرف کننده،شاخص مدیران خرید بخش تجاری نیوزلند در ماه مه،میزان فروش موتور خودرو در مه وفعالیتهای تولیدی نیوزلند است ودر جمعه سخنرانی بولارد از بانک مرکزی نیوزلند است.
چین:
در سه شنبهPPIدر مه،شاخص تورم مصرف کننده،میزان خرده فروشی در مه،تولیدات صنعتی در مه ودارایی های سرمایه گذاری شده در مه است ودر پنج شنبه شاخص های اقتصادی پیشرو در آوریل را داریم.

timkal
June 13th, 2011, 03:16
خطر عقب نشینی با شتاب ممکن است ادامه داشته باشد
آژانس اعتباری گفته است که آلمان باید مسیر خود را مشخص کند...
منتشر شده توسط موسسه ملی تحقیقات اقتصادی واجتماعی نشان داد که بد شدن اقتصادتا۰٫۴درصد در سه
نفت خام بدنبال مسیر حرکت خود
پس از سقوط تاریخی در۵ مه دیدیم که نفت سفید به ۲دلار رسید.

دوست عزيز با تشكر از نقل اخبار اما دو سئوال براي من پيش امد كه اگر لطف فرموده جواب بدهيد متشكر خواهم بود.
اين اژانس اعتباري چيست و يا معادل چيست و يا حداقل نام لاتيني ان چيست و چه كاره است؟
تا جاييكه ميدانم كالايي بنام نفت سفيد در بازارهاي كالا معامله نميشود.اگر ممكن است توضيحاتي در مورد اين نوع نفت جديد و يا نام اورجينال ان و نيز قيمت باور نكردني 2 دلار كه معلوم نيست مربوط به بشكه و يا ليتر و گالن و... نفت سفيد فوق الذكر است بفرماييد.

با تشكر فراوان

majidbbc
June 15th, 2011, 22:53
امروز بهمنی اومده گفته مالیات بر سکه رو حذف می کنیم بعد یکی دیگه تکذیب کرده!!!!

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

kamroon
June 16th, 2011, 10:42
امروز بهمنی اومده گفته مالیات بر سکه رو حذف می کنیم بعد یکی دیگه تکذیب کرده!!!!

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

علت اینکه می خوان مالیات سکه رو حذف کنند مشخصه ، چون عملا در کاهش نرخ ارز ناتوان هستند و از این طریق
می خوان سرمایه های سرگردان رو به سمت سکه بکشونند و نرخ ارز رو کنترل کنند . احتمالا مالیات سکه تو هفته آینده برداشته میشه. و نرخ سکه رو حدودا 435000 تومان اعلام خواهند کرد با عرضه نامحدود.

البته تو هیمن سایت که لینک دادید قبلا به همین مطالب اشاره شده بود.

بانک مرکزی در صدد جذب نقدینگی به سمت بازار سکه است - سهم من از بورس ([Only registered and activated users can see links])

majidbbc
June 16th, 2011, 17:00
اما من که گمون نمی کنم مالیات رو بردارند. در حقیقت این اصلن در حدود اختیارات رئیس بانک مرکزی نیست که بخواد این کار رو انجام بده. شاید بتونه قیمت سکه رو شنبه و یکشنبه بیاره پایین اما گمون نکنم مالیات رو بتونه حذف کنه.

gold24
June 16th, 2011, 17:33
اما من که گمون نمی کنم مالیات رو بردارند. در حقیقت این اصلن در حدود اختیارات رئیس بانک مرکزی نیست که بخواد این کار رو انجام بده. شاید بتونه قیمت سکه رو شنبه و یکشنبه بیاره پایین اما گمون نکنم مالیات رو بتونه حذف کنه.

قیمت سکه را که نمی تواندکاهش دهد چون بادلار دولتی داره حساب می کند
اما بازار سکه دیگر جذابیت زیادی ندارد و قادر به جذب نقدینگی نیست (در قد قواره بازار ارز نیست)و ریسک قیمتی و نقد شوندگی دارد
بهترین راه حل برای نجات افزایش نرخ سود بانکی بود که از دست رفت

majidbbc
June 17th, 2011, 13:16
همه منتظرن نرخ دلار و سکه بانکی روز شنبه اعلام بشه. هیچ کی به قیمت اونس محل نمی ذاره!!

majidbbc
June 18th, 2011, 14:14
تا الان که سکه بازار کشیده پایین. خبریه؟

gold24
June 18th, 2011, 16:45
تا الان که سکه بازار کشیده پایین. خبریه؟

دوست عزیز از چها رشنبه بعد ظهر که شایعه حذف مالیات پیچید ترس بین خریداران افتاد به طوری که قیمت به 450500 سقوط کرد امروز هم که روزنامه این خبر را بین توده ملت منتشر ردندو کاهش دلار به 1214 مزید علت شداکنون 447500 فروشنده وجود دارد

malhaland
June 18th, 2011, 17:04
قیمت سکه را که نمی تواندکاهش دهد چون بادلار دولتی داره حساب می کند
اما بازار سکه دیگر جذابیت زیادی ندارد و قادر به جذب نقدینگی نیست (در قد قواره بازار ارز نیست)و ریسک قیمتی و نقد شوندگی دارد
بهترین راه حل برای نجات افزایش نرخ سود بانکی بود که از دست رفت

هنوز قیمت سکه را می تواند کاهش دهد. با احتساب قیمت 1540 دلاری انس و دلار 1150 تومانی و 7 هزار تومان قیمت ضرب قیمت سکه برابر است با:
1540*1150*0.2353+ 7000 = 423700 تومان که با احتساب 4% مالیات بر ارزش افزوده 440600 تومان
البته در 6 ماه گذشته معیار قیمتگذاری سکه قیمت دلار آزاد بوده نه دلار دولتی ولی در چند روز گذشته و در پی کاهش قیمت سکه دولتی هنوز مشخص نیست که بانک مرکزی در قیمتگذاری سکه چه دلاری را لحاظ می کند.
اما من اگر جای بهمنی بودم قیمت سکه را پایین می آوردم تا نقدینگی جذب این بازار شود که بانک مرکزی به راحتی می تواند کنترلش کند.
فکر کنم سخنان ایشان در مورد برداشتن مالیات بر ارزش افزوده هم به همین منظور باشد.

majidbbc
June 19th, 2011, 14:33
من شدیدا بعید می دونم مالیات سکه رو حذف کنن.

sohrabibroker
June 21st, 2011, 20:47
سلام
براي معاملات فردا آنلاين باشيد و نرخ سكه و دلار بانكي را زير نظر داشته باشيد تا قبل از شروع معاملات آتي را بهتر تحليل كنيد اونس طلا هم تا فردا شب سقفش 1560 دلار مي باشد البته بلند مدت 1850 دلار مي باشد اين را گفتم تا كمتر به فكر فروش سكه نداشته بيفتيد مخصوصا حالا كه داريم به كف قيمت سكه نزديك مي شويم نرخ بانكي فردا مهمه از يان نظر كه احتمال خذف 2 درصد از قيمت سكه مي باشد و آتي هم باز نزولي ولي فروشندگان بايد پله اي خارج شوند و شناسايي سود

majidbbc
June 22nd, 2011, 01:27
گویا سکه تا پنج شنبه نزول می کنه از شنبه صعود

kamroon
June 22nd, 2011, 10:28
سلام
دوستان عزیز توجه داشته باشند که مدتی هست بورس سکه (مخصوصا آبان ماه)کاملا معافیایی و باند بازی شده
و چندین شرکت حقوقی دست به یکی کردند و بازار رو بر خلاف روند بازار به سمت دلخواه خود هدایت می کنند.
2 هفته قبل بدون دلیل آبان رو 25000 تومان در عرض یک هفته بالاتر از نرخ واقعی افزایش دادند.
از دیروز هم با اینکه سکه در بازار نقدی فقط 1000 تومان کاهش داشته آبان ماه 20000 تومان افت قیمت رو تحمل کرده.
دوستان عزیز بازار سکه با توجه به فاکتورهای متعدد در حال حاضر غیر قابل تحلیل هست .
نتیجه اینکه من به شخصه فعلا بیخیال بورس آتی شدم و توصیه برادرانه من به دوستان تازه کار ......

masoud123
June 22nd, 2011, 10:44
سلام
دوستان عزیز توجه داشته باشند که مدتی هست بورس سکه (مخصوصا آبان ماه)کاملا معافیایی و باند بازی شده
و چندین شرکت حقوقی دست به یکی کردند و بازار رو بر خلاف روند بازار به سمت دلخواه خود هدایت می کنند.
2 هفته قبل بدون دلیل آبان رو 25000 تومان در عرض یک هفته بالاتر از نرخ واقعی افزایش دادند.
از دیروز هم با اینکه سکه در بازار نقدی فقط 1000 تومان کاهش داشته آبان ماه 20000 تومان افت قیمت رو تحمل کرده.
دوستان عزیز بازار سکه با توجه به فاکتورهای متعدد در حال حاضر غیر قابل تحلیل هست .
نتیجه اینکه من به شخصه فعلا بیخیال بورس آتی شدم و توصیه برادرانه من به دوستان تازه کار ......

سلام

در تایید صحبتهای شما!!! بعد از مدتی دوری از این بازار قصد ورود دوباره به آتی رو داشتم که بعد از پیگیری ها و دریافت خبر از تعدادی از دوستانم که دستی در کار دارند متاسفانه متوجه شدم، این بازار هم مانند بورس تهران بدست عده ای حقوقی و رانت خوار از ما بهتران افتاد و در حال چپاول پول مردم بیچاره و حقیقی ها هستند. :mad:

متاسفم واسه مردمی که در غمار این شارلاتان ها پول خودشونو از دست می دهند. :(

هوا بس ناجوانمردانه سرد است....

موفق باشید.

malhaland
June 22nd, 2011, 12:23
سلام

دوست عزیز

ممکن است حرف شما درست باشد اما باید توجه داشته باشید که در هر بازاری قواعدی وجود دارد که معامله گر صرف نظر از اینکه بازار در مواقعی اشتباه می کند می تواند تصمیم درست بگیرد.

در همین فروم و در فرومهای دیگر توسط افراد مختلف تذکر داده شد که قیمت آبان ماه حباب است. تا همین یک هفته پیش بین قیمت سکه و قیمت قرارداد آبان 80 هزار تومان اختلاف قیمت وجود داشت که هر شخصی می توانست در مدت 5 ماه سود 17% بدون ریسک از بازار بگیرد. اختلاف قرارداد تیر با آبان ماه به بیش از 60 هزار تومان رسیده بود.

در چنین شرایطی مشخص بود که دیر یا زود این حباب خواهد شکست. مسلما در چنین شرایطی علاوه بر سرمایه گذاران حقیقی سرمایه گذاران حقوقی مثل شرکتهای تامین سرمایه در بازار فعال می شوند و با خرید سکه و فروش قیمت آبان ماه سود تضمینی بدون ریسک کسب می کنند.

شاید برای بنده یا شما کسب بازده 17% در 5 ماه چندان رضایت بخش نباشد اما برای شرکتها بازدهی بسیار بالایی است.

من بر خلاف شما معتقدم که اتفاقا شرایط فعلی برای کسب بازدهی بسیار مناسب است به شرط صبر و تحمل. و معتقدم اگر چند شرکت حقوقی باز هم با هم تبانی کردند تا قیمت را اینگونه بالا ببرند بازهم فرصت مناسبی برای بهره بردن از حباب بازار به وجود خواهد آمد.

masoud123
June 22nd, 2011, 14:02
دوست عزیز

ممکن است حرف شما درست باشد اما باید توجه داشته باشید که در هر بازاری قواعدی وجود دارد که معامله گر صرف نظر از اینکه بازار در مواقعی اشتباه می کند می تواند تصمیم درست بگیرد.

در همین فروم و در فرومهای دیگر توسط افراد مختلف تذکر داده شد که قیمت آبان ماه حباب است. تا همین یک هفته پیش بین قیمت سکه و قیمت قرارداد آبان 80 هزار تومان اختلاف قیمت وجود داشت که هر شخصی می توانست در مدت 5 ماه سود 17% بدون ریسک از بازار بگیرد. اختلاف قرارداد تیر با آبان ماه به بیش از 60 هزار تومان رسیده بود.

در چنین شرایطی مشخص بود که دیر یا زود این حباب خواهد شکست. مسلما در چنین شرایطی علاوه بر سرمایه گذاران حقیقی سرمایه گذاران حقوقی مثل شرکتهای تامین سرمایه در بازار فعال می شوند و با خرید سکه و فروش قیمت آبان ماه سود تضمینی بدون ریسک کسب می کنند.

شاید برای بنده یا شما کسب بازده 17% در 5 ماه چندان رضایت بخش نباشد اما برای شرکتها بازدهی بسیار بالایی است.

من بر خلاف شما معتقدم که اتفاقا شرایط فعلی برای کسب بازدهی بسیار مناسب است به شرط صبر و تحمل. و معتقدم اگر چند شرکت حقوقی باز هم با هم تبانی کردند تا قیمت را اینگونه بالا ببرند بازهم فرصت مناسبی برای بهره بردن از حباب بازار به وجود خواهد آمد.

سلام

متاسفانه شما هم مانند بسیاری از رسانه های داخلی فقط و فقط دارید روی خوش سکه رو نشان می دهید، فقط حرف از سود می زنید، و حرف از بازدهی مثبت. نمی خوام بگم شما هم مانند خیلی از این دست رسانه ها قصد و غرضی از این گفته ها و القای آن به خوانندگان دارید!!!! و نمی خواهم هم بگویم که این قصد رو ندارید!!!!

اما چیزی که مشخص هست شما داری حقیقی ها رو هم مانند حقوقی ها می بینید، در مدت دو هفته اخیر قیمت آبان ماه بیش از 40 هزار تومان مثل الاکلنگ بالا پایین شده، آخه برادر من مگه یک فرد حقیقی چقدر سرمایه داره که بتونه این میزان ریسک رو تحمل کنه و بشینه به این امید که این حباب بترکه؟؟؟ کسی که روی 490 فروش زده چطور میتونه تا بالای 530 صبر کنه؟؟؟ چرا شما فقط اون فردی که اون بالا وارد شده رو میبینی، اون کسی که اون پایین وارده شده چی؟ چرا فقط جهت سود بازار رو نشان میدی و دم از سود 17% میزنی!!! و جهت ریسک رو هم نشون نمی دی؟؟؟

بله موافقم که این 17% سود فقط و فقط بازی حقوقی ها برای به سود نشستن هست و برای شرکتها بازدهی بسیار بالایی هست چون یک عده حقیقی و مردم به خاک سیاه می نشینند.

موفق باشید.

malhaland
June 22nd, 2011, 14:59
سلام

متاسفانه شما هم مانند بسیاری از رسانه های داخلی فقط و فقط دارید روی خوش سکه رو نشان می دهید، فقط حرف از سود می زنید، و حرف از بازدهی مثبت. نمی خوام بگم شما هم مانند خیلی از این دست رسانه ها قصد و غرضی از این گفته ها و القای آن به خوانندگان دارید!!!! و نمی خواهم هم بگویم که این قصد رو ندارید!!!!

اما چیزی که مشخص هست شما داری حقیقی ها رو هم مانند حقوقی ها می بینید، در مدت دو هفته اخیر قیمت آبان ماه بیش از 40 هزار تومان مثل الاکلنگ بالا پایین شده، آخه برادر من مگه یک فرد حقیقی چقدر سرمایه داره که بتونه این میزان ریسک رو تحمل کنه و بشینه به این امید که این حباب بترکه؟؟؟ کسی که روی 490 فروش زده چطور میتونه تا بالای 530 صبر کنه؟؟؟ چرا شما فقط اون فردی که اون بالا وارد شده رو میبینی، اون کسی که اون پایین وارده شده چی؟ چرا فقط جهت سود بازار رو نشان میدی و دم از سود 17% میزنی!!! و جهت ریسک رو هم نشون نمی دی؟؟؟

بله موافقم که این 17% سود فقط و فقط بازی حقوقی ها برای به سود نشستن هست و برای شرکتها بازدهی بسیار بالایی هست چون یک عده حقیقی و مردم به خاک سیاه می نشینند.

موفق باشید.

آقای محترم

نمی دانم چرا نوشته من اینقدر به شما برخورد. اما در هر حال فکر کنم شما دچار سوء برداشت در مورد شخص من شدید.

من مسلما شرایط به وجود آمده در بازار آتی رو توجیه نکردم. صرفا هدفم بیان این مطلب بود که هر اشتباهی در قیمتگذاری قرارداد آتی در مدت زمان کوتاه یا میان مدت اصلاح می شود. من به شخصه قرارداد تیر ماهم رو به اقدامات ناسنجیده بانک مرکزی و مصاحبه های بی اعتبار آقای بهمنی با ضرر نسبتا زیادی بستم.

در مورد آبان ماه هم می تونید به پست بنده توجه کنید که در شرایطی که قیمت 512 هزار تومان بود به نظر من حباب رسید و قیمت تا 536 هم بالا رفت. ولی بنده وقتی قراردادی را باز می کنم به تعدادی می گیرم که اگر بازار بر خلاف جهت من حرکت کرد بتوانم از مارجین کال شدن جلوگیری کنم.

در مورد اینکه شرکتهای حقوقی با هم تبانی کرده اند من اطلاع موثقی ندارم اما می دانم که یکی از این شرکتهای حقوقی فعال در این بازار که معمولا در جهت فروش قرارداد می بسته در ماههای اخیر ضرر زیادی را متحمل شده است.

چرا فقط دم از سود می زنم و از ریسک صحبت نمی کنم؟ به دلیل اینکه روشی را که توضیح دادم یک روش آربیتراژی بدون ریسک بود و هرگز صحبت از فروش قراراد آبان بدون خرید سکه نکردم. بنده به خوبی می دانم که خرید و فروش در این بازار ریسک بسیار بالایی دارد و مدیریت ریسک بالایی را نیز نیاز دارد. خود من سکه نخریدم و با وجود ریسک قرارداد آبان را فروختم در روزهای بعد مجبور شدم تا پول بریزم تا کال مارجین نشوم هنوز هم قرارداد آبان را نبسته ام و هیچ اطمینانی هم ندارم که این قرارداد را با سود می بندم یا ضرر. اما روشی که توضیح دادم روش بدون ریسک بود.

من هم نه قصد جو دادن به بازار را دارم نه به قول شما قصد و غرضی از نوشتن مطلب در این فروم.

اگر مطلبی نوشتم تحلیلی بوده و هیچ گاه توصیه به خرید و فروش نکرده ام. شما هم مختارید می توانید در این بازار باشید یا نباشید و از نظر بنده که یک سرمایه گذار حقیقی و خرد در این بازار هستم آمدن یا نیامدن شما به این بازار منفعتی برای من ندارد.

پس در هنگام اظهار نظر در مورد هر مطلب بدون اطلاع کسی را متهم نکنید.

sohrabibroker
June 22nd, 2011, 20:08
اشكال در نرم افزار معاملات آتي براي بازار جبراني
اسفند 1387 بود كه اولين بازار جبراني در معاملات آتي برگزار شد و حراج تا 17:45 طول كشيد و در هر 5 دقيقه قيمت 3 درصد 6 درصد و ... بالاتر مي رفت ولي معامله اي صورت نمي گرفت در رقابت هم شركت كرديم و در قيمتهاي بالا هي قيمت را پايين تر مي آورديم تا اينكه آخر حراج سر خط فروش بودم 257 هزار تومان "اين در حالي بود كه آخرين قيمت معاملات در زمان عادي همان روز حدود 254100 بود

اشكالي كه سيستم داشت قيمتها را روي هم قفل نمي كرد كه حراج هم تمام شد بعد از ساعت 6:30 كارگزار تماس گرفت گفت روي عدد 257 به خاطر سر خط بودن سفارش فروش شما معامله شما انجام شده البته اين معامله و قفل شدن قيمتها بعد از اعتراض معامله گران و كارگزاران به پاياپاي صورت گرفت كه نزديك ساعت 18 معاملات را قفل كرده "

سيستم معاملاتي براي اجراي بازار جبراني مشكل داره امروز بعد از گذشت از اون مورد فهميدم كه هنوز مشكل رفع نشده " اصلا معلوم نشد بازار جبراني انجام شد نشد!

گفتند روي عدد 485 تمام 106 لات معامله شد ولي از عكسي كه از تابلو در حراج گرفتم چيز ديگري ميگه !

شايد هم دستي معامله را انجام دادند 850 لات خريدار در برابر 106 تا فروشنده دقيقه هم كه 18:37 مي باشد و تا اين ساعت هيچ معامله اي صورت نگرفته بود اين در حاليه كه بايد روي 18:35 اولين معامله انجام مي شد حالا بگيم راست ميگن كه معامله انجام شده خوب چرا 5 دقيقه بعد حراج دوم شروع شد و چرا عدد فروش تغيير كرد 457900 واقعا نمي دونيم با اين مديران كه به هيچ عنوان پاسخگو نيستند

gold24
June 8th, 2016, 18:28
همچنان بازار آتی سکه با مارجین 1100 برای ده سکه با 5 سر رسید دو ماهه به حیات خود ادامه می دهد با توجه به عدم ماندگاری پست ها در تلگرام این تاپیک دوباره فعال می شود

gold24
June 9th, 2016, 17:21
طلا بر خلاف شکل ایجاد شده رنج ها رو رو به بالا می شکند و به سمت 1268 حرکت می کند برای همین ما برای روز شنبه انتظار افزایش قیمت سر رسیدها را انتظار داریم قیمت فعلی 1258 دلار می باشد

gold24
June 9th, 2016, 19:22
طلا بر خلاف شکل ایجاد شده رنج ها رو رو به بالا می شکند و به سمت 1268 حرکت می کند برای همین ما برای روز شنبه انتظار افزایش قیمت سر رسیدها را انتظار داریم قیمت فعلی 1258 دلار می باشد
68 تاچ شد باید تا فردا قبل از سشن امریکا صیر کنیم در انجا میشه تصمیم گرفت به سمت 80 میره یا نه

gold24
June 11th, 2016, 10:56
این هم شنبه انس روز جمعه با 1270 به کار خود پایان داد هر چند لحظاتی 1278را تاچ کرد در نهایت خریدار اتی رو 5 شنبه با سود 10 درصدی به ازای دو روز نسبت به مارجین دست پیدا کرد ساعت 5 می شود برای ادامه با خرید بودن برای دوشنبه تصمیم گرفت هر چند بخشی از افزایش قیمت را می توان فشار خرید کال مارجین های روزهای قبل دانست [Only registered and activated users can see links]

gold24
June 11th, 2016, 18:29
اما تصمیم برای فردا با توجه به اینکه آتی تا ساعت 7 بازه و الان 6:30 و قیمت دو سر رسید اخر دی 1067 و اسفند1085 احتمال کاهش انس برای دوشنبه کمه و خرید بر فروش ارجح است پس من خرید ها رو نگه می دارم

gold24
June 13th, 2016, 17:29
اما تصمیم برای فردا با توجه به اینکه آتی تا ساعت 7 بازه و الان 6:30 و قیمت دو سر رسید اخر دی 1067 و اسفند1085 احتمال کاهش انس برای دوشنبه کمه و خرید بر فروش ارجح است پس من خرید ها رو نگه می دارم
این هم نتیجه نگهداری خریدها فعلا خریدها رو نگه می دارم تا فردا سه شنبه ساعت 4 بعد ظهر

gold24
June 14th, 2016, 17:17
این هم نتیجه نگهداری خریدها فعلا خریدها رو نگه می دارم تا فردا سه شنبه ساعت 4 بعد ظهر
انس 1283 است به نظر انس هزار 1300 دارای احتمال 99 است همچنان خریدهای اتی رانگه می دارم امروز اندکی اتی کمتر است[Only registered and activated users can see links]

gold24
June 15th, 2016, 18:33
امشب جلسه فدرال برای تغییر نرخ بهره است از انجایی که شواهد نشان از عدم تغییر نرخ بهره دارد به نظر نمی رسد در این جلسه نرخ بهره امریکا تغیر و روی نیم درصد باقی می ماند که منجر به افزایش نرخ طلا می گردد لذا همچنان با خریدهای سکه اتی می مانم قیمت انس طلا 1284 دلار است

gold24
June 16th, 2016, 11:01
امشب جلسه فدرال برای تغییر نرخ بهره است از انجایی که شواهد نشان از عدم تغییر نرخ بهره دارد به نظر نمی رسد در این جلسه نرخ بهره امریکا تغیر و روی نیم درصد باقی می ماند که منجر به افزایش نرخ طلا می گردد لذا همچنان با خریدهای سکه اتی می مانم قیمت انس طلا 1284 دلار است
نرخ بهره تغییر نکرد در حال حاضر انس 1308 دلار شد به خودم تبریک می گم که روی تحلیلم بودم در 1091.5 میزان یک چهارم خرید هارا اف شدم

alizali
June 18th, 2016, 12:29
بسیار خوب است که دوباره این تاپیک از سر گرفته شده
کمبود تاپیک و مطلب برای بازار آتی واقعا احساس میشه

gold24
June 19th, 2016, 17:16
نرخ بهره تغییر نکرد در حال حاضر انس 1308 دلار شد به خودم تبریک می گم که روی تحلیلم بودم در 1091.5 میزان یک چهارم خرید هارا اف شدم

یک چهارم (یک پله )دیگه هم 1095 امروز خریدم رو افست کردم یک ضعف رو افزایش طلا برای دوشنبه دیدم فعلا با 50 درصد خرید دی باقی می مانم[Only registered and activated users can see links]

gold24
June 20th, 2016, 18:22
یک چهارم (یک پله )دیگه هم 1095 امروز خریدم رو افست کردم یک ضعف رو افزایش طلا برای دوشنبه دیدم فعلا با 50 درصد خرید دی باقی می مانم[Only registered and activated users can see links]
ضعف که در طلا روز یکشنبه دیدم و باعث شد نصف خریدهای دی را اف کنم درست بود و باعث شد طلا دوشنبه با گپ منفی باز شود و در حال حاضر 1281 دلار باشد که موجب قرمز شدن تابلو شد برای تعین تکلیف کردن 50 درصد خرید دی ماه تا فردا ساعت 3 صبر می کنم و انجا تصمیم می گیرم

gold24
June 28th, 2016, 11:43
با خروج انگلستان از اتحادیه قیمت طلا افزایش و 50 درصد خرید ما در چند روز گذشته با سود نسبتا بالا بسته شد از گذشته چنین درس گرفتم که بعد از سود مناسب ارام باشم وارد موقعیت جدید نشوم
اما امروز سه شنبه قیمت اسفند 1128 و نقدی 1071 و انس 1316 است استنباط من این است که در دراز مدت خریدار برنده و در کوتاه مدت فروشنده برنده است و با توجه به اینکه ورود به هر دو موقعیت در این نقاط به نظر من ریسک زیاد دارد که شاید فروش در کوتاه مدت جواب دهد لذا در حالت افست باقی می مانم ساعت 4 امروز دوباره بازار را برسی می کنم

gold24
January 2nd, 2018, 18:00
اتی سکه شهریور به دنبال رسیدن به 1690 است

gold24
January 2nd, 2018, 19:17
انس 1313 احتمال اصلاح تا 1307 وجود دارد

gold24
January 2nd, 2018, 19:45
110 هزار سکه در بانک کارگشایی ([Only registered and activated users can see links]) به فروش رفت
رئیس بانک کارگشایی از فروش بیش از 110 هزار قطعه سکه طی حراجی های اخیر خبر داد.
به گزارش دیوان اقتصاد ، مسعود سلیمانی با بیان این که 16 حراج برگزار شده در دوره اخیر، نرخ سکه را در بازار به خوبی کنترل کرده است، اظهار کرد: تنها در حراج روز گذشته سه هزار قطعه نیم سکه و پنج هزار و 100 قطعه سکه تمام بهار آزادی به فروش رفت.
به گفته وی، بالاترین نرخ فروش سکه تمام بهار آزادی در حراج روز گذشته یک میلیون و 492 هزار تومان بوده است.
سلیمانی با تاکید بر این که بانک کارگشایی حراج سکه را همچنان ادامه خواهد داد، گفت: کارشناسان معتقدند در صورت عدم حراج، نرخ سکه می توانست تا یک میلیون و 700 هزار تومان نیز افزایش یابد.