View Full Version : تحلیل سکه (بازار فیوچر)
sohrabibroker
November 18th, 2010, 17:22
سلام جناب سهرابی
ممنون از زحمات و اطلاعات خوبی که در اختیار میگذارید.
یک سئوال داشتم آیا سابقه ای هست که سایت spdrgoldshares چند روز متوالی عدد ذخیره طلای خود را هیچ تغییری ندهد؟
معمولا دیده بودم که هر روز هر چند اندک عدد ذخیره به تن تغییر میکرد. ولی الان چند روز هست که روی 129086 باقی مانده.
ممنون میشوم اگر نظرتان را بیان فرمایید.
http://www.spdrgoldshares.com/assets/dynamic/GLD/GLD_US_archive_EN.csv
USA "GLD" - Historical Archive - Last 30 Days - SPDR Gold Shares
(http://www.spdrgoldshares.com/sites/us/value/historical_archive/)
روی قیمت 130 دلار از سهام اسپایدر خوب حمایت میشه "اگر فرض بر این بگیریم که 130کف می باشد "اونس هم 1330 دلار ...
paniz
November 19th, 2010, 14:55
با سلام خدمت استادان محترم تاپیک
لطفا در مورد مطلب زیر نظر دهید .
جهت هیج کردن می توان یک ماه قبل از سررسید یک قرارداد آتی سکه sell کرد و در همان لحظه در فارکس 0.023 لات انس طلا را buy کرد .
حال فرض می کنیم در روز باز کردن پوزیشن ها اختلاف قیمت نقدی و آتی 6 هزار تومان باشد ، بعد از یکماه اگر هر دو موقعیت را close کنیم ، سود ما 60 هزار تومان می شود .
مقدار سرمایه گزاری در گیر ما 250 هزار تومان در بورس و حداقل 500 هزار تومان در فارکس می شود 750 هزار تومان.
در صد سود یک ماه 8% .
بدون ریسک.
قبلا از نظرات شما سپاس گزارم.
masoud123
November 19th, 2010, 16:23
با سلام خدمت استادان محترم تاپیک
لطفا در مورد مطلب زیر نظر دهید .
جهت هیج کردن می توان یک ماه قبل از سررسید یک قرارداد آتی سکه sell کرد و در همان لحظه در فارکس 0.023 لات انس طلا را buy کرد .
حال فرض می کنیم در روز باز کردن پوزیشن ها اختلاف قیمت نقدی و آتی 6 هزار تومان باشد ، بعد از یکماه اگر هر دو موقعیت را close کنیم ، سود ما 60 هزار تومان می شود .
مقدار سرمایه گزاری در گیر ما 250 هزار تومان در بورس و حداقل 500 هزار تومان در فارکس می شود 750 هزار تومان.
در صد سود یک ماه 8% .
بدون ریسک.
قبلا از نظرات شما سپاس گزارم.
سلام
اتفاقا این سوال منم هست، که به ازای هر قرارداد آتی چه میزان در فارکس میشه سل یا بای کرد، مقدار دقیقش خیلی مهم هست، و چیز دیگری هم که مهم هست در نظر گرفتن میزان سواپ در فارکس هست که باید در نظر گرفته بشه، اگر کسی محاسبات دقیق رو داره ممنون میشم ارائه کنه.
موفق باشید.
goldtrader24
November 19th, 2010, 17:51
صبحت هایی در مورد نرخ بهره چنین در توجه بازار امروز شده و موج جدیدی از فروش کالاها ایجاد شده که طلا هم در فشار فروش است و قیمت در حال کاهش پیدا کردن . گزارش که امروز منتشر شده بانک مرکزی چین می خواهد 0.5% افزایش نرخ بهره بدهد و این خبر خیلی برای بازار شگفت آور نبود که از هفته قبل با شایعه شدن این خبر بازار کالا در فشار فروش قرار گرفته بود . بانک مرکزی چین برای کنترل تورم چنین کاری را می کند چون در آخرین گزارش های شاخص های اقتصادی افزایش تورم خیلی بیشتر از حد انتظار بود و از همان موقع کارشناسان پیش بینی چنین حرکتی از بانک مرکزی چین را می کردند .
از طرفی شاخص دلار امروز در سطح پایینتری نسبت به دیروز بود و قیمت دلار در ابتدای روز کمتر شده بود . در این هفته با کمک های مالی که قرار است اتحادیه اروپا به ایرلند بکند تا حدودی نگرانی ها نسبت به بحران ایرلند کمتر شده است و یورو مقداری افزایش پیدا کرده است و با کاهش ارزش دلار قیمت طلا مقداری از دیروز تا صبح امروز Comex افزایش پیدا کرده بود .
pedramj
November 20th, 2010, 12:38
سلام
اتفاقا این سوال منم هست، که به ازای هر قرارداد آتی چه میزان در فارکس میشه سل یا بای کرد، مقدار دقیقش خیلی مهم هست، و چیز دیگری هم که مهم هست در نظر گرفتن میزان سواپ در فارکس هست که باید در نظر گرفته بشه، اگر کسی محاسبات دقیق رو داره ممنون میشم ارائه کنه.
موفق باشید.
سلام،
فکر نمی کنم این سرمایه گذاری بدون ریسک باشه، راستش من چند وقتی به این داستان فکر کردم و روی دمو چندبار تستش کردم. و دلیل اینکه فهمیدم جواب نمیده اینه که قیمت سکه همبستگیش به طلای جهانی یک نیست و به عوامل دیگری مثل دخالت بانک مرکزی و بالاخص قیمت دلار مربوطه. مثلا تو یکی از تستام افزایش قیمت دلار به اندازه 10 تا 15 تومن باعث شد که پوزیشنم بره تو ضرر یا یه بار دیگه با 40 دلار کاهش قیمت طلای جهانی قیمت آتی 4 هزار تومنم تکون نخورد و کلا ضرر کردم.
ارادتمند
Rahbord
November 20th, 2010, 14:10
سلام،
فکر نمی کنم این سرمایه گذاری بدون ریسک باشه، راستش من چند وقتی به این داستان فکر کردم و روی دمو چندبار تستش کردم. و دلیل اینکه فهمیدم جواب نمیده اینه که قیمت سکه همبستگیش به طلای جهانی یک نیست و به عوامل دیگری مثل دخالت بانک مرکزی و بالاخص قیمت دلار مربوطه. مثلا تو یکی از تستام افزایش قیمت دلار به اندازه 10 تا 15 تومن باعث شد که پوزیشنم بره تو ضرر یا یه بار دیگه با 40 دلار کاهش قیمت طلای جهانی قیمت آتی 4 هزار تومنم تکون نخورد و کلا ضرر کردم.
ارادتمند
دوستاي عزيزم سلام
پدرام جان نكته مهمي رو گفتند. يك نكته مهم ديگه هم هست: اون هم اينه كه نقل و انتقال سريع ميان حساب در اختيار بورس كالا و حساب بروكر فاركس وجود نداره. در شرايطي كه هر دو بازار Open هست باز هم حداقل يك روز كاري زمان مي بره .حالا شما فرض كنيد اونس جهاني طي دو يا سه روز(مثلاً شنبه يكشنبه يا پنج شنبه جمعه) 100 يا 150 دلار نوسان كنه.اون وقت تو فاركس كال مي شيد و فرصت نداريد سود خودتون رو از حساب در اختيار بورس كالا به بروكر خارجي منتقل كنيد.
ممكن است بفرماييد از قبل براي جلوگيري از اين مشكل به مقدار مارجين خود در حساب فاركس اضافه مي كنيد و با حداكثر لورج كار نمي كنيد. آن وقت نقدينگي بيشتري راكد شده است و درصد سود كاهش مي يابد.
با تشكر
masoud123
November 20th, 2010, 14:33
سلام
ممنون از پاسخگویی دوستان، پس با این حساب تحلیل سکه آتی از روی نمودار طلا در فارکس، اشتباه هست، آیا در ایران جایی هست که قیمت طلا در ایران و قیمت آتی رو بصورت نمودار (مانند فارکس) داشته باشه تا بتونیم دقیقتر تحلیل کنیم؟ آیا کارگزاری این نمودارها رو ارائه می کنه؟
موفق باشید.
erfan243
November 20th, 2010, 14:55
سلام مسعود جان
دقیقا همان طور که می فرمایید می باشد، من خیلی از اوقات با تحلیل اونس در آتی معامله کرده ام و غلط از آب در اومده، مثلا اگر اونس جهانی 30 دلار کاهش یابد سکه به زور 4 هزار تومان کاهش می یابد، و یا مثلا در شب عید و یا آخر هفته ها سکه بدون توجه به اونس شاهد افزایش قیمت می باشد. من که تکنیکال کار می کنم، ترجیح می دم که تو همون فارکس طلا کار کنم.
pedramj
November 20th, 2010, 15:00
سلام
ممنون از پاسخگویی دوستان، پس با این حساب تحلیل سکه آتی از روی نمودار طلا در فارکس، اشتباه هست، آیا در ایران جایی هست که قیمت طلا در ایران و قیمت آتی رو بصورت نمودار (مانند فارکس) داشته باشه تا بتونیم دقیقتر تحلیل کنیم؟ آیا کارگزاری این نمودارها رو ارائه می کنه؟
موفق باشید.
سلام
این سایت می تونه کمکتون کنه :
نمایش لحظه ای و زنده قیمت اونس(انس) / بازار تهران / مظنه - اخبار مرتبط با صنف طلا و جواهر - ( Tala.ir ) سایت طلا (http://tala.ir/)
موفق باشید
sohrabibroker
November 20th, 2010, 16:27
سلام به همه دوستان عزیز :
ما در بورس کالا اونس طلا بیشتر معامله می کنیم یا سکه طلا ؟
در معاملات سکه باید همه چیز را تحلیل کنیم " اونس طلا "دلار "اوضااع سیاسی داخلی " فاندامنتال طلا "تکنیکال اونس طلا "
فاصله قیمت آتی با قیمت سکه نقدی "و تعداد روزهای باقیمانده تا سررسید قرارداد "و برخی موارد دیگر ...
مثالی از خرید و فروش خود می زنم " روی اونس 1320 اونس ثابت بود "ولی دلار رو به بالا 1120شده بود و سکه نقدی 344 بود بعد از ظهر همان روز دلار به 1220 تومان بازار تهران رسید "روز چهارشنبه هم بود " و سکه نقدی کسی دیگه بعد از ظهر فروشنده نبود و صحبت 360 و 370 تومان بود "من که دیدم آتی بورس کالا سقف قیمتیش 349700 می باشد "زنگ زدم به کارگزاری " و به هر قیمتی شد برام خرید کنید " "تاکید کردم به هر قیمتی "اینجا نه من قیمتها را می دیدم "نه قیمت اونس طلا را داشتم" "در همین موقع کسی که این خبر دلار 1220 را به من داده بود گفت ریسک بدی کردی !
من گفتم تا دولت بخواد بازار تهران را به تعادل برسونه ما سودمون رو از بازا گرفتیم و کنار نشستیم "و روز شنبه همین خرید ها را روی 356 خالی کردیم و در طول روز هم نوساناتی از بازار گرفتیم
روی این معامله من اصلا به اونس طلا کاری نداشتم "وفقط دیدم سکه بازار نقدی بود "اینجا هم ما همان سکه بازار نقدی را معامله می کنیم
در حال حاظر سکه بانکی 335 می باشد ولی بازار همین سکه بانکی را 3700 تومان بالاتر خریدار هست یعنی اگر نقدینگی داشته باشی و ساعت 12 از بانک سکه را بخری ساعت 1 می تونی به قیمت 338700 تومان به عمده فروش بازار بفروشی "
ولی در معاملات آتی قیمت دی ماه مابین 349 و 350 تومان معامله شده "با توجه به اختلاف 14 هزار تومانی آتی با قیمت بانکی "و 10 هزار تومانی با قیمت بازار "آتی دی ماه را باید فروخت یا خرید ؟؟؟
Asadinia
November 20th, 2010, 16:47
طلا در روز جمعه در قیمت ۱۳۵۳ بسته شد. از نظر تکنیکال وقتی قیمت از ۱۳۵۵ دلار به پایین شکسته شد در واقع خط روند حمایتی روزانه را شکست و تا حدود ۱۳۲۶ کاهش را تجربه کرد یعنی تا ۳۸٪ فیبوناچی تصحیح شد. پس از نظر فیبوناچی تصحیح تقریبا انجام شد.هرچند این تصحیح می تواند تا ۵۰٪ فیبوناچی یا ۱۲۹۵ هم ادامه یابد. ولی مهمترین موضوعی که ذهن من را مشغول خود کرده الگوی محتمل سروشانه درتایم فریم روزانه است. به نظر من اگر روز دوشنبه یا سه شنبه قیمت از ۱۳۳۰ به پایین سقوط کندسقوط تا ۵۰٪ فیبوناچی بسیار محتمل می شود و طلا یک سقوط سنگین را تجربه خواهد کرد. شواهد بنیادی هم تا حدودی از این سقوط حمایت می کنند. هر جمعه احتمال اینکه چین نرخ بهره خود را افزایش دهد وجود دارد. مارجین معاملات فیوچرز طلا در بازار امریکا باز هم افزایش یافت. احتمال افزایش بحران اروپا و کاهش بیشتر یورو و البته استراتژی شرکت بارکلیز که به گفته خودشان قصد دارند طلا را در محدوده ۱۲۵۰ تا ۱۳۰۰ دلار شکار کنند. به اعتقاد تحلیلگران بنیادی احتمال کاهش در ماه نوامبر و افزایش قیمت در دسامبر برای طلا بسیار محتمل است. ذخایر SPDR هم همچنان رو به پایین است.
اینها همگی شواهد بنیادی و تکنیکال برای کاهش قیمت طلا در چند هفته آینده هستند. هرچند باید تا روز دوشنبه و سه شنبه صبر کرد تا بهتر قضاوت نماییم.
paniz
November 20th, 2010, 22:44
عدم الصاق جدول
sohrabibroker
November 21st, 2010, 13:24
با گذشت 2 سال از شروع معاملات آتی... هنوز می بینیم بزرگان بازار آتی به قوانین آشنایی کامل ندارند "اکثریت فروشندگان سکه آبان ماه نکول کردند و حاظر شدنداختلاف قیمت تسویه روز سه شنبه با قیمت نقدی همان روز را که پنج هزار تومان می شود را پرداخت کنند ولی سکه را تحویل ندهند " این در حالی هست که همان روز آخر می توانست 340 تسویه کند!!!
candletrader
November 21st, 2010, 17:22
با گذشت 2 سال از شروع معاملات آتی... هنوز می بینیم بزرگان بازار آتی به قوانین آشنایی کامل ندارند "اکثریت فروشندگان سکه آبان ماه نکول کردند و حاظر شدنداختلاف قیمت تسویه روز سه شنبه با قیمت نقدی همان روز را که پنج هزار تومان می شود را پرداخت کنند ولی سکه را تحویل ندهند " این در حالی هست که همان روز آخر می توانست 340 تسویه کند!!!
سلام
جناب سهرابی میشه لطفا بیشتر توضیح بدین؟
ممنونم
gold24
November 21st, 2010, 20:40
با سلام
ایا شما میدانید چرا قیمت طلا 1355 دلار چرا 1400 نه جرا 1000 نه......
مکانیزم قیمت گذاری چگونه است؟یه معادن مربوط که در هر تن 5 گرم طلا وجود دارد هزینه استخراج.....
ایا هر روز در دو ویدیو کنفرانس در لندن و نیویورک تعین می شود؟
ایا یه ایندکس دلار مربوطه
...
...
..
..
یا جواب x باشد ما کاری با ان نداریم ما تحلیل میکنیم کاهش پیدا میکند با افزایش
با جواب مکانیزم بازار کارا
...
...
برای ترید سوده روی طلا به اولین قدم به دست اوردن فاکتورهای مهم و تعین وزن هر فاکتور
چرا؟
داستان پایین که در کافه اقتصاد قرار داده شده رو دقیق بخوانید
روزی روزگاری در روستایی در هند؛ مردی به روستاییها اعلام کرد که برای خرید هر میمون ۱۰ دلار به آنها پول خواهد داد. روستاییها هم که دیدند اطرافشان پر است از میمون؛ به جنگل رفتند و شروع به گرفتنشان کردند و مرد هم هزاران میمون به قیمت ۱۰ دلار از آنها خرید ولی با کم شدن تعداد میمونها روستاییها دست از تلاش کشیدند. به همین خاطر مرد اینبار پیشنهاد داد برای هر میمون به آنها ۲۰ دلار خواهد پرداخت. با این شرایط روستاییها فعالیت خود را از سر گرفتند. پس از مدتی موجودی باز هم کمتر و کمتر شد تا روستاییان دست از کار کشیدند و برای کشاورزی سراغ کشتزارهایشان رفتند.
این بار پیشنهاد به ۲۵ دلار رسید و در نتیجه تعداد میمونها آنقدر کم شد که به سختی میشد میمونی برای گرفتن پیدا کرد. اینبار نیز مرد تاجر ادعا کرد که برای خرید هر میمون ۵۰ دلار خواهد داد ولی چون برای کاری باید به شهر میرفت کارها را به شاگردش محول کرد تا از طرف او میمونها را بخرد.
در غیاب تاجر، شاگرد به روستاییها گفت: «این همه میمون در قفس را ببینید! من آنها را به ۳۵ دلار به شما خواهم فروخت تا شما پس از بازگشت مرد آنها را به ۵۰ دلار به او بفروشید.» روستاییها که [احتمالا مثل شما] وسوسه شده بودند پولهایشان را روی هم گذاشتند و تمام میمونها را خریدند... البته از آن به بعد دیگر کسی مرد تاجر و شاگردش را ندید و تنها روستاییها ماندند و یک دنیا میمون!...
از دوستان می خواهم عواملی روی قیمت تاثیر دارند رو لیست کنند
شما اقا:laugh:درسته باشماهستم چیه؟
هدف من لیست کردن عوامل به همراه به دست اوردن وزن عوامل به کمک دوستان پس تقاضا دارم فعالانه شرکت کنید
Asadinia
November 22nd, 2010, 10:10
تنها دلیل مثبت شدن طلا برای این هفته می توانست موافقت ایرلند با طرح نجات اقتصادی اروپا باشد که این خبر دیروز یکشنبه ۲۱ نوامبر توسط وزیر دارایی ایرلند تایید شد و سرانجام ایرلند با دودلی و تردید با طر ح نجات اقتصاد خود توسط اتحادیه اروپا به میزان حدود ۱۰۰ میلیارد یورو موافقت کرد و با این توافق یورو صعودی شد و دلار سقوط کرد. این روزها هم که طلا فقط به جهت یورو و دلار نگاه می کند مثبت شد. ولی آیا این پایان بحران اروپا بود. دکتر روبینی به شدت بدبین است و اعتقاد دارد کشورهای دیگری در راه اند که نیاز شدید به کمکهای اقتصادی اتحادیه اروپا دارند. به ترتیب پرتغال اسپانیا ایتالیا و فرانسه. اوضاع اسپانیا به شدت جدی تر است. اتحادیه اروپا شاید بتواند به ایرلند یا پرتغال کمک کند ولی اسپانیا لغمه بزرگتری برای اروپاست و خطر جدی در این کشور نهفته است.
بهر صورت امروز طلا موقتا مثبت شده و برای تایید ادامه دار بودن این روند صعودی باید چشم به روزهای آینده داشت. در چارت من که روند روزانه شکسته شده و این شکسته شدن روند صعودی در چارت هفتگی تا حدود کمی دیده می شود. بنابراین از نظر تکنیکال خیلی امیدی به این افزایش قیمت نیست.
از نظر فاندامنتال تمام دلایل ادامه دار بودن روند منفی هنوز وجود دارند مخصوصا خطر افزایش نرخ بهره از سوی چین بر طرف نشده و سایه سنگینش بر بازار طلا همچنان وجود دارد.
تحلیلگر تکنیکال رویترز اعتقاد دارد هنوز روند را نمی توان تشخیص داد و باید منتظر روزهای آینده باشیم. فعلا طلا میان قیمتهای ۱۳۴۰ تا ۱۳۶۵ در نوسان است.
http://graphics.thomsonreuters.com/WT/20102211090256.jpg
شخصا اعتقاد دارم در ماه نوامبر خیلی امیدی به طلا نباید داشته باشیم و از هفته دوم دسامبر طلا می تواند روند صعودی خود را آغاز نماید.
sohrabibroker
November 22nd, 2010, 11:00
سلام
جناب سهرابی میشه لطفا بیشتر توضیح بدین؟
ممنونم
سلام "روز 3شنبه هفته پیش قیمت آتی سکه ابان 338
قیمت سکه بازار نقدی 342
چرا فروشنده که قصد تحویل دادن سکه را نداشته به قیمت 340 هزار خرید نکرده و روز شنبه با جریمه مواجه شده و اختلاف قیمت تسویه با قیمت نقدی سکه را قبول کرده ؟
من روز 3شنبه وقتی دیدم سکه بازار 342 تومان هست اقدام به خرید روی 338 هزار در آبان ماه کردم "و تعدادی را در دقیقه آخر معاملات روی 339900 تومان فروختم و تعدادی را به قصد تحویل گرفتن فیزیکی سکه "پول به حساب وارریز کردم تا سکه ها را تحویل بگیرم بابت هر قرارداد3390000هزار تومان
ولی روز شنبه دیدم به حسابم به جای اینکه پول برداشت بشه و 1شنبه سکه را تحویل بگیرم پول واریز شده بود
بابت هر لات 47 هزار پول واریز شده بود "این مقدار بابت اختلاف قیمت تسویه قرارداد ابان با قیمت نقدی سکه در بازار تهران بود "این مقدار پول را از فروشنده که سکه را تحویل من نداده بود واریز کردند که من بتوانم در بازار نقدی به قیمت همان روز سکه خرید کنم "
حالا روز 1شنبه اگر فروشنده سکه را به من تحویل می داد به نفعش بود چون بازار نقدی سکه نزول کرده بود و به ضرر من !
پس به سود منه خریدار شد که ان نکول کرد و من سود شناسایی کردم
فروشنده اصلا در حد واندازه آن چیزی که نشان می داد نبود سکه ای نداشت که تحویل دهد ولی تمامی خریداران پول سکه را داده بودند
paniz
November 22nd, 2010, 17:26
اطلاعیه جدید در خصوص هزینه های کارشناسی و بسته بندی سکه
در معاملات قراردادهای آتی
به اطلاع فعالان و مشتریان قراردادهای آتی سکه طلا می رساند:
در راستای ارتقاء فرآیند تحویل در قراردادهای آتی سکه، تفاهم نامه ای با بانک مسکن به امضاء رسید که به موجب آن سکه ها پس از کارشناسی و بسته بندی قابلیت معامله مجدد در دفعات بعدی نیز دارد.
هزینه های کارشناسی و بسته بندی سکه:
- 2000 ریال بابت کارشناسی هر قطعه سکه
- 3000 ریال بابت بسته بندی هر قطعه سکه
مزایای بسته بندی جدید:
1- قابلیت گردش در بازار بعنوان یک دارایی نقد شونده
2- عدم پرداخت هزینه کارشناسی مجدد توسط دارنده
مدیریت قراردادهای مشتق کالایی
www-ime.co.ir
paniz
November 22nd, 2010, 17:35
اطلاعیه در خصوص نرخ خدمات نگهداری امانی سکه نزد بانک مسکن
به اطلاع خریداران و فعالان بازار قراردادهای آتی سکه می رساند:
بانک مسکن نرخ خدمات نگهداری سکه بطور امانی را بشرح ذیل اعلام نموده است:
از 1 الی 5 روز
100 ریال بابت هر قطعه سکه
از 5 الی 16 روز
90 ریال بابت هر قطعه سکه
16 روز به بالا
80 ریال بابت هر قطعه سکه
www.ime.co.ir (http://www.ime.co.ir)
gold24
November 22nd, 2010, 21:23
با سلام
بزرگترین قطعه طلای طبیعی پیدا شده 95.6kg افریقای جنوبی
اما شروع بحث پایه ای طلا با عمده ترین کشورهای تولید کنده طلا
شاید نتوان تاریخ دقیقی برای شکل گرفتن علاقه بشر به طلا تعیین کرد، اما به خوبی مشخص است که انسان از شروع حیات در کره خاکی به اشیای زیبا و خیرهکننده علاقهمند بوده و طلا آن قدر مهم بوده است که پس از کشف مقداری از آن در هر منطقهای به سرعت تب طلا در همان منطقه شیوع پیدا کرده ا ست. شاید یکی از دلایل اصلی علاقه افراد به طلا نیز در همین نکته نهفته باشد.
شاید بتوان تب طلا در آمریکا را در این زمینه مهمترین رخداد دانست که باعث هجوم بسیاری از افراد دور و نزدیک به مناطق طلا خیز آمریکا شد و چه بسا بر سر به دست آوردن این فلز درخشان بسیاری نیز جان خود را از دست دادند که این مورد دستمایه داستانهای نویسندگان بزرگی چون جک لندن شده است.
کشف طلا در کالیفرنیا در سال ۱۸۴۸ منشا امیدواری برای فرصتطلبان شد و همین عامل باعث شد صد هزار نفر جستجوگر از سراسر دنیا به کالیفرنیا سفر کنند. از آنجا که آنها در سال ۱۸۴۹ به کالیفرنیا رسیدند، به «چهلونهیها» شهرت یافتند. آنها با ماهیتابه برای کشف طلا به جستجو میپرداختند و با تکان دادن ذرات خاک و الک کردن آن همرا آب، طلا را پیدا میکردند. شیوع تب طلا در آمریکا همچنین بسیاری از بومیان را از خانه و زندگی خود آواره و حتی بسیاری از آنها در درگیری با سفیدپوستان حریص و مسلح کشته شدند.
نظیر چنین رخدادی بارها در دیگر نقاط جهان بر سر به دست آوردن حتی ذرهای طلا اتفاق افتاده است.
در اینجا سعی شده است به طور اختصار به روند تولید طلا در کشورهای جهان از دهه ۷۰ تاکنون اشاره شود.
در سال ۱۹۷۰ آفریقای جنوبی ۳۲ میلیون اونس طلا تولید کرد و به این ترتیب با تولید تقریبا دو سوم طلا جهان بزرگترین تولیدکننده فلز درخشان در جهان نام گرفت. در این سال در مجموع ۴۷.۵ میلیون اونس طلا در جهان تولید شد.
پس از آفریقای جنوبی نیز اتحاد جماهیر شوروی با تولید ۶.۵ میلیون اونس در رده دوم قرار گرفت. کانادا، آمریکا و استرالیا نیز به ترتیب با تولید ۲.۴، ۱.۷ و ۰.۶ میلیون اونس در ردههای بعدی قرار گرفتند.
سایر کشورها نیز کمتر از ۹ درصد از کل میزان تولید ططلا در جهان را به خود اختصاص دادند.
در سال ۱۹۷۵، تولید جهانی طلا با ۱۵ درصد کاهش نسبت به سال ۱۹۷۰ مواجه شد. به تبع تولید طلا در آفریقای جنوبی نیز با ۳۰ درصد افت به ۲۳ میلیون اونس رسید که سهمی ۵۹.۳ درصدی را از کل تولید جهانی به خود اختصاص داد.
تولید جهانی در سال ۱۹۷۵، ۳۹.۷ میلیون اونس اعلام شد. همچنین تولید طلا در کشورهای کانادا، آمریکا و استرالیا تقریبا در همان سطح سال ۱۹۷۰ باقی ماند.
در سال ۱۹۸۰ تولید جهانی طلا به ۳۹.۲ میلیون اونس رسید که آفریقای جنوبی با تولید ۲۱.۷ میلیون اونس طلا و کسب سهم ۵۵.۳ درصد از کل تولید جهانی باز هم اول شد.
در همین سال کانادا، آمریکا و استرالیا نیز به ترتیب ۱.۶، ۱ و ۰.۵ میلیون اونس طلا تولید کردند.
برزیل نیز پس از مدتها وارد گود شد و در سال ۱۹۸۰، ۱.۳ میلیون اونس طلا تولید کرد؛ در حالیکه این میزان در سال ۱۹۷۵ تنها ۱۷۲ هزار اونس بود.
در سال ۱۹۸۵ تولید جهانی طلا به ۴۹.۳ میلیون اونس رسید که ۲۵ درصد نسبت به سال ۱۹۸۰ افزایش داشت.
آفریقای جنوبی نیز علیرغم افت نسبی، همچنان بر صدر جدول تولیدکنندگان طلا در جهان تکیه زده و با تولید ۲۱.۶ میلیون اونس طلا سهمی معادل ۴۳.۸ درصد را از کل تولید جهانی به خود اختصاص داد.
کانادا، آمریکا و استرالیا نیز به ترتیب با ۲.۸، ۲.۴ و ۱.۹ میلیون اونس طلا در ردههای بعدی قرار گرفتند.
برزیل در همین سال ۲.۳ میلیون اونس طلا تولید کرد. چین نیز موفق به تولید دو میلیون اونس طلا شد و این کشور در سال ۱۹۸۲ شمش طلا با چهره پاندا را منتشر کرد.
پاپوآ گینه نو، فیلیپین و کلمبیا هر یک با تولید بیش از یک میلیون اونس طلا در ردههای بعدی قرار گرفتند.
در سال ۱۹۹۰ با ورود تکنولوژی Heap Leaching معدنکاری طلا برای همیشه تغییر پیدا کرده و وارد عرصه نوینی شد.
اتحاد جماهیر شوروی در حال فروپاشی است؛ آمریکا نیز از این فرصت استفاده کرده و با تولید ۹.۵ میلیون اونس طلا به زودی جای این کشور را در رده دوم بزرگترین تولیدکنندگان طلا در جهان میگیرد.
استرالیا در این سال ۷.۸ میلیون اونس تولید کرد. کانادا ۵.۴ میلیون اونس تولید کرد که این میزان در بالاترین سطح خود در سال ۱۹۹۱ به ۵.۷ موز رسید سپس دوباره افت کرده در همان سطوح قبلی یعنی سالانه ۵ میلیون اونس رسید.
در سال ۱۹۹۵ تولید جهانی طلا از ۷۲.۳ میلیون اونس عبور کرد. اما آفریقای جنوبی با کاهش چشمگیر تنها ۱۶.۸ میلیون اونس طلا تولید کرد و ۲۳.۳ درصد از کل تولید جهانی را به خود اختصاص داد.
آمریکا ۱۰ میلیون اونس طلا تولید کرد و پس از این کشور استرالیا با ۸.۲ میلیون اونس در رده سوم قرار گرفت. البته استرالیا در سال ۱۹۹۷ به تولید بیش از ۱۰ میلیون اونس طلا نیز دست پیدا کرد.
شیلی، غنا، پرو و اندونزی هر یک حدود دو میلیون اونس طلا تولید کردند که این میزان در سال ۱۹۹۰ تنها حدود ۰.۵ میلیون اونس بود.
در سال ۲۰۰۰ تولید جهانی طلا از مرز ۸۲.۶ میلیون اونس نیز فراتر رفت. اما آفریقای جنوبی با ادامه دادن به روند نزولی معنادار خود تنها ۱۳.۸ میلیون اونس طلا تولید کرد که با وضعیت سهمی ۱۶.۳ درصدی از کل تولید جهانی را به خود اختصاص داد.
تولید در آمریکا، استرالیا و کانادا با مقداری کاهش روبرو شد، اما در چین رو به رشد افزایش پیدا کرد.
دیگر تولیدکنندگان مطرح طلا در سال ۲۰۰۰ کشورهای شیلی، اندونزی، پرو، روسیه و ازبکستان بودند که حضور ازبکستان در این میان جالب توجه است.
نکته جالبی دیگری که در این سال میتوان به آن اشاره کرد، افزایش تنوع در میان کشورهای تولیدکننده طلا در جهان بود که تا پیش از این و در همان زمان پنج تولیدکننده اول طلا در جهان بیش از ۵۰ درصد کل تولید جهانی را در اختیار داشتند.
در سال ۲۰۰۵ به ترتیب کشورهای آفریقای جنوبی، استرالیا، آمریکا، چین، پرو، اندونزی، روسیه، کانادا، پاپوآ گینهنو و غنا در ردههای اول تا دهم تولید طلا در جهان قرار گرفتند.
تولید جهانی در همین سال به ۲۵۱۸ تن رسید. سایر کشورهای جهان ۶۹۹ تن طلا تولید کردند.
در این سال آمریکا موفق شد دوباره رتبه دوم خود را در زمینه طلا از استرالیا پس بگیرد.
ردهبندی تولیدکنندگان طلا در سال ۲۰۰۶، آفریقای جنوبی، آمریکا، استرالیا، چین، پرو، اندونزی، روسیه، کانادا، پاپو آگینهنو و غنا بود.
کل تولید جهانی طلا نیز ۲۴۶۹ تن اعلام شد. سایر کشورهای دیگر جهان نیز ۶۹۹ تن طلا تولید کردند.
در سال ۲۰۰۷ ردهبندی تولیدکنندگان طلا به چین، آفریقای جنوبی، استرالیا، اندونزی، پرو، روسیه، کانادا، پاپوآگینهنو و غنا تغییر یافت.
به این ترتیب چین به حکمفرمایی ۱۰۰ ساله آفریقای جنوبی در زمینه تولید طلا پایان داده و فصل جدیدی برای تولیدکنندگان طلادر جهان آغاز شد.
کارشناسان بروز وقایعی مانند بحران برق و حوادث معدنکاری را در کاهش تولید فلزات معدنی به ویژه طلا در آفریقای جنوبی موثر دانستهاند.
هرچند در ابتدا مسوولان آفریقای جنوبی حاضر نبودند شکست خود را بپذیرند، اما سرانجام در سال جاری به واقعیت آمار رسمی منتشر شده تن دادند. کل تولید جهانی در این سال ۲۴۴۴ تنطلا عنوان شد ۱۹۷۰ : آفریقای جنوبی دو سوم طلا ی جهان را تولید کرد ۱۹۷۵ : کاهش ۱۵ درصدی تولید جهان طلا ۱۹۸۰ : آفریقای جنوبی باز هم تولیدکننده برتر ۱۹۸۵ : چین به جمع مدعیان پیوست ۱۹۹۰: ورود تکنولوژی جدید و خداحافظی با گذشته ۱۹۹۵ : آمریکا تولیدکننده دوم پس از آفریقای جنوبی ۲۰۰۰ :ادامه روند نزولی آفریقای جنوبی ۲۰۰۵ : استرالیا گوی سبقت را از آمریکا گرفت ۲۰۰۶ :آمریکا دوباره دوم شد ۲۰۰۷ : اژدهای زرد پس از ۱۰۰ سال اول شد
Asadinia
November 23rd, 2010, 11:25
امروز بازار طلا فقط از یک چیز تبعیت خواهد کرد و آن تنش بین 2 کره است.
goldtrader24
November 23rd, 2010, 11:38
امروز معاملات آپشن هم بسته می شوند و احتمال حرکات شدید هم هست
omidhaghtalab
November 23rd, 2010, 12:53
امروز معاملات آپشن هم بسته می شوند و احتمال حرکات شدید هم هست
با سلام
می شه لطفا یه توضیحی بدید که ما چطوری می تونیم تو معاملات آپشن طلا پوزیشن بگیریم، من هرچی گشتم بروکری پیدا نکردم که آپشن معامله کنه. (یا حداقل ما از ایران بتونیم باهاش کار کنیم)
با سپاس
Asadinia
November 23rd, 2010, 14:00
امید جان منظور قراردادهای آپشن در بورس COMEX امریکاست.
omidhaghtalab
November 23rd, 2010, 14:15
امید جان منظور قراردادهای آپشن در بورس COMEX امریکاست.
با سلام
ممنون از پاسختون
راستش منم منظورم دقیقا همون جاست، می خوام ببینم آیا نمیشه ما با شخصیت حقیقی و یا حقوقی ایرانی از طریق یدونه از این بروکرهای همه کاره ( هستند بروکرهایی که هم فارکس کار میکنند، هم آپشن) ما هم معامله کنیم.
بازم ممنون می شم اگه اطلاعاتی دارید کمکم کنید.
sohrabibroker
November 23rd, 2010, 14:18
با توجه به روند صعودی اونس طلا در معاملات آتی بورس کالا همانطور که پیش بینی شده بود "آنطور که باید تقاضای واقعی نیست و عرضه ها بیشتر می باشد اگر به همین مقدار که اونس بالا رفته اونس نزول می کرد "با توجه به نزدیک شدن به سررسید آبان ماه "شدتعرضه ها شتاب بیشتری خواهد گرفت
سکه بانکی 337
سکه عمده فروش 339
اتی آبان 350 http://ime.co.ir/Futures_fix/Futures_MarketWatch_FIX_fa.aspx?Code=GCDY89
Asadinia
November 23rd, 2010, 15:23
امید جان از امریکا خبر ندارم ولی یکی از دوستان در فورم آراد به نام سهند در بورس طلای دوبی معامله می کنند. در این بازار آپشن هم تا اونجا که من اطلاع دارم معامله می شود. ولی عملا تجربه ایی در این زمینه ندارم.
سهرابی جان منظورتون قراردادهای دی هستش.
sohrabibroker
November 23rd, 2010, 15:35
سهرابی جان منظورتون قراردادهای دی هستش.
بله "ولی فرق نمی کنه "وقتی دی ریزش کنه "اسفند هم باید ریزش خودش را انجام میده "دیروز زیاد فروشنده داشت "و جلو رشد قیمت را گرفتند
kowsar
November 23rd, 2010, 17:02
با توجه به روند صعودی اونس طلا در معاملات آتی بورس کالا همانطور که پیش بینی شده بود "آنطور که باید تقاضای واقعی نیست و عرضه ها بیشتر می باشد اگر به همین مقدار که اونس بالا رفته اونس نزول می کرد "با توجه به نزدیک شدن به سررسید آبان ماه "شدتعرضه ها شتاب بیشتری خواهد گرفت
سکه بانکی 337
سکه عمده فروش 339
اتی آبان 350 http://ime.co.ir/Futures_fix/Futures_MarketWatch_FIX_fa.aspx?Code=GCDY89
سلام جناب اقای سهرابی قبلا گفته بودید که میتوان سکه بانکی خرید و به عمده فروش فروخت میشود کمی بیشتر راجع به این موضوع توضیح دهید علت 2000 تومان اختلاف چیه .چون مگر خود عمده فروش نمیتواند از بانک کارگشایی خرید کند.
ممنون از پاسخ گویی شما
Rahbord
November 23rd, 2010, 17:33
سلام دوستاي خوب سرمايه اي:)
آمار اقتصادي ماه گذشته چين نشان مي دهد واردات اين كشور به طور قابل ملاحظه اي كاهش يافته است. چنانچه اين روند تداوم يابد تقاضاي جهاني براي كالاها كمتر خواهد شد و احتمال دارد قيمت كالاها و طلا كاهش يابد. اما Barclays Capital در يك يادداشت تحقيقي اعلام كرد: اين موضوع نبايد موجب سيگنال اشتباه براي فعالان بازار گردد. چرا كه قيمت هاي بالا همواره موجب مي شود تا مدتي كارخانه ها از موجودي انبار استفاده كنند و پس از كاهش موجودي انبار، آنها دوباره اقدام به خريد مواد اوليه خواهند كرد و واردات چين افزايش خواهد يافت. پس اين موضوع يك سيگنال كاهش تقاضاي جهاني براي كالاها نيست. مخصوصاً اينكه در شرايط فعلي تقاضا براي كالاها خيلي قوي به نظر مي رسد.
Credit Agricole CIB پيش بيني خود را در مورد هدف قيمتي براي طلا تغيير داد. اين موسسه كه مي گفت طلا تا يك ماه آينده به 1300 دلار خواهد رسيد هم اكنون 1400 دلار را تا يك ماه آينده محتمل مي داند. همچنين مي گويد تا سه ماه آينده طلا به 1450 دلار در هر اونس نيز خواهد رسيد.
طلا هنوز هم يك دارايي امن و پايدار است و چنانچه نرخ هاي بهره باز هم پايين باقي بماند هزينه فرصت نگه داري طلا كم خواهد بود و در نتيجه سرمايه گذاران انگيزه بيشتري براي خريد آن خواهند داشت. نگراني ها از ريسك بدهي هاي دولتي و تورم نيز به تقاضاي سرمايه گذاري براي طلا دامن مي زند.
همچنين اخبار اخير از كاهش توليد برخي معادن بزرگ طلا حكايت دارد. تنش هاي سياسي نيز حمايت كننده اي جدي براي طلاست.
پنج شنبه اين هفته تعطيلي روز شكرگزاري در ايالات متحده است.بازار نيويورك روز پنج شنبه تعطيل است و احتمالاً حجم معاملات در روز جمعه نيز اندك خواهد بود.
goldtrader24
November 23rd, 2010, 17:53
سلام دوستاي خوب سرمايه اي:)
آمار اقتصادي ماه گذشته چين نشان مي دهد واردات اين كشور به طور قابل ملاحظه اي كاهش يافته است. چنانچه اين روند تداوم يابد تقاضاي جهاني براي كالاها كمتر خواهد شد و احتمال دارد قيمت كالاها و طلا كاهش يابد. اما Barclays Capital در يك يادداشت تحقيقي اعلام كرد: اين موضوع نبايد موجب سيگنال اشتباه براي فعالان بازار گردد. چرا كه قيمت هاي بالا همواره موجب مي شود تا مدتي كارخانه ها از موجودي انبار استفاده كنند و پس از كاهش موجودي انبار، آنها دوباره اقدام به خريد مواد اوليه خواهند كرد و واردات چين افزايش خواهد يافت. پس اين موضوع يك سيگنال كاهش تقاضاي جهاني براي كالاها نيست. مخصوصاً اينكه در شرايط فعلي تقاضا براي كالاها خيلي قوي به نظر مي رسد.
Credit Agricole CIB پيش بيني خود را در مورد هدف قيمتي براي طلا تغيير داد. اين موسسه كه مي گفت طلا تا يك ماه آينده به 1300 دلار خواهد رسيد هم اكنون 1400 دلار را تا يك ماه آينده محتمل مي داند. همچنين مي گويد تا سه ماه آينده طلا به 1450 دلار در هر اونس نيز خواهد رسيد.
طلا هنوز هم يك دارايي امن و پايدار است و چنانچه نرخ هاي بهره باز هم پايين باقي بماند هزينه فرصت نگه داري طلا كم خواهد بود و در نتيجه سرمايه گذاران انگيزه بيشتري براي خريد آن خواهند داشت. نگراني ها از ريسك بدهي هاي دولتي و تورم نيز به تقاضاي سرمايه گذاري براي طلا دامن مي زند.
همچنين اخبار اخير از كاهش توليد برخي معادن بزرگ طلا حكايت دارد. تنش هاي سياسي نيز حمايت كننده اي جدي براي طلاست.
پنج شنبه اين هفته تعطيلي روز شكرگزاري در ايالات متحده است.بازار نيويورك روز پنج شنبه تعطيل است و احتمالاً حجم معاملات در روز جمعه نيز اندك خواهد بود.
سلام دوست عزیز
نکات زیبایی در این تحلیل بود و لذت بردم
اگر این تحلیل از منابع خبری خارجی است لطف می کنید لینک سایت منبع را بگویید تا من هم دنبال کنم . متشکرم
Rahbord
November 23rd, 2010, 17:58
سلام دوست عزیز
نکات زیبایی در این تحلیل بود و لذت بردم
اگر این تحلیل از منابع خبری خارجی است لطف می کنید لینک سایت منبع را بگویید تا من هم دنبال کنم . متشکرم
جمع بندي چند تحليل و خبره كه عمده اش از سايت كيتكو هست:
Kitco.com
sohrabibroker
November 23rd, 2010, 18:12
سلام جناب اقای سهرابی قبلا گفته بودید که میتوان سکه بانکی خرید و به عمده فروش فروخت میشود کمی بیشتر راجع به این موضوع توضیح دهید علت 2000 تومان اختلاف چیه .چون مگر خود عمده فروش نمیتواند از بانک کارگشایی خرید کند.
ممنون از پاسخ گویی شما
عمده فروش تنها یک واسطه هست "از شما می گیره "به خریدار میده "و پول شما را هم فردا به شما میده "
دلیل این اختلاف کمبود نقدینگی عمده فروش می باشد "
ومقداری هم حق الزحمه شما ...
مثلا همین شنبه که گذشت "بانک 335 بود عمده فروش ظهر 337800 از یکی دوستان خرید و به قیمت 340 هزار فروخت البته بعد از ظهرش 337 خودش فروشنده بود کمی ریسک نگهداریش بالا هست "بیشتر این قضیه اعتباری و از طریق تلفن مابین 2 نفر انجام میشه
kowsar
November 23rd, 2010, 18:29
عمده فروش تنها یک واسطه هست "از شما می گیره "به خریدار میده "و پول شما را هم فردا به شما میده "
مثلا همین شنبه که گذشت "بانک 335 بود عمده فروش ظهر 337800 از یکی دوستان خرید و به قیمت 340 هزار فروخت البته بعد از ظهرش 337 خودش فروشنده بود کمی ریسک نگهداریش بالا هست "بیشتر این قضیه اعتباری و از طریق تلفن مابین 2 نفر انجام میشه
با تشکر از شما به خاطر پاسخگویی میخواستم بدانم اگر کسی بخواهد به این روش کار کند چه میزان سرمایه نیاز دارد و مطلب بعد هم ایا این امکان در هر روز هست یا موارد معدودی در ماه این اتفاق می افتد.
در مورد واسطه در سبزه میدان هستند ( به صورت سرپایی) یا مغازه دارند.
paniz
November 23rd, 2010, 22:05
با عرض سلام خدمت جناب سهرابی
از اطلاعاتی که در اختیار سایت قرار می دهید کمال تشکر و قدردانی می شود .
حدود 10 روز پیش در بانک کارگشایی بودم ، تمام سکه های تمام بهار فروش رفت و بعد از آن هم باز خریدار وجود داشت . و من هیچ متوجه کمبود نقدینگی نشدم !!!!!
goldtrader24
November 24th, 2010, 01:55
دوستانی که طلا معامله می کنند حتما در جریان اخبار امروز و وقایع بازار هستند ولی بد ندیدم این نکته را برای بقیه بنویسم :
با درگیری بین کره شمالی و کره جنوبی که امروز پیش آمده و هنوز معلوم نیست بعد از این چندتا توپی که به هم آتیش دادند باز هم ادامه می دهند یا ختم بخیر می شود ، ترس کاملا تو معاملات امروز دیده شد . به عبارتی ریسک گریزی کاملا در معاملات امروز مشاهده شد . سرمایه دارها در چنین مواقع خطری بلافاصله سرمایه خود را تبدیل به دارایی ایمن می کنند که دلار آمریکا و طلا می باشد . امروز دلار آمریکا کاملا تو روند قوی شدن بود که غیر از مسئله کره شمالی مسئله بحران ایرلند هم این موضوع را تقویت می کرد و به جای اینکه با قوی شدن دلار آمریکا طلا ضعیف شود کاملا برعکش طلا هم کاملا صعودی بود .
این یک نمونه کامل برای مواقع خطری بود و از امروز می شود درس خوبی گرفت تا مواقعی که در بازار ریسک گریزی دیده می شود به این موضوع اصرار نداشته باشیم که قوی شدن دلار باید ضعیف شدن طلا را دنبال داشته باشد . خیلی از مواقع است که هم دلار قوی می شود و هم طلا .
امیدوارم از چنین روز خوبی شما دوستان سود خوبی کرده باشید
sohrabibroker
November 24th, 2010, 12:40
با تشکر از شما به خاطر پاسخگویی میخواستم بدانم اگر کسی بخواهد به این روش کار کند چه میزان سرمایه نیاز دارد و مطلب بعد هم ایا این امکان در هر روز هست یا موارد معدودی در ماه این اتفاق می افتد.
در مورد واسطه در سبزه میدان هستند ( به صورت سرپایی) یا مغازه دارند.
بیشتر عمده فروشانی که مغازه دارند مد نظر هست "ریسک بیشترشما جابه جایی سکه هست "میزان سرمایه "حداقل برای 100 سکه "در بیشتر مواقع اختلاف بازار با بانکی هست "در بعضی مواقع هم عرضه زیاد میشه و بازار به زیر نرخ بانکی میرسه "مثلا بانک ساعت 10:30 با اونس 1350 سکه را 337 اعلام می کنه "ولی ساعت 1 ظهر اونس میشه 1335 و بازار به زیر قیمت بانکی میرسه و کسانی هم سکه دارند عرضه به قیمت پایین تر می کنند "
من بیشتر پیشنهادی که دارم مثلا "حتی برای کسانی که سرمایه کم دارند "10سکه از بانک به قیمت 337 خرید کنند و و همان روز در بازار آتی دی ماه به قیمت 350 هزار 1 لات سل کنند روی هر سکه تا 10دی ماه حد اقل 10 هزار تومان سود حتمی "
بیشتر دوستان همین کار را می کنند "دوستانی در بازار سهام داریم که با سرمایه های خیلی بالا نقدی خرید می کنند و اتی سل می کنند
با عرض سلام خدمت جناب سهرابی
از اطلاعاتی که در اختیار سایت قرار می دهید کمال تشکر و قدردانی می شود .
حدود 10 روز پیش در بانک کارگشایی بودم ، تمام سکه های تمام بهار فروش رفت و بعد از آن هم باز خریدار وجود داشت . و من هیچ متوجه کمبود نقدینگی نشدم !!!!!
در بازار سهام زیاد پیش آمده " که میگن نقدینگی نداشتم و پولم گیره فلان سهم بود وگرنه میرفتم این سهم را...
پول هست ولی این پول بیکار نیست و به دنبال بازدهی ...وسود...
در بازار "عمده فروش هم با این مشکل مواجه هست
gold24
November 27th, 2010, 13:41
با سلام
ادامه بحث پایه ای طلا
میزان کل طلای استخراج شده زمین تا انتهای سال 2005 مقدار صدو پنجاه پنج هزار پانصد تن است
نکته جالب از میزان خرید فروش طلا در سطح جهانی دو سوم طلای معملاتی طلایی بوده که تازه استخراج شده و برای اولین بار به فروش می رسد
میزان کل استخراج سال 2005 دوهزار پانصد تن بوده با افزایش قیمت طلا معادنی هزینه استخراجی بالاتری دارند فعال شده و میزان استخراج در سال 2009 به 2900 تن رسیده(غنا و تانزانیا)
هزینه استخراح از حدود 100 دلار برای هر اونس تا 480 دلار تخمین زده می شود با میانگین حدود 296 دلار
فاکتورهای مهم اثر گذار
1-قیمت نفت وابستگی قیمت طلا و نفت که در سال های اخیر نسبت به دهه 90 کاهش پیدا کرده بخشی از این وابستگی روانی وبخشی از وابستگی مربوط به هزینه استخراج است حدود 20 درصد وابستگی وجود دارد
2-تورم و شاخص CRB حدود12 درصد تاثیر گذار است
3-نرخ برابری یورو دلار یکی از مهمترین عوامل تاثیر گذاری است وزن این عامل بین 24 تا 40 درصد است نرخ برابری ین دلار حودا بی اثر است.افزایش فشار روی دلار و کاهش ارزش ان منجر به این شده که بانکهای مرکزی جهان برای جبران به دنبال افزایش طلای خود باشند.کسری بوجه امریکا یکی از عوامل رشد طلا در سالهای اخیر بوده
4-میزان نرخ بهره یکی از عوامل مهم موثر قیمت طلا است که با قیمت طلا رابطه معکوس دارد
5-افزایش قیمت فلزات پایه مانند فولاد ومس وروی با افزایش تقاضای این فزاید توسط اقتصادهای رو به رشد هندو چین وابستگی با قیمت فلزات پایه حدود 10 درصد ست
6-تنشهای سیاسی نظامی به طور مثال هند پاکستان یا نمونه جدید کره درای درای تاثیر که با توجه به ابعاد دارای اثرات کوتاه مدت و دراز مدت است
sohrabibroker
November 30th, 2010, 16:21
روز چهارشنبه 10 آذر، بورس کالای ایران تعطیل نیست
روز چهارشنبه 10 آذر، فعالیت بورس کالای ایران ادامه دارد و این بورس تعطیل نمی باشد.
به گزارش روابط عمومی شرکت بورس کالای ایران ، روز چهارشنبه هفته جاری عرضه ی انواع محصولات در رینگهای مختلف صورت خواهد پذیرفت و معاملات مانند روزهای دیگر انجام خواهد شد.
بیشتر دوستان از اینکه 3 هفته پشت سر هم چهارشنبه تعطیل بود شاکی بودند "که با این خبر...
http://ime.co.ir/DesktopModules/Fan.Modules.News/NewsDetail.aspx?tabID=0&ItemID=779&mid=2911
طنز روزترتيب روزهاي جديد هفته در تقويم دولت دهم
ترتيب روزهاي جديد هفته در تقويم دولت دهم به شرح ذیل اعلام می گردد: شنبه، يكشنبه، دوشنبه، سه شنبه، جمعه، يكجمعه، دو جمعه
آقای دولت، لطفآ روزهایی که تعطیل نیست و باید بریم سر کار را اعلام کنید
روزهای چهارشنبه ، پنج شنبه و جمعه این هفته تعطیل بود . روزهاي چهارشنبه و پنجشنبه هفته جاري تعطيل است. آقای دولت ! ما روزهای تعطیل را می دونیم ، لطفآ روزهایی که تعطیل نیست و باید بریم سر کار را اعلام کنید
hosein
November 30th, 2010, 18:41
با سلام
با تشکر از دوستان بابت مطالب خوبشان
چند وقت پیش با توجه به وضعیت صعودی طلا ,علاقمند به خرید ونگهداری سکه شدم . به توصیه یکی از دوستان پیگیر خرید وفروش قرارداد های اتی سکه در بورس کالا شدم (بخاطر لوریج یک به ده)
انچه که در ذهن من بود تابع شناور قیمت سکه : قیمت دلار وقیمت جهانی طلاهست.
وقتی دیدم طلا وارد روند نزولی شد گفتم موقع تشکیل یک کف خوب میرم یک قرار داد بای میخرم.
ولی در کمال تعجب همینجور که طلا میریخت قرار دادها مثبت میخورد .وبعد از چند روز که طلا دوباره صعودی شد قراردادها منفی میشدند.
بعد فهمیدم عوامل سنتی بازار طلا فروشان هم در نوسان سکه دخیل هست از جمله برگشتن حجاج یا روز مادر یا ده فجر.....
تازه قیمت پایه توسط فکر کنم بانک کا رگشایی یا... تعیین میشود که بخاطر جو روانی یا سیاسی میتونه ربط زیادی هم با معادله پیش گفته نداشته باشه.
دوستانی که با قراردادهای اتی کار میکنند لطفا یک شرحی راجع به ارتباط این عوامل و نوسانهای قراردادهای اتی بدهند.
باتشکر
sohrabibroker
December 1st, 2010, 14:12
با سلام
با تشکر از دوستان بابت مطالب خوبشان
چند وقت پیش با توجه به وضعیت صعودی طلا ,علاقمند به خرید ونگهداری سکه شدم . به توصیه یکی از دوستان پیگیر خرید وفروش قرارداد های اتی سکه در بورس کالا شدم (بخاطر لوریج یک به ده)
انچه که در ذهن من بود تابع شناور قیمت سکه : قیمت دلار وقیمت جهانی طلاهست.
وقتی دیدم طلا وارد روند نزولی شد گفتم موقع تشکیل یک کف خوب میرم یک قرار داد بای میخرم.
ولی در کمال تعجب همینجور که طلا میریخت قرار دادها مثبت میخورد .وبعد از چند روز که طلا دوباره صعودی شد قراردادها منفی میشدند.
بعد فهمیدم عوامل سنتی بازار طلا فروشان هم در نوسان سکه دخیل هست از جمله برگشتن حجاج یا روز مادر یا ده فجر.....
تازه قیمت پایه توسط فکر کنم بانک کا رگشایی یا... تعیین میشود که بخاطر جو روانی یا سیاسی میتونه ربط زیادی هم با معادله پیش گفته نداشته باشه.
دوستانی که با قراردادهای اتی کار میکنند لطفا یک شرحی راجع به ارتباط این عوامل و نوسانهای قراردادهای اتی بدهند.
باتشکر
عامل های مختلفی روی قیمت قرارداد های اتی تاثیر گذار می باشد 1 ماه پیش خریدارن قرارداد اسفند را با اونس 1422 دلار روی 385 هزار تومان هم می خریدند ولی الان تنها اونس 25 دلار از دفعه قبل پایین تر می باشد ولی روی 363 هزار فروشنده زیاده "{اختلاف 22 هزار تومان } فروشندگان هم که می دیدند قیمت شیرین هست "می فروتند که الان هم هنوز قیمت بالا می باشد "خرید در معاملات آتی در موقعی خوب می باشد "که با قیمت نقدی نزدیک باشد و شما از روی تحلیل تکنیکال بدانی که اونس رو به بالا می باشد "در غیر این صورت خرید توصیه نمی شود "همین 2 هفته پیش خریداران دی ماه با اونس 1355 روی 352 می خریدند "ولی الان اونس 1392 دلار می باشد قیمت آتی با 2 هفته پیش آنچنان تفاوتی ندارد "که ما فروش را توصیه کرده بودیم
ریسک فروشنده: فقط در حالتی می باشد که اونس به بالای 1430 دلار برسد و قیمت نقدی هم به بالای 350 رسیده باشد که این میشه بدترین حالت برای فروشنده "
ولی برای خریدار :کلی ریسک وجود داره "نزول قیمت دلار "ریزش اونس طلا "ثابت بودن اونس طلا
خریداران اشتباهی که همیشه تکرار می کنند "15 هزار بالای قیمت نقدی قراردادی را که 50 روز تا سررسید مانده خرید می کنند !!!
بیشتر فروشندگان سکه بازار نقدی خرید می کنند "و آتی را با اختلاف 15 هزار تومانی سل می کنند "سود تضمین شده و بدون ریسک "
بهزاد اقبالی
December 1st, 2010, 18:17
آقای گلد تریدر و سایر دوستان
دست همگی درد نکنه واقعا زحمت میکشید و اطلاعات خوبی حداقل برای استفاده بنده ذکر میکنید که از این بابت جای بسی تشکر و قدردانی داره.
اگر موافق باشید اقدام به راه اندازی چندین تاپیک جدید در زمینه تحلیل تکنیکی بازار آتی و همچنین تاپیک هایی آموزشی در زمینه آشنایی با معاملات بورس کالای ایران بکنیم.
اگر این تاپیک ها گسترش پیدا بکنن امکانش هست که یک تالار مجزا برای معاملات بورس کالای ایران و به خصوص سکه ایجاد بشه تا بشه به صورت کاملا تخصصی در این زمینه بحث انجام بگیره.
دوستان لطف کنن نظرات خودشون رو اعلام کنن. همچنین اگر کسی آمدگی این رو داره که در زمینه مدیریت تاپیک ها به بنده کمک کنه لطفا در همین تاپیک اعلام کنه.
با تشکر
candletrader
December 2nd, 2010, 11:09
بیشتر فروشندگان سکه بازار نقدی خرید می کنند "و آتی را با اختلاف 15 هزار تومانی سل می کنند "سود تضمین شده و بدون ریسک "
سلام
میشه بیشتر این جمله را باز کنید؟
ممنونم
sohrabibroker
December 2nd, 2010, 14:02
سلام
میشه بیشتر این جمله را باز کنید؟
ممنونم
منظور همان آربیتراژ(Arbitrage)
می باشد"از بازار نقدی به قیمت ارزان تر می خریم و در اتی 15 هزار بالاتر می فروشیم "در 2 هفته گذشته اختلاف 15 هزار تومانی مابین قیمت نقدی و قرارداد دی ماه باقی مانده بود که نقدی 337 هزار تومان بود ولی دی ماه 352 "در آن روز اونس طلا روی 1355 دلار بود "دیروز با اونس 1395 دلار آتی تسویه اش زیر قیمت 2 هفته پیش خورد 351 هزار تومان "با اینکه اونس طلا 40 دلار بالاتر امده ولی فروشنگان هنوز در سود هستند "
حا چرا آتی بالا نرفت ؟چون حرکت خودش را کرده بود و حال نوبت بازار نقدی هست که خودش را به قیمت آتی دی برساند " قیمت سکه نسبت به 2 هفته پیش 8000 تومان بالا آمد ولی آتی نزول کرد "
اصلی ترین دلیل بالا نرفتن قیمت در معملات آتی نزدیک شدن به سررسید قرار دادها می باشد " وحتی این احتمال هست که قیمت آتی به زیر نقدی هم برسد "که این موضوع را معامله گران ابان ماه به چشم دیدند !!!
در حال حاظر اختلاف نقدی با دی ماه به 6 هزار تومان رسیده "و اختلاف نقدی با اسفند ماه به 16 هزار تومان
روند اونس طلا صعودی پیش بینی میشه "فقط به دلیل اینکه صندوق های طلا در چند روز گذشته شروع به خرید کر ده اند "{در روزهای آینده اخبار پیش رو آلارم خرید طلا را خواهند داد} فروش طلا در بازار فارکس توصیه نمی شه حتی کوتاه مدت
روند کلی :1300 کف "هدف بلند مدت 1650 دلار در 6 ماهه آینده
http://ime-co.ir/Default.aspx
hosein
December 3rd, 2010, 01:54
جناب sohrab broker با تشکر از پاسخ شما
من از فرمایشات شما دوتا برداشت کردم:
یکی اینکه روند صعودیه پس بد نیست یک قرارداد خرید تحویل اسفند باز کنیم.
دوم اینکه بریم ده تا سکه تو نقدی بخریم وچون فاصله قراردادهای فروش اسفند 16000 تومان هست تو اتی یه قرارداد فروش باز کنیم.
نقل قول
اصلی ترین دلیل بالا نرفتن قیمت در معملات آتی نزدیک شدن به سررسید قرار دادها می باشد " وحتی این احتمال هست که قیمت آتی به زیر نقدی هم برسد "که این موضوع را معامله گران ابان ماه به چشم دیدند !!!
اصولا در قراردادهای اتی مدت زمان نوسانات قراردادها با توجه به سررسید انها چه محدوده ایست؟ماه اول یا 45 روز اول؟
ایا الان که یک ماه بپایان قراردادهای اتی تحویل دی ماه مونده هیچ استراتژی معاملاتی نمیشه رو ی اونها اعمال کرد
لطفا درباره سیکلهای زمانی این بازار کمی توضیح بدید.
با تشکر
Asadinia
December 4th, 2010, 10:20
با شدت گرفتن بحران اروپا طلا تا ۱۴۱۰ دلار بر هر اونس را در هم نوردید و کاملا الگوی سروشانه تکنیکال را منتفی کرد. از نظر تکنیکال احتمالا ما با یک نقطه اوج موقتی در قیمت ۱۴۰۵ برخورد کرده ایم و احتمالا چند روزی در همین قیمت می مانیم. ولی قیمت طلا همانطور که قبلا اشاره شد به این زودیها دست از صعود بر نخواهد داشت. احتمالا در ۱۴۵۰ یک اوج موقت دیگری خواهیم داشت ولی انتهای این موج صعودی ۱۶۰۰ دلار است که احتمالا تا نیمه سال ۲۰۱۱ به آن خواهیم رسید.
به تحلیل تکنیکال کوتاه مدت زیر هم توجه بفرمایید:
http://www.dailyfx.com/forex/technical/elliott_wave/gold/2010/12/03/eliottWaves_gold_2.html
sohrabibroker
December 4th, 2010, 17:25
جناب sohrab broker با تشکر از پاسخ شما
من از فرمایشات شما دوتا برداشت کردم:
یکی اینکه روند صعودیه پس بد نیست یک قرارداد خرید تحویل اسفند باز کنیم.
دوم اینکه بریم ده تا سکه تو نقدی بخریم وچون فاصله قراردادهای فروش اسفند 16000 تومان هست تو اتی یه قرارداد فروش باز کنیم.
نقل قول
اصولا در قراردادهای اتی مدت زمان نوسانات قراردادها با توجه به سررسید انها چه محدوده ایست؟ماه اول یا 45 روز اول؟
ایا الان که یک ماه بپایان قراردادهای اتی تحویل دی ماه مونده هیچ استراتژی معاملاتی نمیشه رو ی اونها اعمال کرد
لطفا درباره سیکلهای زمانی این بازار کمی توضیح بدید.
با تشکر
در 2 جمله اول در قرارداد اسفند هم گفتید اسفند را بخریم هم بفروشیم ؟!
فروش قرارداد اسفند ماه توصیه نمیشه "
خریدش را هم در حالتی باید خرید کرد که نظر به بالاتر رفتن اونس طلا داشته باشید{من خودم خرید بیشتر نظر دارم}
در رابطه با مدت زمان نوسانات "باید گفت در زمانهای مختلف آتی سکه عکس العمل های مختلفی را از خود به جا گذاشته "تنها چیزی که می تونم بگم "20 روز مانده به سررسید آتی به نقدی خواهد رسید "حتی مواقعی زیر نقدی "که خرید در این موقعیت خرید شیرین می باشد "که از این موقعیت همیشه استفاده می کنیم "
در کل باید حداقل با 1 لات شروع به خرید و فروش کنید تا در جو بازار آتی قرار بگیرید"
paniz
December 4th, 2010, 21:21
با سلام خدمت جناب سهرابی
شما نوشته اید هر قرار داد آتی سکه برابر با یک لات است ، ولی با محاسباتی که من انجام داده ام به نتیجه زیر رسیدم ، لطفا نظر بدهید اشتباه من در چیست ؟ .
هر سکه تقریبا معادل 235334/0 انس و ده عدد معادل 35334/2 انس است .
هر لات معادل 100 انس بنابراین هر قرار داد آتی چون برابر 35334/2 انس است در نتیجه برابر 0235334/0 لات است .
با تشکر فراوان
Asadinia
December 5th, 2010, 10:05
دوستان من كم كم در حال بازكردن پوزيشن فروش در دي ماه هستم. البته پلكاني. فعلا يه 10 تا در 354500 باز دارم. و قصد دارم در روز دوشنبه اگر ديدم قيمت ها بالاتر بروند روز سه شنبه هم 10 تا ديگه و همينطور تا پايان هفته. فكر نكنم فعلا قيمتها از 1435 بالاتر بروند. يعني سكه نقدي حدودا حداكثر تا 354 هزارتومن جا براي افزايش داره. ولي با افزايش روز دوشنبه ميشه دي رو در روز سه شنبه تا 360 هزار فروخت.
نظر دوستان درباره اين استراتژي چيه؟
goldtrader24
December 5th, 2010, 10:42
دوستان من كم كم در حال بازكردن پوزيشن فروش در دي ماه هستم. البته پلكاني. فعلا يه 10 تا در 354500 باز دارم. و قصد دارم در روز دوشنبه اگر ديدم قيمت ها بالاتر بروند روز سه شنبه هم 10 تا ديگه و همينطور تا پايان هفته. فكر نكنم فعلا قيمتها از 1435 بالاتر بروند. يعني سكه نقدي حدودا حداكثر تا 354 هزارتومن جا براي افزايش داره. ولي با افزايش روز دوشنبه ميشه دي رو در روز سه شنبه تا 360 هزار فروخت.
نظر دوستان درباره اين استراتژي چيه؟
سلام
جناب اسدی نیا ، چه دلایلی در بازار دیدید که احتمال می دهید طلا از 1435 بالاتر نرود ؟
و اگر بخواهد کاهش قیمت داشته باشد چه مقدار کاهش را مد نظر دارید ؟
Asadinia
December 5th, 2010, 10:54
گلدتريدر عزيز من اعتقاد دارم در جو كنوني طلا قطعا تا 1470 تا 1500 بالا خواهد رفت ولي اين قيمتها حدود 2 ماه زمان نياز دارند تا تاچ شوند. كوتاه مدت شخصا 1435 تا 1450 رو حداكثر قيمت طلا ميدونم و استراتژيم استفاده از تفاوت قيمت سكه نقدي و آتي با توجه به ماه محرم است. قصدم باز كردن پزيشنهاي فروش با متوسط قيمت 357 تا 360 هزارتومن در دي ماه است. اگر در اين زمان اونس تا 1390 پايين بيايند كه ديگه عاليه. گمون نكنم از 1390 پايين تر و از 1450 بالاتر بره تا 3 هفته آينده.
sohrabibroker
December 5th, 2010, 11:45
با سلام خدمت جناب سهرابی
شما نوشته اید هر قرار داد آتی سکه برابر با یک لات است ، ولی با محاسباتی که من انجام داده ام به نتیجه زیر رسیدم ، لطفا نظر بدهید اشتباه من در چیست ؟ .
هر سکه تقریبا معادل 235334/0 انس و ده عدد معادل 35334/2 انس است .
هر لات معادل 100 انس بنابراین هر قرار داد آتی چون برابر 35334/2 انس است در نتیجه برابر 0235334/0 لات است .
با تشکر فراوان
سلام
در معاملات آتی هر لات معادل 10 عدد سکه طرح جدید {امامی } می باشد و بابت 1 لات شما 250 هزار تومان وجه تضمین پرداخت می کنید
سال پیش که قیمت 250 هزار بود دیگه بورس وجه تضمین را اضافه نکرد "لوریج 10 قدیم به لوریج 14 رسیده"
در بازار نقدی 350 هزار تومان باید بپردازی تا یک سکه بخری "اینجا با 250 هزار 10 سکه می خرید یا می فروشید
gold24
December 5th, 2010, 13:41
گلدتريدر عزيز من اعتقاد دارم در جو كنوني طلا قطعا تا 1470 تا 1500 بالا خواهد رفت ولي اين قيمتها حدود 2 ماه زمان نياز دارند تا تاچ شوند. كوتاه مدت شخصا 1435 تا 1450 رو حداكثر قيمت طلا ميدونم و استراتژيم استفاده از تفاوت قيمت سكه نقدي و آتي با توجه به ماه محرم است. قصدم باز كردن پزيشنهاي فروش با متوسط قيمت 357 تا 360 هزارتومن در دي ماه است. اگر در اين زمان اونس تا 1390 پايين بيايند كه ديگه عاليه. گمون نكنم از 1390 پايين تر و از 1450 بالاتر بره تا 3 هفته آينده.
با سلام جناب اسدی نیا
با قسمت پلکانی موافقم
ماه محرم قرار چه اتفاقی بیفته ؟قیمت سکه با با قیمت طلایی اون برابراست باز اگه شمش بودباز یه امیدی وجود داشت.
جنس خریدارها عوض شده در پریود قبلی قیمت نزدیک قبل از عید قربان من پستی زدم و پیش بینی افزایش قیمت تا 16 nov کردم مبنای پیش بینی تماس با کشورهای عربی و استعلام وضیعیت بازار در هفته قبل از عید قربان بود(عید قربان بزرگترین عید سنی ها است) میزان خریدها وسفارشات فوق العاده بود مخصوصا در کویت اما بازار سقوط کرد
انجمنهای سرمایه - نمايش پست تنها - تحلیل سکه (بازار فیوچر) (http://forum.sarmaye.com/showpost.php?p=447594&postcount=214)
با توجه به شرایط یورو که یک حرکت اصلاحی انجام خواهد داد وضیعیت نرخ های بهره شرایط برای صعود اماده است.ماه پایانی سال کریسمس هم مزیدبر علت شده از طرفی خبر میرسد میزان تقاضا برای طلا بسیار بالاتر از عرضه است و بیشتر تقاضاها حالت سفته بازی نداره.در کل به نظر می رسد 1450 دلار برسه که سکه 360 هزار دور از انتظار نیست
اصطلاحی بین برنامه نویسها وجود دارد که میگویند کدت را نشان بده من به شخصه از این جسارت جنابعالی لذت بردم
Asadinia
December 5th, 2010, 14:15
گلد عزيز ممنون از نقدت والبته اظهار نظرتون.
بله جوهره اصلي اين استراتژي در پلكاني بودنش نهفته است. يعني هرچي بالاتر مي ره من كمي فروش ميزنم البته در بالاترين قيمت روز. بعد منتظر بالارفتن بيشتر هستم. حالا اين استراتژي بايد زماني آغاز شود كه رالي كوتاه مدت در مراحل پايانيش باشه. من گمون مي كنم اين رالي در كوتاه مدت در پايان راه قراردارد. يعني 1435 تا 1450. و اگر اين حرف درست باشد قطعا بايد تا 1400 دوباره پايين بياد تا بتونه تا 1500 رو طي كند. و مني كه رو به بالا طلارو فروختم ميانگينم بالاتر از نقدي است. در واقع اين سو استفاده از تفاوت نقدي و آتي هست كه در ايران وجود داره همين. اگر اين استراتژي رو درست اجرا كنيم قطعا يك سود معقولي رو در ماه خواهيم داشت.
بنابراين اين استراتژي بر 2 ستون استواره. يك پلكاني بودن فروش در زمان مناسب دوم استفاده از تفاوت قيمت آتي و نقدي.
paniz
December 5th, 2010, 15:34
سلام
در معاملات آتی هر لات معادل 10 عدد سکه طرح جدید {امامی } می باشد و بابت 1 لات شما 250 هزار تومان وجه تضمین پرداخت می کنید
سال پیش که قیمت 250 هزار بود دیگه بورس وجه تضمین را اضافه نکرد "لوریج 10 قدیم به لوریج 14 رسیده"
در بازار نقدی 350 هزار تومان باید بپردازی تا یک سکه بخری "اینجا با 250 هزار 10 سکه می خرید یا می فروشید
با تشکر فراوان از جناب سهرابی
با توجه به پاسخ شما متوجه شدم واحد لات در قرار داد های آتی با واحد لات در فارکس متفاوت است .
یک لات در قرار داد آتی سکه = 10 سکه
یک لات طلا در فارکس = 100 انس
sohrabibroker
December 5th, 2010, 16:19
دوستانی هستند در معاملات آتی تنها نکات منفی معاملات را در بازار ایران می بینند در حالی که کلی نکته مثبت هم داره "
قبل از عید غدیر پیشنهاد به فروش دادیم که اگر دوستان نظر به ریزش اونس طلا دارند "بیان سکه در اتی را سل کنند "
فرق بین 2 نفر که یکی در فارکس و دیگری در اتی سل گرفتند "روی طلا"
اونس 1355 سکه در آتی بود 352 هزار
اونس 1414 سکه در اتی 354 هزار http://ime.co.ir/Futures_fix/Futures_MarketWatch_FIX_fa.aspx?Code=GCDY89
این در حالی است که اگر این 60 دلار افزایش "60 دلار در ریزش می کرد "هم آن 14 هزار اختلاف سود می شد "هم ریزشی که سکه بازار نقدی از 60 دلار تاثیر می گرفت را فروشندگان نفع می بردند "حداقل 20هزار تومان روی هر سکه سود می کردند "که خریداران در این موقعیت کال مارجین می شدند
فروشندگان در آتی با کارمزد برای هر لات 26000 تومان در ضرر "
فروشنگان این ضرر را به راحتی می پذیرند " چون تحلیلشان درست در امده بوده " اگر اونس طلا همین جا ثابت بماند با توجه به اینکه سکه بازار نقدی 348500 می باشد "باز فروشنده تا سررسید دی ماه روی سود خواهد رفت "
3 هفته پیش دی ماه 14 هزار از قیمت نقدی بالاتر بود ولی الان 5000 تومان بالاتر می باشد "
از این پس فروشندگان باید تحلیل روی ریزش اونس طلا داشته باشند تا فروش را باز نگه دارند "یا دارایی فیزیکی سکه برای هر قرارداد 10 سکه در جیب داشته باشند "در غیر این صورت در روزهای آتی ریسک خریدار با فروشنده یکی خواهد شد "فقط به دلیل نزدیک شدن قیمت نقدی با دی ماه
hosein
December 5th, 2010, 18:48
با سلام
جناب سهرابی
اگر من پوزیشنی با موضع خرید یافروش برای اسفند باز کنم قیمت پایه وسودوزیان انرا چگونه باید در چارت زیر پیگیری کنم
با تشکر
http://up.iranblog.com/images/7fb5scex1kiqgt9xqyg4.png
gold24
December 5th, 2010, 18:50
با سلام
روز جمعه جناب گلد تریدر فایل پی دی اف میزان تغیر ذخایر سیزده ETF بزرگ طلاقرار داده بود (به صورت اپلود در سایت سرمایه)
منبع فایل سایت بیلیون دسک است که معرف دوستان عزیز می باشد
لینک http://www.thebulliondesk.com/content/prxmxxm/tbd/jimmy/ETF10%201203.pdf
قسمت اخر لینک 1203 تاریخ می باشد که با تغیر تاریخ می توان گزارش روزهای مختلف را دید
Asadinia
December 6th, 2010, 10:29
با مصاحبه برنانکه مبنی بر ادامه تزریق پول به بازار و اجرای همین سیاست توسط بانک مرکزی اروپا انتظار برای افزایش قیمت طلا همچنان ادامه دارد. مانور کره جنوبی دور جدیدش از امروز آغاز شده و دلار احتمالا برای این هفته تحت فشار است. بنابراین برای امروز و این هفته عوامل همگی موجب افزایش قیمت طلا هستند. شرکت MKS اعتقاد به افزايش قيمت طلا براي اين هفته دارد. و تحليلگر رويترز مي گويد اين افزايش مي تواند تا 1435 دلار بر هر اونس ادامه يابد.
http://graphics.thomsonreuters.com/WT/20100612084233.jpg
من اگر ببينم امروز روند مثبت قطعي باشد و پوزيشنهاي فروشم در دي با سود بسته شوند آنها رو مي بندم و دوباره بصورت پلكاني در قيمتهاي بالاتر شروع به فروش مي كنم.
sohrabibroker
December 6th, 2010, 11:21
با مصاحبه برنانکه مبنی بر ادامه تزریق پول به بازار و اجرای همین سیاست توسط بانک مرکزی اروپا انتظار برای افزایش قیمت طلا همچنان ادامه دارد. مانور کره جنوبی دور جدیدش از امروز آغاز شده و دلار احتمالا برای این هفته تحت فشار است. بنابراین برای امروز و این هفته عوامل همگی موجب افزایش قیمت طلا هستند. شرکت MKS اعتقاد به افزايش قيمت طلا براي اين هفته دارد. و تحليلگر رويترز مي گويد اين افزايش مي تواند تا 1435 دلار بر هر اونس ادامه يابد.
http://graphics.thomsonreuters.com/WT/20100612084233.jpg
من اگر ببينم امروز روند مثبت قطعي باشد و پوزيشنهاي فروشم در دي با سود بسته شوند آنها رو مي بندم و دوباره بصورت پلكاني در قيمتهاي بالاتر شروع به فروش مي كنم.
جناب اسدی نیا نظرت برای اسفند؟ خرید را در چه موقع مناسب می بینی؟
با توجه به اینکه روند اونس طلا در بلند مدت صعودی می باشد ما باید خرید را انجام دهیم و پوزیشن را باز نگه داریم "فقط باید با همفکری یکدیگر آن کف را تشخیص دهیم"
یادمان نرفته که همین قرار داد اسفند را با اونس 1420 دلار تا 385 خرید می کردند "و خریداران برای هر ماه فاصله تا سر رسید قرارداد 3 درصد قیمت را تعدیل داده بود "
sohrabibroker
December 6th, 2010, 11:34
حسین عزیز قیمت تسویه را می توانید در قسمتی که علامت گذاشتم ملاحظه کنید که همه روزه بعد از ساعت 18:30 رفرش می شود "که این قیمت را نسبت به قیمت خرید و فروش خود می سنجید
Asadinia
December 6th, 2010, 12:08
سهرابي عزيز نظرم براي صعود قيمت براي امروز است. مي خواهم اگر امروز خيلي بالا رفت قيمت فردا پله دوم فروش رو در دي ماه تكميل كنم. اگر هم تونستم پله اول فروشم رو در دي ببيندم با سود دوباره فردا پله اول فروش رو انجام بدم.
sohrabibroker
December 6th, 2010, 13:34
سهرابي عزيز نظرم براي صعود قيمت براي امروز است. مي خواهم اگر امروز خيلي بالا رفت قيمت فردا پله دوم فروش رو در دي ماه تكميل كنم. اگر هم تونستم پله اول فروشم رو در دي ببيندم با سود دوباره فردا پله اول فروش رو انجام بدم.
منظورم قرارداد اسفند است"برای خرید چه موقع ؟
Asadinia
December 6th, 2010, 15:11
سهرابي جان براي خريد اسفند گمونم همين امروز بايد توي پايين آغاز به خريد كرد.
Asadinia
December 7th, 2010, 10:09
دیروز با یقینی که به افزایش قیمتها پیدا کردم نخستین پله فروش در دی ماه را با اندک سودی بستم تا امروز یا فردا مجددا نخستین گام استراتژی فروش در قراردادهای آتی دیماه را بردارم.
Kambiz_T.A
December 7th, 2010, 20:44
با سلام
روند نزولی طلا آغاز شد
موفق و پیروز باشید
goldtrader24
December 7th, 2010, 21:00
با سلام
روند نزولی طلا آغاز شد
موفق و پیروز باشید
سلام
چرا ؟ به خاطر ریزش امروز ؟
dat_iran
December 7th, 2010, 21:11
به نظر من هم طلا پتانسیل نزول تا قیمت
1361 رو داره
dat_iran
December 7th, 2010, 21:16
طلا با وجود یک بار لمس کرد ن1407.7
در صورت عبور مجدد اردر فروشی رو به این صورت در نظر دارم
فروش در قیمت 1407
استاپ 1416.1
تارگت
1362
Kambiz_T.A
December 7th, 2010, 21:26
سلام
چرا ؟ به خاطر ریزش امروز ؟
با سلام
بخاطر شکسته شدن ساپورت قوی در قیمت 1410 دلار
موفق و پیروز باشید
sohrabibroker
December 8th, 2010, 11:04
http://af.reuters.com/article/metalsNews/idAFL3E6N600M20101208
gold24
December 8th, 2010, 11:41
با سلام
گزارش دیروز بیلیون دسک از تغیر ETF اطلاعات را از لینک زیر دانلود کتید تغیرات 790 کیلو مثبت است
TheBullionDesk.com (http://www.thebulliondesk.com/content/prxmxxm/tbd/jimmy/ETF10%201207.pdf)
kowsar
December 8th, 2010, 11:53
سلام
دوستان استخراج قیمت سکه بر مبنای قیمت دلارمرجع بانک مرکزی است یا قیمت دلار در بازار ازاد چون با 20 تومن تغییر هم نتیجه محاسبه بسیار تغییر میکند
gold24
December 8th, 2010, 12:13
سلام
دوستان استخراج قیمت سکه بر مبنای قیمت دلارمرجع بانک مرکزی است یا قیمت دلار در بازار ازاد چون با 20 تومن تغییر هم نتیجه محاسبه بسیار تغییر میکند
با سلام
قیمت دلار را 50 ریال معمولا زیر قیمت ازاد در نظر بگیر به طور مثال اکنون که ازاد 10640 ریال شما 10590 در نظر بگیردر کل نزدیک قیمت ازاد منطقی تر است البته این قانون با توجه به شرایط تفاوت قیمت ازاد و دولتی تغیر می کند
sohrabibroker
December 9th, 2010, 14:53
به اطلاع کلیه مشتریان معاملات آتی می رساند به دلیل قطعی برق در ساختمان بورس کالای ایران معاملات آتی از ساعت 15:40 عصر روز چهارشنبه مورخ 17/9/89 متوقف گردید .لذا نحوه تعیین قیمت تسویه روزانه طبق روال انجام خواهد شد.
http://ime.co.ir/DesktopModules/Fan.Modules.News/NewsDetail.aspx?tabID=0&ItemID=787&mid=2911
mehrdad1919
December 11th, 2010, 14:33
با سلام
با توجه به روند کاهش حجم ذخیره طلا یک هفته اخیر در سایت spdrgoldshares
1/298/03
1/297/73
1/295/30
1/293/78
1/289/83
آیا میتوان اینطور برداشت کرد که در این هفته آخر سال طلا اگر کاهشی هم نباشد افزایشی نخواهد بود؟
کلا تحلیل و نظر شما در مورد طلا و پیشبینی های قبلی برای 1500 و 1600 دلار تا آخر سال میلادی چیست؟
ممنون از تمام دوستان که زحمت میکشند و نتایج و نظراتشان را برای تازه کارها میگذارند.
mohsen4030
December 11th, 2010, 15:22
به نظر من برای این هفته طلا اول تا 1360 کاهش پیدا می کند.و بعد از ان حداکثرتا 1415 پیش می رود
Asadinia
December 13th, 2010, 10:07
امروز دوشنبه اول هفته تقاضای خوبی در بازار طلا بصورت فیزیکی وجود دارد و همین موضوع باعث شده قیمت ثابت بماند. این تقاضا در آسیا و اروپا در زمانهای کاهش قیمت باعث امیدواری بلند مدتیها در این بازار شده و کاهش قیمت را موقتی می دانند. اطلاعات خوب اقتصادی در امریکا و سایه سیاستهای انقباضی توسط دولت چین همچنان باعث تضعیف قیمت طلا هستند و البته تکنیکال هم این تضعیف را تایید می کند:
http://graphics.thomsonreuters.com/WT/20101312081916.jpg
تحلیلگر تکنیکال رویترز اعتقاد به احتمال کاهش تا ۱۳۵۰ دلار دارد و فعلا تا آن زمان قیمت را بین ۱۳۷۱ و ۱۳۹۵ در نوسان می داند.
نکته مهم باز تشکیل الگوی سروشانه در نمودار تکنیکال طلاست که باید به روند آن بسیار حساس باشیم.
به نظر من امروز بیشتر قیمت طلا باید در حال تثبیت و کمی کاهش بسر ببرد.
sohrabibroker
December 13th, 2010, 13:46
با سلام
با توجه به روند کاهش حجم ذخیره طلا یک هفته اخیر در سایت spdrgoldshares
1/298/03
1/297/73
1/295/30
1/293/78
1/289/83
آیا میتوان اینطور برداشت کرد که در این هفته آخر سال طلا اگر کاهشی هم نباشد افزایشی نخواهد بود؟
کلا تحلیل و نظر شما در مورد طلا و پیشبینی های قبلی برای 1500 و 1600 دلار تا آخر سال میلادی چیست؟
ممنون از تمام دوستان که زحمت میکشند و نتایج و نظراتشان را برای تازه کارها میگذارند.
اسپایدر و و دیگر صندوقها به نظرم فعلا مابین 1270 کف و 1480 سقف در حال نوسانگیری هستند "
به نظرم طلا را فقط باید در هفتگی تحلیل کرد و اینکه بگیم از نظر الیوت "یا سرو شانه " یا با یک فیبوناچی بگیم ریزش خواهد کرد " درست نیست "روی کالا بیشتر دوستان زمانی که وارد سل شده اند تمام سودی که از بازار گرفته بودند تقدیم بازار کرده اند "وقتی روند صعودی می باشد " چه کاریه که سل بگیریم "من بیشتر در معاملات فیوچر ایران یاد گرفتم که کالایی را که نداری نباید سل کنی " اگر نظر به ریزش داری "صبر و در کف خرید ...
افزایش نرخ بهره "تنها جلوی طلا را خواهد گرفت در بلند مدت
برای فیوچر ایران هم نظر به خرید قرارداد اسفند دارم ولی حالا نه
صبر می کنم قرار داد دی ماه به سررسی نزدیک تر شود "و اختلاف اسفند با نقدی کمتر شود "آن موقع اقدام به خرید " در معاملات دی ماه گفتیم اونس تا 1430 فروش روی 352 ریسکی نداره "که همانطور هم شد "الان برای قرارداد اسفند تحلیل معکوس دی ماه می باشد "بهمن ماه به بعد بازار نقدی سکه داغ میشه و آتی سکه افزایشی "این در حالتی هست که ریزش شدید روی اونس نداشته باشیم
Asadinia
December 18th, 2010, 10:49
دوستان نطرتون درمورد ايت تحليل چيه؟ اعتقاد به ريزش قيمت طلا تا 1317 دلار داره.
http://www.dailyfx.com/forex/technical/elliott_wave/gold/2010/12/17/eliottWaves_gold_2.html
sohrabibroker
December 18th, 2010, 19:41
دوستان نطرتون درمورد ايت تحليل چيه؟ اعتقاد به ريزش قيمت طلا تا 1317 دلار داره.
http://www.dailyfx.com/forex/technical/elliott_wave/gold/2010/12/17/eliottWaves_gold_2.html
روز پنج شنبه ذخایر اسپایدر 1283 "ولی...
روز جمعه چه خریدی کرده !!!!
در تصویر پایین حجم خرید را ببینید
فعلا کف هفته پیش رو" 1360 دلار "
dat_iran
December 18th, 2010, 21:57
طلا با وجود یک بار لمس کرد ن1407.7
در صورت عبور مجدد اردر فروشی رو به این صورت در نظر دارم
فروش در قیمت 1407
استاپ 1416.1
تارگت
1362
خوشبختانه تارگت خورد
dat_iran
December 18th, 2010, 21:59
دو حالت مختلفی که برای حرکت طلا احتال داره
1- صعود تا قیمت 1400
پوزیشن:
خرید در
1379
استاپ در
1360
تارگت
1400
حالت دوم که به توجه به اندیکس دلار (dx)
به نظرم محتمل تر هست
نزول تا 1335
پوزیشن :
فروش در1367
استاپ در
1375
تارگت
1335
اگه این حالت پیش بیاد شرایط خرید در کف هم مهیا میشه
tim1340
December 19th, 2010, 00:58
روز پنج شنبه ذخایر اسپایدر 1283 "ولی...
روز جمعه چه خریدی کرده !!!!
در تصویر پایین حجم خرید را ببینید
فعلا کف هفته پیش رو" 1360 دلار "
با سلام
دوست عزيزمETF ها نقش چنداني در تعيين قيمت طلا ندارند و حجم معاملات و تاثير انها بر روند قيمت بسيار كوچكتر از انست كه بعنوان مبناي اناليز قرار بگيرند.اصلا نميدانم چه شد كه اين اسپايدر بيكباره سوگلي طلاكاران ما شده و يا چه حكمتي است كه همه با چند صد كيلو خريد و يا فروش اين و يا ان ETF روند بازار را تشخيص ميدهند .سهم تمامي
ETF در معاملات روزانه كمتر از 5% است .
fxnike
December 20th, 2010, 07:20
با سلام
دوست عزيزمETF ها نقش چنداني در تعيين قيمت طلا ندارند و حجم معاملات و تاثير انها بر روند قيمت بسيار كوچكتر از انست كه بعنوان مبناي اناليز قرار بگيرند.اصلا نميدانم چه شد كه اين اسپايدر بيكباره سوگلي طلاكاران ما شده و يا چه حكمتي است كه همه با چند صد كيلو خريد و يا فروش اين و يا ان ETF روند بازار را تشخيص ميدهند .سهم تمامي
ETF در معاملات روزانه كمتر از 5% است .
معمولا چند تن خرید و فروش می کنند و خیلی کم پیش می آید که چند صد کیلو باشد . اگر مجموع 13 ETF بزرگ را در روز در نظر بگیرید که خیلی بیشتر می شود .
اینکه گفتید سوگلی تو ایران شده فکر کنم درست نیست چون خیلی وقت هست که سوگلی جهانی شده و قبل از اینکه تو ایران بخواهند درباره اینها صحبت کنند تو سایت های خارجی همیشه به روند این ETF ها توجه می کردند .
فکر نکنم منظور دوستمون این باشه که اینها روند را می سازند بلکه منظور این است که اگر اینها با این عظمتی که دارند وقتی ترجیح می دهند 2 تن فروش بکنند حتما یک چیزی می دانند و اگر به دقت روند خرید و فروش اینها را دنبال کنید خیلی ساده متوجه می شوید که چقدر اینها تو کارشون زرنگ هستند . لینک زیر را ببینید و روی چارت نگاه کنید چه روزهایی خرید می کردند و چه روزهایی فروش می کردند بعد نتیجه گیری کنید .
http://www.exchangetradedgold.com/assets/dynamic/ETG/GLD_US_archive_ETG.csv
از این موضوع بگزریم به نظر دوستان اگر قیمت دلار بعد از این طرح یارانه ها تو ایران افزایش پیدا کنه آیا قیمت طلا یک جهش صعودی نمی گیرد ؟ من فکر می کنم دلار از رقم فعلی افزایش داشته باشه و تا مدتی شاید قیمت سکه تو ایران با نرخ جهانی همزمان نباشه . نظر شما چیه ؟
Asadinia
December 20th, 2010, 10:58
همانطور که دیروز عنوان شد احتمال اینکه امروز یعنی اولین روز هفته طلا با صعود قیمت آغاز نماید زیاد است و تا به این لحظه که اول وقت است و هنوز بازارهای اروپایی و امریکایی باز نشده اند قیمت طلا ۱۰ دلار نسبت به دیروز افزایش یافته. علت این افزایش بحران کره و اروپا است و سپس علل تکنیکال. شما اگر به Stoch نمودار اين وبلاگ توجه فرماييد دقيقا متوجه اين علت ميشديد. اگر امروز قيمت بالاي 1380 دلار بسته شود راه براي افزايش تا 1394 باز مي شود. 1380 دلار 50% فيبوناچي نمودار تكنيكال طلاست.
امروز تريدرهاي آسيايي هم تا حدود زيادي به افزايش قيمت طلا در كوتاه مدت اميدوارند.
الحمدالله ديروز و پريروز تمام پوزيشنهاي فروشم در اسفند ماه را بستم.
Ali2e7a
December 20th, 2010, 11:37
سلام دوست عزیز
یه نکته ای رو میخواستم یاداوری کنم و اینکه این خریدو فروش ETF ها نوش دارو پس از مرگ سهرابه. شما فقط می تونین تحلیل کنید که اِ دیروز 10 دلار رفت بالا واسه این بوده که SPDR چند تن طلا خریده و قدرت پیش بینی نداره چون وقتی ما می فهمیم که خریده دیگه تاثیر خودشو گذاشته و رفته بالا قیمت.
پس بی تاثیر نیست حتما تاثیر داره از این دیتایی که شما دادین هم معلومه که تاثیر داره اما اینکه فکر کنیم اِ ETF ها خرید کردن پس داره میره بالا غلطه چون اونا هم زرنگ تر از این حرفان که با این کاراشون سیگنال بدن به بازار که آره ما می خوایم 10 تون دیگه هم بخریم ولی امروز فقط یه تونشو خریدیم پس قیمت می خواد بره بالا یا اینکه ما پیش بینی می کنیم بره بالا پس یه تون امروز می خریم......نه مسلماً اینطور نیست. تنها استفاده ای که از این دیتا ها میشه کرد همون تحلیل گذشته است که بدم نیست واسه همین خیلی جاها از دیتای ETF ها استفاده میشه.موفق باشید.
معمولا چند تن خرید و فروش می کنند و خیلی کم پیش می آید که چند صد کیلو باشد . اگر مجموع 13 ETF بزرگ را در روز در نظر بگیرید که خیلی بیشتر می شود .
اینکه گفتید سوگلی تو ایران شده فکر کنم درست نیست چون خیلی وقت هست که سوگلی جهانی شده و قبل از اینکه تو ایران بخواهند درباره اینها صحبت کنند تو سایت های خارجی همیشه به روند این ETF ها توجه می کردند .
فکر نکنم منظور دوستمون این باشه که اینها روند را می سازند بلکه منظور این است که اگر اینها با این عظمتی که دارند وقتی ترجیح می دهند 2 تن فروش بکنند حتما یک چیزی می دانند و اگر به دقت روند خرید و فروش اینها را دنبال کنید خیلی ساده متوجه می شوید که چقدر اینها تو کارشون زرنگ هستند . لینک زیر را ببینید و روی چارت نگاه کنید چه روزهایی خرید می کردند و چه روزهایی فروش می کردند بعد نتیجه گیری کنید .
http://www.exchangetradedgold.com/assets/dynamic/ETG/GLD_US_archive_ETG.csv
از این موضوع بگزریم به نظر دوستان اگر قیمت دلار بعد از این طرح یارانه ها تو ایران افزایش پیدا کنه آیا قیمت طلا یک جهش صعودی نمی گیرد ؟ من فکر می کنم دلار از رقم فعلی افزایش داشته باشه و تا مدتی شاید قیمت سکه تو ایران با نرخ جهانی همزمان نباشه . نظر شما چیه ؟
Asadinia
December 20th, 2010, 12:56
مانور نظلمي كره جنوبي
ظاهرا این مانور به علت مه آلود بودن هوا به تاخیر افتاده. بنابراین نباید امروز از طلا انتظار زیادی داشت و شاید نتواند بالای ۱۳۸۰ بسته شود. البته شاید و فقط شاید.
http://www.marketwatch.com/story/south-korea-drill-reportedly-delayed-by-fog-2010-12-19
sohrabibroker
December 20th, 2010, 15:00
آیا تفاوتی بین 2 چارت زیر می بینید؟
تنها در قیمت یکی 1384 دلار و دیگری 133 دلار "اما از نظر شکلی یکی می باشند
اونس 1330 دلار" سهام اسپایدر 130 دلار کف زد " و همزمان با اونس شروع به صعود کرد
اونس 1330 دلار صندوق ها شروع به خرید کردند "اونس که به بالای 13400 دلار رسید "فروش..."همزمان با خرید و فروش "در روزهای بعد هم بازار به همان جهت ...
حال این نوسانگیری که صندوقها می کنند "کم پولیه؟!!!آن هم در این مقدار !
یاد آور می شوم ذخیره طلایی صندوقها ی طلا روز جمعه به بالاترین حجم تاریخی خود رسیده بالای 2100 تن
dat_iran
December 20th, 2010, 17:41
دو حالت مختلفی که برای حرکت طلا احتال داره
1- صعود تا قیمت 1400
پوزیشن:
خرید در
1379
استاپ در
1360
تارگت
1400
حالت دوم که به توجه به اندیکس دلار (dx)
به نظرم محتمل تر هست
نزول تا 1335
پوزیشن :
فروش در1367
استاپ در
1375
تارگت
1335
اگه این حالت پیش بیاد شرایط خرید در کف هم مهیا میشه
پوزیشن خرید فعال هست
انتقال استاپ به نقطه ورود
یه گاف هم تو سیگنال وجود داره
محل استاپ خرید همون طور که تو عکس تیک زدم 1370 هست
که به اشتباه 1360 تایپ شده
sohrabibroker
December 20th, 2010, 19:40
اطلاعیه آغاز معاملات قراردادهای آتی سکه طلا تحویل اردیبهشت ماه سال 90
بدینوسیله به اطلاع فعالان و کارگزاران قراردادهای آتی می رساند:
معاملات قراردادهای آتی سکه طلای تمام بهار آزادی طرح امام (ره) با سررسید اردیبهشت ماه 1390 ، از روز شنبه 4 دی ماه 1389 اجرایی و قابل معامله خواهد بود.
http://ime.co.ir/DesktopModules/Fan.Modules.News/NewsDetail.aspx?tabID=0&ItemID=794&mid=2911
Asadinia
December 25th, 2010, 12:56
از نظر تکنیکال به اعتقاد من باید در طلا یک تصحیح خوب حداقل تا ۱۳۵۰ دلار صورت بگیرد تا راه برای صعود بیشتر فراهم گردد.ولی از نظر فاندامنتال واقعا هر زمان طلا ۱۰ تا ۲۰ دلار پایین میاد خریدارها هجوم میاورند و باز قیمتها را با بالای ۱۳۸۰ میرسانند. این یک سیگنال خرید و افزایش قیمت است و این پیام را از بازار به ما می دهد که تریدرها اعتقاد دارند قیمت طلا در این سطوح ارزشمند است و زمان زیادی با افزایش قیمتها فاصله نداریم.
به هر جهت یا طلا در سال جدید به یکباره صعود می کند یا بعد از یک تصحیح مناسب این افزایش صورت می گیرد. باید صبر کرد و دید در سال آینده میلادی طلا کدام راه را در پی خواهد گرفت.
Asadinia
December 25th, 2010, 15:09
سرانجام چین مجبور شد موثرترین سلاح خود برای مبارزه با تورم را بکار برد و نرخ بهره در این کشور را تا یک چهارم درصد بالا ببرد.
لینک خبر:
http://www.bloomberg.com/news/2010-12-25/china-raises-interest-rates-by-25-basis-points-in-bid-to-curb-inflation.html
marjan it
December 25th, 2010, 17:15
سرانجام چین مجبور شد موثرترین سلاح خود برای مبارزه با تورم را بکار برد و نرخ بهره در این کشور را تا یک چهارم درصد بالا ببرد.
لینک خبر:
http://www.bloomberg.com/news/2010-12-25/china-raises-interest-rates-by-25-basis-points-in-bid-to-curb-inflation.html
فکر میکنید با تعطیلات آخر سال بحرکتی در بازار ایجاد بکنه؟
sohrabibroker
December 27th, 2010, 14:39
دوستانی هستند در معاملات آتی تنها نکات منفی معاملات را در بازار ایران می بینند در حالی که کلی نکته مثبت هم داره "
قبل از عید غدیر پیشنهاد به فروش دادیم که اگر دوستان نظر به ریزش اونس طلا دارند "بیان سکه در اتی را سل کنند "
فرق بین 2 نفر که یکی در فارکس و دیگری در اتی سل گرفتند "روی طلا"
اونس 1355 سکه در آتی بود 352 هزار
اونس 1414 سکه در اتی 354 هزار http://ime.co.ir/Futures_fix/Futures_MarketWatch_FIX_fa.aspx?Code=GCDY89
این در حالی است که اگر این 60 دلار افزایش "60 دلار در ریزش می کرد "هم آن 14 هزار اختلاف سود می شد "هم ریزشی که سکه بازار نقدی از 60 دلار تاثیر می گرفت را فروشندگان نفع می بردند "حداقل 20هزار تومان روی هر سکه سود می کردند "که خریداران در این موقعیت کال مارجین می شدند
فروشندگان در آتی با کارمزد برای هر لات 26000 تومان در ضرر "
فروشنگان این ضرر را به راحتی می پذیرند " چون تحلیلشان درست در امده بوده " اگر اونس طلا همین جا ثابت بماند با توجه به اینکه سکه بازار نقدی 348500 می باشد "باز فروشنده تا سررسید دی ماه روی سود خواهد رفت "
3 هفته پیش دی ماه 14 هزار از قیمت نقدی بالاتر بود ولی الان 5000 تومان بالاتر می باشد "
از این پس فروشندگان باید تحلیل روی ریزش اونس طلا داشته باشند تا فروش را باز نگه دارند "یا دارایی فیزیکی سکه برای هر قرارداد 10 سکه در جیب داشته باشند "در غیر این صورت در روزهای آتی ریسک خریدار با فروشنده یکی خواهد شد "فقط به دلیل نزدیک شدن قیمت نقدی با دی ماه
بازار نقدی سکه 352 هزار می باشد "سکه در اتی زیر 350 معامله شد "
این همانی هست که خریداران 45 روز پیش 14 هزار بالای نقدی می خریدند و حالا در ضرر رفته اند "
حال اگر اونس را تحلیل کردید که نزول نمی کند "در 2 حالت دیگر {ثابت یا صعودی }خریدارانی که زیر 350 در اتی خرید کنند روی سود خواهند رفت "
Zolgharnein
December 27th, 2010, 23:51
این همانی هست که خریداران 45 روز پیش 14 هزار بالای نقدی می خریدند و حالا در ضرر رفته اند "
حال اگر اونس را تحلیل کردید که نزول نمی کند "در 2 حالت دیگر {ثابت یا صعودی }خریدارانی که زیر 350 در اتی خرید کنند روی سود خواهند رفت "
سلام.دوست گلم چند بار این پست شما رو خوندم ولی بازم متوجه نشدم.میشه لطف کنید ساده تر توضیح بدید.متشکرم
Asadinia
December 28th, 2010, 11:46
خریدارها سرانجام موفق شدند به کمک کاهش دلار قیمت طلا را بالای ۱۳۹۰ دلار تثبیت کنند. واقعا همانطور که عرض شد این خریدها آینده طلا را تضمین می کنند. فعلا قیمت بین ۱۳۸۰ دلار و ۱۳۹۲ دلار یعنی ۳۸٪ و ۵۰٪ فیبوناچی گرفتار شده که این محدودیت به نظر من خیلی دوام نخواهد آورد و به احتمال زیاد قیمتهای بالای ۱۴۰۰ را خواهیم دید.
تحلیلگر تکنیکال رویترز اعتقاد به صعود تا ۱۴۱۰ دلار دارد:
http://graphics.thomsonreuters.com/WT/20102812091704.jpg
به نظر من ۱۴۰۸ دلار بسیار مهم است. در صورت فتح موفقیت آمیز این سطح به احتمال زیاد ۱۵۰۰ دلار را در ۳ ماهه ابتدای سال خواهیم دید.
sohrabibroker
December 28th, 2010, 14:28
سلام.دوست گلم چند بار این پست شما رو خوندم ولی بازم متوجه نشدم.میشه لطف کنید ساده تر توضیح بدید.متشکرم
سلام
بازار نقدی سکه 350 هزار تومان بود "و بازار اتی سکه دی ماه 364 هزار تومان "یعنی سکه در بازار آتی 14 هزار تومان گران تر از قیمت سکه در بازار تهران بود "
http://ime.co.ir/Futures_fix/Futures_MarketWatch_FIX_fa.aspx?Code=GCDY89
Asadinia
December 29th, 2010, 11:09
بالاخره اومد بالاي 1400 ولي هنوز 1408 فتح نشده.
Zolgharnein
December 29th, 2010, 12:08
سلام
بازار نقدی سکه 350 هزار تومان بود "و بازار اتی سکه دی ماه 364 هزار تومان "یعنی سکه در بازار آتی 14 هزار تومان گران تر از قیمت سکه در بازار تهران بود "
بالاخره اومد بالاي 1400 ولي هنوز 1408 فتح نشده.
Sohrabibroker اقا متشکرم.ببخشید من دکمه تشکرم ندارم
Asadinia خان الان 1408 رو گذروند.تا چند بالا بره تثبیت شده ست؟
Asadinia
December 29th, 2010, 13:03
فقط تونست 1408 رو تاچ كنه هنوز نتونسته موفقيت آميز عبور كنه.
sohrabibroker
December 29th, 2010, 14:35
خریدهایی که زیر 350 انجام شد "در سود خوبیه "
احتمال اینکه بازار رو به بالا بشه "زیاده "
بازار نقدی خوب داغ کرده "صحبت سکه 360 هزار تومانه"و 357 هم می خرن!!!
همیشه باید نگاهی به بازار نقدی هم داشته باشیم "فقط نباید نگاه به اونس باشه
اگر با این اختلاف بازار آتی زیر نقدی بماند "خریداران قراردادهای دورتر که برای هر دوره 10 هزار تومان روی سکه افزایش نرخ می دهند "باید فکری به حال خود کنند !!!
mehrdad1919
December 31st, 2010, 00:54
سکه رکورد جدید 360 هزار تومانی را زد (http://www.donya-e-eqtesad.com/Default_view.asp?@=238003)
(http://www.donya-e-eqtesad.com/Default_view.asp?@=238003)
قیمت سکه 5000 تومان دیگر افزایش یافت. هر قطعه سکه بهار آزادی روز گذشته با 5000 تومان افزایش به نرخ فروش 360 هزار تومان دست یافت. نرخ 359 هزار و 400 تومان نیز برای آن از سوی برخی منابع ذکر شده است. با دست یابی سکه به رکورد جدید 360 هزار تومانی قیمت، طی یک سال گذشته (8 دی ماه 88 تا کنون) قیمت سکه از حد 267 هزار تومان با 93 هزار تومان افزایش 83/34 درصد رشد قیمت را ثبت کرده است. طی این مدت بهای هر اونس در بازارهای جهانی از 1104 دلار به 1405 دلار افزایش یافته که ضمن افزایش 301 دلاری قیمت بیش از 27 درصد رشد قیمت داشته است. در این مدت یک ساله قیمت دلار آمریکا از نرخ 1005 تومان ضمن گذر از گردنه 1250 تومانی مهرماه به نرخ 1078 تومان در روز گذشته رسید که با 73 تومان افزایش قیمت تنها 7 درصد سود نصیب پساندازکنندگان خود کرده است. روز گذشته قیمت سکه طرح قدیم نیز با 3000 تومان افزایش به 388 هزار تومان رسید. قیمت این سکه از سوی برخی منابع خبری 390 هزار و 400 تومان نیز اعلام شده است .نیم سکه و ربع سکه نیز با افزایش قیمت 2000 تومانی و 1000 تومانی به ترتیب به نرخ 179 هزار تومان و 90 هزار تومان به خریداران عرضه شد.نیم سکه و ربع سکه قیمتهای دیگری نیز در بازار داشت. از سوی برخی منابع قیمت 180 هزار تومان برای نیم سکه و 90 هزار و 600 تومان برای ربع سکه اعلام شد. در بازار ارز اغلب ارزها با افت قیمت مواجه بودند. یورو 4 تومان، دلار 2 تومان و پوند انگلیس نیز 2 تومان افت قیمت داشتند و به ترتیب 1410 به نرخ تومان، 1078 تومان و 1688 تومان دست یافتند. در عوض در این بازار هر صد ین ژاپن با 20 تومان افزایش نرخ فروش 1310 تومان را ثبت کرد. طی روز های اخیر قیمت طلا با نوسان شدیدی همراه بوده است. ادامه نگرانیها در خصوص بحران مالی اروپا، بارش شدید برف و یخبندان در اروپا و آمریکا در تعطیلات آخر سال میلادی، فروش اوراق قرضه در آمریکا و افزایش نرخ بهره در چین که البته از نظر برخی کارشناسان برای كنترل تورم در این کشور کافی نیست و همچنین افزایش قیمت نفت فراتر از 90 دلار قیمت طلا را به سرعت افزایش داده است.
http://www.donya-e-eqtesad.com/Default_view.asp?@=238003
ehsanx
January 1st, 2011, 12:40
وقتی سکه نقدی 360 یا حتی 364 و 366 هست، چرا قیمت اتی دیماه بالاتر از 358 یا نهایا 358.5 نمیره؟
Asadinia
January 1st, 2011, 12:49
احسان عزيز از اين بي منطقي ها در بازار زياده. البته در اين يك مورد شايد برخي گمون مي كنند كه با باز شدن بازارهاي جهاني در سال جديد و برگشتن بازيگران اصلي شايد بازار طلا با پديده شناسايي سود مواجه شود و قيمت تا 1390 فرو بريزه.
sohrabibroker
January 1st, 2011, 16:57
وقتی سکه نقدی 360 یا حتی 364 و 366 هست، چرا قیمت اتی دیماه بالاتر از 358 یا نهایا 358.5 نمیره؟
کم کم به نقدی خواهد رسید "یه عده دارن شناسایی سود می کنند و نفرات جدید دارن با قیمت 7000 زیر نقدی تازه وارد میشن "و تا به نقدی هم نرسه فروشنده نیستند "باید فرصت داد تا آتی به تعادل برسه "تعداد قراردادها هم کم نیست!!!
یه تعداد از مشتریان بازار نقدی 364 یا بالاتر می فرئشند و آتی خرید می کنند این دست مشتریان تنها اختلاف بین 2 بازار را خواهند گرفت و بیشتر از آن هم نمی خوان "کار دونسته "
ehsanx
January 1st, 2011, 20:56
ممنونم :-)
این هفته هم مثل همیشه بازار دوشنبه صبح باز میشه؟
"بازیگران اصلی" روز اول شروع بازار برمیگردند، یا احتمالا چند روزی رو در تعطیلات هستند؟
Zolgharnein
January 5th, 2011, 00:20
خوب دوستان، طلا هم که پوکید!! ببینیم فردا رفلکس بازار چطوریه؟
sohrabibroker
January 8th, 2011, 14:10
قیمت هر اونس طلا در 9 سال گذشته "{آخرین روز سال}
بهزاد اقبالی
January 9th, 2011, 11:57
آقایون و خانومای محترم با عرض سلام مجدد.
ما هی میخوایم بیام اینجا یاد بگیریم فشار درسی و کاری نمیزاره.
یک سوال ابتدایی بپرسم با اجازه همگی
چطوری میشه دیتای بورس کالا رو تو متا تریدر یا متا استاک وارد کرد؟
یادمه قبلا این کارو چند نفر انجام داده بودن.
sohrabibroker
January 9th, 2011, 15:02
آقایون و خانومای محترم با عرض سلام مجدد.
ما هی میخوایم بیام اینجا یاد بگیریم فشار درسی و کاری نمیزاره.
یک سوال ابتدایی بپرسم با اجازه همگی
چطوری میشه دیتای بورس کالا رو تو متا تریدر یا متا استاک وارد کرد؟
یادمه قبلا این کارو چند نفر انجام داده بودن.
سلام جناب اقبالی "
در معاملات آتی سکه زیاد به دیتا نگاه نکنیم بهتره "
جواب نمی ده "اگر تنها نرخ نقدی سکه را هر روز پیگیر باشید و در اونس را تحلیل کنید "جواب بهتری می گیرید "به نظر من این کار به حاشیه رفتنه "
چون نرخ دلار "قیمتهای دستوری دولت روی کالاها "و ارز "همین دلایل کافیه " تا دیتا تاثیری در تحلیل معامله گران نداشته باشه "
در آتی علاوه بر تحلیل اونس "باید رفتار شناس هم باشید "که حرکت بعدی دولت چی می تونه باشه "آیا دلار را به قیمت واقعی میرسونه یا نه "این قیمت واقعی با سیاستهای دولت فعلی رو به پایینه یا رو به بالا "
مثالی می زنم ":روز چهر شنبه 2 هفته پیش " با اونس 1420 دلار "با نرخ دلار ثابت "سکه را 352 عرضه می کنه "
باز روز شنبه با همان اونس 1420 دلار و دلار ثابت "نرخ میده 359 هزار باز روز یکشنبه که بازار جهانی تعطیله نرخ میده 500 تومان بالای نرخ دیروزش "359500
حال آیا این دیتا کارایی دارد؟
دوستانی که معامله گر فیوچر هستند "اعلام کردند که چرا دولت اطلاع رسانی نکرده این افزایش قیمت ار داده "گفتند کسانی که روز چهارشنبه خرید کردند رانت داشتند " که من قبول ندارم چون همان روز چهرشنبه به این عزیزان اعلام کردیم بازار داغ کرده احتمال رو به بالا شدن اتی هست !
باز در موقعیت فروش باقی ماندند و الان در ضرر "این فرصت را بازار داد "الارم خرید را داده بود " دوستان باید حداقل با 1 لات در جهت تحلیل خود پوزیشن بگیرند تا در جو بازار آتی قرار بگیرند "
sohrabibroker
January 9th, 2011, 16:09
همین امروز هم اگر به اونس نظر دارید که بالا خواهد رفت{در یک هفته آینده } یا حداقل ثابت روی 1370 دلار خواهد ماند "قرارداد دی ماه را خرید کنید روی 355 " و روز شنبه یا با 3 هزار تومان سود حتمی آفست شوید "در حال حاظر سکه نقدی بالای 358 هزار می باشد "در روز سررسید اتی به نقدی خواهد رسید " اگر دوستانی دارید که قصد خرید سکه دارند "پیشنهاد دهید در آتی زیر قیمت نقدی خرید کنند
بهزاد اقبالی
January 9th, 2011, 16:14
همین امروز هم اگر به اونس نظر دارید که بالا خواهد رفت{در یک هفته آینده } یا حداقل ثابت روی 1370 دلار خواهد ماند "قرارداد دی ماه را خرید کنید روی 355 " و روز شنبه یا با 3 هزار تومان سود حتمی آفست شوید "در حال حاظر سکه نقدی بالای 358 هزار می باشد "در روز سررسید اتی به نقدی خواهد رسید " اگر دوستانی دارید که قصد خرید سکه دارند "پیشنهاد دهید در آتی زیر قیمت نقدی خرید کنند
آقای سهرابی این رو چطور محاسبه کردید؟
sohrabibroker
January 9th, 2011, 16:34
آقای سهرابی این رو چطور محاسبه کردید؟
محاسبه خاصی نداره !!!
بازار آتی ساده تر ازاونی هست که فکر می کنید "
امروز هم بانک نرخ سکه را با اونس تعطیل بالاتر از قیمت دیروز اعلام کرده "این چه دلیلی می تونه داشته باشه "
وقتی آتی زیر فی نقدی هست " کسانی که نقدینگی دارند باید وارد بازار آتی شوند و خرید کنند تا جایی که آتی به نرخ نقدی برسد "همین ...
اگر هم اتی بالای نقدی می بود ما عرضه می کردیم تا قیمت در روز تسویه به نقدی برسد
Zolgharnein
January 9th, 2011, 23:12
محاسبه خاصی نداره !!!
امروز هم بانک نرخ سکه را با اونس تعطیل بالاتر از قیمت دیروز اعلام کرده "این چه دلیلی می تونه داشته باشه "
وقتی آتی زیر فی نقدی هست " کسانی که نقدینگی دارند باید وارد بازار آتی شوند و خرید کنند تا جایی که آتی به نرخ نقدی برسد "همین ...
سلام.منظور شما اینه که سکه تحویل بگیریم و تو بازار با نرخ بالاتر بفروشیم؟ چون فرمودید کسانی که نقدینگی دارند این به ذهنم رسید. اگر نه هم که هیچ تضمینی وجود ندارد آتی به نرخ ازاد برسه ، شاید سکه افت کنه و بره زیر آتی.اینطور نیست؟
پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگزارم
masoud123
January 10th, 2011, 11:15
محاسبه خاصی نداره !!!
سلام
جناب سهرابی میشه سایتی که قیمت سکه رو میگیرید اعلام کنید. منظورم سایت اون عکسی هست که قرار دادید. :blush:
موفق باشید.
sohrabibroker
January 10th, 2011, 13:59
سلام.منظور شما اینه که سکه تحویل بگیریم و تو بازار با نرخ بالاتر بفروشیم؟ چون فرمودید کسانی که نقدینگی دارند این به ذهنم رسید. اگر نه هم که هیچ تضمینی وجود ندارد آتی به نرخ ازاد برسه ، شاید سکه افت کنه و بره زیر آتی.اینطور نیست؟
هم میشه نقدینگی بیارید از آتی خرید کنید و در بازار نقدی بالاتر بفروشید "هم اینکه تنها ریسکش را بپذیرید "و آتی زیر نقدی خرید کنید و در روز تسویه که به نقدی رسید قراردادتون را آفست کنید "بله هیچ تضمینی نیست که روز تسویه آتی به نقدی برسه "ولی به شخصه نفراتی را می شناسم "و دوستانی داریم که روز تسویه آتی را به نقدی نزدیک خواهیم کرد "و اختلاف با نقدی 1000 تومان خواهد رسید "ولی من هیچ تضمینی هم نمی دم که روز تسویه 5000 زیر نقدی نباشه "شما می تونید هیچ پوزیشنی روی دی ماه نگیرید و تنها این دور تماشاگر باشید و اگر دیدید 2 دوره این تست جواب داد که...
سلام
جناب سهرابی میشه سایتی که قیمت سکه رو میگیرید اعلام کنید. منظورم سایت اون عکسی هست که قرار دادید. :blush:
موفق باشید.
قیمت سکه را در سایتهای بانک تجارت و بانک سپه می توانید پیگیری کنید
Tejaratbank
(http://www.tejaratbank.ir/portal/DeskTopModules/Currency/CurrencyAll.aspx?mID=1129)
بانک سپه
(http://www.banksepah.ir/DeskTopModules/Currency/CurrencyAll.aspx?mID=1928)
امروز نسبت به دیروز با اینکه زیاد اونس رشدی نکرده 1000 تومان افزایش داشتیم 359 هزار تومان
mehrdad1919
January 12th, 2011, 20:24
با سلام خدمت جناب سهرابی و دیگر دوستان
تا جایی که من میفهمم کارگذارانی که ما میتوانیم قرارداد را از طریق آنها باز و پیگیری کنیم؛ نقشی شبیه به نقش آی بی در فارکس را دارا هستند.
حالا اگر این درست هست شما شرایط این کار گذاران را چگونه مقایسه و انتخاب می کنید؟
فرض کنید می خواهید به من بگویید که با فلان کار گذار حساب باز کن. و من دارم می پرسم چرا؟
فرقش چی هست؟
آیا از دوستان که در اینجا می نویسند کسی کارگذار هست؟
ممنون میشوم اطلاعاتی در این مورد داشته باشم
goldtrader24
January 12th, 2011, 20:32
با سلام خدمت جناب سهرابی و دیگر دوستان
تا جایی که من میفهمم کارگذارانی که ما میتوانیم قرارداد را از طریق آنها باز و پیگیری کنیم؛ نقشی شبیه به نقش آی بی در فارکس را دارا هستند.
حالا اگر این درست هست شما شرایط این کار گذاران را چگونه مقایسه و انتخاب می کنید؟
فرض کنید می خواهید به من بگویید که با فلان کار گذار حساب باز کن. و من دارم می پرسم چرا؟
فرقش چی هست؟
آیا از دوستان که در اینجا می نویسند کسی کارگذار هست؟
ممنون میشوم اطلاعاتی در این مورد داشته باشم
مهرداد جان کارگزار یعنی خود بروکر . آی بی واسطه بین مشتری و کارگزار است و فکر نکنم تو بازار فیوچر ایران چیزی شبیه آی بی داشته باشیم . تو کارگزارهای خارجی که فیوچر کار می کنند امروز من از صبح دارم جستجو می کنم و جالب اینجاست تو کارگزاران فیوچر آی بی وجود نداره . فکر کنم آی بی فقط مربوط به بروکرهای فارکسی باشه .
البته خیلی روی حرفم مطمئن نیستم و اگر اشتباه می کنم دوستان یادآور شوند .
درباره تفاوت کارگزاران ایرانی جناب سهرابی اطلاعات کامل دارند و من فضولی نمی کنم :)
sohrabibroker
January 13th, 2011, 11:21
سلام به همه دوستان
ممنون از گلد تریدر عزیز"
نمیشه لقب آی بی را به کارگزار داد
شما باید کارگزارانی را انتخاب کنید که یک نفر مختص معاملات فیوچر گذاشته باشند که همیشه هم در دسترس باشند "اگر هم نبود کارمندان دیگر بتوانند به شما پاسخگو باشند
تنها این مشتریان فیوچر هستند که از کارگزاری خود راضی هستند و دوست یا آشنای خود را معرفی می کنند " من خودم از همان سال 87 تنها با 2 کاگزاری کار کردم و حال از هر دو راضی هستم "بوده در همان سال 87 به ضرر من هم پوزیشن گرفته اند خرید را جای فروش زده اند "آن هم روز 4 شنبه "و روز شنبه 1 میلیون تومان در ضرر رفته ام "و حرفی که به کارگزار زدم هیچ موقع یادم نمیره "گفتم ضرر شد برای من "سود شد 20 درصد از سود برای شما "و بعد از آن کارگزار آمد ضرر را بده گفتم حرف زدم پای حرفم هستم بعد از آن بود که کارگزاری برای جبران این ضرر به من "شروع به خدمات بهتر دادن و برخی مواقع راهنمایی های به موقع به من کرد "ومن تا به الان به کارگزار وفادار مانده م "
شما باید بری حضوری بورس کالا "5 تا کارگزاری صحبت کنی و یکی را انتخاب ...
همان ابتدا هم می توانید اگر ناراضی بودید در صورتی که پوزیشن باز نداشته باشید کارگزار خود را در عرض 24 ساعت تغییر دهید
1. سرعت بالا "2 . سرعت بالا 3. سرعت بالا
goldtrader24
January 13th, 2011, 17:39
سلام جناب سهرابی
قبل از اینکه سوال کنم کمی تحقیق کردم ولی خیلی مطمئن نیستم . ببخشید که سوالات پیش پا افتاده می پرسم
- الان برای هر قرارداد آتی که شامل 10 سکه است مقدار کمیسیون 20 هزار تومان حساب می شود ؟
- در یک خبر خواندم اشخاص حقیقی نمی توانند معامله کنند . آیا این درست است ؟ یعنی من اگر بروم به یک کارگزاری و در خواست خرید بدهم قبول می کنند ؟
- برای ورود به بازار آتی و خرید فروش باید کار خاصی قبلش انجام بدهم و مراحلی دارد یا اینکه مستقیم بروم به یک کارگزاری و درخواست بدهم ؟
پیشاپیش تشکر می کنم از پاسختون
masoud123
January 13th, 2011, 18:10
سلام جناب سهرابی
قبل از اینکه سوال کنم کمی تحقیق کردم ولی خیلی مطمئن نیستم . ببخشید که سوالات پیش پا افتاده می پرسم
- الان برای هر قرارداد آتی که شامل 10 سکه است مقدار کمیسیون 20 هزار تومان حساب می شود ؟
- در یک خبر خواندم اشخاص حقیقی نمی توانند معامله کنند . آیا این درست است ؟ یعنی من اگر بروم به یک کارگزاری و در خواست خرید بدهم قبول می کنند ؟
- برای ورود به بازار آتی و خرید فروش باید کار خاصی قبلش انجام بدهم و مراحلی دارد یا اینکه مستقیم بروم به یک کارگزاری و درخواست بدهم ؟
پیشاپیش تشکر می کنم از پاسختون
سلام
برای هر قرارداد آتی (شامل 10 سکه بهار آزادی) کمیسیون مبلغ 2 هزارتومان بایت هر تراکنش(خرید یا فروش) گرفته میشه که در مجموع برای یک قرارداد مبلغ 4 هزارتومان می شود. (یعنی وقتی خریدی انجام میدهید 2 هزارتومان و وقتی هم قرارداد را تسویه می کنید هم 2 هزارتومان) که این مبلغ هم با یک تکون کوچیک 400 تومانی سکه، هزینه کمسیون درمیاد.
اشخاص حقیقی هم می توانند معامله کنند و مشکلی ندارد.
کار خاصی نداره جز یک سری کاغذ بازی و پرداخت مارجین اولیه که 250 هزاتومان برای هر قرارداد سکه باید نزد کارگزار بگذارید.
موفق باشید. :)
goldtrader24
January 13th, 2011, 18:40
سلام
برای هر قرارداد آتی (شامل 10 سکه بهار آزادی) کمیسیون مبلغ 2 هزارتومان بایت هر تراکنش(خرید یا فروش) گرفته میشه که در مجموع برای یک قرارداد مبلغ 4 هزارتومان می شود. (یعنی وقتی خریدی انجام میدهید 2 هزارتومان و وقتی هم قرارداد را تسویه می کنید هم 2 هزارتومان) که این مبلغ هم با یک تکون کوچیک 400 تومانی سکه، هزینه کمسیون درمیاد.
کار خاصی نداره جز یک سری کاغذ بازی و پرداخت مارجین اولیه که 250 هزاتومان برای هر قرارداد سکه باید نزد کارگزار بگذارید.
سلام
خیلی ممنونم مسعود عزیز
من فکر می کردم خیلی مراحل پیچیده تر است :laugh:
کمیسیون هم خیلی خوبه و کم است
- کاغذ بازی هایی که گفتید برای بار اول است و یا اینکه برای هر دفعه که می خواهم معامله کنم باید این کاغذ بازی را انجام بدهم ؟
- نرم افزار که ندارند ولی فکر کنم تلفنی هم بشود سفارش خرید یا فروش داد . درسته ؟
- وقتی سفارش خرید می دهم سریع انجام می شود و یا اینکه مثل بورس سهام باید خیلی منتظر باشم تا سفارش تایید شود ؟
- گفتید حداقل یک قرارداد 10 سکه و مارجین هم 250 هزار تومان است . یعنی می شود حتی یک قرارداد هم باز کرد ؟
خیلی لطف می کنید پاسخ دهید .
Lord jat
January 13th, 2011, 18:49
سلام
سلام
دو تا 16 هزار تومن هم فکر کنم کمیسیون سازمان بورس هستش، درسته؟؟؟؟
sohrabibroker
January 13th, 2011, 18:52
QUOTE=masoud123;460267]سلام
موفق باشید. :)[/QUOTE]
ممنون مسعود جان "فقط در رابطه با کارمزد "از تاریخ 1 آبان 89 کارمزد معاملات 200 تومان افزایش پیدا کرد "بابت حق نظارت سازمان بورس "
برای هر خرید و فروش کارگزاری 200 تومان بورس کالا 200 و سازمان بورس 200 تومان "در کل 6000 تومان برای هر لات "
که از طریق کمیته آتی نامه نگاری میشه و اعتراض زده شده که کارمزد را کم کنند "
masoud123
January 13th, 2011, 19:08
سلام
خیلی ممنونم مسعود عزیز
من فکر می کردم خیلی مراحل پیچیده تر است :laugh:
کمیسیون هم خیلی خوبه و کم است
- کاغذ بازی هایی که گفتید برای بار اول است و یا اینکه برای هر دفعه که می خواهم معامله کنم باید این کاغذ بازی را انجام بدهم ؟
- نرم افزار که ندارند ولی فکر کنم تلفنی هم بشود سفارش خرید یا فروش داد . درسته ؟
- وقتی سفارش خرید می دهم سریع انجام می شود و یا اینکه مثل بورس سهام باید خیلی منتظر باشم تا سفارش تایید شود ؟
- گفتید حداقل یک قرارداد 10 سکه و مارجین هم 250 هزار تومان است . یعنی می شود حتی یک قرارداد هم باز کرد ؟
خیلی لطف می کنید پاسخ دهید .
سلام
خواهش می کنم.
نه فقط برای یکبار هست و برای معامله کردن نیازی به کاغذ بازی نیست، ولی اگر به مرحله تحویل سکه در سررسید برسه نیاز هست، که اکثر قبل از سررسید تسویه می کنند.
فعلا نرمافزار ندارند و تلفنی هست.
مثل متاتریدر نیست که هر قیمتی خواستی راحت بتونی معامله باز و بسته کنی، از اون طرف هم مثل بورس و سهام نیست که پدر جد آدم در بیاد تا بفروشی، معمولا اگز قیمتی که برای خرید یا فروش می دهید موجود باشه معامله شما صورت میگیره، بستگی به کارگزار و فردی که در اون کارگزار هست داره و بعضی اوقات هم اشغالی تلفن. :laugh:
بله می شود. ولی بهتره مارجین اضافه داشته باشید تا در نوسانها زود کال نشید، اگر موجودی شما به 150 هزارتومان در پایان روز برسه شما کال می شوید.
سلام
دو تا 16 هزار تومن هم فکر کنم کمیسیون سازمان بورس هستش، درسته؟؟؟؟
سلام
خیر همچین چیزی صحت نداره.
موفق باشید.
masoud123
January 13th, 2011, 19:11
ممنون مسعود جان "فقط در رابطه با کارمزد "از تاریخ 1 آبان 89 کارمزد معاملات 200 تومان افزایش پیدا کرد "بابت حق نظارت سازمان بورس "
برای هر خرید و فروش کارگزاری 200 تومان بورس کالا 200 و سازمان بورس 200 تومان "در کل 6000 تومان برای هر لات "
که از طریق کمیته آتی نامه نگاری میشه و اعتراض زده شده که کارمزد را کم کنند "
سلام
ممنونم جناب سهرابی از توضیحتون.
من شهریور امسال که سر نوسان سکه کال شدم دیگه حساب رو شارژ نکردم و این مورد رو اطلاع نداشتم. :blush:
Zolgharnein
January 14th, 2011, 20:34
خوب حالا فردا بازار دیدنیه! دوستان چه قیمتی رو برای فردا پیش بینی میکنید؟
paniz
January 15th, 2011, 08:30
خوب حالا فردا بازار دیدنیه! دوستان چه قیمتی رو برای فردا پیش بینی میکنید؟
به نظر من قرار داد دی 3550000 ریال
sohrabibroker
January 15th, 2011, 11:55
سلام
خریدهایی که زیر 350 انجام شد "در سود خوبیه "
احتمال اینکه بازار رو به بالا بشه "زیاده "
بازار نقدی خوب داغ کرده "صحبت سکه 360 هزار تومانه"و 357 هم می خرن!!!
همیشه باید نگاهی به بازار نقدی هم داشته باشیم "فقط نباید نگاه به اونس باشه
اگر با این اختلاف بازار آتی زیر نقدی بماند "خریداران قراردادهای دورتر که برای هر دوره 10 هزار تومان روی سکه افزایش نرخ می دهند "باید فکری به حال خود کنند !!!
مروری بر پست های قرارداد دی ماه در روز تسویه :
باز در حالت بد برای خریداران "خریداران روی سود رفتند "اونس بالای 1370 بود گفتیم خرید روی 355 کم ریسکه "الان با اونس 1362 روی 358 خریدار نشسته "
دوستان ببینم کسی از دوستان می تونه قیمت بانکی امروز را قبل از اینکه روی سایت بیاد اینجا بزنه "!!!کمک خوبی هست "
sohrabibroker
January 15th, 2011, 19:19
آتی به نقدی در روز تسویه رسید ...
و حتی تعدادی هم بالای قیمت نقدی معامله شد
امروز نقدی اول صبح 358 بود و قیمت بانکی 357500
اتی هم بیشتر در طول روز بالای 358 انجام شد "و در دقایق پایانی همانطور که در روزهای قبل اعلام کرده بودم حتی با ریزش اونس طلا "به نقدی رسید "امیدوارم در قرارداد دی ماه هیچ یک از دوستان ضرر نکرده باشند
پر سود و شاد باشید
Zolgharnein
January 15th, 2011, 19:52
سلام دوستان گلم.جناب سهرابی و یا دیگر دوستان عزیز لطفا راهنمایی بفرمایید
سوال اول اینکه قیمت انس طلا 1361.8 و قیمت دلار تو بازار ایران 1088 بود .طبق فرمول تقریبا باید 353600 معامله میشد.اما طبق فرمایش شما حدود 358 معامله شد.چرا؟ دلیل خاصی داره؟ با اینکه هم دلار امروز پایین اومد هم انس طلا ولی سکه اونقدر که باید پایین میومد ،نیومد.بازم چرا؟
سوال دوم اینکه اگر به فرض با فرمول بالا بشه حدودا قیمت سکه رو تعیین کرد ،ایا از روی اون میشه قیمت قراردادهای ماههای آتی رو بدست اورد؟ مثلا از روی قیمت سکه دی ،قیمت سکه اسفند رو پیدا کرد؟
x_group23
January 15th, 2011, 21:22
آتی به نقدی در روز تسویه رسید ...
و حتی تعدادی هم بالای قیمت نقدی معامله شد
امروز نقدی اول صبح 358 بود و قیمت بانکی 357500
اتی هم بیشتر در طول روز بالای 358 انجام شد "و در دقایق پایانی همانطور که در روزهای قبل اعلام کرده بودم حتی با ریزش اونس طلا "به نقدی رسید "امیدوارم در قرارداد دی ماه هیچ یک از دوستان ضرر نکرده باشند
پر سود و شاد باشید
من در تعجب هستم که چرا این خریدارانی که امروز آتی را به سمت قیمت نقدی در دقایق پایانی رنج می کشیدند "چرا در روزهای قبل که قیمت 5000 زیر نقدی بود تسویه نکردند !!!
mehdi ghaderi
January 15th, 2011, 22:00
سلام دوستان
آقا شرايط معامله سکه تو بازار فيوچرز چطوريه و بايد به کجا مراجعه کرد
Zolgharnein
January 16th, 2011, 21:29
سوال اول اینکه قیمت انس طلا 1361.8 و قیمت دلار تو بازار ایران 1088 بود .طبق فرمول تقریبا باید 353600 معامله میشد.اما طبق فرمایش شما حدود 358 معامله شد.چرا؟ دلیل خاصی داره؟ با اینکه هم دلار امروز پایین اومد هم انس طلا ولی سکه اونقدر که باید پایین میومد ،نیومد.بازم چرا؟
سوال دوم اینکه اگر به فرض با فرمول بالا بشه حدودا قیمت سکه رو تعیین کرد ،ایا از روی اون میشه قیمت قراردادهای ماههای آتی رو بدست اورد؟ مثلا از روی قیمت سکه دی ،قیمت سکه اسفند رو پیدا کرد؟
دوستان آگاه لطف کنید راهنمایی کنید
sohrabibroker
January 17th, 2011, 10:28
جواب:
1. در بازار ایران به دنبال فرمول نگردید" چون آتی باید به نقدی می رسید و رسید و این هم از قبل اعلام شده بود که اقدام به خرید زیر قیمت نقدی کنید و به قیمت نقدی در روز تسویه بفروشید "به دنبال دلایل دیگر نگردید "دید در این بازار فقط بازار نقدی می باشد "این سوالات را باید از عمده فروش بازار پرسید " و نگاه ما هم باید به عمده فروش باشه "که فردا اگر اونس پنجاه دلار بریزه "آیا همان عمده فروشی که روی اونس 1380 از خرید پر کرده "به همان مقدار ضرر را می پذیره ؟یا میاد بازار نقدی را نگه می داره؟ یعنی با سرمایه بالا در بازار نقدی سکه میگه روی 359 سکه خریدارم
2.معمولا قرارداد دورتر 10 هزار تومان از قیمت قرارداد نزدیکتر بالاتره "باز هم این عدد فرمول نیست "شاید 6 ماهه دیگر عرضه کننده سکه در بازار آتی بیشتر شود و این اختلاف با 4000 برسه "خلاصه در بازار پی فرمول نباشید که زیان می کنید
gold24
January 17th, 2011, 11:53
جواب:
1. در بازار ایران به دنبال فرمول نگردید" چون آتی باید به نقدی می رسید و رسید و این هم از قبل اعلام شده بود که اقدام به خرید زیر قیمت نقدی کنید و به قیمت نقدی در روز تسویه بفروشید "به دنبال دلایل دیگر نگردید "دید در این بازار فقط بازار نقدی می باشد "این سوالات را باید از عمده فروش بازار پرسید " و نگاه ما هم باید به عمده فروش باشه "که فردا اگر اونس پنجاه دلار بریزه "آیا همان عمده فروشی که روی اونس 1380 از خرید پر کرده "به همان مقدار ضرر را می پذیره ؟یا میاد بازار نقدی را نگه می داره؟ یعنی با سرمایه بالا در بازار نقدی سکه میگه روی 359 سکه خریدارم
2.معمولا قرارداد دورتر 10 هزار تومان از قیمت قرارداد نزدیکتر بالاتره "باز هم این عدد فرمول نیست "شاید 6 ماهه دیگر عرضه کننده سکه در بازار آتی بیشتر شود و این اختلاف با 4000 برسه "خلاصه در بازار پی فرمول نباشید که زیان می کنید
با سلام
دست عمده فروش فعلا زیر ساتور بانک مرکزی است مخصوصا با این عرضه های گسترده سکه در چند ماه اخیر
نکته با نمک قضیه تکذیب وجود حباب در قیمت سکه توسط بانک در صورتی که با اونس 1365 و دلار 1090تومانی قیمت سکه 350 می شود
دو نظر وجود دارد
1-پدیده موقت به سرعت شمش توسط فعالان وارد کشور میشود قیمت کاهش پیدا میکند در جواب تاخیر هم میگویند عرضه گسترده سکه بعد از شوک دلار و عدمتفاوت قیمت سکه با بازار جهانی باعث شده دستهایی که به تنظیم قیمت بازار طلا در داخل و هماهنگی با قیمت جهانی را برعهده داشتند بعد از یک رخوت 3 ماه کارامدی خود را از دست داده و احتیاج به چند روز زمان دارند
2-عده زیادی معتقند این یک علامت است به زودی یک پدیده اتفاق می افتد که قیمت دلار افزایش پیدا می کند
HOJJAT110
January 17th, 2011, 12:53
سلام دوستان
آقا شرايط معامله سکه تو بازار فيوچرز چطوريه و بايد به کجا مراجعه کرد
سلام
بايد به اين سايت مراجعه كنيد http://www.ime.co.ir/site/1/default.aspx:p
و بايد به يك كارگزاري كه معامله آتي انجام ميده مراجعه كنيد.:banana:
x_group23
January 17th, 2011, 13:57
با سلام
دست عمده فروش فعلا زیر ساتور بانک مرکزی است مخصوصا با این عرضه های گسترده سکه در چند ماه اخیر
نکته با نمک قضیه تکذیب وجود حباب در قیمت سکه توسط بانک در صورتی که با اونس 1365 و دلار 1090تومانی قیمت سکه 350 می شود
دو نظر وجود دارد
1-پدیده موقت به سرعت شمش توسط فعالان وارد کشور میشود قیمت کاهش پیدا میکند در جواب تاخیر هم میگویند عرضه گسترده سکه بعد از شوک دلار و عدمتفاوت قیمت سکه با بازار جهانی باعث شده دستهایی که به تنظیم قیمت بازار طلا در داخل و هماهنگی با قیمت جهانی را برعهده داشتند بعد از یک رخوت 3 ماه کارامدی خود را از دست داده و احتیاج به چند روز زمان دارند
2-عده زیادی معتقند این یک علامت است به زودی یک پدیده اتفاق می افتد که قیمت دلار افزایش پیدا می کند
خود بانک مرکزی چه زمانی این حباب را درست کرد؟
20 روز پیش زمانی که سکه را به قیمت طلای آبشده عرضه می کرد روی فی 352 بازار هرچی بانکی عرضه می کرد در دقایق اولیه سکه از بانک دیگه گیر نمی آمد و بانک دید سکه یا داره قاچاق میشه یا قیچی می خوره
روز شنبه 7000 گذاشت روی نرخش تازه تنها با 10 دلار افزایش نسبت به 352
سریع با افزایش قیمت نرخ را به نرخ بازار رساند تا از این قضیه جلو گیری کنه
بله اگر نرخ 20000 حباب بود جای عرضه داشت ولی الان حتی با این قیمتی که بانکی میده بازار نقدی سریع اول صبح هر تعداد سکه اش را میخره
شما در تهران به من یک شعبه معرفی کن که تعداد بالا سکه را بفروشه 500 تا
نفراتی هستن به رییس شعبه پول میدن و سکه را براشون کنار میزارن و همان تعداد سکه را سریع در بازار به قیمت 1500 تومان بالاتر می فروشن
Zolgharnein
January 17th, 2011, 15:32
...دست عمده فروش فعلا زیر ساتور بانک مرکزی است مخصوصا با این عرضه های گسترده سکه در چند ماه اخیر
...
دستشون زیر ساتوره قیمت اینه پس اگه ساتوری وجود نداشت الان قیمت چند بود؟!!!:o
gold24
January 17th, 2011, 19:26
خود بانک مرکزی چه زمانی این حباب را درست کرد؟
20 روز پیش زمانی که سکه را به قیمت طلای آبشده عرضه می کرد روی فی 352 بازار هرچی بانکی عرضه می کرد در دقایق اولیه سکه از بانک دیگه گیر نمی آمد و بانک دید سکه یا داره قاچاق میشه یا قیچی می خوره
روز شنبه 7000 گذاشت روی نرخش تازه تنها با 10 دلار افزایش نسبت به 352
سریع با افزایش قیمت نرخ را به نرخ بازار رساند تا از این قضیه جلو گیری کنه
بله اگر نرخ 20000 حباب بود جای عرضه داشت ولی الان حتی با این قیمتی که بانکی میده بازار نقدی سریع اول صبح هر تعداد سکه اش را میخره
شما در تهران به من یک شعبه معرفی کن که تعداد بالا سکه را بفروشه 500 تا
نفراتی هستن به رییس شعبه پول میدن و سکه را براشون کنار میزارن و همان تعداد سکه را سریع در بازار به قیمت 1500 تومان بالاتر می فروشن
با سلام
این تفاوت قیمتی تنها در سکه وجود ندارد در طلا نیز وجود دارد زمانی که مطلب قبلی را می نوشتم قیمت یک گرم طلای 18 عیار با اونس 1365 و دلار 1090 تومان 35880 تومان میشد که به قیمت 36750 تومان به فروش میرسید یعنی هر گرم طلا 870 تومان اختلاف
دو موضوع کاملا متفاوت وجود دارد یک تفاوت قیمت سکه با طلای موجود در ان -دو تفاوت قیمت طلا نسبت به بازار جهانی ما تفاوت میان قیمت سکه با طلای موجود در ان را نداریم در حال حاظر بلکه تفاوت قیمت طلا در داخل نسبت به بازار جهانی را داریم
HOJJAT110
January 18th, 2011, 11:49
سلام دوستان
من نیاز به ارشیو قیمت سکه برای استفاده در اکسل دارم ولی سایتی پیدا نکردم میخواستم بدونم سایتی راسراغ دارید که این ارشیو را رایگان در اختیار بگذارد
sohrabibroker
January 18th, 2011, 14:24
سلام دوستان
من نیاز به ارشیو قیمت سکه برای استفاده در اکسل دارم ولی سایتی پیدا نکردم میخواستم بدونم سایتی راسراغ دارید که این ارشیو را رایگان در اختیار بگذارد
http://mesghal.info/
HOJJAT110
January 18th, 2011, 18:31
http://mesghal.info/
باتشكر از دوست عزيز
اما متاسفانه اون اطلاعات را نمي شه به هيچ فايلي تبديل كرد.
راستي ببخشيد اين كليد تشكري كه اسم شخص را مشخص مي كنه كجاست .
sohrabibroker
January 20th, 2011, 17:09
احتمال نزول بيشتر طلا در روزهاي آتي خيلي زياده حجم ذخاير صندوقهاي طلا و اسپايدر رو به نزول مي باشد " و در چند هفته گذشته هيچ خريدي انجام نشده " كف فعلي طلا 1330"و سهام اسپايدر 130 دلار
دوستان در معاملات آتي نه نظر به خريد دارم نه فروش ..."
وضعيت دلار مشخص نيست و با اينكه احتمال ريزش اونس را بيشتر مي دانم ولي فعلا افست مي مانم "ريسك دلار در ايران بيش از ريزش اونس مي باشد
Zolgharnein
January 20th, 2011, 22:37
احتمال نزول بيشتر طلا در روزهاي آتي خيلي زياده حجم ذخاير صندوقهاي طلا و اسپايدر رو به نزول مي باشد " و در چند هفته گذشته هيچ خريدي انجام نشده " كف فعلي طلا 1330"و سهام اسپايدر 130 دلار
دوستان در معاملات آتي نه نظر به خريد دارم نه فروش ..."
وضعيت دلار مشخص نيست و با اينكه احتمال ريزش اونس را بيشتر مي دانم ولي فعلا افست مي مانم "ريسك دلار در ايران بيش از ريزش اونس مي باشد
آی گل گفتی.امان از دست این دلار
جناب سهرابی نظرتون در مورد دلار چیه؟ @@53
sohrabibroker
January 24th, 2011, 12:26
بازاريان تهران نظر دارند در اسفند ماه ي بازارخرابي براي دلار داريم و كنترل بازار ارز "از دست دولت باز خارج ميشه "
x_group23
January 24th, 2011, 15:11
قيمت نقدي سكه 355 هزار تومان
با اونس طلاي 1348 دلاري
e4run
January 25th, 2011, 13:50
وقی به جای عرضه و تقاضای منطقی (قیمت جهانی طلا و قیمت دلار) ، در بازار طلا حباب ایجاد شود این میشود
http://s25.aks98.com/files/82389634501856047085_thumb.jpg (http://s25.aks98.com/viewer.php?file=82389634501856047085.jpg)
کسی نه جرات خرید دارد نه فروش
رجوع شود به:
انجمنهای سرمایه - نمايش پست تنها - مطالعه دست جمعی (http://forum.sarmaye.com/showpost.php?p=461878&postcount=15)
و
انجمنهای سرمایه - نمايش پست تنها - مطالعه دست جمعی (http://forum.sarmaye.com/showpost.php?p=461882&postcount=16)
paniz
January 25th, 2011, 14:07
وقی به جای عرضه و تقاضای منطقی (قیمت جهانی طلا و قیمت دلار) ، در بازار طلا حباب ایجاد شود این میشود
http://s25.aks98.com/files/82389634501856047085_thumb.jpg (http://s25.aks98.com/viewer.php?file=82389634501856047085.jpg)
کسی نه جرات خرید دارد نه فروش
رجوع شود به:
انجمنهای سرمایه - نمايش پست تنها - مطالعه دست جمعی (http://forum.sarmaye.com/showpost.php?p=461878&postcount=15)
و
انجمنهای سرمایه - نمايش پست تنها - مطالعه دست جمعی (http://forum.sarmaye.com/showpost.php?p=461882&postcount=16)
امروز بازار بورس کالا تعطیل است . طبیعی است که خریدار و فروشنده نباشد . :laugh::laugh::laugh:
e4run
January 25th, 2011, 14:16
امروز بازار بورس کالا تعطیل است . طبیعی است که خریدار و فروشنده نباشد . :laugh::laugh::laugh:
oops
عجب اشتباهی کردم:blush:
x_group23
January 25th, 2011, 15:08
oops
عجب اشتباهی کردم:blush:
e4run به مكتب نمي رفت وقتي مي رفت ...:blush:
{شوخي}
360100 قرارداد اسفند را خريدارم :)همين امروز
HOJJAT110
January 26th, 2011, 13:24
سلام دوستان
آدرس سايتي را مي خوام كه قيمت سكه و مظنه بازار را قبل از ساعت 10:30
را داشته باشه . سايت طلا و مثقال و اتحاديه طلا فروشان تهران دير اعلام مي كنند تشكر
x_group23
January 26th, 2011, 19:06
سلام دوستان
را داشته باشه . سايت طلا و مثقال و اتحاديه طلا فروشان تهران دير اعلام مي كنند تشكر
هيچ آدرسي در دست نيست فقط بايد به قيمت بانكي دسترسي داشته باشيد قبل از اينكه به دست شعبه ها برسه بايد يه نفر داشته باشيد يا اينكه يك عمده فروش در بازار تهران آشنا داشته باشي نرخ بده البته بايد گفت نرخ بازار طلا 11:15تا 12:30 در مياد
gold24
January 26th, 2011, 20:27
سلام دوستان
با سلام
قیمت طلا سکه ساعت 12 تعین می شود چرا؟
این موضوع دو دلیل دارد دلیل اول معمولا بانکها و موسسات مالی وصراف سکه فروش نگاه به بازار لندن دارند
دلیل دوم یک عادت قدیمی عمده فروش ها سکه وطلا قبل از ظهور عصر ارتباطات روزی یک بار با خارج تماس گرفته و قیمت جهانی اگاه می شدند و معمولا این کار را در ساعت 12 انجام میدادند سپس شروع به نرخ دادن می کردند معمولا باقی روز افلاین بودند یک عده جماعت توی سر کله هم میزدند(داخل سرای اردیبهشت در بازار تهران)و نرخ را جابجا میکردند:laugh:خلاصه بورسی بود برای خودش با پیشرفت فناوری قیمت از ماهواره سپس از اینترنت گرفته شد و دم دستگاه بورس بازان افلاین جمع شد در حال حاضر به جز موارد نادر بازار تهران در کل روز متاثر از بازار جهانی است.
شما با توجه به نرخ قبلی سکه و محاسبه کاهش یا افزایش اونس وقیمت دلار می توانی قیمت را محاسبه کنی
مثال فرض میکنیم سکه با دلار 1080 و انس 1350 مبلغ 355 بوده انس 15 دلار شل کرده و به 1335 رسیده انتظار کاهش قیمت سکه حدود 3800 تومان است در موارد نادری مثل زمان حال شاید 2000 تومان کاهش داشته باشیم که شرایط تقاضا بازار یا عرضه کم توسط بانک بر میگردد ولی در شرایط نرمال دقیق عمل می کند (مقدار قیمت دلار در تغیر قیمت اونس به دلار در 235357. )
HOJJAT110
January 27th, 2011, 19:50
آفتاب : اختلاف نوسان بازارهای داخلی و خارجی
به دنبال افزایش ارزش یورو در مقابل دلار آمریکا قیمت طلا تا ۱۳۳۵ دلار بالا رفت.بهای طلا برای تحویل فوری پایان معاملات روزانه ۲۵ ژانویه (سهشنبه)در حد ۱۳۳۲ دلار بسته شد.تا ساعت ۱۶ روز گذشته قیمت طلابه ۱۳۳۵ دلار رسید، اما این نرخ در ساعت ۳۰/۱۸ به وقت تهران به محدوده ۱۳۳۰ دلار بازگشت. با وجود افزایش چند دلاری قیمت طلا در بازارهای جهانی، بازار سکه متاثر از افت قیمت روزهای اخیر با کاهش ۲۰۰۰ تومانی قیمت سکه بهار آزادی و در مقابل افزایش قیمت ۲۰۰۰ تومانی قیمت سکه طرح قدیم همراه بود که به ترتیب ۳۵۴ هزار تومان و ۴۱۲ هزار تومان به فروش رسیدند. نیم سکه با ۱۰۰۰ تومان کاهش قیمت به ۱۷۸ هزار تومان رسید. ربع سکه بدون تغییر ۹۱ هزارتومان فروش رفت.یکی از بانکهای عامل که سابق بر این به عرضه سکه اقدام میکرد، قیمت سکه بهار آزادی را ۳۴۹ هزار و ۵۰۰ تومان اعلام کرد. نرخ نیم سکه ۱۷۵ هزار تومان و ربع سکه ۸۷ هزار و ۵۰۰ تومان در سامانه اطلاع رسانی این بانک درج شد. قیمت سکه بهار آزادی در سایت اتحادیه طلا و جواهر ۳۵۵ هزار تومان درج شد.
قیمت طلا از آغاز سال نو میلادی تا ساعت ۳۰ / ۱۸ روز گذشته از حد ۱۴۲۱ دلار تقریبا ۹۱ دلار کاهش داشته و بیش از ۶ درصد افت داشته است، در حالی که سکه بهار آزادی از حد ۳۶۵ هزار تومان طی این مدت به ۳۵۴ هزارتومان کاهش یافته که ۳ درصد کاهش نشان میدهد.قیمت دلار آمریکا طی ۲۶ روز گذشته از رقم ۱۰۷۵ تومان به نرخ ۱۰۸۰ تومان در روز گذشته رسیده که تقریبا ۴ / ۰ درصد افزایش نشان میدهد.
براساس اطلاعات جدید به دست آمده از بانک مرکزی ارقام جدیدی با عنوان حق بیمه و حمل و نقل به قیمت سکه بهار آزادی افزوده خواهد شد که در حدود ۸ هزارتومان به قیمت تمام شده سکه میافزاید. افزوده بر این میزان، قیمت طلای ۳۲.۷ گرمی در سکه به علاوه اندکی بیش از ۴۰ سوت نقره و تقریبا همین مقدار فلز مس با احتساب قیمت دلار و قیمت ساعت ۱۰ صبح به وقت تهران برای فلزات مذکور اساس محاسبه قیمت سکه ۱۳۳ / ۸ گرمی بهار آزادی را تشکیل میدهد.
به علاوه ۱۵۰۰ ریال حق الضرب و ۵۰۰۰ ریال کارمزد را نیز باید به آن افزود. آنچه که باید مد نظر قرار گیرد آن است که بانک مرکزی قاعدتا قیمت سکه را باید با نرخ مرجع دلار حساب کند نه نرخ دلار در بازار آزاد. اما براساس اطلاعات به دست آمده بانک مرکزی قیمت دلار محاسبه شده را براساس میانگینی از قیمت بازار و قیمت دلار مرجع میسنجد.
قیمت سکه بهار آزادی در روز گذشته بر اساس قیمت اونس طلای ۱۳۳۵ دلاری در ساعت ۱۶ به وقت تهران، اونس ۲۷ دلاری نقره و نرخ ۱۰۳۴ تومانی دلار مرجع عبارت از: ۳۲۴ هزار و ۸۶۵ تومان ارزش طلا بهعلاوه ۳۴۶ تومان ارزش نقره و تقریبا ۵ تومان ارزش مس جمعا ۳۲۵ هزار و ۲۱۶ تومان است .بر این مقدار بانک مرکزی ۵۰۰ تومان هزینه کارمزد، ۱۵۰ تومان
حقالضرب، ۸ هزار تومان هزینه بیمه و حمل و نقل میافزاید که نهایتا این مبلغ به نرخ ۳۳۳ هزار و ۸۶۶ تومان میرسد که با قیمت ارائه شده ۳۴۹ هزار تومان در یکی از بانکهای عامل تفاوت تقریبا ۱۵ هزار تومانی دارد. این میزان با رقم ۳۵۴ هزارتومان بازار ۲۰ هزار تومان اختلاف قیمت دارد.
x_group23
January 29th, 2011, 11:44
قیمت سکه آتی با وجود تاثیرپذیری از نرخ طلا در بازارهای جهانی حبابی است
قیمتها واقعی نیست
حجم قراردادهای آتی در بورس کالا 15 درصد رشد داشت
شمش طلاي 10 اونسي طي هفته گذشته 3هزار تومان گران شد
گروه بورس کالا- سردار خالدی: قیمت سکه طی هفته گذشته در شرایطی هر روز ثبت شد که بسیاری از فعالان نسبت به روند حبابی بودن قیمتها در بازار هشدار دادند و از اینکه قیمتها تحت تاثیر روند طلا در بازارهای جهانی حرکت نمیکند واکنش نشان دادند، اما بازار آتی با وجود واقعی نبودن قیمتها تحت تاثیر نرخ طلا در بازارهای جهانی تا حدودی نوسان رو به پایین را تجربه کرد.
بازار جهانی طلا همچنان روند نزولی خود را پس از چند روز نوسان رو به بالا ادامه میدهد تا تصمیمهای کوتاهمدت حکایت از کاهش قیمت طلا و نوسان طی روزهای آینده باشد.
به عقیده معاملهگران با توجه به اعلامیه بانک مرکزی اروپا مبنی بر اینکه هر اقدامی برای تحت كنترل نگهداشتن تورم انجام خواهد داد، به نظر میرسد که موضوع تورم در اتحادیه اروپا در نهایت در صورت کنترل و عکسالعملهای لازم نتواند اقتصاد این قاره را با چالش مواجه کند، به همین خاطر بهبود وضعیت حال حاضر و جلوگیری در تشدید بحران اقتصادی در کاهش نرخ طلا بسیار تاثیرگذار است.
اما براساس گزارش بلومبرگ، علاوه بر اینکه نرخ دلار آمریکا روز پنجشنبه به پایینترین سطح خود در 2 ماه اخیر رسید برخی منابع از بحران اقتصادی چین در 5 سال آینده خبر میدهند تا امیدواری به چشماندازهای صعودی طلا در بلندمدت همچنان پایدار بماند.
با وجود کاهش نرخ طلا در بازارهای جهانی طی هفته گذشته، نرخ سکه در بازار داخلی تغییر زیادی نکرد تا قیمت هر سکه طرح جدید با عدد 357 هزار تومان در طول ایام هفته ثبت شود.
براساس گفته فعالان قیمتهای ثبت شده در بازار معادل نرخ طلا در بازارهای جهانی نیست و صورت واقعی به خود ندارد؛ به همین خاطر ضرورت توجه معاملهگران به دادوستدها بسیار جدی است.
هر چند مسوولان بانک مرکزی حباب قیمتها در بازار را طی چند مدت گذشته تکذیب میکنند، اما از سوی اتحادیه طلا و جواهر در هفته گذشته این حباب قیمتها مورد تایید قرار گرفت تا بازار نسبت به این موضوع واکنش جدیتری نشان دهد.
بازار آتی در ادامه معاملاتش طی هفته گذشته به تبع از بازار نقدی و به تاثیر از بازارهای جهانی روند به کاهشی طی روزهای پایانی هفته داشت، اما براساس گفته معاملهگران نرخهای ثبت شده سیستم معاملاتی بسیار غیرواقعی است و حالت مصنوعی به خود گرفته است زیرا که قیمت تسویه اعمال شده باید پایینتر از قیمت حال حاضر باشد.
براساس این گزارش، قیمت سکه تحویل اسفندماه از ابتدای روز شنبه تا روز چهارشنبه یک هزار و 740 تومان و 3 ریال افت کرد.
این در حالی بود که سکه تحویل اردیبهشت ماه و تیرماه به ترتیب با 3 هزار و 128 تومان و 7 ریال و یک هزار و 651 تومان و 4 ریال افت قیمت از ابتدا تا پایان هفته مواجه شد. در همین حال با وجود افت قیمت سکه نرخ هر شمش طلای 10 اونسی طی سه روز مبادلاتی در هفته گذشته با 3 هزار تومان افزایش نرخ روبهرو شد.
در مجموع در بازار آتی طی هفته منتهی به 7 بهمن ماه، 2 هزار و 839 قرارداد به ارزش 102 میلیارد و 578 میلیون و 243 هزار ریال معامله شد که نسبت به هفته مشابه قبل از لحاظ حجم و ارزش به ترتیب 32/15 و 45/13 درصد رشد داشت.
حجم و ارزش معاملات سکه تحویل اسفندماه یک هزار و 381 قرارداد به ارزش 50 میلیارد و 171 میلیون و 810 هزار ریال بود، برای سکه تحویلی اردیبهشت ماه یک هزار و 239 قرارداد به ارزش 46 میلیارد و 93 میلیون و 610 هزار ریال دادوستد شد.
همچنین برای سکه تحویلی تیرماه 215 قرارداد به ارزش 5 میلیارد و 869 میلیون و 423 هزار ریال معامله شد. این در شرایطی بود که معامله شمش طلای 10 اونسی با انجام و ثبت 4 قرارداد به ارزش 443 میلیون و 400 هزار ریال صورت گرفت تا خوش بینی به دادوستد این کالا بیشتر شود.
بیشترین حجم دادوستدها برای سکه تحویل اسفندماه صورت گرفت و کمترین معامله نیز روی سکه تیرماه انجام شد. سررسید معاملاتی سکه اسفندماه و جذابیت برای دادوستد سکههای تحویل اردیبهشت ماه از دلایلی بود که معاملهگران نسبت به دادوستد این قراردادها اعمال کردند.
رشد حجم دادوستدها در هفته گذشته نشان میدهد که بازار طی یک هفته معاملاتی مورد بررسی با افزایش طول صف خرید دادوستد برای سکههای تحویل اردیبهشت و اسفندماه مواجه شده، زیرا که به باورآنان آینده بازار صعودی است؛ این در شرایطی بود که همچنان که گفته شد بسیاری نسبت به واقعی بودن قیمتهای ثبت شده بازار به دیده تردید مینگرند و حتی نسبت به این موضوع هشدار میدهند.
http://www.donya-e-eqtesad.com/Default_view.asp?@=241767
mehrdad1919
January 30th, 2011, 16:36
ورود سكه طلاي گرمي به بازار
پلمب سکه توسط صرافي ها متوقف مي شود
http://www.irupload.ir/images/44351312546480712295.jpg
ورود سكه هاي گرمي به بازار
گروه بازار پول - با ورود سکه هاي بهار آزادي به بازار با بسته بندي بانک مرکزي، ديگر صرافي ها کار پلمب سکه ها را انجام نخواهند داد و اين کار نه تنها باعث استانداردسازي سکه ها مي شود، بلکه بازار را ساماندهي مي کند.
البته به نظر مي رسد اين استانداردسازي با ورود سكه هاي گرمي آغاز خواهد شد. در آخرين اظهارات بهمني، رييس کل بانک مرکزي، زمان ورود اين سکه ها را پايان سال اعلام کرد. پيش تر وي دهه فجر را به عنوان تاريخ ورود اين سکه ها اعلام کرده بود.
براين اساس سكه هاي گرمي بانک مرکزي به زودي در ميزان نامحدود مانند سکه هاي ديگر بهار آزادي وارد بازار خواهد شد و براي رفع نيازهاي مردم از طريق بانک کارگشايي توزيع مي شوند و تنها تفاوت آن با ساير سكه ها اين است که سکه هاي يک گرمي در بسته بندي وارد بازار خواهند شد و هم سکه ها و هم بسته بندي آنها داراي موارد امنيتي است.
در اصل سكه هاي گرمي پنجمين سکه اي است که قرار است مانند سکه هاي ربع، نيم و تمام بهار آزادي فراگير شود، سکه يک گرمي يا اصطلاحا سکه گرمي با وزن 01/1 گرم و قطر تقريبي 3/13 ميليمتر است، عيار سکه گرمي نيز همانند ساير سکه هاي بهار آزادي رايج در بازار 900 در هزار است.
سكه هاي گرمي در راه بازار
سكه هاي گرمي به زودي وارد بازار مي شوند و اين، آغاز ورود سکه ها با بسته بندي جديد بانک مرکزي به بازار و ساماندهي پلمب سکه ها است.
به گزارش خبرگزاري مهر، بانک مرکزي به زودي سکه هاي گرمي را که به ميزان بالادر اين بانک ضرب شده در بسته بندي جديد خود وارد بازار مي کند تا به اين ترتيب با آغاز پلمب سکه ها توسط بانک مرکزي، وضعيت بسته بندي سکه ها نيز ساماندهي شود.
ورود پنجمين سکه بانک مرکزي به بازار
قرار است بسته بندي هاي جديد سکه ها توسط بانک مرکزي با سكه هاي گرمي آغاز و سپس ساير سکه ها را نيز دربربگيرد که اين کار در روزهاي آتي انجام خواهد شد؛ البته دبيرکل بانک مرکزي پيش از اين اعلام کرده بود که روز 12 بهمن ماه امسال مقارن با ورود حضرت امام (ره) به ايران، اين نوع سکه ها در مقادير زياد در بازار توزيع مي شود.
يک مقام آگاه در بانک مرکزي گفت: سكه هاي گرمي در بسته بندي و با زمينه خاص به زودي وارد بازار مي شود و اين کار در دستور کار بانک مرکزي قرار دارد.
محمود احمدي، دبيرکل بانک مرکزي در اين باره اظهارداشته است: پيش بيني مي شود که اين سکه ها از استقبال عمومي به دليل اينکه کوچکترين سکه ضرب شده با پرتره حضرت امام (ره) است، برخوردار باشند.
وي ادامه داده است: بانک مرکزي تصميم گرفته است براي اينکه مقدار اندکي از اين نوع سکه وارد بازار نشود و در قبال آن قيمت بيش از ميزان واقعي افزايش نيابد، ترجيح داد که سکه هاي گرمي پس از اينکه به ميزان بسيار زياد توليد شد با بسته بندي هاي جديد وارد بازار شود. محمد کشتي آراي، رييس اتحاديه کشوري طلاو جواهر نيز با پيش بيني اينکه سكه هاي گرمي با استقبال مواجه شوند، ورود آنها به بازار را تاحدودي باعث تعديل قيمت انواع سکه عنوان کرد.
مجيد صنيعي، مديرکل سازمان توليد اسکناس و مسکوک در مورد سكه هاي گرمي عنوان کرده که سکه يک گرمي همچون ساير سکه هاي طلاي رايج در بازار توزيع خواهد شد و اين سکه در بسته بندي هاي بانک مرکزي توزيع مي شود و 6 نکته امنيتي در اين بسته بندي ها به کار رفته است.
وي خاطرنشان کرده است: البته يک مورد ديگر امنيتي در بسته بندي سكه هاي گرمي وجود دارد که آن شماره سريالي است که به عنوان شناسنامه توليد سکه ها که روز و زمان توليد آن مشخص است، بر روي سکه درج مي شود. مرکب چاپ سريال نيز فلورسنتي است.
مديرکل سازمان توليد اسکناس و مسکوک عنوان کرده که قيمت سکه گرمي کمي بالاتر از نصف قيمت سکه ربع بهار آزادي خواهد بود؛ اما به هر حال قيمت سکه ها تابعي از قيمت طلاي جهاني است و به روز خواهد بود که سکه گرمي نيز از اين قاعده مستثني نيست.
بانک مرکزي سكه هاي گرمي را براي ساماندهي وضعيت بازار پلاک هاي موسوم به پارسيان و رفع سليقه هاي فروشندگان و صرافي ها در بسته بندي سکه ها، وارد بازار خواهد کرد و اين سکه ها با بسته بندي هاي بانک مرکزي وارد بازار خواهد شد و قيمت آن کمي بيش از سکه نيم بهار آزادي است؛ البته اين بسته بندي ها تاثيري در قيمت سکه ها ندارد.
نکات امنيتي سکه گرمي
در بسته بندي اين سکه، کاغذ امنيتي آن داراي 6 مشخصه است، به نحوي که اين کاغذ همچون اسکناس داراي واتر مارک مواج بوده، داراي الياف نامرئي فلورسنتي رنگي همچون اسکناس و جنس آن همانند جنس اسکناس است.
همچنين آرم بانک مرکزي به رنگ صورتي بر روي آن قرار گرفته اما براي چاپ اين آرم از مرکبي به نام مرکب ترمو يا حرارتي استفاده شده است که رنگ صورتي آن با کوچک ترين حرارت يا لمس دست و حرارت بدن به تدريج محو مي شود و پس از مدتي با سرد شدن، رنگ آن به جاي خود بازمي گردد.
در طراحي گوشه هاي بسته بندي سکه گرمي 4 گل ختايي کار شده که وقتي در مقابل نور قرار مي گيرد، طرح ناقصي دارد که با هم پوشاني طرح پشت آن تکميل مي شود. همچنين گلي در دور سکه کار شده که رنگ آن در بسته بندي سبزرنگ است و پشت آن نيز طرح تکميلي گل قرار گرفته که در مقابل نور، دو طرح ناقص يکديگر را کامل مي کنند.
در حاشيه دور بر روي و پشت بسته بندي سکه ريزنوشته هايي مشاهده مي شود که رنگ آن بر روي طرح چاپي سبز و در پشت به رنگ آبي است که اگر در زير ذره بين مشاهده شود، نوشته بانک مرکزي جمهوري اسلامي ايران قابل مشاهده است.
زمينه طرح پشت و روي سکه يک گرمي آبي است و آرم بانک مرکزي به صورت پراکنده بر روي آن چاپ شده است. براي چاپ آرم بانک مرکزي در اين سکه از طراحي خطي با استفاده از مدالين استفاده شده، به اين صورت که خط هايي موازي و با زواياي خاص بر روي آن تعبيه شده است. سكه هاي گرمي با طرح پرتره بر روي يک طرف آن در ضرابخانه هاي ساير کشورها کمتر ضرب مي شود و دليل اين امر مشکل بودن ضرب اين گونه سکه ها با توجه به ظرافت نقش هاي آنها است، بنابراين به عقيده مسوولان بانک مرکزي ضرب سکه يک گرمي کار نفيسي است که در ضرابخانه بانک مرکزي انجام شده است.
طرح پشت سکه گرمي با ظرافت خاصي طراحي شده، همچنين پرتره حضرت امام (ره) نيز با تمام ظرافت ها بر روي آن تعبيه شده است، مسوولان بانک مرکزي مي گويند که هيچ کس انگيزه جعل اين سکه ها را پيدا نخواهد کرد؛ زيرا قادر به ضرب اين نقوش نخواهد بود، نکات ريزي در لبه هاي سکه کار شده که هيچ ماشين يا دستگاهي قادر به تعبيه آن نيست.
������� ����� ������89/11/10: ���� ��� ���� ���� �� ����� (http://www.magiran.com/npview.asp?ID=2234130)
sohrabibroker
January 31st, 2011, 13:56
قيمت سكه حباب هست يا ...؟
آيا در حال حاظر مي توان در بازار فيوچر ايران با توجه به تحليل اونس طلا روي سكه پوزيشن گرفت؟
الان در بازار نقدي سكه نسبت به 2 ماهه پيش با همين شرايطي كه وجود داره "يعني با اونس 1330 دلار و دلار 170يا 1080 توماني "سكه بوده 330 "اما الان 355
25هزار اختلاف قيمت ... چطور بايد تحليل كرد ؟
همزيستي انتظارات عقلايي و حباب در بازارهاي سرمايه
New Page 1 (http://www.donya-e-eqtesad.com/Default_view.asp?@=241683)
mohammadkhezli
January 31st, 2011, 15:08
با سلام
آیا برای سال 90 با توجه به هدفمند کردن یارانه ها خرید سکه برای سرمایه گذاری مناسب است؟
x_group23
January 31st, 2011, 18:19
سكه در بازار نقدي 356 هزار تومان در معاملات فيوچر :
اسفند 363
ارديبهشت 373
تير ماه 382 http://ime.co.ir/Futures_fix/Futures_MarketWatch_FIX_fa.aspx?Code=GCES89
با اونس 1330 دلار http://www.kitco.com
HOJJAT110
February 1st, 2011, 10:59
دبير كل بانك مركزي زمان توزيع سكهها ي گرمي را روز شانزدهم بهمن ماه، مصادف با اول ربيع الاول عنوان كرد و در ادامه در خصوص نحوه توزيع ، گفت: دو بانك بزرگ صادرات و ملت انتخاب شدند تا توزيع آن را هر كدام در پنجاه شعبه منتخب خود جمعاً يكصد شعبه در تهران عهده دار شوند و از روز شانزدهم تا بيست و يكم بهمن ماه واز آن پس روزهاي دو شنبه و چهارشنبه هر هفته تا اطلاع ثانوي توزيع خواهند داشت. روش توزيع توسط اطلاعيه بانك مركزي دقيقاً تشريح شده و فعلاً سقف فروش براي هر نفر 2 قطعه در نظر گرفته شده است.................. آيا توزيع سكه گرمي حباب موجود در سكه را خواهد شكست يا حباب نشانه افزايش قيمت دلار است يا كتمان حباب از طرف بانك مركزي به خاطر گران فروختن اين سكه هاست؟
HOJJAT110
February 1st, 2011, 11:09
با سلام
آیا برای سال 90 با توجه به هدفمند کردن یارانه ها خرید سکه برای سرمایه گذاری مناسب است؟
با توجه به اصلاحات ازري و گمركي و روند صعودي قيمت انس براي سرمايه گزاري بلند مدت خريد خرداد ماه معقول به نظر ميرسد ولي با توجه به وجود حباب 12000 توماني يك مقدار صبر لازم است !!؟؟
mohammadkhezli
February 1st, 2011, 11:37
با توجه به اصلاحات ازري و گمركي و روند صعودي قيمت انس براي سرمايه گزاري بلند مدت خريد خرداد ماه معقول به نظر ميرسد ولي با توجه به وجود حباب 12000 توماني يك مقدار صبر لازم است !!؟؟
یعنی خرداد ماه سال 90 برای خرید سکه اقدام شود؟
با توجه به تمام شدن ماه محرم و صفر تقاضا برای خرید سکه بالا میره.آیا این امر باعث افزایش قیمم سکه نمیشه؟
آیا با ضرب سکه گرمی امکان کاهش قیمت در انواع دیگر سکه هست؟
یا ارزش دیگر سکه ها در مقابل سکه گرمی کمتر شود بخاطر ضریب اطمینان بالا؟
آیا اوضاع مصر باعث افزایش قیمت سکه نمیشود ؟بعنوان یک سرمایه گذاری مطمین
HOJJAT110
February 1st, 2011, 12:14
منظور از خريد خرداد ماه خريد از بازار آتي خرداد است .من با توجه به مواردي كه گفتيد و ... اقدام به خريد 44 قرارداد اسفند و 8 ارديبهشت كردم در بازار هيچ چيز 100% نيست
x_group23
February 1st, 2011, 14:11
قراردادهاي آتي با سررسيد ماههاي ارديبهشت تير شهريور آبان دي و اسفند مي باشد و با سررسيد خرداد قراردادي نيست
HOJJAT110
February 1st, 2011, 16:03
سلام معذرت ميخوام منظورم سررسيد تير ماه بود.
x_group23
February 1st, 2011, 17:31
علت اصلي افزايش قيمت سكه در معاملات فيوچر نرخ دلار مي باشد كه در بازار تهران صعودي شده به دنبال دليل ديگر نگرديد اگر اونس هم ياري كنه خوش به حال خريداران خواهد شد :blush:
http://ime.co.ir/Default.aspx
HOJJAT110
February 6th, 2011, 11:38
رئيس اتحاديه كشوري طلا و جواهر اعلام کرد عرضه اين سكه ها تأثير زیادی در بازار سكه نخواهد گذاشت، ولی فعالان بازار بر این عقیده اند که این سکه ها که معمولا در آخر سال با رشد بها در بازار مواجه هستیم، تا حدودی بازار سکه را تعدیل خواهد کرد.
x_group23
February 7th, 2011, 18:52
دوستان تكنيكاليست تحليلي از طلا ...
در آتي سكه بخريم يا بفروشيم ؟
http://ime.co.ir/
HOJJAT110
February 9th, 2011, 11:15
سلام دوستان
وجه تضمين هر قرارداد به 300000 (سيصد هزار تومان ) افزايش يافت.
lastnight19
February 10th, 2011, 11:21
ثبات قيمت طلا و سكه عليرغم صعود قيمت هاى جهانى
با بروز تحولات سياسى منطقه، تقاضا براى خريد طلا در بورس هاى جهان به شدت افزايش يافته و اين امر صعود قيمت طلا در بازارهاى جهانى را به دنبال داشته است.به گزارش ايسنا، قيمت طلا كه از دو روز گذشته به دليل تحولات سياسى منطقه ۱۲ دلار و ظرف يك هفته گذشته ۱۵ دلار افزايش يافته بود،ديروز به رقم هزار و ۳۶۵ دلار در هر اونس رسيد.همچنين هر اونس نقره يك دلار و۲۰ سنت افزايش يافته است و هر اونس پلاتين نيز ظرف سه شنبه و ديروز ۲۲ دلار افزايش داشته كه به نسبت هفته گذشته ۲۷ دلار افزايش قيمت را نشان مى دهد.كارشناسان بر اين باورند كه عليرغم افزايش قيمت طلا در بازارهاى جهانى و روند صعودى آن، قيمت طلا و سكه در بازارهاى داخلى به نسبت اول هفته گذشته تغيير چندانى نداشته است و اين امر ناشى از كاهش نرخ ارز در بازارهاى داخلى بوده است. روزگذشته در بازارهاى داخلى هر قطعه سكه طرح قديم ۴۱۸ هزار تومان، سكه طرح جديد ۳۵۸ هزار تومان، نيم سكه ۱۸۰ هزار تومان، ربع سكه ۹۱ هزار و۵۰۰ تومان، هر مثقال طلاى ۱۷آب شده عيار ۱۵۷ هزار تومان، هر مثقال طلاى آب شده۱۸ عيار ۱۶۶ هزار و ۲۰۰ تومان و يك گرم طلاى ۱۸ عيار ۳۶ هزار و ۲۶۰ تومان داد و ستد شد.
sohrabibroker
February 10th, 2011, 16:09
سلام به همه دوستان
خريد سكه هاي 1 گرمي به قيمت 45000 تومان از بانك و نگهداري آن در روزهاي آتي با اونس 1360 دلاري به سود خواهد نشست
HOJJAT110
February 10th, 2011, 22:26
سلام دوستان
برنامه كامپيوتري بورس كالا جهت خريد و فروش آنلاين در بازار آتي بدون واسطه كارگزار تهيه شده است احتمالا از سال آينده اجرا خواهد شد .
saber13
February 11th, 2011, 10:46
سلام دوستان
برنامه كامپيوتري بورس كالا جهت خريد و فروش آنلاين در بازار آتي بدون واسطه كارگزار تهيه شده است احتمالا از سال آينده اجرا خواهد شد .
با سلام
در این مورد بیشتر توضیح میدهید؟
با تشکر
gold24
February 14th, 2011, 12:28
با سلام
امروز سکه نیم ربع(1 گرمی) در بانک 45 هزار نومان عرضه شد که نسبت به هفته پیش با افزایش 700 تومانی مواجه شد.ساعات فروش 10.30 تا 12.30 و صف برای دریافت دو عدد سکه ,روزهای عرضه دوشنبه و چهار شنبه در شعب منتخب بانک صادرات و ملت
نکته جالب در روز شنبه هفته پیش بسته های 200 تایی ان در بازار بدون محدودیت وجود داشت .ولی صف بانک دریافت دو عدد سکه
قیمت تک فروشی 47300 و عمده 46400 تومان
HOJJAT110
February 15th, 2011, 18:07
با سلام
در این مورد بیشتر توضیح میدهید؟
با تشکر
با سلام
شما با فشار دادن يك كليد مانند برنامه metatrader اقدام به خريد و فروش قرارداد آتي طلا مي نماييد و نيازي به تماس گرفتن با كارگزار نيست.:banana:
HOJJAT110
February 23rd, 2011, 13:28
سلام به همه دوستان
براساس تحليل اقتصادي(تورم در چين و ... و اوضاع نابسامان خاورميانه) و تكنيكال قيمت در چند روزآينده ركورد قبلي خود را خواهد شكست و سطوح بالاتري را تجربه خواهد كرد.
HOJJAT110
February 24th, 2011, 11:07
سکه 370 هزار تومان
افزایش 10 هزار تومانی قیمت سکه در هفته گذشته
مسعودرضا طاهری - افزایش تقاضای داخلی قیمت سکه را باز هم افزایش داد و روز گذشته با رشد 3500 تومان دیگر به قیمت آن، هر قطعه سکه بهار آزادی به نرخ 370 هزار تومان فروخته شد.
سکه بهار آزادی طی 2 روز گذشته 8 هزار تومان و در یک هفته گذشته تقریبا 10 هزار تومان گران شده است.
با وجود نوسان قیمت طلا طی 2 روز گذشته در محدوده 1400 دلار، بهای انواع سکه با افزایش شدید قیمت روبهرو بوده است. دیروز سکه طرح قدیم بدون تغییر 425 هزار تومان فروخته شد. در برخی نقاط تهران این قیمت 426 هزار تومان نیز گزارش شده است. روز گذشته نیم سکه و ربع سکه نیز با 1000 تومان و 500 تومان افزایش به ترتیب 185 هزار تومان و 94 هزار تومان به خریداران عرضه شد. دیروز هر مثقال طلای 17 عیار بدون اجرت ساخت نیز 1800 تومان گران شده و به نرخ 164 هزار و 700 تومان رسید.در بازار ارز نیز اغلب ارزها با افزایش چشمگیر قیمت روبهرو بودند. یورو و دلار آمريكا با 20 تومان و 6 تومان رشد قیمت به ترتیب 1500 تومان و 1100 تومان به خریداران فروخته شد. صد ین ژاپن و پوند انگلیس نیز با افزایش 10 تومانی و 5 تومانی قیمت به ترتیب 1315 تومان و 1795 تومان عرضه شد.علاوه بر افزایش تقاضای ماه پایانی سال تاکید و اخطاریههای بانک مرکزی به صرافان مبنی بر خودداری از خرید و فروش ارز (یورو و دلار آمريكا) با قیمت آزاد، موجب افزایش قیمت در بین دلالان شده است. از آنجایی که این گونه بخشنامههای بانک مرکزی به طور کامل متضمن رعایت اصول حرفهای در کار خرید و فروش ارز نبوده و به عبارت بهتر دست دلالان را برای دور زدن این گونه بخشنامهها بازتر میکند، به نظر میرسد دخالت کمرنگتر بانک مرکزی آرامش بیشتری به بازار خواهد داد.
طلا در بازارهای جهانی
قیمت طلا دیروز تا ساعت 17 به وقت تهران به نرخ 1403دلار رسید که نسبت به نرخ بسته شده 1399 دلار سهشنبه تقریبا 4 دلار افزايش نشان میدهد. شدت یافتن ناآرامیها در لیبی و سایر مناطق خاورمیانه موجب افزایش قیمت طلا شده و در عین حال فروش عمده قیمت طلا بر نرخ آن تاثیر منفی داشته است.
sohrabibroker
February 26th, 2011, 17:06
بازاريان تهران نظر دارند در اسفند ماه ي بازارخرابي براي دلار داريم و كنترل بازار ارز "از دست دولت باز خارج ميشه "
در روزهاي اول اسفند شاهد افزايش قيمت دلار هستيم و اين تاثيرش رو روي سكه گذاشته
اگر تا آخر وقت هر 3 قرارداد صف خريد هم شد "هيچ تعجبي نبايد كرد
HOJJAT110
February 27th, 2011, 13:02
سلام به دوستان
علت تجمع در صف خريد اسفند افزايش قيمت سكه است . علت صف فروش در ارديبهشت ماه چيست ؟؟؟؟؟!!!!!
sohrabibroker
February 27th, 2011, 15:01
سلام به دوستان
علت تجمع در صف خريد اسفند افزايش قيمت سكه است . علت صف فروش در ارديبهشت ماه چيست ؟؟؟؟؟!!!!!
من صف فروشي نمي بينم! http://ime.co.ir/Futures_fix/Futures_MarketWatch_FIX_fa.aspx?Code=GCTR90
خريدار 397100 مي خره فروشنده هم 398 ميفروشه...
امروز هم هر 3 قرارداد با افزايش شروع كردند
HOJJAT110
February 27th, 2011, 16:53
من صف فروشي نمي بينم! http://ime.co.ir/Futures_fix/Futures_MarketWatch_FIX_fa.aspx?Code=GCTR90
خريدار 397100 مي خره فروشنده هم 398 ميفروشه...
امروز هم هر 3 قرارداد با افزايش شروع كردند
سلام استاد با تشكر
منظور من ساعت 12 بود كه ازدحام فروش زياد بود الان هم اختلاف قيمت 2 قرارداد اسفند و ارديبهشت 3000 تومان اختلاف داره و طبق معمول اختلافشون حدود 10000 تومان نيست و حدود 7000 است چرا؟؟
HOJJAT110
February 28th, 2011, 14:05
باسلام و خدا قوت
میثم هاشمخانی
الف) لزوم اطلاعرسانی شفاف در مورد قیمت فعلی دلار: در شرایطی که قیمت فروش دلارهای نفتی در قانون بودجه مصوب مجلس برای سال 89، معادل 985 تومان در نظر گرفته شده، اما قیمت فعلی دلار در بازار آزاد از مرز 1100 تومان گذشته است.
همین مساله باعث شده که بعضا شاهد طرح شایعاتی در میان شهروندان باشیم؛ از شایعات مربوط به تامین بخشی از بودجه یارانه نقدی از طریق افزایش قیمت فروش دلارهای نفتی گرفته تا شایعات مربوط به کسب ثروتهای بادآورده انبوه در اثر وجود اختلاف چند درصدی بین قیمت رسمی دلار و قیمت آن در بازار آزاد. به این ترتیب، صرفنظر از تاثیرات تغییر نرخ ارز روی وضعیت صادرکنندگان و واردکنندگان، لازم است که دستکم به منظور افزایش شفافیت مالی در بودجه دولت و جلوگیری از طرح شایعات مذکور، قیمت دلار در بودجه سال آینده به قیمت بازار آزاد آن نزدیک شود. در این چارچوب، خبرهای مربوط به افزایش قیمت فروش دلارهای نفتی در بودجه سال 90 به حدود 1050 تومان را در مجموع باید مثبت ارزیابی نمود؛ هم از لحاظ تاثیر مثبت بر افزایش قدرت رقابتی صادرکنندگان و هم از حیث افزایش شفافیت مالی بودجه دولت و هم از حیث جلوگیری از سوءاستفاده مالی و کسب درآمدهای بادآورده از طریق خرید دلار به قیمت دولتی و فروش آن در بازار آزاد.
ب) افزایش قیمت دلار و فربهتر شدن بودجه دولت: با این وجود، اگرچه ممکن است در نگاه اول بتوان افزایش قیمت دلار در بودجه سال آینده را باعث افزایش قیمت کالاهای وارداتی و در نتیجه بهبود توانایی رقابتی تولیدکنندگان داخلی ارزیابی نمود، اما واقعیت آن است که افزایش قیمت فروش دلارهای نفتی، میتواند به طور همزمان آثاری در زمینه محدودسازی حوزه فعالیت تولیدکنندگان و کارآفرینان بخش خصوصی نیز بر جای گذارد.
برای توضیح بیشتر، باید به این نکته توجه کنیم که در ایران، برعکس بسیاری از کشورهای دیگر، بخش قابل توجهی از درآمدهای دولت از طریق فروش دلارهای نفتی تامین میشود و با توجه به فروش سالانه حدودا 70 میلیارد دلار در چارچوب بودجه عمومی کشور، افزایش 10 درصدی قیمت فروش دلارهای نفتی به معنای کسب 7 هزار میلیارد تومان درآمد جدید برای دولت خواهد بود؛ درآمدی که صرف نظر از شیوه هزینه آن، متناظر با بزرگ شدن حجم فعالیت دولت و در نتیجه تنگتر شدن عرصه فعالیت برای بخش خصوصی خواهد بود.
لازم به ذکر است که شرایط مشابهی در مورد طرح هدفمندی و افزایش قیمت انرژی برقرار بوده است؛ به این معنا که افزایش قیمت برق و بنزین و گاز و امثالهم از یک طرف در بلندمدت به سود رونق اقتصادی کشور خواهد بود؛ اما از طرف دیگر با توجه به عرضه انواع انرژی توسط شرکتهای دولتی، افزایش چند برابری قیمت انرژی به معنای افزایش شدید درآمدهای دولت بوده و میتواند به فربهتر شدن حجم فعالیت اقتصادی دولت و در نتیجه نحیفتر شدن دامنه فعالیت تولیدکنندگان بخش خصوصی بیانجامد.
با این وجود، تقسیم بخش قابل توجهی از درآمد حاصل از افزایش قیمت انرژی به صورت کاملا شفاف و در چارچوب یارانه نقدی، قطعا از افزایش شدید حجم بودجه دولت جلوگیری نموده و همراهی و حمایت بیشتر شهروندان از طرح هدفمندی را نیز به دنبال خواهد داشت.
ج) افزایش قیمت دلار و استفاده از تجربه موفق طرح هدفمندی:
با توجه به توضیحات فوق و با توجه به آنکه در کشور ما برای سالهای طولانی یکی از موانع مهم افزایش قیمت رسمی دلار، وجود احتمال نارضایتیهای بخشی از شهروندان بوده است، شاید بتوان برای افزایش رسمی قیمت دلار نیز راهکاری مشابه راهکار اجراشده برای طرح هدفمندی پیشنهاد نمود. به این معنا که دولت میتواند قیمت دلار را در بودجه سال آینده در حدود 20 درصد افزایش دهد و در مقابل نیمی از درآمد جدید حاصل از افزایش قیمت فروش دلارهای نفتی را به یارانه نقدی پرداختی به شهروندان بیفزاید.
به این ترتیب از یک سو به دلیل افزایش قیمت کالاهای وارداتی، توانایی رقابت تولیدکنندگان و کارآفرینان ایرانی ارتقا مییابد؛ از سوی دیگر با به کارگیری مکانیزم آزمایششده در چارچوب سیستم یارانه نقدی، همراهی حداکثری مردم با این طرح جلب خواهد شد و از سوی دیگر با جلوگیری از تزریق درآمد قابل توجه حاصل از افزایش قیمت دلار به بودجه دولت، از فربه شدن دولت و در نتیجه نحیفتر شدن بخش خصوصی جلوگیری خواهد شد. علاوه بر همه این جنبههای مثبت، قطعا افزایش 20 درصدی قیمت فروش رسمی دلارهای نفتی، میتواند اختلاف چند درصدی موجود بین قیمت رسمی دلار در سیستم بانکی و قیمت دلار در بازار آزاد را از بین ببرد؛ اختلاف قیمتی که باعث میشود برخی افراد بتوانند با خرید دلار از سیستم بانکی و فروش آن در بازار آزاد، ظرف کمتر از یک ساعت به درآمد بادآورده قابل توجهی دست یابند. در پایان لازم به ذکر است که ارائه پیشنهاد مذکور (افزایش 20 درصدی قیمت فروش دلارهای نفتی توسط دولت و اختصاص نیمی از درآمد حاصله برای افزایش میزان یارانه نقدی پرداختی به شهروندان)، صرفا بر مبنای توجه به موفقیت سیستم پرداخت یارانه نقدی در جلب همراهی شهروندان با طرح هدفمندی مطرح شده است و در صورتی که تصمیم بر اجرای آن گرفته شود، قطعا لازم است کلیه تاثیرات جانبی آن به دقت مورد سنجش قرار گیرد.
sohrabibroker
February 28th, 2011, 15:11
سلام با تشكر
منظور من ساعت 12 بود كه ازدحام فروش زياد بود الان هم اختلاف قيمت 2 قرارداد اسفند و ارديبهشت 3000 تومان اختلاف داره و طبق معمول اختلافشون حدود 10000 تومان نيست و حدود 7000 است چرا؟؟
سلام
خوب اين اختلاف قيمت را من و شما بايد شكار كنيم ديگه..شما 40 لات من 40 لات جمع مي كنيم البته ديگه نبايد براي 1000 چانه بزنيم بعد بازار مي فهمه كه بايد مابينه 2 قرارداد 10 هزار اختلاف باشه شروع مي كنن به خريد بعد كع به قيمت مد نظر رسيد ما شناسايي سود ...
نقدي به 390 رسيده بانكي هم 380 گذاشته امروز هم چون كال مارجيني زياده به همين دليل فشار خريد زياده و احتمال اينكه باز تا 3 درصد مثبت را ببينيم زياده صف خريد...
دولت هم كه هر چي داشته طلا كرده و حالا نرخ دلار را بالا مي بره در ايران هم كه طلا از دلار تاثير مي گيره با اين بازار رو به بالا رو به رو ميشيم
اميدوارم دوستان طلاي نداشته را فروش نزده باشند
نوشته هاي من پيشنهاد خريد و فروش نيست
sohrabibroker
February 28th, 2011, 18:03
دقايقي صف خريد را شاهد بوديم ...
دوستاني كه دست به معاملات هيجاني مي زنند بايد كاملا آنلاين باشند به محض كاهش نرخ دلار سكه نقدي هم سقوط خواهد كرد اگر اونس هم ريزش كنه كه ديگه بدتر ....
يك حالت ديگر هم كه افزايش بيشتر دلار و همراهي اونس طلا و سكه نقدي بالاي 400 هزار
http://ime.co.ir/
sohrabibroker
March 1st, 2011, 12:32
امروز فروش مي چربه"
و نوسانات به شدت زياد ...
بايد با عمده فروش و صرافي كه نرخ دلار را لحظه اي داره در تماس بود
پر سود باشيد
sohrabibroker
March 1st, 2011, 13:58
در بازار امروز فقط بايد نوسان گرفت
البته با ي تاييد از بازار نقدي...
1. ديد فقط بازار نقدي 2.ديد فقط بازار نقدي......
مواظب باشيد از بازار نقدي جا نمانيد قرارداد اسفند هر چي پايين بالا بشه بازار نقدي هم همان است فقط بايد في نقدي را سريع تر از بقيه به دست بياريم باز هم هشدار كه از نقدي جا نمانيد
ali_89
March 1st, 2011, 14:40
سلام به sohrabibroker میشه بگی قیمت های لحظهای بازار معاملات آـی سکه رو از کدوم سایت دید میزنی
و یک راهنمایی برای معاملات فیوچر سکه هم به من بکنی
من توی بازار سهام کار میکنم اونطرف که الان نابود شده گفتیم ببینیم ایطرف چه خبره ؟
sohrabibroker
March 1st, 2011, 15:29
سلام به sohrabibroker میشه بگی قیمت های لحظهای بازار معاملات آـی سکه رو از کدوم سایت دید میزنی
و یک راهنمایی برای معاملات فیوچر سکه هم به من بکنی
من توی بازار سهام کار میکنم اونطرف که الان نابود شده گفتیم ببینیم ایطرف چه خبره ؟
سايت بورس كالا
سايت مثقال براي ديدن نرخ سكه و دلار
من خودم سهام هم خريد و فروش مي كنم سود گيري در بازار سهام خيلي راحت تر از آتي سكه هست با اين بازدهي كه تو اين 1 ساله سهام ايران داشته تعجب مي كنم كه شما ميگيد نابود شده! !من خودم فملي خريدم 880 تومان الان 1200 ومعادن 557 خريدم الان 760 و ...
x_group23
March 1st, 2011, 16:35
در روزهاي آينده خبر در جهت ريزش قيمت خواهد بود همه گوش به زنگ باشيد
Fars News Agency : ���� 4 ���� ������ ���� ��� �� �� ����� 400 ���� ����� (http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8912100982)
sohrabibroker
March 1st, 2011, 16:49
همانطور كه سريع رفت بالا
به همان شدت هم احتمال ريزش هست...
از چيدن قيمتها ميشه فهميد بازار امروز خيلي هيجانيه
الان ساعت 16 و معاملات تا به اين لحظه تا 8200 تومان مثبت خورده و بعد از ظهر هم تا 4000 هزار منفي خورده بيش از 12 هزار نوسان در 1 روز ... اول صبح هم پيشبيني شده بود
omidhaghtalab
March 2nd, 2011, 11:58
حباب در بازار سكه طلا
دنياي اقتصاد – قيمت سكه طلا كه در روزهاي اخير با شيب تندتري در روند صعودي به حركت درآمده است، ديروز نيز ركوردهاي جديدي را به ثبت رساند كه باعث واكنش بانك مركزي مبنيبر ضرورت ايجاد تعادل در معاملات سكه شد
بنابر اعلام خبرگزاريهاي داخلي، سكه طرح جديد ديروز ركورد 400 هزار تومان را به ثبت رساند؛ اگرچه برخي از خبرگزاريها نيز از بازگشت قيمت پس از ثبت اين قيمت خبر دادند. قيمت سكه طرح قديم نيز سطح قيمتي 460 هزار تومان را تجربه كرد كه حدود 60 هزار تومان بالاتر از قيمت ابتداي سال 2011 است؛ اين در حالي است كه قيمت جهاني طلا در همين فاصله پس از طي يك مسير نزولي و برگشت از اين مسير با افزايشي مواجه نشده است. همين مساله باعث شده است كه صاحبنظران اقتصادي از حباب در بازار سكه سخن بگويند كه با توجه به پيوند بازار طلا و ارز ميتواند باعث فشار بر بازار ارز شود و نشانههاي آن در بازار ارز قابل مشاهده است.
ضياءالملكي در مورد اقدامات بانك مركزي براي كنترل وضعيت موجود، تصريح كرد: فروش شمش طلا توسط بانك كارگشايي ميتواند باعث كاهش قيمت طلا واز بين رفتن حباب فعلي شود.
اين كارشناس بانكي طلاسازان را خريداران اصلي شمش طلا عنوان و اضافه كرد: طلا سازان با خريد شمش و ساخت طلاجات جديد ميتوانند كاهش قيمت طلا را به همراه بياورند.
اطلاعات بیشتر :
New Page 1 (http://www.donya-e-eqtesad.com/Default_view.asp?@=245393)
alibati
March 2nd, 2011, 12:48
اگر میشه یه کم بیتشر توضیح بدید نحوه خرید و فروش سکه در این سایت چطوری هست ؟
چطوری میشه از تغییرات قبل از بازار اگاه شد
sohrabibroker
March 2nd, 2011, 14:00
اگر میشه یه کم بیتشر توضیح بدید نحوه خرید و فروش سکه در این سایت چطوری هست ؟
چطوری میشه از تغییرات قبل از بازار اگاه شد
پيشنهاد مي كنم همه دوستان فايل پيوست شده را مطالعه كنند
HOJJAT110
March 5th, 2011, 15:09
کارشناس بازار سرمایه؛ رونق معاملات سکه با کاهش کارمزد سازمان بورس
معامله گران بازار آتی بورس کالا معتقدند: کاهش کارمزد سازمان بورس در معاملات آتی سکه و شمش طلا باعث افزایش رونق این معاملات در سال آینده می شود.
معامله گران بازار آتی بورس کالا معتقدند: کاهش کارمزد سازمان بورس در معاملات آتی سکه و شمش طلا باعث افزایش رونق این معاملات در سال آینده خواهد شد.
براساس مصوبه اخیر شورای عالی بورس اوراق بهادار، کارمزد سازمان بورس از هر قرارداد سکه طلا و شمش طلای 10 انسی کاهش یافت که این موضوع با استقبال معامله گران طلا رو به رو شده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه(سنا)، احمد بیات - کارشناس بازار سرمایه - با بیان این مطلب ، در این باره گفت: از ابتدای راه اندازی معاملات آتی در بورس کالا، سازمان بورس کارمزدی را برای این معاملات اخذ نمی کرد اما از چند ماه قبل هزینه هر قرارداد سکه از ۲ هزار تومان ( کارمزد کارگزار و بورس کالا) به ۳ هزار تومان افزایش یافت .
وی افزود : اما براساس موافقت شورای عالی بورس هزینه کارمزد سازمان بورس در هر قرارداد سکه طلا از 10 به 4 هزار ریال کاهش می یابد که این موضوع با استقبال معامله گران روبرو می شود.
بیات اظهار داشت : به طور حتم از سال آینده با ورود محصولات جدید و راه اندازی معاملات آپشن ، شاهد توسعه معاملات آتی خواهیم بود.
HOJJAT110
March 6th, 2011, 12:22
سلام
دوستاني كه ميدونند جواب بدند .... اگه من قرداد اسفند را بخرم يا بفروشم و روز آخر هم نتونم موقعيتم را ببندم و سكه اي هم نداشته باشم كه بفروشم يا نخوام ..... . اتاق پاپاپاي چطور محاسبه مي كنه ؟؟؟
HOJJAT110
March 7th, 2011, 10:06
سلام
روزنامه دنياي اقتصاد: گروه بورس کالا – کاهش قیمت سکه که از روز شنبه آغاز شده بود دیروز نیز ادامه یافت و نرخها تا حدودی پایین آمد.
حجم مبادلات در بازار به گونهای است که معاملهگران نسبت به روند آن خوشبین هستند و انتظار بر این است که مناسب بودن حجم معاملات در روزهای آینده ادامه پیدا کند. روز گذشته قیمت سکه طرح جدید از سوی بانک کارگشایی نزدیک 377 هزار تومان ثبت شد که به نظر میرسد پایین آمدن نرخ دلار و حراج حضوری شمش وسکه از سوی این بانک مرکزی سبب شده قیمت سکه در بازار اندکی پایین بیاید. این در شرایطی است که بازارهای جهانی در این دو روز تعطیل بودهاند. چطور مي تونيم قیمت سکه طرح جدید را از بانک کارگشایی بدون حضور بگيريم آدرس سايتي را اگر داريد لطفا بگيد با تشكر
Ali2e7a
March 8th, 2011, 16:20
سلام
دوستاني كه ميدونند جواب بدند .... اگه من قرداد اسفند را بخرم يا بفروشم و روز آخر هم نتونم موقعيتم را ببندم و سكه اي هم نداشته باشم كه بفروشم يا نخوام ..... . اتاق پاپاپاي چطور محاسبه مي كنه ؟؟؟
سلام
اول اینکه اختلاف قیمت صنف تا قیمت تسویه آتی اگر به ضرر شما باشد از شما کم میشه و به طرف مقابل داده میشه و اگر به سود شما باشد به شما داده نمیشه
دوم هم اینکه یه درصد ارزش معامله(قراردادی تقریباً میشه 40 هزار تومن اینا) از حساب شما کم و به حساب طرف مقابل ریخته میشه که اگه طرف مقابل شما هم نکول کرده باشه از هیچکدوم کم نمیشه.
sohrabibroker
March 8th, 2011, 20:41
سلام
اول اینکه اختلاف قیمت صنف تا قیمت تسویه آتی اگر به ضرر شما باشد از شما کم میشه و به طرف مقابل داده میشه و اگر به سود شما باشد به شما داده نمیشه
دوم هم اینکه یه درصد ارزش معامله(قراردادی تقریباً میشه 40 هزار تومن اینا) از حساب شما کم و به حساب طرف مقابل ریخته میشه که اگه طرف مقابل شما هم نکول کرده باشه از هیچکدوم کم نمیشه.
ممنون از علي عزيز
اگر قيمت تسويه روز آخر 383هزار باشه "يك درصدش ميشه 3830 تومان " شايد منظورتون 4000 تومان بوده اگر 40 هزار تومان باشه كه طرف نكول كننده كال مارجين ميشه و كارگزار از جيب هم بايد ي چيزي بده!
اگر 2 طرف نكول كنند از هر دو 1 درصد كم ميشه و به نفع سازمان بورس واريز ميشه .
Ali2e7a
March 9th, 2011, 16:45
ممنون از علي عزيز
اگر قيمت تسويه روز آخر 383هزار باشه "يك درصدش ميشه 3830 تومان " شايد منظورتون 4000 تومان بوده اگر 40 هزار تومان باشه كه طرف نكول كننده كال مارجين ميشه و كارگزار از جيب هم بايد ي چيزي بده!
اگر 2 طرف نكول كنند از هر دو 1 درصد كم ميشه و به نفع سازمان بورس واريز ميشه .
سلام دوست عزیز
4000 تومن سکه ای میشه دیگه. قراردادی 40 هزارتومن ضرره برای مثال اگه 10تا قرارداد نکول کنی 400 هزار تومن ضرر کردی، درسته؟:)
شما مطمئنی قانونش عوض شده؟
چون تا دی که اگه دو طرف نکول میکردند هیچی نمیشد چون من دی نکول کردم و چون طرف مقالبم نکول کرد هیچی جریمه نشدم.
راستی این قیمت صنف رو امروز باید بزنه دیگه که بدونیم چی کار کنیم. نباید بزاره روز تحویل!!!
موفق باشید
sohrabibroker
March 12th, 2011, 20:45
روز سه شنبه يا دوشنبه هفته گذشته يكي از دوستان كه در بانك كارگشايي بود مي گفت :الان يكي اينجا نشسته 1000 تا سكه دستشه "ميگه 385 فروشنده ام ولي نفراتي كه در حراج شركت مي كردند در همان زمان و مكان دست بالا مي گرفتند و روي 387هزار خريدار سكه امامي بودند "دوستان همه مراقب باشند "اين بازي خودشونه كه بالا بفروشند يعني ي جورايي بالا فروختند به قيمتي كه مد نظرشون بود و حالا ...
از امروز عرضه ها بيشتر ميشه " احتمالا فردا بسته ها 500 تايي ميشه و اين جلوي رشد قيمت رو ميگيره
امروز اگر نرخ قيمت نقدي را گرفتيد فردا از امروز پايينتر خواهد بود
مگر اينكه دلار باز بالا بزنه كه بازار ي رو به بالاي ديگه داشته باشه كه بعيد مي دونم فعلا
دوستاني كه دستي در بازار نقدي سكه دارند قيمت و يا اخباري كه به دستشون ميرسه در تاپيك بزنند تا در معاملات آتي سكه بهتر تصميم بگيريم
پر سود و شاد باشيد
sohrabibroker
March 13th, 2011, 14:56
سلام دوست عزیز
4000 تومن سکه ای میشه دیگه. قراردادی 40 هزارتومن ضرره برای مثال اگه 10تا قرارداد نکول کنی 400 هزار تومن ضرر کردی، درسته؟:)
شما مطمئنی قانونش عوض شده؟
چون تا دی که اگه دو طرف نکول میکردند هیچی نمیشد چون من دی نکول کردم و چون طرف مقالبم نکول کرد هیچی جریمه نشدم.
راستی این قیمت صنف رو امروز باید بزنه دیگه که بدونیم چی کار کنیم. نباید بزاره روز تحویل!!!
موفق باشید
"خودم در اين رابطه شك داشتم و به همين دليل در تماسي كه با پاياپاي داشتم فرموده شما صحيح مي باشد
ممنون از راهنمايي شما دوست عزيز
x_group23
March 13th, 2011, 17:08
سكه بخريم يا بفروشيم ؟براي تحويل ارديبهشت
نظر دوستان؟
HOJJAT110
March 16th, 2011, 11:13
سلام
بیما- قیمت طلا که روز گذشته به پائین ترین حد خود طی یک ماه اخیر رسیده بود، روز چهارشنبه را با روندی رو به رشد آغاز کرد اما افت ذخایر صندوق مبادله ارز نشان می دهد سرمایه گذاران اقدام به فروش طلا برای افزایش نقدینگی خواهند کرد.
دوستان لطفا در مورد مطلب بالا توضيح بديد..؟. ممنون
sohrabibroker
March 16th, 2011, 18:36
روز سه شنبه يا دوشنبه هفته گذشته يكي از دوستان كه در بانك كارگشايي بود مي گفت :الان يكي اينجا نشسته 1000 تا سكه دستشه "ميگه 385 فروشنده ام ولي نفراتي كه در حراج شركت مي كردند در همان زمان و مكان دست بالا مي گرفتند و روي 387هزار خريدار سكه امامي بودند "دوستان همه مراقب باشند "اين بازي خودشونه كه بالا بفروشند يعني ي جورايي بالا فروختند به قيمتي كه مد نظرشون بود و حالا ...
از امروز عرضه ها بيشتر ميشه " احتمالا فردا بسته ها 500 تايي ميشه و اين جلوي رشد قيمت رو ميگيره
امروز اگر نرخ قيمت نقدي را گرفتيد فردا از امروز پايينتر خواهد بود
مگر اينكه دلار باز بالا بزنه كه بازار ي رو به بالاي ديگه داشته باشه كه بعيد مي دونم فعلا
دوستاني كه دستي در بازار نقدي سكه دارند قيمت و يا اخباري كه به دستشون ميرسه در تاپيك بزنند تا در معاملات آتي سكه بهتر تصميم بگيريم
پر سود و شاد باشيد
روي 405 هزار فروش انجام شد و روي 401 هزار خريد..
اوون ريزشي كه نظر داشتم آتي نكرد من احتمال مي دادم عرضه سنگيني كنه و قيمت بازار نقدي ريزش داشته باشيم
اگر اونس ريزش نمي كرد همان بالا مي موند
امروز فروخته هام را خريد كردم و با سود خوبي بسته شد
البته ي ضرر هم به قصد نوسانگيري كرديم در اين ميان"كه از سودم كم كرد
در كل سال 89 سال خوبي بود و در اين تاپيك هم هر چي اعلام كرديم اكثرا به سود نشست
به دليل تعطيلات فعلا آفست مي مانم تا تا بعد از عيد
پيشاپيش سال نو مبارك
paniz
March 16th, 2011, 18:52
با سلام خدمت جناب سهرابی
من از تحلیل ها و اطلاعات شما خیلی استفاده کردم .
موفق باشید
سال نو بر شما مبارک
gold24
March 16th, 2011, 19:19
سلام
بیما- قیمت طلا که روز گذشته به پائین ترین حد خود طی یک ماه اخیر رسیده بود، روز چهارشنبه را با روندی رو به رشد آغاز کرد اما افت ذخایر صندوق مبادله ارز نشان می دهد سرمایه گذاران اقدام به فروش طلا برای افزایش نقدینگی خواهند کرد.
دوستان لطفا در مورد مطلب بالا توضيح بديد..؟. ممنون
با سلام
خیلی از شرکت ها سرمایه گذار و بانکها از سبد دارایی برای کاهش ریسک استفاده می کنند لذا پس از زلزله و سقوط بورس ها شرکت ها برای بران جبران ضرر دست به فروش طلا زدند که موجب کاهش بهای طلا شد.
کاهش تقاضا در داخل کمتر از میزان انتظار و عرضه گسترده وکاهش قیمت دلار موجب کاهش قیمت طلا در بازار تهران شده در امروز در دقایقی قیمت هر گرم طلا 18 عیار به 37630 تومان رسید که به رکورد کاهش 2300 تومانی در هر گرم را در 10 روز اخیر را رقم زد
HOJJAT110
April 3rd, 2011, 15:26
باسلام و تبريك سال نو
علي صالح آبادي در گفت و گوي تفصيلي با خبرنگار اقتصادي فارس ، ابعاد فعاليت هاي سازمان بورس و اوراق بهادار در سال جهاد اقتصادي را تشريح كرد.
*برخورد قانوني با شركت هاي هرمي و فاركس
رئيس سازمان بورس و اوراق بهادار برخورد قانوني با شركت هاي هرمي و فاركس را از ديگر اقدامات سازمان بورس در سال جهاد اقتصادي نام برد و گفت: اين سازمان تاكنون به هيچ شركتي در حوزه فاركس مجوزي نداده و با توجه به متشكل شدن بازار سرمايه و وجود مشكلاتي براي سرمايه گذاران فاركس، از اين پس با اين شركت هاي در فاركس و همچنين شركت هاي هرمي برخورد قانوني خواهد شد.
به گفته صالح آبادي فعاليت اين دسته از شركت ها در گذشته هم ممنوع بوده اما از سال جديد سازمان بورس با هر گونه فعاليت آنها برخورد خواهد كرد كه جزئيات چگونگي اين برخورد بزودي اعلام مي شود.
mehrdad1919
April 4th, 2011, 16:07
با سلام و تبریک سال نو
دوستان حاضر در فروم و جناب سهرابی، برای شروع کار و افتتاح حساب (البته فعلا برای تست و تمرین فقط یک قرارداد) کدام کارگزار را توصیه می کنید؟
و البته چون ممکن هست تبلیغ به حساب بیاید ممنون می شوم بوسیله پیام خصوصی راهنمایی بفرمایید.
و آیا خبری جدید از جریان نرم افزار آن لاین برای خرید و فروش قرار داد سکه هست؟
saboor
April 7th, 2011, 12:19
یا سلام
منظور از تحویل در فلان ماه چیه؟؟
متشکر
sohrabibroker
April 7th, 2011, 18:29
با سلام و تبریک سال نو
دوستان حاضر در فروم و جناب سهرابی، برای شروع کار و افتتاح حساب (البته فعلا برای تست و تمرین فقط یک قرارداد) کدام کارگزار را توصیه می کنید؟
و البته چون ممکن هست تبلیغ به حساب بیاید ممنون می شوم بوسیله پیام خصوصی راهنمایی بفرمایید.
و آیا خبری جدید از جریان نرم افزار آن لاین برای خرید و فروش قرار داد سکه هست؟
كارگزاران فعال :مفيد "بهمن "رضوي " نهايت نگر "آگاه " سهم آشنا " كاسپين مهر ايرانيان "ايده بنيان " http://ime.co.ir/site/294/default.aspx
احتمال اينكه در در 6 ماهه دوم سال 90 آنلاين تريدينگ راه اندازي شود زياده
یا سلام
منظور از تحویل در فلان ماه چیه؟؟
متشکر
شما در بازار آتي سكه را براي تحويل با سررسيد ارديبهشت "تير يا شهريور بر سر قيمتي توافق مي كنيد تحويل دهيد يا تحويل بگيريد
saboor
April 7th, 2011, 22:35
یا سلام
آیا تحویل فیزیکی وواقعی؟یا صوری؟
می بخشید اگه ابتدایی سوال میکنم
x_group23
April 9th, 2011, 16:10
یا سلام
آیا تحویل فیزیکی وواقعی؟یا صوری؟
می بخشید اگه ابتدایی سوال میکنم
بله
سكه را لمس خواهيد كرد
هر تعداد كه بخواهيد مي توانيد از بورس كالا خريد كنيد روز تسويه هم يا به قيمت نقدي تسويه مي كنيد يا اينكه كل ارزش قراردادها را واريز مي كنيد و سكه تحويل شما مي شود يا اينكه از بازار نقدي زير نرخ آتي خريد كنيد و آتي بفروشيد
sohrabibroker
April 13th, 2011, 12:03
دريافت طلا در مقابل نفت؛ راهكاري كارآمد براي تسويه وجوه معاملات نفتي
خبرگزاري فارس: شبكه تحليلگران تكنولوژي ايران (ايتان) در گزارشي به بررسي مزاياي تبادل نفت ايران با طلا كه از سوي هند پيشنهاد شده، پرداخته است.
به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، شبكه تحليلگران تكنولوژي ايران (ايتان) با توجه به مشكلات پديد آمده در مبادلات ارزي ايران و هند در اثر تحريم و به خصوص پرداخت بهاي نفت ايران از سوي هند، تحليلي را منتشر كرده و به بررسي مزاياي تبادل نفت ايران با طلا كه از سوي هند پيشنهاد شده، پرداخته است. متن اين يادداشت به اين شرح است:
حجم بالاي صادرات نفت ايران به هند و در نقطه مقابل واردات پايين ايران از اين كشور باعث شده تا پس از توقف مبادلات ارزي دو كشور در چارچوب اتحاديه پاياپاي آسيايي از سوي بانك مركزي هند بدليل فشارهاي آمريكا و اتحاديه اروپا در راستاي تحريمهاي ارزي، ميزان بدهيهاي هند به ايران افزايش يابد.
بر اساس اخبار منتشر شده دو كشور بر سر انتقال پول نفت از طريق يك بانك آلماني به توافق رسيدهاند كه با توجه به همراهي اتحاديه اروپا با آمريكا در اعمال تحريمهاي پولي و بانكي دور از ذهن نيست كه در آينده نه چندان دور اين مسير نيز بواسطه اعمال محدوديت از سوي اين اتحاديه با مشكل مواجه شود. در واقع همانطور كه وزير دارائي هند نيز اشاره كرده است هنوز راهكاري بلند مدت براي مبادلاتِ ارزي ايران و هند پيدا نشده است .
جدول شماره 1. ميزان تبادلات تجاري بين ايران و هند
كشور وارد كننده ارزش دلاري واردات (ميليارد دلار) ميزان رشد سالانه بين 2005 تا 2009 (درصد)
هند 10.6 91
ايران 1.9 17
در اين شرايط براي تسويه بدهي هند به ايران بدون استفاده از ارزهاي واسط مثل دلار و يورو پيشنهادهاي مختلفي وجود دارند كه عبارتند از:
الف . معاوضه طلا با نفت : مرور سوابق نشان ميدهد طرف هندي پيشنهاد معاوضه نفت با طلا را ارائه كرده است. در صورت اتخاذ اين تدبير به عنوان مثال بدهي 2 ميليارد دلاري حدود 40 تن طلا است. لازم به ذكر است كه نياز كشور به طلا بر اساس گفته رئيس كل بانك مركزي سالانه 30 تن است . از مزاياي اين روش ميتوان به كاهش ريسك ذخاير پولي كشور در برابر تغييرات ارزش ارزهاي بينالمللي اشاره كرد. بعلاوه واردات طلا به ازاي صادرات نفت ميتواند باعث كاهش ميزان واردات شود زيرا درصورت دريافت يورو يا دلار به ازاي فروش نفت يا هر كالاي ديگر تنها راه براي هزينه كردن آن واردات از ديگر كشورها است، حتي اگر اين ارز براي تبديل شدن به ريال در جامعه فروخته شود.
طبيعي است طرف هندي براي بهبود وضعيت تراز تجاري خود با ايران كه بواسطه واردات نفت، منفي است از مبادله كالا به كالا با ايران در قالب تبادل نفت و طلا استقبال كند.
ب . فروش ريالي نفت: با توجه به اينكه امكان تهاتر يا مبادله كالا به كالا با تمامي كشورهاي طرف تجاري ايران وجود ندارد، همچنين مزاياي قابل توجه ترويج واحد پول كشور براي اقتصاد داخلي، پيشنهاد ميشود تا مسئولان كشور در جهت انجام فروش نفت به "ريال " گام بردارند. بديهي است با توجه به حجم بالاي ريال مورد نياز براي مبادله نفت هند، امكان انتقال سريع تمامي مبادلات به سمت ريال وجود ندارد. لذا پيشنهاد ميشود تا براي شروع عددي در حدود 10 درصد از فروش نفت به صورت ريالي انجام شود.
بنابراين به منظور دستيابي به راهكاري بلند مدت و كارآمد جهت تسويه بدهي هند، ناشي از تراز منفي بواسطه فروش نفت به اين كشور، ضروري است از طلا استفاده شود. نكته مهم اينجاست كه اين واردات نه تنها اثر تورمي ندارد بلكه مانند واردات كالاهاي مصرفي اثرات ضدتوليد نيز ندارد. همچنين با تبديل بخشي از ذخاير ارزي كشور به طلا و انتقال آن به كشور احتمال ضرر ناشي از كاهش ارزش ارزهاي بينالمللي و خطر تحريم كاهش مييابد.
شبكه تحليلگران تكنولوژي ايران(ايتان) Fars News Agency : ������ ��� �� ����� ��ʺ ������� ������ ���� ����� ���� ������� ���� (http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=9001231685)
x_group23
April 14th, 2011, 20:11
به نظرم طلا روي 1500 دلار خواهد ايستاد و يك اصلاح 100 دلاري خواهد داشت
نظر دوستان تكنيكاليست؟
Mohsen
April 17th, 2011, 11:54
فرمول محاسبه قيمت واقعي سكه بهار آزادي (http://www.tabnak.ir/fa/news/158875/%D9%81%D8%B1%D9%85%D9%88%D9%84-%D9%85%D8%AD%D8%A7%D8%B3%D8%A8%D9%87-%D9%82%D9%8A%D9%85%D8%AA-%D9%88%D8%A7%D9%82%D8%B9%D9%8A-%D8%B3%D9%83%D9%87-%D8%A8%D9%87%D8%A7%D8%B1-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF%D9%8A)
HOJJAT110
April 17th, 2011, 12:58
سلام
نظر دوستان در مورد كاهش 10 توماني دلار و افزايش 3000 توماني سكه چيه؟ حباب 30000 هزار توماني سكه چطور؟؟؟؟
HOJJAT110
April 18th, 2011, 11:33
خواجه نصیری با اشاره به اینکه معاملات برخط امسال در بورس کالای ایران راه اندازی می شود، گفت: برنامه هایی جهت افزایش ساعت و روزهای معاملاتی قراردادهای آتی و راه اندازی معاملات اختیار معامله مبتنی بر معاملات آتی امسال طراحی شده است که قطعاً به توسعه و ارتقای معاملات کمک شایانی خواهد کرد.
مدیر نظارت بر بورس ها و بازارهای سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: بازار معاملات آتی طلا در بورس کالای ایران جایگزین مناسب و مطمئنی برای سرمایهگذاران جهت انجام معاملات با استانداردهای بینالمللی است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، "محمود رضا خواجه نصیری" با بیان مطلب فوق افزود: پس از ممنوعیت بازار فارکس در ایران، سرمایهگذارانی که تمایل به انجام معاملات ابزارهای مالی استاندارد دارند، می توانند از بازار معاملات آتی طلای بورس کالای ایران استفاده کنند.
وی ادامه داد : معاملات آتی سکه طلا در بورس کالای ایران، علاوه بر اینکه مشخصات و جذابیتهای معاملات بین المللی از جمله خاصیت اهرمی معاملات (با پرداخت درصدی ارزش کالا میتوان به معامله مبادرت کرد) و هزینههای معاملاتی پایینی را دارد، مبتنی بر شرع مبین اسلام و قوانین جمهوری اسلامی بوده و نظارت کاملی بر این بازار برای حمایت از حقوق سرمایهگذاران انجام می شود.
وی با اشاره به اینکه با راهاندازی معاملات برخط امکان در سال 90دسترسی مستقیم سرمایه گذاران به بازار فراهم می شود، گفت: برنامههایی جهت افزایش ساعت و روزهای معاملاتی قراردادهای آتی و راهاندازی معاملات اختیار معامله مبتنی بر معاملات آتی در سال 1390 طراحی شده است که قطعاً به توسعه و ارتقای معاملات کمک شایانی خواهد کرد.
خواجه نصیری با بیان اینکه درحال حاضر ارزش معاملات روزانه قراردادهای آتی به بیش از 50 میلیارد ریال رسیده است، ابراز امیدواری کرد در آیندهای نزدیک و با اجرای پروژههای توسعهای این بازار، ارزش معاملات این بازار چندین برابر شود.
وی گفت : با توجه به دورنمای مطلوب این بازار، کارگزاران باید حداکثر تلاش خود را برای ارائه خدمات مطلوب به مشتریان بازار و استفاده از فرصت به وجود آمده، انجام دهند.
HOJJAT110
April 18th, 2011, 13:36
طنز/ پشت پرده افزایش قیمت سکه
با توجه به این که هنوز ابعاد این مساله برای برخی در هاله ای از ابهام بوده و خودشان بی خبرند که این مساله چه تاثیری در زندگیشان داشته، آزمونی به شرح زیر برگزار می شود.
باشگاه جوانی برنا/ نظر به این که این روزها قیمت سکه روز به روز در حال افزایش است و انگار ابر و باد و مه و خورشید و فلک دست به دست همه داده اند تا این عنصر گرانقیمت روز به روز گرانقیمتتر شود و با توجه به این که هنوز ابعاد این مساله برای برخی در هاله ای از ابهام بوده و خودشان بی خبرند که این مساله چه تاثیری در زندگی شان داشته و خواهد داشت؛ آزمونی به شرح زیر برگزار می شود!
چه کسانی بیشترین ضرر را از افزایش قیمت سکه متحمل خواهند شد؟
الف) خانواده عروس
ب) خانواده داماد
ج) خود عروس و داماد
د) سایر اقوام، دوستان و آشنایان
چه چیزی را می توان به جای سکه سر عقد کادو داد؟
الف) نصف جهیزیه عروس
ب) 100 لیتر بنزین سوپر
ج) یک سفر به دور دنیا
د) کل خرج عروسی
با افزایش قیمت سکه، تکلیف مهریههای اقساطی چه می شود؟
الف) اقساطی تر می شوند
ب) همسر سوم، مهریه اش را می بخشد
ج) داماد خودش را تسلیم می کند
د) همسر اول از خوشحالی، سکته می کند
بهترین راه پس انداز چیست؟
الف) صبح زود در صف بانک کارگشایی بنشینیم تا سکه دولتی بگیریم و گرانتر بفروشیم
ب) تا جایی که می توانیم سکه بخریم و آن قدر نفروشیم که خیلی گران تر شود
ج) هر چه طلا داریم بفروشیم و سکه بخریم
د) فقط سکه بخریم
برای کاهش قیمت سکه چه باید کرد؟
الف) سکه از خارج وارد شود
ب) سکه های کوچک تر ضرب شود
ج) دادن سکه سر عقد ممنوع شود
د) گزینه ج صحیح است، شک نکنید
یک بشکه نفت معادل چند قطعه سکه است؟
الف) یک سکه
ب) نیم سکه
ج) ربع سکه
د) سوال انحرافی است
چه کسی یا کسانی مسبب اصلی افزایش قیمت سکه است؟
الف) همسر اول
ب) مافیا
ج) پسر عمه سکه زا
د) اسکروج
چه کسی برای اولین بار روند افزایش قیمت سکه را کشف کرد؟
الف) اولین عروس و دامادی که سکه های خود را فروختند و پولدار شدند
ب) دامادی که اولین قسط مهریه اش را پرداخت
ج) پدر زنی که از مهریه پنج هزار سکه ای کوتاه نیامد
د) زن همسایه
بدیهی است پاسخ ها نمره منفی داشته و در صورت داشتن بیش از پنج نمره منفی، فرد آزمون دهنده به پرداخت یک عدد سکه تمام بهار آزادی محکوم می شود باشد که عبرت سایرین شود.
__mahdi__
April 19th, 2011, 16:28
سلام. من تمام مطالب مربوط به معاملات اتی رو توی فروم های تخصصی بررسی کردم. چند سوال برام پیش اومده اگه دوستان لطف کنند پاسخ بدن ممنون میشم.:)
1- برای جلوگیری از کال مارجین شدن می شه وجه تضمین بیشتری واریز کرد ؟
2- اگر قصدمان این باشه که نقدی خرید و اتی سل کنیم . نوع سکه از نظر پلمپ بودن یا نبودن چیه و محل تحویل دادن کجاست ؟ معمولا تو قراردادهای کدوم ماه این مورد (آربیتراژ ) بیشتر رونق داره ؟
3- تعداد کال مارجین های هر روز رو چطور میشه فهمید ؟
4- نحوه خرید معاملات قراردادهای آتی با سررسیدهای جدید که قبلا تو بورس اتی سکه نبودن ( منظور طبق اطلاعیه آغازمعاملات قراردادهای آتی سکهجدید است ) چه طوره ؟ نحوه کشف قیمت این قراردادهای جدید چطوره و ایا ازشون استقبال زیادی میشه یا نه ؟ با توجه به اینکه به عنوان مثال ممکنه این قراردادها واسه مثلا 6 ماهه دیگه باشه ، با توجه به نوسانات زیاد در این دوره احتمال کال مارجین شدن زیاد نیست ؟
5- در مورد این وجه تضمین اولیه میشه توضیح بیشتری بدین . ایا این مبلغ یک اعتباره برای قراردادهایی که ممکنه در اینده انجام بدیم یا اینکه ما موظف هستیم در هر خرید و فروش جداگانه این مبلغ رو واریز کنیم . مثلا من اگه بخوام یکسری از قراردادهام رو بفروشم و سپس بخرم ( افست ) ایا واسه خرید دوباره باید پول واریز کنم ؟
6- چرا در مواقع نزدیک به سررسید بعضی افراد قراردادهاشون رو با قیمت زیر نقدی می فروشن و اون رو افست نمی کنند ؟ ( چون بالاخره بعد سررسید که به مبلغ نقدی میرسه )
7- نحوه پبگیری کردن قراردادهایی که انجام دادیم از طریق اینترنته یا از طریق کارگزاری ؟
8-مبلغی پول تو موسسه مهر دارم که اواسط تابستون دستم می رسه ( حدود 12 میلیون ) واسه یک شروع مناسب چه پیشنهادی داریند؟ ممنون .
__mahdi__
April 19th, 2011, 16:33
سلام. من تمام مطالب مربوط به معاملات اتی رو توی فروم های تخصصی بررسی کردم. چند سوال برام پیش اومده اگه دوستان لطف کنند پاسخ بدن ممنون میشم.:)
1- برای جلوگیری از کال مارجین شدن می شه وجه تضمین بیشتری واریز کرد ؟
2- اگر قصدمان این باشه که نقدی خرید و اتی سل کنیم . نوع سکه از نظر پلمپ بودن یا نبودن چیه و محل تحویل دادن کجاست ؟ معمولا تو قراردادهای کدوم ماه این مورد (آربیتراژ ) بیشتر رونق داره ؟
3- تعداد کال مارجین های هر روز رو چطور میشه فهمید ؟
4- نحوه خرید معاملات قراردادهای آتی با سررسیدهای جدید که قبلا تو بورس اتی سکه نبودن ( منظور طبق اطلاعیه آغازمعاملات قراردادهای آتی سکهجدید است ) چه طوره ؟ نحوه کشف قیمت این قراردادهای جدید چطوره و ایا ازشون استقبال زیادی میشه یا نه ؟ با توجه به اینکه به عنوان مثال ممکنه این قراردادها واسه مثلا 6 ماهه دیگه باشه ، با توجه به نوسانات زیاد در این دوره احتمال کال مارجین شدن زیاد نیست ؟
5- در مورد این وجه تضمین اولیه میشه توضیح بیشتری بدین . ایا این مبلغ یک اعتباره برای قراردادهایی که ممکنه در اینده انجام بدیم یا اینکه ما موظف هستیم در هر خرید و فروش جداگانه این مبلغ رو واریز کنیم . مثلا من اگه بخوام یکسری از قراردادهام رو بفروشم و سپس بخرم ( افست ) ایا واسه خرید دوباره باید پول واریز کنم ؟
6- چرا در مواقع نزدیک به سررسید بعضی افراد قراردادهاشون رو با قیمت زیر نقدی می فروشن و اون رو افست نمی کنند ؟ ( چون بالاخره بعد سررسید که به مبلغ نقدی میرسه )
7- نحوه پبگیری کردن قراردادهایی که انجام دادیم از طریق اینترنته یا از طریق کارگزاری ؟
8-مبلغی پول تو موسسه مهر دارم که اواسط تابستون دستم می رسه ( حدود 12 میلیون ) واسه یک شروع مناسب چه پیشنهادی داریند؟ ممنون .
x_group23
April 19th, 2011, 17:47
1.بله مي توان وجه مارجين بيشتري براي جلوگيري از كال مارجين شدن واريز كرد
2. نوع پلپ هيچ فرقي ندارد و فقط استاندارد بودن از نظر مقدار طلايي و وزني مهمه " محل تحويل هم بورس كالاي ايران {پاياپاي }مي باشد.ماه نزديكتر اربيتراژ بيشتر مي باشد.
3.نمي توان اين تعداد را فهميد "تنها پاياپاي به اين آمار دسترسي دارد نمي توان فهميد مشتريان چه مقدار وجه مارجين دارند
x_group23
April 20th, 2011, 11:48
دوستان موقعيت خريد باز نداشته باشند
روند سكه نزولي ...
HOJJAT110
April 20th, 2011, 13:22
سلام معمولا قيمت با قرارداد قبلي 10000 تومان تفاوت داره و در ابتدا استقبال زيادي نميشه چون خريد و فروش توشون مشكله مگر براي سرمايه گذاري بلند مدت --- معمولا هر سه قرارداد با هم كال مارجين مي شن
5- براي خريد بايد مبلغ 300000 تومان تو حسابتون باشه مثلا اگر تو حسابتون 180000 تا 290000 باشه و قرارداد قبلي را ببنديد ديگه نمي تونيد موقعيت جديد بار كنيد
6- چون سرمايه گذاري بلند مدت كردند و مي خواهند موقعيت را به ماه بعدي انتقال بدند واغلب خريدار ها هستند قيمت افت مي كنه -----------بعضي ها هم افست مي كنند .
7 - بيشتر وقت ها با اينترنت ميشه اگر قيمت سر خط باشه در هر حال كار گزاري در اختيارتون مي زاره
8 - خوبه در صورتي كه تحليل ها را بدونيد و ار كلك هاي بانك مركزي و .......
موفق باشيد
sohrabibroker
April 20th, 2011, 18:16
به نظرم طلا روي 1500 دلار خواهد ايستاد و يك اصلاح 100 دلاري خواهد داشت
نظر دوستان تكنيكاليست؟
با اينكه طلا به بالاي 1500 دلار رسيد اما بازار آتي به دليل سخنان رياست بانك مركزي كه به تازگي از فرنگ به ايران آمده ريزش شديدي را شروع كرد ديروز صف خريد امروز صف فروش ;)...
با اينكه بازار نقدي ريزش 30 هزار توماني داشت امروز در آتي سكه مي بينيم قرارداد جديد هم باز شده و خريداران حاظر به شناسايي سود خود نبودند فكر مي كنم تازه به فكر اين افتادن كه چرا ديروز نفروختم و امروز در 3 درصد منفي ...
3درصد يعني 30 در معاملات فيوچر به دليل لوريج بيش از 10
البته بازار نقدي بيش از اين هم خواهد ريخت هنوز حبابه...
اگر اونس به بالاي 1550 دلار هم برسد باز فروشندگان ديروز و امروز برنده و خريداران بازنده
البته خريداراني كه در اول هفته خريد كرده باشند در 3 درصد منفي روز شنبه هم هنوز روي سود هستند ولي بعدش را نمي دانم
x_group23
April 20th, 2011, 19:10
سايت مثقال صبح نرخ سكه را000 448 درج كرده بود و ساعت به ساعت قيمت را پايين مي آورد Mesghal.Com:�
(http://mesghal.com/)
gold24
April 21st, 2011, 17:46
با سلام
فعلا که در بازار نقره حرف اول اخر رامی زند درعرض یک دوره جهار ماهه از 27 دلار به 46 دلار رسیده(71 درصد رشد) اینده متعلق به نقره است در صورت اصلاح قیمت دوستان خرید کنند.
x_group23
April 23rd, 2011, 12:14
هر چي زمان مي گذرد صف فروش سكه در بورس كالا سنگين تر مي شود http://ime.co.ir/Futures_fix/Futures_MarketWatch_FIX_fa.aspx?Code=GCOR90
ehsanx
April 23rd, 2011, 14:49
فروش سكه 407 هزار توماني در بانكها آغاز شد
خبرگزاري فارس: همزمان با اعلام رسمي بانك مركزي عرضه سكه به هر نفر به تعداد 5 قطعه در قبال ارائه كارت ملي با نرخهاي واقعي در شعب منتخب بانك ملي آغاز شد.
http://media.farsnews.com/Media/8112/Images/jpg/A0006/A0006670.jpg
به گزارش خبرنگار اقتصادي باشگاه خبري فارس "توانا "، عرضه سكه با قيمت واقعي و معيني از سوي بانك مركزي به صورت قيمت روز سكه در مورخ سوم ارديبهشت سال 90 از دقايقي پيش در 105 شعبه منتخب بانك ملي آغاز شد.
مطابق دستورالعمل بانك مركزي تعداد فروش سكه به هر نفر 5 قطعه است.
برپايه اين گزارش طبق اعلام بانك مركزي امروز سكه يك بهار آزادي با قيمت 407500تومان، نيمبهار آزادي 202500 تومان و ربعبهار آزادي 109500 تومان در شعب منتخب بانك ملي فروخته شد.
اخبار رسيده از شعبههاي منتخب بانك ملي بيانگر تشكيل صفهاي طولاني در اين شعب براي خريد سكه با قيمت دولتي است.
به گزارش فارس، بانك مركزي ديروز با صدور اطلاعيهاي اعلام كرد: از روز جاري در 150 شعبه منتخب بانك ملي عرضه خرد سكه آغاز خواهد شد.
sohrabibroker
April 23rd, 2011, 15:50
به دليل عرضه هاي قطره چكاني سكه توسط بانك بازار نقدي دستخوش نوسانات زياد مي باشد "چه در صعود چه در نزول ....
دوستان نوسانگير جا نمانند !!!به خاطر 2 الي 3 هزار نوسان....
gold24
April 23rd, 2011, 21:14
فروش سكه 407 هزار توماني در بانكها آغاز شد
خبرگزاري فارس: همزمان با اعلام رسمي بانك مركزي عرضه سكه به هر نفر به تعداد 5 قطعه در قبال ارائه كارت ملي با نرخهاي واقعي در شعب منتخب بانك ملي آغاز شد.
http://media.farsnews.com/Media/8112/Images/jpg/A0006/A0006670.jpg
به گزارش خبرنگار اقتصادي باشگاه خبري فارس "توانا "، عرضه سكه با قيمت واقعي و معيني از سوي بانك مركزي به صورت قيمت روز سكه در مورخ سوم ارديبهشت سال 90 از دقايقي پيش در 105 شعبه منتخب بانك ملي آغاز شد.
مطابق دستورالعمل بانك مركزي تعداد فروش سكه به هر نفر 5 قطعه است.
برپايه اين گزارش طبق اعلام بانك مركزي امروز سكه يك بهار آزادي با قيمت 407500تومان، نيمبهار آزادي 202500 تومان و ربعبهار آزادي 109500 تومان در شعب منتخب بانك ملي فروخته شد.
اخبار رسيده از شعبههاي منتخب بانك ملي بيانگر تشكيل صفهاي طولاني در اين شعب براي خريد سكه با قيمت دولتي است.
به گزارش فارس، بانك مركزي ديروز با صدور اطلاعيهاي اعلام كرد: از روز جاري در 150 شعبه منتخب بانك ملي عرضه خرد سكه آغاز خواهد شد.
با سلام
خدا شانس بده ملت نادان صف وامیستن سکه می خرن جوک سال یکی نیست بگه این سکه را هر جا حهان ببری
399 هزار تومان می خرند صف وامیستی 407.5 میخری.
هدف اصلی بانک از دامن زدن با افزایش قیمت ضرر کردن خلق الله و نقره داغ شدن ملت بود که دیگر نقدینگی را از بانک خارج نکنند
افراد حرفه ای یک عدد سکه هم نخریدند بلکه سکه هایشان را فروختند
از دوستان کسی هم که خواست خرید کند شمش ابشده بخرید که نه صف دارد و منطبق با قیمت جهانی است در این چند روزه نه تنها ابشده شمش ارزان نشده بلکه اندکی افزایش پیدا کرده
daruosh
April 23rd, 2011, 23:11
:advise:امروز سکه ی یک بهار امامی در بازار تهران به 4250000ریال نیم بهار به 2120000ریال وربع بهار به 1280000ریال رسید.ایا از دوستان کسی دلیل مجدد بالا بردن مصنوعی قیمت سکه را به بالای ریت جهانی ان که با توجه به قیمت دلار بازار ازاد میشود حدود 3973000ریال میداند اساتید لطفا جواب بدهند
itkit
April 25th, 2011, 05:30
:(:mad:
خود دولت با رسانه هاش شروع به تبلیغ قیمت طلا کرد با این ملت جو گیر اخبار, خیلی راحت می شد فهمید که قیمت طلا تو ایران نه تنها بالا می ره بلکه یه حباب بزرگم درست می شه همون طور که دیدیم قیمت طلا با رشد حبابی ۴۵٠٠٠ بیشتر از قیمت جهان رو به رو شد و دولت تمام شمش ها وطلاهای ذخیره ایش که سال ها قبل آن ها را خریده بود را به حراج گذاشت و به جو موجود کمک کرد در نتیجه افراد زیادی که جو گیر شده بودند این طلا ها را خریدند تا اینجای کار به قولی دولت می خواست با ارزه زیاد طلا به بازار حباب آن را خالی کند یعنی قیمت طلا را با ارزه زیاد کاهش دهد که متاسفانه موفق نشد و دست آخر هم مجبور شد برای کنترل اوضاع به رسانه هایش رو بیاورد و حبابی بودن قیمت طلا را اعلان کند . این کار باعث شد قیمت طلا در یک روز تا بیش از ۴٠٠٠٠ هزار تومن کاهش داشته باشد در نتیجه افراد زیادی متضرر شدند و دو لت با فروش طلای ۴۵٠٠٠ هزار توامان بیشتر از قیمت جهان به مردم خودش سود کرد واقعا نامردی دولت می خواست پز بده و بگه که هوشمند بوده و مقدار زیادی طلا در سال های قبل خریده و ذخیره کرده این تبلیغاش باعث گرون شدن طلا شد بعد طلا های خودشو فروخت و تبلیغات را بر عکس کرد و هزاران نفر از مردم جو گیر را متضرر کرد گلایه بنده اینجاس که دولت می توانست بجای فروش طلا های خودش به مردم همان اول در رسانه اعلان میکرد که قیمت طلا در ایران حبابی و اشتباه نمی کرد یا درسترش این بود که از اول برای پز دادن روی قیمت طلا تبلیغ نمی کرد. اگر منظور بنده را از این که اعلان می کنم که دولت نامرد است متوجه نمی شوید به این نکته توجه کنید که دولت اول تمام طلاهای ذخیره ایش را فروخت و بعد اعلان کرد که رشد طلا حبابی:(
ehsanx
April 25th, 2011, 13:40
دبيركل بانك مركزي سكوت را شكست؛
تصميمات جديد بانك مركزي براي بازار سكه؛ رسانهها مقصر شناخته شدند
خبرگزاري فارس: دبير كل بانك مركزي در واكنش به آشفته بازار سكه و انتقاد كارشناسان از عملكرد بانك مركزي رسانهها را موجب دامنزدن به التهاب بازار سكه دانست و با اعلام حراج روزانه سكه هر صبح در بانك كارگشايى از ثبات در بازار سكه در آينده نزديك خبر داد.
http://media.farsnews.com/Media/9002/Images/jpg/A0105/A1052074.jpg
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از پايگاه اطلاع رساني دولت، محمود احمدي درباره وضعيت بازار سكه و طلا و برنامه هاي بانك مركزي براي نظارت و كنترل قيمت ها اظهار داشت: با نگاهي اجمالي به وضعيت بازار سكه مي توان دريافت كه دلايل متعدد داخلي و بين المللي موجب افزايش قيمت طلا و سكه در بازار شده است. قيمت جهاني طلا به دلايل متعددي از جمله بحران هسته اي ژاپن، بحران اقتصادي اروپا، تضعيف دلار و.... ركورد زده كه در تاريخ بي سابقه است. حتي كارشناسان با توجه به شرايط به وجود آمده، پيش بيني كرده اند، قيمت هر انس طلا به 1700 دلار هم برسد.
وي افزود: همين انتظار افزايش مجدد قيمت ها و بالا بودن نقدينگي سكه، باعث افزايش تقاضا در بازار شده است و كساني كه پول نقد دارند براي كسب سود بيشتر متقاضي خريد سكه شده اند كه شاهد هجوم عده اي به بازار طلا و سكه در طول ماه گذشته بوديم.
محمود احمدي، ورود سكههاي گرمي و سكههاي داراي عيار پايين به بازار را يكي ديگر از مواردي دانست كه اقبال مردم را به خريد سكه و طلا بيشتر كرده است.
دبير كل بانك مركزي در ادامه خاطر نشان كرد: همچنين با تلاش بانك مركزي موسسات غير مجاز مالي و اعتباري ساماندهي شدند كه خود اين موضوع هم موجب شد تا بخشي از پولي كه مردم در اين موسسات سرمايه گذاري كرده بودند به بازار طلا و سكه سرازير شود.
وي به اقدامات صورت گرفته توسط بانك مركزي براي كنترل بازار سكه و طلا و جلوگيري از افزايش بي رويه قيمت ها اشاره كرد وگفت: البته بانك مركزي در اواخر سال گذشته برنامه هاي نظارتي خود را آغاز كرد و جلوي سودجويي هاي برخي از افراد كه گمان مي كردند، بتوانند از اين بازار درآمدي داشته باشند را گرفت.
از امروز حراج سكه در بانك كارگشايى؛ صبح ها
وي افزود: بانك كارگشايي كه پيش از اين سه روز در هفته فروش وعرضه سكه داشت، به صورت روزانه به عرضه سكه مي پردازد و از امروز هم صبحها نيز حراج سكه خواهيم داشت.
دبير كل بانك مركزي در ادامه تصريح كرد: براي اولين بار شمشهاي يك كيلوگرمي به بازار عرضه شد و از دو روز گذشته بيش از 150 شعبه بانك ملي هم سكه به صورت خرده فروشي به متقاضيان عرضه مي كنند چرا كه فروش سكه در بانك كارگشايي به صورت يكصد عددي است و بيشتر مورد نياز كساني است كه در بازار معامله مي كنند به همين دليل اين اقدام صورت گرفت تا نيازهاي مردم نيز تامين شود.
برخي از روزنامه براي فروش بيشتر به ضرر مردم و منافع ملي عمل مي كنند
احمدي در پاسخ به برخي از منتقدان نيز اظهار داشت: متاسفانه در اين چند وقت اخير تحليل هاي نادرست برخي از رسانه ها به اين موضوع دامن زد. توقع ما اين است كه تمام جرايد و اصحاب رسانه كمك كنند تا به سمت ثبات بازار سكه وطلا پيش برويم و اين كار را خواهيم كرد. اميدواريم همراهي رسانه ها بيشتر شود تا بتوانيم از اموال مردم حفظ و حراست كنيم. اين طور نباشد كه برخي از روزنامه ها براي بالا رفتن فروش و تيراژ به ضرر مردم و منافع ملي عمل كنند.
دبير كل بانك مركزي در ادامه تصريح كرد: بر اساس پيش بيني هاي صورت گرفته، اميدواريم تا دو روز آينده قيمت سكه مطابق با قيمتهاي جهاني شود و با مديريتي كه بانك مركزي در بحث فروش شمش 5/12 كيلويي براي تامين نياز صنايع و بازار داشته است، توانستيم تقاضاي بازار و مردم را پاسخگو باشيم.
بانك مركزي به نوعي بازار را مديريت مي كند تا قيمتهاي داخلي از بازار جهاني تبعيت كند
احمدي در پاسخ به سوالي درباره اين كه "برخي ها عنوان مي كنند؛ بانك مركزي ذخاير سكه و طلا را وارد بازار مي كند و اين كار باعث خروج شمش طلا و سكه از كشور مي شود، " گفت: اين استدلال صحت ندارد زيرا بانك مركزي قيمت ها را طوري مديريت مي كند كه نه تفاوت قيمت در بازار داخلي آنقدر بالاتر از قيمت جهاني شود كه زمينه قاچاق ورود طلا را فراهم كند كه تبعات خود را دارد و باعث خروج ذخاير ارزي ما خواهد شد و نه به گونه اي كه ارزان باشد كه اين بازار براي صادرات غير مجاز طلا فراهم شود.
وي افزود: بانك مركزي به نوعي بازار را مديريت مي كند تا قيمتهاي داخلي از بازار جهاني تبعيت كند. در حال حاضر ممكن است ورود طلا را با توجه به تفاوت قيمت سكه به كشور داشته باشيم اما خروج طلا و سكه از كشور را به طور يقين نخواهيم داشت.
اجراي بسته سياستي بانك مركزي ارتباطي با افزايش قيمت سكه در بازار ندارد
دبير كل بانك مركزي در ادامه با اشاره به اين كه اجراي بسته سياستي بانك مركزي ارتباطي با افزايش قيمت سكه در بازار نداشته است، گفت: بسته سياستي بانك مركزي در شوراي پول و اعتبار تصويب شده و از تمام كارشناسان در اين باره نظر سنجي شده است. اين بسته به تازگي در حال اجرايي شدن است و به اين زودي ها نمي توان با اطمينان درباره تاثيرات آن نظر داد و آمارها هنوز تفاوت قابل ملاحظه و معني داري مبني بر اينكه به دليل اجراي اين سياست، پول هاي مردم از بانك ها خارج مي شود و به بازار سرازير شده را نداده است.
sohrabibroker
April 25th, 2011, 14:58
اگر بالا فروش داريد آفست كنيد و سود شناسايي كنيد اگر در خريد هستيد آفست كنيد و اگر خودتان هم موافق هستيد پوزيشن فروش باز كنيد البته در قيمتهاي مناسب با توجه به قيمت بازار نقدي
بازار نقدي شل كرده بعد از چندين بار نوسان گيري پوزيشن فروشم را همراهي مي كنم "
اين روزها اونس ملاك نيست فقط بازار نقدي سكه و حباب به وجود آمده
{نظر شخصي}
saboor
April 25th, 2011, 18:14
یا سلام
آیا مثل فارکس در بازار""" آتی! """" میشه سکه نداشته را سل کرد؟؟ چجوری؟
متشکرم
sohrabibroker
April 25th, 2011, 20:21
یا سلام
آیا مثل فارکس در بازار""" آتی! """" میشه سکه نداشته را سل کرد؟؟ چجوری؟
متشکرم
بله ميتوانيد سكه نداشته را سل كنيد يا قراردادي را خريد نكرديد ولي فروش انجام مي ديد
مثل همين امروز كه بالا مفروختم و پايين جم مي كرديم "
ولي باز موقعيت جديد باز كردم و با حجم خوبي در فروش ماندم و در روزهاي آتي روي سود خوبي خواهد رفت
فروش ارديبهشت 327500
فروش تير 341600 ميانگين با نوساناتي كه گرفتم به استقبال فردا ميرم
حال همانطور كه در پست بالا گفتم اونس اينجا در روند رو به رشد بي تاثيره ولي در نزول در موقعيت كنوني بيش از 3 برابر مي باشد البته روي سكه {حباب }
ولي براي طلاي آب شده فرقي نمي كند مگر اينكه دلار هم ريزش كند
gold360s
April 25th, 2011, 21:47
بله ميتوانيد سكه نداشته را سل كنيد يا قراردادي را خريد نكرديد ولي فروش انجام مي ديد
مثل همين امروز كه بالا مفروختم و پايين جم مي كرديم "
ولي باز موقعيت جديد باز كردم و با حجم خوبي در فروش ماندم و در روزهاي آتي روي سود خوبي خواهد رفت
فروش ارديبهشت 327500
فروش تير 341600 ميانگين با نوساناتي كه گرفتم به استقبال فردا ميرم
حال همانطور كه در پست بالا گفتم اونس اينجا در روند رو به رشد بي تاثيره ولي در نزول در موقعيت كنوني بيش از 3 برابر مي باشد البته روي سكه {حباب }
ولي براي طلاي آب شده فرقي نمي كند مگر اينكه دلار هم ريزش كند
جناب سهرابی سلام
پس با این وجود که چند بار یادآور شدید شمش طلا نوسانش خیلی بیشتر شبیه انس است ، آیا برای امثال من که تا به الان انس کار می کردند این گزینه بهتری نیست نسبت به سکه ؟
برای سکه من بارها شاهد بودم که حباب تشکیل می شود ولی برای شمش چنین چیزی نشنیدم . نظر شما چیست ؟ ایا دخالت های بانک مرکزی و یا عواملی که حباب ایجاد می کنند آنقدر کم است که بشود مثل انس روی شمش معامله کرد ؟
اگر وقتش هست لطفا یکمی از شمش توضیح می دهید که مثلا چقدر مارجین باید داشته باشیم برای هر قرارداد و کمیسیون آن و موارد دیگر
بسیار متشکرم
m150
April 26th, 2011, 01:46
در بازار امروز فقط بايد نوسان گرفت
البته با ي تاييد از بازار نقدي...
1. ديد فقط بازار نقدي 2.ديد فقط بازار نقدي......
مواظب باشيد از بازار نقدي جا نمانيد قرارداد اسفند هر چي پايين بالا بشه بازار نقدي هم همان است فقط بايد في نقدي را سريع تر از بقيه به دست بياريم باز هم هشدار كه از نقدي جا نمانيد
با سلام خدمت شما
میشه راهنمایی کنید چطور میشه با سرعت زیاد قیمت نقدی رو بدست آورد؟
ما که تو شهرستان هستیم یه خورده وضعیت فرق می کنه!
سپاس
sarmaayegozari
April 26th, 2011, 13:49
يه سوال داشتم: من سال ژيش دي ماه حدود 55 قطعه جواهر خريدم. هنوز هم فاكتورهاش دستم نيست (ولي احتمالا اتا چند روز ديگه دستم ميرسه). جمعا به قيمت 44 ميليون تومن. ميخاستم بدونم دوستاني هستند كه منو راهنمايي كنن كجا و چه جوري ميتونم نقدشون كنم. من بي تجربه ام در اين مورد و اين طلاها رو بابت طلبي كه داشتم برداشتم. فاكتور خريد طلاها واس برج 3 و 4 سال 89 بوده و فكر كردم تا الان بايد لااقل بتونم به قيمت همون 44 ميليون بفروشم. كسي هست راهنماييم كنه؟
HOJJAT110
April 26th, 2011, 15:57
*قيمت سكه رو به كاهش*
گزارش ايسنا از حراج بانك كارگشايي، عرضه بانك ملي و قيمتهاي بازارسرويس: اقتصاد
1390/02/06
04-26-2011
14:48:13
9002-03700: كد خبر
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: اقتصاد
مجموع تحولات امروز بازار سكه تهران نشان ميدهد، قيمتهاي سكه در مجموع رو به كاهش گذاشته است.
به گزارش خبرنگار بانك و بيمه خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با توجه به كاهش قيمت هر اونس طلا در بازارهاي جهاني و رسيدن آن به 1505 دلار و همچنين ادامه عرضه سكه از سوي بانك ملي (البته با تعداد محدود 5 عدد در روز ) و دونوبته شدن حراج بانك كارگشايي، قيمتهاي كاذب سكه كمي كاهش يافته است.
با اين حال به گفته فعالان بازار طلا و سكه، اين كاهش قيمت شكننده است.
* حراج بانك كارگشايي
در حراج امروز صبح بانك كارگشايي، سكه بهار آزادي با حدود قيمتي 412 هزار تومان به فروش رسيد و شمش 12 كيلويي بيمشتري ماند.
قيمت سكه بهار آزادي در حراج امروز بانك كارگشايي كه پايه قيمت آن حدود 403 هزار تومان بود و در بستههاي صدتايي عرضه ميشد، طي حراج به حدود 412 هزار تومان افزايش پيدا كرد.
نيمسكه بهار آزادي هم كه با قيمت پايه 203 هزار تومان عرضه شد، در نهايت با قيمتهاي 205 تا 206 هزار تومان به فروش رفت. شركتكنندگان در حراج معتقد بودند اين قيمت پايه براي نيمسكه با توجه به قيمتهاي جهاني بالاست.
ربع سكه بهار آزادي كه با قيمت پايه 102 هزار تومان عرضه شد در ابتداي حراج طي حراج با قيمتهاي 125 تا 126 هزار تومان به فروش رفت، اما كمكم به قيمت حدود 123 هزار تومان و در انتهاي حراج با قيمت هر عدد120 هزار و 500 تومان تا 121 هزار تومان به فروش رفت.
در حراج امروز بانك كارگشايي شمشهاي يككيلويي و 12 كيلويي با استقبال خريداران مواجه نشد. شمشهاي يك كيلويي از سوي دو نفر از متقاضيان خريداري شد و شمش 12 كيلويي بدون مشتري ماند. بسياري از شركتكنندگان در حراج معتقد بودند، قيمت پايه شمش بالا است و دليل ان اين است كه با اين سياست، اين شركتكنندگان به سمت خريد سكه تشويق شوند.
بانك كارگشايي حراج سكه را از امروز، در دو نوبت صبح و بعد از ظهر پي ميگيرد. در حراج نوبت صبح امروز تمام اقلام طي يك دور حراج به فروش رفت اما در روزهاي گذشته به عنوان مثال نيمسكه در چند مقطع يك حراج به فروش ميرفت.
صبح امروز بستههاي صدتايي سكه تمام بهار آزادي در بازار تهران بين 414 تا 415 هزار تومان معامله شد.
* عرضه بانك ملي
سخنگوي بانك ملي ايران از افزايش تعداد شعب عرضهكننده سكه بانك ملي به300 شعبه خبر داد.
حسين دشتي با اشاره به اينكه بانك ملي از ابتداي هفته جاري به صورت هرروزه اقدام به عرضه سكه كرده است، اظهار كرد: با هماهنگيهايي كه با بانك مركزي انجام شده است تعداد شعب عرضهكننده سكه بانك ملي از 150 شعبه كنوني به 300 شعبه افزايش مييابد كه متعاقبا ليست آنها اعلام خواهد شد.
قيمت سكههاي عرضهشده در شعب بانك ملي كه با محدوديت عرضه پنج سكه در روز همراه است، به اين ترتيب بوده است: سكه بهار آزادي 409 هزار تومان، نيمسكه بهار آزادي 204 هزار تومان و ربع سكه بهار آزادي 111 هزار تومان.
HOJJAT110
April 26th, 2011, 17:17
سلام
به دليل حجم بالاي معامله در شهريور ماه نسبت به دو موقعيت ديگه و در صد موقعيتهاي باز شهريور نسبت به كل بازار و قيمت 415000 نقدي سكه. قيمت 5000 بالاي في هست دوستاني كه مي خواند موقعيت فروش باز كنند بهتره كه در شهريور ماه و بعد در تير ماه و بعد در ......
sohrabibroker
April 26th, 2011, 19:50
با سلام خدمت شما
میشه راهنمایی کنید چطور میشه با سرعت زیاد قیمت نقدی رو بدست آورد؟
ما که تو شهرستان هستیم یه خورده وضعیت فرق می کنه!
سپاس
سلام بايد نفر در بانك كارگشايي يا با عمده فروش در تماس باشيد فقط به مشتريان واقعي خودشان قيمت لحظه اي را اعلام مي كنند مثقال را هم كه حتما داريد Mesghal.ir:� (http://mesghal.ir/)
جناب سهرابی سلام
پس با این وجود که چند بار یادآور شدید شمش طلا نوسانش خیلی بیشتر شبیه انس است ، آیا برای امثال من که تا به الان انس کار می کردند این گزینه بهتری نیست نسبت به سکه ؟
برای سکه من بارها شاهد بودم که حباب تشکیل می شود ولی برای شمش چنین چیزی نشنیدم . نظر شما چیست ؟ ایا دخالت های بانک مرکزی و یا عواملی که حباب ایجاد می کنند آنقدر کم است که بشود مثل انس روی شمش معامله کرد ؟
اگر وقتش هست لطفا یکمی از شمش توضیح می دهید که مثلا چقدر مارجین باید داشته باشیم برای هر قرارداد و کمیسیون آن و موارد دیگر
بسیار متشکرم
بورس كالا قرارداد 10 اونسي هست كه پيشنهاد نمي كنم "چون نقدينگي نداره
شمش را نظر ندارم "همين سكه به نظرم بهتر مي باشد
.................................................. ..................................................
پوزيشن هاي تير ماه را كه در فروش بودم امروز به في زير 430 بستم و حجم فروش روي ارديبهشت را روي 417800 اضافه كردم
در ثانيه هاي اول ي 7 لات روي 430 فروش دوباره باز كردم بعد كه بازار فروش زير 430 را پذيرفت زير 430 شروع به آفست كردن تير ماه "
فروش هاي بالاي 427 هم باز هست{ارديبهشت}
x_group23
April 26th, 2011, 21:23
Gram.ir ��� -������� � ���� ����� ��� � ��� �� ����� (http://gram.ir/)
x_group23
April 27th, 2011, 13:57
سكه بانكي 2000 تومان كاهش نرخ داشتيم 407 هزار التهاب سكه فروكش كرد مثل 2 روز قبل استقبال نشد !!!
بانك كارگشايي هم كاهشي مي باشد دوستي گفت حدود 406 تا 403000
x_group23
April 27th, 2011, 15:08
در بازار نقدي هنوز قيمت بالاي 411 هزار تا 415 هزار مي باشد
در معاملات آتي هم به دليل شناسايي سود برخي فروشندگان تقاضا وجود دارد به همين دليل ريزش زيادي نداريم
esmailpour
April 27th, 2011, 16:24
يك كارشناس اقتصاد بينالملل در گفتوگوي تفصيلي با فارس تشريح كرد:
يك كارشناس اقتصادي احتمال سقوط اونس جهاني تا 1350 دلار وجود دارد
فارس: چه تحليلي از وضعيت فعلي طلا داريد؟
سهرابي: با توجه به اينكه طلا در هر كشوري يك كالاي سرمايهاي است، در حال حاضر اين كالا تبديل به يك نوع ارز شده است و عواملي از جمله بدهيهاي اروپا، وضعيت هستهاي ژاپن، كاهش ارزش دلار، افزايش تورم جهاني و بالا رفتن قيمت غذا و انرژي باعث شده قيمت جهاني اين كالاي گرانبها افزايش يابد.
فارس: مي توان پيشبيني كرد اصلاح قيمتي از چه زماني شروع ميشود؟
سهرابي: اين اصلاح قيمتي احتمالاً از نرخ 1520 دلار در طلاي جهاني شروع ميشود.
فارس: بر چه اساس چنين پيش بيني داريد؟
سهرابي: يكي از عواملي كه در قيمت طلاي جهاني اثر دارد تصميم بانك مركزي آمريكا در چهارشنبه شب در خصوص نرخ سود بانكي است. همچنين، اگر قيمت نفت از 113 دلار عبور كند و به 120 دلار برسد احتمالاً آمريكا با افزايش 0.25 درصدي نرخ سود بانكي روبرو خواهد شد. همچنين از نظر كارشناسان اين احتمال وجود دارد كه بازخريد اوراق خزانهداري آمريكا در انتهاي ماه (june) رخ دهد،بنابراين اوضاع ايران نيز به دليل التهاب بازار جهاني ميتواند ملتهب شود.
* وضعيت جهاني بازار طلا و اثر كنفرانس بانك مركزي آمريكا براي نرخ بهره
فارس: قيمت طلا در بازار جهاني در چه وضعيتي قرار دارد؟
سهرابي: بازخريد اوراق بهادار آمريكا اثر قابل توجهي بر روي نرخ بهره و اشتغالبزايي آن كشور دارد كه اين عوامل نيز بر روي نرخ طلا اثر گذارند. همچنين وضعيت كشورهاي همسايه و بالا رفتن قيمت نفت يك عامل تأثيرگذار بر روي طلا است و از وقتي طلا به يك دارايي ايمن و مطمئن تبديل شد، منطقي است كه تقاضا افزايش يابد ولي قيمتها دائما در بازار جهاني افزايشي نخواهد بود،
همان طور كه در ابتدا گفتم قيمت انس طلا حداكثر از 1540 دلار بالاتر نمي رود و پس از آن شروع به اصلاح قيمت ميكند كه اين اصلاح از اواخر هفته شروع ميشود.
چهارشنبه 12:30 شب به وقت نيويورك و 20:30 دقيقه امشب به وقت تهران بانك مركزي آمريكا كنفرانسي در خصوص نرخ سود دارد و پس از اعلام نرخ سود، سياستهاي جديد بانك مركزي آمريكا در خصوص كنترل فشار تورم در آمريكا را اعلام ميكند. در صورت افزايش نرخ سود بانكي قيمت طلا 35 تا 40 دلار افت خواهد كرد.
بنابراين ممكن است دست نگه داشتن دولت و بانك مركزي ايران نيز براي عرضه عمده سكه در بانكها صرفا مشخص شدن قيمت انس در چهارشنبه باشد، زيرا نميتوان سرمايه بيتالمال را حراج كرد.
همچنين، هيچ كارشناسي پيش بيني افزايش قيمت طلا را در اين ماه نميكرد و همه انتظار اين روند را در تير ماه (June) داشتند، كه به دليل مسائل خاورميانه بوده و وضعيت امسال استثناء بود.
رئيس خزانه داري امريكا اعلام كرده كه ممكن است اوراق بهادار خزانه داري آمريكا را كه به كشورهاي آسيايي فروخته، بازخريد كند.
فارس: در صورت رسيدن قيمت طلا به 1540 دلار قيمت سكه به چه قيمتي مي رسد؟
سهرابي: اگر به اين رقم برسد قيمت سكه حداكثر 10 هزار تومان افزايش مييابد. به طور كلي اگر قيمت دلار ثاببت باشد، هر 10 دلار افزايش در انس طلا، 2300 تومان قيمت سكه را افزايش ميدهد. در شرايط فعلي كه قيمت سكه در داخل، حباب دارد يا سود هاي كلان بدست مي آورند يا ضرر هاي زياد.
فارس: معاملات طلا در دنيا از چه ساعتي شروع مي شود؟
سهرابي: معاملات طلا از يكشنبه شب ساعت 2.5 صبح به وقت تهران در بورس استراليا(سيدني) باز و تا هفته بعد جمعه ساعت 1.5 شب به وقت تهران در شيكاگو ادامه دارد. در اين سيكل زماني طلا به صورت حضوري و الكترونيكي معامله ميشود، بنابراين كسي كه در بازار كار ميكند بايد بداند در هر لحظه طلا در چه بازاري نوسان پيدا ميكند، در مجموع قيمت طلا در بورس نيويورك تعيين ميشود.
به طور مثال، روزي كه قرار است نرخ بهره در لندن مشخص شود در آن لحظه به روند قيمت طلا درآن بازار توجه ميكنيم، همه اين مسائل به دليل اينكه طلا يك كالاي جهاني است به روي بازار ايران نيز اثر ميگذارد.
بر اين اساس، هميشه انس بالا نميرود و كساني كه در قيمت 1400 و 1350 دلار طلا خريداري كرده اند زماني كه اقدام به فروش مي كنند و قيمتها كاهش مي يابد.
فارس: چه پيش بيني ازآينده قيمتي فلزات با ارزش وجود دارد؟
سهرابي: در فلزات با ارزش به شدت خطر اصلاح قيمتي وجود دارد به نحوي كه طلا تا 1450 يا 1460 دلار افت مي كند، نقره نيز تا 39 دلار.
بنابراين قيمت طلا حدود 15 دلار ديگر رشد كرده و به 1520 دلار ميرسد و پس از آن اصلاح قيمت شروع خواهد شد واين اصلاح احتمالا از امروز يا فردا شروع مي شود.
فارس: وضعيت كشور هايي خاورميانه و همسايه چه اثري در قيمت ها دارد؟
سهرابي: اگر در دنيا اعلام شود كه قذافي از قدت كنارهگيري كرده و ليبي به آرامش رسيده، نفت 15 تا 10 دلار افت كرده و به 100 دلار ميرسد و انس طلا نيز تا 1450 دلار ميرسد، زيرا نفت ليبي بالاترين گريد را در بين ساير نفتها دارد.اين احتمالها ممكن است اصلا رخ ندهد زيرا شرايط جهاني اصلا مشخص نيست.
در نهايت به اين نتيجه ميرسيم كه افزايش قيمت طلا در دنيا همواره روند صعودي ندارد و اين امكان وجود دارد كه قيمت طلا در 1520 دلار به يك افسانه تبديل شود، بنابراين معاملهگران طلا و سكه در نظر داشته باشند كه احتمال سقوط طلا تا 1350 دلار دو از ذهن نيست.
سهرابي در پايان به نقش خبرنگاران در چنين شرايط حساسي اشاره كرد و معتقد است: اين جو را دلالان ايجاد ميكنند ولي دود آن به چشم افراد معمولي ميرود و بنابراين خبرنگاران بايد بر حبابي بودن قيمت سكه تأكيد كنند و به اطلاع رساني مكرر در مورد بازار سكه و طلا در داخل و خارج بپردازند.
mehdi-miri
April 27th, 2011, 16:48
آيا در معاملات آتي سكه كارگزار پلت فرم معاملاتي دارد يا بصورت تلفني است؟
x_group23
April 27th, 2011, 16:51
آيا در معاملات آتي سكه كارگزار پلت فرم معاملاتي دارد يا بصورت تلفني است؟
تلفني...
vBulletin v3.8.10, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.