ورود

View Full Version : کامپیوتر، اینترنت، سخت افزار و نرم افزار

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12

Behzad_es
January 9th, 2008, 18:41
با سلام
دوستان! آیا امکان نصب متاتریدر در Linux وجود داره؟تا حالا کسی امتحان کرده؟

ghafari3
January 9th, 2008, 19:29
با سلام
دوستان! آیا امکان نصب متاتریدر در Linux وجود داره؟تا حالا کسی امتحان کرده؟

با کمک برنامه ی Wine میتونید در محیط لینوکس متا را اجرا کنید. توی اوبونتو (Ubuntu) تست کردم اجرا نشد. البته نیاز به تنظیمات خاصی داره که من حوصلش را نداشتم بی خیالش شدم.

به طور کامل در این لینک ([Only registered and activated users can see links])توضیح داده شده.

naser007
January 10th, 2008, 09:09
دوستان آیا راهی برایه تعمیر ویندوز بدون فرمت درایو ها بلد هستید؟؟
خودشم وقت گیر نباشد!

fx-pip
January 10th, 2008, 11:58
با سلام خدمت دوستان
یک سوال داشتم. چطور میشه در ویندوز 2000 اینترنت ADSL را راه اندازی کرد. در قسمت ساختن کانکشن هیچ گزینه ای مربوط به ADSL وجود ندارد.

با تشکر

سلام
چون در ویندوز 2000 پروتکل PPPOE نصب نیست باید اول این پروتکل رو نصب کنید.
طریقه نصب این پروتکل در فایل html با نام README2K آمده است.
لینک دانلود فایل ([Only registered and activated users can see links])

موفق باشید

naser007
January 11th, 2008, 01:54
خودشم وقت گیر نباشد!

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:

Extacy
January 11th, 2008, 02:10
خودشم وقت گیر نباشد!

جناب ناصر خان

برای نصب ویندوز لازم نیست درایوهای شما فرمت شود که . البته اگه دوست داشته باشین میتونید درایوی که ویندوز داخلش نصبه را فرمت کنید .
باید دید خرابی ویندوز شما در چه حده . شما میتونید موقع نصب ویندوز (XP) گزینه Repair را با زدن کلید R انتخاب کنید تا ویندوز قبلی را درستش کنه اینجوری برنامه های قبلی ویندوز هم پاک نمیشه و فقط فایل های خراب ویندوز درست میشه . اگر هم فرمت کنید کامل همه برنامه های درایو پیش فرض ویندوز پاک میشه .

بازم سئوالی بود در خدمتم.
موفق باشید

naser007
January 11th, 2008, 02:16
جناب ناصر خان

برای نصب ویندوز لازم نیست درایوهای شما فرمت شود که . البته اگه دوست داشته باشین میتونید درایوی که ویندوز داخلش نصبه را فرمت کنید .
باید دید خرابی ویندوز شما در چه حده . شما میتونید موقع نصب ویندوز (XP) گزینه Repair را با زدن کلید R انتخاب کنید تا ویندوز قبلی را درستش کنه اینجوری برنامه های قبلی ویندوز هم پاک نمیشه و فقط فایل های خراب ویندوز درست میشه . اگر هم فرمت کنید کامل همه برنامه های درایو پیش فرض ویندوز پاک میشه .

بازم سئوالی بود در خدمتم.
موفق باشید

من یک بار با این راهی که فرمودید پیش رفتم اما در نهایت نمی دونم چی شد که موقع باز کردن کامپیوتر 7-8 تا ویندوز میومد و خرابی ویندوز هم اصلا برطرف نشده بود
منظور من راه هایی هست که در خود محیط ویندوز قابل اجرا باشد

ghafari3
January 11th, 2008, 08:42
با سلام خدمت دوستان
یک سوال داشتم. چطور میشه در ویندوز 2000 اینترنت ADSL را راه اندازی کرد. در قسمت ساختن کانکشن هیچ گزینه ای مربوط به ADSL وجود ندارد.

با تشکر

سلام
چون در ویندوز 2000 پروتکل PPPOE نصب نیست باید اول این پروتکل رو نصب کنید.
طریقه نصب این پروتکل در فایل html با نام README2K آمده است.
لینک دانلود فایل ([Only registered and activated users can see links])

موفق باشید

آنتی ویروس پاندا ، ویروس W32/Maximus.A را توی فایلهای این فایل زیپ پیدا و پاک کرد.Disinfect شدش را یکبار دیگه آپلود کردم. (عکس برای تایید) ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links]

ghafari3
January 11th, 2008, 10:49
کلا بی خیال اون فایل بشید بهتره. این هم یه ویروسه دیگه ([Only registered and activated users can see links]) که AVG توی این فایل پیدا کرد.

sarmaiedar
January 11th, 2008, 15:00
سلام
اگر كسي آخرين ورژن آنتي ويروس كسپراسكاي رو داره يك لينك براي دانلود به ما بده + كركش
ممنون

alizoro
January 11th, 2008, 22:33
سلام
اگر كسي آخرين ورژن آنتي ويروس كسپراسكاي رو داره يك لينك براي دانلود به ما بده + كركش
ممنون

بخاطر رعایت قوانین سایت لینک مستقیم دانلود وکرک را نمی گذارم:
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

amirdb
January 12th, 2008, 13:42
با سلام و تشكر

من از ويندوز me وie6 استفاده مي كنم

لازم به ذكر است سيستم من mmx 200 است و نمي توانم xp نصب كنم .

ولي داخل تايپك ها تمامي ي ها حتي در ميان كلمات بصورت بزرگ ديده مي شود درصورتي كه راهي جهت رفع اين عيب وجود دارد

من را راهنمايي كنيد .

با تشكر فراوان امير

alihirsaei
January 12th, 2008, 18:00
امروز بعد از اپدیت ویندوزم این پیغام رو میده چطور میتونم این مشکل رو حل کنم
this copy of win didnot pass genuine win validation
لازم به ذکره همین نسخه رو قبلا نصب کرده وآپدیت کرده بودم ولی این مشکل رو نداشتم

Behzad_es
January 12th, 2008, 19:23

با سلام
مسلما ویندوزی که شما استفاده می کنید مثل اکثر ایرانی ها از نظر مایکروسافت یک ویندوز غیر اصل است یعنی اینکه
genuine نیست . برای اصل کردن ویندوز باید فایلی به همین نام را از اینترنت دانلود کرده و روی سیستم خود اجرا کنید.با جستجو به راحتی می توانید فایل را پیدا کنید.(ضمنا حجم کمی هم دارد)
موفق باشید

alihirsaei
January 12th, 2008, 19:33
آیا احتمال داره که ویندوزهایی که *** شده باشند این مشکل براشون پیش بیاد ؟

Behzad_es
January 12th, 2008, 20:57
آیا احتمال داره که ویندوزهایی که *** شده باشند این مشکل براشون پیش بیاد ؟

متاسفانه متوجه نشدم منظورتان از ویندوز *** شده دقیقا چیست.ولی خب سعی می کنم توضیحاتم روشن باشند.
اگر ویندوزی از مایکروسافت مثلا با قیمت 300 دلار خریداری می شود طرف خریدار مشترک محصولات مایکروسافت است و مایکروسافت نسبت به او مسئولیت دارد که آپدیت به او ارائه کند و خدمات پشتیبانی دهد.ولی وقتی ما تو ایران ویندوز را می خریم 1000 تومان حتما هنگام آپدیت به مشکل بر می خوریم.پس باید برای اصل کردن ویندوزمان از فایل های جانبی استفاده کنیم.

jupiter
January 12th, 2008, 21:01
با سلام!
چند روزيه كه دنبال نسخه 3 آنتي ويروس nud32 هستم كه قابليت آپديت داشته باشه.
منتها تمام نسخه هاي موجود در سايت هاي دانلود آپديتش كار نميكنه...
كسي از دوستان ميتونه راهنمايي كنه؟!

alihirsaei
January 12th, 2008, 23:11
متاسفانه متوجه نشدم منظورتان از ویندوز *** شده دقیقا چیست.ولی خب سعی می کنم توضیحاتم روشن باشند.
اگر ویندوزی از مایکروسافت مثلا با قیمت 300 دلار خریداری می شود طرف خریدار مشترک محصولات مایکروسافت است و مایکروسافت نسبت به او مسئولیت دارد که آپدیت به او ارائه کند و خدمات پشتیبانی دهد.ولی وقتی ما تو ایران ویندوز را می خریم 1000 تومان حتما هنگام آپدیت به مشکل بر می خوریم.پس باید برای اصل کردن ویندوزمان از فایل های جانبی استفاده کنیم.

ببخشید اشتباه نوشتاری شد .منظورم این بود که ویندوزی که گرفتم همون 1000 تومان روی پکش ذکر شده بود با قابلیت آپدیت دفعه قبل حدودا 4 روز پیش روی سیستمی دیگه نصبش کردم وکامل آبدیت شد ولی رو سیستم خودم که امرود آبدیت شد فقط این پیغام رو میده .البته مشکلی پیش نیاورده . فقط میخواستم از شر این پیغام خلاص بشم خواستم ببینم کلا راهی هست که از شرش خلاص بشم
بازهم ممنون به خاطر کمکتون

Behzad_es
January 14th, 2008, 14:14
با سلام!
چند روزيه كه دنبال نسخه 3 آنتي ويروس nud32 هستم كه قابليت آپديت داشته باشه.
منتها تمام نسخه هاي موجود در سايت هاي دانلود آپديتش كار نميكنه...
كسي از دوستان ميتونه راهنمايي كنه؟!

SEYED
January 14th, 2008, 22:44
سلام
برای آنتی ویروس

برای smart security

موفق باشید

alihirsaei
January 14th, 2008, 23:18
آیا امکان داره که از طریق پارتیشن منیجر حجم درایو c رو افزایش داد بدون اینکه به ویندوز وبرنامه های فعال صدمه ای زده بشه ؟

sarmaiedar
January 15th, 2008, 01:45

فايل زير را دانلود كنيد
در يك فولدر خالي به وسيله نرم افزار winrar بازش كنيد
فايل installer.bat را اجرا كنيد
تمام

Install Notes:
1. Extract into a new empty folder
2. Run installer.bat

Windows.Genuine.Advantage.Validation.v1.7.59.1.CRA CKED-ETH0.rar ([Only registered and activated users can see links] 1926d557bd77d7d5c1fd1d40c6dcaf93c0dca6ba6c26df82db f38a815f00f278f84620f8eb3e79e00a2a6d18da7cd779da41 4ae2b3b59e5b4b2fb9549b74c6)

alihirsaei
January 15th, 2008, 10:19
آیا امکان داره که از طریق پارتیشن منیجر حجم درایو c رو افزایش داد بدون اینکه به ویندوز وبرنامه های فعال صدمه ای زده بشه ؟

کسی از دوستان روش این کار رو بلد هست ممنون میشم لطف کنید درمورد روش کار توضیحی بدید

jupiter
January 15th, 2008, 18:05
با سلام!
دوست عزيز من اخيرا اين كار را با برنامه Norton partiton magic انجام دادم.
به برنامه هاي قبلي هم آسيبي وارد نشد.

naser007
January 15th, 2008, 22:39
آیا راهی هست که بتوان 2 تا آنتی ویروس همزمان در سیستم نصب کرد تا امنیت را بالا برد
انتی ویروس های نود 32 و کاسپراسکی

jupiter
January 15th, 2008, 23:37
دوست عزيز !
معمولا كساني كه گرفتار ويروس شدند دچار اين طرز فكر مي شوند كه از چند آنتي ويروس هم زمان استفاده كنند تا...
اما اين كار به هيچ وجه توصيه نمي شود !
علاوه بر تداخلات سرعت سيستم شما را هم كاهش مي دهد.
قطعا فقط يك آنتي ويروس خوب كفايت ميكند.

Hamed2420
January 15th, 2008, 23:43
نام قلم: خودكار عادي
حالت: عادي
حجم: 45 كيلوبايت
سيستم: Windows / Linux

نمونه:

forexsrd
January 16th, 2008, 13:33
سلام

یه firewall خوب و قوی پیشنهاد بدید.
24 ساعت با ADSL آنلاینم.
مدتیه حس میکنم یکی به کامپیوترم سرک می کشه.:mad:

I.N.D.E.X
January 16th, 2008, 13:43
سلام

یه firewall خوب و قوی پیشنهاد بدید.
24 ساعت با ADSL آنلاینم.
مدتیه حس میکنم یکی به کامپیوترم سرک می کشه.:mad:

Zone Alarm

forexsrd
January 16th, 2008, 13:55
Zone Alarm

میشه یه کم از ویژگیهاش و مقایسه اش با بقیه Firewall ها بگید.:blush:

I.N.D.E.X
January 16th, 2008, 14:08
میشه یه کم از ویژگیهاش و مقایسه اش با بقیه Firewall ها بگید.:blush:

اول اینو بگم که بیانم در توضیح و آموزش اصلا خوب نیست(به بزرگیه خودتون ببخشید)

اول اینکه این فایروال سرعت خوبی داره و از سرعت سیستم شما کم نمیکنه. شما میتونید برای برنامه تون دسترسی های مختلفی تعیین کنید. مثلا تعیین کنید که فلان برنامه به اینترنت دسترسی داشته باشه یا نه. همینطور پورتهای باز و نفوذپذیر سیستم شما رو تا حد زیادی بلاک میکنه و در پورت وجود اسپای ویر(برنامه جاسوسی) به طور خودکار اونا رو شناسایی و پاک میکنه.

میتونید پسوردهای مهمتون رو به اون بدید تا از اونها مراقبت کنه. همینطور از ایمیلتون هم میتونه مراقبت کنه. در کل یکی از بهترین فایروال هاست. من خودم از ZoneAlarm Pro 6 استفاده می کنم. یه ورژن هم داره به نام ZoneAlarm Security Suite که چند تا امکانات بیشتری داره (ولی حجمش بیشتره) مثلا یه قسمت داره برای والدین که سایتهای نامناسب رو ببندن. (چون من به مراقبت نیاز ندارم از این ورژن استفاده نکردم :laugh:)

naser007
January 16th, 2008, 14:08
دوستان من چون از کامپیوتر های شبکه استفاده می کنم برا همین فاریروال من همیشه off هست
چه راهی به من پیشنهاد می کنید؟؟؟؟

ario
January 16th, 2008, 22:11
دوستان من چون از کامپیوتر های شبکه استفاده می کنم برا همین فاریروال من همیشه off هست
چه راهی به من پیشنهاد می کنید؟؟؟؟
بايد به فاير وال بفهمانيد كه كامپيوتر هاي ديگر ( ip ) را بشناسد تا احتياجي به off كردن نداشته باشيد...

naser007
January 17th, 2008, 13:17
بايد به فاير وال بفهمانيد كه كامپيوتر هاي ديگر ( ip ) را بشناسد تا احتياجي به off كردن نداشته باشيد...

اگر امکانش هست توضیحاتش را هم بفرمائید که باید چی کار کنم

kamal2006
January 17th, 2008, 13:21
با سلام

به روز ترین سایتی که در مورد آنتی ویروس nod32 دیدم اینه.
هر روز هم اپدیت میشه
لینک ([Only registered and activated users can see links])

موفق باشید.

پ.ن: نمیدونم طبق قوانین سایت نوشتن لینک مجاز هست یا نه.
حامدجان مختارید در حذف این پست در صورت خلاف بودن.

Hamed2420
January 17th, 2008, 23:27
سلام

پدیده جدید Apple رو به نام MacBook Air ([Only registered and activated users can see links]) مشاهده کنید.

فکر کنم توی سبکی و باریکی روی هرچی لب تاپ هست رو کم کرده ....

businessandmarketing
January 17th, 2008, 23:42
اپل وارد می شود!

گزارش از: امید حبیبی نیا

استیو جابر، نازک ترین لپ تاپ جهان را نمایش می دهد
شب گذشته، استیو جابز، مدیر شرکت اپل در برنامه سالیانه معرفی محصولات تازه اپل بار دیگر یک فن آوری تازه رو کرد: نازک ترین لپ تاپ جهان با ضخامتی کمتر از دو سانتیمتر.
اگر شما هم مثل من از به دوش کشیدن لپ تاپ چند کیلویی و بزرگ خود خسته شده اید، استیو جابز به داد شما خواهد رسید و مثل یک شعبده باز از درون یک پاکت نامه لپ تاپی به ضخامت دو سانتی متر بیرون خواهد آورد.
اما این همه ماجرا نیست. اپل با چهار محصولی که دیشب معرفی کرد در حال خیز برداشتن برای حکمفرمایی بر بازار ابزارهای همگانی ارتباطی است.
استیو جابز که مانند همیشه شلوار جین و بلوز تیره برتن داشت در برابر هزاران نفری که به مجتمع مک ورلد در سانفرانسیکو آمده بودند، مثل یک بازاریاب حرفه ای ظاهر شد.
ببینید: معرفی محصولات تازه اپل ([Only registered and activated users can see links])
او ابتدا به معرفی نرم افزارهای تازه برای آی فون ([Only registered and activated users can see links]) پرداخت، آی فون که سرانجام پس از مدتها همین چند ماه پیش به بازار راه یافت، در همان ماه های نخست بازار شرکت های غول پیکری چون نوکیا، موتورلا و سامسونگ را در آمریکا کساد کرد.
بیش از چهار میلیون آی فون با بهایی معادل 1800 دلار در آمریکا فروش رفته است که سود سرشاری برای اپل و AT&T شرکت طرف قرار داد اپل برای عرضه سرویس ارتباطی به مشتریان به ارمغان آورده است.
اپل پس از پروژه فوق العاده آی فون که همچون آی تن و آی پاد و تا حدودی آی مک یک جهش در بازار ارتباطات محسوب می شد، به خوبی دریافته است که برای حفظ برتری خود چاره ای جز همه فن حریف بودن و پیش رفتن به سوی بی رقیب شدن و در نتیجه انحصاری شدن، ندارد.
از همین روست که محصولات امسالش یک رشته متصل برای پشتیبانی از هم و تقویت چند باره بازار اپل است.
یکی از جالب ترین نرم افزارهای جدید و رایگان آی فون که از همان دیشب در آمریکا و اروپا و به زودی آسیا در دسترس مشتریان آی فون است، ابزار تعیین مکان است که به سادگی محل استقرار فرد و نقشه راه برای رسیدن به مقصد را به او نشان می دهد.
استیو جابز مک بوک ائر دو سانتی را از توی پاکت در می آورد
دومین محصولی که جابز معرفی کرد، نسل دوم اپل تی وی بود. با این وسیله که قابلیت انتقال فایل بر روی ابزارهای دیگر اپل مثل آی پاد و آی فون را هم دارد، مشتری هم می تواند فیلم یا سریال سفارش داده از روی اینترنت را بر روی پرده تلویزیون خود ببیند و هم تصاویر آلبوم عکس خودش و دیگران روی فلیکر و هم ویدئوهای یوتیوب و هم پادکست.
سومین محصول امسال اپل، شبکه اجاره ویدئوی اپل است که با پشتیبانی همه کمپانی های عمده تولید و پخش فیلم در آمریکا راه اندازی شده است و یکی از گام های بزرگ اپل برای تسخیر بازار فیلم های ویدئویی و برنامه های تلویزیونی محسوب می شود.
اپل هر فیلم یا برنامه تلویزیونی را به مدت 24 ساعت و به بهایی کمتر از 3 دلار به مشتریانش اجاره می دهد، به علاوه فیلم هایی با کیفیت وضوح بالا HD نیز در فهرست کرایه قرار دارند.
پس از معرفی این سه محصول نوبت به معرفی محصول اصلی امسال اپل رسید. وقتی استیو جابز مک بوک ائر ([Only registered and activated users can see links])(Macbook Air) را از پاکت نامه بیرون کشید همه چشم ها به لپ تاپ جدید اپل خیره ماند.
لپ تاپی با 80 گیگابایت، پردازشگر 1.8 و 5 ساعت عمر باطری. مشخصاتی که به سختی می توان در یک لپ تاپ معمولی جمع کرد و از همه مهمتر وزنی معادل 1.3 کیلوگرم.
یک لپ تاپ سونی از همان نوعی که من فعلا به آن دچار هستم، چیزی در حدود 3.9 کیلو وزن دارد، بسیار کند، بسیار دست و پاگیر و بزرگ است و باطری اش درست بر سر بزنگاه نوشتن یک مقاله یا گزارش خبر می دهد که در حال اتمام است. در نتیجه در یک پرواز طولانی بیشتر از 2 ساعت باطری اش نمی کشد، زیرا در بهترین حالت بیشتر از یک ساعت و نیم باطری ندارد.
مثلا اگر قرار باشد بار دیگر ناچار شوم پرواز ده ساعته و نیمه فرانکفورت- سئول را با وجود پذیرایی عالی مهماندارانش تحمل کنم، این لپ تاپ جدید با عمر باطری و حجم کمش ناجی بیخوابی من خواهد بود.
مک بوک ائر به قول اپل یک نازک آوری است با کنایه ای از نوآوری
گذشته از ویژگی های ذاتی لپ تاپ های اپل یعنی سرعت، ظرافت، زیبایی و وضوح تصویر مانیتور13.3 اینچی ش، این محصول جدید چند ویژگی منحصر به فرد دیگر هم دارد: صفحه بزرگ لمسی(touchpad) اش مولتی تاچ (Multi Tuouch) است یعنی با حرکات چند انگشت روی آن می توان کارهای مختلفی مثل زوم، این طرف و آن طرف کردن عکس ها و یا چرخاندن عکس ها کرد. چراغ پشتی یا بک لایت برای صفحه کلید دارد که نمی دانم چرا تا حالا در هیچ لپ تاپی این ایده به کار بسته نشده بود و مهمتر از همه به شدت بی سیم است.
اما مک بوک ائر یک ویژگی دیگر هم در راستای همان محصولات قبلی دارد، اپتیکال یا دیسک درایو ندارد، یعنی شما نمی توانید روی آن با دی وی دی فیلم ببینید و یا سی دی گوش بدهید، پس چه باید بکنید؟
پاسخ استیو جابز حاضر و آماده است: فیلم می خواهید ببنید؟ آن لاین سفارش بدهید سه تا چهار دلار هزینه دارد. موسیقی می خواهید گوش بدهید؟ از روی آی تن گوش بدهید که البته در این میان اپل چند سنتی کاسب خواهد شد.
پس شما به دیسک درایور نیاز ندارید. به همین سادگی!
اگر زمانی نیاز داشتید از روی یک دی وی دی چیزی را پیاده (Instal) کنید، مک بوک ائر از طریق شبکه بی سیم، درایور یکی از کامپیوترهای اطراف را قرض می گیرد و فایل را منتقل می کند.
خب اگر بخواهید فایل هایتان را یک جای دیگر ذخیره کنید تکلیف چیست؟ در این صورت باید یک تایم کپسول ([Only registered and activated users can see links])(Time Capsol) یا ماشین زمان اپل بخرید با ظرفیت 500 گیگابیت یا 1 تی ان یا 1000 گیگابیت که آن هم کاملا بی سیم است و می تواند همه فایل ها را از روی همه ابزارهای اپل بگیرد یا انتقال دهد.
قیمتی که اپل روی مک بوک ائر گذارده است 1799 دلار است که با توجه به قابلیت های آن احتمال می رود با استقبال خوبی روبرو شود.
دلباختگان اپل پس از معرفی جابز، فرصت می یابند تا به مک بوک ائر دست یابند
با این حال برای کسانی که سال گذشته تجریه آی فون را داشتند در مقایسه با آی فون، مک بوک ائر یک محصول انقلابی نیست.
وقتی بعد از آنکه بصورت آن لاین و زنده نمایش معرفی مک ورلد استیو جابز را دیدم، سری به وبلاگ های سایت های فن آوری ارتباطات زدم، متوجه شدم اگرچه همگی از مک بوک ائر خوششان آمده بود ولی اغلب آن را با آی فون مقایسه می کردند. وسیله ای که به معنای واقعی همه چیز را یک جا دارد.
اما اپل امسال با ساز و برگ کافی به میدان آمده تا یک تنه همه را سرکیسه کند. هم برای شرکتهای غول پیکر اجاره ویدئوی اینترنتی شاخ و شانه خواهد کشید و هم بازار لپ تاپ سازان را برهم خواهد زد.
اپل حتی رقیب پیشین خود میکروسافت را نیز به بازی کشانده، حالا دیگر مایکروسافت هم برای اپل نرم افزار تولید می کند و اپل هم در عوض در آی مک بوک هایش امکان استفاده همزمان از هر دو سیستم عامل را می دهد.
بیهوده نیست که شوی سالیانه استیو جابز تا این حد نه برای مردم عادی دلباخته اپل، بلکه برای صاحب نظران بازار رسانه ها اهمیت دارد زیرا نه تنها بخشی از مسیر این بازار در سال آینده را روشن می کند بلکه چالش ها و فرصت های پیش آمده را نیز نشان می دهد.
اولین کسی که پس از روزها انتظار و در صف ماندن، آی فون به دستش رسید فریاد شادی سر داده است
اپل به خوبی دریافته است که در حال بدل شدن به یک پدیدار از سبک زندگی امروزین است، سبک زندگی که با دسترسی در هر زمان و مکان به سرگرمی های رسانه ای پیوند خورده است، بنابراین بعید نیست که به زودی از زبان استیو جابز بشنویم: به امید روزی که هر کسی چند اپل داشته باشد!

businessandmarketing
January 17th, 2008, 23:48
سلام

پدیده جدید Apple رو به نام MacBook Air ([Only registered and activated users can see links]) مشاهده کنید.

بقول استیو جابز این محصول بجای اینکه technology باشه یک thinology هستش .

پ.ن:حامد جان اگه میشه عکسو کوچیکترش کن.ممنون

alibeirami
January 18th, 2008, 00:05
سلام

سلام

یک مدل پر رو تر(باریکتر):whoow: هم هست.(0.06 اینچ !! باریکتره)

جالبه که طراحیش رو شرکتی به نام زیبا انجام داده که به نظر میرسه ایرانیه.

مخلصیم.

lastnight19
January 19th, 2008, 01:15
كارشناسان «آى بى ام» در پيش بينى تحولات فناورى سال ۲۰۰۸ در گزارش سالانه خود به بررسى پنج نوآورى بزرگى پرداخته اند كه در سال نو پروژه هاى آنها آغاز مى شود و مى توانند ظرف پنج سال آينده تحولى در زندگى بشر ايجاد كنند. به گزارش مهر، كارشناسان «آى بى ام» در گزارش سالانه «پنج در پنج بعدى» (Next five in five) شكل گيرى پنج فناورى نوآورانه اى را در سال ۲۰۰۸ پيش بينى كرده اند كه مى توانند تا پنج سال آينده زندگى ساكنان زمين را دستخوش تحول كند. اين فناوريها به شرح زير هستند: خانه هاى هوشمند: اولين ابداعات مربوط به ساخت خانه ها استفاده از انرژى برق است كه از طريق يك رايانه همه لوازم خانگى را كنترل كرده و در مصرف انرژى صرفه جويى مى كند. ماشينهاى ظرفشويى و دستگاه تهويه هوا با تلفن همراه و وب قابل كنترل هستند و در هر لحظه روز مى توان منابع و ميزان انرژيهايى كه مصرف مى كنند را كنترل كرد و به اين ترتيب لوازم الكترونيكى خانگى را هر روز به سوى «سبز شدن» سوق داد. در اين گزارش آمده است، با كاهش مصرف نه تنها مى توان پول بيشترى پس انداز كرد، بلكه مى توان به محيط زيست هم كمك كرد. خودرو بدون ترافيك: كارشناسان در ادامه اين گزارش خاطر نشان كرده اند كه در پنج سال آينده اتصال ميان خودروها و خيابانها شيوه رانندگى را تغيير خواهد داد. به طورى كه خودروها مى توانند از طريق داده هاى دريافتى از طريق تلفن همراه يكپارچه با «جى پى اس» با ساير خودروها ارتباط برقرار كنند و در صورت وجود ترافيك سنگين تغيير مسير دهند. چيزى را كه مى خوريد بشناسيد: حسگرها و ريزتراشه ها اين امكان را در اختيار انسانها مى گذارند كه دقيقاً بدانند غذاهايى كه روى ميز چيده شده اند از چه موادى تشكيل شده اند. در حقيقت براساس تحقيقات اخير، ۷۲ درصد از مصرف كنندگان مى خواهند اطلاعات بيشترى درباره غذاهايى كه مى خورند داشته باشند. اين خواسته مى تواند در سالهاى آينده با ارائه پاسپورتهاى ديجيتالى براى محصولات غذايى تحقق يابد. تلفن همراه همه كاره: كيف پول، مدير خريد، منشى و راهنماى گردشگرى فقط چند نمونه از عملكردهايى است كه تلفنهاى همراه در سالهاى آينده به كاربران خود عرضه مى كنند. از ميان جالبترين كاربردهاى آينده تلفن همراه به نظر مى رسد «راهنماى گردشگرى» از همه مهمتر باشد. در حقيقت فناورى كه امكان عرضه خودكار اطلاعات مربوط به فرودگاهها، ايستگاههاى قطار و مراكز گردشگرى را براى گردشگران روى صفحه نمايشگر تلفن همراه فراهم مى كند، تقريبا آماده شده است. ابر دكترها: به بركت توسعه الكترونيك، پزشكان براى تشخيص بيمارى به اسلحه اى پرقدرت تر از هميشه دست يافته اند. براى مثال كالج آمريكايى «كالوين»به تازگى حق انحصارى يك گوشى پزشكى الكترونيك را به ثبت رسانده است كه توانايى ثبت و ديجيتالى كردن صداى ضربان قلب را در كوتاهترين زمان ممكن دارد. درحال حاضر نرم افزارهاى ديگرى در حال توسعه هستند كه مى توانند همه اطلاعات مربوط به بيمار را به شكل الكترونيكى بايگانى كنند. به اين ترتيب پزشك مى تواند اطلاعات دقيقى را از سابقه پزشكى بيمار در اختيار داشته باشد و با اشاره روى يك بخش بدن مجازى نتايج آزمايشات و درمانهايى را تا آن لحظه در پايگاه اطلاعاتى بيمار ثبت شده است، مشاهده كرده و ناهنجارى و بيمارى را روى بدن مجازى بيمار شناسايى كند.

mehrdad_rp
January 19th, 2008, 03:03
با سلام

میخواستم بدونم از دوستان کسی مودم زیر رو داره یا اطلاعاتی در موردش داره ؟

USRobotics® ADSL2+ Ethernet/USB Router

USR819112

لطفا معایب و مزایای اون رو اگر میدونید بگید
یا اگر مودم دیگه ای پیشنهاد میکنید با توضیحات معرفی کنید

متشکرم

WISHMASTER
January 19th, 2008, 12:45
دوستان سلام
بهترین آنتی ویروس برای ویستا کدومه؟
اگه نسخه کامل و قابل آپدیت دارید ممنون میشم آپ کنید.

mehrdad_rp
January 20th, 2008, 14:10
دوستان سلام

با سلام

به نظر من کاسپرسکی بهترین آنتی ویروسیه

سیستم رو کند نمیکنه
قابل آپدیت هم هست
نمایندگی رسمی تو ایران داره (شرکت آواژنگ)

متاسفانه بنده نسخه جدیدش رو ندارم
و اونی که دارم کلیدش بلک لیست شده (باید دنبال کلید جدید باشم)

lastnight19
January 21st, 2008, 09:21
دوستان با عرض معذرت از اینکه این پست رو اینجا زدم، ولی چون دیدم این تاپیک بیشترین بیننده رو داره اینجا مطرح کردم.
حقیقتاً من خیلی سریع نیاز دارم بدونم چه جوری می شه یه فایل Word رو تبدیل به PDF کرد، من توی کارم به مشکل برخوردم و نیاز دارم که خیلی سریع این کار رو انجام بدم.

با تشکر فراوان

yusefamini
January 21st, 2008, 09:27
دوستان با عرض معذرت از اینکه این پست رو اینجا زدم، ولی چون دیدم این تاپیک بیشترین بیننده رو داره اینجا مطرح کردم.
حقیقتاً من خیلی سریع نیاز دارم بدونم چه جوری می شه یه فایل Word رو تبدیل به PDF کرد، من توی کارم به مشکل برخوردم و نیاز دارم که خیلی سریع این کار رو انجام بدم.

با تشکر فراوان
آدرس فایلتون رو در این لینک وارد کنید تا pdf مربوطه به ایمیلتون ارسال بشه

Chipal
January 21st, 2008, 12:09
سلام

الان اینجا یوسف خان یدونه آنلانشو معرفی کرده بود چند دقیقه قبل ...

اومدم ببینم چیه ،الان دیگه نیست !

کسی نمیدونه کجا رفت اون پست !؟

ممنون
چیپال

WISHMASTER
January 21st, 2008, 13:07
سلام
از برنامه pdf creator استفاده نمایید.
اگه برنامه رو ندارید براتون آپ کنم.

برای شما و همه دوستان

بر روی فایل ورد کلیک راست کنید گزینه send to win pdf را انتخاب نمایید.

Leprechaun
January 21st, 2008, 17:24
سلام

ممنون
چیپال

چيپال جان سلام :
اون پست هنوز جائي نرفته، ولي احتمالا قراره بياد اينجا، البته اگه تيمسار صلاح بدونن.;)
خدمت شما :

پ.ن: انصافا جناب اميني سريع ترين راه رو نشون كردند :whoow:

Hamed2420
January 21st, 2008, 18:17
سلام

ممنون
چیپال

جناب چیپال سلام

فکر کنم این دومین بار باشه که شما پست هارو گم میکنید که البته کم لطفی دوستان در مورد انتخاب تاپیک ها باعث این مشکل میشه.

ولی قربان فکر کنم شما هم سنتون داره میره بالا ها :whoow::happy:

البته بنده هم با 15 سال سن کم حواس شدم، کلاً این بازار هوش و حواس واسه آدم نمیگذاره :p

naser007
January 23rd, 2008, 00:45
دوستان عزیز من یک مشکل عجیب دارم
راستش یک نرم افزار از نت دانلئ کردم که به علت حجم زیاد بصورت چند فایل و تکه تکه آپلود شده بود حالا مه می خوام از حالت زیپ درش یارم این کارو یا نصف ادامه میده اما در نصفش ارور میده و مینویشه wrong pass بنظر شما چی کار کنم اگه مشکل از پسورد هست چزا نصفه کار یادش میاد که پسورد اشتباهه؟؟؟
منتظر یاری سبزتان هستم

alizoro
January 23rd, 2008, 11:40
یا به صورت ناقص دانلود شده(قطع ارتباط با سرور) ویا موقع زیپ شدن پسورد گزاشته اند که درحین اجرا خطا می دهد.
اگر خلاف قوانین سایت است نام نرم افزار را پیام خصوصی دهید ،تا شاید بتوانم کمک کنم.

WISHMASTER
January 23rd, 2008, 12:18
دوستان سلام
گفتم بیاد بالا یکی نگاه خیر بندازه:rolleyes:

naser007
January 23rd, 2008, 12:25
یا به صورت ناقص دانلود شده(قطع ارتباط با سرور) ویا موقع زیپ شدن پسورد گزاشته اند که درحین اجرا خطا می دهد.
اگر خلاف قوانین سایت است نام نرم افزار را پیام خصوصی دهید ،تا شاید بتوانم کمک کنم.

سلام تمام قسمت ها توسط یک نرم افزار دانلود شده هستند و همان طور که گفتم وسط های UnZip کردن خطای پسورد اشتباه را میدهد:blink:

ghafari3
January 23rd, 2008, 12:54
گفتم بیاد بالا یکی نگاه خیر بندازه:rolleyes:

چون ویستاخودش خیلی سنگینه ، آنتی ویروسهایی مثل نورتون و مک آفی برای سیستمهای جدید پیشنهاد میشه.
بهترین و مطمئن ترین گزینه ESET Smart Security 3 Business Edition .
برخی از قابلیت های کلیدی این نرم افزار :
- دارای firewall و antispam جامع و کامل.
- بهتر شدن محیط گرافیکی نرم افزار.
- دارای 2 حالت عملیاتی مختلف برای کاربران معمولی و پیشرفته.
- بهبود و خودکارسازی عملیات پاک کردن.
- آپدیت های همیشگی.
- تنظیمات export / import

ESET Smart Security بر پایه 3 رکن ساخته شده است :

- ESET NOD32 Antivirus + Antispyware :

این قسمت در حقیقت نسخه بهینه سازی شده محبوب ترین نرم افزار ESET یعنی NOD32 Antivirus v2.7 می باشد.
این بهینه سازی باعث ایجاد تغییرات زیر شده است :
- افزایش سرعت جستجو، پاک کردن انواع آلودگی ها. هم اکنون آنتی ویروس این بخش به طور هوشمندانه ای و بدون نیاز به عکس العمل کاربران انواع آلودگی ها را تشخیص داده و آنها را از بین می برد.
- قابلیت Scan کردن کامپیوتر در background و اشغال کردن درصد کمتری از منابع سیستمی برای پایین نیامدن کارایی سیستم در هنگام کار کردن با آن.
- قابلیت جستجوی فایل های Archive شده.
- بهینه سازی قسمت آپدیت . کمتر شدن حجم آپدیت ها نسبت به نسخه 2.7 .
- محافظت از ایمیل ها برای کاربران Outlook Express .

ESET Personal Firewall : دارای فایروالی قدرتمند که تمامی ترافیک های رد و بدل شده بین کامپیوتر محافظت شده و دیگر کامپیوتر ها را در یک شبکه محلی زیر نظر می گیرد .
برخی از کارایی های این فایروال :
- مرور همیشگی برنامه هایی که از پروتکل های HTTP و POP3 استفاده می کنند (این پروتکل ها برای وبگردی ، گرفتن و فرستادن ایمیل مورد استفاده قرار می گیرند) برای آلودگی ها.
- جلوگیری از حملات در شبکه های سطح پایین که امنیت کمتری دارند.
- ف$ی$ل$ت$ر$ی$ن$گ کردن اطلاعات ورودی و خروجی بر اساس قوانینی که کاربر وضع می کند.
- زیر نظر گرفتن همیشگی تغییرات صورت گرفته در فایل های اجرایی.

- ESET Anti Spam : این قسمت برای جلوگیری از رسیدن ایمیل های ناخوسته کاربرد دارد قابلیت های این قسمت عبارتند از :
- پشتیبانی از فرمت RCF ایمیل ها.
- قابلیت ایجاد Blacklist و Whitelist .
- قابلیت کنترل چندین پیام به صورت همزمان.
- یکپارچگی کامل با نرم افزار Microsoft Outlook .

نمیدونم گذاشتن لینک فایلهایی که پسورد داره مجازه یا نه . لینک را با پیام خصوصی فرستادم.

ar460ash
January 23rd, 2008, 15:53
چون ویستاخودش خیلی سنگینه ، آنتی ویروسهایی مثل نورتون و مک آفی برای سیستمهای جدید پیشنهاد میشه.
بهترین و مطمئن ترین گزینه ESET Smart Security 3 Business Edition .
برخی از قابلیت های کلیدی این نرم افزار :
- دارای firewall و antispam جامع و کامل.
- بهتر شدن محیط گرافیکی نرم افزار.
- دارای 2 حالت عملیاتی مختلف برای کاربران معمولی و پیشرفته.
- بهبود و خودکارسازی عملیات پاک کردن.
- آپدیت های همیشگی.
- تنظیمات export / import

ESET Smart Security بر پایه 3 رکن ساخته شده است :

- ESET NOD32 Antivirus + Antispyware :

این قسمت در حقیقت نسخه بهینه سازی شده محبوب ترین نرم افزار ESET یعنی NOD32 Antivirus v2.7 می باشد.
این بهینه سازی باعث ایجاد تغییرات زیر شده است :
- افزایش سرعت جستجو، پاک کردن انواع آلودگی ها. هم اکنون آنتی ویروس این بخش به طور هوشمندانه ای و بدون نیاز به عکس العمل کاربران انواع آلودگی ها را تشخیص داده و آنها را از بین می برد.
- قابلیت Scan کردن کامپیوتر در background و اشغال کردن درصد کمتری از منابع سیستمی برای پایین نیامدن کارایی سیستم در هنگام کار کردن با آن.
- قابلیت جستجوی فایل های Archive شده.
- بهینه سازی قسمت آپدیت . کمتر شدن حجم آپدیت ها نسبت به نسخه 2.7 .
- محافظت از ایمیل ها برای کاربران Outlook Express .

ESET Personal Firewall : دارای فایروالی قدرتمند که تمامی ترافیک های رد و بدل شده بین کامپیوتر محافظت شده و دیگر کامپیوتر ها را در یک شبکه محلی زیر نظر می گیرد .
برخی از کارایی های این فایروال :
- مرور همیشگی برنامه هایی که از پروتکل های HTTP و POP3 استفاده می کنند (این پروتکل ها برای وبگردی ، گرفتن و فرستادن ایمیل مورد استفاده قرار می گیرند) برای آلودگی ها.
- جلوگیری از حملات در شبکه های سطح پایین که امنیت کمتری دارند.
- ف$ی$ل$ت$ر$ی$ن$گ کردن اطلاعات ورودی و خروجی بر اساس قوانینی که کاربر وضع می کند.
- زیر نظر گرفتن همیشگی تغییرات صورت گرفته در فایل های اجرایی.

- ESET Anti Spam : این قسمت برای جلوگیری از رسیدن ایمیل های ناخوسته کاربرد دارد قابلیت های این قسمت عبارتند از :
- پشتیبانی از فرمت RCF ایمیل ها.
- قابلیت ایجاد Blacklist و Whitelist .
- قابلیت کنترل چندین پیام به صورت همزمان.
- یکپارچگی کامل با نرم افزار Microsoft Outlook .

نمیدونم گذاشتن لینک فایلهایی که پسورد داره مجازه یا نه . لینک را با پیام خصوصی فرستادم.

دوستان منم این مشکل رو دارم نورتونی که روی دستگاه من روی ویستا بوده اکسپایر شده الان نمیدونم چه خاکی بریزم تو سرم:(:(
در ضمن من کاسپرسکی رو دارم اما نمیدونم چرا تا وسطاش میره ولی یه دفعه قاط میزنه میاد بیرون اگه میتونید چکش کنید بگید من کجا باید بذارمش تا شاید به درد شما هم بخوره
لطفا کمک کنید به این بینوای بی انتی ویروس:laugh::laugh::laugh:

ar460ash
January 23rd, 2008, 16:16
سلام

یک مدل پر رو تر(باریکتر):whoow: هم هست.(0.06 اینچ !! باریکتره)

جالبه که طراحیش رو شرکتی به نام زیبا انجام داده که به نظر میرسه ایرانیه.

مخلصیم.
مدیر و صاحب این شرکت ایرانیه که خیلی از طراحیهای ابتکاری شرکتهای بزرگ رو انجام میده مثلا مک دونال یکی از مشتریهای طرحهای تبلیغاتی این شرکته

ar460ash
January 23rd, 2008, 20:37
درود
اساتید ایناهاش ببینید میشه نصبش کرد:blush:
بازم سپاس

WISHMASTER
January 23rd, 2008, 20:52
جستجوگر فارسی جاماسپ

ghafari3
January 23rd, 2008, 21:01
دوستان منم این مشکل رو دارم نورتونی که روی دستگاه من روی ویستا بوده اکسپایر شده الان نمیدونم چه خاکی بریزم تو سرم:(:(
در ضمن من کاسپرسکی رو دارم اما نمیدونم چرا تا وسطاش میره ولی یه دفعه قاط میزنه میاد بیرون اگه میتونید چکش کنید بگید من کجا باید بذارمش تا شاید به درد شما هم بخوره
لطفا کمک کنید به این بینوای بی انتی ویروس:laugh::laugh::laugh:

از این لینک ([Only registered and activated users can see links]) برای دانلود انواع آنتی ویروسها استفاده کنید.

*اگر قرار دادن لینک خلاف قوانین است ، مدیران لینک را ادیت کنند. با تشکر.

ar460ash
January 24th, 2008, 03:35
از این لینک ([Only registered and activated users can see links]) برای دانلود انواع آنتی ویروسها استفاده کنید.

*اگر قرار دادن لینک خلاف قوانین است ، مدیران لینک را ادیت کنند. با تشکر.

اقا خیلی باحالی
دستت درد نکته

naser007
January 29th, 2008, 02:28
دوستان من وقتی می خوام حساب وی مانی خودم را باز کنم این ارور میاد و می بندتش
چند بار هم پاکش کردم از اول اینیستال کردم اما درست نشد لطفا راهنمایی کنید

naser007
January 29th, 2008, 11:26
دوستان من وقتی می خوام حساب وی مانی خودم را باز کنم این ارور میاد و می بندتش
چند بار هم پاکش کردم از اول اینیستال کردم اما درست نشد لطفا راهنمایی کنید

اینهمه مرد و ما بی جواب؟؟؟؟؟؟:(:(:cry:

sarmaiedar
February 1st, 2008, 11:43
براي آپلود فايل چه سايت هايي را پيشنهاد مي كنيد؟

Hossein.R
February 1st, 2008, 12:18
با سلام

از این سایت ها می تونید استفاده کنید
البته از همشون بهتر این دو تا اولیه هستن

alizoro
February 1st, 2008, 12:29

باداشتن gmail میتوان از googlepage به عنوان سایت آپلود استفاده کرد.

mehrdad_rp
February 1st, 2008, 12:36

به نظر من بهترین سایت آپلود پرشین گیگ هست
اگر خواستید ایمیلتون رو از طریق پیام خصوصی بفرستید تا یک دعوت نامه پرشین گیگ براتون ارسال کنم

kamal2006
February 1st, 2008, 13:23
Eset NOD32 Antivirus Full Version ([Only registered and activated users can see links])

Eset NOD32 Smart Security (internet security) Full Version ([Only registered and activated users can see links])

nebras
February 1st, 2008, 13:38
با سلام
یک سوال در مورد ویندوز 2000 دارم. چطور ADSL را راه اندازی کنم و کانکشن بسازم.

با تشکر.

sarmaiedar
February 1st, 2008, 13:45
با سلام

از این سایت ها می تونید استفاده کنید
البته از همشون بهتر این دو تا اولیه هستن

با سلام و تشكر
براي استفاده از اين سايت ها مثل اينكه بايد ثبت نام كنيم. درسته؟
فايلي كه در اين سايت ها آپلود شود تا چند وقت نگه داري مي شود؟

ario
February 1st, 2008, 15:36
با سلام
یک سوال در مورد ویندوز 2000 دارم. چطور ADSL را راه اندازی کنم و کانکشن بسازم.

با تشکر.
گمتن ميكنم در چند صفحه عقب تر يكي از دوستان توضيحاتي در اين باره داده بودند...

WISHMASTER
February 1st, 2008, 20:12
Eset NOD32 Antivirus Full Version ([Only registered and activated users can see links])

Eset NOD32 Smart Security (internet security) Full Version ([Only registered and activated users can see links])
سلام
کمال عزیز با تشکر از شما
این ورزنی که گذاشته اید ، آیا محدودیت زمانی دارد؟
نسخه جدید ESET رو یکی از دوستان به من دادند که متاسفانه تا سی روز بیشتر اعتبار ندارد.

ghafari3
February 1st, 2008, 20:21
سلام
کمال عزیز با تشکر از شما
نسخه جدید ESET رو یکی از دوستان به من دادند که متاسفانه تا سی روز بیشتر اعتبار ندارد.

لینک پچ را که برای شما با پیغام خصوصی فرستادم. با پچ تا 15345 روز قابلیت استفاده داره[Only registered and activated users can see links]

البته فقط برای کسانی که از سرور دوم برای آپدیت استفاده کردند این مشکل پیش اومد.

bel
February 2nd, 2008, 01:16
من آپدیت کسپر اسکای رو دانلود میکنم ولی نمیتونم اجراش کنم .کسی میدونه چطوری باید اجراش بکنم . آخه بر خلاف مکافی فایل آپدیتش exe نیست .

aska
February 2nd, 2008, 16:41
دوستان عزیز
این کامپیوتر من به محض اجرا شدن برنامه ای که به اینترنت نیاز داشته باشد اتوماتیک شروع به دیالینگ می کند
این محل انگولکش کجاست که اینکار رو نکه

Hamed2420
February 2nd, 2008, 17:28
دوستان عزیز
این کامپیوتر من به محض اجرا شدن برنامه ای که به اینترنت نیاز داشته باشد اتوماتیک شروع به دیالینگ می کند

اینجارو انگولک کنید :D :

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

موفق باشید

aska
February 2nd, 2008, 21:20
اینجارو انگولک کنید :D :

موفق باشید

جناب حامد عزیز
اول که ممنون اما اونجور جاها رو که خودم بلدم انگولکشم کردم ولی نشد
یه جای دیگه ای بلد نیستی

در ضمن یه چیز جالب من تا حالا فکر می کردم یک کامپیوتر از دو کانکشن همزمان نمی تونه به اینترنت وصل بشه چون فکر می کردم باید یک ای پی یگانه در هر لحظه داشته باشد ولی الان از adsl و ایرانسل همزمان وصل میشه با دو ip متفاوت

kamal2006
February 2nd, 2008, 22:55
سلام
کمال عزیز با تشکر از شما
با سلام
شماره و رمز این نسخه ها هر روز توی همون سایت اپدیت میشه که میتونید بوسیله اون آنتی ویروس رو بروز رسانی کنید.
برای خرید نسخه بدون محدودیت هم از همون سایت میتونید با قیمت خیلی خیلی کمی خریداری کنید.

پ.ن:
هدفم نه تبلیغه نه بازاریابی، منو بن نکنید ;)
فقط چون خودم از این انتی ویروس استفاده میکنم، گفتم بقیه دوستان هم فیض ببرن. :p

Hossein.R
February 2nd, 2008, 23:59
با سلام و تشكر
براي استفاده از اين سايت ها مثل اينكه بايد ثبت نام كنيم. درسته؟
فايلي كه در اين سايت ها آپلود شود تا چند وقت نگه داري مي شود؟

با سلام

سایت رپید شیر نیازی به ثبت نام نداره و می تونید از همون صفحه اول آپلود کنید و فایل رو هم در صورت اکتیو نبودن بعد از 30 روز پاک می کنه یعنی باید دانلود داشته باشه و برای دانلود هم یه سری محدودیت داره .

سایت 4shared نیاز به ثبت نام داره که 5 گیگ فضای اختصاصی رایگان بهتون می ده و در صورتی که 30 روز به اکانتتون لاگ این نکنید اکانت رو پاک می کنن .

سایت sendspace هم نیاز به ثبت نام داره که رایگان هم هست اما زیاد توصیه نمی شه چون موقع دانلود اذیت می کنه .

بقیه سایت ها هم برای آپلود نیازی به ثبت نام ندارند .

موفق باشید

alizoro
February 3rd, 2008, 00:22
دوستان عزیز

این می تواند نشانه وجود یک worm /spyware باشد!! حتماامنیت سیستم خودراکنترل کنید.

WISHMASTER
February 3rd, 2008, 02:15
لینک پچ را که برای شما با پیغام خصوصی فرستادم. با پچ تا 15345 روز قابلیت استفاده داره[Only registered and activated users can see links]

البته فقط برای کسانی که از سرور دوم برای آپدیت استفاده کردند این مشکل پیش اومد.
سلام
برنامه رو حذف و دوباره نصب کردم ، سرور اولی رو ok کردم ، درست شد.
شما کمک بزرگی به من کردید ، از شما ممنونم

ghafari3
February 4th, 2008, 13:40
دوستان عزیز

این می تواند نشانه وجود یک worm /spyware باشد!! حتماامنیت سیستم خودراکنترل کنید.

سلام
برنامه رو حذف و دوباره نصب کردم ، سرور اولی رو ok کردم ، درست شد.
شما کمک بزرگی به من کردید ، از شما ممنونم

از منوی start و سپس Run برنامه ی MSConfig را اجرا کنید. در بخش Startup تیک گزینه ی هایی که به کار نمیان را بردارید. مثلا اگر برنامه های Adobe را نصب کرده اید احتمال داره با بالا اومدن ویندوز برای اتوماتیک آپدیت پنجره ی کانکت اتومات را فعال کنند. تقریباً میشه گفت به جز فایلهای اجرایی مربوط به آنتی ویروس و فایل ctfmon (مربوط به language bar) بقیه ی گزینه ها را میتویند در startup غیر فعال کنید.

ghafari3
February 4th, 2008, 13:49
با سلام

سایت رپید شیر نیازی به ثبت نام نداره و می تونید از همون صفحه اول آپلود کنید و فایل رو هم در صورت اکتیو نبودن بعد از 30 روز پاک می کنه یعنی باید دانلود داشته باشه و برای دانلود هم یه سری محدودیت داره .

سایت 4shared نیاز به ثبت نام داره که 5 گیگ فضای اختصاصی رایگان بهتون می ده و در صورتی که 30 روز به اکانتتون لاگ این نکنید اکانت رو پاک می کنن .

این زمان برای اکانتهای Free به 90 روز افزایش پیدا کرده.

#

How long are my files hosted?

No limit. Nevertheless even we have to clean up our drives from time to time,
so we will delete files that have not been accessed for 90 days or longer.
For premium users this rule will only
apply if there are more than 20 GB (20.000.000.000 bytes)
of data stored in your account.

When are YOUR files deleted? 90 days without download

mehrdad_rp
February 4th, 2008, 14:14
من آپدیت کسپر اسکای رو دانلود میکنم ولی نمیتونم اجراش کنم .کسی میدونه چطوری باید اجراش بکنم . آخه بر خلاف مکافی فایل آپدیتش exe نیست .

خود برنامه کاسپرسکی رو اجرا کنید
به بخش settings برید
در بخش update بر روی گزینه configure کلیک کنید
گزینه add رو بزنید و محلی رو که فایل آپدیت وجود داره بهش نشون بدید
تائید کنید و از تنظیمات خارج بشید
(ممکنه در ورژن های مختلف کمی جای این گزینه ها با هم فرق کنه)

بعد کاسپرسکی رو آپدیت کنید

hamidrezamf
February 4th, 2008, 23:33
سلام دوستان
بهترین نرم افزار برای ریکاوری و برگردوندن اطلاعات پاک شده به نظرتون کدوم نرم افزاره؟
موفق باشید...

Hamed2420
February 4th, 2008, 23:46
کاش توی نقل قولتون مطلب مربوط به 4shared رو نقل نمیکردید چرا که این سایت بعد از همان سی روز اکانت رو حذف میکنه...

ارادت

این زمان برای اکانتهای Free به 90 روز افزایش پیدا کرده.

#

How long are my files hosted?

No limit. Nevertheless even we have to clean up our drives from time to time,
so we will delete files that have not been accessed for 90 days or longer.
For premium users this rule will only
apply if there are more than 20 GB (20.000.000.000 bytes)
of data stored in your account.

When are YOUR files deleted? 90 days without download

mohammad rostami
February 5th, 2008, 21:27
سلام دوستان

من یه چند ساعته که مسنجرم کانکت نمیشه .می خوام بدونم که شما هم این مشکل رو دارید یا نه ؟

hamidrezamf
February 5th, 2008, 21:33
سلام دوستان

من یه چند ساعته که مسنجرم کانکت نمیشه .می خوام بدونم که شما هم این مشکل رو دارید یا نه ؟

نه محمد جان
مسنجر به این راحتی قطع نمیشه که نوکرتم...حتما" مشکل داخلیه...

ghafari3
February 5th, 2008, 21:38
سلام دوستان

با توجه به اختلال گسترده ای که در اینترنت خاورمیانه و ایران به وجود اومده ، مشکلات اینچنینی طبیعیست. البته تا حدودی هم به سرویس دهنده بستگی داره ولی در مجموع مشکل وجود داره.

mohammad rostami
February 5th, 2008, 21:48
سلام

خدا رو شکر کانکت شد

پ ن :

خدایــــــا اینتــــــــــــرنت رو از ما نگیــر

pooyol
February 5th, 2008, 22:35
سلام
کسی می تونه در مورد ی که من رو گیج کرده یه کمی کمکم کنه اینه که چه طوری می تونم بفهمم که مادر بوردم رم دی دی ار 2 رو قبول می کنه چون کارتن و کاتالوگ مادربردم نیست .
در ضمن مادربورد msi hast
ممنون میشم.

ario
February 5th, 2008, 23:22
سلام
کسی می تونه در مورد ی که من رو گیج کرده یه کمی کمکم کنه اینه که چه طوری می تونم بفهمم که مادر بوردم رم دی دی ار 2 رو قبول می کنه چون کارتن و کاتالوگ مادربردم نیست .
در ضمن مادربورد msi hast
ممنون میشم.
در اين سايت
مدل مادربورد خود را وارد نماييد ( جستجو ) تا اطلاعات آن را برايتان بياورد !

مدل main board روي برد اصلي نوشته شده است...
ولي نميدونم كجاش نوشته! :rolleyes:

رامين مقدس
February 7th, 2008, 03:11
سلام دوستان
يه سوال در مورد سايت4shared.com داشتم...!!!
سه تا فايل ازش دانلود كردم:banana:
چهارمي رو كه اومدم دانلود كنم نامرد اين پيغام رو داد::advise:
You are already downloading a file from IP-address..... To download another file you have to wait until current download process is finished.
In case you are not downloading anything and got this message, then you are using a *****-server or a shared IP-address.
With Premium account you can download many files at the same time even if the *****-server is used. Get your Premium account right now to download instantly.:cry::cry::cry::cry:
چكار بايد كرد كه ديگه اين پيغام رو نده؟:(

WISHMASTER
February 7th, 2008, 03:32
سلام دوستان
You are already downloading a file from IP-address ..... To download another file you have to wait until current download process is finished.
In case you are not downloading anything and got this message, then you are using a *****-server or a shared IP-address.
With Premium account you can download many files at the same time even if the *****-server is used. Get your Premium account right now to download instantly.:cry::cry::cry::cry:

سلام
معمولا به دلیل تراکم بالای سایت گاهی این گونه می شود. مختص به 4shared نیست.
در فرصت دیگری تست کنید، احتمالا مشکلی وجود نخواهد داشت.

رامين مقدس
February 7th, 2008, 19:28
ممنون دوست عزيز
يه اتفاق ديگه هم چند وقتي هست كه گريبان گيرم شده:cry:
هر وقت متاتريدر رو اجرا ميكنم سرعت سيستمم يكدفعه همچين مياد پايين كه انگار بايد توش زغال سنگ بريزم:(
چندين بار هم پاك كردم و از اول نصب كردم ، ولي باز هم همون آش بود و همون كاسه!!!!:mad:
دوستان اگه راه حلي به ذهنشون ميرسه كمك كنند;)

شاد و پيروز باشيد (:banana:اينجوري)

Hamed2420
February 7th, 2008, 19:33
ممنون دوست عزيز
هر وقت متاتريدر رو اجرا ميكنم سرعت سيستمم يكدفعه همچين مياد پايين كه انگار بايد توش زغال سنگ بريزم:(
چندين بار هم پاك كردم و از اول نصب كردم ، ولي باز هم همون آش بود و همون كاسه!!!!:mad:

شاید اندیکاتور یا اکسپرت خاصی رو اجرا میکنید....

Fxtrue
February 7th, 2008, 19:42
ممنون دوست عزيز

سلام
احتمال اينكه مشكل از متاتريدر شما نباشه بسيار زياده !
بنظر من اين مشكل يكي از دو مورد زير ميتونه باشه
1- يا برنامه اي جديد برروي سيستم نصب كردين كه تمامي حافظه را بخودش اختصاص داده و به دلايلي مديريت حافظه نميتونه اونو از حافظه تخليه كنه (مثل ويروس) و زماني كه شما متاتريدر را نصب و اجرا ميكنيد در آن لحظه مديريت حافظه با تلاش فراوان مشغول به انجام اينكار ميشه تا در نهايت شما شاهد كند شدن سيستم هستيد
به خاطر همين پيشنهاد ميكنم از software هاييكه حافظه سيستم را كاملا آناليز ميكنه استفاده كنيد

2- احتمال اينكه مشكل براي هاردتون پيش آمده باشه و يكي از سكتورهاي اون مسئله دار شده باشه هست
براي تست اين مورد بهتره با software هاي موجود در بازار ابتدا يكبار هارد را Defrage و سپس ‍Cleanup كنيد

موفق باشد

Fxtrue
February 7th, 2008, 20:00
سلام دوستان
You are already downloading a file from IP-address..... To download another file you have to wait until current download process is finished.

سلام
اين سايت فاصله زماني مشخصي را بين هر download ‌در نظر ميگيره شما ميتوانيد صبر كنيد و مجددا براي download اقدام كنيد و يااينكه اگر عجله داريد ارتباط خودتون را با اينترنت قطع و از طريق يك ISP‌ديگه وصل بشيد تا با IP جديدي كه به connection شما asign ميشه كار را ادامه بدين.

رامين مقدس
February 7th, 2008, 23:09
سلام
احتمال اينكه مشكل از متاتريدر شما نباشه بسيار زياده !
بنظر من اين مشكل يكي از دو مورد زير ميتونه باشه
1- يا برنامه اي جديد برروي سيستم نصب كردين كه تمامي حافظه را بخودش اختصاص داده و به دلايلي مديريت حافظه نميتونه اونو از حافظه تخليه كنه (مثل ويروس) و زماني كه شما متاتريدر را نصب و اجرا ميكنيد در آن لحظه مديريت حافظه با تلاش فراوان مشغول به انجام اينكار ميشه تا در نهايت شما شاهد كند شدن سيستم هستيد
به خاطر همين پيشنهاد ميكنم از software هاييكه حافظه سيستم را كاملا آناليز ميكنه استفاده كنيد

2- احتمال اينكه مشكل براي هاردتون پيش آمده باشه و يكي از سكتورهاي اون مسئله دار شده باشه هست
براي تست اين مورد بهتره با software هاي موجود در بازار ابتدا يكبار هارد را Defrage و سپس ‍Cleanup كنيد

موفق باشد

اين كارهايي كه فرموديد چندين بار انجام دادم!!!
ولي در مورد cleanup كردن چون اطلاعاتي نداشتم انجام ندادم....ميشه كمي در اين مورد توضيح بفرماييد؟؟؟
البته تا زماني كه به اينترنت وصل نيستم اين مشكل رو ندارم،به محض اينكه كانكت ميشم اين مشكل پيش مياد.يعني حدود 60 تا 90 درصد از حافظه سيستم رو اشغال ميكنه.
حامد جان وقتي كه پاك ميكنم و دوباره نصب ميكنم ، تا حدودي درست ميشه ولي مجدد مشكل پيش مياد :(
موفق باشيد

Fxtrue
February 7th, 2008, 23:34
اين كارهايي كه فرموديد چندين بار انجام دادم!!!
ولي در مورد cleanup كردن چون اطلاعاتي نداشتم انجام ندادم....ميشه كمي در اين مورد توضيح بفرماييد؟؟؟
البته تا زماني كه به اينترنت وصل نيستم اين مشكل رو ندارم،به محض اينكه كانكت ميشم اين مشكل پيش مياد.يعني حدود 60 تا 90 درصد از حافظه سيستم رو اشغال ميكنه.
حامد جان وقتي كه پاك ميكنم و دوباره نصب ميكنم ، تا حدودي درست ميشه ولي مجدد مشكل پيش مياد :(
موفق باشيد

سلام
خوب اگر در انجام Defragment به مشكلي بر نخورديد معني آن اين است كه ظاهرا سكتورهاي هارد شما مشكلي ندارد انجام عمليات Cleanup هم به منظور حذف فايلها و ... اضافي برروري سيستم و باز كردن فضاي بيشتر است كه ظاهرا نيازي به آن نيست اما همانطور كه گفتيد اگر با طي اين مراحل مشكل حل نشده امكان اينكه سيستم شما ويروسي باشد محتمل است
يعني ويروس و يا تراجنت و .. بروي سيستم شما ايجاد پكت ميكند و بار زيادي به CPU‌ وارد ميكند بهترين راه براي تست آن اين است كه به اينترنت وصل شويد و برروي آيكون connection خودتان (يعني همان دوتا كامپيوتري كه روشن و خاموش ميشوند) كليك راست كنيد و گزينه Status را انتخاب كنيد در نهايت توجه كنيد كه آيا اعدادي كه براي Send and Received نوشته شده تغيير ميكنند يا خير يعني بدون اينكه شما browser‌ باز كرده باشيد و بدون هيچگونه فرماني آيا آن اعداد اضافه ميشوند يا نه اگر ميشوند سيستم شما ويروسي شده و تا قبل از اينكه ISP‌ شما يهتان اخطار دهد بايد مشكل را رفع كنيد چون در آن صورت اختلال در سيستم شما باعث اختلال در سيستم ISP‌هم ميشود

رامين مقدس
February 7th, 2008, 23:57
در حال حاضر قادر به انجام اين كار نميباشم...ولي
اگر اين عمليات را انجام بدهم و موردي كه شما فرموديد پيش آيد ، چه بايد كرد؟
البته ناگفته نماند كه norton 360 هم بر روي سيستم نصب ميباشد.
ممنونم از توجه شما دوسته عزيز.
شاد باشيد...

رامين مقدس
February 8th, 2008, 03:08
متاسفانه انگار حدس شما درست بود:cry::cry:

اعدد Send and Received تغيير ميكند:(
خب حالا چه بايد كرد؟(يعني چه خاكي بايد بر سرش بريزم؟)
موفق باشيد...

Fxtrue
February 8th, 2008, 04:03

موفق باشيد...

سلام
ابتدا در نظر داشته باشد كه اين send & receive كه انجام ميشود با افزايش تايم online بودن شما لحظه به لحظه يعني بصورت تصاعدي بيشتر ميشود تا جاييكه در ابتدا تمامي حجم باند اينترنتي شما و بعد ISP ‌شما را اشغال ميكند پس بهتره تا رفع اشكال از online بودن بيش از اندازه خودداري كنيد اما راه چاره

1- بوت نمودن سيستم با ديسك سيستم و در نهايت scan نمودن آن با يك آنتي ويروس قوي (كه البته اين راه بهترين راه نيست و پيشنهاد هم نميشود)

2- كپي برداري از اطلاعات موجود سيستم (فقط فايلهاي اطلاعاتي آن هم در صورت نياز و با ارزش بودن) و بعد Fdisk و نصب مجدد ويندوز.

اما پيشنهاد بنده به شما اين است كه اگر از پلت فرم ويندوز استفاده ميكنيد حتما win2000 را نصب كنيد نه هيچگونه ويندوز ديگررا و دليل آن تنها كمي بالا بودن Security آن نسبت به ويندوزهاي ديگر است.

موفق باشيد

رامين مقدس
February 8th, 2008, 12:47
دوسته عزيز ببخش اگه اينقدر مزاحمت ميشم:blush:
منظورتون fdisk كردن كل هارد ميباشد؟يا فقط درايوي كه windows نصب است؟
آخه من نميتونم 200 گيگ هاردم رو fdisk كنم...
باز هم ممنون و متشكرم از توجهتون
پايدار باشيد

forexsrd
February 8th, 2008, 15:04
بهترين راه براي تست آن اين است كه به اينترنت وصل شويد و برروي آيكون connection خودتان (يعني همان دوتا كامپيوتري كه روشن و خاموش ميشوند) كليك راست كنيد و گزينه Status را انتخاب كنيد در نهايت توجه كنيد كه آيا اعدادي كه براي Send and Received نوشته شده تغيير ميكنند يا خير يعني بدون اينكه شما browser‌ باز كرده باشيد و بدون هيچگونه فرماني آيا آن اعداد اضافه ميشوند يا نه اگر ميشوند سيستم شما ويروسي شده و تا قبل از اينكه ISP‌ شما يهتان اخطار دهد بايد مشكل را رفع كنيد چون در آن صورت اختلال در سيستم شما باعث اختلال در سيستم ISP‌هم ميشود
سلام
من از سرویس ADSL استفاده میکنم این تست رو انجام دادم در تمام حالاتی که مودم من روشن بوده هم Send و هم Received مدام داره تغییر میکنه و زیاد میشه. البته من مشکل افت سرعت رو ندارم و فقط جهت کنجکاوی این تست رو انجام دادم.
جالبه که اگه مودم روشن باشه و اینترنت قطع باشه یا مثلا" ورودی لاین مودم (خط تلفن به مودم) رو قطع کنم باز هم نتیجه همونه و اعداد زیاد میشوند.
با این اوصاف آیا این مسئله باز هم به ویروس و تروجان مربوط میشه؟
شاید هم باید این تست رو با DialUp انجام بدم؟

ario
February 8th, 2008, 15:37
سلام
من از سرویس ADSL استفاده میکنم این تست رو انجام دادم در تمام حالاتی که مودم من روشن بوده هم Send و هم Received مدام داره تغییر میکنه و زیاد میشه. البته من مشکل افت سرعت رو ندارم و فقط جهت کنجکاوی این تست رو انجام دادم.
جالبه که اگه مودم روشن باشه و اینترنت قطع باشه یا مثلا" ورودی لاین مودم (خط تلفن به مودم) رو قطع کنم باز هم نتیجه همونه و اعداد زیاد میشوند.
شما كانكشن اينترنت را تست نكرده ايد! بلكه كانكشن مودم را امتحان كرده ايد! :happy:

forexsrd
February 8th, 2008, 15:55
شما كانكشن اينترنت را تست نكرده ايد! بلكه كانكشن مودم را امتحان كرده ايد! :happy:
سلام
من همون کاری رو که گفته بودند انجام دادم یعنی استفاده از دو کامپیوتر چشمک زن.
میشه بگید کانکشن اینترنت رو چطوری چک کنم؟

lastnight19
February 8th, 2008, 17:42
چگونه یک معتاد اینترنت را بشناسیم؟

مطالعات جدید در آمریکا نشان می‌دهد علایم اعتیاد به اینترنت و الکل به هم شبیه است. طبق مطالعات انجام
شده توسط محققان دانشکده پزشکی دانشگاه استنفورد که بخشی از آن را روزهای گذشته در فناوران خواندید، در یک هشتم از دو هزار و ۵۱۳ بزرگسال مورد آزمایش، حداقل یکی از علایم استفاده نادرست اینترنت مشاهده شده است.
الیاس ابوجاده (Elias Aboujaoude) بانی این مطالعات و مدیر کلینیک کنترل اختلالات ناگهانی استنفورد
اظهار داشت: تاکید بسیاری بر فواید اینترنت شده اما در مورد مشکلاتی که ممکن است برای دسته‌ای از استفاده‌کنندگان به وجود آورد، کمتر صحبتی به میان آمده است.
آنچه او را بیش‌تر نگران کرده است، شباهت رفتاری معتادان به اینترنت و الکلی‌هاست. زیرا آنان از اینترنت همانند الکل در مواقع غیرضروری و برای فرار از افسردگی استفاده می‌کنند. وی می‌گوید: در مواردی نیز اینترنت برای خوددرمانی استفاده می‌شود. طبق این مطالعات برای ۷/۱۳ درصد آزمایش‌شوندگان چند روز دور ماندن از اینترنت سخت بود. ۷/۸ درصد استفاده غیرضروری از اینترنت را کتمان کردند، ۹/۵ درصد احساس می‌کردند استفاده افراطی از اینترنت روابط‌شان را دچار مشکل کرده است و ۲/۸ درصد از اینترنت برای فراموش کردن مشکلات یا وضعیت بد روحی استفاده می‌کردند.
البته با تمامی این اوصاف، ابوجاده اعتیاد به اینترنت را اختلالی بالینی نمی‌داند. وی در این زمینه تصریح کرد: این مساله نوعی بیماری نیست و هنوز تحقیقات ما کامل نشده، اما این مطالعات ما را به تشخیص‌های بالینی موثری خواهد رساند. NetAlert تشکلی وابسته به دولت استرالیاست که افراد را در زمینه سلامت اینترنتی راهنمایی می‌کند و علاقه‌مندان می‌توانند اطلاعات مورد نیاز خود را با تماس با شماره (۱۸۰۰۸۸۰۱۷۶) به دست آورند. این انجمن گفت‌وگوها (چت) و بازی‌های اینترنتی را اعتیادآور می‌داند. بازی‌های آنلاین خشم مخالفان را برانگیخته است، مخصوصا پس از مرگ نوجوان ۱۳ ساله چینی در ماه مه که والدینش اظهار داشتند وی پس از ۳۶ ساعت بازی مداوم آنلاین Warcraft خود را از بالای یک ساختمان بلند پایین انداخت. دنیای بازی warcraft یکی از عوامل اصلی اعتیاد اینترنتی محسوب می‌شود. یکی از معتادان بهبود یافته بازی world of warcraft اعتراف کرد که در دنیای بازی، زندگی و دوستان جدیدی پیدا کرد که زندگی طبیعی‌اش را تحت تاثیر قرار داده بود.
وی در یک وبلاگ نوشته «این بازی‌ها دنیایی مجازی به وجود می‌آورند که می‌توانی در آن خودت نباشی. این
موضوع بسیاری از خانواده‌ها و دوستی‌ها را از بین برده است و اثر مخرب آن از کلیه مواد مخدری که هم‌اکنون در بازار وجود دارد، بیش‌تر است. وی می‌نویسد: زمانی که بازی کردن را شروع کردم، هدفم ایجاد شرایط بهتر زندگی بود. حال پس از گذشت یک سال وزنم ۳۰ پوند بیش‌تر شده است. پیش از این اوقات
فراغت خود را با نوشتن و نواختن موسیقی می‌گذراندم اما حالا بیش‌تر از یک سال است که دستم به گیتار
نخورده است.» وی همچنین از ساختار بی‌پایان برخی بازی‌ها ابراز نگرانی می‌کند و می‌گوید: «اکثر
بازی‌ها به گونه‌ای طراحی شده‌اند که به سادگی در آن موفق نخواهید شد و تنها راه بهتر بازی کردن بیش‌تر
بازی کردن است.»

نقل از آفتاب

Fxtrue
February 9th, 2008, 00:25
دوسته عزيز ببخش اگه اينقدر مزاحمت ميشم:blush:
منظورتون fdisk كردن كل هارد ميباشد؟يا فقط درايوي كه windows نصب است؟
آخه من نميتونم 200 گيگ هاردم رو fdisk كنم...
باز هم ممنون و متشكرم از توجهتون
پايدار باشيد

بله درسته اما در چنين مواردي چاره اي جز گرفت backup و انجام fdisk ندارين چون در بيشتر مواقع حتي با scan كردن با يك آنتي ويروس قوي هم نميتوانند اطيمنان كافي را در مورد از بين تمامي spay ها و ويروسها را به ما بدهد برخي از ويروسها در تايمها و شرايط خاصي خود نمايي ميكنند و در مواقع ديگر غير قابل شناسايي و مخفي ميباشند

Fxtrue
February 9th, 2008, 00:36
سلام

سلام
تمامي ارتباطات با اينترنت از هر نوعي كه باشد حتي ppp‌ نيز داراي transfer بدون فرمان ميباشند يعني سيستم شما با server اوليه در ISP در تمامي لحظات در حال شناسايي يكديگر ميباشند كه حجم اين data transfer آنچنان قابل توجه نيست و اين امري است طبيعي اما در ارتباطاتي كه يك طرف آلوده به ويروس و يا برنامه اي از اين نوع باشد حجم data transfer بسيار بالا و تصاعدي است (مثلا يكي از سيستمها در حال صدا زدن ip سيستم بعدي يعني ping كردن آن ميباشد و با هر بار دريافت پيام از سيستم مقابل سئوال خود را مجددا با دو برابر حجم تكرار ميكند) در سيستمهايي مانند linux , unix , ... ‌ميتوان به راحتي با بستن پورت مربوطه و يا مسدود كردن IP آلوده جلوي اين عمل را گرفت اما در پلت فرم windows بهترين روش هماني است كه عرض كردم

خوب حالا دقت فرمائيد اگر حجم اين data transfer زياد نيست ميتوان نتيجه گرفت كه آلودگي وجود ندارد
البته اين يكي از راههاي شناسايي اين نوع آلودگيها ميباشد

موفق باشيد

رامين مقدس
February 9th, 2008, 00:47
وقتي از درايوي بك آپ گرفته بشه و بعد اون درايو رو فرمت كنيم ، آيا اطلاعاتمون از دست نميره؟
يعني آسيبي بهشون نميرسه؟

Fxtrue
February 9th, 2008, 01:02
وقتي از درايوي بك آپ گرفته بشه و بعد اون درايو رو فرمت كنيم ، آيا اطلاعاتمون از دست نميره؟
يعني آسيبي بهشون نميرسه؟

شما بايد backup را برروي يك هارد ديگر انجام دهيد چرا كه با fdisk تمامي اطلاعات موجود در هارد از بين رفته آرايش هارد مجددا صورت ميگيرد

Hossein.R
February 9th, 2008, 17:40
با سلام

من پیشنهاد می کنم که از kaspersky استفاده کنید چون با مدیریت دقیق پورت ها , از رفت و آمد هر گونه پکت مشکوک جلوگیری می کنه و البته اگر آپدیت هم باشه به احتمال 99% با اسکن کامل سیستم مثل بوت سکتور و استارت آپ و ... , در صورت وجود ویروس اون رو شناسایی می کنه اما بعضی وقت ها نمی تونه پاکش کنه حتی موقع ریست سیستم اما حداقل برای این که ببینید ویروسی در کار هست یا نه خوبه .

Hossein.R
February 9th, 2008, 17:45
سلام دوستان
بهترین نرم افزار برای ریکاوری و برگردوندن اطلاعات پاک شده به نظرتون کدوم نرم افزاره؟
موفق باشید...

با سلام

به نظر من easy recovery برنامه خوبی برای ریکاور کردن اطلاعات بعد از پاک کردن و یا حتی فرمت هست .

ghafari3
February 10th, 2008, 00:37
سلام
در ضمن مادربورد msi hast
ممنون میشم.

در اين سايت
مدل مادربورد خود را وارد نماييد ( جستجو ) تا اطلاعات آن را برايتان بياورد !

مدل main board روي برد اصلي نوشته شده است...
ولي نميدونم كجاش نوشته! :rolleyes:

شما مشکلتون حل شد؟

ممنون دوست عزيز

در حال حاضر قادر به انجام اين كار نميباشم...ولي
اگر اين عمليات را انجام بدهم و موردي كه شما فرموديد پيش آيد ، چه بايد كرد؟
البته ناگفته نماند كه norton 360 هم بر روي سيستم نصب ميباشد.
ممنونم از توجه شما دوسته عزيز.
شاد باشيد...

موفق باشيد...

سلام

سلام
من همون کاری رو که گفته بودند انجام دادم یعنی استفاده از دو کامپیوتر چشمک زن.
میشه بگید کانکشن اینترنت رو چطوری چک کنم؟

همیشه ساده ترین راه را برای حل مشکلاتتون پیدا کنیدو اینکه شما متاتریدر را باز میکنید و ویندزتون کند میشه بیشتر به متا ربط داره تا ویندوز. حالا چرا پای تروجان وسط کشیده شد نمیدونم:blink:

هدف بحث نیست و حل مشکله.

بهتره مرحله به مرحله جلو بریم. برای اینکه بدونید در حالی که پنجره ی مرورگرتون بستست برای اینکه بدونید چرا کانشکنتون Send/Receive داره از برنامه هایی مثل NetLimiter استفاده کنید. (نگارش ک-ر-ک شده را از این لینک ([Only registered and activated users can see links]) دانلود و نصب کنید) وقتی شما پنجره ی مرورگر را می بندید بسته به نوع برنامه هایی که نصب کرده اید ممکنه سند و ریسیو انجام بشه و خیلی طبیعیه.

اما برای حل مشکل. بهتره اول متاتریدر دیگه ای را تست کنید. مثلا اگر الان از متای فیبو استفاده میکنید ، متاتریدر بروکر دیگری را دانلود و نصب کنید و ببینید که باز این مشکل وجود داره یا نه. پیشنهاد میکنم متارا از سایت Metaquotes از این لینک ([Only registered and activated users can see links]) دریافت ، نصب و تست کنید.

اگر بعد از نصب بدون اینکه اندیکاتور یا اکسپرتی را برروی چارت باز کنید این مشکل وجود داشت میشه گفت مشکل از برنامه ی دیگه ای به جز متاست.

نتیجه را اعلام کنید تا مرحله به مرحله برای حل مشکل پیش بریم.

aliii878
February 10th, 2008, 23:05
MacBook Air is ultrathin, ultraportable and ultra unlike anything else

رامين مقدس
February 10th, 2008, 23:50
همیشه ساده ترین راه را برای حل مشکلاتتون پیدا کنیدو اینکه شما متاتریدر را باز میکنید و ویندزتون کند میشه بیشتر به متا ربط داره تا ویندوز. حالا چرا پای تروجان وسط کشیده شد نمیدونم:blink:

هدف بحث نیست و حل مشکله.

بهتره مرحله به مرحله جلو بریم. برای اینکه بدونید در حالی که پنجره ی مرورگرتون بستست برای اینکه بدونید چرا کانشکنتون Send/Receive داره از برنامه هایی مثل NetLimiter استفاده کنید. (نگارش ک-ر-ک شده را از این لینک ([Only registered and activated users can see links]) دانلود و نصب کنید) وقتی شما پنجره ی مرورگر را می بندید بسته به نوع برنامه هایی که نصب کرده اید ممکنه سند و ریسیو انجام بشه و خیلی طبیعیه.

اما برای حل مشکل. بهتره اول متاتریدر دیگه ای را تست کنید. مثلا اگر الان از متای فیبو استفاده میکنید ، متاتریدر بروکر دیگری را دانلود و نصب کنید و ببینید که باز این مشکل وجود داره یا نه. پیشنهاد میکنم متارا از سایت Metaquotes از این لینک ([Only registered and activated users can see links]) دریافت ، نصب و تست کنید.

اگر بعد از نصب بدون اینکه اندیکاتور یا اکسپرتی را برروی چارت باز کنید این مشکل وجود داشت میشه گفت مشکل از برنامه ی دیگه ای به جز متاست.

نتیجه را اعلام کنید تا مرحله به مرحله برای حل مشکل پیش بریم.

سلام
دوسته عزيز ، در حاله حاضر از نورث استفاده ميكنم...
وقتي پاك ميكنم و مجدد نصبش ميكنم ، يه مدتي خوب هست ولي كم كم همونجوري ميشه...:cry:
الان هم اين متايي كه شما فرموديد رو نصب كردم ، تا ببينيم چي ميشه:blink:
موفق باشيد

ForexAz
February 12th, 2008, 13:21
اكونيوز:‌ خبرگزاري فرانسه اعلام كرد تبليغات اينترنتي در سال 2007 ميلادي 5/25ميليارد دلار عايد فعالان اين بخش كرده است.

به گزارش خبرگزاري اقتصادي ايران، AFP در گزارش خود از افزايش 27 درصدي درآمد تبليغات اينترنتي نسبت به سال 2006 خبرداد.

بررسي هاي IDC در اين زمينه نشان داد كه براي اولين بار در طي دو سال اخير درآمد اينترنتي گوگل با ركود مواجه شده است.

اين موسسه اعلام كرده است كه مبلغ 3/7 ميليارد دلار از 5/25 ميليارد دلار در سه ماهه پاياني سال عايد فعالان اين صنعت شده است.

IDC پيش بيني كرد در صورت ادغام مايكروسافت و یاهو اين صنعت و ارقام عايده از آن به شدت متحول خواهد شد و در اين ميان گوگل بازنده خواهد شد.

ForexAz
February 12th, 2008, 17:20
اكونيوز: بر اساس طرح پيشنهادي فاش شده در دولت انگليس، كاربران اينترنت در اين كشور كه به طور غير قانوني فيلم و موسيقي دانلود كنند با ممنوعيت رفتن به اينترنت مواجه مي‌شوند.

به گزارش خبرگزاري اقتصادي ايران ، طبق اين طرح‌ها، دولت انگليس براي وضع قانوني اقدام خواهد كرد كه ISPها را ملزم مي‌كند در برابر اشتراك‌گذاري فايل غير قانوني كه به گفته‌ي شركت‌هاي فيلم و موسيقي ميلياردها دلار به درآمد آن‌ها خسارت مي‌زند، اقدام كنند.

بنا به این گزارش ،دولت انگليس پيشنهاد داده در اين زمينه در اولين مرحله‌ي قانون در اين كشورتغيير یابد و اين طرح شامل سه مرحله است كه در آن به كاربران در صورت مظنون بودن به دانلود غيرقانوني فيلم يا موسيقي از طريق ايميل هشدار داده مي‌شود.

طبق اين طرح براي بار دوم توسط ISP خود از دسترسي به اينترنت محروم شده و در صورت ارتكاب دانلود غيرقانوني براي بار سوم با پايان قرارداد استفاده از سرويس اينترنتي مواجه مي‌شوند

Hamed2420
February 13th, 2008, 16:21
سلام و وقت بخیر

دوستان من نیاز به یک آنتی ویروس خوب و قوی و سریع و سبک دارم.

میخوام ورژن اصلیش رو بخرم. چه آنتی ویروسی رو پیشنهاد میکنید؟

NOD32 ، Kaspersky یا Bitdefender ؟

اینها توی ایران هست و میشه خریدشون.

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید...

fx100
February 13th, 2008, 16:49
سلام و وقت بخیر

Kaspersky internet security بهترین است. ترجیحاً ورژن 6 . (با ورژن 7 اصلاً حال نکردم !!)
بیت دفندر کمی سیستم را سنگین میکنه.

mb
February 13th, 2008, 17:12
سلام و وقت بخیر

سلام

ادرس فروش در ایران کاسپرسکی

Avajang ICT Group

[Only registered and activated users can see links] Internet Security
[Only registered and activated users can see links] Enterprise Partner
[Only registered and activated users can see links] Retail Partner
[Only registered and activated users can see links] Sells personal products
[Only registered and activated users can see links] Sells small & medium business products
[Only registered and activated users can see links] Corporate solutions provider
[Only registered and activated users can see links] Technical Support Center

Email:

Sales Information: [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
Technical Support: [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) Web-site(s):

Corporate Site: [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
Products: [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) Telephone(s):

General Information: ( +98 21 ) 8851 5011
Fax: ( +98 21 ) 8851 5012

kohzadi
February 13th, 2008, 17:49
سلام و وقت بخیر

سلام حامد جان
Kasper از هر جهت خوب است (البته منظورم ویرایش internet security است)
NOD را در نمایشگاه دیدم که قیمت نمایشگاهی حدود 30-40 هزار تومان بود
موفق باشید

fx100
February 13th, 2008, 18:27
لینک نمایندگان رسمی آواژنگ: [Only registered and activated users can see links]

سایت [Only registered and activated users can see links] ظاهراً با آواژنگ رابطه ای ندارد و NOD32 می فروشد !!!

ForexAz
February 15th, 2008, 13:58
اكونيوز: يافته‌هاي يك گزارش امنيتي از افزايش گسترده‌ي پيشرفتگي حمله به مرورگرهاي وب در سراسر جهان از سوي مجرمان اينترنتي خبر مي‌دهد.

به گزارش خبرگزاري اقتصادي ايران ، طبق گزارشي كه از سوي شركت آي بي ام منتشر شده است، مجرمان اينترنتي با حمله به مرورگرهاي رايانه‌ي كاربران، هويت آن‌ها را به سرقت مي‌برند و رايانه مصرف كنندگان را به حد بي‌سابقه‌اي كه تاكنون مشاهده نشده كنترل مي‌كنند.

بر اساس يافته‌هاي اين گزارش، اقتصاد مجرمانه‌ي پيچيده و پيشرفته‌اي براي سرمايه‌گذاري به روي آسيب پذيريهاي وب شكل گرفته است؛ دلالان زيرزميني ابزارهايي را پخش مي‌كنند كه به اين مجرمان كمك مي‌كند حملات به روي مرورگرهاي را به طور مبهم و پنهاني انجام دهند تا بدين ترتيب مجرمان اينترنتي قادر باشند از كشف شدن توسط نرم‌افزارهاي امنيتي اجتناب كنند.

در سال 2006 تنها درصد اندكي از حمله كنندگان، تكنيك‌هاي پوششي را به‌كار گرفتند اما اين امر در طول نيمه اول سال 2007 به 80 درصد افزايش يافته و تا پايان اين سال تقريبا به صد در صد رسيد.

مجرمان اينترنتي با استفاده از اين تكنيك‌ها مي‌توانند به درون سيستم كاربر نفوذ كرده و ‌ID كلمه عبور وي را به سرقت برده يا اطلاعات شخصي مانند شماره شناسايي ملي، شماره بيمه اجتماعي و اطلاعات كارت اعتباري را به دست آورند.

وقتي هكرها به دستگاه شركتي نفوذ مي‌كنند مي‌توانند اطلاعات مهم شركت را به سرقت برده و يا از دستگاههاي آلوده براي دسترسي يافتن به اطلاعات شركت كه با فايروال حفاظت مي‌شوند استفاده كنند.

همچنين بر اساس يافته‌هاي ديگر اين گزارش شمار آسيب پذيري‌هاي امنيتي مهم كشف شده در سال گذشته ميلادي 28 درصد افزايش يافت.

مجموع آسيب‌پذيري‌هاي گزارش شده در سال 2007 براي نخستين بار در ده سال گذشته كاهش يافت و

از تمام آسيب‌پذيري‌هاي كشف شده در سال گذشته ميلادي تنها 50 درصد از طريق وصله‌هاي امنيتي قابل ترميم بوده و نزديك به 90 درصد از آسيب‌پذيري‌هاي كشف شده از راه دور قابل بهره برداري بودند.

ForexAz
February 16th, 2008, 17:45
اكونيوز: تحریم‌های اینترنتی كه شامل محدوديت نرم افزارها ، عدم دسترسي به برخي از سايت ها و همچنين محدوديت هاي تجارت الكترونيك مي شود تا كنون مشكلات بي شماري را براي كاربران ايران ايجاد كرده است.

به گزارش خبرگزاري اقتصادي ايران ، تحريم اينترنتي كاربران ایرانی كه از چند سال گذشته با اعمال محدودیت‌هایی از سوي بزرگترين موتور جستجوي جهان آغاز شده روز به روز در حال افزايش است و هر روز سايت هاي بيشتري به جمع تحريم كنندگان كاربران ايراني مي پيوندند.

بنا براين گزارش ، پس از اقدام گوگل در تحريم ايران پاي ياهو نيز به تحريم عليه ايران باز شده و طي چند ماه اخير اقدام به حذف نام ايران در فرم ثبت نام خود كرده است كه با اعتراض بسياري از كاربران ايراني همراه شد.

بسياري از كاربران اقدام اخير ياهو را اقدامي توهين آميز و متناقض با قانون هاي بين المللي مي دانند ولي به دليل عدم همصدايي هيچ نهاد دولتي صدايشان راه به هيچ جا نبرد

گفتني است ، تحريم ها تنها محدود به محدوديت دانلود نرم افزار كاربران ايراني نيست و بسیاری از سایت‌های ایرانی که در صدر آنها، خبرگزاری‌ها و برخی از سایت‌های دولتی قرار داشتند با عدم ارایه‌هاست از سوی برخی از شرکت‌های آمریکایی و کانادایی روبرو شدند و افسوس آنکه همواره چنین موضوعی از نگاه دولت به دور مانده است.

در حال حاضر کاربران ایرانی در مقابل موجی از تحریم‌های اینترنتی قرار گرفته‌اند که به شکلی توهین‌آمیز و چندجانبه رو به گسترش است.

در اقدامي تازه سايت نوكيا نيز در بخشي از قسمت هاي سايت خود با نمايش پيام "اين قسمت براي كشور شما قابل نمايش نيست" از ارائه خدمات به كاربران ايراني خودداري مي كند.

اين اقدام نوكيا در حالي صورت مي گيرد كه مطابق آمار ها بيش از 60 درصد بازار تلفن همراه كشور در دست اين برند فنلاندي قرار دارد

رامين مقدس
February 16th, 2008, 23:58
سلام دوستان
خوشبختانه مشكل متاتريدرم حل شده....:banana:
يه سوال داشتم ، يا بهتره بگم يه راهنمايي...:graduated:
در حال حاضر نورتون 360 رو رو دستگاهم دارم....
ميخواستم بدونم كه از ابزارهايه زير كدام يك عملكرد بهتري نسبت به نورتون360 دارند؟؟؟؟:rolleyes:
AVG Anti-Virus Free Edition 7.5.467a1008
AVG Antivirus Professional 7.5.467a1005
AVG Plus Firewall 7.5.467a1005
Mcafee Internet Security Suite 2007
McAfee VirusScan Enterprise 8.5i - Patch 1
NOD32 2.70.32 Full
Norton Internet Security 2007
Panda Antivirus Plus Firewall 2007 6.00.02
PC-cillin Internet Security 2007 15.00 Build 1329
trojan remover 6.5.9
موفق باشيد:cowboy:

fx-pip
February 17th, 2008, 03:15
سلام
یه دونه فایل با پسوند .RAR دارم که پسورد(password) داره.
میخواستم بدونم آیا با هیچ روشی میشه پسورد این فایل رو بدست آورد ؟
خیلی برام مهمه، خیلی خیلی
لطفا راهنمایی کنید
خیلی ممنون

trendfinder
February 17th, 2008, 06:32
سلام
یه دونه فایل با پسوند .RAR دارم که پسورد(password) داره.
میخواستم بدونم آیا با هیچ روشی میشه پسورد این فایل رو بدست آورد ؟
خیلی برام مهمه، خیلی خیلی
لطفا راهنمایی کنید
خیلی ممنون

درود
دوست محترم نرم افزار برای شکستن پسورد فایلهای winrar زیاده . ولی نکته ای که در مورد این نرم افزارها وجود داره اینه که زمان زیادی برای شکستن پسورد لازم داره . چون بر اساس آزمون و خطا کار میکنن و طبیعتاً هر چه تعداد حروف بکار رفته در پسورد بیشتر باشن این کار خیلی بیشتر طول میکشه . من که خودم ترجیح میدم از خیرش بگذرم.به هر حال اگر شما خواستید من آرشیو خوبی از نرم افزار دارم و میتونم بهترینش رو برای شما پیدا کنم .

Hamed2420
February 17th, 2008, 06:38
NOD32 2.70.32 Full

Panda Antivirus Plus Firewall 2007 6.00.02

پرسپولیس سروره بعدشم استقلال هر رتبه ای توی جدول داشته باشه اصلاً مهم نیست :D

naser2006
February 17th, 2008, 09:08
سلام
یه مشکلی واسه کامپیوترم پیش اومده که اگه کامپیوتر بلدا بگن ممنون میشم

چند وقت پیش یه ویروس افتاده بودرو سیستم که همه جا رو الوده کرده بود به این صورت که موسرو الوده می کرد و شما هر جا کلیک می کردی یه فایل اجرایی اونجا ظاهر میشد و ..... خلاصه ما اومدیم این ویروس رو به هر بدبختی بود پاکش کردیم و یه ویندوز دیگه نصب کردیم حالا یه مشکلی درس شده که نمی دونم ربطی به ویروسه داشته یا نه رنگ مانیتورم ابی میشه یعنی کل صفحه ابی میشه و بعد مدتی به حالت اول بر می گرده حالا می خوام ببینم این مشکل از چیه از ویروسه از مانیتوره که عمرش تموم شده یا نه از چیزه دیگه ای ؟

fx-pip
February 17th, 2008, 14:35
درود
دوست محترم نرم افزار برای شکستن پسورد فایلهای winrar زیاده . ولی نکته ای که در مورد این نرم افزارها وجود داره اینه که زمان زیادی برای شکستن پسورد لازم داره . چون بر اساس آزمون و خطا کار میکنن و طبیعتاً هر چه تعداد حروف بکار رفته در پسورد بیشتر باشن این کار خیلی بیشتر طول میکشه . من که خودم ترجیح میدم از خیرش بگذرم.به هر حال اگر شما خواستید من آرشیو خوبی از نرم افزار دارم و میتونم بهترینش رو برای شما پیدا کنم .

سلام،خیلی ممنون
اگر لطف کنید و یکی از اون نرم افزار ها رو معرفی کنید ممنون میشم.
یه مشکل دیگه هم دارم نمیدونم پسوردش چند حرفیه! آیا برای این هم راه حلی هست؟

خیلی ممنون

trendfinder
February 18th, 2008, 07:40
سلام،خیلی ممنون
اگر لطف کنید و یکی از اون نرم افزار ها رو معرفی کنید ممنون میشم.
یه مشکل دیگه هم دارم نمیدونم پسوردش چند حرفیه! آیا برای این هم راه حلی هست؟

خیلی ممنون

درود
در یک یا دو روز آینده لینکش رو برای شما قرار میدم.

WISHMASTER
February 19th, 2008, 01:40
صدایی که پیرها و مسن ها نمی شنونداما نوجوانان و جوانان آن را به خوبی می شنوند!

فرکانس های بالا هفده کیلو هرتز را کودکان و نوجوانان خوب می شنوند اما مسن ترها یا ضعیف می شنوند یا اصلا متوجه آنها نمی شوند.نشنیدن این محدوده از صداها هم به دلیل پیر شدن و بالا رفتن سن است طوری که در سنین بالا فقط فرکانس های بین دو کیلو تا هشت کیلو هرتز قابل شنیدن می باشند.

بنابراین اگر جوان یا نوجوان هستید و می خواهید بزرگترها صدای زنگ موبایل یا پیام گیر شما را نشنوند کافی است از این صداهای فرکانس بالا برای زنگ موبایل خود استفاده کنید. در این صورت بزرگترها اصلا متوجه زنگ های شما نمی شوند.

در فروشگاه های آمریکا برای بیرون راندن بچه ها و نوجوانان مزاحم هم این صداهای فرکانس بالا روی بلندگو پخش می شود و در نتیجه محیط های مربوط به خرید و استراحت مسن ها و افراد پیر و جاافتاده از شیطنت این بچه ها در امان می ماند. بزرگترهایی هم که می خواهند در محل تفریح و استراحت خود اثری از نوجوانان و جوانان شیطان نباشد روی سی دی اتومبیل خود این صدای فرکانس بالا را با ولوم بالا پخش می کنند و به این وسیله مزاحمین را از اطراف خود دور می کنند.

علاقه مندان جهت دریافت این صداها می توانند روی لینک های زیر کلیک کنند.

ghoghnos
February 20th, 2008, 11:56
سلام ببخشید جایی بهتر از این جا پیدا نکردم یه سوال ودر خواست از بچه های اشنا با کامپیوتر
کامپیوترم سایزش بیش از حد بزرگ شده طوری که بر روی دسکت تاپ تمام ایکونها روی مانیتور رو گرفته وحتی بیشترشون پنهون شده
دوستان لطفا راهنمایی کنند چیکار کنم البته این سایز بزرگ شدن شامل سایتهاو حتی پلت فرم ها هم میشه
منتظرم

ghafari3
February 20th, 2008, 12:06
سلام ببخشید جایی بهتر از این جا پیدا نکردم یه سوال ودر خواست از بچه های اشنا با کامپیوتر
کامپیوترم سایزش بیش از حد بزرگ شده طوری که بر روی دسکت تاپ تمام ایکونها روی مانیتور رو گرفته وحتی بیشترشون پنهون شده
دوستان لطفا راهنمایی کنند چیکار کنم البته این سایز بزرگ شدن شامل سایتهاو حتی پلت فرم ها هم میشه
منتظرم

روی دسکتاپ رایت کلیک کرده و Properties را انتخاب کنید. (توی کنترل پنل گزینه ی Display Properties)

به تب Appearance رفته و گزینه ی Use Large Icons را غیر فعال کرده و برروی Ok کلیک کنید.

ghoghnos
February 20th, 2008, 13:23
سلام به شما وتشکر بسیار از شما
اما جناب غفاری وقتی دستورات شما رو انجام دادم اون گزینه مورد نظر از قبل غیر فعال بود و حتی دو گزینه بعدی هم غیر فعال بودن و من اونا ور فعال کردم ولی تغیر ایجاد نشده ممنون از شماحالا نمیدونم مشکل از کجاس در هر صورت بابت زحمتتون از شما ممنون هستم

Leprechaun
February 20th, 2008, 13:41
منتظرم

سلام
ققنوس جان با توجه به اينكه ميفرمائيد اين مشكل در قسمت هاي مختلف سيستم بروز كرده مي توانيد در كنترل پنل گزينه Display را انتخاب و به سر برگ Setting برويد و در باكس ُScreen Resolution پيكسل را بر روي مينيمم (800 يا 1024) تنظيم كنيد.اگر مشكل همچنان برقوت خود باقي است احتمالا مشكلي در تنظيمات پيش فرض مانيتور پيش آمده.

موفق باشيد

omidbaran
February 20th, 2008, 13:45
ممکن هست اشکال توی رزولیشن انتخابی شما برای مونیتور باشه
رزولیشن رو ببرید بالاتر شاید مشکل حل بشه اگر حل نشد امکان داره مشکل از فرکانس مونیتور باشه کار زیر رو انجام بدید

روی دستکتاپ راست کلیک کنید از قسمت properties وارد setting بشید
بعد وارد قسمت advanced بشید بعد وارد قسمت monitor بشید و ببنید فرکانس انتخابی با فرکانس مونیتور شما ست هست یا نه (معمولا فرکانس 75 یا 85 خوبه البته بستگی به نوع مونیتور هم داره)

ghoghnos
February 20th, 2008, 13:50
سلام
ققنوس جان با توجه به اينكه ميفرمائيد اين مشكل در قسمت هاي مختلف سيستم بروز كرده مي توانيد در كنترل پنل گزينه Display را انتخاب و به سر برگ Setting برويد و در باكس ُScreen Resolution پيكسل را بر روي مينيمم (800 يا 1024) تنظيم كنيد.اگر مشكل همچنان برقوت خود باقي است احتمالا مشكلي در تنظيمات پيش فرض مانيتور پيش آمده.

موفق باشيد

اقا دستت درد نکنه درست شد از شما بسیار ممنونم

ghoghnos
February 20th, 2008, 13:53
امید جان از تو هم ممنونم واقعا ادم لذت میبره با وجود این دوستان خوب از تک تکتون سپاسگزارم

WISHMASTER
February 22nd, 2008, 19:29
دوستان عزیز
آیا نسخه ای از ویژوال بیسیک وجود داره که در ویندوز ویستا به راحتی کار بکنه؟ من نسخه 6 رو نصب کردم ولی خوب جواب نمی ده و گیر می کنه. ممنون میشم راهنمایی کنید.:)

Fxtrue
February 23rd, 2008, 01:32
دوستان عزیز
آیا نسخه ای از ویژوال بیسیک وجود داره که در ویندوز ویستا به راحتی کار بکنه؟ من نسخه 6 رو نصب کردم ولی خوب جواب نمی ده و گیر می کنه. ممنون میشم راهنمایی کنید.:)

سلام
دوست گرامي در استفاده از ويژوال بيسيك 6 در ويندوز ويستا در مواقعي كه شما از Component هاي غير روتين استفاده كنيد در لحظه compile معمولا اين مشكل بروز ميكند البته يكي دو مورد هم من به نكته جالب ديگري برخوردم و آن هم اين است كه اگر درايوي كه ويندوز ويستا روي آن نصب است درايو C نباشد در load و اجراي برخي component مخصوصا در زمان compile و يا در استفاده از برخي syntax ها در ويندوز ويستا error ميده

خوب دو راه را من پيش گرفتم و تقريبا مشكل حل شد يكي اينكه دقت روي درايو ويندوز و درايو نصب visual Basic
داشته باشيد دوم اينكه برخي از component هايي كه به شما error ميدن و يا load كردن آنها باعث قفل كردن project ميشوند را با نسخه هاي جديد آن بوسيله search كردن در منابعي مانند codearchive.com / vbcode.com/ a1vbcoce.com و ... جايگزين فرماييد.

موفق باشيد

WISHMASTER
February 23rd, 2008, 23:44
سلام
دوست گرامي در استفاده از ويژوال بيسيك 6 در ويندوز ويستا در مواقعي كه شما از Component هاي غير روتين استفاده كنيد در لحظه compile معمولا اين مشكل بروز ميكند البته يكي دو مورد هم من به نكته جالب ديگري برخوردم و آن هم اين است كه اگر درايوي كه ويندوز ويستا روي آن نصب است درايو C نباشد در load و اجراي برخي component مخصوصا در زمان compile و يا در استفاده از برخي syntax ها در ويندوز ويستا error ميده

خوب دو راه را من پيش گرفتم و تقريبا مشكل حل شد يكي اينكه دقت روي درايو ويندوز و درايو نصب visual Basic
داشته باشيد دوم اينكه برخي از component هايي كه به شما error ميدن و يا load كردن آنها باعث قفل كردن project ميشوند را با نسخه هاي جديد آن بوسيله search كردن در منابعي مانند codearchive.com / vbcode.com/ a1vbcoce.com و ... جايگزين فرماييد.

موفق باشيد

با سلام و تشکر از شما دوست عزیزم
راستش هیچ یک از componet های موجود لود نمیشه و این error رو میده :(
حتی پروژه هایی که قبلا نوشتم ، باز نمیشه.
می خواستم بدونم که این امکان هست، که در کنار ویندوز ویستا، ویندوز XP هم داشته باشم؟ چون جایگزین کردن اون همه component زمان می بره... .

ghafari3
February 24th, 2008, 00:13
با سلام و تشکر از شما دوست عزیزم
راستش هیچ یک از componet های موجود لود نمیشه و این error رو میده :(
حتی پروژه هایی که قبلا نوشتم ، باز نمیشه.
می خواستم بدونم که این امکان هست، که در کنار ویندوز ویستا، ویندوز XP هم داشته باشم؟ چون جایگزین کردن اون همه component زمان می بره... .

شما User Account Control را غیر فعال کنید شاید مشکلتون حل بشه. یا اینکه ويژوال بيسيك را در حالت Administrator اجرا کنید. در نهایت اگر نتیجه نگرفتید از Compatibility کمک بگیرید.

اگر باز هم مشکل حل نشد با کمک Virtual PC (برنامه ای رایگان از مایکروسافت) ویندوز XP را در محیط ویستا اجرا کنید.

Mohsen
February 25th, 2008, 07:24
سلام

فايلي دارم با پسوند . jar.pack.gz كه فكر كنم از نوع فايل هاي فشرده شده ي تحت لينوكس است . آيا راهي وجود دارد كه اين فايل را در ويندوز باز كنم ؟ برنامه اي براي اينكار وجود دارد ؟

ممنون

behrouz-fx
February 25th, 2008, 13:05
سلام عزیزان
نمی دونم شما هم گرفتار این ویروس شدید یا نه ؟ موقعی که اینترنت اکسپلورر را باز می کنید ، یه صفحه سبز رنگ
میاد که بالاش نوشته day of judgment و توش متن سوره حمده ، البته به زبان انگلیسی.
بعضی ها می گند ویروس خیلی بدیه ، بعضی ها میگن بی آزاره ، متن زیر از سایت wikipedia هست.

ALERT: THE WORST VIRUS IN HISTORY. A new virus has just been discovered that has been classified by Microsoft and Mcafee as the most destructive of all time. This virus was discovered yesterday and is known by the name of ANTICHRIST; no antivirus has been discovered; it simply destroys the first sector of the hard disk, where vital information for its operation is kept.
It works in the following way:
It sends itself to all the names in your address book with the title:
"SURPRISE?!!!!!!!!!!"
As soon as it is installed, it destroys the first sector and in this way it permanently destroys the hard disk. Please send this E-mail to as many people as you can; in case you receive an e-mail with subject "SURPRISE?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"!, get advice from an expert because it can install itself automatically.

در حد سواد انگلیسی ضعیفم میگم که نوشته از نظر مایکرو سافت و مک آفی این ویروس بدترین تا حالا شناخته شده و اولین سکتور هارد دیسک رو که اطلاعات مهم و حیاتی سیستم عامل روش هست از بین میبره.همچنین از طریق e-mail با عنوان surprise ، خودشو به کانتکت های شما می فرسته. :cry:

از دوستام تقریبا از هر کسی می پرسم این ویروس رو دیده .
کسی میدونه چه جوری میشه کله پاش کرد؟
لپ تاپ من این ویروس رو گرفته بود ، با سیدی های ریکاوری خودش نتونستم ویندوزو دوباره نصب کنم ، مجبور شدم مثل pc با سی دی ویندوز ، ویندوز رو عوض کنم.حالا نمیدونم این قضیه به خاطر ویروس بود یا نه؟ نتیجه اخلاقی اینکه برای لپ تاپ ، شاید ریکاوری راه حل مناسبی نباشه.

alibeirami
February 25th, 2008, 20:55
سلام

فايلي دارم با پسوند . jar.pack.gz كه فكر كنم از نوع فايل هاي فشرده شده ي تحت لينوكس است . آيا راهي وجود دارد كه اين فايل را در ويندوز باز كنم ؟ برنامه اي براي اينكار وجود دارد ؟

ممنون

سلام

والا همین نرم افزار winrar برای من که باز میکنه و از حالت فشرده خارج میکنه.فقط نمیتونه تغییرش بده یا چیزی بهش اضافه کنه.

مخلصم.

Chichest
February 26th, 2008, 02:20
سلام عزیزان
نمی دونم شما هم گرفتار این ویروس شدید یا نه ؟ موقعی که اینترنت اکسپلورر را باز می کنید ، یه صفحه سبز رنگ
میاد که بالاش نوشته day of judgment و توش متن سوره حمده ، البته به زبان انگلیسی.
بعضی ها می گند ویروس خیلی بدیه ، بعضی ها میگن بی آزاره ، متن زیر از سایت wikipedia هست.

ALERT: THE WORST VIRUS IN HISTORY. A new virus has just been discovered that has been classified by Microsoft and Mcafee as the most destructive of all time. This virus was discovered yesterday and is known by the name of ANTICHRIST; no antivirus has been discovered; it simply destroys the first sector of the hard disk, where vital information for its operation is kept.
It works in the following way:
It sends itself to all the names in your address book with the title:
"SURPRISE?!!!!!!!!!!"
As soon as it is installed, it destroys the first sector and in this way it permanently destroys the hard disk. Please send this E-mail to as many people as you can; in case you receive an e-mail with subject "SURPRISE?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"!, get advice from an expert because it can install itself automatically.

در حد سواد انگلیسی ضعیفم میگم که نوشته از نظر مایکرو سافت و مک آفی این ویروس بدترین تا حالا شناخته شده و اولین سکتور هارد دیسک رو که اطلاعات مهم و حیاتی سیستم عامل روش هست از بین میبره.همچنین از طریق e-mail با عنوان surprise ، خودشو به کانتکت های شما می فرسته. :cry:

از دوستام تقریبا از هر کسی می پرسم این ویروس رو دیده .
کسی میدونه چه جوری میشه کله پاش کرد؟
لپ تاپ من این ویروس رو گرفته بود ، با سیدی های ریکاوری خودش نتونستم ویندوزو دوباره نصب کنم ، مجبور شدم مثل pc با سی دی ویندوز ، ویندوز رو عوض کنم.حالا نمیدونم این قضیه به خاطر ویروس بود یا نه؟ نتیجه اخلاقی اینکه برای لپ تاپ ، شاید ریکاوری راه حل مناسبی نباشه.

WISHMASTER
February 26th, 2008, 14:50
هشدار درباره نسخه روزآمد ويندوز ويستا
شركت مايكروسافت هشدار داده كه "سرويس پك يك" كه بسته نرم افزاري براي روزآمد كردن سيستم عامل ويندوز ويستا است، ممكن است بعد از نصب در كار برخي از نرم افزاهايي كه به اين شركت تعلق ندارد، اختلال ايجاد كند. اين روزآمد جديد تقريباً يك ماه ديگر عرضه خواهد شد.
وسيتا حدوداً يك سال پيش توسط شركت مايكروسافت عرضه شد

اين شركت بزرگ توليد نرم افزار، فهرستي از نرم افزارهايي را منتشر كرده كه ساخت مايكروسافت نيست و ممكن است پس از نصب برنامه به روزآوري "سرويس پك يك" ويستا از كار بيفتند.

بيشتر اين نرم افزارهاي اين فهرست، برنامه هايي هستند كه كامپيوتر را در برابر تهديد ويروس ها محافظت مي كنند.

سرويس پك ها از جمله مهمترين برنامه هاي به روزآوري است كه شركت مايكروسافت براي سيستم عامل هاي خود عرضه مي كند.

اين شركت نرم افزاري مي گويد اولين سرويس پك ويندوز ويستا علاوه بر معرفي كردن چند ويژگي تازه، امنيت كار با ويندوز ويستا را بالاتر مي برد.

فهرست نرم افزارهايي كه تحت تاثير نصب "سرويس پك يك" قرار خواهند گرفت را مي توان در سه گروه دسته بندي كرد. برخي از اين نرم افزارها توسط ويندوز مسدود مي شوند، برخي امكان اجرا نخواهند داشت، و برخي هم بطور ناقص كار خواهند كرد.

نرم افزارهاي متاثر از نصب اس پي 1
BitDefender AV
Fujitsu Shock Sensor
Jiangmin KV Antivirus 10
Jiangmin KV Antivirus 2008
Trend Micro Internet Security
Zone Alarm Security Suite
Iron Speed Designer
Xheo Licensing
Free Allegiance
NYT Reader
Rising Personal Firewall
Novell ZCM Agent

از دوازده نرم افزاري كه در اين فهرست قرار دارند، شش نرم افزار است كه يا از ورود ويروس ها به كامپيوتر جلوگيري مي كنند و يا امنيت كاربران در اينترنت را تامين مي كند.

مايكروسافت هشدار داده كه اين فهرست كامل نيست و تمام نرم افزارهايي كه تحت تاثير سرويس پك اين شركت قرار مي گيرد را شامل نمي شود.

چرخه باطل در به روزآوري

اين شركت از مردم خواسته تا در صورت مشاهده هرگونه اشكال در برنامه هايي كه بر روي كامپيوترشان نصب شده با سازنده نرم افزار تماس بگيرند و مشكل را از طريق توليد كننده نرم افزار حل كنند.

مايكروسافت همچنين ناگزير شده تا عرضه يك نرم افزار به روزآوري ديگر را كه نصب آن قبل از سرويس پك يك لازم بود، به حال تعليق درآورد.

نيك وايت، مدير توليد مايكروسافت در وب لاگي كه در سايت اين شركت به مسائل مربوط به ويندوز ويستا اختصاص داده شده، نوشته اين شركت در حالي كه مشغول بررسي اشكالات اين برنامه است، عرضه آنرا متوقف كرده است.

بنا به گزارش هايي ديگر، بعضي از كامپيوترها بعد از نصب اين برنامه در يك دور باطل روزآمد شدن گرفتار شده بودند. به اين ترتيب كه يك برنامه بدون نصب برنامه ديگر، نصب نمي شده و برنامه دوم هم براي نصب شدن نيازمند برنامه اول بوده.

اقاي وايت در وب لاگ ويستا نوشته شركت مايكروسافت در حال شناسايي راه حل هاي موجود براي اين مسئله است و بعد از حل مشكل به زودي اين برنامه را عرضه خواهد كرد.

s_user
February 27th, 2008, 01:00
سرويس پك يك جدیدترینش؟

Hamed2420
February 27th, 2008, 01:29
سلام

دوستان مطلع در زمینه سخت افزار، یک سوال در مورد RAM کامپیوتر داشتم...

لطفاً کمی در مورد زمان تاخیر رم، چگونگی کارکرد آن و تاثیر آن در یک کامپیوتر توضیح بدید.

بطور مثال یک گیگابایت رم معمولی رو با یک گیگابایت رم اورجینال و زمان تاخیر مناسب مقایسه کنید... (به طور مثال قیمت این دو نوع رم در بازار به ترتیب حدود 22 و 40 هزار تومان هست)

متشکرم

Mohsen
February 27th, 2008, 02:00
سلام

والا همین نرم افزار winrar برای من که باز میکنه و از حالت فشرده خارج میکنه.فقط نمیتونه تغییرش بده یا چیزی بهش اضافه کنه.

مخلصم.
سلام

لطفاً نگاهي به اين فايل بيندازيد و ببينيد آيا مي توانيد آنرا باز كنيد :

ممنون

kohzadi
February 27th, 2008, 23:42
سلام

دوستان مطلع در زمینه سخت افزار، یک سوال در مورد RAM کامپیوتر داشتم...

لطفاً کمی در مورد زمان تاخیر رم، چگونگی کارکرد آن و تاثیر آن در یک کامپیوتر توضیح بدید.

بطور مثال یک گیگابایت رم معمولی رو با یک گیگابایت رم اورجینال و زمان تاخیر مناسب مقایسه کنید... (به طور مثال قیمت این دو نوع رم در بازار به ترتیب حدود 22 و 40 هزار تومان هست)

متشکرم
سلام حامد جان
آنچه به عنوان RAM اصلی و معمولی در بازار مطرح است نوع گارانتی RAM است که معمولا اختلاف جزیی 5-6 هزار تومانی دارد. اما اختلافی که اشاره کردید به موارد دیگری بستگی دارد.
RAM های موجود در حال حاضر از نوع DDR2 و با BUS های 667 و 800 هستند که اختلاف قیمت زیادی دارند. زمان تاخیری که اشاره کردید در 800 کمتر است برای همین گرانتر هستند.
برای بالا بردن سرعت سیستم بهتر است RAM ها را به صورت Dual Channel روی بورد اصلی سیستم ببندید با این کار سرعت سیستم دقیقا دو برابر می شود.
ارادت;)

.: Lithium :.
February 28th, 2008, 10:19
سلام
دوستان کسی در رابطه با رجیستری ویندوز مرجع یا سایت معتبری برای تحقیق سراغ داره؟
اگه فارسی باشه که خیلی بهتره.
ممنونم.

xeroF
February 28th, 2008, 19:03
نگاهي به اين فايل بيندازيد و ببينيد آيا مي توانيد آنرا باز كنيد

توانستن که می توانیم ولی خرج داره:laugh:

سلام
من اطلاعات جسته و گریخته ای راجع به این موضوع داشتم .امروز هم چند تا سایت رو دیدم . سعی می کنم به طور خلاصه عرض کنم ولی شما به این مطالب اتکا و استناد نکنید و اونها رو در حد اطلاعات کلی و عمومی بدانید.

بین فرمتهایjar و jar.pack.gz تفاوت وجود دارد.

همانگونه که مطلعید و در پستهای قبل هم اشاره شده jar یکی از فرمتهای فشرده سازی است که عموما در محیط لینوکس استفاده می شود. نرم افزار winrar می تواند اینگونه فایلها را در محیط ویندوز باز کند.

اما jar.pack.gz هم گرچه یک فرمت فشرده سازی است ولی داستان متفاوتی دارد.
در زبان برنامه نویسی جاوا و در برنامه های تحت وب به منظور بالا بردن سرعت انتقال فایل و استفاده بهینه از پهنای باند اطلاعات توسط سرور با فرمت jar.pack.gz فشرده شده و به کامپیوتر کلاینت فرستاده می شود. نرم افزاری که این اطلاعات را از سرور درخواست کرده خودش آن را باز کرده و خروجی را نمایش می دهد

این فایلهای فشرده در محیط شبکه بین کامپیوترهای کلاینت و سرور مبادله و رمزگشایی می شوند و کاربر در این پروسه نقشی ندارد.
یک نمونه خوب برای این موضوع پلت فرم ACM هست که با زبان جاوا نوشته شده و لابد از همین تکنولوژی هم استفاده می کند. البته من در جریان جزئیاتش نیستم.

این قابلیت به نرم افزارهای تحت وب منحصر نیست و در نرم افزارهای کلاینت ساید که با زبان جاوا نوشته شده اند نیز کاربرد دارد . به عنوان مثال به روزرسانی اینگونه نرم افزارها از طریق اینترنت بسیار راحت تر و سریعتر انجام می شود. بسته های به روزرسانی به صورت فشرده ارسال می شوند و توسط برنامه اصلی که در کامپیوتر کاربر قرار دارد از حالت فشرده خارج و سپس نصب می شوند.

برای اطلاعات بیشتر لینک زیر را ملاحظه فرمایید:
در این یکی هم اطلاعاتی وجود داره:

hamidrezamf
February 28th, 2008, 23:57
سلام
چند وقتی هست وقتی که به youtube سر میزنم هیچ کلیپی رو نمیتونم ببینم و میگه آخرین ورژن flash رو باید دانلود کنم در صورتی که آخرین ورژن فلش رو نصب کردم...:(
تا همین چند وقت پیش مشکلی نبود و از اولی که ویندوز رو نصب کردم و آخرین ورژن فلش رو هم نصب کردم کلیپها رو راحت میدیدم ولی....
فکر میکنید مشکل چیه؟
موفق باشید..

hamidrezamf
February 29th, 2008, 03:23
با سلام
نرم افزاری هست که بشه باهاش فولدرها و زیر شاخه های یه سایت رو مشاهده کرد؟ مثلا" به صورت tree...
با تشکر...

March 1st, 2008, 20:53
سلام
ممنونم.
با سلام
اگر دوستان راهنمایی بفرمایند ، بسیار ممنون خواهم بود.

Chichest
March 1st, 2008, 23:11
با سلام
اگر دوستان راهنمایی بفرمایند ، بسیار ممنون خواهم بود.

و يا

GOOGLE ([Only registered and activated users can see links] 3%D8%AA%D8%B1%D9%8A+%D9%88%D9%8A%D9%86%D8%AF%D9%88 %D8%B2&btnG=%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88%D9%8A+Google&lr=)

رامين مقدس
March 1st, 2008, 23:38
سلام
یکی از درایوهایه سیستم رو به اشتباه با ntfs فرمت کردم...
ولی متاسفانه نمیتوانم به صورت fat 32 رگردانم...
از دوستان تقاضایه راهنمایی دارم...
ممنون...
موفق و شاد باشید...

Chichest
March 2nd, 2008, 01:47
سلام
یکی از درایوهایه سیستم رو به اشتباه با ntfs فرمت کردم...
ولی متاسفانه نمیتوانم به صورت fat 32 رگردانم...
از دوستان تقاضایه راهنمایی دارم...
ممنون...
موفق و شاد باشید...

Paragon.Partition.Manager.Pro.8.5.retail(Vista Compatible)

RAR PAssword:

پارتيشن رو انتخاب كرده و از منوي Partition گزينه Convert file system رو بزنيد

Ahmad-Ali
March 2nd, 2008, 02:31
سلام.IP به چه عواملی بستگی دارد؟
بعنوان مثال من اگر از کارتهای اینترنت متفاوت استفاده کنم آی پی تغییر میکند؟یا خط تلفن یا خود مشخصات سخت افزاری کامپیوتر یا عوامل دیگر هم مهم است؟
ارادتمندتان

Talkh
March 2nd, 2008, 14:55
سلام
براي خريد يك نوت‌بوك دست دوم سالم كجا برم و به چه نكاتي توجه كنم؟
قبلا از توجه شما متشكرم.
{ كاربرد: براي اجراي Metatrader و استفاده از اينترنت }

ForexAz
March 2nd, 2008, 18:48
سلام.IP به چه عواملی بستگی دارد؟
بعنوان مثال من اگر از کارتهای اینترنت متفاوت استفاده کنم آی پی تغییر میکند؟یا خط تلفن یا خود مشخصات سخت افزاری کامپیوتر یا عوامل دیگر هم مهم است؟
ارادتمندتان

سلام

IP به ISP بستگی دارد.

با تغییر کارت اینترنت IP تغیر می کند.

xeroF
March 2nd, 2008, 22:05
نرم افزاری هست که بشه باهاش فولدرها و زیر شاخه های یه سایت رو مشاهده کرد؟

سلام
برای اینکار نرم افزاری بخصوصی وجود نداره . اما اگر سایت مورد نظر شما فایل index نداشته باشه با رفتن به آدرس سایت می تونین ساختار داخلی رو ببینین.
اگر هم index داشته باشه که کاری نمی توان کرد چون تنظیمات پیش فرض سرورها اینطوری است که زمانی که کسی وارد یک سایت میشه ابتدا فایل index فراخوانی میشه. index با هر پسوندی : htm- html -php- asp و ....
اما اگر فایل index وجود نداشته باشه ساختار داخلی سایت دیده میشه مگر اینکه در پیکر بندی سایت تعریف شده باشه که به جای index یک فایل مشخص نشان داده بشه.
در مورد مشکل شما با یوتیوب هم متاسفانه راهی به نظرم نمیرسه.

xeroF
March 2nd, 2008, 22:42

سلام
یکی بهترین مراجع برای یادگیری رجیستری استفاده از کتابهای "آموزش پیشرفته ویندوز " هست. احتمالا می دانید که رجیستری از ویندوز 95 معرفی و جایگزین فایلهای ini شد. بنابراین هر کتابی که آموزش پیشرفته ویندوزهای 95 به بعد باشه قاعدتا باید به بحث رجیستری هم پرداخته باشه. در ویندوزهای مختلف هم مفاهیم اصلی و پایه ای رجیستری یکسان هست.
کتاب مرجع پیشرفته ویندوز هم خوشبختانه به تعداد نسبتا کافی وجود داره که باسوال از کتاب فروشی ها می تونین لیست شون رو پیدا و خودتون انتخاب کنید.

xeroF
March 2nd, 2008, 23:13
IP به چه عواملی بستگی دارد؟

IP به ISP بستگی دارد.
با تغییر کارت اینترنت IP تغیر می کند.
سلام
در تایید و تکمیل نظر جناب ForexAz :
آی پی به خط تلفن و سخت افزار سیستم ارتباطی ندارد . با تغییر ISP یا به به عبارتی کارت اینترنت IP هم تغییر میکنه منتها به این شرط که واقعا ISP باشد نه Reseller
به طور خلاصه : این کارتهای متنوع و رنگارنگی که در بازار می بینید اکثرا ریسلر هستند . اینها از ISP ها سرویسهای حجمی به شکل انبوه و با تخفیف خریداری می کنند و با چاپ کارت به نام خودشان می فروشند که نوعی بازاریابی است. اما IP که به کاربر می دهند همان IP است که از ISP گرفته اند. پس اگر شما از 3 تا Reseller کارت بخرید که همگی از یک ISP سرویس می گیرند آی پی شما در یک محدوده مشخص باقی می ماند.
اما اگر از 3 آی اس پی واقعی کارت بخرید آی پی های متفاوت خواهید داشت.
شرکت های بزرگ و معروف همگی ISP هستند مثل پارس آنلاین- شاتل- داتک - مروا و ..

xeroF
March 2nd, 2008, 23:45
براي خريد يك نوت‌بوك دست دوم سالم كجا برم و به چه نكاتي توجه كنم؟
كاربرد: براي اجراي Metatrader و استفاده از اينترنت
سلام
راهنمای روزنامه همشهری در بخش "کامپیوتر و اینترنت" ستونی دارد به نام "نوت بوک". هر روز تعداد زیادی آگهی از شرکتها و فروشندگان مختلف در این ستون چاپ می شود. خرید و فروش نوت بوک نو و دست دوم با شرایط و قیمتهای مختلف. فروش اقساطی -تعویض با کامپیوتر – گارانتی و ... خلاصه فضا بسیار رقابتی است. الآن نوت بوک آکبند 400-300 هزار تومانی هم هست که کار مورد نظر شما رو به راحتی انجام میده.
قیمت دست دوم هم متنوع هست. من دست دوم 170 هزار تومانی هم دیده ام آن هم با گارانتی
در هر حال خودتون راهنمای همشهری رو یک نگاه بکنید اوضاع دستتون میاد.
به سایتهای زیر هم سری بزنید:
پیشاپیش مبارک باشه :)

Extacy
March 4th, 2008, 04:57
سلام دوستان.

چجوری میشه Theme های خوشگل و مامانی از اینترنت دانلود کرد ؟!:whoow::banana:

حجم هر یک از Theme ها چقدر هست ؟:rolleyes:

ممنون میشم راهنمایی کنید !

با تشکر فراوان.

Extacy
March 5th, 2008, 03:52
سلام دوستان.

پیرو تاپیک نون حلال , یه ویندوز جدید گرفتم از اون ویندوز سوسولا :whoow::whoow:

اسمش هست Windows DoubleUP XP 2007 (جای شما خالی خیلی خوشگله !:banana:)

ولی یه مشکلی داره :huh:

تو برنامه متا تریدر من عادت دارم وقتی بخوام اردر ست کنم کلید F9 رو میزنم . ولی تو این ویندوز وقتی داخل متا تریدر کلید F9 رو میزنم یه حرکت سوسولی میاد (تضویر زیر :)

میخواستم ببینم از دوستان کسی با این ویندوز کار کرده ؟

برای رفع این مشکل باید چیکار کنم ؟!

با تشکر فراوان.:)

K1
March 5th, 2008, 17:21
دنبال لینک دانلود Microsoft Windows Server 2003 میگردم ..
Help Me ..

K1
March 5th, 2008, 17:46
دنبال لینک دانلود Microsoft Windows Server 2003 میگردم ..
Help Me ..

پیداش کردم ..:happy:

saninvestor
March 5th, 2008, 19:12
قابل توجه دوستانی که در زمینه های مختلف خصوصاً کامپیوتر، سخت افزار و نرم افزار تخصص دارند!
سایتی که لینکش رو براتون گذاشتم سایت خیلی جالبی هستش! حتماً سر بزنید. شما از طریق این سایت به صورت رایگان می تونید توانایی خودتون رو در دسترس و دید عموم قرار بدید و درواقع خودتونو تبلیغ کنید. بیشترین عضو این سایت مربوط به قسمت کامپیوتر هستش! برای همین این لینک رو توی این تاپیک قرار دادم. امیدوارم لذت ببرید!

لینک ثبت نام ([Only registered and activated users can see links])
لینک سایت ([Only registered and activated users can see links])

forexsrd
March 9th, 2008, 21:28
سلام

دوستان كسي مي دونه سرعت پردازش يك cpu اينتل از نوع CORE 2 DUE مثلاٌ 2.4GH چند برابر سرعت پردازش يك cpu عادي 2.4GH اينتل هست.
اگه پيشنهادي براي cpu سرعت بالا با حدود قيمت 200000 تومان داريد ممنون ميشم كه بگيد. (براي بك تست متاتريدر ميخوام)

Hamed2420
March 10th, 2008, 00:33
سلام

دوستان كسي مي دونه سرعت پردازش يك cpu اينتل از نوع CORE 2 DUE مثلاٌ 2.4GH چند برابر سرعت پردازش يك cpu عادي 2.4GH اينتل هست.
اگه پيشنهادي براي cpu سرعت بالا با حدود قيمت 200000 تومان داريد ممنون ميشم كه بگيد. (براي بك تست متاتريدر ميخوام)

سلام

سرعت پردازش سیستم های دو هسته ای در حدود 2 برابر سیستم های تک هسته ای هستش و واقعاً سرعت رو میتونید با این پردازنده ها احساس کنید.

البته بعید میدونم که بک تست متاتریدر نیاز به این پردازنده قدرتمند داشته باشه اما اگر بخواهید در این حدود خرج کنید میتونید یه اینتل E6750 CORE 2 DUO تهیه کنید که دارای فرکانس 2.6 گیگا هرتز هست و 4 مگابایت کش داره.

قیمتش هم حدود 190 تومان هست.

برای مقایسه میتونید این صفحه رو نگاه کنید:

البته این مقایسه مربوط به سال 2007 هست...

موفق باشید

hifax
March 11th, 2008, 14:44
سلام يكي به من كمك كنه
من از طريق اينترنت شركتي كه توش كار ميكوم نمي تونم متاتريدرو فعال كنم
فكر كنم فيلتر شده ميشه را حلي براش پيدا كرد ؟؟؟؟؟

Hamed2420
March 12th, 2008, 17:22
سلام

کسی از دوستان لینک دانلود DirectX 10 رو داره؟

fx-pip
March 12th, 2008, 17:37
سلام

کسی از دوستان لینک دانلود DirectX 10 رو داره؟

این لینک هست ،نوشته 10 حالا نمیدونم واقعا 10 هست یا نه!
10dx ([Only registered and activated users can see links])

این یکی هم هست: دانلود ([Only registered and activated users can see links])

اینم فایل تورنت : DirectX+10+for+Windows+XP.torrent ([Only registered and activated users can see links])

Hamed2420
March 12th, 2008, 22:35
توصیه میکنم که دوستان روی ویندوز ایکس پی، DirectX 10 رو نصب نکنن :advise::advise:

این شتاب دهنده گرافیکی مخصوص ویستا هست...

ارادت

ario
March 13th, 2008, 20:48
توصیه میکنم که دوستان روی ویندوز ایکس پی، DirectX 10 رو نصب نکنن :advise::advise:
این شتاب دهنده گرافیکی مخصوص ویستا هست...

DirectX 10
See also: Direct3D 10 ([Only registered and activated users can see links]_10), Direct3D and Vista ([Only registered and activated users can see links]_and_Vista), List of games with DirectX 10 support ([Only registered and activated users can see links])
A major update to DirectX API, DirectX 10 ships with and is only available with Windows Vista ([Only registered and activated users can see links]); previous versions of Windows are not able to run DirectX 10-exclusive applications[citation needed ([Only registered and activated users can see links])]. Changes for DirectX 10 were extensive ([Only registered and activated users can see links]), but only Direct3D featured a major overhaul of the API.

پس از نصب چه اتفاقي افتاد؟

arman_fxkar
March 13th, 2008, 20:53
با سلام

لطفا دوستانی که توی تهران تشریف دارن جواب بدن

بزرگترین و بهترین مکان خرید سخت افزار و قطعات کامپیوتری تهران کجاست ؟ با ذکر آدرس.........

با تشکر فراوان

xeroF
March 13th, 2008, 22:04
بزرگترین و بهترین مکان خرید سخت افزار و قطعات کامپیوتری تهران کجاست ؟

سلام

بازار ایران - خ ولی عصر - تقاطع طالقانی
بازار رضا - خ ولی عصر - تقاطع انقلاب (چهارراه ولی عصر)
مجتمع ایرانیان - ضلع جنوب شرقی میدان ولی عصر
پاساژ علاءالدین - خ جمهوری - تقاطع حافظ
پاساژ بزرگمهر - جنب پاساژ علاءالدین
مجتمع پایتخت - خ ولی عصر - ابتدای بلوار میرداماد

موفق باشید

yusefamini
March 14th, 2008, 00:23
شاید برای شما پیش آمده باشد که بخواهید حجم یک عکس را کاهش دهید. ولی کاهش کیفیت شما را از این عمل باز میدارد. حال شما با این ترفند این کار را بدون کاهش کیفیت انجام دهیم:
Start -
all programs -
Microsoft office -
Microsoft office tools -
Microsoft office picture manager-
picture -
compress pictures settings

در این قسمت بعد از انتخاب عکس مورد نظرگزینه
documents
را انتخاب کرده و روی
ok
کلیک کنید.
تمام شد عکسی با حجم 3.02 مگا پیکسل تبدیل می شود به عکسی با 273 کیلو بایت بدون از دست دادن کیفیت.

Hamed2420
March 14th, 2008, 01:00

پس از نصب چه اتفاقي افتاد؟

سلام آریو جان

بعد از نصب این سیستم روی دستگاهم، وقتی وارد بازی ها میشدم، Error ویندوز داده میشد و از بازی پرت میشدم بیرون ...

به هر حال ریختن ویستا هم چون پر از باگ هست، زیاد ارزش نداره اما تفاوت گرافیک بین DirectX 9 با 10 بسیار زیاد هست ...

ارادتمندم

yaser_rashidi
March 14th, 2008, 12:03
سلام

حامد، چرا ویستا پر باگه؟ مشکل خاصی اگر سراغ دارید بی زحمت اینجا مطرح کنید.

برخی نرم افزارها هستند که با معماری 64 بیتی CPU های جدید سازگار نیستن و حداکثر از 50 درصد ریسورس سیستم استفاده میکنند، دوستی به من پیشنهاد کرد برای استفاده بهینه از سخت افزار برم سراغ Vista. حالا اگر شما چیز بدی ازش سراغ دارید بفرمایید تا این اشتباه رو مرتکب نشم ;)

با تشکر
................................
رشیدی

Hamed2420
March 14th, 2008, 13:14
سلام یاسر خان

استفاده بهینه از سخت افزار رو به شدت قبول دارم اما من به شخصه روی این ویندوز Office رو نتونستم نصب کنم، متاتریدر روش کار نمیکرد (هر کاری کردم متصل نشدم)، فوتوشاپ CS3 و یکی دو تا نرم افزار تخصصی رشته خودم رو هم نتونستم روش اجرا کنم.

البته این مشکلات رو میشه در نسخه های مختلف ک ر ک شده ایرانی خلاصه کرد....

شاید نسخه ای که شما دارید این مشکلات رو نداشته باشه اما به هر حال به تجربه کردنش میارزه.

بسیار ارادتمندم

ghafari3
March 14th, 2008, 13:46
تقریباً تمامی نرم افزارهای موجود (ورژنهای جدید) روی ویستا کار میکنند. فتوشاپ 8 ، 9 و CS3 نصب میشوند. متاتریدر بدون مشکل کار میکنه. ولی کلنجار رفتن با ویستا اعصاب درست و حسابی میخواد.

درسته از تمام توان سخت افزاری استفاده میکنه ولی سرعت اجرای برنامه ها ، سادگی ویندوز XP یه چیز دیگست.

از لحاظ ک-ر-ک هم هیچ مشکلی نداره. خیلی سریعتر و ساده تر از XP میشه ویستا را اکتیو کرد. کافیه این فایل را اجرا کنید و بعد از 30ثانیه سیستم را Restart کنید.
لینک ک-ر-ک 465 کیلوبایتی موجود است ولی به دلیل مشکلات احتمالی فقط از طریق پیغام خصوصی امکان ارسال لینک وجود دارد.

یکی از باگهای ویستا عدم ذخیره ی حالت نمایش فایلهای موجود در فولدرهاست. راه کارهایی هم ارائه شده ولی ...

کلا مایکروسافت باید فکری به حال windows Explorer (برای نمایش محتویات هارد) بکنه.

موفق و پیروز باشید.

رامين مقدس
March 14th, 2008, 17:15
سلام
دنبال نرم افزار ارگ و پيانو براي كامپيوتر هستم...
از دوستان كسي ميتونه بمن كمك كنه؟
ممنون
موفق وشاد باشيد

tom357
March 15th, 2008, 06:19
با درود

دوستان دقت کنید که directx10 برای ویستا توسعه داده شده و ماکروسافت در این نسخه واقعا گل کاشته البته به شرطی که
کارت گرافیکتان از قابلیتهایی که در این نسخه تعبیه شده پشتیبانی کند.

tom357
March 15th, 2008, 06:20
سلام

حامد، چرا ویستا پر باگه؟ مشکل خاصی اگر سراغ دارید بی زحمت اینجا مطرح کنید.

برخی نرم افزارها هستند که با معماری 64 بیتی CPU های جدید سازگار نیستن و حداکثر از 50 درصد ریسورس سیستم استفاده میکنند، دوستی به من پیشنهاد کرد برای استفاده بهینه از سخت افزار برم سراغ Vista. حالا اگر شما چیز بدی ازش سراغ دارید بفرمایید تا این اشتباه رو مرتکب نشم ;)

با تشکر
................................
رشیدی

ویستا portable رو هم امتحان کنین! البته دقت کنین که نسخه ی بتا نباشه.

tom357
March 15th, 2008, 06:24
سلام
ممنون
موفق وشاد باشيد

من FL STUDIO رو پیشنهاد میکنم که علاوه بر ارگ و پیانو دارای سازها و سینتی سایزرهای فوقلاده ای میباشد.

Behzad_es
March 15th, 2008, 14:21
سلام
ممنون
موفق وشاد باشيد

در این زمینه این برنامه ها را هم امتحان کنید:
برای دانلود روی اسمشون کلیک کنید

Arturia CS ([Only registered and activated users can see links])
اندازه 7.48 مگابایت

Virtual Piano 3 ([Only registered and activated users can see links])
اندازه 2.42 مگابایت

موفق باشید

mehrdad_rp
March 17th, 2008, 21:05
میخوام یک نرم افزار معرفی کنم که پینگلیش رو به فارسی تبدیل میکنه
فکر کنم به درد خیلی ها بخوره

اینم لینک دانلود

lavan
March 18th, 2008, 13:01
سلام
من جديدا به مشكلي در فونتهاي IE برخوردم .

حرف "ي " را خوب نمايش نمي دهد .مانند تصوير پيوست .خواهشمند است

راهنمايي فرماييد چكار بايد بكنم؟

فونتهاي arial و times new را نيز دوباره نصب كردم باز هم درست نشد.

با تشكر

lavan
March 18th, 2008, 17:05
سلام

با تشكر

دوستان كسي نبود راهنمايي فرمايد؟

alizoro
March 18th, 2008, 20:32
دوستان كسي نبود راهنمايي فرمايد؟

جستجو کنید ،پاسخ در همین تاپیک هست!
ویندوز خود را دوباره ازکنترل پنل قسمت رجیونال فارسی کنید.
در آپشن اکسپلورر زبان فارسی را حتما اضافه کنید.
فایرفاکس فارسی را از اینجا دانلود کنید:[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

lavan
March 23rd, 2008, 17:52
جستجو کنید ،پاسخ در همین تاپیک هست!
ویندوز خود را دوباره ازکنترل پنل قسمت رجیونال فارسی کنید.
در آپشن اکسپلورر زبان فارسی را حتما اضافه کنید.
فایرفاکس فارسی را از اینجا دانلود کنید:[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

سلام
ممنون دوست عزيز از پاسختان

اينكار را هم كردم ولي درست نشد.

البته در اين تاپيك گشتم .چنين چيزي پيدا نكردم.

مشكل من فقط در صفحات وب است وگرنه در word و ديگر نرم افزارها مشكلي ندارم.

Reza
March 23rd, 2008, 22:23
سلام

با تشكر
http://i26.tinypic.com/30xd3xj.jpg
سلام

به احتمال زیاد شما از فونتهای windows 98 در windows xp استفاده می کنید. برای رفع مشکل، فونتهایی که برای نمایش متون فارسی استفاده می شوند (فونت tahoma و . . .) رو حذف کنید و فونتهای هم نام مربوط به win xp رو جایگزین کنید.

lavan
March 24th, 2008, 10:22
با سلام بر آقا رضای عزیز

بده از فونتهای xp استفاده می کنم.

اما امروز یکی از دوستام در تایید صحبت جنابعالی گفتند باید فونتهای اصلاح شده را جایگزین کنم.

مانند tahoma نسخه 2 به بالا.

مشکل اینجاست وقتی می خوام فونت را نصب کنم باید فونت همنام قبلی را حذف کنم که ویندوز اجازه حذف آن را نمی دهد.

نمی دونم چکار کنم.

در هر صورت ممنون از راهنمایتان

blue_dream_1983
March 24th, 2008, 22:12
سلام..آيا ميشه روی ويندوز ويستايه original ويندوز XP نصب کرد؟یعنی اول ويستا نصب شده باشه بعد بدون دیلیت کردن ويستا XP نصب بشه؟

termes
March 25th, 2008, 00:03
سلام..آيا ميشه روی ويندوز ويستايه original ويندوز XP نصب کرد؟یعنی اول ويستا نصب شده باشه بعد بدون دیلیت کردن ويستا XP نصب بشه؟

با سلام
اومدم بنويسم ديدم توي آپديت بلاگ يکي زحمتش رو کشيده.
اميدوارم مشکلت رو حل کنه فقط فريم ورک .نت 3.5 رو بايد نصب داشته باشي.
مشکلي بود بگو
در خدمتم
دوست عزيز نميشه اتچ کرد اينجا؟؟؟؟؟؟ اي دي رو برام بفرست برات ميل کنم؟

Teacher
March 27th, 2008, 19:54
دوستان من وقتی که آنتی ویروس نصب می کنم خیلی از برنامه هایی که دارم مثل متا باید با آن لاین استفاده بشه از کار می افته و آنتی ویروسم جلوی اتصال اونها به اینترنت رو می گیره، کسی آنتی ویروس خوبی سراغ داره که این مشکل رو نداشته باشه و در ضمن قفل شکسته هم باشه؟

ashil
March 28th, 2008, 00:31
دوستان من وقتی که آنتی ویروس نصب می کنم خیلی از برنامه هایی که دارم مثل متا باید با آن لاین استفاده بشه از کار می افته و آنتی ویروسم جلوی اتصال اونها به اینترنت رو می گیره، کسی آنتی ویروس خوبی سراغ داره که این مشکل رو نداشته باشه و در ضمن قفل شکسته هم باشه؟

درود

به نظر من nod32 بهترین انتخاب هستش

الان چند سال دارم استفاده میکنم خیلی هم راضیم

موفق باشید

hamidrezamf
March 28th, 2008, 01:52
با سلام
یکی از دوستان که تازه رفته آمریکا میخواد یه دیکشنری همراه بگیره که زودتر مشکل زبانش اونجا حل بشه...گفت اینجا گرونه و نزدیک 350 $ هست..به من گفت ببینم تو ایران ارزونتره یا نه...
شما مدل خاصی میشناسید؟
تو گوگل که سرچ کردم بیشتر یه دستگاه ایرانی به اسم persianary تبلیغ شده بود..کسی ازش استفاده کرده؟بدرد میخوره؟

شاد باشید..

hamidrezamf
March 28th, 2008, 04:22
سلام
چون زمان ویرایش پست قبلیم تموم شده پست جدید میزنم..
قبلا" هم پرسیدم ولی کسی جواب نداد..
کلیپهای سایت youtube رو که میخوام ببینم ارور میده که یا javascript خاموشه(که نیست) یا ورژن فلش قدیمیه (که اونم آخریش رو نصب کردم) ولی همچنان این ارور رو میده...:(
کسی میدونه مشکل چیه؟
Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player.
تشکر...

trendfinder
March 28th, 2008, 04:54
سلام
کلیپهای سایت youtube رو که میخوام ببینم ارور میده که یا javascript خاموشه(که نیست) یا ورژن فلش قدیمیه (که اونم آخریش رو نصب کردم) ولی همچنان این ارور رو میده...:(
کسی میدونه مشکل چیه؟
Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player.
تشکر...

درود بر شما
این ارور فقط شامل جاوا اسکریپت نیست.بلکه اشاره به قدیمی بودن ورژن فلش پلیر هم دارد.
اگر سی دی مجموعه نرم افزار جهت نصب فلش پلیر جدید ندارید می تونید در سایت [Only registered and activated users can see links] ورژن جدید فلش پلیر رو نصب کنید. از قسمت get flashplayer در هنگام نصب به پیغامها توجه کنید.

businessandmarketing
March 28th, 2008, 09:35
سلام
کسی میدونه مشکل چیه؟
تشکر...
سلام
احتمالا شما از سایتهای پ.ر.و.ک.س.ی استفاده نمی کنید؟؟؟؟؟...چون در این حالت یوتیوب این ارور رو می ده

hamidrezamf
March 28th, 2008, 18:06
درود بر شما
این ارور فقط شامل جاوا اسکریپت نیست.بلکه اشاره به قدیمی بودن ورژن فلش پلیر هم دارد.
اگر سی دی مجموعه نرم افزار جهت نصب فلش پلیر جدید ندارید می تونید در سایت [Only registered and activated users can see links] ورژن جدید فلش پلیر رو نصب کنید. از قسمت get flashplayer در هنگام نصب به پیغامها توجه کنید.

سلام دوست عزیز
ممنونم که جواب دادید..
منم عرض کردم که میگه فلش جدید رو نصب کن که نصب کردم ولی مشکل حل نشده..
سلام
احتمالا شما از سایتهای پ.ر.و.ک.س.ی استفاده نمی کنید؟؟؟؟؟...چون در این حالت یوتیوب این ارور رو می ده

با سلام
فکر میکنم دلیلش همین باشه دوست عزیز...چون از پ.ر.و.ک.س.ی استفاده می کنم ...البته قبلا" هم استفاده میکردم و مشکلی نبود ولی احتمال زیاد مشکل از همین پ.ر.و.ک.س.ی باشه...ممنون از راهنماییتون...

AbarEnsan
March 28th, 2008, 19:01
سلام
اخیرا کامپیوترم دچار مشکلی شده . از دوستان اگه کسی دلیلش رو میدونه لطفا کمک کنه.
زمانی که از برنامه هایی با گرافیک نسبتا بالا به طور مثال انواع بازیها ( حتی بازیهای نسبتا قدیمی) یا نرم افزارهای گرافیکی را استفاده میکنم بعد از چند دقیقه سیستم به طور ناگهانی خاموش میشه. (قبلا کارهای گرافیکی سنگین هم هیچ مشکلی ایجاد نمیکرد)

ممنون از مساعدت دوستان

termes
March 28th, 2008, 19:24
سلام
اخیرا کامپیوترم دچار مشکلی شده . از دوستان اگه کسی دلیلش رو میدونه لطفا کمک کنه.
زمانی که از برنامه هایی با گرافیک نسبتا بالا به طور مثال انواع بازیها ( حتی بازیهای نسبتا قدیمی) یا نرم افزارهای گرافیکی را استفاده میکنم بعد از چند دقیقه سیستم به طور ناگهانی خاموش میشه. (قبلا کارهای گرافیکی سنگین هم هیچ مشکلی ایجاد نمیکرد)

ممنون از مساعدت دوستان

اگر با تعويض ويندوز مشکل حل نشد .دو حالت پيدا مي کنه .يا گرافيک داره اشهد مي گه . يا رم مشکل پيدا کرده.
اگه دقيق تر مطرح کنيد راحت تر ميشود کمک کرد.
ارادت
ياحق

AbarEnsan
March 28th, 2008, 20:48
سلام
ممنون از پاسختون.:) بیوگرافی کامل سیستم رو براتون شرح میدم :
این سیستم رو با مشخصات زیر حدود 17 ماه پیش خریدم
Main…asus A8S_X
Cpu……AMD 3800+
Ram….DDR 512 or 1024
Graphic…RADEON x300/x550
HDD….160 sata

حدودا از 14 ماه پیش اولین مشکل به وجود آمد . زمانی که مشغول به کار بودم ناگهان چراغ نمایشگر HDD حدود دو سه ثانیه روشن میشد بعدش سیستم هنگ میکرد. نکته جالب اینکه بعد از نصب ویندوز جدید سیستم حدود 24 ساعت بدون هنگ کردن کار میکرد ولی باز هم روز از نو و روزی از نو. هارد رو تست کردم هیچ مشکلی نداشت. احتمال ویروسی بودن هم با توجه به استفاده از آنتی ویروسهای up to date و همچنین فرمت کردن کامل هارد منتفی میباشد. برای حل مشکل یک ram 512 به ram قبلی که اون هم 512 بود اضافه کردم ولی باز هم مشکل حل نشد.از 2 ماه پیش مشکل خاموش شدن سیستم هم به مشکل قبلی اضافه شد وچند روز بعد پاور سیستم خود به خود آتش گرفت و دود از کیس بلند شد. پاور قبلی که perfect بود رو با یک پاور green 430 تعویض کردم و به پیشنهاد یکی از آشنایان ram قبلی رو از سیستم خارج کردم که با اینکار مشکل هنگ کردن سیستم حدود 20 روزه که حل شده اما مشکل جدید یعنی همون خاموش شدن ناگهانی سیستم همچنان پابرجاست.
با توجه به توضیحات داده شده در این دو پست امیدوارم دوستان بتوانند کمک کنند.

پ.ن: این پست شبیه کتاب تاریخ دوره راهنمایی شد.:happy:

szh.1367
March 28th, 2008, 21:05
سلام
ممنون از پاسختون.:) بیوگرافی کامل سیستم رو براتون شرح میدم :
این سیستم رو با مشخصات زیر حدود 17 ماه پیش خریدم
Main…asus A8S_X
Cpu……AMD 3800+
Ram….DDR 512 or 1024
Graphic…RADEON x300/x550
HDD….160 sata

حدودا از 14 ماه پیش اولین مشکل به وجود آمد . زمانی که مشغول به کار بودم ناگهان چراغ نمایشگر HDD حدود دو سه ثانیه روشن میشد بعدش سیستم هنگ میکرد. نکته جالب اینکه بعد از نصب ویندوز جدید سیستم حدود 24 ساعت بدون هنگ کردن کار میکرد ولی باز هم روز از نو و روزی از نو. هارد رو تست کردم هیچ مشکلی نداشت. احتمال ویروسی بودن هم با توجه به استفاده از آنتی ویروسهای up to date و همچنین فرمت کردن کامل هارد منتفی میباشد. برای حل مشکل یک ram 512 به ram قبلی که اون هم 512 بود اضافه کردم ولی باز هم مشکل حل نشد.از 2 ماه پیش مشکل خاموش شدن سیستم هم به مشکل قبلی اضافه شد وچند روز بعد پاور سیستم خود به خود آتش گرفت و دود از کیس بلند شد. پاور قبلی که perfect بود رو با یک پاور green 430 تعویض کردم و به پیشنهاد یکی از آشنایان ram قبلی رو از سیستم خارج کردم که با اینکار مشکل هنگ کردن سیستم حدود 20 روزه که حل شده اما مشکل جدید یعنی همون خاموش شدن ناگهانی سیستم همچنان پابرجاست.
با توجه به توضیحات داده شده در این دو پست امیدوارم دوستان بتوانند کمک کنند.

پ.ن: این پست شبیه کتاب تاریخ دوره راهنمایی شد.:happy:

دوست عزیز پیشنهاد من اینکه دوتا سیستم را باهم ترکیب کن (مگه سیمان و ماسه هست که با هم ترکیب کنیم )
یعنی اینکه هارد سیستم خودت را بردار و روی سیستم دیگری امتحان کن همچنین سی پی یو و قطعات دیگر اون وقت مشکل معلوم خواهد شد که از کجا است

نکته : اگر در مورد کامپیوتر چیزی نمی دانید پیشنهاد من را جدی نگیر ( تا حالا 4 تا سیستم به همین دلیل عوض کردم )

xeroF
March 29th, 2008, 15:35
با سلام
تمام فن های سیستم را چک کنید. ( فن سی پی یو – پاور – چیپ ست ها و بخصوص کارت گرافیک)
با توضیحاتی که دادید به احتمال زیاد سیستم شما مشکل تهویه دارد و به سرعت داغ می کند.(احتمال وجود اشکال در تامین انرژی و معیوب شدن کارت گرافیک هم منتفی نیست)
حرارت یکی از عوامل اصلی بروز اینگونه مشکلات هست . مسئله تهویه و خنک شدن دستگاه را جدی بگیرید
نکته دیگر در مورد انرژی مصرفی دستگاه است که باید به اندازه کافی تامین شود. پاور یکی از قطعاتی است که معمولا ارزش و اهمیت آن نادیده گرفته می شود
بخصوص در سیستم های قدرتمند فعلی که مصرف بیشتری دارند و با سخت افزارهای متعددی که روی آنها نصب شده . دی وی دی رام و رایتر – سی دی رام و رایتر – معمولا دو هارد – سی پی یو های قدرتمند – کارت گرافیک های قوی – ابزارهای مبتنی بر USB که برق مصرفی خود را از پاور می گیرند . و همچنین نرم افزارهای سنگین که بار پردازشی زیادی را به سیستم تحمیل می کنند . خلاصه اینکه در کامپیوترهای جدید مصرف برق بالاست و پاور مناسب یک ضرورت قطعی است .
اگر توان مصرفی دستگاه از قدرت خروجی پاور بیشتر شود معمولا سیستم بدون دلیل خاموش می شود ضمن اینکه فشار زیادی به ترانس و خازن ها وارد شده و حرارت آنها به شدت بالا می رود .
زمانی که یک برنامه گرافیکی اجرا می شود مصرف انرژی توسط کارت گرافیک هم بالا می رود و GPU یا پردازشگر کارت گرافیک حرارت بیشتری تولید می کند . با وجود پاور ضعیف و تهویه نامناسب وقتی این عوامل دست به دست می دهند احتمال Crash سیستم هم زیاد می شود .
با اینکه در مورد سیستمی که از نزدیک دیده نشده نمی توان با قاطعیت اظهار نظر کرد اما اقدامات زیر می تواند مفید باشد :
1- یک بار به طور کامل مسئله تهویه را از ابتدا مرور کنید . محل استقرار کیس و جریان آزاد هوا در اطراف آن– چگونگی ورود و خروج هوا به داخل کیس – اطمینان از خنک شدن همه قطعات بخصوص سی پی یو – چیپ ست ها و پردازشگر کارت گرافیک – فضای داخلی پاور و ...
2- فن ها را چک و از صحت عملکردشان مطمئن شوید . چرخیدن پروانه فن کافی نیست . میزان و قدرت مکش آنها را بسنجید . اگر نیاز بود فن را تعویض کنید و فن های بیشتر به سیستم اضافه کنید . ورود گرد و غبار به داخل کیس به مرور زمان کارائی فن ها را تحت تاثیر قرار می دهد . در صورت امکان آنها را نظافت و به شکل صحیح روغنکاری کنید.
3- در صورت امکان کارت گرافیک تان را روی یک سیستم دیگر مثلا کامپیوتر یکی از دوستان زیر بار پردازشی سنگین تست کنید . و اگر ممکن هست یک کارت گرافیک دیگر را روی کامپیوتر خودتون تست کنید. اگر مشکلی پیش نیامد معلوم می شود که اشکالی در سایر قسمت های دستگاه نیست.
مشکل پاور را (احتمالا) حل کرده اید. اما موضوع حرارت و تهویه و نیز کارت گرافیک بشدت مشکوک میزند . اگر با اقدامات بالا باز هم مسئله حل نشد اطلاع دهید .

AbarEnsan
March 29th, 2008, 15:43
جناب xeroF، از راهنماییتون صمیمانه متشکرم.
سیستم بنده قبلا یک فن اضافی داشت که برای کم کردن فشار به پاور اونو باز کردم .دوباره نصبش میکنم شاید مشکل حل بشه .امیدوارم دیر نشده باشه و کارت گرافیک دچار مشکل نشده باشه.

با تشکر از همه دوستانی که کمک کردند.
همیشه سبز باشید

Ahmad-Ali
March 29th, 2008, 17:54
سلام.کیبورد لپ تاپ من اشکال پیدا کرده است.وقلی del رو میزنم،حذف میکند ولی یک علامت = میگذارد.:blink:وقتی home رو میزنم میره اول ولی یک حرف چ(در فارسی)و ]در تایپ انگلیسی میگذارد.کلیدهای arrow درهم شده است و....:cry:.بدتر از همه اینکه وقتی کلید اینتر رو میزنم میره اول پاراگراف و آنجا سطر اضافه میکنه.لطفا کمکم کنید.ارادتمند شما.

termes
March 29th, 2008, 20:29
جناب xeroF، از راهنماییتون صمیمانه متشکرم.
سیستم بنده قبلا یک فن اضافی داشت که برای کم کردن فشار به پاور اونو باز کردم .دوباره نصبش میکنم شاید مشکل حل بشه .امیدوارم دیر نشده باشه و کارت گرافیک دچار مشکل نشده باشه.

با تشکر از همه دوستانی که کمک کردند.
همیشه سبز باشید

همون طور که قبلا عرض کردم مشکل به احتمال زياد از ناحيه گرافيک و بعد مادربرد مي باشد.دوم اينکه دو رم در صورتي توصيه مي شود که دوال چنل باشند در غير اين صورت در اکثر موارد خود باعث ريست و مشکلات بعدي خواهند شد.

ario
March 31st, 2008, 12:18
سلام.کیبورد لپ تاپ من اشکال پیدا کرده است.وقلی del رو میزنم،حذف میکند ولی یک علامت = میگذارد.:blink:وقتی home رو میزنم میره اول ولی یک حرف چ(در فارسی)و ]در تایپ انگلیسی میگذارد.کلیدهای arrow درهم شده است و....:cry:.بدتر از همه اینکه وقتی کلید اینتر رو میزنم میره اول پاراگراف و آنجا سطر اضافه میکنه.لطفا کمکم کنید.ارادتمند شما.
1. سيم كيبورد را درآورده و دوباره وصل كنيد شايد اتصال به درستي برقرار نباشد.
2. كيبورد ديگري را امتحان نماييد.

Ahmad-Ali
March 31st, 2008, 15:07
1. سيم كيبورد را درآورده و دوباره وصل كنيد شايد اتصال به درستي برقرار نباشد.
2. كيبورد ديگري را امتحان نماييد.
سلام آریو جان.متاسفانه کیبورد لپ تاپ است.

mohammad1986
April 1st, 2008, 10:47
حتما تا حالا براتون پیش اومده که فایل PDFی داشته باشید و بخواید اونو مطالعه کنید ولی متاسفانه نرم‌افزاری برای مشاهده اون در کامپیوترتون نداشته باشید(کاره دیگه!!)؛ خوب در اینجور مواقع چه‌کار میکنید؟! خوب باز هم میتونید از وب استفاده کنید! باز هم این جمله معروف به ذهنم میاد که : [به تعداد آدما راه هست برای رسیدن به خدا !!]، یعنی میتونید از ابزارهای زیر استفاده کنید:

۱- از جی‌میل ([Only registered and activated users can see links]) استفاده کنید: خوشبختانه جی‌میل از فایل‌های PDF پشتیبانی میکنه. پس فقط کافیه که یک ایمیل که اون فایل بهش اتچ(Attach) شده رو به آدرس جی‌میلتون ارسال کنید وبعد بر روی لینک View as HTML کلیک کنید.

۲- استفاده از PDF Scape ([Only registered and activated users can see links]): ایده این سایت ایجاد محیطی برای مشاهده فایل‌های PDF بدون نیاز به نرم‌افزار های دسکتاپه.شما به راحتی میتونید فایلهای PDF تون رو به صورت آنلاین مشاهده کنید.

۳- استفاده از SlideShare ([Only registered and activated users can see links]): با ارسال فایل مورد نظر به آدرس [Only registered and activated users can see links] (mailto:[Only registered and activated users can see links]) میتونید تبدیل شده فایلتون رو به یک تصویر دریافت کنید. همچنین میتونید به صورت مستقیم به آپلود و مشاهده فایل در سایت بپردازید.

۴- استفاده از Zoho Viewer ([Only registered and activated users can see links]): یکی از قویترین سایت‌های مشاهده آنلاین اسناد، احتیاجی به معرفی نداره!!

۵- استفاده از SamurajData ([Only registered and activated users can see links]): خوبی این سایت اینکه که میتونید علاوه بر آپلود فایل از روی کامپیوتر با دادن آدرس لینک فایل PDF اون رو به راحتی مشاهده کنید.

سوال:خوب حالا کدوم ‌یکی از این سرویس‌ها برای ما مناسب‌تره ؟!

جواب: اگر فایل PDF شما دارای تعدادی تصویره بهتره که از PDF Scape و یا SlideShare استفاده کنید.اگر میخواید که امکان انتخاب کلمات رو هم داشته باشید استفاده از Gmail و یا SlideShare میتونه چاره‌ساز باشه!!

younes55
April 2nd, 2008, 09:08
آيا ميشه با داشتن يك كانكشن پرسرعت و يك كارت شبكه بيسيم WLAN راه اندازي كرد ؟ من گوشي N82 دارم و ميخوام تو خونه از كانكشن adsl خودم براي گوشيم هم استفاده كنم .لطفا راهنمايي كنيد

SEYED
April 2nd, 2008, 11:58
من تعدادی فایل PDF دارم که برای باز شدن فونتهای Zarmazar - Reyhanmazar -Najahmazar -jadidBold
رادرخواست میکند از کجا میتوانم این فونتها راپیدا کنم دوستان لطفا راهنمائی کنند
با تشکر

naser007
April 3rd, 2008, 22:40
دوستان عزیز بنده یک فایل PDF فارسی دارم که می خوام ویرایشش کنم اما با هر برنامه ای امتحان کردم نشد لطفا اگر برنامه ای دارید یا راهی میشناسید معرفی کنید اگه زحمتی نیست لطفا چیزی معرفی کنید که خودتان تست کرده باشید چون خودم برنامه های زیادی را دانلود کردم اما نشد که نشد

alibeirami
April 4th, 2008, 00:38
دوستان عزیز بنده یک فایل PDF فارسی دارم که می خوام ویرایشش کنم اما با هر برنامه ای امتحان کردم نشد لطفا اگر برنامه ای دارید یا راهی میشناسید معرفی کنید اگه زحمتی نیست لطفا چیزی معرفی کنید که خودتان تست کرده باشید چون خودم برنامه های زیادی را دانلود کردم اما نشد که نشد
Foxit PDF Editor

فارسی رو امتحان نکردم ولی بهترین ویرایشگر فایل PDF همینه.

Extacy
April 5th, 2008, 23:09
سلام.

ضمن تبریک سال جدید به تمامی دوستان.

صدای مودمهای دایل آپ رو هنگام شماره گیری چجوری میشه خفه کرد ؟!:evil2::cry::cry:

ممنون میشم قدم به قدم توضیح بدید .

با تشکر .

L0RD
April 6th, 2008, 00:03
سلام.

با تشکر .

سلام

از قسمت Device manager وارد Properties مودم بشید.

بعد از قسمت بالا منوی Advanced رو باز کنید و در قسمت Extra Setting این حروف را تایپ کنید:

atm0

تایید کنید و خارج شوید .;)

businessandmarketing
April 6th, 2008, 00:05
سلام.

با تشکر .
سلام
سال نو شما هم مبارک
درباره مشکل شما باید بگم که باید از صدا خفه کن استفاده کنی:whoow::whoow::blink::blink:
شوخی کردم:p:p

از مسیر زیر برو:
control panel > phone and modem optiones > modems >properties > modem > speaker volume
اگه مشکل داشتی بگو تا اگه تونستم با عکس توضیح بدم.

mohsen66
April 6th, 2008, 00:21
سلام
من یه مشکل در تایپ در یاهو مسنجر دارم .
شاید خیلی مبتدیانه باشه.
وقتی نوع فونت و رنگ نوشته رو انتخاب میکنم تا موقعی که موس در قسمت تایپ باشه و اون خط راست چشمک بزنه تغییری نمی کنه اما به محضه اینکه جای دیگه ای رو کلیک بکنم و دوباره در داخل کادر تایپ کلیک کنم فونت تایپ به حالت اول بر می گرده و دوباره باید تنظیمش کنم.:(
چطور میشه همیشه بر یک حالت باقی بمونه ؟
ممنونم

blue_dream_1983
April 6th, 2008, 00:25
من وقتی یک فایل رو hidden می کنم بعد میرم از مسیری که پایین می گم برای نمایشش هیچ اتفاقی نمیفته hidden میمونه.
مثلن
my document/tools/folder option/view/Show Hidden Files and Folders

Extacy
April 6th, 2008, 00:30
سلام
سال نو شما هم مبارک
درباره مشکل شما باید بگم که باید از صدا خفه کن استفاده کنی:whoow::whoow::blink::blink:
شوخی کردم:p:p

از مسیر زیر برو:
control panel > phone and modem optiones > modems >properties > modem > speaker volume
اگه مشکل داشتی بگو تا اگه تونستم با عکس توضیح بدم.

سلام.

خیلی ممنون از توضیحت آقا.

اگر صدا خفه کن فایده نداشت , آجر هست , میزارم وسط و آجر رو میکوبم روش تا خفه بشه !:rambo::whoow:

ولی درست نشد speaker voloumw رو آف کردم ولی باز نعره میکشه !!

ممنون میشم اگر مشکل از جای دیگری هست راهنمایی بفرمایید.

کانکشن از این اینترنت هوشمند ها هست.

با تشکر.

Extacy
April 6th, 2008, 00:37
سلام
من یه مشکل در تایپ در یاهو مسنجر دارم .
شاید خیلی مبتدیانه باشه.
وقتی نوع فونت و رنگ نوشته رو انتخاب میکنم تا موقعی که موس در قسمت تایپ باشه و اون خط راست چشمک بزنه تغییری نمی کنه اما به محضه اینکه جای دیگه ای رو کلیک بکنم و دوباره در داخل کادر تایپ کلیک کنم فونت تایپ به حالت اول بر می گرده و دوباره باید تنظیمش کنم.:(
چطور میشه همیشه بر یک حالت باقی بمونه ؟
ممنونم

سلام آقا محسن گل.

به مسیر زیر برو و نوع فونت رو تنظیم کن :

در پنجره یاهو مسنجر برو به منوی Messenger و بعد :
Preferences / Appearance / Change Fonts & Colors

بعد فونت رو انتخاب کن که دیگه ثابت میمونه.

موفق باشید.

I.N.D.E.X
April 6th, 2008, 01:18
سلام.

خیلی ممنون از توضیحت آقا.

اگر صدا خفه کن فایده نداشت , آجر هست , میزارم وسط و آجر رو میکوبم روش تا خفه بشه !:rambo::whoow:

ولی درست نشد speaker voloumw رو آف کردم ولی باز نعره میکشه !!

ممنون میشم اگر مشکل از جای دیگری هست راهنمایی بفرمایید.

کانکشن از این اینترنت هوشمند ها هست.

با تشکر.

سلام.

ابتدا بر روی کانکشنی که ساخته اید، راست کلیک کرده و گزینه Properties را انتخاب کنید. پس از باز شدن پنجره مربوطه، از سربرگ General گزینه Configure را کلیک کنید. در پنجره که باز می شود چند گزینه هست که آخرین گزینه Enable modem speaker است که باید تیک آنرا بردارید و سپس Ok کنید.

توجه کنید که اگر مودم ADSL داشته باشید، باید در همان سربرگ General مودم مورد نظر را انتخاب کرده باشید.

دیگه باید ساکت بشه!

شاد باشید.

Extacy
April 6th, 2008, 10:04
سلام.

ابتدا بر روی کانکشنی که ساخته اید، راست کلیک کرده و گزینه Properties را انتخاب کنید. پس از باز شدن پنجره مربوطه، از سربرگ General گزینه Configure را کلیک کنید. در پنجره که باز می شود چند گزینه هست که آخرین گزینه Enable modem speaker است که باید تیک آنرا بردارید و سپس Ok کنید.

توجه کنید که اگر مودم ADSL داشته باشید، باید در همان سربرگ General مودم مورد نظر را انتخاب کرده باشید.

دیگه باید ساکت بشه!

شاد باشید.

سلام.

خیلی ممنون.

تیک رو برداشتم و اوکی کردم ولی بازم خفه نمیشه !:cry::cry::cry::cry:

راه دیگه ای نداره ؟ بشکنم ؟:rambo:

با تشکر.

L0RD
April 6th, 2008, 10:13
سلام.

خیلی ممنون.

تیک رو برداشتم و اوکی کردم ولی بازم خفه نمیشه !:cry::cry::cry::cry:

راه دیگه ای نداره ؟ بشکنم ؟:rambo:

با تشکر.

دوست عزیز اون کاری که بالا گفتم رو انجام دادید؟!:)

Extacy
April 6th, 2008, 10:28
دوست عزیز اون کاری که بالا گفتم رو انجام دادید؟!:)

سلام.

مرسی جناب لرد , ایول.

دیشب اینکار رو کردم ولی درست نشد چون قبلا در همین قسمتی که شما گفته بودید AT&FX رو وارد کرده بودم (شنیده بودم سرعت رو بالا میبره ولی فرقی نداشت.)

ولی الان یکبار دیگه کاری که شما گفتید رو انجام دادم و ساکت شد (به یاد ADSL :blink::p)

بازم ممنون.

موفق باشید.

Extacy
April 6th, 2008, 13:13
من وقتی یک فایل رو hidden می کنم بعد میرم از مسیری که پایین می گم برای نمایشش هیچ اتفاقی نمیفته hidden میمونه.
مثلن
my document/tools/folder option/view/Show Hidden Files and Folders

سلام دوست عزیز.

از شواهد معلومه که کامپیوتر شما به ویروس autorun.inf مبتلا شده است که کامپیوتر خود من هم مدتی این ویروس رو داشت .

این ویروس معمولا از طریق USB منتقل میشه !

در تاپیک ویروس (Virus) که توسط استاد فرخ زده شده است من در مورد این ویروس توضیح دادم , تاپیک رو مطالعه کنید اگر همون مشکلات هست بفرمایید تا راه حل رو بیان کنم.

با تشکر.

blue_dream_1983
April 6th, 2008, 15:12
سلام.ممنونم ولی من راه حل دقیقی ندیدم در تاآن پاپیک جز این پست.اگر میشه خودتون راهنماییم کنین.ممنونم
پ.ن:من یه مدتی بود که کسپر اسکایم خاموش بوده .اگر این ویروس از نت اومده پس جریان usb چیه؟
ممنونم.

Extacy
April 6th, 2008, 16:34
سلام.ممنونم ولی من راه حل دقیقی ندیدم در تاآن پاپیک جز این پست.اگر میشه خودتون راهنماییم کنین.ممنونم
پ.ن:من یه مدتی بود که کسپر اسکایم خاموش بوده .اگر این ویروس از نت اومده پس جریان usb چیه؟
ممنونم.

سلام مجدد.

این ویروس همونطور که آقا رضا در همون تاپیک گفتند از طریق USB منتقل میشه. (مثلا از طریق Memory )

این ویروس Hidden هست برای همین اجازه نمیده که فایلهای Hidden نشون داده بشه و با آنتی ویروس شناسایی نمیشه و باید از راههای قدیمی اقدام کنید.

این ویروس فقط در مسیر اصلی تمامی درایوها وجود داره.

اگر کامپیوتر شما این ویروس رو داشته باشه میتونید از طریق زیر عمل کنید :
=======
برنامه NC رو نصب کنید. در برنامه NC فایلهای Hidden رو میشه دید.

شما باید در برنامه NC به مسیر تمامی درایوها بروید و سه فایل هست که باید پاکشون کنید

یکی از اونها که ویروس اصلی هست اسمش autorun.inf میباشد.
به اضافه دو فایل دیگر که یکی پسوند Exe و دیگری XLS میباشد (نامشون دقیق یادم نیست !)

بعد از پاک کردن این ویروسها بدون اینکه مجددا وارد ویندوز بشید کامپیوتر رو ریست کنید و ویندوز جدیدی نصب کنید. (بهتره درایو نصب ویندوز رو Full Format کنید !);)

به همین سادگی !!!!:blink::blink:
============

البته شاید راه حل های دیگری هم برای پاک کردن این ویروس باشه ولی من از این طریق عمل کردم و الان درست شده و دیگه ویروسی نشده.

اگر خواستید از این طریق عمل کنید حتما فایلهای مهم درایو نصب ویندوزتون رو بردارید.

موفق باشید.:)

Mohsen
April 6th, 2008, 16:59
البته شاید راه حل های دیگری هم برای پاک کردن این ویروس باشه ولی من از این طریق عمل کردم و الان درست شده و دیگه ویروسی نشده.

سلام

آنتي ويروس NOD32 با آخرين آپديت خود كه اخيراً ارائه كرده مي تواند اين ويروس را پيدا كرده و از بين ببرد .

موفق باشيد

April 11th, 2008, 18:47
با سلام
چطور می تونم صدای خروجی از نرم افزار گیتار پرو رو از طریق برنامه sound recorder ویندوز ضبط کنم؟
با تشکر

I.N.D.E.X
April 11th, 2008, 19:24
با سلام
چطور می تونم صدای خروجی از نرم افزار گیتار پرو رو از طریق برنامه sound recorder ویندوز ضبط کنم؟
با تشکر

سلام.

خود Guitar Pro این کار رو می تونه انجام بده. از منوی File ، گزینه Export رو انتخاب کنید. دو گزینه برای این کار وجود داره. یکی MIDI که فرمت mid و دیگری گزینه Wave File که فرمت wav رو بهتون میده. در فرمت wave می تونید کیفیت صدا را تعیین کنید.

موفق باشید.

April 11th, 2008, 20:35
سلام.

خود Guitar Pro این کار رو می تونه انجام بده. از منوی File ، گزینه Export رو انتخاب کنید. دو گزینه برای این کار وجود داره. یکی MIDI که فرمت mid و دیگری گزینه Wave File که فرمت wav رو بهتون میده. در فرمت wave می تونید کیفیت صدا را تعیین کنید.

موفق باشید.
با تشکر از شما
ولی من فرمت midi یا wav رو نمی خوام چون فایل های RSE این نرم افزار رو دانلود کردم (RSE ها برای طبیعی کردن صدای خروجی) و می خوام از صداش استفاده کنم. اگر بخوام از طریق منوی File/Export ذخیره کنم همون صدای Midi (که غیر طبیعی هستش) ذخیره می شه:(:(:(

I.N.D.E.X
April 11th, 2008, 20:57
با تشکر از شما
ولی من فرمت midi یا wav رو نمی خوام چون فایل های RSE این نرم افزار رو دانلود کردم (RSE ها برای طبیعی کردن صدای خروجی) و می خوام از صداش استفاده کنم. اگر بخوام از طریق منوی File/Export ذخیره کنم همون صدای Midi (که غیر طبیعی هستش) ذخیره می شه:(:(:(

اون Recorder ویندوز که اسباب بازی هستش ! :laugh:

شما می تونی با Acid pro یا Sound Forge یا نرم افزارهای دیگه دقیقا همون کیفیت خروجی رو بگیری.

موفق باشید.

ario
April 12th, 2008, 01:09
سلام.

موفق باشید.
احيانا" كسي از دوستان cra ck براي برنامه ي گيتارپرو نداره؟!:rolleyes:

arvinfx
April 12th, 2008, 10:55
اين گيتار پرو چيه اينقدر طرفدار داره؟ چيكار ميكنه؟

Chichest
April 12th, 2008, 14:45
Guitar Pro 5.2 and 32.000 Tabs [Only registered and activated users can see links]
-----------------
Guitar Pro 5.2

Pass: [Only registered and activated users can see links]

heidarbaba_m
April 13th, 2008, 01:20
سلام دوستان
من چند وقت پیش نت بوکمو فور مت کردم برای عوض کردن ویندوز بعدن یه فایلو لازم داشتم دیدم تو فورمت از بین رفته یکی از دوستان گفت میتونم با برنامه ریکاوری انو بازسازی کنم منم این کارو با کمک اون کردم. با کمال تعجب دیدم کلی فایل ریکاور شد.
حالا یه سوال واسم پیش امد اگر هارد من موقع فورمت پاک و خالی شده بود پس این همه فایل کجا بودن؟لطفا یکی جواب سوال منو بده.
و یه توضیح کوچک از اونو.
قبلا سپاسگذارم

arvinfx
April 13th, 2008, 08:42
سلام دوستان
من چند وقت پیش نت بوکمو فور مت کردم برای عوض کردن ویندوز بعدن یه فایلو لازم داشتم دیدم تو فورمت از بین رفته یکی از دوستان گفت میتونم با برنامه ریکاوری انو بازسازی کنم منم این کارو با کمک اون کردم. با کمال تعجب دیدم کلی فایل ریکاور شد.
حالا یه سوال واسم پیش امد اگر هارد من موقع فورمت پاک و خالی شده بود پس این همه فایل کجا بودن؟لطفا یکی جواب سوال منو بده.
و یه توضیح کوچک از اونو.
قبلا سپاسگذارم

اگر شما درخواست پاك كردن فايلي را به سيستم عامل بدهيد سيستم عامل فقط يك ليبل به اول اسم فايل اضافه ميكنه كه يعني اين فايل ديگه نمايش داده نشود و اگه برنامه اي باشه كه بدنبال اين ليبل بگرده ميفهمه كه اين فايل پاك شده و اگه شما بخواين ميشه اون ليبل رو برداره به همين سادگي . البته اگر شما بخواين فايلي كپي كنيد شايد فال جديد روي اون فايل نوشته بشه وديگه هيچ اطلاعاتي وجود نداره كه برگردونيد. در مورد فورمت هم حدودا" اينطوريه :advise:

shevroletf
April 13th, 2008, 19:50
سلام
من کارت agp از کجا پیدا کنم 64ئگ
هیجا نیست

ali198084
April 14th, 2008, 16:48
سلام دوستان
به یکی از درایوهای هاردم نمی تونم دسترسی پیدا کنم. پیغام می ده این درایو فرمت نشده می خوای فرمت کنم؟
منم چون نمی خوام کلی از اطلاعاتمو از دست بدم، موندم. این مساله اصلا علتش چی هست؟ ویروسه؟ نرم افزاریه؟ سخت افزاریه؟ چه کار باید بکنم؟
ممنونم از راهنماییتون.

ali198084
April 14th, 2008, 20:58
سلام دوستان
به یکی از درایوهای هاردم نمی تونم دسترسی پیدا کنم. پیغام می ده این درایو فرمت نشده می خوای فرمت کنم؟
منم چون نمی خوام کلی از اطلاعاتمو از دست بدم، موندم. این مساله اصلا علتش چی هست؟ ویروسه؟ نرم افزاریه؟ سخت افزاریه؟ چه کار باید بکنم؟
ممنونم از راهنماییتون.

هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم.