PDA

View Full Version : کامپیوتر، اینترنت، سخت افزار و نرم افزار

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12

amir mozafari
September 27th, 2008, 12:02
روی لپ تاپم (مدل دل 1510) ویندوز ویستا ارجینال نصب هست. ولی می خوام xp نصب کنم. وقتی سی دی xp می زارم

همون اول کار که می گه enter بزن تا نصب کنم . پیغام می ده که هیچ هاردی رو نمی شناسم. چکار کنم؟

سلام
در BIOS setup گزینه ای مبنی بر اینکه هارد شما SATA است را disable کنید

javad2006
September 27th, 2008, 15:51
آیا از توی سرور VPS می توان فایل رو بر روی کامپیوتر خودمون ذخیره کنیم
سرعت دانلود بالاست با سرور بگیریم کپی کنیم داخل سیستم خودمون ؟
میدونم که یه سیستم عامل کاملا مجزاست ولی گفتم شاید نرم افزاری رو سراغ داشته باشین
داخل ریکاوری سوئیت چیزی هست که بشه ازش استفاده کرد؟

clyde_barrow
September 27th, 2008, 16:40
با سلام به دوستان
من از دیشب هر کار میکنم مسنجرم کانکت نمیشه...یعنی نمیتونم با مسنجر انلاین بشم...

ممنون میشم راهنمایی کنید.
[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

saman_pour
September 27th, 2008, 17:31
یه سوال از دوستان داشتم.
من دو تا کامپیوترمو با هم شبکه کردم و با یکیشون به adsl وصلم.ولی نمیتونم اینترنتمو share کنم تا با اون کامپیوتر هم بشه به اینترنت وصل شد.
لطفا دوستانی که وارد هستند راهنمایی کنند تا بتونم این تنظیمو انجام بدم.
با تشکر و سپاس فراوان.

Hamed2420
September 27th, 2008, 18:01
یه سوال از دوستان داشتم.
من دو تا کامپیوترمو با هم شبکه کردم و با یکیشون به adsl وصلم.ولی نمیتونم اینترنتمو share کنم تا با اون کامپیوتر هم بشه به اینترنت وصل شد.
با تشکر و سپاس فراوان.

سلام

اولاً برای هر کدام از کامپیوتر ها باید یک IP بدهید. مثلاً 192.168.0.1 و 192.168.0.2 . مودم دی اس ال شما باید یک آی پی استاتیک داشته باشه. هر آی پی ای که این مودم داره رو در قسمت Default Gateway وارد کنید.

مثلاً در تصویری که قرار داده ام، کامپیوتر بنده، دهمین عضو یک شبکه هست. مودم DSL ما دارای آی پی 192.168.0.20 هست و DNS ها هم که از طرف شرکت ارائه دهنده به شما داده میشه یا شاید هم ارائه نشده باشه.

[Only registered and activated users can see links]

امیدوارم که مشکلتون حل بشه.

ارادتمندم

clyde_barrow
September 27th, 2008, 18:41
با سلام به دوستان
من از دیشب هر کار میکنم مسنجرم کانکت نمیشه...یعنی نمیتونم با مسنجر انلاین بشم...

ممنون میشم راهنمایی کنید.
جالبه...به صفحه یاهو میل هم نمیتونم برم...همش ارور میده.......................
کسی فکری به ذهنش نمی رسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟

ممنون

Hamed2420
September 27th, 2008, 19:02

ممنون

کلاید خان قبل از اینکه به این مشکل بر خورد کنید، از نرم افزار های پرو کسی استفاده کردید؟

clyde_barrow
September 27th, 2008, 19:06
کلاید خان قبل از اینکه به این مشکل بر خورد کنید، از نرم افزار های پرو کسی استفاده کردید؟
سلام حامدجان
بله از همین نرمافزارها که گفتید استفاده کردم...ولی قبلا چنین مشکلی پیش نمی اومد...البته اخیرا از یک سایت پ.ر.و...ک.س.ی استفاده میکنم که اونم تا حالا مشکلی برام نداشته
حالا چکار باید بکنم.

ممنونم

saman_pour
September 27th, 2008, 19:09
خیلی ممنونم حامد خان بابت راهنمایی سریعتون...
منظور از IP مودم همون ip سیستمیه که adsl داره؟؟؟
ممنونم اقا حل شد.دستتون درد نکنه

Ali Ghayouri
September 27th, 2008, 19:17
سلام
دقیقا مشکل هفته پیش من بود. مسنجر 9 را پاک کردم 8 نصب کردم درست شد.

ممنون

clyde_barrow
September 27th, 2008, 19:21
سلام
دقیقا مشکل هفته پیش من بود. مسنجر 9 را پاک کردم 8 نصب کردم درست شد.
ممنونم...ولی مال من مسنجر 8 هستش...یکبار هم پاک کردم بعدش مسنجر 9 نصب کردم دیدم بازم فایده نداره....دوباره مسنجر 8 رو نصب کردم...بازم همونجور هست که بوده....من تازه به صفحه میل یاهو هم نمی تونم وصل بشم....دیگه واقعا موندم:(

Hamed2420
September 27th, 2008, 21:07
سلام حامدجان
بله از همین نرمافزارها که گفتید استفاده کردم...ولی قبلا چنین مشکلی پیش نمی اومد...البته اخیرا از یک سایت پ.ر.و...ک.س.ی استفاده میکنم که اونم تا حالا مشکلی برام نداشته
حالا چکار باید بکنم.

ممنونم
سلام مجدد

تنها یک راه حل به ذهن بنده میرسه که خدمتتون عرض میکنم

مسیر زیر را طبق شماره بندی عکس دنبال کنید:

در قسمت پرو کسی سرور اگر تیک در مربع مربوطه وجود داره، اون رو بردارید. دقیقاً مثل عکس فوق باشه.

امیدوارم که مشکلتون مرتفع بشه.

ارادتمندم

clyde_barrow
September 27th, 2008, 21:24
سلام مجدد

تنها یک راه حل به ذهن بنده میرسه که خدمتتون عرض میکنم

مسیر زیر را طبق شماره بندی عکس دنبال کنید:

در قسمت پرو کسی سرور اگر تیک در مربع مربوطه وجود داره، اون رو بردارید. دقیقاً مثل عکس فوق باشه.

امیدوارم که مشکلتون مرتفع بشه.

ارادتمندم
lممنونم حامدجان...ولی مشکل از اینجا هم نیست....بازم ممنون

behrouz-fx
September 27th, 2008, 23:09
ممنونم...ولی مال من مسنجر 8 هستش...یکبار هم پاک کردم بعدش مسنجر 9 نصب کردم دیدم بازم فایده نداره....دوباره مسنجر 8 رو نصب کردم...بازم همونجور هست که بوده....من تازه به صفحه میل یاهو هم نمی تونم وصل بشم....دیگه واقعا موندم:(
سلام
کلاید جان یه پیشنهاد هم من بدم که اکثر مواقع برای خودم جواب میده ، اونم اینه که از یه نرم افزار ف .ی .ل .ت .ر شکن استفاده کن و بعدش امتحان کن.خودم از ultrasurf استفاده میکنم.اگه نداری از لینک زیر بگیر.حجمش خیلی کمه.
موفق باشید :)
پ.ن: یه چیزو یادم رفت بگم، وقتی که از این نرم افزار استفاده میکنید ، باید بعد از تموم شدن کارتون حتما EXIT کنید ، وگرنه سایتی رو باز نمیکنه تا اینکه دوباره RUN بشه و دوباره EXIT کنید.

saman_pour
September 27th, 2008, 23:21
بازم یه مشکله کوچولو.
من NOD32 دارم قبلا هم استفاده می کردم و خودش update میشد اتوماتیک. 1 هفته ای میشه ویندوزمو عوض کردم ولی دیگه nod آپدیت نمیکنه:(
بازم ممنون میشم راهنمایی بکنید.

rasoulg
September 28th, 2008, 00:15
نمی دونم چرا وقتی می خوام یک ایمیل جدید توی یاهو درست کنم، هر کد پستی (حتی واقعی) که می زنم قبول نمی کنه و این اخطار رو می ده:
This postal code is not located in the country you selected
البته کشور رو خودش پیش فرض ایران انتخاب می کنه.
دوستان راه حلی دارند؟

clyde_barrow
September 28th, 2008, 00:16
سلام
کلاید جان یه پیشنهاد هم من بدم که اکثر مواقع برای خودم جواب میده ، اونم اینه که از یه نرم افزار ف .ی .ل .ت .ر شکن استفاده کن و بعدش امتحان کن.خودم از ultrasurf استفاده میکنم.اگه نداری از لینک زیر بگیر.حجمش خیلی کمه.
موفق باشید :)
پ.ن: یه چیزو یادم رفت بگم، وقتی که از این نرم افزار استفاده میکنید ، باید بعد از تموم شدن کارتون حتما EXIT کنید ، وگرنه سایتی رو باز نمیکنه تا اینکه دوباره RUN بشه و دوباره EXIT کنید.
سلام بهروز جان
اقا یک دنیااااااااااااااااااا ممنوننننننننننننننننننننن نننننننننننننننننننننن:banan a::banana::banana::banana::banana:
خیلی حال دادی...درست شدش......خیلی خیلی ممنون......جالب اینجاست که خودم این نرافزار رو دارم وهمیشه ازش استفاده میکردم ولی این چند روزه یک سایت پ.ر.و.ک.س.ی پیدا کرده بودم که چون کار باهاش راحتتر از این نرم افزار بود دیگه با اون کار میکردم.......و اتفاقا بعد از اینکه از اون سایت چند بار استفاده کردم این حالت پیش اومد.

بازم ممنون بهروز جان خیلی کمکم کردی

دوست شما
کلاید

clyde_barrow
September 28th, 2008, 00:27
نمی دونم چرا وقتی می خوام یک ایمیل جدید توی یاهو درست کنم، هر کد پستی (حتی واقعی) که می زنم قبول نمی کنه و این اخطار رو می ده:
This postal code is not located in the country you selected
البته کشور رو خودش پیش فرض ایران انتخاب می کنه.
دوستان راه حلی دارند؟
سلام رسول جان
اقا این عدد رو امتحان کنید:
343434

شاید جواب بده.

با احترام

کلاید

saman_pour
September 28th, 2008, 19:27
بازم یه مشکله کوچولو.
من NOD32 دارم قبلا هم استفاده می کردم و خودش update میشد اتوماتیک. 1 هفته ای میشه ویندوزمو عوض کردم ولی دیگه nod آپدیت نمیکنه:(

کسی نمیتونه کمکی بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟:blink:

AbarEnsan
September 28th, 2008, 22:01
بازم یه مشکله کوچولو.

سلام:)
ابتدا يك بار به قسمت آپديت برويد و براي بار اول به صورت دستي آپديت كنيد. احتمالا براي دفعات بعد به خودكار آپديت خواهد شد.
من هم از nod32 استفاده ميكنم و هميشه به اينصورت مشكل حل ميشه.

هميشه سبز باشيد.

amir000
September 29th, 2008, 00:59
یه سوال از دوستان داشتم.
با تشکر و سپاس فراوان.
سلام,به غير از اين راهي که حامد جان گفتن (روتر) دو راه ساده تر هم وجود داره,
1:شما ميتونيد در قسمت Network Connections\Connections در سر برگ Advanced تيک Allow other....connection را بزنيد تا اينترنت آن Share شود ويا با استفاده از control panel\network setup wizard (در هر دو کامپيوتر که یکی از کامپیوترها روتر میشود ) این کار را انجام دهيد.
2:استفاده از نرم افزارهاي مخصوص اين کار که هم راحت ترند وهم امکانات بسياری را در اختيار شما ميگذارند مثل:ccp ro xy که ميتونيد از اين لينک استفاده کنيد [Only registered and activated users can see links]
سایت سازنده
youngzsoft.net
موفق باشید.

saman_pour
September 29th, 2008, 10:57
سلام:)
ابتدا يك بار به قسمت آپديت برويد و براي بار اول به صورت دستي آپديت كنيد. احتمالا براي دفعات بعد به خودكار آپديت خواهد شد.
من هم از nod32 استفاده ميكنم و هميشه به اينصورت مشكل حل ميشه.

هميشه سبز باشيد.

خیلی ممنون از راهنمایتون ولی دستی هم که آپدیت می کنم user name و پسوورد می خواد.نمیدونم واسه چیه؟؟؟

Pip_Noob
September 29th, 2008, 11:14
خیلی ممنون از راهنمایتون ولی دستی هم که آپدیت می کنم user name و پسوورد می خواد.نمیدونم واسه چیه؟؟؟
با سلام
این سایت رو چک کنید
موفق باشید

saman_pour
September 29th, 2008, 14:05
با سلام
این سایت رو چک کنید
موفق باشید

خیلی خیلی ممنونم آقای pip مشکلم حل شد.
تشکر می کنم.

.: Lithium :.
September 29th, 2008, 23:29
سلام
من چند مشکل داشتم در رابطه با اجرای برنامه تو ++C و همچنین خود برنامش!
1- اول اینکه از چه برنامه ای برای برنامه نویسی ++C استفاده کنم، Turbo C یا TCWIN یا Turbo C Dos ؟؟؟ اصلا فرقش چیه؟
2- فعلا برای شروع TC رو نصب کردم و یه برنامه ساده توش نوشتم ولی Run رو که میزنم یه error میده (شکل زیر)

این error رو هم موقع باز کردن برنامه ++C میده، نمی دونم شاید بخاطر اینکه ویندوز ویستاست.
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون و ببخشید که بخاطر تعداد پست های زیر صفر :laugh: نمیتونم دکمه تشکر رو بزنم:(

vahidgh
September 30th, 2008, 18:01
سلام

ببخشید من چند وقت پیش با یکی از اصول عمل کامپیوتر GIGO (garbage in,garbage out) آشنا شدم.
اگر اشتباه نکنم معنیش میشه ورودی اشتباه به خروجی اشتباه می انجامه.
می خواستم ببینم دوستان اطلاعی در این مورد دارید که یه مقداری دربارش توضیح بدید.چون فکر میکنم خیلی بیشتر از اینها بشه ازش برداشت کرد.

با تشکر

Ahmad-Ali
October 1st, 2008, 16:25
سلام
من چند مشکل داشتم در رابطه با اجرای برنامه تو ++C و همچنین خود برنامش!
1- اول اینکه از چه برنامه ای برای برنامه نویسی ++C استفاده کنم، Turbo C یا TCWIN یا Turbo C Dos ؟؟؟ اصلا فرقش چیه؟
2- فعلا برای شروع TC رو نصب کردم و یه برنامه ساده توش نوشتم ولی Run رو که میزنم یه error میده (شکل زیر)

این error رو هم موقع باز کردن برنامه ++C میده، نمی دونم شاید بخاطر اینکه ویندوز ویستاست.
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون و ببخشید که بخاطر تعداد پست های زیر صفر :laugh: نمیتونم دکمه تشکر رو بزنم:(
سلام.فکر کنم اگر در سطر اول h. رو بردارید و آخر سطر 3 علامت ; رو بگذارید مشکل حل بشود.
ارادتمندتان احمد

saman_pour
October 4th, 2008, 18:48
آقا میخوام سیستمی رو که win98 داره با سیستم دیگه که win xp شبکه کنم.IP رو هم میدم ولی بقیه تنظیماتشو نمیدونم.
لطفا دوستان راهنمایی بکنن. با تشکر.

Kambiz_T.A
October 11th, 2008, 19:03
رویای چند ویندوز در یک رایانه با VMware Workstation به راحتی تحقق می یابد. شاید شما فکرکنید که به راحتی می توان دو یا چند ویندوز را در یک رایانه نصب کرد! اما مقصود این است که یک ویندوز نصب شده و چند ویندوز به صورت مجازی در همان ویندوز بارگذاری شوند. البته تنها ویندوز نیست که توسط این نرم افزار پشتیبانی می شود بلکه لینوکس و NetWare نیز در این نرم افزار تعریف شده است. حتما پیش آمده که می خواهید بدانید آیا فلان نرم افزار در ویندوز ویستا هم سازگاری دارد یا نه؟ و از طرف دیگر هم به هر دلیلی نمی توانید این سیستم عامل را بر روی رایانه خود نصب کنید. بهترین راه حل همین مورد است که از این نرم افزار استفاده نمائید.
VMware Workstation قدرتمند ترین و معروف ترین ابزار موجود در این زمینه به شمار می رود. کاربران به راحتی می توانند بدون این که کوچکترین صدمه ای به سیستم عامل خود وارد نمایند حجیم ترین ابزار ها را برروی یک سیستم مجازی نصب نمایند و به راحتی استفاده کنند.شاید سیستم شما بر پایه CPU های کمپانی Intel باشد که معمولا به صورت 32 بیت هستند و شما هم بخواهید نرم افزار و یا حتی سیستم عاملی را که بر پایه 64 بیت است تست نمائید. در این مورد هم راه چاره VMware Workstation است.
اما خصوصیات این نرم افزار بسیار زیاد است:
VMware Workstation قادر است تا فرمت نرم افزارهای مشابه خود نظیر virtual PC را هم بازخوانی نماید. سرعت در اجرای سیستم عامل ها و سادگی کار با ابزار و همیچنین سوئیچ کردن دسکتاپ ها تنها با کشیدن و رها کردن ساده از مهم ترین خصوصیات این نرم افزار به شمار می رود.
یک مورد که اهمیت بسیاری نیز دارد این است که کاربران تنها با یک رایانه و این نرم افزار قادر خواهند بود تا شبکه ای را هم برای اهدف مختلف نظیر آموزش یا حتی اجرای پیچیده ترین نرم افزار ها تحت هر سیستم عاملی راه اندازی کنند.
نکته ی آخر درباره موفقیت نرم افزار باید ذکر نمود که این نرم افزار 5 سال است که جایزه بهترین ابزار مدیریتی و شبکه ای را از آن خود کرده است . پس این همه خصوصیت و موفقیت تصادفی نمی تواند باشد.

قابلیت های کلیدی نرم افزار VMware Workstation 6.5.0 Build 118166 :
- اجرای چندین سیستم عامل تنها در یک رایانه Desktop
- پشتیبانی از سیستم عامل های معروفی نظیر Windows و Linux
- سوئیچ کردن میان دسکتاپ مجازی تنها با یک حرکت ماوس
- سرعت نسبتا بالا در انجام کارها
- پشتیبانی از سیستم عامل های 32 بیت و 64 بیت
- پشتیبانی کامل از PXE
- به اشتراک گذاری اطلاعات میان سیستم عامل های مجازی
- سازگاری و ساخت شبکه های مجازی
- اجرای سیستم عامل ها و نمایش تصاویر آن ها به صورت کاملا زنده
- سیستم نمایش Multi Monitoring
- صرفه جویی بسیار بالا در زمان و هزینه ها
- محیط کاربری جدید تر نسبت به نسخه های قبلی
- سازگاری کامل با نسخه های مختلف ویندوز از جمله ویندوز ویستا
- و ...

لينك دانلود:[Only registered and activated users can see links]

پسورد:[Only registered and activated users can see links]

موفق و پيروز باشيد

Kambiz_T.A
October 11th, 2008, 20:17
اکثر کاربران اینترنت با نرم افزار پیغام رسان یاهو به نام یاهو مسنجر آشنا هستند و بیشتر ما از آن برای شرکت در کنفرانس ها، ارتباط با دوستان، شرکت در چت روم ها، مکالمات و بسیاری موارد دیگر استفاده می کنیم و امکاناتی همچون گفتگو با دوستان آنلاین ، گذاشتن پیغام برای دوستان لیست خود، مطلع سازی از ایمیل های جدید، پشتیبانی از فایروال های گوناگون، قابلیت ذخیره سازی و گرفتن پرینت از گفتگو ها، همچنین ارائه سرویس های PC-PC, PC-Phone و Phone-to-PC،اشتراک گذاری فایل و تصاویر، اتاق های مختلف چت، نمایش وبکم و بسیاری امکانات دیگر را نام برد.

برخی وی‍‍ژگی های کلیدی نسخه 9 :

* دیدن تمامی آواتار دوستان در کنار آی دی آنها به صورت همیشگی
* پوسته های بسیار زیبا و متفاوت با قابلیت تعویض
* ارسال عکس و ذخیره تمامی عکس هایی که از هر شخص تا این لحظه دریافت کردید
* امکان استفاده و ارسال اطلاعات شخصی خودتان به دفترچه یاهو
* امکان استفاده از شکلک ها در قسمت Status
* امکان استفاده و تقسیم کردن تصاویر در سایت Flickr.Com
* امکان تماس با کامپیوترهای دیگر
* سازگاری کامل با ویندوز ویستا و اجرای سالم و بدون مشکل بر روی این سیستم عامل
* و ..

لينك دانلود:[Only registered and activated users can see links]!%20Messenger%209.0.0.1912%20Final.exe

موفق و پيروز باشيد

sarmaiedar
October 11th, 2008, 20:27
سلام
آیا راهی هست که بفهمیم آنتی ویروس و فایروال مان درست کار می کند یا نه؟
با تشکر

saman_pour
October 12th, 2008, 10:38
آقا میخوام سیستمی رو که win98 داره با سیستم دیگه که win xp شبکه کنم.IP رو هم میدم ولی بقیه تنظیماتشو نمیدونم.
لطفا دوستان راهنمایی بکنن. با تشکر.

از دوستان کسی نبود کمکی به ما بکنه؟

hamidrezamf
October 12th, 2008, 17:56
سلام دوستان
همونطوری که میدونید الان اکثر وسایل تصویری مثل دوربینهای فیلمبرداری و تلویزیون و مانیتورها که تولید میشه و در واقع نسل جدید این سخت افزارها دارای پیکسلهای بیشتری در طول تصویر نسبت به عرض اونها هستند و به نوعی صفحه عریض هستن...من نمیدونم این تغییر همگانی و برای همه شرکتها هست یا نه ولی به هر حال برای من مشکل ایجاد کرده...
دوربین فیلمبرداری سونی دارم که به صورت عریض فیلمبرداری میکنه و وقتی تو تلویزیونمون هم میبینم چون اون هم عریض هست مشکلی نیست ولی چون فرمتش برای ساختن vcd باید تبدیل بشه وقتی با نرم افزار تبدیل میکنم فیلم حاصل از دوطرف انگار زدن تو گوشش!! و جمع شده...
حالا میخوام بدونم این تغییر نسل و رزولوشن به چه دلیل هست و اینکه این فیلمها رو بالاخره چه بلایی باید سرشون بیارم...
با تشکر...
موفق باشید..

Kambiz_T.A
October 13th, 2008, 19:53
جدیدترین نسخه مرورگر اپرا می باشد. این مرورگر با سرعت باور نکردنی صفحات اینترنت را برای شما بار گذاری می کند.در مرورگر اپرا، ابتدا متن سایت بارگذاری می شود و سپس بتدریج عکس ها بارگذاری می شوند، به علاوه اینکه عکس ها اول به صورت کامل با کیفیت کم نمایان می شوند و رفته رفته بر کیفیت عکس افزوده می شود.اپرا (Opera) تمام محدودیت های همچون جلوگیری از راست کلیک، جلوگیری از مشاهده سورس صفحه، جلوگیری از انتخاب متن و ... همه را از پیش پای شما بر می دارد و شما را قادر می سازد با دستی کاملاً باز به جستجو و گشت و گذار در وب بپردازید. این که در این در میان کثرت نرم افزارهای وب گردی کدام یک را انتخاب کنیم کمی سخت به نظر می رسد . هر یک از این نرم افزار ها قابلیت هایی دارند که می تواند دلیل برتری آن باشد. اما هر کاربری با توجه به اهداف خود از وب گردی به دنبال مرورگری می رود. در میان این این مرورگر ها چندتایی هستند که بین همه محبوب و معروف می باشند . یکی از این این مرورگرها که هواخواهان زیادی دارد Opera نام گرفته است. مرورگری با کامل ترین امکانات که در خود جای داده است می تواند هرکاربری را به سمت خود جذب نماید.
Opera در سال 1995 با به اتمام رسیدن یک پروژه که در سال 1994 شروع شده بود به اتمام رسید و حالا کاربران پس از 13 سال از جدیدترین نسخه آن با بالاترین کارآیی ها بهره می برند. Opera به چند دلیل عمده است که معروف و محبوب تر شده است. سرعت بالا در بازکردن صفحات وب و مخصوصا تصاویر باعث شده کاربرانی که به دقایق استفاده از اینترنت هم اهمیت می دهند از این مرورگر استفاده نمایند.ساده بودن در عین زیبایی بسیار در جلب نظر کاربران اهمیت دارد که Opera توانسته با طرحی ساده اما زیبا جای خود را مستحکم تر نماید.

قابلیت های دیگر را می توان در چند مورد به طور خلاصه ذکر نمود :
Tab Browsing که برای سرعت کار اهمیت بسیاری دارد، جلوگیری از باز شدن صفحات Pop-up، جستجو در میان چندین سایت معروف تنها با یک انتخاب و یک کلیک، Speed Dial که نوعی BookMark محسوب می شود اما با قابلیت نمایش طرحی از Bookmark ها، فید خوان های حرفه ای و ... تنها بخشی از این مرورگر انتخاب می شوند.
دلیل این که مرورگر Opera عکس ها را با سرعتی نسبتا بالاتر از دیگر مرورگر ها باز می نماید این است که Opera عکس ها را به صورت فریم به فریم یا به عبارت دیگر بخش بخش باز می کند که با این ترفند سرعت تا حد زیادی افزایش پیدا می کند.
اما نکته ی بسیار مهم و جالبی باید در مورد Opera ذکر شود . حتی آخرین نسخه از این مرورگر روی رایانه های 386 و با حافظه یا همان رم در حدود 6 مگابایت هم سازگاری دارند.
برای آن ها که زمان در اینترنت برایشان اهمیت زیادی دارد ما آخرین نسخه از مرورگر معروف Opera را پیشنهاد می کنیم .

قابلیت های کلیدی نرم افزار Opera v9.60 Build 10447 Final :
- سرعت بسیار بالا در بارگذاری صفحات وب
- قابلیت Tab Browsing
- نمایش Speed Dial برای نمایش طرحی از Bookmark ها
- دانلود منیجر قدرتمند
- سرعت بسیار بالا در بارگذاری عکس ها
- امکانات اضافه نظیر نمایش آب هوا ، ساعت های زیبا
- Mail و Chat در سایت Opera
- pop-up blocking برای رهایی از پنجره های مزاحم پاپ-آپ
- پشتیبانی از دریافت فایلهای بزرگتر از ۴ گیگابایت
- پشتیبانی کامل از تمامی فرمت های صفحات وب نظیر php ، Asp و HTML
- پشتیبانی از زبان های مختلف و همچنین زبان شیرین پارسی
- پشتیبانی از اکثر پلاگین های موجود نظیر Windows Media Player
- برطرف شدن اشکالات مربوط به FTP PASV
- نحوه برقراری ارتباط با خدمات سایت Flickr بهبود یافته است
- امکان نمایش فیلم های موجود در سایت یو تیوب در حالت FullScreen
- امکان دانلود Torrent در قسمت BitTorrent
- هماهنگی کامل با اکثر نرم افزار های مدیریت دانلود
- امنیت بالا در حفظ رمز های شخصی کاربران
- پوسته های بسیار زیبا برای سلیقه های متفاوت
- پشتیبانی کامل از تمامی نسخه های ویندوز از جمله ویندوز محبوب ویستا

موفق و پيروز باشيد

Kambiz_T.A
October 14th, 2008, 15:46
Nero 9

- راهکار نهایی ضبط اطلاعات، فیلم ، عکس ، صدا و ایجاد پشتیبان! Nero 9 با طراحی مجدد واسط کاربری علاوه بر زیبای ظاهری، سرعت کار با این نرم افزار قدرتمند را از هر زمانی بیشتر ساخته است. با استفاده از ابزار Nero Scout و جستجوی پیشرفته شما می توانید به جستجو در میان فایل های صوتی و تصویری خود پرداخته و به راحتی هر یک را انتخاب و وارد Nero Burnning ROM کنید.
با Nero 9 شما به تجربه های تازه در دنیای دیجیتال دست خواهید یافت، شما خواهید توانست در اتاق بر روی مبل خود بنشینید و تنها با یک ریموت کنترل (کنترل از راه دور) به کلیه فایلهای صوتی و تصویری خود دسترسی داشته باشید! حالا دیگر شما فقط با یک برنامه رایت سی دی روبرو نیستید بلکه با قابلیت های و ابزارهای جدیدی در این نسخه روبرو هستید که تقریباً تمام نیاز های دیجیتالی شما را برطرف میکنید ، شما به راحتی میتوانید عکس های دیجیتالی خود را به اسلاید شو های زیبای تبدیل کنید، از اطلاعات ارزشمند خود نسخه پشتیبان تهیه کنید، فایل های صوتی و تصویری خود را مدیریت کنید، عکس ها و ویدئو های خود را ویرایش کنید، DVD هایی همراه با منو ایجاد کنید، Nero 9 توانایی ضبط بر وی دیسک های BD-RE و BD-R (Blu-ray) را نیز دارد، دیسک هایی که به شما این امکان را میدهد تا حجمی بالغ بر 25 تا 50 گیگابایت را فقط و فقط بر روی یک دیسک ذخیره کنید!
شرکت سازنده در نسخه جدید نرم افزار Nero علاوه بر طراحی دوباره واسط گرافیکی با سایت های محبوب اشتراک ویدئو یکپارچگی بیشتر ارائه نموده است همچنین Nero 9 برای اجرا در محیط ویندوز ویستا بهینه سازی شده است.

قابلیت های جدید نرم افزار Nero Ultra Edition :
- ابزار Nero Mobile برای ارتباط و تبادل اطلاعات با وسایل همراه (مانند گوشی تلفن همراه)
- ابزار Nero Sipps جدید و رایگان تلفن اینترنتی VoIP
- سازگاری با تکنولوژی Blu-ray و HD DVD
- پشتیبانی کامل از MP3 و mp3PRO
- راهکار جامع برای ایجاد یک Media Center
- آفزایش قابلیت های ضبط ویدئویی
- قابلیت آپلود فایل به Youtube, MySpace, و My Nero تنها با یک کلیک
- ابزار Nero RescueAgent برای بازیابی اطلاعات از دیسک های آسیب دیده
- گجت Nero DiscCopy در Side Bar ویندوز ویستا که امکان کپی کردن دیسک ها را تنها با یک کلیک برای شما فراهم میکند!
- طراحی جدید واسط کاربری StartSmart

قابلیت های کلیدی نرم افزار Nero Ultra Edition :
- دسترسی سریع و آسان به تمامی فایلهای صوتی و تصویری با کنترل از راه دور
- مشاهده تلویزیون (در صورت داشتن امکانات سخت افزاری)، دی وی دی، ویدئو و عکس ها
- نصب راحت و بی دردسر
- پشتیبای از تمام فورمت های معروف صوتی و تصویری
- بانک اطلاعاتی قدرتمند برای ذخیره سازی و مدیریت فایلهای صوتی و تصویری
- توانایی انجام چندین عمل به طور همزمان
- جستجوی پیشرفته با Nero Scout
- طراحی دوباره ظاهر برنامه برای افزایش سرعت کار با برنامه
- پشتیبانی LightScribe
- پشتیبانی DVD-R Dual Layer و DVD+R Double Layer

لينك دانلود:[Only registered and activated users can see links] ngual.exe

موفق و پيروز باشيد

aska
October 16th, 2008, 11:06
دوستان سلام
یه کمک فوری لطفا
در برنا مه اکسل می خوام که اگر خانه عدد بود (هر عددی) در خانه کناریش عدد 1 بزنه و اگر 0 بود یا خالی بود 0 بزنه
چه جوری این کارو بکنم:blush:
ممنون

Aidin Mahdavi
October 23rd, 2008, 16:20
با سلام

دوستان با نرم افزار نرو هرچه سی دی میخامه رایت کنم fail میشود
نرم افزار را ورژن جدید هم کردم فایده نداشت
فایل رایتی را هم عوض کردم همان طور بود
ممنون مبشم راهنمایی فرمایید

iraj23
October 23rd, 2008, 16:46
آقا آیدین از سالم بودن رایتر و کابلها و خود ویندوزت مطمئنی
کابلها رو هم یه چکی بکن

Aidin Mahdavi
October 23rd, 2008, 16:54
مرسی ایرج خان
والا مطمئن نیستم اما تا چند روز پیش خوب کار میکرد.جالب اینه که در ورژن قدیم که فیل میشد هیچ چیزی رایت نمیشد اما در نرو ورژن جدید فیل که میشه یه سری از دیتا ها هم رایت میشوند !

javadsmo
October 24th, 2008, 10:23
سلام دوستان.

من یه برنامه لازم دارم(مرگ و زندگی):huh:که بتونه سیستم رو مثلا هر روز از ساعتی که بهش میدیم قفل کنه که به هیچ صورتی قابل برگردوندن نشه تا ساعتی که باز خودمون میدیم .ایا همچین چیزی هست؟
مرسی.

javadsmo
October 26th, 2008, 10:28
ممنون از لطفتون. دیگه لازم ندارم.:p

October 27th, 2008, 21:09
سلام
از دوستان کسی هست که با زبان اسمبلی آشنایی داشته باشه؟
اگه ممکنه یه پیغام خصوصی به من بزنید من یه سوال خیلی کوچیک داشتم. سوالم در رابطه با یه برنامه ست که نوشتم فقط ممکنه 1 یا 2 خط از برنامه اشکال داشته باشه. (برنامه قراره اعداد فرد بین 10 تا 100 رو به خروجی بفرسته)

با تشکر

Aidin Mahdavi
November 1st, 2008, 00:51
با سلام
از دوستان کسی نرم افزاری برای ذخیره و مدیریت بوکمارک های فایر فاکس سراغ دارند؟

Mohsen
November 1st, 2008, 18:10
با سلام
از دوستان کسی نرم افزاری برای ذخیره و مدیریت بوکمارک های فایر فاکس سراغ دارند؟
سلام

مي توانيدGoogle Toolbar را از لينك زير دريافت نماييد :

[Only registered and activated users can see links]بعد از نصب ، به آيدي gmail خود وصل شده و Bookmark را ذخيره كنيد . بعد از آن هربار و روي هر سيستمي كه اين تولبار نصب باشد اگر به آيدي خود وصل شويد اين Bookmark نيز در دسترس خواهد بود .

موفق باشيد

مجتبی
November 1st, 2008, 19:41
محسن جان سلام

چند وقت پیش بطور اتفاقی با یه سایت برخوردم که تولبار جالبی داشت.
اجتمالا شما خیلی پیش از این با اینجور تولبار ها آشنا شدید ولی برای دوستانی که بدنبال یه تولبار خوب میگردند اینجا میزارم.

امکانات این تولبار شامل گزیده اخبار, رادیو بلومبرگ, مجموعه ای از بوکمارک ها, هشدار میلهای جدید, آب و هوای شهرتون, و جستجوی گوگل و یه گجت جالب و بدرد بخور است.

امیدوارم بکار دوستان بیاد.

لینک ([Only registered and activated users can see links])

موفق و شاد باشید

mohammad_8051
November 1st, 2008, 23:26
با سلام
از دوستان کسی با نرم افزارon speed کار کرده؟ کسی میدونه چرا این نرم افزار دیگه عمل نمیکنه؟
با تشکر

Kambiz_T.A
November 2nd, 2008, 21:23
افزايش سرعت اجراي نرم افزارها و طول عمر درايو ديسك ها

نرم افزار 100xCD Catch يك نرم افزار مفيد جهت صرفه جويي در زمان و افزايش طول عمر درايورهاي سي دي مي باشد. اين برنامه از طريق انتقال اطلاعاتي كه در هنگام استفاده از يك CD مكررا خوانده ميشود به Cash سيستم (حافظه مجازي ويندوز بر روي هارد ديسك)، باعث افزايش سرعت دسترسي و كار با يك CD مي شود. در اين حالت، اطلاعات تكراري به هارد منتقل مي شود و شما با كليك بر روي محتواي يك CD در واقع بر روي اطلاعات در هارد ديسك كليك كرده ايد كه اين مساله باعث افزايش سرعت كار و همچنين افزايش عمر درايورهاي سي دي شما مي شود.

ویژگی های کلیدی نرم افزار 100xCD Cache 2.7 :

- انتقال اطلاعات تكراري خاونده شده از سي دي بر روي Cash هارد
- افزايش طول عمر درايوهاي سي دي
- افزايش سرعت كارها
- محيط ساده و كاربرپسند
- انتقال اطلاعات از سي دي بر هارد با يك كليك
- رايگان و بدون محدوديت در استفاده
- و ...

موفق و پيروز باشيد

Kambiz_T.A
November 3rd, 2008, 11:36
تعدادی نرم افزار موجودند که همیشه اسم و نام آن ها بر سر زبان ها بوده و اینقدر معروف هستند که همه آن ها را می شناسند. نرم افزار هایی که هر جا نام آن برده شود همه از خصوصیات آن خواهند گفت. معروفیت این ابزار ها تقریبا شبیه به ویندوز است. شاید کمتر کسی باشد که نام ویندوز را نشنیده باشد و شاید کمتر کسی هم باشد که نام Adobe PhotoShop را نشنیده باشد. نرم افزاری بسیار کامل ، بسیار معروف که در سراسر دنیای رایانه یکی از معروف ترین ها محسوب می شود و دسته کمی از معروفیت سیستم عامل ویندوز ندارد.در یک کلام یکی از " ترین های " دنیای رایانه و خصوصا گرافیک نام PhotoShop را برای خود برگزیده است.
فتوشاپ معروف ترین نرم افزار تولیدی کمپانی بسیار معروف Adobe است. شرکتی بسیار قدرتمند که بعد از مایکروسافت دومین شرکت نرم افزاری دنیای رایانه به اعتقاد خیلی ها به شمار می رود. قدرت Adobe بر هیچ کس پوشیده نیست ، این کمپانی چندین سال است که با کنار زدن رقبا بر بلندای گرافیک رایانه ای ایستاده است و باز هم شاهکار این کمپانی یعنی فتوشاپ با به روز رسانی در اختیار کاربران قرار گرفت. در مورد این که فتوشاپ این همه معروف و محبوب است دلایل متعددی را می توان برشمرد . استفاده آسان که مهم ترین دلیل استفاده است . افکت ها و براش های بسیار زیاد و متنوع ، پشتیبانی تقریبا همه فرمت های تصویری ، نقاشی آسان ، تفکیک رنگ ها ، امکانات فوق العاده همگی بخشی از توانایی های فروشگاه عکس (PhotoShop) هستند.
نسخه ی جدید این نرم افزار به تازگی از سوی Adobe به همگان معرفی گردیده و آماده استفاده گردیده . فتوشاپ یکی از نرم افزاری های مجموعه بی نظیر Adobe Master Collection CS4 است که تمامی نرم افزار های نسخه CS4 را در خود جای داده است. پردازشگر تصویر فتوشاپ نهایت هنر یک کاربر را می تواند برای بازدید کننده نمایان کند. ارتباط قدرتمند و کامل فتوشاپ با دیگر نرم افزار های کمپانی ادوبی باعث شده تا انتخاب اول کاربران Photoshop باشد. نسخه جدید با تغییرات و امکاناتی فوق العاده در دسترس قرار گرفته است . فتوشاپ چند سالی است که به صورت دو نسخه ارائه می گردد Adobe Photoshop CS4 و Adobe Photoshop CS4 Extended که فقط به ظاهر در یک کلمه Extended با هم تفاوت دارند اما در عمل تفاوت های زیادی را نمایان می کنند . کامل ترین نسخه ای که به بازارها عرضه می گردد همین نسخه Extended است.
محیط گرافیکی فتوشاپ 11 کاملا تغییر و بهینه شده است تا بازهم کاربران به آسانی کار ویرایش را انجام دهند. البته براش ها ، افکت ها و فیلتر های بسیار زیبا و جدیدی به نسخه جدید اضافه گردیده اند. در نسخه جدید حتی می توان با کمی حوصله فایل های 3D و به صورت انیمیشن طراحی کرد . در نهایت هم هنر ادوبی با ارائه فرمتی جدید یعنی PSB که مختص فتوشاپ بوده و قدرت پردازش تصویر تا حجم بی نظیر 2 گیگابایت را به کاربران هدیه می کند.
با این همه قابلیت و شهرت جای هیچ گونه فکر برای دانلود Adobe Photoshop CS4 Extended باقی نمی ماند.

قابلیت های کلیدی نرم افزار Adobe Photoshop CS4 Extended:
- محیطی کاملا ساده در عین جذابیت و کارآیی فوق العاده بالا
- پشتیبانی از تقریبا همه فرمت های تصویری موجود
- استفاده از کیفیت فوق العاده بالا و کم نظیر HDR
- طراحی تصاویر سه بعدی
- طراحی انیمشن که در نسخه جدید به صورت کامل اضافه شده است
- نمایش رنگ ها با معیارهای مختلف
- تفکیک رنگ ها به سادگی
- ترکیب چند رنگ برای بدست آوردن رنگ مورد نظر
- افکت ها ، فیلترها ، براش هایی فوق العاده زیبا و بسیار هم متعدد
- قابلیت زوم کردن به درجه بسیار بالا برروی تصاویر
- سازگاری با دیگر نرم افزارهای ادوبی نظیر Adobe After Effects ، Adobe Premiere ، Adobe Illustrator ، Adobe Encore DVD و ...
- ساخت منوها برای فیلم های با کیفیت DVD
- امکان چند لایه سازی تصاویر برای اعمال تغییرات به صورت حرفه ای
- امکانات کامل برای اعمال تغییرات بر روی تصویر نظیر چرخاندن ، زوم ، تغییر اندازه ، تغییر در رنگ و ...
- سازگاری کامل با Lightroom
- ارتباطی قدرتمند با فتوشاپ میان رایانه و دستگاه های دیجیتالی
- قابلیت تغییرات برروی فیلم ها به صورت فریم به فریم بدون کوچکترین تغییراتی در کیفیت
- نهایت کیفیت در چاپ صفحات
- قابلیت چرخش تصاویر به صورت 360 درجه
- تغییر زاویه نور تصاویر به سادگی و کاملا سفارشی
- قابلیت فوق العاده مفید Tab Browsing که به سرعت کار حرفه ای ها کمک می کند
- سازگاری با نرم افزار Adobe Acrobat و فرمت معروف PDF
- یکی کردن تصاویر ها با تغییر رنگ اتوماتیک
- سازگاری با نسخه های ویندوز XP SP2 و ویندوز محبوب ویستا
- و ...

ویژگی هاي جدید نرم افزار Adobe Photoshop CS4 Extended:

- متحرك سازي بر پايه اشيا(Object-base Animation)
ايجاد و اعمال انيميشن‌‌ها به‌صورت مستقيم و مستقل از فريم بر سمبل‌‌ها كه سرعت و سادگي را براي طراحان به ارمغان آورده است.
- پنل اختصاصي ويرايش حركت (Motion Editor Panel)
تجربه بسيار مهيج در كنترل تمامي ‌‌اجزاي حركتي در تك تك فريم‌‌ها به‌صورت مستقل، از قبيل چرخش، تغيير اندازه، تغيير ابعاد، تغيير موقعيت در سه محور، تنظيم فيلترها و ... .
- حركات پيش ساخته (Motion Tween Presets)
ايجاد و اعمال حركات پيش‌ساخته(Pre-Built Animation) روي اشياي مورد نظر جهت افزايش سرعت به‌صورت تساعدي و به اشتراك‌‌گذاري آنها براي طراحي هر چه خلاقانه‌تر.
- طراحي حركات اشيا طبق قوانين فيزيك و كنيماتيك
طراحي و شبيه‌‌سازي حركات محور و مفصل با توجه به قوانين فيزيك با استفاده از ابزار Bone Tool
- سه بعدي سازي‌
ايجاد انيمشن‌‌هاي سه بعدي در بستر اشياي دو‌‌بعدي كه قابليت طراحي و ويرايش در سه محور به دوگونه وابسته و غير وابسته به صفحه را دارا ‌باشد.
- پنل ‌‌ادوب كولر
پنل ‌‌ادوب‌كولر، يكي ديگر از زيبايي‌‌هاي فلش 10 است‌‌ كه در آن كاربر مي‌‌تواند به پايگاه داده بسيار بزرگي از تركيب‌‌هاي رنگي و طراحي پوسته‌‌هاي منتخب جهان دسترسي پيدا كند.
- طراحي نرم‌‌افزار‌‌هاي دسكتاپ (Adobe Air)
قابليت خلق نرم‌‌افزارهاي دسكتاپ با زيبايي‌‌هاي فلش و دسترسي مستقيم به‌ API‌هاي سيستم عامل.
- كتابخانه صوتي فلش‌
فلش در اين نسخه از كتابخانه آماده‌‌ي اصوات پركاربرد در ساخت انيميشن استفاده كرده است كه در منوي Common Library قرار داده شده است.
- پنل عمودي خصوصيات‌
يكي از واضح‌‌ترين تغييرات در فلش، تغيير پنل Properties به‌صورت عمودي است كه اين خود تغييري بسيار مناسب براي دسترسي هر چه سريع‌‌تر به امكانات آن و همچنين افزايش فضاي طراحي براي طراحان به‌خصوص در مانيتورهاي عريض است‌‌.
- پنل جديد پروژه
از قابليت‌‌هاي منحصربه‌فرد در پنل پروژه مي‌‌توان كار همزمان با چند پروژه، اعمال تغييرات در چند فايل به‌صورت همزمان، ذخيره سمبل‌‌هاي طراحي شده در فايل اختصاصي را ذكر كرد.
- ‌‌ادوب مديا انكور با پشتيباني264 H.
انقلابي در فناوري نمايش فيلم در فلش و پشتيباني از فايل‌‌هاي استاندارد264 H. از قبيل.3gp،.mov و نيز افزودن برخي قابليت‌‌هاي نرم‌‌افزارهاي Premier وAfter Effect در سايه حمايت ‌‌ادوب مديا انكور.
- يك پارچگي با ‌‌ادوب Connect Now
اين ابزار به شما امكان به اشتراك‌‌گذاري صفحه طراحي‌تان را به‌صورت آنلاين مي‌‌دهد. همچنين ارتباط بسيار نزديكي با نرم‌‌افزار (Acrobat Connect) نيز دارد.
- ويرايش به وسيله ‌‌ادوب Sound Booth
امكان جديد ديگر براي ويرايش مستقيم فايل‌‌هاي صوتي وارد شده در فلش به‌كمك نرم‌‌افزار فلش و ساوندبوث و اضافه شدن پسوند جديدASND به‌عنوان پسوند مورد تاييد در نرم‌‌افزار فلش و ساوندبوث.
- افزايش قابليت كار با متا ديتا
پنل جديد MXP توان افزودن كردن متاتگ‌‌ها را به فايل‌‌هاي خروجي فلش مي‌‌دهد. اين تگ‌‌هاي اطلاعاتي وسيله‌‌اي براي مديريت بهتر فايل‌‌ها در نرم‌‌افزارهايي هستند كه قابليت خواندن متاتگ‌‌ها را داشته باشند؛ مانند ‌‌ادوب بريج. همچنين متاديتاها ياور موتورهاي جستجو براي گروه‌بندي و شرح بهتر فايل‌‌ها به‌شمار مي‌‌روند.
- همراهي بيشتر با ‌‌ادوب فلكس‌
- وارد كردن كامپوننت‌‌هاي صرفا كدي يا (Code-only ActionScript) SWC توسعه‌يافته در ‌‌ادوب فلكس يكي ديگر از توانمندي‌‌هاي جديد در اين نسخه است.
- ورود XFL
جهشي ديگر در پشتيباني هر چه بيشتر نرم‌‌افزارهاي خانوادگي ‌‌ادوب. امكان وارد كردن فايل خروجي جديدXFL از نرم‌‌افزارهاي Adobe Indesign و Adobe After Effect به فلش.
- پشتيباني از ‌‌ادوبPixel Bender
اين نرم‌‌افزار به شما اجازه طراحي فيلتر مورد نظر و اعمال آن در فايل فلش را به‌صورت Real Time مي‌‌دهد. در واقع با يك بار طراحي فيلتر، مي‌‌توانيد به دفعات از آن در 3 ActionScript فايل‌‌هاي متفاوت استفاده كنيد.
- افزايش فشرده‌‌سازي و كيفيت در فايل‌‌هايJPEG
همان‌گونه كه از عنوان مشخص است، در اين نسخه فلش از فناوري جديد فشرده‌سازي فايل‌‌هاي JPEG با افزايش كيفيت و كاهش حجم چشم‌‌گيري استفاده كرده است كه اين خود به‌تنهايي نويد فايل‌‌هاي فلش كم حجم‌تر را مي‌‌دهد.
- افزايش قابليت‌‌هاي پنل كتابخانه‌
برخي از توانمندي‌‌هاي جديد در اين نسخه عبارت است از جستجو، مرتب‌سازي فايل با روشي جديد، توانايي اعمال تغييرات به‌صورت همزمان در چند فايل، به اشتراك‌گذاري كل كتابخانه و ... .
- محيط جديد طراحي بر اساس4 Adobe Creative Suite CS
هماهنگ‌سازي بيشتر محيط فلش با خانواده 4 CS و نيز ارتباط خيره‌كننده‌ اين نرم‌‌افزار با ديگر اعضاي خانواده از جمله فتوشاپ از ديگر تغييرات جديد در فلش است.
- ايجاد الگوهاي تزييني به‌كمك ابزار Deco Tool
طراحي الگوهاي (Pattern) ثابت يا متحرك به‌راحتي با جايگزيني يك يا چند سمبل در منوي ويژگي‌ها اين ابزار و نيز ايجاد تغييرات در آن به‌كمك ابزارهايي از قبيلBrush و يا Fill Tool. و ده‌ها قابليت جديد ديگر.

لينك دانلود :[Only registered and activated users can see links]

پسورد : [Only registered and activated users can see links]

موفق و پيروز باشيد

javad2006
November 3rd, 2008, 19:18
کسی از دوستان هست که با آنتی ویروس -Antitrojan Twister کار کرده باشه نسخه tray اون 90 روزست لایسنز رو دارین یا فایل ک ر ک رو

Kambiz_T.A
November 4th, 2008, 11:57
در دنیای رایانه و به خصوص دنیای مجازی اینترنت ، امنیت یکی از مهم ترین موارد است. استفاده از یک نرم افزار امنیتی برای کنترل سیستم و جلوگیری از آسیب دیدن آن در برابر حملات فایل های مخرب نکته ای است که همه کاربران به آن اهمیت ویژه ای می دهند. اما این که با وجود این همه نرم افزار امنیتی کدام یک را برگزینیم سوالی است که بسیاری از کاربران به آن توجه دارند. نرم افزاری که بتواند امنیت کامل را برای رایانه ها فراهم آورد ، سرعت سیستم را کاهش ندهد و بسیاری مورد دیگر که کاربران اغلب به آن توجه می کنند.
برندها و شرکت های زیادی هستند که در زمینه تولید نرم افزار های امنیتی فعالیت می کنند. نامی که از دیر باز همه با آن آشنایی دارد مک آفی بوده است. شرکتی بسیار قدرتمند که شاید کمتر کسی پیدا شود که نام این شرکت و محصولات آن را نشنیده و ندیده باشد. با اطمینان می توان گفت که معروف تر از مک آفی شاید نرم افزار یافت نشود.
اما چند سالی است که به دلایل مختلف کاربران کمتر از نرم افزار های این شرکت استفاده می کنند. بسیاری بر این عقیده هستند که با نصب و استفاده از این نرم افزار سرعت و کارآیی سیستم تا حدی کاهش می یابد.
اما جواب همه این انتقادات را مک آفی در عمل می دهد. بسته ی امنیتی این شرکت با نام McAfee Total Protection 2009 که شامل تمامی موارد امنیتی است می شود. بسته امنیتی بسیار قدرتمندی که با یک بار امتحان همه مجذوب عملکرد و امنیتی که با خود با همراه خواهد آورد خواهند شد.
در این نسخه که به تازگی ارائه گردیده است کابران با وجود نرم افزار های مختلف در این بسته نهایت امنیت را می توانند تجربه کنند اما با این تفاوت که کوچکترین خللی در کارآیی سیستم وارد نخواهد شد. این طور می توان گفت که مک آفی با ارائه این ابزار تا حدود زیادی قصد یازگردانی محبوبیت از دست رفته خود ر بازگرداند. به روز رسانی های این بسته بسیار سریع و در مدت زمان های تعیین شده صورت می گیرد.
ٱنتی ویروس ، آنتی اسپم ، دیوار آتش بسیار قدرتمند ، آنتی اسپای وار و ... نمونه هایی از نرم افزار های موجود در این بسته امنیتی هستند.

در این بسته امنیتی قابلیت های جدیدی اضافه گردیده است که به اختصار به توضیح آن می پردازیم:
New-Simplified Set-up :
نصب آسان و بسیار سریع و همچنین حذف آسان این بسته از روی سیستم عامل
New-Enterprise-class Anti-spam :
نمایش و مدیریت کامل بر روی ایمیل های برای جلوگیری از آسیب دیدن از سوی ایمیل های تبلیغات و مخرب
New-QuickScan :
اسکن سریع و قدرتمند رایانه ها با سبکی جدید و البته اسکن به اطلاعات رد و بدل شده از شبکه ها
New-Age Appropriate Searching :
فیلترینگ بسیار قردتمند برای مدیریت فرزندان و البته جلوگیری از حتی جستجو در میان جستجوگر ها
New-Friendly Alerts :
آلارمی زیبا برای پیدا شدن فایل های مخرب

قابلیت های کلیدی بسته امنیتی McAfee Total Protection 2009:
- آنتی ویروس و آنتی اسپای بسیار قدرتمند
- دو راه متفاوت برای استفاده از دیوار آتش قدرتمند به منظور جلوگیری از هک شدن در مقابل هکر ها
- چک کردن سایت ها برای وجود فایل های مخرب
- محیطی بسیار ساده در عین کارآیی بالا
- به روز رسانی های سریع و در زمان های نیاز
- جلوگیری از دسترسی فرزندان به سایت های مخرب و مبتذل
- پشتیبان گیری از اطلاعات موجود در هارد دیسک ، انواع لوح فشرده و ...
- اسکن و از بین بردن فایل های مخرب بدون بازشدن حتی یک صفحه
- استفاده از جدیدترین تکنولوژی ها برای یافتن فایل های مخرب
- استفاده از بانک اطلاعاتی بسیار قدرتمند شرکت مک آفی
- عدم کاهش Performance سیستم
- سازگاری با نسخه های مختلف ویندوز از جمله ویندوز محبوب ویستا

موفق و پيروز باشيد

Sohrab_K
November 4th, 2008, 13:25
در دنیای رایانه و به خصوص دنیای مجازی اینترنت ، امنیت یکی از مهم ترین موارد است. استفاده از یک نرم افزار امنیتی برای کنترل سیستم و جلوگیری از آسیب دیدن آن در برابر حملات فایل های مخرب نکته ای است که همه کاربران به آن اهمیت ویژه ای می دهند. اما این که با وجود این همه نرم افزار امنیتی کدام یک را برگزینیم سوالی است که بسیاری از کاربران به آن توجه دارند. نرم افزاری که بتواند امنیت کامل را برای رایانه ها فراهم آورد ، سرعت سیستم را کاهش ندهد و بسیاری مورد دیگر که کاربران اغلب به آن توجه می کنند.
برندها و شرکت های زیادی هستند که در زمینه تولید نرم افزار های امنیتی فعالیت می کنند. نامی که از دیر باز همه با آن آشنایی دارد مک آفی بوده است. شرکتی بسیار قدرتمند که شاید کمتر کسی پیدا شود که نام این شرکت و محصولات آن را نشنیده و ندیده باشد. با اطمینان می توان گفت که معروف تر از مک آفی شاید نرم افزار یافت نشود.
اما چند سالی است که به دلایل مختلف کاربران کمتر از نرم افزار های این شرکت استفاده می کنند. بسیاری بر این عقیده هستند که با نصب و استفاده از این نرم افزار سرعت و کارآیی سیستم تا حدی کاهش می یابد.
اما جواب همه این انتقادات را مک آفی در عمل می دهد. بسته ی امنیتی این شرکت با نام McAfee Total Protection 2009 که شامل تمامی موارد امنیتی است می شود. بسته امنیتی بسیار قدرتمندی که با یک بار امتحان همه مجذوب عملکرد و امنیتی که با خود با همراه خواهد آورد خواهند شد.
در این نسخه که به تازگی ارائه گردیده است کابران با وجود نرم افزار های مختلف در این بسته نهایت امنیت را می توانند تجربه کنند اما با این تفاوت که کوچکترین خللی در کارآیی سیستم وارد نخواهد شد. این طور می توان گفت که مک آفی با ارائه این ابزار تا حدود زیادی قصد یازگردانی محبوبیت از دست رفته خود ر بازگرداند. به روز رسانی های این بسته بسیار سریع و در مدت زمان های تعیین شده صورت می گیرد.
ٱنتی ویروس ، آنتی اسپم ، دیوار آتش بسیار قدرتمند ، آنتی اسپای وار و ... نمونه هایی از نرم افزار های موجود در این بسته امنیتی هستند.

در این بسته امنیتی قابلیت های جدیدی اضافه گردیده است که به اختصار به توضیح آن می پردازیم:
New-Simplified Set-up :
نصب آسان و بسیار سریع و همچنین حذف آسان این بسته از روی سیستم عامل
New-Enterprise-class Anti-spam :
نمایش و مدیریت کامل بر روی ایمیل های برای جلوگیری از آسیب دیدن از سوی ایمیل های تبلیغات و مخرب
New-QuickScan :
اسکن سریع و قدرتمند رایانه ها با سبکی جدید و البته اسکن به اطلاعات رد و بدل شده از شبکه ها
New-Age Appropriate Searching :
فیلترینگ بسیار قردتمند برای مدیریت فرزندان و البته جلوگیری از حتی جستجو در میان جستجوگر ها
New-Friendly Alerts :
آلارمی زیبا برای پیدا شدن فایل های مخرب

قابلیت های کلیدی بسته امنیتی McAfee Total Protection 2009:
- آنتی ویروس و آنتی اسپای بسیار قدرتمند
- دو راه متفاوت برای استفاده از دیوار آتش قدرتمند به منظور جلوگیری از هک شدن در مقابل هکر ها
- چک کردن سایت ها برای وجود فایل های مخرب
- محیطی بسیار ساده در عین کارآیی بالا
- به روز رسانی های سریع و در زمان های نیاز
- جلوگیری از دسترسی فرزندان به سایت های مخرب و مبتذل
- پشتیبان گیری از اطلاعات موجود در هارد دیسک ، انواع لوح فشرده و ...
- اسکن و از بین بردن فایل های مخرب بدون بازشدن حتی یک صفحه
- استفاده از جدیدترین تکنولوژی ها برای یافتن فایل های مخرب
- استفاده از بانک اطلاعاتی بسیار قدرتمند شرکت مک آفی
- عدم کاهش Performance سیستم

موفق و پيروز باشيد

سلام

به خاطر دارم که چند سال قبل امکان آپدیت این آنتی ویروس از ایران وجود نداشت و از ورژنهای قدیمی تر استفاده میکردیم تا بعدها کسپر اومد و اون رو جایگزین کردیم ...

الان با قضیه بلک لیست کسپر هم به نوعی دوباره به همون مشکل خوردیم !

میخواستم ببینم این ورژن جدید مک آفی که شما زحمت معرفی اش رو کشیدید ، همون مشکل سابق رو داره یا به لطف ****** و اینجور صحبتها میشه ازش استفاده کرد ؟!

سپاسگذارم .

Kambiz_T.A
November 4th, 2008, 13:39
سلام

به خاطر دارم که چند سال قبل امکان آپدیت این آنتی ویروس از ایران وجود نداشت و از ورژنهای قدیمی تر استفاده میکردیم تا بعدها کسپر اومد و اون رو جایگزین کردیم ...

الان با قضیه بلک لیست کسپر هم به نوعی دوباره به همون مشکل خوردیم !

میخواستم ببینم این ورژن جدید مک آفی که شما زحمت معرفی اش رو کشیدید ، همون مشکل سابق رو داره یا به لطف ****** و اینجور صحبتها میشه ازش استفاده کرد ؟!

سپاسگذارم .

با سلام

براي رفع مشكل آپديت شما بايد هر چند وقت يكبار از سرويس VPN استفاده كنيد

موفق و پيروز باشيد

a.m.f
November 4th, 2008, 18:02
سلام دوستان

میشه نرم افزاری که فیلهای PDF رو تبدیل به WORD میکنه اینجا قرار بدید .

ممنون . موفق باشید .

rasputin
November 5th, 2008, 05:55
سلام دوستان :)
یه مشکل خیلی حاد برام پیش اومده که به کمکتون نیاز دارم :(

کسی میدونه چجوری میشه از شر این ایمیل های تبلیغاتی ( که معمولآ هم به اسم افراد مختلف میاد ) و میل باکس آدم رو منفجر میکنه ، خلاص شد ؟؟

کافیه فقط یک ساعت پای سیستم نباشم ، میام میبینم 85 1 تا میل جدید اومده :(

چیکار کنم که دیگه نیاد ! ؟

trendfinder
November 5th, 2008, 07:08
احتمالاً در سایتی ثبت نام کردید که این نوع ایمیل ها رو برای افراد ثبت نام شده میفرسته. یا در گروپ عضو شدین و اعضا براتون ایمیل میفرستن.
در هر صورت شما باید اون سایت یا گروه اصلی رو پیدا کنید و آدرسش رو در قسمت Block Addresses که در قسمت Options ایمیلتون قرار داره وارد کنید تا دیگه از این قبیل ایمیلها براتون نیاد.

Kambiz_T.A
November 5th, 2008, 12:27
یکی از شرکت هایی است که از سال ها پیش در زمینه تولید ابزارهای امنیتی بسیار موفق بوده است. همیشه آنتی ویروس های این شرکت میان کاربران معروف بوده و اکثر کاربران این شرکت و بسته های امنیتی آن را می شناسند و حالا پس از 12 سال کار و تلاش این شرکت ، هشتمین نسخه از بسته های امنیتی خود را به بازار ها عرضه نموده است. این بسته امنیتی که AVG Internet Security نام دارد ، به کاربرانش مژده یک سیستم کاملا امن و عاری از هرگونه فایل مخربی را می دهد.
بسته امنیتی AVG Internet Security 8.0 شامل تمامی نرم افزار های لازم برای داشتن یک رایانه امن است. آنتی ویروس ، آنتی تروجان ، دیوار آتش بسیار قدرتمند ، آنتی اسپای و نهایت امنیت در اینترنت و ... بخش های این بسته امنیتی را تشکیل می دهند. AVG Internet Security 8.0 که جدیدترین نسخه از محصولات کمپانی AVG به شمار می رود با استفاده از آخرین تکنولوژی ها اقدام به اسکن سیستم رایانه ای کاربرانش می کند و تقریبا اگر این بسته روزانه آبدیت و به روز رسانی شود هیچ ویروس و فایل مخربی حتی نمی تواند به سمت سیستم حمله هم کند چه رسد به آن که به سیستم آسیبی وارد نماید. آنهایی که سیستمی امن بدون ویروس ، بدون هیچ گونه فایل مخربی را می پسندند بسته امنیتی AVG Internet Security 8.0 می تواند لذت کار با رایانه ای امن را برای آنان فراهم آورد .

قابلیت های کلیدی نرم افزار AVG Internet Security 8.0.196 Build 1383:
- قدرت بالا در اسکن و شناسایی فایل های مخرب با استفاده از آخرین تکنولوژی ها
- به روز رسانی سریع ، کم حجم و آبدیت چند باره در روز
- حجم کم نرم افزار و فضای نسبتا کمی که از سیستم سخت افزاری اشغال می کند
- واسط کاربری ساده در عین کار آیی
- امنیت بسیار بالا در اینترنت و محافظت از اطلاعات شخصی افراد نظیر پسورد ها نام های کاربری
- بانک اطلاعاتی بسیار قدرتمند که همیشه آخرین لیست از فایل های مخرب را در خود جای داده است
- اسکن و شناسایی فایل های با پسوند DLL که گاها فایلی مخرب را در خود جای می دهند
- مبارزه با اسپم ها و ایمیل های تبلیغاتی که با هدف کلاه برداری ارسال می شوند
- پاک کردن اتوماتیک فایل های مخرب نظیر تروجان،کرم های اینترنتی ویروس ها جاسوس افزار ها
- کنترل کردن ارتباط رایانه در شبکه و نوع دسترسی رایانه به هر نوع شبکه
- دیوار آتش بسیار قدرتمند برای مبازره با هکرها
- قابلیت زمان بندی برای به روز رسانی و اسکن رایانه
- پشتیبانی از چندین زبان زنده دنیا
- کسب جوایز متعدد از سوی کارشناسان امنیتی به دلیل مجموعه های امنیتی AVG
- و ...

قسمت های مختلف نرم افزار:
- Firewall: محافظت در برابر هکرها
- System Tools: برای مدیریت آسان سیستم
- Anti-Spam: محافظت در برابر حملات فیشینگ
- Anti-Rootkit: محافظت در برابر تهدیدات مخفی
- Anti-Virus: محافظت در برابر ویروس ها، کرم ها و تروجان ها
- Web Shield & LinkScanner: محافظت در برابر وب سایت های مخرب
- Anti-Spyware: محافظت در برابر جاسوس افزارها، صفحات خود بازشوی تبلیغاتی و سارقان هویت

اگر سیستم مورد نیاز این بسته امنیتی را مشاهده نمایید حتما متعجب خواهید شد.
- CPU Intel Pentium, 300 MHz
- 70 MB free hard drive space
-· 64 MB RAM

پسورد: [Only registered and activated users can see links]

موفق و پيروز باشيد

szh.1367
November 5th, 2008, 13:35
سلام دوستان :)
یه مشکل خیلی حاد برام پیش اومده که به کمکتون نیاز دارم :(

کسی میدونه چجوری میشه از شر این ایمیل های تبلیغاتی ( که معمولآ هم به اسم افراد مختلف میاد ) و میل باکس آدم رو منفجر میکنه ، خلاص شد ؟؟

کافیه فقط یک ساعت پای سیستم نباشم ، میام میبینم 85 1 تا میل جدید اومده :(

چیکار کنم که دیگه نیاد ! ؟

سلام :laugh:

توی اینترنت سرچ کن فیلتر کردن ایمیل های یاهو

چون کامپیوتر مشکل داره نمی تونم برای شما توضیح بدهم ببخشید

BLACK_NINJA
November 7th, 2008, 00:49
سلام دوستان

یک کارت حافظه دارم که حافظه اش پاک شده . چه کار میتونم بکنم؟ یا اگه نرم افزاری را میشناسید معرفی کنید. لطفا
با تشکر

Kambiz_T.A
November 8th, 2008, 16:30
با این نرم‌افزار VistaMizer 2.5.2.0 رایگان می‌توانید سر و شكل ویندوز ایكس‌پی خود را به حال و هوای ویندوز ویستا تغییر دهید. منتها این در حالی است كه به هیچ وجه فایل‌های سیستم شما را تغییر نمی‌دهد و یا از خودش فایلی به همراه نمی‌آورد، بلكه بیش از 380 فایل از جمله شكلك‌ها، تصاویر و هم‌چنین فایل‌های ویدیویی را متناسب با ویندوز ویستا تغییر می‌دهد. یكی از مزیت‌های این نرم‌افزار آن ‌است كه به نحوی طراحی شده است كه شما به‌طور كامل می‌توانید تعیین كنید كه چه تغییراتی صورت بگیرند، و چه چیز‌هایی را بدون تغییر، باقی بگذارد. به هرحال، كسانی كه دوست دارند به همان ویندور ایكس‌پی خود قناعت كنند اما ظاهر آن را به صورت ویستای پر زرق و برق درآورند، می‌توانند روی این برنامه حساب نمایند.
این نرم افزار فایل های اصلی ویندوزتان را تغییر نمی دهد و بعد از پشتیبان گیری از آنها فقط فایل های جدید را جایگزین آن ها می کند ، این ویژگی یکی از دلایل برتری این نرم افزار نسبت به سایر نرم افزارهای مشابه است.یکی از مزیت های این نرم افزار سازگاری با زبان های مختلف است ، یعنی می توانید هر زبانی که دوست دارید برای ویندوزتان انتخاب کنید و این نرم افزار با آن زبان سازگار خواهد بود.
نصب کننده این نرم افزار کاملا سفارشی است و شما می توانید هنگام نصب این نرم افزار هر قابلیتی که دوست ندارید را براحتی غیرفعال کنید. برای مثال می توانید تعیین کنید که بخش خاصی از ویندوزتان بدون تغییر باقی بماند و ظاهرش تغییر نکند.اگر فایلهایی که با ویندوز سازگار نیستند یا در دسترس سیستم نیستند انتخاب کنید (که در حالت عادی باعث قفل شدن ویندوزتان یا آسیب دیدن آن می شود ) ، این نرم افزار به مشکل بر نمی خورد و با تشخیص این استثنائات آن ها را نادیده می گیرد. این عمل باعث می شود که سیستم شما قفل نکند و با مواجه شدن با اینگونه ارور ها ناپایدار نشود و پایداری سیستم شما را تضمین می کند.
اگر ویندوز خود را بروزرسانی کنید این نرم افزار فایل های جدید دریافت شده را تشخیص می دهد و تغییرات مورد نظر (برای تغییر چهره) را بصورت خودکار اعمال می کند ، این کار از کاهش سرعت جلوگیری می کند چون کل فایل ها از نو تغییر نخواهند کرد.
در نهایت اگر شما از کار این نرم افزار راضی نبودید ، حذف کننده ی این نرم افزار تضمین می کند که بعد از حذف این نرم افزار بدون هیچ مشکلی به ویندوز (ظاهر) قبلی خود برگردید و با هیچ مشکلی مواجه نشوید ، چون این نرم افزار هنگام نصب پشتبان گیری کاملی از فایل های اصلی ویندوز را انجام می دهد.

قابلیت های کلیدی نرم افزارVistaMizer 2.5.2.0 :
- ظاهری کاملا شبیه ویندوز ویستا سازگار با ویندوزهای Server 2003 , MCE , XP
- شفافیت منو ها در حد قایل قبول مخصوصا منوی استارت
- تعویض ظاهر فایل های سیستم عامل
- پشتیبانی از زبان های مختلف
- بالا بردن کیفیت نمایش تصاویر بصورت اتوماتیک
- سفارشی بودن تعویض ظاهر قسمت های مختلف
- اضافه کردن وصله های ویندوز
- تغییر آیکونهای ویندوز و تبدیل آن به ویندوز ویستا با بالاترین کیفی
- پشتیبان گیری از فایل های سیستم عاملتان در هنگان نصب
- تغییر ظاهر فایل های جدید گرفته شده بعد از هربار بروزرسانی
- امکان جستجوی برنامه ها در منوی استارت
- عوض شدن منوی استارت و تبدیل آن به استارت منوی ویستا بصورت بسیار زیبا
- برگرداندن ظاهر قبلی سیستم بصورت کامل بعد از حذف شدن نرم افزار
- تغییر صفحه Login و Logout ویندوز ایکس پی و تغییر بوت اسکرین به ویندوز ویستا
- اضافه کردن پس زمینه های زیبای ویندوز ویستا

لينك دانلود :[Only registered and activated users can see links]

پسورد: [Only registered and activated users can see links]

موفق و پيروز باشيد

behrouz-fx
November 9th, 2008, 14:14
سلام
وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم ، صفحه لود ویندوز میاد ، بعدش قبل از اینکه دستکتاپ رو نشون بده ، به سرعت یک صفحه آبی رنگ میاد و کامپیوتر ری استارت میشه.:(
کسی میدونه مشکل چیه؟ با عوض کردن ویندوز درست میشه؟
سپاسگزارم.

AbarEnsan
November 9th, 2008, 18:42
سلام
وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم ، صفحه لود ویندوز میاد ، بعدش قبل از اینکه دستکتاپ رو نشون بده ، به سرعت یک صفحه آبی رنگ میاد و کامپیوتر ری استارت میشه.:(
سپاسگزارم.

سلام بهروز خان عزيز :)

اين صفحه آبي معمولا نشانه ايراد سخت افزاري است .

Kambiz_T.A
November 9th, 2008, 19:25
سلام
سپاسگزارم.

با سلام

دوست عزيز به احتمال خيلي زياد HDD شما دچار بدسكتور شده

اكر اينچنين بود اصلا بفكر تعمير هارد نباشيد و حتما آن را تعويض كنيد

البته از هاردتان بصورت SLAVE ميتوانيد استفاده كنيد

موفق و پيروز باشيد

Kambiz_T.A
November 9th, 2008, 19:31
قدرتمندترين نرم افزار دانلود Internet Download Manager v5.15 Full

Internet Download Manager يکي از بهترين دانلود منيجر هاي موجود که سرعت دانلود را تا %500 افزايش مي دهد. بر خلاف ديگر دانلود منيجر ها که قبل از شروع به دانلود فايل ها را قطعه قطعه مي کنند IDM در هنگام دانلود و بسته به سرعت اينترنت يا ... File ها را قطعه قطعه کرده و دانلود مي کند که اين عمل باعث بهبود سرعت دانلود و دريافت File خواهد شد از ويژگي هاي اين نرم افزار مي توان به ظاهري ساده، پشتيباني از اکثر مرور گرهاي محبوب، نصب آسان، قابليت ادامه يافتن دانلود بعد از قطع اتصال از اينترنت، زمانبدني دانلود ها و ... اشاره کرد.

قابلیت های کلیدی نرم افزار Internet Download Manager v5.15 Full :
- نصب سریع و آسان نرم افزار
- بهبود رابط کاربری نگارش جدید برنامه
- ویروس یابی انواع و اقسام فایل های دانلود شده
- قابلیت کشیدن و رها کردن - Drag & Drop لینک ها
- پشتیبانی از فایل های ZIP و اجرای آنها بعد از دانلود
- پشتیبانی کامل از ویندوز های Xp/2000/2003/Vista
- پشتیبانی از پروتکل های [Only registered and activated users can see links] FTP, MMS و [Only registered and activated users can see links]
- جلوگیری از دانلود فایل های تکراری که قبلا دانلود شده اند
- افزایش پنج برابری سرعت دانلود بر اساس جدیدترین تکنیک ها
- ویژگی Speed Limiter برای محدود کردن سرعت دانلود یک فایل مشخص
- توانایی دسته بندی فایل ها با توجه به سلیقه شخصی
- پشتیبانی از انواع ************ سرورها مانند Microsoft ISA, FTP ***** servers
- قابلیت ادامه دانلود های نیمه تمام از جایی که ارتباط اینترنتی شما بنا به دلایلی قطع شده است
- دانلود فایل های ویدیویی FLV از سایت های YouTube, Google Video, و MySpaceTV
- پشتیبانی از اکثر زبان های زنده دنیا از جمله زبان شیرین فارسی
- سازگاری با انواع مرورگرهای اینترنت اکسپلورر، نت اسکیپ، اپرا MSN Explorer, AOL, Mozilla, Mozilla Firefox, Mozilla Firebird, Avant Browser, MyIE2 و دیگر مرورگر های محبوب برای اجرا نمودن خودکار برنامه به منظور مدیریت دانلود فایل ها
- سازگاري كامل با تمامي مرورگرهاي وب
- بهبود سرعت دانلود و پشتيباني كامل از ويندوز ويستا

موفق و پيروز باشيد

xx13x13
November 9th, 2008, 20:09
سلام
سپاسگزارم.

سلام
سخت افزار جدیدی به سیستم اضافه نکردین یا برتامه جدیدی؟

iraj23
November 9th, 2008, 20:16
سلام
سپاسگزارم.

باید عرض کنم علتهای زیادی میتونه داشته باشه چه سخت افزاری؛ چه نرم افزاری ولی شایعترین علت این گونه پیغامها کامل نبودن اتصالات سخت افزارها و همچنین مشکل ویندوز که میتونه ناشی از خرابکاری ویروسی یا خودتون باشه
پیشنهاد میکنم تمام کابلهای داخل pc رو در بیارین و دوباره بزنین همچنین رم ها و کارتهای مختلفی که رو pc دارین رو در بیارین دوباره جا بزنین
اگه با این کارا درست نشد ویندوزت رو عوض کن و اگه دیدی بازم همچین مشکلی داری (بعید به نظر میرسه) دیگه مشل مشکل سخت افزاریه

محمد اقا
November 9th, 2008, 23:55
سلام

اینترنت من یه مشکل بسیار حاد پیدا کرده . اولش بگم که از دیال اپ استفاده میکنم و سرعت بسیار خوبی هم داشت.
تقریبا یه هفته است که در لود وب پیج ها خیلی دیر شروع به لود میکنه و از طرفی وسط لود یکهو لود رو قطع میکنه و صفحه can not display the web page میاد در صورتی که هنوز اینترنت قطع نیست . سرعت اتصال هم 52k هستش. دو روزه که با بخش فنی تماس میگیرم نمیتونن کمکی بکنن .

تا اینکه امروز ویندوزم رو از نو اینستال کردم وضع بدتر شده . دیگه الان کاستوم اینیکیتورهای متا تریدر هم نمیاد . یعنی از پنجره نویگیتور درگ میکنم ولی هیچ پیغامی نمیده و هیچ اندیکاتوری روی صفحه هم ظاهر نمیشه . دایما هم برای متا تریدر هم پیغام میده که باید ورژن 220 رو اپیدیت کنی در صورتیکه امروز با همین اینترنت افتضاح متاتریدر رو از سایت خودش داونلود کردم ولی اون هم 5.8 مگا بایت زده بود .
وضع لود وب ها هم بسیار بدتر شده . وضعیت داونلود هم که دیگه افتضاح 1.5kb :whoow:. قبلا 5یا 6 kb بود .

الان هم از هیچ فایروال یا انتی ویروسی استفاده نمیکنم . البته فکر کنم . :(.

خواهش میکنم کمک کنین .

behrouz-fx
November 10th, 2008, 01:22
سلام بهروز خان عزيز :)

اين صفحه آبي معمولا نشانه ايراد سخت افزاري است .

با سلام

دوست عزيز به احتمال خيلي زياد HDD شما دچار بدسكتور شده

اكر اينچنين بود اصلا بفكر تعمير هارد نباشيد و حتما آن را تعويض كنيد

البته از هاردتان بصورت SLAVE ميتوانيد استفاده كنيد

موفق و پيروز باشيد

سلام
سخت افزار جدیدی به سیستم اضافه نکردین یا برتامه جدیدی؟
باید عرض کنم علتهای زیادی میتونه داشته باشه چه سخت افزاری؛ چه نرم افزاری ولی شایعترین علت این گونه پیغامها کامل نبودن اتصالات سخت افزارها و همچنین مشکل ویندوز که میتونه ناشی از خرابکاری ویروسی یا خودتون باشه
پیشنهاد میکنم تمام کابلهای داخل pc رو در بیارین و دوباره بزنین همچنین رم ها و کارتهای مختلفی که رو pc دارین رو در بیارین دوباره جا بزنین
اگه با این کارا درست نشد ویندوزت رو عوض کن و اگه دیدی بازم همچین مشکلی داری (بعید به نظر میرسه) دیگه مشل مشکل سخت افزاریه

سلام
واقعا خوشحالم که چنین دوستانی دارم.یه سوال پرسیدم ، تو چند ساعت 4 نفر جواب دادن.
خوشبختانه مشکل سخت افزاری نبود.
با کمک safe mode تونستم وارد محیط ویندوز بشم و بعدش از امکان system restore ویندوز استفاده کردم و همه چیز رو به 3 روز قبل بر گردوندم.خوشبختانه مشکل حل شد.
سپاسگزارم.:)

Blondie
November 10th, 2008, 02:22
سلام

اینترنت من یه مشکل بسیار حاد پیدا کرده . اولش بگم که از دیال اپ استفاده میکنم و سرعت بسیار خوبی هم داشت.
تقریبا یه هفته است که در لود وب پیج ها خیلی دیر شروع به لود میکنه و از طرفی وسط لود یکهو لود رو قطع میکنه و صفحه can not display the web page میاد در صورتی که هنوز اینترنت قطع نیست . سرعت اتصال هم 52k هستش. دو روزه که با بخش فنی تماس میگیرم نمیتونن کمکی بکنن .

تا اینکه امروز ویندوزم رو از نو اینستال کردم وضع بدتر شده . دیگه الان کاستوم اینیکیتورهای متا تریدر هم نمیاد . یعنی از پنجره نویگیتور درگ میکنم ولی هیچ پیغامی نمیده و هیچ اندیکاتوری روی صفحه هم ظاهر نمیشه . دایما هم برای متا تریدر هم پیغام میده که باید ورژن 220 رو اپیدیت کنی در صورتیکه امروز با همین اینترنت افتضاح متاتریدر رو از سایت خودش داونلود کردم ولی اون هم 5.8 مگا بایت زده بود .
وضع لود وب ها هم بسیار بدتر شده . وضعیت داونلود هم که دیگه افتضاح 1.5kb :whoow:. قبلا 5یا 6 kb بود .

الان هم از هیچ فایروال یا انتی ویروسی استفاده نمیکنم . البته فکر کنم . :(.

خواهش میکنم کمک کنین .
درود
اول از همه بگم که دیگه نسل اینترنت های Dial Up در ایران هم داره منسوخ میشه. در مورد من که اینترنت از آب و دون واجب تره دیگه شمارو نمیدونم.
واسه حل ایم مشکل هزاران دلیل میتونه وجود داشته باشه که من مهم هارو میگم چک کردنش با شما.

1) Internet Prover : گاهی اوقات سرویس دهنده ها با مشکلاتی از سمت بخش دیتا مخابرات میشن که باعث افت سرعت میشه.
2) Noise , Cable Coating & ... ممکنه کابل اتصال مودم به تلفونتون بهش نویز وارد میشه که میتونه در اثر فشار یا پارگی در بعضی جاها باشه . حتی ممکنه با عوض شدن پریز تلفن از یک محل به محل دیگه باشه ، حتی میتونه این مشکل به پست تلفن کشیده بشه.
3) Modem : این مشکل ممکنه به خوده مودم برگرده این روزها بازار پر شده از اجناس آشقال چینی که طول عمرشون پائینه و بعد یک مدت کارائی اولشون رو از دست میدن.

عوامل دیگه ی هم هست که بعید میدونم از اونا باشه که اگه بخوام بگم تا صبح طول میکشه.
Good Luck

محمد اقا
November 10th, 2008, 03:49
درود
اول از همه بگم که دیگه نسل اینترنت های Dial Up در ایران هم داره منسوخ میشه. در مورد من که اینترنت از آب و دون واجب تره دیگه شمارو نمیدونم.
واسه حل ایم مشکل هزاران دلیل میتونه وجود داشته باشه که من مهم هارو میگم چک کردنش با شما.

1) Internet Prover : گاهی اوقات سرویس دهنده ها با مشکلاتی از سمت بخش دیتا مخابرات میشن که باعث افت سرعت میشه.
2) Noise , Cable Coating & ... ممکنه کابل اتصال مودم به تلفونتون بهش نویز وارد میشه که میتونه در اثر فشار یا پارگی در بعضی جاها باشه . حتی ممکنه با عوض شدن پریز تلفن از یک محل به محل دیگه باشه ، حتی میتونه این مشکل به پست تلفن کشیده بشه.
3) Modem : این مشکل ممکنه به خوده مودم برگرده این روزها بازار پر شده از اجناس آشقال چینی که طول عمرشون پائینه و بعد یک مدت کارائی اولشون رو از دست میدن.

عوامل دیگه ی هم هست که بعید میدونم از اونا باشه که اگه بخوام بگم تا صبح طول میکشه.
Good Luck

سلام و تشکر از شما

حقیقتش چون منطقه ای که من در ان زندگی میکنم فیبر نوری هست امکان ساپورت ای.دی.اس.ال به این راحتی ها در ان نیست . چند با رهم خواستم از اینترنت وایرلس استفاده کنم که انهم بدلیل تراکم برج در این منطقه امکان دسترسی اسان ندارد . الان هم سه ماه هستش که در نوبت ای.دی.اس.ال هستم( البته از نوع art3 به بالا چون .. ) تا ظرفیت باز بشه و چشم ما روشن . :p

در مورد سرویس دهنده ها هم که عرض کردم میگن در خطوط شان هیچ مشکلی نیست .

مورد پارگی و ایراد از کابل هم بازهم الان بخاطر گل روی شما چک کردم مشکلی نیست.

مودم هم عرضم بحضورتان که اینتترنال لپ تاپ وایو ( سونی ) هستش و از کیفیتش مطمین هستم . تقریبا سه سال هست که دارم با این دستگاه کار میکنم .

فقط میماند خطوط تلفن . ولی چرا یک هفته است که این مشکل رو ناگهانی پیدا کرده ؟ مثلا اندیکاتورهای متا امروز بعد از ری استارت ویندوز دچار این مشکل شدند و بعد از درگ کردن اصلا عمل نمیکنند . یعنی بنظر شما پست تلفن ایراد پیدا کرده ؟

بازهم ممنون هستم که برای مشکل من وقت گذاشتین .

اگر مورد دیگری هم بنظرتون مهم بود بفرمایید تا اونها رو هم چک کنم . و همینطور نظرات سایر دوستان

Blondie
November 10th, 2008, 04:20
من اگه جای شما بودم ( اگه تهران ساکم هستین ) میرفتم از داتک تلکام دیتا میگرفتم بصورت وایرلس.اکثر دوستان فعال بازار فارکس به اشتباه گمان میکنند که مهمترین عامل سرعت بالا هست برای معامله هایی که میخوان اردر سریع به دیلینگروم برسه ، اما مهمترین عامل Ping Time هست که با Wireless Connection این Ping Time پائینتر هست.داتک سرویس به مناطق با تراکم بالای برجی هم میده چون دکلهای مخابرات رو هم مورد استفاده قرار دادن.
Good Luck

محمد اقا
November 10th, 2008, 09:15
من اگه جای شما بودم ( اگه تهران ساکم هستین ) میرفتم از داتک تلکام دیتا میگرفتم بصورت وایرلس.اکثر دوستان فعال بازار فارکس به اشتباه گمان میکنند که مهمترین عامل سرعت بالا هست برای معامله هایی که میخوان اردر سریع به دیلینگروم برسه ، اما مهمترین عامل Ping Time هست که با Wireless Connection این Ping Time پائینتر هست.داتک سرویس به مناطق با تراکم بالای برجی هم میده چون دکلهای مخابرات رو هم مورد استفاده قرار دادن.
Good Luck

اقا معلومه که اطلاعات بسیار خوبی در زمینه اینترنت دارین . احسنت .

این مورد رو حتما پیگیری میکنم . خودم هم بی میل نیستم که از وایرلس اسفاده کنم علی الخصوص اینکه این لپ تاپ من هم مودم وایرلس رو داره .

قربانت . ممنون

محمد اقا
November 11th, 2008, 00:02
گویا قسمت مانیست که اینترنت پرسرعت داشته باشیم .

مودم های شرکت داتک که حتما باید از خودشان اجاره شود محدود بوده و فعلا ارایه سرویس وایرلس امکان پذیر نیست. اسممان را درلیست انتظار نوشتیم تا کی نوبتمان بشود . :cry:

clyde_barrow
November 15th, 2008, 19:45
با سلام به دوستان
یک کمشکل داشتم فوری و فوتی
می خواستم بدونم که ایا کسی نرم افزاری میشناسه که بشه باهاش یک فایل مثلا 300 به 3 فایل 100 مگی تبئیل کنه؟؟؟؟

ممنونم میشم اگر کمکم کنید خیلی فوریه

با احترام

کلاید

clyde_barrow
November 15th, 2008, 20:15
با سلام به دوستان
یک مشکل داشتم فوری و فوتی
می خواستم بدونم که ایا کسی نرم افزاری میشناسه که بشه باهاش یک فایل مثلا 300 به 3 فایل 100 مگی تبئیل کنه؟؟؟؟

ممنونم میشم اگر کمکم کنید خیلی فوریه

با احترام

کلاید
نرم افزاری که دنبالش هستم مثل نرم افزارهایی که فیلمها رو باهاش تکه تکه میکنند هست...یعنی می خوام بعد از اینکه فایل رو تکه تکه کرد بعدش مثل این فیلمها وقتی روی اولین فایل کلیک کردیم خودشون دوباره به صورت اتوماتیک بهم پیوند بخورند.

Hamed2420
November 15th, 2008, 20:38
نرم افزاری که دنبالش هستم مثل نرم افزارهایی که فیلمها رو باهاش تکه تکه میکنند هست...یعنی می خوام بعد از اینکه فایل رو تکه تکه کرد بعدش مثل این فیلمها وقتی روی اولین فایل کلیک کردیم خودشون دوباره به صورت اتوماتیک بهم پیوند بخورند.

سلام

از نرم افزار WinRAR میتونید استفاده کنید.

به طریق زیر میتونید فایل پرحجم خودتون رو به فایل های 20 مگابایتی تبدیل کنید:

موفق باشید

clyde_barrow
November 15th, 2008, 21:13
سلام

از نرم افزار WinRAR میتونید استفاده کنید.

به طریق زیر میتونید فایل پرحجم خودتون رو به فایل های 20 مگابایتی تبدیل کنید:

موفق باشید
چه جالب یعنی با وین رر خودمون میش اینکار رو کرد؟؟؟؟!!!!

خیلی خیلی ممنونم حامدجان
شما همیشه بمن کمکهای خوبی در زمینه کامپیوتری کردید...بازم ممنونم

با احترام

کلاید

محمد هورزاد
November 16th, 2008, 01:23
سلام به همه
ميخوام كامپيوترم رو ارتقاء بدم . يه سوال دارم كه هركس ميتونه لطفا جواب بده :
Intel يا AMD ؟
چه شماره اي ؟
مادر بورد چي براش بهتره ؟
MSI ? ASUS ? GIGA ? ...
چه مدلي ؟

ممنون .

Extacy
November 16th, 2008, 02:10
سلام به همه
Intel يا AMD ؟
چه شماره اي ؟
MSI ? ASUS ? GIGA ? ...
چه مدلي ؟

ممنون .

سلام

خب رنج قيمت چي ؟ قيمت واستون مهمه يا نه ؟

ولي پيشنهاد من

AMD

M.B : MSI K9N-neo V3 = 880.000
CPU : 5200 X2 = 750.000
Ram : 1 G king 667*2 = 180.000

Intel
M.B : Giga 945PLS3-s = 900.000
CPU : 2180= 800.000
RAM : 1G King 667*2= 180.000
قيمت ها به ريال (البته اگه تغيير نكرده باشه)
البته اينا تقريبا ميشه گفت معمولي هست و براي كارهاي سبك جواب ميده :). ولي اگه كارهاي گرافيكي سنگين انجام ميدين شايد بتونيد گزينه هاي بهتري پيدا كنيد .

من شخصا از CPU هاي AMD خوشم ميياد سرعت خوبي دارن مخصوصا هنگام بوت سيستم .

موفق باشيد .

szh.1367
November 16th, 2008, 10:39
سلام به همه
Intel يا AMD ؟
چه شماره اي ؟
MSI ? ASUS ? GIGA ? ...
چه مدلي ؟

ممنون .

سلام

اینتل استفاده کنید بهتر هست سی پی یو های amd گرمای زیادی ایجاد می کنند و بعد از مدتی اون کارایی اصلی رو از دست میدهند

از سی پی یو های دو هسته ای به نام core 2 dual استفاده کن 4300 ، 4700 و ....

مادربورد msi ساپورت خوبی نداره سعی کن giga استفاده کنی

جناب Extacy مادربورد بسیار خوبی رو پیشنهاد کرده اند M.B : Giga 945PLS3-s = 900.000

بهترین هماهنگی بین مادربورد گیگا و سی پی یو اینتل هست ;)

Kambiz_T.A
November 16th, 2008, 12:03
سلام به همه
Intel يا AMD ؟
چه شماره اي ؟
MSI ? ASUS ? GIGA ? ...
چه مدلي ؟

ممنون .

با سلام

مادر برد :Gigabyte GA-EP31-DS3L قيمت 100000 تومان

سي پي يو:CPU Intel® 2200 قيمت 72000 تومان

RAM 2GB DDR2 Kingstone 800 قيمت 26500 تومان

HDD 500+ GB Maxtor SATA قيمت 62000 تومان

VGA Geforce 8500 PALIT 512MB قيمت 55000 تومان

DVD-RW Pioneer SATA قيمت 35000 تومان

Fax Modem Z-Cyber 3Chips 56k قيمت 14000 تومان

ما بقي ملزومات بسته به سليقه خودتان ميباشد

اين سيستم يك سيستم خانگي با سرعت نسبتا بالا و گرافيك خوب ميباشد

مشخصات فني مادربرد

مشخصات فني:

• پشتيباني از سي پي يو هاي :
Support for an Intel® Core™ 2 Extreme processor/ Intel® Core™ 2 Quad processor/ Intel® Core™ 2 Duo processor/ Intel Pentium processor Extreme Edition/ Intel® Pentium D processor/ Intel® Pentium 4 processor Extreme Edition/ Intel® Pentium 4 processor/ Intel® Celeron processor in the LGA 775 package
Support for Intel Hyper-Threading Technology
L2 cache varies with CPU
• تراشه (Chipset) :
North Bridge: Intel® P31 Express Chipset
South Bridge: Intel® ICH7
• سرعت درگاه اطلاعات (Front Side Bus) :
1600/1333/1066/800 مگاهرتز
• حافظه (Memory) :
4 * 1.8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 4 GB of system memory
Dual channel memory architecture
Support for DDR2 1066/800/667 MHz memory modules
• نوع اسلات (Expansion Slots) :
1 * PCI Express x16 slot
3 * PCI Express x1 slots
3 * PCI slots
• اتصال به دستگاه ذخيره سازي (Storage) :
South Bridge:
1 * IDE connector supporting ATA-100/66/33 and up to 2 IDE devices
4 * SATA 3Gb/s connectors supporting up to 4 SATA 3Gb/s devices
iTE IT8718 chip:
1 * floppy disk drive connector supporting up to 1 floppy disk drive
• شبکه لن (Lan) :
RTL 8111B chip -10/100/1000 Mbit
• نوع کارت صدا (Audio) :
Realtek ALC888 codec
High Definition Audio
2/4/5.1/7.1-channel
Support for S/PDIF In/Out
Support for CD In
• پورت يو اس بي (USB) :
Up to 8 USB 2.0/1.1 ports -4 on the back panel, 4 via the USB brackets connected to the internal USB headers
• صفحه پورت هاي ورودي / خروجي :
1 * PS/2 keyboard port Connectors
1 * PS/2 mouse port
1 * parallel port
1 * serial port
4 * USB 2.0/1.1 ports
1 * RJ-45 port
6 * audio jacks -Center/Subwoofer Speaker Out/Rear Speaker Out/Side Speaker Out/Line In/Line Out/Microphone
• اتصالات داخلي ورودي / خروجي :
1 * 24-pin ATX main power connector
1 * 4-pin ATX 12V power connector
1 * floppy disk drive connector
1 * IDE connector
4 * SATA 3Gb/s connectors
1 * CPU fan header
2 * system fan headers
1 * power fan header
1 * front panel header
1 * front panel audio header
1 * CD In connector
1 * S/PDIF In header
1 * S/PDIF Out header
2 * USB 2.0/1.1 headers
1 * chassis intrusion header
1 * power LED header
• كنترل كننده ورودي / خروجي :
iTE IT8718 chip
• بايوس (Bios) :
1 * 4 Mbit flash
Use of licensed AWARD BIOS
PnP 1.0a, DMI 2.0, SM BIOS 2.3, ACPI 1.0b
• كنترل كننده سيستم حرارتي :
System voltage detection
CPU/System temperature detection
CPU/System/Power fan speed detection
CPU overheating warning
CPU/System/Power fan fail warning
CPU fan speed control
• نرم افزار همراه :
Norton Internet Security (OEM version)
• سازگار با سيستم عامل :
Support for Microsoft® Windows® Vista/XP/2000
• سايز مادربورد :
ATX form factor, 305 x 210mm

ساير قابليبت ها:

• Support for @BIOS
• Support for Download Center
• Support for Q-Flash
• Support for EasyTune
• Support for Xpress Install
• Support for Xpress Recovery2
• Support for Virtual Dual BIOS

نقد و بررسي Gigabyte GA-EP31-DS3L

تکنولوژي ذخيره‌ کنند‌ه‌ي انرژي ديناميک شرکت “GIGABYTE” انقلابي است که تنها با زدن يک کليک ساده، راه‌کار بي‌نظيري را براي ذخيره‌ي انرژي ارايه کرده است.
ساختار منحصر به فرد و پيشرفته‌ي قطعات سخت‌افزاري و نرم‌افزاري گيگابايت، فن‌آوري کارآمدي است که ميزان مصرف انرژي را تا 70 درصد کاهش و بازده انرژي را نيز تا 20 درصد افزايش مي‌دهد. اين کار بدون کم کردن کارايي سيستم انجام مي‌شود.

به کارگيري خازن‌هاي جامدي که در آن از پليمر آلومينيوم رسانا استفاده شده به عنوان ماژول تنظيم کننده‌ي ولتاژ پردازش‌گرها، طول عمر سيستم‌هايي را که کاربري عادي دارند تضمين مي‌کند. در عين حال، ثبات سيستم در شرايط نامتعارف را نيز بالا مي‌برد.
استفاده از خازن‌هاي جامد به عنوان ماژول‌هاي تنظيم کننده‌ي ولتاژ سيستم در پردازش‌گر‌ها مزاياي خوبي دارد که از اين ميان مي‌توان به رسانايي به‌تر الکتريسيته، مقاومت در برابر گرما و افزايش دوام سيستم حتي هنگام انجام عمليات محاسباتي در دمايي بالاتر از دماي طبيعي اشاره کرد.

در اين جا به معرفي پردازنده‌هاي Core 2 چند هسته‌اي شرکت اينتل و نسل آينده 45 نانومتري‌ها مي‌پردازيم.
مادربورد GA-EP31-DS3L بر پايه‌ي معماري منحصر ‌به‌ فرد ميکروتراشه‌هاي اينتل طراحي شده و از پردازش‌گر‌هايي با کارآيي بالا و بهره‌وري مناسب انرژي پشتيباني مي‌کند. پردازنده‌هاي چند هسته‌اي اينتل به همراه 4 هسته و 2 حافظه‌ي L2 cache مشترک، بهترين قابليت را در هر وات ارايه مي‌کنند. اين پردازنده‌ها براي دوست‌داران فعاليت‌هاي چندرسانه‌اي و عمليات‌هاي چند کاره‌ي متمرکز و فشرده در محيط سيستم عامل انتخاب خوبي به شمار مي‌رود.

Intel® P31 Express Chipset :
تراشه‌ي Intel® P31 از جديدترين نسل پردازش‌گر‌هاي چند هسته‌اي با باس حافظه‌ي (FSB) 1333 مگاهرتز و پردازنده‌هاي 45 نانومتري نسل آينده پشتيباني مي‌کند.

Windows Vista Premium Logo Certified :
سيستم عامل Windows Vista Premium که مبتني بر شيو‌ه‌ي منحصر به فرد ارتباط بين سيستم سخت‌افزاري و کاربر طراحي شده، ديدگاه کاربران را نسبت به نحوه‌ي ‌مديريت فايل‌هاي ديجيتال تغيير داده است. از جمله مادر‌بوردهاي سازگار با ويندوز ويستا پريميوم مي‌توان به سري‌هاي P35/G33/P31/G31/P965/G965/946/945 اشاره کرد.

Dual Channel DDR2 1066 by O.C :
Dual Channel DDR2 1066 by O.C را مي‌توان قابليتي به شمار آورد که به کمک آن کارآيي تکنولوژي DDR2 1066 افزايش مي‌يابد. شايان ذکر است تکنولوژي DDR2 1066 با Over clocking به خوبي در محيط‌هاي نرم‌افزاري مختلف جواب داده است.

Intel® High Definition Audio :
مشخصه‌ي High Definition Audio اينتل مي‌تواند حداکثر 8 کانال صوتي ديجيتال را در رايانه ايجاد کند. به اين ترتيب، تجربه‌ي متفاوتي از صداي ديجيتال خواهيد داشت. هم‌چنين، به کمک اين مشخصه امکان پخش دو صداي متفاوت در دو اتاق مجزا از يک رايانه نيز ارايه شده است.

Gigabit LAN connectivity :
واسط شبکه‌ي گيگابايت توانسته است علاوه بر انتقال اطلاعات تا 1000 مگابايت در ثانيه، سرعت بالاي ارتباط در فضاي شبکه‌ي LAN را نيز ارايه کند. فراهم آوردن نسل جديدي از نحوه‌ي اتصالات در فضايي با باند پهن، ايده‌آل‌ترين شرايط را براي اتصال يکپارچه به شبکه محيا مي‌کند.
RoHS compliant :
RoHS به عنوان يکي از اعضاي انجمن سراسري حفاظت از محيط زيست، ممنوعيت استفاده از مواد شيميايي خطرناک را از طرف اتحاديه‌ي اروپا پذيرفته است.

Smart :
Smart ويژ‌گي جديدي است که در مادربورد‌هاي سري S گيگابايت به چشم مي‌خورد. ابتکار مختص اين شرکت مبتني بر فن‌آوري Smart است که به وجود آورنده نرم‌افزارهايي مانند Download center، @BIOS، Q-Flash، Xpress Install و Boot menu، فن هوشمند يا Smart fan مي‌باشد. با مزيت Smart، بايوس سيستم و مديريت درايورها بسيار ساده شده و ارتباط خوبي با کاربر برقرار مي‌شود.

Safe :
ايمني يکي از خصيصه‌هاي کليدي مادربورد‌هاي سري S گيگابايت به شمار مي‌رود که بر اصولي مانند طراحي سخت‌افزاري استوار است. از نرم‌افزار‌هاي منحصر به‌ فرد سيستم مي‌توان به Xpress Recovery 2، PC Health Monitor، HDD S.M.A.R.T. و C.O.M اشاره کرد که ثبات و قابليت اطمينان سيستم را تضمين مي‌کنند.

موفق و پيروز باشيد

pakan.p
November 20th, 2008, 21:51
با سلام بر دوستان من امروز يه مشكل اينترنتي برام پيش اومده
12 رو قبل از اتمام شارژ اينترنتم حجم دانلودم تمام شده در صورتي كه هر ماه چيزي حدود 300 مگ زيادي ميارم
با شركت كه تماس گرفتم ليست دانلود روچك كردن تمام شدن حجم رو تاييد كردند
جالب اينجاست كه نه اهل دانلود فيلم هستم نه سايت گردي تازه اين ماه هم هيچ كورس يا كتابي رو هم دانلود نكردم
نميدونم آيا متا جديدا اين همه حجم رو رسيو ميكنه؟؟؟؟؟؟ يا مشكل از جاي ديگه هست ليست رسيو رو كه چك كردم حجم هاي نجومي مثل 200 مگ و 300 مگ توش زياد هست در ضمن هيچ كس ديگري از اين اينترنت استفاده نميكنه جالبتر اينكه من ميانيگين حجم متا رو كه گرفتم رسيوش نهايتا 20 مگ ميشه حالا نميدونم چط ور ميشه اين قضيه رو ثابت كرد و آيا اينكه در adsl چيزي به اسم حجم دزدي وجود داره؟؟؟ و چطور ميتونم چكش كنم و چطور ميشه جلوي اين قضيه رو گرفت كه ديگه تكرار نشه
حجم خريداري شده 2 گيگ هست

ممنون

محمد هورزاد
November 21st, 2008, 14:26
عرض تشکر فراوان از دوستان عزیزم
Extacy
szh.1367
که راهنمایی کردند و
تشکر مخصوص از Kambiz_T.A عزیز که با توضیحات کاملشون مبهوت فرمودند !

ضمنا ببخشید که دیر شد آخه تا خریدم و اسمبل و نصب ویندوز و ... شد الان !

ممنون از همتون .

pakan.p
November 23rd, 2008, 10:09
12 رو قبل از اتمام شارژ اينترنتم حجم دانلودم تمام شده در صورتي كه هر ماه چيزي حدود 300 مگ زيادي ميارم
جالب اينجاست كه نه اهل دانلود فيلم هستم نه سايت گردي تازه اين ماه هم هيچ كورس يا كتابي رو هم دانلود نكردم
نميدونم آيا متا جديدا اين همه حجم رو رسيو ميكنه؟؟؟؟؟؟ يا مشكل از جاي ديگه هست ليست رسيو رو كه چك كردم حجم هاي نجومي مثل 200 مگ و 300 مگ توش زياد هست در ضمن هيچ كس ديگري از اين اينترنت استفاده نميكنه جالبتر اينكه من ميانيگين حجم متا رو كه گرفتم رسيوش نهايتا 20 مگ ميشه حالا نميدونم چط ور ميشه اين قضيه رو ثابت كرد و آيا اينكه در adsl چيزي به اسم حجم دزدي وجود داره؟؟؟ و چطور ميتونم چكش كنم و چطور ميشه جلوي اين قضيه رو گرفت كه ديگه تكرار نشه

ممنون
از دوستان كسي راه حلي .توضيحي . راهنمايي نداره ؟

szh.1367
November 23rd, 2008, 14:48

3 تا نرم افزار سراغ داشتم که می توانست مقدار دریافت و ارسال شما در اینترنت را حساب کند و گزارش بدهد

Bandwidth Meter Pro*

DUMeter

BitMeter

چون بنده برام مهم نبوده که چقدر اینترنت استفاده می کنم از این نرم افزارها استفاده نکردم اما شنیدم که کارایی خوبی داره

لینک دانلود ([Only registered and activated users can see links])

shahramfx
November 23rd, 2008, 14:58
من وقتي آخرين نسخه ياهو مسنجر رو نصب مي كنم تنظيمات مانيتور من به هم مي خوره و لرزش زيادي مانيتور داره
لطفا راهنمايي كنيد

محمد هورزاد
November 23rd, 2008, 15:08

ممنون

3 تا نرم افزار سراغ داشتم که می توانست مقدار دریافت و ارسال شما در اینترنت را حساب کند و گزارش بدهد

Bandwidth Meter Pro*

DUMeter

BitMeter

چون بنده برام مهم نبوده که چقدر اینترنت استفاده می کنم از این نرم افزارها استفاده نکردم اما شنیدم که کارایی خوبی داره

من یه مدت با Bandwidth Meter Pro کار میکردم خوب بود . پیشنهادش میکنم .

محمد هورزاد
November 23rd, 2008, 15:11
من وقتي آخرين نسخه ياهو مسنجر رو نصب مي كنم تنظيمات مانيتور من به هم مي خوره و لرزش زيادي مانيتور داره
لطفا راهنمايي كنيد

والا ما هم نصب کردیم همش هنگ میکرد . میگن نسخه آخرش ایراد داره . میگن همون 8.1 از همه بهتره .

shahramfx
November 23rd, 2008, 15:16
والا ما هم نصب کردیم همش هنگ میکرد . میگن نسخه آخرش ایراد داره . میگن همون 8.1 از همه بهتره .
با تشكر از شما لينك دانلود نسخه 8.1 ياهو مسنجر رو هر كي داره بزاره:blush:
ممنون

محمد طالبی
November 25th, 2008, 13:15
سلام

بنده دنبال نرم افزاری هستم که با کارکرد اسان و حجم کم بتوانم از متا تریدر فیلم بگیرم اگر کسی لینک یا ادرسی داره لطفا اینجا قرار دهد ممنون

یک سوال : بنده فعلا از دیال اپ استفاده میکنم یه مشکل دارم هروقت وصل میشوم و بعد ازمدتی کسی به تلفن زنگ بزند کامپیوتر قاطی میکنه و یکی از فایل ها win32 خراب میشود و مجبورم دوباره از بک اپ ویندوز استفاده کنم میخوام بدونم امکانی هست که هروقت کسی زنگ زد اتومات اینترنت قطع شود و این مشکل بوجود نیاید ؟

Extacy
November 25th, 2008, 13:52
سلام

بنده دنبال نرم افزاری هستم که با کارکرد اسان و حجم کم بتوانم از متا تریدر فیلم بگیرم اگر کسی لینک یا ادرسی داره لطفا اینجا قرار دهد ممنون

یک سوال : بنده فعلا از دیال اپ استفاده میکنم یه مشکل دارم هروقت وصل میشوم و بعد ازمدتی کسی به تلفن زنگ بزند کامپیوتر قاطی میکنه و یکی از فایل ها win32 خراب میشود و مجبورم دوباره از بک اپ ویندوز استفاده کنم میخوام بدونم امکانی هست که هروقت کسی زنگ زد اتومات اینترنت قطع شود و این مشکل بوجود نیاید ؟

سلام آقا محمد.

در مورد سوال دوم اگر بخواهید زمانیکه به اینترنت وصل هستید کسی تماس بگیره از اینترنت اتوماتیک قطع بشید ....

باید سرویس " انتظار مکالمه " رو روی خط تلفن خودتون فعال کنید , که باید این شماره رو بگیرید : #43* (ستاره 43 شارپ)
با این سرویس و سرویسهای دیگه مخابرات ماهیانه 6% به عنوان عوارض و مالیات به قبض تلفن شما اضافه میشه که البته مبلغش نا چیز میشه.

همچنین اگر در حالت عادی هم در حال صحبت باشید اگر کسی به شماره شما تماس بگیره تلفن (بیپ بیپ :blink:) میکنه !!!!!!

راستی این سرویس تو یزد با شماره ای که در بالا گفتم فعال میشه و شاید در تهران شماره دیگری برای فعال شدن این سرویس باشه.

"روابط عمومی شرکت مخابرات" :whoow: :blink::blink:

ارادتمند - مهدی.
موفق باشید.

محمد طالبی
November 25th, 2008, 14:16
سلام مهدی جان رییس کل مخابرات ایران :whoow:

اقا الان این سرویس رو فعال کردم کامپیوتر هنگ نکرد ولی اینترنت قطع نشد پشت خط میزد ( با موبایل زنگ زدیم ) از طریق نرم افزاری امکانی هست که اینترنت قطع شود؟ تشکر از شما :happy:

پ.ن: اقا این سوال اول (نرم افزار فیلم گرفتن) کسی هست جواب بده ؟ ممنون

szh.1367
November 25th, 2008, 14:58

اقا الان این سرویس رو فعال کردم کامپیوتر هنگ نکرد ولی اینترنت قطع نشد پشت خط میزد ( با موبایل زنگ زدیم ) از طریق نرم افزاری امکانی هست که اینترنت قطع شود؟ تشکر از شما :happy:

نرم افزار هایی برای فیلم برداری از صفحه مانیتور وجود داره اما چنتا مشکل دارند

اگر شما بخواهید فیلم با کیفیت بالا بگیرید حجم فیلم بسیار زیاد می شود

اگر بخواهید فیلم با کیفیت پایین بگیرید حجم فیلم کم می شود اما تصویر خوبی ارائه نمی دهد

من نرم افزار هایی زیر را دیدم اما باهاشون کار نکردم

Hypercam

Super Screen Recorder

SnagIt

xeroF
November 25th, 2008, 14:59
جناب طالبي سلام :)
من قبلا در همين تاپيك در پاسخ به سوال مشابه يكي از دوستان نرم افزار camtasia‌ رو معرفي كردم و هنوز هم فكر مي كنم بهترينه.
حجمش كم نيست ولي ارزشش زياده. معمولا در سي دي هاي مولتي مديا هست. نسخه بالاترش هم آمده. اگر نتوانستيد تهيه كنيد از طريق پيام خصوصي آدرس بديد براتون پست كنم. نرم افزارهاي ديگه هم هست كه بعضا كم حجم تر هستند ولي به نظرم يك كار اساسي انجام بديد و روي همين نرم افزار متمركز بشويد.
كاركردش هم سخت نيست ولي اگر سوالي بود در خدمتتون هستم.
مخلصيم

esmerdis
November 25th, 2008, 15:00
سلام

سلام و عرض ادب :
خدمت شما
Portable EZ Screen Recorder 4.07 | 1.1 Mb

Download ([Only registered and activated users can see links])
و يا
Mirror ([Only registered and activated users can see links])

چنانچه نرم افزار حرفه اي تري مدنظر بود بفرماييد تا لينک بدهم.

ارادتمند:
اسمرديس

محمد طالبی
November 25th, 2008, 15:35
از همه شما تشکر میکنم ایول تو 3 دقیقه 3 تا پست .

امتحان میکنم ببینم کدام بهتر است
برای اموزش میخواستم ممنون

Firouz MT
November 25th, 2008, 16:40
جناب طالبي سلام :)
من قبلا در همين تاپيك در پاسخ به سوال مشابه يكي از دوستان نرم افزار camtasia‌ رو معرفي كردم و هنوز هم فكر مي كنم بهترينه.
حجمش كم نيست ولي ارزشش زياده. معمولا در سي دي هاي مولتي مديا هست. نسخه بالاترش هم آمده. اگر نتوانستيد تهيه كنيد از طريق پيام خصوصي آدرس بديد براتون پست كنم. نرم افزارهاي ديگه هم هست كه بعضا كم حجم تر هستند ولي به نظرم يك كار اساسي انجام بديد و روي همين نرم افزار متمركز بشويد.
كاركردش هم سخت نيست ولي اگر سوالي بود در خدمتتون هستم.
مخلصيم

بنده نیز کمتسیا رو پیشنهاد می کنم چرا که میتونید از هر قسمتی از اسکرین مونیتور که انتخاب می کنید فیلم بگیرید صدا گذاری کنید و از هر لحظه ای که دوست داشتید فیلم بگیرید و با کلید F9 پاوز و یا رکورد را ادامه دهید

mizan
November 25th, 2008, 18:48
سلام خدمت همگی دوستان
تا حالا شده از سرعت پایین اینترنت و دانلود ناراضی باشید ؟ مسلما جواب اکثر کاربرایی که از Dial Up استفاده میکنند "بله" هست.این توضیحات در مورد ویندوز XP هستند و بر روی سیستم عامل ایکس پی تست شده اند.
استارت منو را کلیک کنید بعد کنترل پنل را باز کنید در پنجره کنترل پنل روی ایکون Phone and Modem Options کلیک کنید تا پنجره مربوطه باز شود در این پنجره به سربرگ Modems رفته و مودم خود را انتخاب کنید دقت کنید که اگر در این پنجره چند گزینه دارید و نوع مودم خود را هم نمیدونید ببینید کدام گزینه با Com3 معرفی شده همان گزینه را انتخاب کنید بعد کلید Properties را بزنید تا پنجره مربوط به مودمتان باز شود در این پنجره به سربرگ Advanced بروید و در کادر Extra initialization commands عبارت AT&FX را با حروف بزرگ تایپ کنید سپس پنجره های باز شده را ok کنید . تا اینجا مربوط به سرعت اینترنت بود ادامه مطلب مربوط میشه به سرعت دانلود . برای بالا بردن سرعت دانلود ابتدا استارت منو را باز کرده سپس بر روی کنترل پنل کلیک کنید تا پنجره کنترل پنل باز شود در این پنجره بر روی ایکون Display کلیک کنید تا پنجره Display Properties باز شود سپس در این پنجره به سربرگ Desktop رفته و کلید Customize Desktop را بزنید تا پنجره Desktop Items باز شود در این پنجره به سربرگ Web رفته و کلید Properties را بزنید تا پنجره My Current Home Page Properties باز شود در این پنجره به سربرگ Download بروید و گزینه Limit hard-disk usage for this page to را فعال کرده و مقدار عددی آن را از 500 به 5000 تغییر دهید . حالا به اینترنت وصل شوید و سرعت اینترنت خود را امتحان کنید.
امتحانش کنید برای من که جواب داد

Extacy
November 25th, 2008, 20:02

سلام آقا.

اینو یادم رفت بگم که مودم دایل آپی که دارید باید امکان "انتظار مکالمه" رو داشته باشد. فکر کنم اسم خارجیش یه چیزی تو این مایه ها بود Caller Waiting

بیشتر مودمهای دایل آپ این امکان رو دارند , شاید مودمی که دارید این امکان رو نداره .

متاسفانه راه نرم افزاری هم اگر داشته باشه من اطلاعی ندارم.

---------------------

در مورد نرم افزاری هم که میخواهید من هم با جناب xeroF موافقم و به نظرم بهترین نرم افزار برای فیلم از صفحه نمایش همین نرم افزار Camtasia هست.

ارادتمند - مهدی.
موفق باشید.

mizan
November 25th, 2008, 22:00
سلام

سلام اقای طالبی
به غیر از راهی که دوستمون جنابExtacy فرمودند{که روی سیستم من هر وقت خودش میخواد عمل میکنه}یه راه دیگه هم تو یکی از ویژه نامه های کیلیک روزنامه جام جم پیشنهاد شده بود که من تستش نکردم ولی براتون مینویسمش،البته مودم باید HCF باشد:
control panel-fhon and modem option-modem-properties-advensed
در جای خالی قسمتExtra settings عبارت PCW=1+ تایپ و دو پنجره موجود ok کنید.
بعد از اعمال تغییرات باید هر وقت کسی باهاتون تماس میگیره اینترنتتون قطع و تلفنتون زنگ بخوره.
چون از دایال اپ استفاده میکنید یه نگاهی هم به پست 2097 بندازید.

traderman123
November 27th, 2008, 05:24
salam
az doostan kasi dictionary english to english (tarjihan oxford) baraye gooshiye Samsung U600 nadare?
lotfan harkasi dasht lotf kone Up kone va tarigheye nasbesh ro ham bege
mamnoon

m.zamani
November 27th, 2008, 07:54
من یک دستگاه لپ تاپ dell vostro 1500(ویندوز ویستااست) دارم . سیگنالهای اینترنت وایرلس را شناسایی میکند ولی نمی تواند وصل شود و ارور میدهد، حدس میزنم از درایور باشد. لطفا راهنمایی کنید.

محمد اقا
November 27th, 2008, 11:14
من یک دستگاه لپ تاپ dell vostro 1500(ویندوز ویستااست) دارم . سیگنالهای اینترنت وایرلس را شناسایی میکند ولی نمی تواند وصل شود و ارور میدهد، حدس میزنم از درایور باشد. لطفا راهنمایی کنید.

فکر کنم منظورتون اینه که با مودم وایرلس لپ تاپ میخاین از اینترنت وایرلس استفاده کنین ؟

لپ تاپ منم مودم وایرلس داره ووقتی به داتک زنگ زدم بابت اینکه من فقط یه خط وایرلس میخام وخودم مودم دارم جواب دادند مودمهای لپ تاپ در ایران عمل نمیکنن و شما باید از مودمهای ما استفاده کنین .

امیدوارم سوالتون رو صحیح متوجه شده باشم .

szh.1367
November 27th, 2008, 19:21

سلام

اگر شما اینترنتی از شرکتی گرفته باشید اونها به شما ای پی و دی ان سی می دهند سپس به از طریق یوزر و پسوردی که در اختیار دارید می توانید به اینترنت کانکت شوید و استفاده کنید

اگر در این میان شما نتوانید به شبکه متصل شوید ممکن است اکانت شما از طریق مدیر شبکه فعال نشده باشد یا شما طریقه ساخت کانکشن را اشتباه انجام می دهید

یک حالت دیگه هم هست که فرستنده ازاد باشد که نیازی به یوزر و پسورد نیست و این عمل به صورت خودکار انجام می شود

اگر لطف کنید از ارور کامپیوتر عکسی بگیرید شاید بتوان بیشتر کمک کرد

محمد هورزاد
November 29th, 2008, 02:12
سلام
من میخوام شوهای توی هاردمو که پسوندشون اکثرن dat یا mpg هست رو روی dvd رایت کنم که با دستگاه dvd خانگی اجرا بشه .
البته دستگاه من dvd فشرده یا دایویکس رو هم میخونه .
لطفا بگید چه جوری باید اینارو کانورت کنم .
فرمت این dvd خانگی چیه ؟
با نرو جدید هم میشه تبدیل کرد یا نرم افزار خاصی واسه تبدیل میخواد ؟
اگه آره چه نرم افزاری خوبه ؟
اگه با نرو میشه از کدوم قسمت ؟ چه جوری ؟

ممنون که راهنمایی میکنید .

trendfinder
November 30th, 2008, 22:44
سلام
من میخوام شوهای توی هاردمو که پسوندشون اکثرن dat یا mpg هست رو روی dvd رایت کنم که با دستگاه dvd خانگی اجرا بشه .
البته دستگاه من dvd فشرده یا دایویکس رو هم میخونه .
لطفا بگید چه جوری باید اینارو کانورت کنم .
فرمت این dvd خانگی چیه ؟
با نرو جدید هم میشه تبدیل کرد یا نرم افزار خاصی واسه تبدیل میخواد ؟
اگه آره چه نرم افزاری خوبه ؟
اگه با نرو میشه از کدوم قسمت ؟ چه جوری ؟

ممنون که راهنمایی میکنید .

با Nero هم میتونید اینکار رو بکنید.
Nero Vision

میتونید منو هم برای دی وی دی هم کنید.
کار کردن با اون هم خیلی ساده ست.

محمد اقا
December 1st, 2008, 06:09
سلام

سایت جاوا برای ایرانیها بسته است؟ من هر کاری میکنم نمیتونم داونلود داشته باشم .

ممنون از راهنماییتون.

Sohrab_K
December 3rd, 2008, 18:54
سلام

من یه مشکل با اکانت وبمانی خودم دارم . ممنون میشم راهنماییم کنید .

موقع لاگین ، بعد از وارد کردن هر دو پسورد اصلی و key و بعد از ایکه پنجره محیط کار برنامه باز شد ، وقتی میخواد به سرور وصل شه این پیغام رو میده و بعد از اوکی کردن از برنامه خارج میشه .

مواردی که خودم به ذهنم رسیده :
برنامه ام آخرین ورژن هست .
یوزر پسوردم درسته ، چون ایرادی موقع لاگین نمیگیره
کی فایلم درسته ، چون به اسم شماره خود اکانت ذخیره کردمش .

تنها مساله ای که خودم حدس میزنم ، قدیمی بودنه کلیدم هست که مربوط به خیل وقته قبل هست . احتمالا ورژن 2 برنامه که الان برنامه ورژن 3 شده .. ولی وقتی از قسمت Intialize the program هم میرم ، فرقی نمیکنه و همون مشکل پیش میاد . نمیدونم چطوری باید کی فایل رو آپدیت کنم .( حدس میزنم مشکل همین باشه . چون خودش هم تو اون پنجره یکی از مشکلات احتمالی رو همین نکته ذکر کرده )

از دوستان اگر راهی برای آپدیت کردن کی فایل سراغ دارند ؛ یا میدونند کلا مشکل چیه ، لطفا راهنمایی کنند .

سپاسگذارم

محمد هورزاد
December 3rd, 2008, 19:16
سلام

من یه مشکل با اکانت وبمانی خودم دارم . ممنون میشم راهنماییم کنید .

موقع لاگین ، بعد از وارد کردن هر دو پسورد اصلی و key و بعد از ایکه پنجره محیط کار برنامه باز شد ، وقتی میخواد به سرور وصل شه این پیغام رو میده و بعد از اوکی کردن از برنامه خارج میشه .

مواردی که خودم به ذهنم رسیده :
برنامه ام آخرین ورژن هست .
یوزر پسوردم درسته ، چون ایرادی موقع لاگین نمیگیره
کی فایلم درسته ، چون به اسم شماره خود اکانت ذخیره کردمش .

تنها مساله ای که خودم حدس میزنم ، قدیمی بودنه کلیدم هست که مربوط به خیل وقته قبل هست . احتمالا ورژن 2 برنامه که الان برنامه ورژن 3 شده .. ولی وقتی از قسمت Intialize the program هم میرم ، فرقی نمیکنه و همون مشکل پیش میاد . نمیدونم چطوری باید کی فایل رو آپدیت کنم .( حدس میزنم مشکل همین باشه . چون خودش هم تو اون پنجره یکی از مشکلات احتمالی رو همین نکته ذکر کرده )

از دوستان اگر راهی برای آپدیت کردن کی فایل سراغ دارند ؛ یا میدونند کلا مشکل چیه ، لطفا راهنمایی کنند .

سپاسگذارم

چرا با پشتیبانی در ایران تماس نمیگیری ؟
هم چت آنلاین دارن هم تلفنی .
من که هر وقت زنگ میزنم یا چت میکنم خوب جواب میدن .

الان شمارش دم دست نیست . از داخل سایت بردار . [Only registered and activated users can see links]

mercury
December 3rd, 2008, 19:17
سلام به بر و بچ سرمایه
من می خوام یه شبکه درست کنم بین پی سی و لپ تاپم تا با هر دو بتونم از ای دی اس ال استفاده کنم ؛
در ضمن مودم من از نوع ASUS AM602 هستش.
و یه خروجی USB داره و یه خروجی واسه LAN ؛
یعنی کارت شبکه نمی خواد.اگه از دوستان کسی بتونه تنظیمات رو دقیق بگه ممنون میشم.

محمد طالبی
December 4th, 2008, 13:13
سلام

دوستان کسی با این برنامه کار کرده است ؟ و از نحوه کار با ان اطلاع دارد؟
Express Talk

ارتباط تلفنی از طریق کامپیوتر هست کلا کسی برنامه ای سراغ داره این مورد امکان پذیر باشد

clyde_barrow
December 4th, 2008, 14:30
سلام به بر و بچ سرمایه
من می خوام یه شبکه درست کنم بین پی سی و لپ تاپم تا با هر دو بتونم از ای دی اس ال استفاده کنم ؛
با سلام
برای اینکار باید مشخص کنید کدوم کامپیوترتون می خواد سرور بشه کدوم کلاینت
فرض کنیم پی سی سرور باشه و لپ تاپ کلاینت
ابتدا توسط کابل شبکه از کارت شبکه لپ تاپتون به ورودی lan مودم وصل میشید...سپس توسط کابل usb از پشت مودمتون به پورت usb پی سی اتصال برقرار میکنید.....بعدش هم به اینترنت وصل میشید

بهمین سادگی بهمین خوشمزگی

با احترام

کلاید

mercury
December 4th, 2008, 16:58
با سلام
برای اینکار باید مشخص کنید کدوم کامپیوترتون می خواد سرور بشه کدوم کلاینت
فرض کنیم پی سی سرور باشه و لپ تاپ کلاینت
ابتدا توسط کابل شبکه از کارت شبکه لپ تاپتون به ورودی lan مودم وصل میشید...سپس توسط کابل usb از پشت مودمتون به پورت usb پی سی اتصال برقرار میکنید.....بعدش هم به اینترنت وصل میشید

بهمین سادگی بهمین خوشمزگی

با احترام

کلاید

با سلام خدمت جناب کلاید و همچنین تشکر بابت جوابتون
این نوع مودم احتیاجی به کارت شبکه نداره ؛ من هم اون اتصالات رو می دونم فقط نحوه تنظیمات شامل دادن آی پی و غیره برام مشکل ایجاد کرده.
در ضمن من می خوام که پی سی سرور و لپ تاپ کلاینت باشه.
باز هم پیشاپیش از جواب دادنتون تشکر می کنم.

Extacy
December 4th, 2008, 17:26
سلام به بر و بچ سرمایه

سلام

من خودم همچین چیزی را استفاده میکنم .

شما پورت USB را به کامپیوتر خودت وصل میکنی و پورت Lan رو هم به Laptop .

بعد یه کانشکن برای اینترنت درست میکنی و میری تو قسمت Network Connection روی اون کانکشن خودت راست کلیک میکنی و گزینه اخر یعنی Properteisمیری تو سربرگ Advanced و بعد گزینه ها مربوط به Sharing رو تیک میزنی یعنی AllowOther Network .....
.

به همین راحتی هر دو کامپیوتر شما به اینترنت وصل میشه . البته اگه مشکل داشت بگید تا بگم که ای پی ها چطوری وارد کنید .

Sohrab_K
December 9th, 2008, 13:43
سلام دوستان

من قدیم از آنتی ویروس نورتون استفاده میکردم . ولی چون خیلی سنگین بود ، رفتم سروقت کسپر .

حدود 3 سالی هست که باهاش کار میکنم و راضی بودم . اما این اواخر این بلک لیستش معضلی شده برام !

دوستان آنتی ویروسی که بشه آپدیت کرد ، مطمئن باشه و خیلی هم سنگین نباشه ، چی پیشنهاد میدن ؟

ممنون

Ali_Nouri
December 9th, 2008, 14:27
من یه مدتی حدود 3 سال از Macafee میکردم و راضی بودم بعد که ازش خسته شدم سوییچ کردم رو NOD32 تستش ضرر نداره.

موفق و شاد باشی

szh.1367
December 9th, 2008, 14:29
سلام دوستان

من قدیم از آنتی ویروس نورتون استفاده میکردم . ولی چون خیلی سنگین بود ، رفتم سروقت کسپر .

حدود 3 سالی هست که باهاش کار میکنم و راضی بودم . اما این اواخر این بلک لیستش معضلی شده برام !

دوستان آنتی ویروسی که بشه آپدیت کرد ، مطمئن باشه و خیلی هم سنگین نباشه ، چی پیشنهاد میدن ؟

ممنون

سلام

می توانید از nod 32 و یا BitDefender استفاده کنید

Sohrab_K
December 9th, 2008, 15:56
ضمن تشکر از پاسخ دوستان

ممکنه لینک دانلود آخرین نسخه همراه با ک*ر*ک*ش رو برام بزارید ؟

Leprechaun
December 9th, 2008, 16:25
ضمن تشکر از پاسخ دوستان
ممکنه لینک دانلود آخرین نسخه همراه با ک*ر*ک*ش رو برام بزارید ؟

آخرين ورژن خدمت شما، البته خودم استفاده نكردم .

NOD32 AntiVirus 3.0.66 ([Only registered and activated users can see links])

BitDefender 10 Free Edition ([Only registered and activated users can see links])

forex-man
December 10th, 2008, 12:18
درود

من نسخه اصل کسپراسکی اینترنت سکوریتی ورژن 7 را گرفته بودم . روی 3 تا دسنگاه نصب می شد . روی یکی از دستگاهها تاریخ کامپیوتر روی چند ماه قبل تنظیم شده بود و من آنتی ویروس را روش نصب کردم . بعد از نصب آمدم تاریخ را درست کنم که ناگهان آنتی ویروس نوشت رجیستر برنامه دیگه اعتبار نداره !!! هر کاری هم می کنم دیگه قبول نمی کنه !!! واقعا رجیستر مسخره ای داره . به نظرشما چکار کنم دوباره درست بشه ؟
ممنون

اگه ک # ر #ک خوب و معتبری براش سراغ دارید ممنون می شوم لینک بدهید . یه برنامه اصل داشتیم اونم این طوری از آب درآمد !!!

درود

محمد هورزاد
December 10th, 2008, 12:55
آخرين ورژن خدمت شما، البته خودم استفاده نكردم .

NOD32 AntiVirus 3.0.66 ([Only registered and activated users can see links])

BitDefender 10 Free Edition ([Only registered and activated users can see links])

جناب Leprechaun عزیز

تشکر ویژه به خاطر اینکه لینک این دو آنتی ویروس را گذاشتید .

واقعا ممنون .

فقط یه سوال :

من مدتی از BitDefender استفاده میکردم . بعد مدت زیادی هم از nod 32

اما تخصص خاصی روی آنتی ویروس ندارم .

میخواستم بپرسم شما در نهایت کدام را پیشنهاد میکنید ؟

(با درنظر گرفتن همه معایب و مزایا )

ممنون .

ضمنا با توجه به اینکه آنتی ویروس برای همه لازم و مهم است ، بقیه دوستان هم لطفا در این مورد نظرشون رو اعلام کنند .

باز هم ممنون .

Leprechaun
December 10th, 2008, 13:58
جناب Leprechaun عزیز

تشکر ویژه به خاطر اینکه لینک این دو آنتی ویروس را گذاشتید .
واقعا ممنون .
فقط یه سوال :
من مدتی از BitDefender استفاده میکردم . بعد مدت زیادی هم از nod 32
اما تخصص خاصی روی آنتی ویروس ندارم .
میخواستم بپرسم شما در نهایت کدام را پیشنهاد میکنید ؟
(با درنظر گرفتن همه معایب و مزایا )
ممنون .
ضمنا با توجه به اینکه آنتی ویروس برای همه لازم و مهم است ، بقیه دوستان هم لطفا در این مورد نظرشون رو اعلام کنند .
باز هم ممنون .

با سلام :

من بر حسب تجربه از nod32 استفاده مي كنم و ازش راضي هستم، اما در كنارش يه فايروال هم لازم ميدونم كه فكر مي كنم zonealarm گزينه مناسبي باشه براتون كه اون رو هم مي تونيد از همون سايت بگيريد.

ZoneAlarm Free 8.0.020.0 ([Only registered and activated users can see links])

پيروز باشيد

szh.1367
December 10th, 2008, 15:22
سلام

بنده تجربه شخصی خودم رو عرض می کنم و هیچ دلیل علمی برای اون ندارم

برخی از انتی ویروس ها نمی توانند بعضی ویروس ها را تشخیص دهند به عنوان مثال نود 32 قادر نیست ویروس کزم غیض (املاء این ویروس را دقیق بلد نیستم پس گیر ندین:laugh: ) را تشخیص دهند اما همین ویروس به وسیله BitDefender قابل تشخیص و حذف می باشد

خوب حالا یعنی چی

یعنی اینکه بعد از مدتی انتی ویروس روی کامپیوتر خودتون را تغییر دهید تا بیشتر در امان باشید من تقریبا هر 1 ماه یک انتی ویروس عوض می کنم بیشتر هم از نود و BitDefender استفاده می کنم

چنتا نکنه هم عرض کنم

در بعضی از سایت ها در موقع ثبت نام از شما انتی ویروس نصب شده روی کامپیوتر را سوال می کند به هیچ عنوان به این سوال پاسخ ندهید زیرا کسانی که می خواهند کامپیوتر شما را الوده کنند با دانستن انتی ویروس نصب شده به راحتی این کار را انجام می دهند

و نکته دیگه این که هیچ زمان 2 انتی ویروس را با هم روی یک کامپیوتر نصب نکند انتی ویروس دوم مثل زن دوم عمل می کند دار و ندارتون را به اتش می کشد :laugh:

forex-man
December 10th, 2008, 15:50
درود

من نسخه اصل کسپراسکی اینترنت سکوریتی ورژن 7 را گرفته بودم . روی 3 تا دسنگاه نصب می شد . روی یکی از دستگاهها تاریخ کامپیوتر روی چند ماه قبل تنظیم شده بود و من آنتی ویروس را روش نصب کردم . بعد از نصب آمدم تاریخ را درست کنم که ناگهان آنتی ویروس نوشت رجیستر برنامه دیگه اعتبار نداره !!! هر کاری هم می کنم دیگه قبول نمی کنه !!! واقعا رجیستر مسخره ای داره . به نظرشما چکار کنم دوباره درست بشه ؟
ممنون

اگه ک # ر #ک خوب و معتبری براش سراغ دارید ممنون می شوم لینک بدهید . یه برنامه اصل داشتیم اونم این طوری از آب درآمد !!!

درود

javadsmo
December 17th, 2008, 10:42
سلام دوستان

یه سوال داشتم.
اونم اینه که چجوری میشه از اینترنت کامپیوتر مثلا دایل اپ در موبایل(سونی اریکسون) استفاده کرد البته با استفاده از کابل usb
مرسی.

m.zamani
December 17th, 2008, 18:42

اینجا ([Only registered and activated users can see links])می تواند مفید باشد.

ario
December 17th, 2008, 21:03
سلام

و نکته دیگه این که هیچ زمان 2 انتی ویروس را با هم روی یک کامپیوتر نصب نکند انتی ویروس دوم مثل زن دوم عمل می کند دار و ندارتون را به اتش می کشد :laugh:

برای من که مشکلی ایجاد نمیکند :huh:

szh.1367
December 17th, 2008, 21:19
برای من که مشکلی ایجاد نمیکند :huh:

به احتمال زیاد شما یک انتی ویروس و یک فایروال یا انتی اسپم نصب کرده اید

می توانید امتحان کنید و 2 انتی ویروس رو باهم نصب کنید اون موقع این شکلی می شوید :cry:

Ahmad-Ali
December 18th, 2008, 00:01
سلام به همه دوستان عزیزم.:)
بالاخره دنیا زیر و بم دارد.:(
لپ تاپ من در تاریخ 22 اکتبر به سرقت رفت.(یعنی دار و ندار من،البته از نوع اطلاعاتی!):cry:
میخواستم ببینم آیا راهی هست که یک سخت افزار رو مثلا با IP شناسایی کرد؟

اگر دوستانم راهنماییم کنند شاید زمانی بتوانم لپ تاپم رو پیدا کنم.

ارادتمندتان احمد.

behrouz-fx
December 19th, 2008, 01:03
سلام
دوستان کسی نرم افزار ریکاوری درست درمون سراغ داره؟
سپاسگزارم.

BLACK_NINJA
December 19th, 2008, 01:27
سلام به همه دوستان عزیزم.:)
بالاخره دنیا زیر و بم دارد.:(
لپ تاپ من در تاریخ 22 اکتبر به سرقت رفت.(یعنی دار و ندار من،البته از نوع اطلاعاتی!):cry:
میخواستم ببینم آیا راهی هست که یک سخت افزار رو مثلا با IP شناسایی کرد؟

اگر دوستانم راهنماییم کنند شاید زمانی بتوانم لپ تاپم رو پیدا کنم.

ارادتمندتان احمد.
به نام خدا
سلام دوست من
امیدت به خدا باشه اول
دوست من چند سال پیش هم خونه ما را دزد زد. دزد ها لب تاپ یک بنده خدای دیگری را دزدیده بودند . و وقتی دزدها با آن لب تاپ به اینترنت وصل شده بودند پلیس جای آنها را شناسایی کرده و آنها را دستگیر کرد.
انشاالله پیدا میشه

Leprechaun
December 19th, 2008, 03:00
سلام
سپاسگزارم.

عرض ادب بهروز خان:
اي خدا باعث و بانيش رو كچل كنه كه شيفت و دليت رو كنار هم گذاشت. بدجوري وسوسه انگزيزه.:cry:
البته اميدوارم كه مساله مهمي براتون پيش نيامده باشه. اميدوارم اين يكي بتونه كمكتون كنه. ميشه گفت كه كارش از بقيه بهتره، البته به فرمت فايل هاتون هم بستگي داره.

Power Data Recovery 4.1.1 ([Only registered and activated users can see links])

پيروز باشيد

Pip_Noob
December 19th, 2008, 03:28
سلام
سپاسگزارم.
با سلام
نرم افزار زیر امیدوارم کار شما رو راه بیندازه.

Data Recovery Wizard Professional 4.3.6 | 5.81 MB

EASEUS Data Recovery Wizard Professional is the professional level, most cost-effective and ease-to-use software available for data recovery. It is unmatched in its ability to recover almost total logic data loss situations - covering servers, desktops or laptops for many media, Windows Operating Systems and file types.

[Only registered and activated users can see links] tail.rar
موفق باشید.
پ.ن : پست بالا را ندیدم.

Ahmad-Ali
December 21st, 2008, 16:31
به نام خدا

سلام دوست من
امیدت به خدا باشه اول
دوست من چند سال پیش هم خونه ما را دزد زد. دزد ها لب تاپ یک بنده خدای دیگری را دزدیده بودند . و وقتی دزدها با آن لب تاپ به اینترنت وصل شده بودند پلیس جای آنها را شناسایی کرده و آنها را دستگیر کرد.
انشاالله پیدا میشه
با سلام و سپاس فراوان از پاسختان.:)
ببخشید که دیر مینویسم.متاسفانه دسترسی من به اینترنت کوپنی شده است.:blink:
آیا راهی برای ردیابی میشناسید؟
ارادتمند شما احمد

Hamed2420
December 21st, 2008, 16:41
سلام

دوستان بهترين نرم افزار Registry Cleaner چي هست؟

Tune Up رو كسي استفاده كرده؟

ممنون

mki1477
December 22nd, 2008, 00:44
یک لپ تاپ و پی دی ای برای فارکسی ها به من پیشنهاد بدین !!
تنها چیزی که برام مهم هست عمر باتری اون هست
لطفا مدل پیشنهادی خودتون رو هم بگین که چرا پیشنهاد میدین

حداکثر قیمت هر دو با هم 2 میلیون تومان :)

AbarEnsan
December 22nd, 2008, 01:05
سلام

دوستان بهترين نرم افزار Registry Cleaner چي هست؟

Tune Up رو كسي استفاده كرده؟

ممنون

از نظر من Tune Up يكي از بهترين نرم افزارهاي اپتيمايزر هستش كه در دسترسه. تقريبا هر كاري كه براي ماندگاري ويندوز باشه رو به راحتي انجام ميده . اگر در كنار ويندوزتان از اين نرم افزار استفاده كنيد به ندرت با مشكلات ويندوز مواجه خواهيد شد.

arman_fxkar
December 22nd, 2008, 01:06
با سلام

كسي از دوستان راجع به جديد ترين روش قانوني كردن ويندوز اگه چيزي ميدونه لطف كند و بيان نمايد .
چونكه روشهاي قديمي ديگه جواب نميده
با تشكر

Kambiz_T.A
December 22nd, 2008, 01:32
با سلام

كسي از دوستان راجع به جديد ترين روش قانوني كردن ويندوز اگه چيزي ميدونه لطف كند و بيان نمايد .
چونكه روشهاي قديمي ديگه جواب نميده
با تشكر

با سلام

از اين سريال استفاده كنيد

jbc46q42fdpggmckp38y6mqd8

موفق و پيروز باشيد

arman_fxkar
December 22nd, 2008, 02:55
با سلام

از اين سريال استفاده كنيد

jbc46q42fdpggmckp38y6mqd8

موفق و پيروز باشيد

با تشكر از شما دوست عزيز و گرامي

Hamed2420
December 24th, 2008, 10:01
سلام

دوستان كامپيوتري لطفاً در مورد هارد هاي SEAGATE يك مشاوره به بنده بديد.

اين هارد رو پيشنهاد ميديد؟ اولويت با اين مارك هست يا MAXTOR ؟

البته مثل اينكه سيگيت، مكستور رو خريده ...

ممنون

Kambiz_T.A
December 24th, 2008, 12:17
سلام

ممنون

با سلام

Seagate SCSI-73GB 80 Pin

مشخصات فني:

• سري هارد ديسك : Cheetah 10K.6 73.4 GB
• نوع حافظه : Hard drive - internal - SCSI
• سايز هارد ديسك : 25.4*101.6*146.05 ميليمتر
• وزن : 731 گرم
• ظرفيت حافظه : 73.4 گيگابايت
• نوع اتصال : SCSI
• ميانگين زمان تاخير : 2.99 ميلي ثانيه
• سرعت هد : 10000 rpm
• ظرفيت بافر : 8 مگابايت
• زمان خواندن تصادفي : 4.7 ميلي ثانيه
• زمان نوشتن تصادفي : 5.3 ميلي ثانيه

ساير قابليبت ها:

• Broad range of capacities—from 36 GB to 147 GB
• Lower ownership cost
• Super-fast data transfer rates
• Great value

قيمت: 173000 تومان
//////////////////////////////////////

Seagate SCSI-73GB 68 Pin

مشخصات فني:

• سري هارد ديسك : Cheetah® 10K.7 Ultra320 SCSI 73-GB Hard Drive
• وزن : 726 گرم
• نوع اتصال : Ultra320 SCSI
• سرعت انتقال اطلاعات : 80 Mbytes/sec.
• ميانگين زمان تاخير : 3.0 ميلي ثانيه
• زمان خواندن تصادفي : 4.9 ميلي ثانيه
• زمان نوشتن تصادفي : 5.4 ميلي ثانيه

ساير قابليبت ها:

• Lower ownership cost
• Great value

Seagate SATAII-500GB 32MB Buffer

مشخصات فني:

• سري هارد ديسك : Barracuda 7200.11 SATA 3Gb/s 500-GB Hard Drive
• نوع حافظه : Hard drive - internal
• سايز هارد ديسك : 26.11*101.6*146.99 ميليمتر
• وزن : 0.54 كيلو گرم
• ظرفيت حافظه : 500 گيگابايت
• نوع اتصال : SATA 3Gb/s NCQ
• سرعت انتقال اطلاعات : 300 MBps
• ميانگين زمان جستجو : 105 MBps
• سرعت هد : 7200 rpm
• ظرفيت بافر : 32 مگابايت

ساير قابليبت ها:

• 16-MB cache
• Ultra320 SCSI 68-pin interface
• Perpendicular recording technology for maximum capacity
• Up to 125-MB/s sustained transfer rate
• 30 percent more IOPS than 10K 3.5-inch drives
• Reduced RAID rebuild times
• Highest reliability rating in the industry
• Lower total cost of ownership (TCO)

//////////////////////////////////////////////////////////////

Seagate SATAII-500GB 16MB Buffer

مشخصات فني:

• سري هارد ديسك : Barracuda 7200.10 SATA 3.0Gb/s 500-GB Hard Drive
• سايز هارد ديسك : 26.1*101.6*146.99 ميليمتر
• وزن : 720 كيلو گرم
• نوع اتصال :
Ultra ATA/100
SATA 3Gb/s NCQ
SATA 1.5Gb/s NCQ
• سرعت انتقال اطلاعات : 100/300 MBps
• ميانگين زمان تاخير : 4.16 ميلي ثانيه
• ظرفيت بافر : 16 مگابايت
• نسبت هد به ديسك : 6/3
• مقدار هر بايك در سكتور : 512
• برق :
- در حالت ساكن : 12.6
- در حالت حركت : 13.0
- در حالت بي كار : 9.3

ساير قابليبت ها:

• SATA 3Gb/s interface
• Perpendicular recording technology for maximum drive capacity and reliability
• 16-MB cache buffer
• Ultra-fast performance
• Superb reliability
• Whisper-quiet operation
• Enhanced G-Force Protection against handling damage
• 78 MB/s maximum sustained data transfer rate
• Clean Sweep calibration and Directed Offline scan diagnostics
• RoHS (restriction of hazardous substances) compliant

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Seagate SATAII-250GB 8MB Buffer

مشخصات فني:

• سري هارد ديسك : Barracuda 7200.10 SATA 3.0Gb/s 250-GB Hard Drive
• وزن : 580 كيلو گرم
• ظرفيت حافظه : 250 گيگابايت
• نوع اتصال :
Ultra ATA/100
SATA 3Gb/s NCQ
SATA 1.5Gb/s NCQ
• نسبت هد به ديسك : 3/2
• برق :

ساير قابليبت ها:

• SATA 3Gb/s interface
• 16-MB cache buffer
• Ultra-fast performance
• Superb reliability

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Seagate SATAII-1TB

مشخصات فني:

• سري هارد ديسك : Barracuda 7200.11 SATA 3Gb/s 1-TB Hard Drive
• وزن : 0.64 كيلو گرم
• ظرفيت حافظه : 1000 گيگابايت
• ميانگين زمان جستجو : 115 MBps

ساير قابليبت ها:

• Delivers 500-GB capacity
• Ships with the industry’s most reliable and proven perpendicular magnetic recording technology
• Delivers high performance
• 105 MB/s sustained data rate
• 32-MB cache buffer
• Environmentally friendly
• Consumes almost 15 percent less power during idle than previous products, enabling customers to build low-power systems
• Meets strict RoHS environmental requirements
• Leverages best combination of technology (areal density, PMR) and proven components for volume availability

/////////////////////////////////////////////

موفق و پيروز باشيد

Sohrab_K
December 24th, 2008, 13:30
با سلام

Seagate SCSI-73GB 80 Pin

مشخصات فني:

• سري هارد ديسك : Cheetah 10K.6 73.4 GB
• وزن : 731 گرم
• نوع اتصال : SCSI
• ميانگين زمان تاخير : 2.99 ميلي ثانيه
• زمان خواندن تصادفي : 4.7 ميلي ثانيه
• زمان نوشتن تصادفي : 5.3 ميلي ثانيه

ساير قابليبت ها:

• Lower ownership cost
• Great value

Seagate SCSI-73GB 68 Pin

مشخصات فني:

• سري هارد ديسك : Cheetah® 10K.7 Ultra320 SCSI 73-GB Hard Drive
• سرعت انتقال اطلاعات : 80 Mbytes/sec.

ساير قابليبت ها:

• Lower ownership cost
• Great value

Seagate SATAII-500GB 32MB Buffer

مشخصات فني:

• سري هارد ديسك : Barracuda 7200.11 SATA 3Gb/s 500-GB Hard Drive
• وزن : 0.54 كيلو گرم
• ميانگين زمان جستجو : 105 MBps

ساير قابليبت ها:

• 16-MB cache

Seagate SATAII-500GB 16MB Buffer

مشخصات فني:

• سري هارد ديسك : Barracuda 7200.10 SATA 3.0Gb/s 500-GB Hard Drive
• وزن : 720 كيلو گرم
• نوع اتصال :
Ultra ATA/100
SATA 3Gb/s NCQ
SATA 1.5Gb/s NCQ
• نسبت هد به ديسك : 6/3
• برق :

ساير قابليبت ها:

• SATA 3Gb/s interface
• 16-MB cache buffer
• Ultra-fast performance
• Superb reliability

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Seagate SATAII-250GB 8MB Buffer

مشخصات فني:

• سري هارد ديسك : Barracuda 7200.10 SATA 3.0Gb/s 250-GB Hard Drive
• وزن : 580 كيلو گرم
• نوع اتصال :
Ultra ATA/100
SATA 3Gb/s NCQ
SATA 1.5Gb/s NCQ
• نسبت هد به ديسك : 3/2
• برق :

ساير قابليبت ها:

• SATA 3Gb/s interface
• 16-MB cache buffer
• Ultra-fast performance
• Superb reliability

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Seagate SATAII-1TB

مشخصات فني:

• سري هارد ديسك : Barracuda 7200.11 SATA 3Gb/s 1-TB Hard Drive
• وزن : 0.64 كيلو گرم
• ميانگين زمان جستجو : 115 MBps

ساير قابليبت ها:

• Delivers 500-GB capacity
• Ships with the industry’s most reliable and proven perpendicular magnetic recording technology
• Delivers high performance
• 105 MB/s sustained data rate
• 32-MB cache buffer
• Environmentally friendly
• Consumes almost 15 percent less power during idle than previous products, enabling customers to build low-power systems
• Meets strict RoHS environmental requirements
• Leverages best combination of technology (areal density, PMR) and proven components for volume availability

/////////////////////////////////////////////

موفق و پيروز باشيد

سلام

ضمن تشکر از اطلاعات کامل و جامعی که گه گاه در زمینه سخت افزار ارائه میکنید ، جسارتا یه نفر میخواد اینارو تحلیل کنه ! :blush:

ممکنه بفرمایید منبع این اطلاعات کجاست و اینکه آیا کار و تخصصتون این هست ؟

اینو میپرسم که در صورت نیاز برای تهیه و آپگرید سیستم ، بنده و احیانا سایر دوستان دیگه زیاد این در اون در نزنیم :)

ممنون

Sohrab_K
December 24th, 2008, 13:38
سلام

ممنون

حامدجان از این لینک هم برای مقایسه میتونید استفاده کنید :

سایت معتبری در زمینه سخت افزار هست . مخصوصا قسمت کارت گرافیکش راست کار شماست :);)

Hamed2420
December 24th, 2008, 15:17
سلام

ممنون از اطلاعات اما هدفم شناختن سرعت هارد سيگيت و مكستور هست.

كدوم يكي از اين دو هارد سرعت بالاتري دارند؟

ممنونم

Sohrab_K
December 24th, 2008, 16:38
سلام

ممنونم

سلام مجدد

تو همین لینک که دادم ، 6 تا محصول معروف رو از چند لحاظ ( خواندن ، نوشتن ، دسترسی و .... ) به صورت نموداری مقایسه کرده ...

البته متاسفانه نامی از مکستور نیست . اما سیگیت تو اون 6 تا مجموعا و در کل اول بوده ...

فقط نمی دونم که اون مدلها تو ایران هم الان موجود هست یا نه .

Kambiz_T.A
December 24th, 2008, 17:03
سلام

ممنونم

با سلام

Maxtor SCSI-73GB 68Pin

مشخصات فني:

• سري هارد ديسك : Cheetah® 15K.5 Ultra320 SCSI 73-GB Hard Drive
• سايز هارد ديسك : 26.11*101.85*146.99 ميليمتر
• وزن : 839 گرم
• سرعت هد : 15000 rpm
• ميانگين زمان تاخير : 2.0 ميلي ثانيه
• زمان خواندن تصادفي : 3.50 ميلي ثانيه
• زمان نوشتن تصادفي : 4.0 ميلي ثانيه

ساير قابليبت ها:

• 16-MB cache

///////////////////////////////////////////////////////////////

Maxtor SCSI-36.7GB

مشخصات فني:

• سري هارد ديسك : Maxtor Atlas 15K 36.7GB SCSI Hard Drive
• سايز ديسك : 3.5" * 1/4H
• سايز هارد ديسك : 4 * 1* 5.8 اينچ
• وزن : 1.8 پوند
• ظرفيت حافظه : 36.7 گيگابايت
• نوع اتصال : 1 * Ultra320 LVD - 68 pin HD D-Sub
• سرعت انتقال اطلاعات : 108 MBps
• ميانگين زمان جستجو : 3.4 ميلي ثانيه
• ميانگين زمان تاخير : 2 ميلي ثانيه
• ميزان زمان خطاء بازيافتي : 1 per 10^11

ساير قابليبت ها:

• Enables up to 45% more IO/sec than average 10K RPM drives. Allows system integrators to provide the highest performance, lowest cost/IO solution in the industry.
• MaxAdapt (adaptive active filtration) makes Atlas™ 15K drives "smart" for optimal system performance.
• Ideal for use in demanding high-performance and I/O-intensive applications, such as OLTP, enterprise servers, 3-D animation, high-performance workstations, data mining, and NAS and SAN environments.

/////////////////////////////////////////////////////////////

Maxtor SCSI-300GB 68Pin 15K

مشخصات فني:

• سري هارد ديسك : Cheetah® 15K.5 Ultra320 SCSI 300-GB Hard Drive
• ظرفيت حافظه : 300 گيگابايت
• سرعت انتقال اطلاعات : 80 MBps
• زمان خواندن تصادفي : 3.50 ميلي ثانيه
• زمان نوشتن تصادفي : 4.0 ميلي ثانيه
• برق مصرفي : 1.91 amps

ساير قابليبت ها:

• 16-MB cache

///////////////////////////////////////////////////////////////

Maxtor SCSI-300GB 68Pin 10K

مشخصات فني:

• سري هارد ديسك : Cheetah® 10K.7 Ultra320 SCSI 300-GB Hard Drive
• ظرفيت حافظه : 300 گيگابايت
• برق مصرفي : 1.91 amps

ساير قابليبت ها:

• 8-MB cache
• Ultra320 SCSI 80-pin interface
• 4.6-ms average read and 5.2-ms average write seek times
• Up to 80-MB/s sustained data rates
• Exclusive background media scan and enhanced error correction code
• Low power and cooling requirements

//////////////////////////////////////////////////////

Maxtor SCSI-146GB 80Pin

مشخصات فني:

• سري هارد ديسك : Cheetah® 10K.7 Ultra320 SCSI 146-GB Hard Drive
• ظرفيت حافظه : 146 گيگابايت
• زمان نوشتن تصادفي :
5.4 ميلي ثانيه
• برق مصرفي : 1.89 amps

ساير قابليبت ها:

• 16-MB cache
• Ultra320 SCSI 80-pin interface
• 4.6-ms average read and 5.2-ms average write seek times
• Up to 80-MB/s sustained data rates
• Exclusive background media scan and enhanced error correction code
• Low power and cooling requirements

//////////////////////////////////////////////////////////

Maxtor SCSI-146GB 64Pin

مشخصات فني:

• سري هارد ديسك : Cheetah® 15K.5 Ultra320 SCSI 146-GB Hard Drive
• سايز هارد ديسك : 26.11*101.85*146.99 ميليمتر
• ظرفيت حافظه : 146.8 گيگابايت
• سرعت انتقال اطلاعات : 108 MBps

ساير قابليبت ها:

• 16-MB cache

/////////////////////////////////////////////////////

Maxtor SATAII-500GB 32MB Buffer

مشخصات فني:

• سري هارد ديسك : Maxtor DiamondMax 22 - hard drive - 500 GB - SATA-300
• سايز ديسك : 3.5" * 1/3H
• سايز هارد ديسك : 10.2 * 14.7 * 2.6 سانتيمتر
• وزن : 0.54 كيلوگرم
• نوع اتصال : Serial ATA-300
• ميانگين زمان جستجو : 8.5 ميلي ثانيه

ساير قابليبت ها:

• Home desktop PCs
• Office and business PCs
• General, non-PC, ATA storage application

Maxtor SATAII-320GB

مشخصات فني:

• سري هارد ديسك : Maxtor DiamondMax 21 - hard drive - 320 GB - SATA-300
• وزن : 0.64 كيلوگرم
• ظرفيت حافظه : 320 گيگابايت
• ميانگين زمان جستجو : 11 ميلي ثانيه

ساير قابليبت ها:

• Support for more advanced features
• Handle greater storage needs
• 320-GB capacity
• SATA 3Gb/s and Ultra ATA/100 interfaces
• 8-MB cache
• Robust design for system reliability
• Great value
• RoHS compliant

/////////////////////////////////////////////////

Maxtor SATAII-250GB

مشخصات فني:

• سري هارد ديسك : Maxtor DiamondMax 21 - hard drive - 250 GB - SATA-300
• سايز هارد ديسك : 10.2 * 14.7 * 2 سانتيمتر
• وزن : 368 گرم

/////////////////////////////////////////////////////

Maxtor SATAII-1TB

مشخصات فني:

• سري هارد ديسك : Maxtor DiamondMax 22 - hard drive - 1TB - SATA-300
• وزن : 0.64 كيلوگرم
• ميانگين زمان جستجو : 8.5 ميلي ثانيه

ساير قابليبت ها:

• Home desktop PCs

Maxtor SATAII-160GB

مشخصات فني:

• سري هارد ديسك : Maxtor DiamondMax 21 - hard drive - 160 GB - SATA-300
• سايز هارد ديسك : 10.2 * 14.7 * 2 سانتيمتر
• وزن : 380 گرم
• ظرفيت حافظه : 160 گيگابايت
• ظرفيت بافر : 2 مگابايت

ساير قابليبت ها:

• Home desktop PCs

//////////////////////////////////////////////////////////////////

اگر سرعت خيلي بالا مد نظرتان است بنده اين مدل را پيشنهاد ميكنم

Maxtor SCSI-300GB 68Pin 15K
هارد مكستور اسكازي 300 گيگابايت

موفق و پيروز باشيد

jafar jafari
December 25th, 2008, 00:45
سلام دوستان
لطفا یک لب تاپ معرفی کنید که سیم کارت بخوره و بدون واسطه(pixma) به اینترنت وصل بشه.
در ضمن جنسش هم خوب باشه
ممنون

Kambiz_T.A
December 25th, 2008, 01:03
سلام دوستان
لطفا یک لب تاپ معرفی کنید که سیم کارت بخوره و بدون واسطه(pixma) به اینترنت وصل بشه.
در ضمن جنسش هم خوب باشه
ممنون

با سلام

سيم كارت اينگونه لب تابها سيم كارتهاي بخصوصي هستند و سيستمي كه اينگونه سيم كارتها را ساپورت كنند در ايران وجود ندارد

موفق و پيروز باشيد

hamid3765
December 25th, 2008, 19:20
سلام

از دوستانی که در زمینه برنامه نویسی اکسل اطلاع دارند یک سئوال دارم:

اگر بخواهیم مثلا مقدار سل A1 رو بر سل B1 تقسیم کنیم و خارج قسمت اعشاری نباشد یعنی حاصل تقسیم اعشاری نباشد باید

از چه دستور یا فرمولی استفاده کنیم.

ممنون میشم دوستان من رو راهنمایی کنند..

tamass4116
December 25th, 2008, 19:54
باسلام
دوست عزیز
شما میتوانید در سلول حاصل تقسیم کلیک راست نمودن و از دستور فورمت سل /نامبر/نامبر/Decimal places/عدد مورد نیاز بعد از اعشار را مشخص نمائید.

hamid3765
December 25th, 2008, 21:45
باسلام
دوست عزیز
شما میتوانید در سلول حاصل تقسیم کلیک راست نمودن و از دستور فورمت سل /نامبر/نامبر/Decimal places/عدد مورد نیاز بعد از اعشار را مشخص نمائید.

سلام

خب مشکل اینجاست موقعی که میخواد مقدار سل حاصل تقسیم رو استفاده کنه همون مقدار اعشاری رو استفاده میکنه

xeroF
December 25th, 2008, 22:34
سلام
از دوستانی که در زمینه برنامه نویسی اکسل اطلاع دارند یک سئوال دارم:
اگر بخواهیم مثلا مقدار سل A1 رو بر سل B1 تقسیم کنیم و خارج قسمت اعشاری نباشد یعنی حاصل تقسیم اعشاری نباشد باید از چه دستور یا فرمولی استفاده کنیم.
ممنون میشم دوستان من رو راهنمایی کنند..

با سلام
از تابع ()int استفاده كنيد.
در مثالي كه آورديد در سلول مقصد، حاصل تقسيم A1 بر B1 را داخل تابع ()int قرار دهيد.

موفق باشيد.
پ.ن: شما چرا تاپيك "روانشناسي تصوير ذهني" رو به امان خدا رها كرديد؟

jafar jafari
December 25th, 2008, 22:56
با سلام

سيم كارت اينگونه لب تابها سيم كارتهاي بخصوصي هستند و سيستمي كه اينگونه سيم كارتها را ساپورت كنند در ايران وجود ندارد

موفق و پيروز باشيد
ممنون از پاسخ شما
لطفا یک راه کار برای استفاده از لب تاپ و سیم کارت اراعه بدید
بازم ممنون

hamid3765
December 25th, 2008, 23:10
با سلام
از تابع ()int استفاده كنيد.
در مثالي كه آورديد در سلول مقصد، حاصل تقسيم A1 بر B1 را داخل تابع ()int قرار دهيد.

موفق باشيد.
پ.ن: شما چرا تاپيك "روانشناسي تصوير ذهني" رو به امان خدا رها كرديد؟

سلام

ممنون از پاسخ و راهنمایی شما:)

راستش باید بگم که حدود یکسال است که بدلیل جابجایی منزل و قرار گرفتن شماره تلفن بر روی فیبر نوری از اینترنت ADSL محروم هستیم و نمیتوانم خیلی در خدمت دوستان باشم .
البته انشالله قرار هست که تا 3 یا 4 روز آینده اینترنت دوباره ما هم وصل بشه و ماهم به جمع ADSL دارها بپیوندیم و دوباره در همه زمینه ها در خدمت دوستان خواهم بود.

با تشکر از شما:);)

shantia
December 26th, 2008, 10:52
به لینک بالا بروید و پس ازثبت نام ,در پیش بینی مسابقات فوتبال شرکت کنید وازجوایزاستثنائی برخوردار شوید توضیحات کامل تر را درقسمت راهنما وقوانین مطالعه کنید.هر هفته بیش از 200 تا 300 میلیون تومان جایزه
جوایزنقدابه حساب شماواریز میشود

Kambiz_T.A
December 28th, 2008, 01:09
با سلام

DU Meter يك نرم افزار ساده و حرفه اي جهت مديريت مصرف پهناي باند در شبكه هاي داخلي و همچنين در محيط اينترنت مي باشد. اين نرم افزار به صورت كامل ورود و خروج ديتاي سيستم شما را آناليز ميكند و ميزان سرعت انتقال و دريافت اطلاعات و همچنين ميزان مصرف پهناي باند شما را به صورت مستمر نمايش ميدهد. با استفاده از آن قادر خواهيد بود تا به راحتي از ميزان مصرف پهناي باند خود آگاه باشيد و همچنين براي مصرف خود محدوديت تعيين نماييد تا در صورت رسيدن به آن محدوديت امكان انتقال و يا دريافت اطلاعات مسدود گردد.

ویژگی های کلیدی نرم افزار Du Meter 4.0.1 :

- امكان تنظيم اجرا نرم افزار در Startup ويندوز
- مانيتورينگ كامل ورود و خروج اطلاعات به سيستم شما
- محاسبقه ميزان اطلاعات دريافني و خروجي
- محيط ساده و كاربرپسند
- پشتيباني از انواع ويندوز ها
- امكان تعيين محدوديت و سقف تبادل اطلاعات
- امكان استفاده براي شبكه هاي خارجي و داخلي
- امكان مانيتورينگ تمامي اتصالات از جمله: دايال آپ، اي دي اس ال و وي پي ان
- كار با سرعت هاي بسيار پايين و بسيار بالا
- و...

موفق و پيروز باشيد

morad
December 28th, 2008, 03:34
ba salam
mikhasatam az doostane mohtaram beporsam chegoone mitavanim ba estefade az internet
be mobail sms ersal konim?
age rayegan bashe ke kheili behtare;)

xeroF
December 28th, 2008, 14:04
ba salam
mikhasatam az doostane mohtaram beporsam chegoone mitavanim ba estefade az internet
be mobail sms ersal konim?
age rayegan bashe ke kheili behtare;)
سلام آقا مراد :)

البته اين سرويس ايرانيه و كار كفار خارجي نيست. ;) :laugh:

vahidgh
December 28th, 2008, 15:17
سلام

دوستان هنگام آپدیت آنتی ویروس نود 32 پیغام میده سرور پیدا نمیشه.

چه طور باید این مشکل رو برطرف کنم؟

با تشکر

Sohrab_K
December 28th, 2008, 15:32
با سلام

DU Meter يك نرم افزار ساده و حرفه اي جهت مديريت مصرف پهناي باند در شبكه هاي داخلي و همچنين در محيط اينترنت مي باشد. اين نرم افزار به صورت كامل ورود و خروج ديتاي سيستم شما را آناليز ميكند و ميزان سرعت انتقال و دريافت اطلاعات و همچنين ميزان مصرف پهناي باند شما را به صورت مستمر نمايش ميدهد. با استفاده از آن قادر خواهيد بود تا به راحتي از ميزان مصرف پهناي باند خود آگاه باشيد و همچنين براي مصرف خود محدوديت تعيين نماييد تا در صورت رسيدن به آن محدوديت امكان انتقال و يا دريافت اطلاعات مسدود گردد.

ویژگی های کلیدی نرم افزار Du Meter 4.0.1 :

- امكان تنظيم اجرا نرم افزار در Startup ويندوز
- مانيتورينگ كامل ورود و خروج اطلاعات به سيستم شما
- محاسبقه ميزان اطلاعات دريافني و خروجي
- محيط ساده و كاربرپسند
- پشتيباني از انواع ويندوز ها
- امكان تعيين محدوديت و سقف تبادل اطلاعات
- امكان استفاده براي شبكه هاي خارجي و داخلي
- امكان مانيتورينگ تمامي اتصالات از جمله: دايال آپ، اي دي اس ال و وي پي ان
- كار با سرعت هاي بسيار پايين و بسيار بالا
- و...

موفق و پيروز باشيد

سلام

این برنامه امکان بلاک کردن تبلیغات رو هم داره ( Ad blocker ) ؟

البته برای فایر فاکس میخوام ... برای اینترنت اکسپلورر سراغ دارم .

اگر برنامه دیگه ای هم سراغ داشته باشید در این زمینه ، ممنون میشم معرفی کنید . :)

با تشکر

Leprechaun
December 28th, 2008, 16:51
سلام
این برنامه امکان بلاک کردن تبلیغات رو هم داره ( Ad blocker ) ؟
البته برای فایر فاکس میخوام ... برای اینترنت اکسپلورر سراغ دارم
اگر برنامه دیگه ای هم سراغ داشته باشید در این زمینه ، ممنون میشم معرفی کنید . :)
با تشکر

سلام :
با تشكر از جناب كامبيز و با اجازه ايشان بايد عرض كنم كارائي dumeter مديريت مصرف است و در كل نفوذي بر روي كاركرد نرم افزارهاي ديگر ندارد. براي بلاك تبليغات در فايرفاكس مي توانيد از اكستنشن(افزونه!) مربوطه استفاده كنيد. ( لينك ([Only registered and activated users can see links]))
با يه سرچ كوچولو مي تونيد به اكستنشن هاي جالبي برسيد.
افزونه ها را جدي بگيريد و از روباه آتشين لذت ببريد :cool:

پيروز باشيد

Sohrab_K
December 28th, 2008, 17:16
سلام :
با تشكر از جناب كامبيز و با اجازه ايشان بايد عرض كنم كارائي dumeter مديريت مصرف است و در كل نفوذي بر روي كاركرد نرم افزارهاي ديگر ندارد. براي بلاك تبليغات در فايرفاكس مي توانيد از اكستنشن(افزونه!) مربوطه استفاده كنيد. ( لينك ([Only registered and activated users can see links]))
با يه سرچ كوچولو مي تونيد به اكستنشن هاي جالبي برسيد.
افزونه ها را جدي بگيريد و از روباه آتشين لذت ببريد :cool:

پيروز باشيد

آقا فوق العاده بود .

در عین جمع و جور بودن کارایی فوق العاده ای داره . به همه دوستان پیشنهاد میکنم تستش کنند .

اگر افزونه ;) دیگه ای سراغ دارید که در این حد به درد بخور باشه ، ممنون میشم معرفی کنید .

نکته جالب اینکه لینک باز نمی شد ! نمیدونم از طرف اونا بود یا از طرف ما ! اما دورش زدیم و باز شد . احتمالا افزونه ای در رابطه با همین مبحث دور زدن هم دارند که رفتن تو لیست سیاه . البته صفحه های دیگه اش مشکلی نداشتن . همین قسمت افزونه هاش باز نمی شد فقط ...

باز هم ممنون :)

blue_dream_1983
December 28th, 2008, 17:40
حرف از افزونه ها شد حیفم آمد این تم را به دوستان معرفی نکنم.
کریسمس در فایرفاکس

Leprechaun
December 28th, 2008, 19:21
آقا فوق العاده بود .

در عین جمع و جور بودن کارایی فوق العاده ای داره . به همه دوستان پیشنهاد میکنم تستش کنند .

اگر افزونه ;) دیگه ای سراغ دارید که در این حد به درد بخور باشه ، ممنون میشم معرفی کنید .

نکته جالب اینکه لینک باز نمی شد ! نمیدونم از طرف اونا بود یا از طرف ما ! اما دورش زدیم و باز شد . احتمالا افزونه ای در رابطه با همین مبحث دور زدن هم دارند که رفتن تو لیست سیاه . البته صفحه های دیگه اش مشکلی نداشتن . همین قسمت افزونه هاش باز نمی شد فقط ...

باز هم ممنون :)

والا سهراب جان اينا ديگه آش رو چنان شورش كردن كه خودشون هم موندن توش. خدا مي دونه سالانه چقدر داريم هزينه و تاوان طرز تفكر اشتباه حضرات رو ميديم.
الان كلي تايپ كرده بودم برات كه اين اصغر لگن ما به تلافي دوبار قطعي برق امروز زد و همه رو پروند.
در مورد افزونه ها بايد عرض كنم كه اونقدر متنوع هستند كه هر كاربر با توجه به نيازهاش و سليقه اش از اونها استفاده مي كنه. اونائي كه من بيشتر استفاده مي كنم زياد نيستند كه ضميمه كردم براتون. زحمت بقيه اش هم با اكستشن بازهاي عزيز.

پ.ن: خانم بلو چراغ اول رو روشن كردند. تم زيبائيه، توصيه مي كنم حتما نصبش كنيد اما قبلش جاي همه كليدها رو حفظ كنيد. :whoow:

لينك رپيدشير ([Only registered and activated users can see links])

fx_ali
December 30th, 2008, 00:58
با سلام به همه :)
یه سوال داشتم
نمیدونم جاش اینجا هست یا نه :rolleyes:
ولی چون دیدم تاپیک مربوط به اینترنت هست بپرسم :blush:
اقا چه جوری میشه از گوشی موبایل به عنوان وب کم استفاده کرد
گوشی من نوکیا مدل 5700 هست
دستتون درد نکنه;)

kohzadi
December 31st, 2008, 20:48
سلام
اگر در مراکز عمومی از اینترنت استفاده می کنید بدانید که جدیدا قطعه ای سخت افزاری ساخته شده که بین فیش صفحه کلید و پورت متناظر آن روی مادر بورد نصب می شود که کلیه فعالیت های صفحه کلید را ذخیره می کند در نتیجه می تواند گذرواژه های کاربران را ذخیره کند. پس بهتر است قبل از وارد کردن اطلاعات مهم , پشت کیس را نگاه کنید.

PLEASE BE CAREFUL WHENEVER YOU'RE USING A PC AT A PUBLIC PLACE (Like INTERNET, CAFES,ETC)

CHECK THE BACK OF THE PC AND SEE IF THE BELOW DEVICE IS THERE..IF SO..DO NOT USE IT!!!!

New storing device fits at the end of the keyboard cable connecting to the PC specialized to save all typed keys in it…
Mostly could be used in net cafes, exhibitions, hotels and airports therefore be careful especially the people who use the internet in these places to enter their bank accounts online or any other important sites.
After you enter the bank account and leave the PC it will be easy to open your account again as all what you have typed has been saved in the Black device.
Therefore, you should check the PC for any suspicious piece behind it before using the net in public places for important sites

shahramfx
December 31st, 2008, 20:52
با سلام dvd رايتر من خيلي از dvd ها رو نمي خونه
مشكل از كجاست؟؟؟
چطوري ميتونم درستش كنم ؟؟

kohzadi
December 31st, 2008, 20:58
با سلام dvd رايتر من خيلي از dvd ها رو نمي خونه
مشكل از كجاست؟؟؟
چطوري ميتونم درستش كنم ؟؟

سلام
1) ساده ترین کار استفاده از لنز پاک کن است . این CD ها را از مغازه ها می توانید بخرید.
2) اگر وارد هستید خودتان دستگاه را باز کنید و لنز اپتیک آن را با کمک کاغذ نرم و الکل پاک کنید نتیجه آن خیلی بهتر از روش اول است.
3) اگر هیچ کدام نشد باید اپتیک آن عوض شود.
یا علی

shahramfx
December 31st, 2008, 21:27
سلام
1) ساده ترین کار استفاده از لنز پاک کن است . این CD ها را از مغازه ها می توانید بخرید.
2) اگر وارد هستید خودتان دستگاه را باز کنید و لنز اپتیک آن را با کمک کاغذ نرم و الکل پاک کنید نتیجه آن خیلی بهتر از روش اول است.
3) اگر هیچ کدام نشد باید اپتیک آن عوض شود.
یا علی
با تشكر از پاسخ شما
دستگاه رو ميتونم باز كنم ولي لنز اپتيك كجاشه ؟؟؟
اگه مورد 2 رو بيشتر توضيح بديد ممنون ميشم
با تشكر

organon
December 31st, 2008, 21:57
با عرض ادب خدمت دوستان .
بنده اين بخش را تازه ديدم .سوالي که داشتم اينه که من مدتي با هرکدام از ورژنهاي آکروبات ريدر که بخواهم يک فايل PDF را باز کنم پيغام زير ظاهر مي شود و من نفهميدم مشکل کار از کجاست .از دوستان محترم تقاضاي راهنمايي دارم . There was an error opening this document. the path does not exist

kohzadi
December 31st, 2008, 23:04
با تشكر از پاسخ شما
دستگاه رو ميتونم باز كنم ولي لنز اپتيك كجاشه ؟؟؟
اگه مورد 2 رو بيشتر توضيح بديد ممنون ميشم
با تشكر

دوست عزیز
اول پیچ های پشت DVDRW را باز کنید. لنز اپتیک دقیقا در زیر جایی که CD در داخل دستگاه قرار می گیرد مستقر شده است. فقط دقت کنید که این قطعه خیلی حساس است پس به آن فشار وارد نکنید و برای پاک کردن از دستمال کاغذی استفاده نکنید.;)

shahroodi
December 31st, 2008, 23:05
سلام
اگر در مراکز عمومی از اینترنت استفاده می کنید بدانید که جدیدا قطعه ای سخت افزاری ساخته شده که بین فیش صفحه کلید و پورت متناظر آن روی مادر بورد نصب می شود که کلیه فعالیت های صفحه کلید را ذخیره می کند در نتیجه می تواند گذرواژه های کاربران را ذخیره کند. پس بهتر است قبل از وارد کردن اطلاعات مهم , پشت کیس را نگاه کنید.

PLEASE BE CAREFUL WHENEVER YOU'RE USING A PC AT A PUBLIC PLACE (Like INTERNET, CAFES,ETC)

CHECK THE BACK OF THE PC AND SEE IF THE BELOW DEVICE IS THERE..IF SO..DO NOT USE IT!!!!

New storing device fits at the end of the keyboard cable connecting to the PC specialized to save all typed keys in it…
Mostly could be used in net cafes, exhibitions, hotels and airports therefore be careful especially the people who use the internet in these places to enter their bank accounts online or any other important sites.
After you enter the bank account and leave the PC it will be easy to open your account again as all what you have typed has been saved in the Black device.
Therefore, you should check the PC for any suspicious piece behind it before using the net in public places for important sites

سلام جناب کهزادی
با تشکر از مطلبی که گذاشتید و اخطاری که بابت این موضوع دادید...البته این قطعه چند وقتی هست که اومده...راهکاریکه برای این مشکل ارائه شده این هستش که از کیبرد های مجازی استفاده کنیم...مثلا بانک سامان در هنگام ورود به حسابتون از طریق اینترنت به شما پیامی می ده مبنی براینکه می تونید از کیبرد نرم افزاری برای وارد کردن رمز ورودتون استفاده کنید.
برای دیدن عکس این قطعه و محل قرار گیریش می تونید به پست زیر مراجعه کنید:

بازم ممنون از یاداوری این مطلب

موفق باشید:)

shahroodi
December 31st, 2008, 23:12
......

arman_fxkar
December 31st, 2008, 23:18
با سلام خدمت همه دوستان

بنده يه برنامه يا نرم افزار ميخواستم كه بعد از نصب دوباره ويندوز احتياجي به نصب دوباره كارت گرافيك و مودم و چاپگر و غيره نباشه واين برنامه بطور اتوماتيك نصب يا پيوند اين برنامه ها را روي ويندوز جديد انجام بده
( البته اينكار بشرطي قابل اجرا ميباشد كه برنامه نصب كارتهاي گرافيك و... در ويندوز قبلي بر روي درايوي غير از درايوي كه سيستم عامل بر روي آن قرار دارد نصب شده باشد )

با تشكر

xeroF
December 31st, 2008, 23:51
با عرض ادب خدمت دوستان .
بنده اين بخش را تازه ديدم .سوالي که داشتم اينه که من مدتي با هرکدام از ورژنهاي آکروبات ريدر که بخواهم يک فايل PDF را باز کنم پيغام زير ظاهر مي شود و من نفهميدم مشکل کار از کجاست .از دوستان محترم تقاضاي راهنمايي دارم . There was an error opening this document. the path does not exist

با سلام
اگر فايل PDF كه مي خواهيد باز كنيد نام فارسي دارد يا در پوشه اي قرار گرفته كه نام آن پوشه فارسي است، نامها را به انگليسي (يا عدد ) تغيير دهيد.
سيستم عامل ويندوز براي نامگذاري فايلها و فولدرها از كدپيج متفاوتي استفاده مي كند. به همين دليل بعضي از ويرايشهاي ويندوز كه پروسهء فارسي سازي در آنها به درستي انجام نشده، با نامهاي غيرانگليسي مشكل دارند و نمي توانند آنها را آدرس دهي كنند.
موفق باشيد

fx_ali
January 1st, 2009, 00:43
با سلام به همه :)
یه سوال داشتم
نمیدونم جاش اینجا هست یا نه :rolleyes:
ولی چون دیدم تاپیک مربوط به اینترنت هست بپرسم :blush:
اقا چه جوری میشه از گوشی موبایل به عنوان وب کم استفاده کرد
گوشی من نوکیا مدل 5700 هست
دستتون درد نکنه;)
سلام
کسی نیست جواب سوال مارو بده؟:mad:

xeroF
January 2nd, 2009, 17:52
سلام
کسی نیست جواب سوال مارو بده؟:mad:

علي آقا باز هم كه بد اخلاقي مي كني.....;)
خوب حالا اخم هاتو باز كن و ادامهء مطلب رو بخون كه 24 ساعت ما رو گذاشتي سر كار :laugh:
من هم به اين موضوع علاقمند بودم ولي تقريبا هيچ اطلاعي ازش نداشتم. اما سوال خوب شما و تعطيلات اين روزها باعث شد كه يك تحقيق نصفه نيمه اي انجام بدم كه فعلا نتيجه اش اين شده. اما بايد در عمل هم اين روشها تست شوند كه اون بستگي به شما واحيانا دوستان علاقمند داره.
===========================
اول چند سوال:
آيا مي توان از گوشي موبايل به عنوان وب كم استفاده كرد؟ پاسخ: بله
به چه چيزهايي احتياج داريم؟
1- گوشي مناسب كه از اين امكان پشتيباني كند.
2- يك نرم افزار كه روي گوشي نصب مي شود و تصاوير گرفته شده (عكس و فيلم) را بهPC يا لپ تاپ مي فرستد.
3- يك نرم افزار كه روي PC يا لپ تاپ نصب مي شود و تصاوير را دريافت مي كند.
4- ويندوز XP با سرويس پك 2
تصاوير از چه طريق منتقل مي شوند؟
1- پورت USB
2- بلوتوث
3- WI FI
=========================================
و اما نرم افزار:
من دو تا نرم افزار پيدا كردم كه يكي رايگان و ديگري پولي است(نسخه ترايال هم داره) كه به ترتيب اونها رو معرفي مي كنم:
نرم افزار wwigo
ايننرم افزار رايگان است و فقط براي گوشي ها نوكيا نوشته شده. بايد اول درسايت آنها عضو بشيد. به قسمت دانلود بريد و بعد از انتخاب مدل مورد نظرتون ورژن مربوطه رو دانلود كنيد:
سايت نرم افزار: [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

از اين مرحله به بعد رو هم من اطلاعي ندارم.
اين هم ليست گوشي هايي كه توسط اين نرم افزار پشتيباني مي شوند:

=======================================
نرم افزار دوم:
ايننرم افزار پولي است اما نسخهء ترايال هم داره. خبر خوب اينكه وب ماني هم قبول مي كنه. علاوه بر نوكيا ماركهاي ديگه رو هم پشتيباني مي كنه. به جزنرم افزار وب كم، در زمينه هاي ديگه هم نرم افزار براي گوشي داره. قيمتهاش هم معقول و مناسبه. (مثلا همين نرم افزار وب كم 14 دلار).
براي دريافت نسخهء ترايال (سه روزه و هر تماس بين گوشي و كامپيوتر 5 دقيقه) به آدرس زير برويد:

ليست تمام نرم افزارهاي مربوط به گوشي 5700.

علاوه بر مورد قبلي، در خصوص موضوع وب كم، نرم افزارهاي جالبتر و كاملتري هم وجودداره.
صفحهء اصلي سايت و ليست كامل نرم افزارها و گوشي ها:
(براي ديدن ليست ساير گوشي ها و نرم افزارهاي مربوط به آنها از لينك change device استفاده كنيد)

چند نكته:
1- من هيچكدام از روشها رو امتحان نكردم و از نتايج عملي اطلاعي ندارم.
2- طبعا هر كسي با مسئوليت خود اقدام به تست خواهد كرد.
3- اگر كسي اين روشها رو امتحان كرد لطفا نتيجه اش رو بنويسه كه ساير دوستان هم استفاده كنند.
موفق باشيد

fx_ali
January 2nd, 2009, 19:50
سلام xeorfجان :)
روم سیاه به مولا شرمنده ام :blush:
اگه راه داشت دکمه تشکر رو از حالا تا فردا صبح میزدم به جون خودم :laugh:
دست درد نکنه خسته نباشی خیلی کامل بود از سر ما هم زیاده :blink::whoow:
من نرم افزار ها رو تست میکنم و نتیجه اش رو حتما میزارم :rambo:
یا علی

fx_ali
January 2nd, 2009, 22:19
]سلام xerofجان :)
میگم من برنامه رو دانلود کردم رو گوشی نصب میشه ولی موقع نصب روی کامپیوتر پیغام میده که باید بلو توث داشته باشی با کابل یو اس پی هم نمیشه
میخواستم برنامه رو هم اینجا بزارم اون پایین نوشته نمی تونم فایل ضمیمه ارسال کنم:mad:

jafar jafari
January 6th, 2009, 01:08
ممنون از پاسخ شما
لطفا یک راه کار برای استفاده از لب تاپ و سیم کارت اراعه بدید
بازم ممنون

نبود؟؟؟؟

a.m.f
January 6th, 2009, 01:09
من مدتیه نمیتونم با windows live massenger وصل بشم .
خطای 810003c1 میده .
کسی میدونه چکار باید کنم ؟
حتی آخرین ورژن beta رو هم نصب کردم ولی همین خطا رو میده و نمیذاره sign in بشم .

ممنونم .

Kambiz_T.A
January 9th, 2009, 13:50
با سلام خدمت همه دوستان

بنده يه برنامه يا نرم افزار ميخواستم كه بعد از نصب دوباره ويندوز احتياجي به نصب دوباره كارت گرافيك و مودم و چاپگر و غيره نباشه واين برنامه بطور اتوماتيك نصب يا پيوند اين برنامه ها را روي ويندوز جديد انجام بده
( البته اينكار بشرطي قابل اجرا ميباشد كه برنامه نصب كارتهاي گرافيك و... در ويندوز قبلي بر روي درايوي غير از درايوي كه سيستم عامل بر روي آن قرار دارد نصب شده باشد )

با تشكر

با سلام

مدیریت بر درایورهای سخت افزاری با Driver Genius Professional Edition 8.0.316

Driver Genius Professional نام نرم افزاری است حرفه ای در زمینه مدیریت بر درایورهای سخت افزاری ، که به کمک آن می توانید از درایورهای سیستم نسخه ی پشتیبان (BackUp) تهیه کرده و در زمانی کمتر از یک دقیقه به بازگرداندن آن ها (Restore) بپردازید . همچنین توسط این برنامه می توانید به جستجوی سخت افزارها در سیستم بپردازید ، یا اینکه درایور یک سخت افزار را به روز رسانی (Update) یا حذف کنید .اگر درایور یکی از سخت افزارهای خود را گم کرده اید ، این برنامه می تواند به راحتی مدل آن سخت افزار را تشخیص داده و در پیدا کردن درایور مورد نظر به شما کمک می کند .اگر بعد از شناسایی مدل سخت افزار نتوانستید درایور مناسبی برای آن پیدا کنید ، نگران نباشید چون این برنامه یک دیتابیس آنلاین یا 30000 درایور مختلف درون اینترنت دارد که به شما اجازه ی دسترسی به آن را می دهد .
این دیتا بیس شامل درایورهایی برای قطعات رایج کامپیوتر از قبیل motherboards, video cards, sound cards, network cards, modems, monitors, mice, keyboards, digital cameras, video capture cards می باشد .
شما می توانید فایل پشتیبان (BackUp) را در قالب یک فایل نصبی ذخیره کنید ، و در دفعات بعد فقط با یک کلیک به نصب درایورها بپردازید .

قابلیت های کلیدی نرم افزارDriver Genius Professional Edition 8.0.316:
- نصب و بازگرداندن درایورها بدون نیاز به برنامه
- تهیه ی فایل پشتیبان (BackUp) در کمترین زمان ممکن
- بازگرداندن فایل پشتیبان فقط با یک کلیک (Restore)
- ذخیره فایل پشتیبان(BackUp) با قالبEXE و نصب آسان (EXE auto-installer)
- قابلیت به روز رسانی درایور یک سخت افزار از طریق اینترنت
- پاک کردن درایورهای بی اعتبار و بدون استفاده برای بهبود بخشیدن به سرعت سیستم
- آپدیت روزانه با قابلیت همزمان سازی (synchronize) دیتابیس درایورها از طریق سایت سازنده
- عیب یابی قطعات درایورهای سخت افزاری و کمک به شما برای رفع مشکل آن ها
- انتخاب درایورهای مورد نظر برای گرفتن فایل پشتیبان (BackUp)
- نمایش گزینه های مخفی مربوط به کارت های گرافیک Nvidia در NVIDIA display driver control panel از قبیل : قابلیت overclocking، کنترل خنک کننده گرافیک (Fancontrol)

لينك دانلود:[Only registered and activated users can see links] .exe

موفق و پيروز باشيد

Pip_Noob
January 9th, 2009, 15:02
من مدتیه نمیتونم با windows live massenger وصل بشم .
خطای 810003c1 میده .
کسی میدونه چکار باید کنم ؟
حتی آخرین ورژن beta رو هم نصب کردم ولی همین خطا رو میده و نمیذاره sign in بشم .

ممنونم .
سلام
اینو یه امتحان کنید :

Some beta users seem to be getting an error 810003c1 when they try to login to Messenger. This error can be caused if the region setting for your account is not set. If you are seeing this error, please go to [Only registered and activated users can see links] and make sure the Country/Region field is set correctly to your own country.
موفق باشید

arman_fxkar
January 9th, 2009, 15:12
باسلام و تشکر از دوست عزیزمون جناب kambiz t.a

بنده یه در خواست دیگه هم داشتم و اون اینه که :
دوستان واسه سلامت نرم افزاری و سخت افزاری سیستم کامپیوتر کدوم نرم افزار ها رو موثر میدونن؟
( لطفا اگه امکانش هست به صورت لیست نوشته و لینک دانلود رو هم مرقوم بفر مایید )

با تشکر و سپاس

rasoulg
January 9th, 2009, 16:53
دوستان من چند فایل پی دی اف رو که در فلاش دانلود کرده بودم، از فلاش به کامپیوتر منتقل کردم اما فایلها خوانده نمی شوند و این اخطار را می دهد:
there was an error opening this document. thr path does not exist

Pip_Noob
January 9th, 2009, 17:40
دوستان من چند فایل پی دی اف رو که در فلاش دانلود کرده بودم، از فلاش به کامپیوتر منتقل کردم اما فایلها خوانده نمی شوند و این اخطار را می دهد:
سلام
این کار رو امتحان کنید :
اگر اسم فایل یا فولدر آن به زبان فارسی است آن را به حروف لاتین تغییر دهید. مثلا فارکس.pdf بشود forex.pdf
موفق باشید.

blue_dream_1983
January 9th, 2009, 18:30
سلام
این کار رو امتحان کنید :
اگر اسم فایل یا فولدر آن به زبان فارسی است آن را به حروف لاتین تغییر دهید. مثلا فارکس.pdf بشود forex.pdf
موفق باشید.
جالبه من همین الان فولدری که جابجاش کرده بودم و اسمش رو به فارسی گذاشته بودم رو تغیر نام دادم به انگلیسی و همه ی فایلهایی که تا قبل از این خوانده نمی شدند اجرا شدند.
مرسی
دلیل این مورد چی هست ؟

xeroF
January 9th, 2009, 18:55
دلیل این مورد چی هست ؟

January 9th, 2009, 20:36
سلام
دوستان کسی میدونه که چطور میشه از این سایت دانلود کرد؟

Ahmad-Ali
January 10th, 2009, 00:08
سلام.از دوستان خواهش میکنم اگر راهی برای شناسایی سخت افزار در اینترنت میدونند بفرمایند.من میخواهم کامپیوتر دزدیده شده خودم رو پیدا کنم.کمکم کنیدوارادتمندتان احمد

rasoulg
January 10th, 2009, 00:55

ممنون از کمک دوستان!
با تغییر زبان عنوان فایل این مشکل حل شد.
اما یکی دو فایل اخطر دیگری میدهند:
there was an error opening this document. this file cannot be found
دوستان اگر این مشکل را هم حل کنند، واقعا لطف را تمام خواهند کرد.
البته خودم فکر میکنم، کامل دانلود نشده اند. تا ببینیم نظر مهندسان سایت چیست؟

Leprechaun
January 10th, 2009, 01:09
سلام.از دوستان خواهش میکنم اگر راهی برای شناسایی سخت افزار در اینترنت میدونند بفرمایند.من میخواهم کامپیوتر دزدیده شده خودم رو پیدا کنم.کمکم کنیدوارادتمندتان احمد

سلام:
تا آنجائي كه اطلاع دارم تنها راه رديابي سيستم تان از طريق ip است و با توجه به دايناميك بودن ip تنها در صورتي كه سارق از پرووايدر اينترنت شما استفاده كند رديابي ميسر است. پس ISP تان مي تواند بيشترين كمك را به شما بكند.
يك احتمال ضعيف ديگر براي رديابي، وجود نرم افزارهاي ضد سرقت بر روي سيستم است كه اين را هم مي توانيد از شركتي كه سيستم تان را تهيه كرديد پرس و جو كنيد. البته بعيد ميدانم كه حتي از نسخه رايگان اين نرم افزارها بر روي سيستمي نصب باشد اما به هرحال پرسيدنش ضرري ندارد.

موفق باشيد

Leprechaun
January 10th, 2009, 01:18
ممنون از کمک دوستان!

با سلام:
رسول خان احتمالا همانطور كه فرمويد فايل به صورت ناقص دانلود شده اما اگر فايل به تازگي با اين مشكل مواجه شده شايد نرم افزار Advanced PDF Repair بتواند كمكتان كند.

پيروز باشيد

Reza
January 10th, 2009, 09:33
ممنون از کمک دوستان!
برخی مواقع اگر نام فولدری که فایل در آن قرار دارد فارسی باشد، پیام خطا دریافت می شود.

m.zamani
January 10th, 2009, 12:32
میخواهم لپ تاپم(dell vostro 1500, windows vista) را پارتیشن بندی کنم. دوستان در این راهنمایی کنید.

szh.1367
January 10th, 2009, 22:02

سلام دوست عزیز

من قبلا این سایت رو دیده بودم یه چیزهایی در مورد دزدیه شدن لپ تاپ نوشته بود یه نگاه کنید امیدوارم که مفید باشه

naser007
January 12th, 2009, 11:42
خراب شدن فايل ها و پوشه ها

با سلام بنده بعد از عوض كردن ويندوز خودم ديگه نمي تونم بعضي از پوشه ها و فايل هاي exe خودم رو با كنم

و ارور هاي زير را دريافت مي كنم

لطفا در صورت امكان من را راهنمايي بفرمائيد

WISHMASTER
January 12th, 2009, 13:22
سلام
متاسفانه مانعی برای ورود به بعضی از سایت ها پیش اومده و برنامه های قبلی نمی تونند کاری از پیش
ببرند. لطفاً اگه راه حلی سراغ دارید در پیام خصوصی یاری بفرمایید.:D

hoseintaheri
January 12th, 2009, 15:20
آقا سلام

الهی بگم خدا این مخابرات ما رو چی کار نکنه.
همچین تو سایتاشون و اینور و اونور میان تبلیغ میکنن که آی ما High tech شدیم و فیبر نوری داریم و تلفن سلولی راه انداختیم و ..... که آدم فکر میکنه به زودی صفر سوم رو هم باز میکنن برای خطوط تلفن بین سیاره ای که مثلا بیای شماره تلفن 18-54-32-487-214-0005 رو بگیری که با شوهر خواهرت توی سیاره مشتری اونم توی منطقه طوفان قرمز توی پاسداران سیاره مشتری کوچه ژوراستان 118 ام پلاک D784M3211FHQ صحبت کنی.

نه بابا این خبرا هم نیست
ما تو شرکتمون Leased Line داشتیم با ترافیک 1 به 12 ( یعنی 12 User ازش به طور همزمان استفاده میکردن ) که سرعت Send و Recieve ش هم 256/128 بود. تو بدترین ساعت Direct بهت 7 کیلو بیت سرعت میداد که میتونستی با خیال راحت از Connection ات مطمئن باشی.
ماهی 230 هزار تومن هم میگرفتند و همین.

اومدن خبر مرگشون صرفه جویی کنن رفتن یه ADSL گرفتن 512/256 با ترافیک 1 به 8 که سرعتش دوبل اونه ولی خاک بر سر یه بند قطع میشه و اصلا دریافت و ارسالش کار نمیکنه.
یعنی این بدبخت متا تریدر که قد گوجه سبز هم ترافیک نداره هم نمیتونه وصل بشه. اونم با پورت به اون خلوتی 444 که هر ننه قمری ازش میتونه سیگنال رد و بدل کنه.
اینا بماند.

زنگ زدم به شرکت کوفت ( اسمشو نمیارم که شر نشه ) میگم آقا من میخوام ADSL بگیرم میگن بفرمایید خواهش میکنیم قیمت فرستادند. زینگ زدم به پشتیبانی میگم آقا من با هزینه مشکل ندارم ولی کار من فارکسه سرعت Direct میخوام حداقل هم 3 کیلو بود هم خوبه میگه ( کارشناس شرکت بعد از کلی نگه داشتن من پشت خط ) قربان مسئولین ما میگن در ماه حداقل 20 ساعت قطعی داریم.

زرررررررررررررررررت

حالا باز بگین خوبه
من که میترسم بگیرم

اقا شما کجایی مگه بابا فکر نکنم جای دوری باشی من همین امروز ADSL ام وصل شد:banana::banana::banana:
یه شرکتیه تو کرج اینترنت 512 فقط ماهی 6000 تومان در صورت قطعی هم بک اپ دایل اپ داره که فقط هزینه اشغال خط با نرخ داخل شهری محاسبه میشه انقدر عصبانی نباش دنبال یک ISP خوب بگرد همین
این رو هم اضافه کنم من بابت هر 1 GIG دانلود باید 5000 تومن بدم بجز مبلغ فوق ولی من دانلودم تو ماه 100 MG هم نمیشه و برای شرایط من هم خوبه

hoseintaheri
January 12th, 2009, 15:35

با سلام بنده بعد از عوض كردن ويندوز خودم ديگه نمي تونم بعضي از پوشه ها و فايل هاي exe خودم رو با كنم

احتمالا قسمتی از برنامه ها یا پوشه های شما در درایو C بوده که با عوض کردن ویندوز انها پاک شده شما باید قبل از عوض کردن ویندوز فایلهای موجود در داکیومنت را جای دیگری ذخیره کرده و بعدش کپی کنید وقتی شما یک برنامه رو مثلا تو درایو Gنصب میکنی خواه ناخواه قسمتی به درایو C هم میره
برای حل مشکلت یک راهی پیشنهاد میکنم نمیدونم کار کنه یا نه ولی امتحانش مجانیه:
استفاده از قابلیت system restore در ویندوز:
منوی start -
accesories
system tools
system restore
رو next کلیک میکنی اگه شانس بیاری تو تقویمش یک یا چند روز رو بصورت پر رنگ مشخص کرده روز رو مشخص میکنی و next اگه درست کار کنه همه تنظیمات و ارایشات و فایلهایی رو که تو اون روز مشخص تو هاردت بوده بازیابی میکنه ارور هایی که مده مربوط به دسترسی نداشتن و پیدا نکردنه فایل مورد نیازش هست
نمیدونم تونستم کمکت کنم یا نه
ان شااله مشکلت حل شه

shahroodi
January 12th, 2009, 15:38
اقا شما کجایی مگه بابا فکر نکنم جای دوری باشی من همین امروز ADSL ام وصل شد:banana::banana::banana:
یه شرکتیه تو کرج اینترنت 512 فقط ماهی 6000 تومان در صورت قطعی هم بک اپ دایل اپ داره که فقط هزینه اشغال خط با نرخ داخل شهری محاسبه میشه انقدر عصبانی نباش دنبال یک ISP خوب بگرد همین
این رو هم اضافه کنم من بابت هر 1 GIG دانلود باید 5000 تومن بدم بجز مبلغ فوق ولی من دانلودم تو ماه 100 MG هم نمیشه و برای شرایط من هم خوبه
سلام حسین خان
بابا شروین اشوب 1500 سال پیش از سایت خداحافظی کرد رفت:blink::whoow: ....این پستشم مال 2 سال پیش بود فکر کنم:rolleyes:

ارادتمندم:)

shahramfx
January 12th, 2009, 23:05

سلام دوست من
به این تایپیک مراجعه کنید مشکلتون حل میشه

fx_ali
January 13th, 2009, 01:31
سلام به همه :)
یه نرم افزار میخام که باهاش بشه از دسکتاپ عکس گرفت
یا کلا بشه باهاش از کل موارد داخل صفحه عکس گرفت دیگه ;)
نمیدونم رسوندم مطب رو یا نه :blink:
هر کدوم از عزیزان داره یه دونه هم به ما بده :blush:
دستتون درد نکنه

مجتبی
January 13th, 2009, 03:56
سلام به همه :)
یه نرم افزار میخام که باهاش بشه از دسکتاپ عکس گرفت
یا کلا بشه باهاش از کل موارد داخل صفحه عکس گرفت دیگه ;)
نمیدونم رسوندم مطب رو یا نه :blink:
هر کدوم از عزیزان داره یه دونه هم به ما بده :blush:
دستتون درد نکنه

سلام

مدتی پیش سوال مشابهی پرسیدم و جناب محسن پیشنهاد فوق العاده ای دادن.
خدمت شما
لینک ([Only registered and activated users can see links])

نرم افزار فوق العاده ایست. راحت و کاربردی
اگر سوالی بود بفرمائید

موفق باشید

January 13th, 2009, 22:41
سلام
سوالی داشتم در مورد ایجاد فایل header در ++C
یه کلاسی رو تعریف کردم و میخوام که تو برنامه های دیگه ازش استفاده کنم. ولی نمدیونم چطوری.
فقط بهم گفتن که فایل obj. و h. رو لازم دارم. توی این فایل ها باید چه کدی باشه و مسیرشون کجا باید باشه؟؟
همچنین روش استفاده از کلاس تعریفی توی برنامه های دیگه رو هم راهنمایی بفرمایید.

با تشکر

freebird
January 16th, 2009, 02:19
من از آنتی ویروس nod استفاده میکنم
نسخه بیزنس ادیشن
از دو سه روز پیش دیگه آپیدیت نمیکنه
کسی یوزر نیم و پسورد برای آپدیت داره
تورو خدا کمک کنید فکر کنم ویروسی شدم
میترسم فایلام بپره

trendfinder
January 16th, 2009, 02:29
نسخه بیزنس ادیشن
میترسم فایلام بپره

جناب دبیرسیاقی این آنتی ویروس بعضی وقتها به مدت یک هفته تا ده روز اینطوری میشه.ولی بعد اون دوباره آپ دیت میشه.زیاد نگران نباشید

freebird
January 16th, 2009, 02:33
جناب دبیرسیاقی این آنتی ویروس بعضی وقتها به مدت یک هفته تا ده روز اینطوری میشه.ولی بعد اون دوباره آپ دیت میشه.زیاد نگران نباشید
والا من از نسخه ک---ر---ک استفاده میکنم تا چند روز پیش مشکلی نداشتم ولی چند روز آپدیت نمیشه .احساس میکنم ویروس گرفتم .حالا باید چی کار کرد

Kambiz_T.A
January 16th, 2009, 02:47
والا من از نسخه ک---ر---ک استفاده میکنم تا چند روز پیش مشکلی نداشتم ولی چند روز آپدیت نمیشه .احساس میکنم ویروس گرفتم .حالا باید چی کار کرد

با سلام

آنتي ويروس قبلي را Un Instal كنيد و اين يكي را نصب كنيد

موفق و پيروز باشيد

freebird
January 16th, 2009, 02:57
با سلام

آنتي ويروس قبلي را Un Instal كنيد و اين يكي را نصب كنيد

پسورد:[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

موفق و پيروز باشيد
من با ند عادت کردم و راحت تر بودم یکی دو دفعه کاسپر ریختم سرعتم رو خیلی پایین اورد

Hamed2420
January 16th, 2009, 03:11
نسخه بیزنس ادیشن
میترسم فایلام بپره
قربان خرجش حداکثر 40 هزارتومان در سال هست. یعنی ماهی 3300 تومان و روزی 110 تومان.

فکر کنم چنین خرجی برای محافظت از فایلها پول خیلی ناچیزی باشه.

من الان یک ساله که از نسخه های اورجینال اینترنت سکیوریتی استفاده میکنم و بسیار راضی هستم.

بدون هیچ دغدغه ای ...

ارادتمندم

hamidrezamf
January 16th, 2009, 03:31
قربان خرجش حداکثر 40 هزارتومان در سال هست. یعنی ماهی 3300 تومان و روزی 110 تومان.

فکر کنم چنین خرجی برای محافظت از فایلها پول خیلی ناچیزی باشه.

من الان یک ساله که از نسخه های اورجینال اینترنت سکیوریتی استفاده میکنم و بسیار راضی هستم.

بدون هیچ دغدغه ای ...

ارادتمندم

حامد خان یه خورده بیشتر توضیح بده..
ممنون..

Hamed2420
January 16th, 2009, 11:08
سلام

تشریف میبرید یکی از مغازه های معروف نرم افزار فروشی و نسخه اورجینال یکی از این شرکت ها مثل NOD32, Kaspersky, Bitdefender رو خریداری میکنید. میتونید AntiVirus خریداری کنید و یا Internet security.

سایت هاشون هم که هست. بدین وسیله شما یک سال از شر ویروس و ... راحت میشید و برای سال بعد هم اگر تمدید کنید به شما یه تخفیف کوچیک میدهند.

ارادت

szh.1367
January 16th, 2009, 11:10
نسخه بیزنس ادیشن
میترسم فایلام بپره

سلام جناب دبیرسیاقی

می توانید از سایت زیر یوزر وپسورد رایگان نود 32 دریافت کنید :laugh:;)

pakan.p
January 16th, 2009, 15:25
سلام بر دوستان
من چند وقت پيش كارتريج پرينتر ليزيم رو دادم شارژ كردند ولي يه مشكل پيش اومده در يك سمت صفحات پرينت شده يك نوار سياه ميافته
حالا سوالم اينه كه آيا تمام كارتريج هاي ليزري زماني كه شارژ ميشن اين مشكل رو پيدا ميكنند ؟
يا مشكل از ناشيگري اون شخص بوده ؟

SHR51
January 16th, 2009, 15:52
نسخه بیزنس ادیشن
میترسم فایلام بپره

از ضد ویروس مجانی هم می توانید استفاده کنید. مثل Avast Home Edition

Hamed2420
January 16th, 2009, 22:46
سلام بر دوستان
من چند وقت پيش كارتريج پرينتر ليزيم رو دادم شارژ كردند ولي يه مشكل پيش اومده در يك سمت صفحات پرينت شده يك نوار سياه ميافته
حالا سوالم اينه كه آيا تمام كارتريج هاي ليزري زماني كه شارژ ميشن اين مشكل رو پيدا ميكنند ؟
يا مشكل از ناشيگري اون شخص بوده ؟

سلام

اصولاً شارژ کردن کارتریج های لیزری توصیه نمیشه چرا که بعد از شارژ مثل اولش کار نخواهد کرد.

شما از طریق نرم افزار پرینترتون کارتریج رو Clean کنید. اگر باز هم اینطور بود، کارتریج رو بیرون بیارید و با یک دستمال نرم، رول سبز رنگ کارتریج رو تمیز کنید.

البته باز هم بعیده که این نوار از بین بره.

موفق باشید

محمد هورزاد
January 17th, 2009, 05:19
نسخه بیزنس ادیشن
میترسم فایلام بپره

جناب دبیر سیاقی نگران نباش که اومدم !!!

اشکال از اینجاست :

نقل قول : { توجه : از تمام کسانی که چه نسخه جدید چه قدیم را نصب کردن توصیه می کنیم این ورژن از آنتی ویروس را دوباره دانلود کنند و نصب نمایند. در نسخه جدید هم که ارئه شده بود مشکلی از نظر آپدیت نبود ولی بعد از ۳۰ روز آنتی ویروس غیر فعال می شود و امنیت سیستم دچار اختلال می گردد. در این نسخه هم به روز رسانی به طور کامل انجام می شود هم آنتی ویروس تا ۲۴۷۴۰ روز برای شما به راحتی کار می کند }

اینم آدرس واسه دانلود نسخه درست حسابی :

ارادتمند . هورزاد .

mahdikhani
January 17th, 2009, 06:55
نسخه بیزنس ادیشن
میترسم فایلام بپره

حرف از بپر بپر شد ، چند روز پیش هر چی عکس توی درایو هام داشتم پاک شدن ، یا بقول استاد دبیر سیاقی پریدن :whoow: ...;)

چقدر عکس از پوزیشن هام داشتم ، و چقدر از تاپیک عکسهای جالب ...

اینجاست که میگن به هاردتون اعتماد نکنید و هر چند وقت یکبار بکآپ بگیرید :advise: ( همیشه وقتی بچه ها این شکلک پیر مرد رو میذاشتن میگفتم این چی میگه ... حرکت دهان رو ببینید ... میگه بکاپ بکاپ ... :cool: )

پ . ن : راستی جناب هورزاد میبینم که ... یا شدیداً سحر خیز شدید یا باز شدیداً شب بیدار ...

ارادت

Hamed2420
January 17th, 2009, 09:36
حرف از بپر بپر شد ، چند روز پیش هر چی عکس توی درایو هام داشتم پاک شدن ، یا بقول استاد دبیر سیاقی پریدن :whoow: ...;)
اینجاست که میگن به هاردتون اعتماد نکنید و هر چند وقت یکبار بکآپ بگیرید :advise: ( همیشه وقتی بچه ها این شکلک پیر مرد رو میذاشتن میگفتم این چی میگه ... حرکت دهان رو ببینید ... میگه بکاپ بکاپ ... :cool: )

جناب مهديخاني

يكي از نرم افزار هاي Recovery رو تهيه كنيد و به راحتي تمامي فايلهاتون رو بازيابي كنيد.

يكي از نرم افزار هاي خوب كه User Friendly هم هست، Recover My Files هستش. ميتونيد دانلودش كنيد و آب رفته رو به جوي باز گردانيد :p

ارادتمندم

hamidrezamf
January 17th, 2009, 10:45
سلام

تشریف میبرید یکی از مغازه های معروف نرم افزار فروشی و نسخه اورجینال یکی از این شرکت ها مثل NOD32, Kaspersky, Bitdefender رو خریداری میکنید. میتونید AntiVirus خریداری کنید و یا Internet security.

سایت هاشون هم که هست. بدین وسیله شما یک سال از شر ویروس و ... راحت میشید و برای سال بعد هم اگر تمدید کنید به شما یه تخفیف کوچیک میدهند.

ارادت

ممنون حامد جان
از کجا مطمئن باشیم که این نرم افزار اورجینال هست؟ چون میدونی که اکثر مغازه های فروش cd و نرم افزار کپی رو میفروشن...
مغازه خاصی سراغ داری؟
ممنون...

hamid3765
January 18th, 2009, 07:29
سلام دوستان

چند وقت هست که سیستم بنده دچار ویروسی بنام delf.AAM trojan شده وکلی از فایلها و فولدر های ویندوز رو آلوده کرده دیروز آنتی ویروس ESET NOD32 Antivirus 3.0.621 رو داتلود کردم و آپدیت کردم و قتی که کار اسکن تمام شد فولدرهایی که ویروسی شدند رو ویروسش رو پاک نکرد و فقط قرنطینه کرد فولدرها رو و کلی از فولدرهای سیستمم رو غیر قابل دسترس کرد حالا نمیدونم قلق خاصی داره که ویروس رو پاک کنه یا نمیتونه پاک کنه؟
دوستان بنده رو راهنمایی کنند که بدجوری ریختم بهم.:evil2::evil2::evil2:

ممنون:blush:

Hamed2420
January 18th, 2009, 10:22
ممنون حامد جان
از کجا مطمئن باشیم که این نرم افزار اورجینال هست؟ چون میدونی که اکثر مغازه های فروش cd و نرم افزار کپی رو میفروشن...
مغازه خاصی سراغ داری؟
ممنون...
سلام

حميدرضا خان دو سه تا مغازه نرم افزار فروشي در ساختمان پايتخت هست كه مطمئن هستن. يكيشون پاكچين هست. يكيشون تهيه نرم افزار پايتخت هست(اسم اين يكي رو مطمئن نيستم) يكي ديگه هم تو بازار رضا هست كه تكنو2000 هست و بسيار معروفه.
به نظرم خريد از اينها مطمئن هست.

مثلاً بيت ديفندر توي سايت خود نرم افزار هم رجيستر ميشه و مطمئن بودن خريدتون رو نشان ميده.

ارادتمندم

szh.1367
January 18th, 2009, 12:03
سلام دوستان

چند وقت هست که سیستم بنده دچار ویروسی بنام delf.AAM trojan شده وکلی از فایلها و فولدر های ویندوز رو آلوده کرده دیروز آنتی ویروس ESET NOD32 Antivirus 3.0.621 رو داتلود کردم و آپدیت کردم و قتی که کار اسکن تمام شد فولدرهایی که ویروسی شدند رو ویروسش رو پاک نکرد و فقط قرنطینه کرد فولدرها رو و کلی از فولدرهای سیستمم رو غیر قابل دسترس کرد حالا نمیدونم قلق خاصی داره که ویروس رو پاک کنه یا نمیتونه پاک کنه؟
دوستان بنده رو راهنمایی کنند که بدجوری ریختم بهم.:evil2::evil2::evil2:

ممنون:blush:

سلام

فایل ویروسی را در این سایت اپلود کنید تا نوع انتی ویروسی که این نوع ویروس را از بین می برد را به شما معرفی کند

البته یه نکته اینجا هست که گاهی انتی ویروس ها بعد از الوده شدن سیستم نمی توانند ویروس را پاک کنند باید قبل از ویروسی شدن سیستم انتی ویروس نصب باشه ;)

xeroF
January 18th, 2009, 12:20
ممنون حامد جان
مغازه خاصی سراغ داری؟
ممنون...

سلام

حميدرضا خان دو سه تا مغازه نرم افزار فروشي در ساختمان پايتخت هست كه مطمئن هستن. يكيشون پاكچين هست. يكيشون تهيه نرم افزار پايتخت هست(اسم اين يكي رو مطمئن نيستم) يكي ديگه هم تو بازار رضا هست كه تكنو2000 هست و بسيار معروفه.
به نظرم خريد از اينها مطمئن هست.

مثلاً بيت ديفندر توي سايت خود نرم افزار هم رجيستر ميشه و مطمئن بودن خريدتون رو نشان ميده.

ارادتمندم

با سلام
همونطور كه آقا حامد (مخلصيم :)) فرمودند در محل ورودي بازار رضا فروشگاههاي عمدهء نرم افزار قرار دارند به شرحي كه نام بردند و همينطور در مجتمع پايتخت. البته در ورودي بازار ايران هم يك فروشگاه هست كه از نظر من هم منصف هست و هم مطمئن.
اما به يك نكته دقت كنيد :advise:
موقع خريد اصلا عجله نكنيد. تمام فروشگاهها رو بگرديد. از همه قيمت بگيريد. اصلا هم خودتون رو نيازمند و مشتاق اون نرم افزار نشون نديد.
اينها رو بر اساس تجربه ميگم. چون خودم پارسال رفتم متااستاك بخرم. اولين فروشگاه گفت برات رايت مي كنم 45 هزار تومن.:blink: فروشگاه دومي گفت 35 هزار تومن. و......... آخري گفت 20 هزار تومن. من خيلي ذوق كردم و مي خواستم ازش بگيرم. تازه رايتي هم بود. با خودم گفتم حالا يه دوري بزنم ببينم بايد چكار كرد...

داشتم در محوطهء پاساژ قدم مي زدم كه به يك فروشگاه ديگه رسيدم و از همونجا متااستاك شركتي با جلد و كاتالوگ و .... رو خريدم 3500 تومن. :laugh: باور كنيد فاصله اش با اون فروشگاهي كه مي گفت 45 هزار تومن به اندازهء 200 متر هم نبود!!

حالا من شانس آوردم ولي معلوم نيست شما شانس بيارين. البته همون روز با بقيهء اون 20 تومن كلي نرم افزار خريدم و جاتون خالي يه شام مفصل هم خوردم.

البته در مورد نرم افزارهايي كه در ايران نمايندگي دارند احتمال اين كارها ضعيفه. چون قيمت رو نمايندگي مركزي تعيين و به نمايندگان فروش ابلاغ ميكنه. اما قبل از خريد يك سري هم به سايت نمايندگي بزنيد و موضوع رو به طور كامل بررسي كنيد. در اين مورد هم تجربه دارم.

دو سال پيش مي خواستم يك مونيتور 17 پروويو بخرم. فروشنده گفت 119000 تومن. كلي هم توضيح داد و تعريف كرد و منت گذاشت سرمون كه اين مونيتور 125 تومن بوده ولي الآن ميديم 119 تومن. من هم تنها كاري كه كردم آدرس وبسايت نمايندگي مركزي رو برداشتم و آمدم خونه و صاف رفتم به سايتشون. ديدم اي دل غافل!‌ درسته كه كاهش قيمت دادن ولي قيمت نمايندگان فروش 105 تومن هست نه 119 تومن. دو سه روز بعد رفتم سراغ همون فروشگاه و گفتم كه قضيه اينه. گفت آره!‌ همين ديروز به ما قيمت جديد رو ابلاغ كردند. گفتم پس بي زحمت يك دستگاه به من بديد.:cool: با اضافهء پول هم يه فلش مموري خريدم.

خلاصه حواستون جمع باشه.

Hamed2420
January 18th, 2009, 12:37
حالا من شانس آوردم ولي معلوم نيست شما شانس بيارين. البته همون روز با بقيهء اون 20 تومن جاتون خالي با رفيقم يه شام مفصل هم خوردم.

با اضافهء پول هم يه فلش مموري خريدم و با رفيقم رفتيم يه شام درست و حسابي خورديم.

:whoow::whoow::rolleyes:

قربان شما هر وقت خواستيد بريد خريد، بنده رو خبر كنيد :p

ارادتمندم

پ.ن: همراه با كمي تحريف :happy:

xeroF
January 18th, 2009, 14:20
اختيار دارين آقا!
شما فقط افتخار بدين بقيه اش حله. ميريم لوكس طلائي. POS‌ هم داره. شما هم كه خوشبختانه كارتهاتون هميشه همراهتون هست پس از اون جهت هم خيالمون راحته. :happy:

راستش شك داشتم اون قضيهء متااستاك رو بنويسم. گفتم الآن ملت ميگن چقدر مبالغه مي كنه. ولي اين اتفاق واقعا افتاد. بعدا فهميدم منحصر به من هم نبوده. ظاهرا براي يكي دو نفر ديگه هم در سايت همين اتفاق پيش آمده بود كه در تاپيك متااستاك نوشتن.

تا اسم متااستاك رو آوردم طرف خيال كرد وارن بافت آمده توي فروشگاهش. چكار كنيم ديگه. تيپمون غلط اندازه. :p بعدش هم گريز زد به بورس تهران و ...هر چي مي گفتم بابا! اين نرم افزار رو براي مقاصد آموزشي مي خوام. من اصلا نمي دونم تالار بورس كجاست(اون موقع واقعا نمي دونستم) ولي به خرجش نمي رفت. فكر كنم ازم مشاوره مي خواست. :cool:

حالا از هر چه بگذريم سخن دوست خوشتر است. قرار لوكس طلائي براي چه موقع........؟:rolleyes:

fx-pip
January 18th, 2009, 21:09
سلام
فايلهاي با پسوند dat. را با چي ميشه ويرايش كرد؟
فايلهاي dat همراه نرم افزار.

ممنون

Sohrab_K
January 18th, 2009, 21:21
سلام
فايلهاي با پسوند dat. را با چي ميشه ويرايش كرد؟
فايلهاي dat همراه نرم افزار.

ممنون

این فایلهای دات همراه نرم افزارها قرار نیست ویرایش بشن ! :)

کامپایل شده هستند و دستکاریشون از کار میندازه اونها رو .
مگر اینکه دیکامپایل بشن و بعد ویرایش بشن که اونم کار هر کسی نیست ...

وگرنه بعد از دیکامپایل ( اگر بتونید این کار رو بکنید ) حداقل باید در حد برنامه نویس اون نرم افزار به اون زیان برنامه نویسی آشنا باشید . ;)

lavan
January 18th, 2009, 23:46
سلام دوستان عزيز
سئوالي داشتم .ممنون ميشم راهنماي بفرماييد
امروز من انتي ويروس nod 32 را آپديت كردم. ويندوزم مشكل پپدا كرده مي خوام دوباره نصب كنم. فقط امروز انتي ويروس nod 32 را آپديت كردم.

بعد از نصب ويندوز كلي وقت ميگيره دوباره اپديت كنم. آيا در هنگام آپديت فايلي چيزي درست نميكنه كه بعدا بتوانيم ازش استفاده بكنيم؟

ممنون

lavan
January 18th, 2009, 23:47
.... تكراري

sarmaiedar
January 19th, 2009, 01:32
سلام دوستان عزيز
سئوالي داشتم .ممنون ميشم راهنماي بفرماييد
امروز من انتي ويروس nod 32 را آپديت كردم. ويندوزم مشكل پپدا كرده مي خوام دوباره نصب كنم. فقط امروز انتي ويروس nod 32 را آپديت كردم.

بعد از نصب ويندوز كلي وقت ميگيره دوباره اپديت كنم. آيا در هنگام آپديت فايلي چيزي درست نميكنه كه بعدا بتوانيم ازش استفاده بكنيم؟

ممنون

سلام
توی یک سایتی نوشته بود که فایلهای با پسوند DAT که در مسیر نصب آنتی ویروس وجود دارند همان فایل های آپدیت هستند که با کپی کردن و پیست کردن در محل جدید نصب آنتی ویروس دیگر نیازی به آپدیت مجدد نیست البته من امتحان نکردم:rambo:

iraj23
January 19th, 2009, 06:15
بعد از قرنی ما هم یه پست میزنیم با اجازه بزرگترها
جسارتا باید بگم که فایلهایی آپدیت Nod32 تو 2 تا پوشه ریخته میشه به آدرسهایی :
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\ESET\ESET Smart Security\Updfiles
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\ESET\ESET Smart Security\Updfiles\continuous
و اینکه پسوند فایلهای آپدیت nup هست ولی نرم افزار گاه چیزای دیگه ای رو هم آپدیت میکنه
بشخصه با این کار که آپدیتهای قدیمی رو نگه داریم و در ویندوز جدید استفاده کنیم موافق نیستم

lavan
January 19th, 2009, 19:04
ممنون از شما عزيزان سرمايه دار و ايرج 23

WISHMASTER
January 19th, 2009, 22:33
موتور جستجوی کول رقیب سر سخت گوگل [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links].JPG)

traderman123
January 20th, 2009, 00:22
سلام
یک سری DVD image در کامپیوتر دارم و نیاز به این دارم که آنها را به فایلی مثل avi تبدیل کنم ، امیج ها فیلم هستند.
نکته اینجاست که من نمیخواهم آنها را DVD رایت کنم.
لپ کلام = تبدیل کننده dvd image به avi بدون نیاز به رایت نیازمندیم.
یا علی

traderman123
January 20th, 2009, 13:22
.........;)

Kambiz_T.A
January 20th, 2009, 14:07
سلام
یک سری DVD image در کامپیوتر دارم و نیاز به این دارم که آنها را به فایلی مثل avi تبدیل کنم ، امیج ها فیلم هستند.
نکته اینجاست که من نمیخواهم آنها را DVD رایت کنم.
لپ کلام = تبدیل کننده dvd image به avi بدون نیاز به رایت نیازمندیم.
یا علی

با سلام

ببينيد اين نرم افزارها بكارتان ميخورد

نرم افزار تبدیل فرمت تصویری و صوتی با کیفیت بالا GoodOk Video Converter Pro

///////////////////////////////////////////////////////

321 Video Converter 1.2.27 يك مبدل ساده و كاربردی

////////////////////////////////////////////////////////

Any Video Converter یک برنامه ساده و در عین حال حرفه ای برای کانورت فایلهای ویدئوئی

موفق و پيروز باشيد

Kambiz_T.A
January 21st, 2009, 17:10
با سلام

با استفاده از این نرم افزار می توانید ساعات کشورها و شهر های مختلف دنیا را در سیستم خود داشته باشید. برای استفاده از امکانات این نرم افزار نیاز به نرم افزار Microsoft.NET Framework 2.0 دارید.

موفق و پيروز باشيد

rasoulg
January 21st, 2009, 19:05
من از موزیلا استفاده می کنم. هر وقت فایلی را دانلود می کنم، بدون این که از من بپرسه در دسکتاپ اون فایل رو دانلود میکنه.
دوستان کمک کنند تا بتوانم مسیر نصب رو عوض کنم.
ممنون

szh.1367
January 21st, 2009, 19:17
من از موزیلا استفاده می کنم. هر وقت فایلی را دانلود می کنم، بدون این که از من بپرسه در دسکتاپ اون فایل رو دانلود میکنه.
ممنون
سلام رسول جون

به این راحتی ها که نیست مسیر رو عوض کنی باید با چماق خدمتش برسی تا مسیر رو عوض کنه :laugh:

گزینه tools بعد option

تب main قسمت downloads

گزینه always ask me where to save files رو فعال کن

Kambiz_T.A
January 21st, 2009, 19:28
ممنون

با سلام

ابتدا وارد گزينه Tools شويد سپس گزينه Main را كليك كنيد و بعد از آن در قسمت Down load گزينه Always ask me where to save file را تيك بزنيد و سپس ok را بزنيد

در اين حالت هميشه از شما سوال ميكند كه كجا فايلتان را ذخيره كند

موفق و پيروز باشيد

hamid3765
January 23rd, 2009, 15:03
سلام

مدتی هست که من ویندوز را آپدیت کردم و پس از آپدیت پیام میده که ویندوز شما اصلی نیست و همیشه این نوشته ای که عکسشو پایین گذاشتم پائین گوشه سمت راست ویندوز فعال هست و هیچ جور هم نتونستم که غیر فعالش کنم از همه بدتر اینکه هر عکسی رو زمینه دسکتاپ میکنم بعد از چند دقیقه عوض میکنه و زمینه دسکتاپ رو مشکی یکدست میکنه و دائما به سایت مایکروسافت لینک میده که برای اصلی کردن ویندوز مبلغ 149 $ باید بپردازم.:evil2:

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

دوستان راهنمایی کنند که چطوری از شرش خلاص شم:( آیا ترفند رجیستری وجود نداره؟:huh:

ممنون:nervous:

Kambiz_T.A
January 23rd, 2009, 17:06
سلام

مدتی هست که من ویندوز را آپدیت کردم و پس از آپدیت پیام میده که ویندوز شما اصلی نیست و همیشه این نوشته ای که عکسشو پایین گذاشتم پائین گوشه سمت راست ویندوز فعال هست و هیچ جور هم نتونستم که غیر فعالش کنم از همه بدتر اینکه هر عکسی رو زمینه دسکتاپ میکنم بعد از چند دقیقه عوض میکنه و زمینه دسکتاپ رو مشکی یکدست میکنه و دائما به سایت مایکروسافت لینک میده که برای اصلی کردن ویندوز مبلغ 149 $ باید بپردازم.:evil2:

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

دوستان راهنمایی کنند که چطوری از شرش خلاص شم:( آیا ترفند رجیستری وجود نداره؟:huh:

ممنون:nervous:

با سلام

به لينك زير مراجعه كنيد

موفق و پيروز باشيد

fx-pip
January 25th, 2009, 12:55
سلام
من از مرورگر mozilla firefox استفاده ميكنم.
چطوري ميشه توي اين مرورگر فايلهاي flash را غيرفعال كرد؟

ممنون

szh.1367
January 25th, 2009, 14:16
سلام
من از مرورگر mozilla firefox استفاده ميكنم.
چطوري ميشه توي اين مرورگر فايلهاي flash را غيرفعال كرد؟

ممنون

سلام

اگر درست متوجه شدم باشم شما می خواهید بنرهای تبلیغاتی رو از سایت ها حذف کنید :unsure:

برای این کار پلاگین زیر رو دانلود و به فایرفاکس خود اضافه کنید

روی بنر ها کلیک راست و گزینه adblock image رو انتخاب و اوکی کنید

پلاگین ([Only registered and activated users can see links])

candletrader
January 25th, 2009, 15:33
با کمک روش زیر XP SP2 را به ویندوزی ارجینال تبدیل میکنیم. با نصب سرویس پک 3 هم همونطور ارجینال باقی میمونه. بعد از نصب سرویس پک 3 تست نکردم که این کار فایده داره یانه. تست کنید و نتیجه را اعلام کنید:

__________________________________________________ _______________________________________

آموزش تبدیل XP SP2 به ویندوزی کاملاً ارجینال بدون نیاز به نصب برنامه

شما با کمک این روش ساده میتوانید ، جدیدترین آپدیت ها را از WindowsUpdate بدون مشکل دانلود و نصب کنید. برنامه هایی مانند Internet Explorer 7, Windows Media Player 11, Windows One LiveCare و ....

1- ابتدا این فایل ([Only registered and activated users can see links])را دانلود و Extract کنید. پسورد فایل: ghafari3
2-همانند شکل زیر ابتدا فایل KeyFinder.exe را باز کنید و از منوی Option برروی Change Windows Key کلیک کنید.

3-همانند شکل زیر فایل Serial.txt را باز کرده و سریال را وارد کرده و برروی Change کلیک کنید. باید پیغامی به صورت زیر نشان داده شود در غیر اینصورت شما سریال را اشتباه وارد کرده اید. حال برنامه را ببندید.

اگر سریال بالا اخطار داد،یکی از این سریال ها را استفاده کنید:
T4WQH-RY4TR-9YCM2-KX3HK-2J8CD
H6TXY-698M6-BPF4K-32P94-CJX73
FC8GV-8Y7G7-XKD7P-Y47XF-P829Wمزیتی که سریال موجود در فایل دارد اینست که پس از نصب تمامی آپدیتهای مایکروسافت که سریالهای تقلبی را شناسایی میکند،این سریال معتبر باقی میماند.

4-برای اینکه مطمئن شوید ویندوز ارجینال شده است ، فایل MGADiag.exe را اجرا کنید. اگر ویندوز شما ارجینال شده باشد ، همانند شکل عبارت Genuine را مشاهده خواهید کرد واگر Not Genuine نشان داده شود ویندوز غیرارجینال است.

حال میتوانید به راحتی تمامی برنامه های ذکر شده را نصب کنید.

دوستان توجه داشته باشد که این روش برای سایر ورژنهای XP مانند SP1 یا اکس پی بدون پک هم به همین ترتیب می باشد و فقط شماره سریال متفاوت است.

در Windows XP Media Center ، روش بالا جواب نمیدهد.

سلام
آقای غفاری
ویندوز من اتوماتیک آپدیت شده بود و پک 3 ر ا داشتم که پس از مدتی همون ایراد عدم تطابق با اوریجینال را گرفته.
فایل را هم باز کردم ولی فایل کی فایندر اصلا باز نمیشه و انتی ویروس من اعلام میکنه که تروجان داره(بعداز کلیلک کردن روی کی فایندر).
راه حلی وجود داره؟
ممنونم

Kambiz_T.A
January 25th, 2009, 16:35
سلام
آقای غفاری
ویندوز من اتوماتیک آپدیت شده بود و پک 3 ر ا داشتم که پس از مدتی همون ایراد عدم تطابق با اوریجینال را گرفته.
فایل را هم باز کردم ولی فایل کی فایندر اصلا باز نمیشه و انتی ویروس من اعلام میکنه که تروجان داره(بعداز کلیلک کردن روی کی فایندر).
راه حلی وجود داره؟
ممنونم

با سلام

فكر كنم اگر يك بار ديگر ويندوز را نصب كنيد مطمئن تر و بهتر باشد

براي اصل شدن ويندوزتان در هنگام نصب ويندوز از اين شماره سريال استفاده كنيد تا ديگر مشكل آپديت را نداشته باشيد

JBC46-Q42FD-PGGMC-KP38Y-6MQD8

موفق و پيروز باشيد

organon
January 25th, 2009, 22:57
مدتي است پس از بالا آمدن ويندوز البته بعضي مواقع سرعت کامپيوتر من خيلي پايين مي ايد وقتي که وارد task manager مي شوم در بخش performance در قسمت cpu usage کل ظرفيت cpu به طور کامل اشغال است در حاليکه کامپيوتر هيچ کار خاصي انجام نميدهد . آنتي ويروسهايم هم چيزي پيدا نميکنند درجه حرارت cpu هم نرمال است و با عوض کردن ويندوز هم فقط براي مدتي مشکل رفع ميشود .از دوستان عزيز تقاضاي راهنمايي دارم .

hamid3765
January 31st, 2009, 19:51
سلام دوستان

من یک سری فیلم avi از اینترنت دانلود کردم که یک مقدار حجیم است و برای رایت اون روی سی دی نیاز به یک نرم افزار دارم که اول اون رو برام به دو تیکه کنه. البته یک سری نرم افزار دانلود کردم برای اینکار ولی خیلی زمان نیاز داره تا اونا رو تیکه کنه یک چیزی حدود 10 الی 15 ساعت :blink: دوستان نرم افزاری سراغ دارن که اینکار رو خیلی سریع انجام بده؟

ممنون:)