View Full Version : کامپیوتر، اینترنت، سخت افزار و نرم افزار
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
mgh_ir
August 30th, 2009, 15:57
دوستان این سیمانتک رو چه جوری میشه uninstall کرد؟
هرچی گشتم فایل مختص uninstall رو پیدا نکردم :blush:
با تشکر :)
arteshbod
August 30th, 2009, 17:43
سلام و درود
یک برنامه ی مدیریت دانلود خوب میخواستم . حجمش 10 MG بیشتر نباشه .
با تشکر
mgh_ir
August 30th, 2009, 17:46
دوستان این سیمانتک رو چه جوری میشه uninstall کرد؟
هرچی گشتم فایل مختص uninstall رو پیدا نکردم :blush:
با تشکر :)
OK shod:)
termes
August 30th, 2009, 17:48
سلام و درود
یک برنامه ی مدیریت دانلود خوب میخواستم . حجمش 10 MG بیشتر نباشه .
با تشکر
بعید بدونم بهتر از اربیت داونلودر چیزی پیدا بشه.تقریبا همه کاره ست.حجم حدود 2.5مگ .مجانی .قابلیت داونلود از سایتهای استریم مثل یوتیوب و عالی برای داونلود شبانه:o
[Only registered and activated users can see links]
Ashkan1
August 30th, 2009, 23:33
بعید بدونم بهتر از اربیت داونلودر چیزی پیدا بشه.تقریبا همه کاره ست.حجم حدود 2.5مگ .مجانی .قابلیت داونلود از سایتهای استریم مثل یوتیوب و عالی برای داونلود شبانه:o
[Only registered and activated users can see links]
سلام termes جان
من از IDM استفاده میکنم و خیلی راضی هستم حجمش هم زیر 6 مگه البته از orbitdownloader هم کم استفاده کردم زیاد خوشم نیمد ازش
مزیتی که برای استفاده از شبانه داره چیه؟
ممنون
termes
August 30th, 2009, 23:43
سلام termes جان
من از IDM استفاده میکنم و خیلی راضی هستم حجمش هم زیر 6 مگه البته از orbitdownloader هم کم استفاده کردم زیاد خوشم نیمد ازش
مزیتی که برای استفاده از شبانه داره چیه؟
ممنون
سلام اشکان جانIDMهم بسیار نرم افزار خوبیه ولی اربیت حسن بزرگش رایگان بودنشه .من تا بتونم از نرم افزار های کد باز و رایگان استفاده می کنم.بعد هم این که اربیت خیلی کاربر پسنده و تقریبا کار مهمی نیست که از IDMکم بیاره.
در مورد شبانه بعضی از فایلها به ویژه فایلهای فشرده به دلیل نداشتن نقطه ریکاوری و قطع و وصلی بعد از اتصال مجدد بعضی از فایلهاشون گم می شوند که اربیت از این بابت در کنار فری داونلود منجر کمترین مشکل رو ایجاد می کنند.قابلیت برنامه ریزیش هم که خوبه و بسیار هم ساده ست.در کل من از وقتی این رو دارم به سراغ بقیه نرفتم
چون که صد آمد نود هم پیش ماست;)ولی خوب IDM هم خیلی حرفه ای وخوبه
Kasra
September 4th, 2009, 14:00
3 سال از ایجاد این تاپیک مفید میگذرد و در این سالها در اینجا سوال و جوابهای مفیدی انجام گرفته که برای کاربران بسیار راهگشا بوده است .
از آنجا که برای مباحث مربوط به IT تالار مستقل در نظر گرفته شده است ، به نظر میرسد برای راحتی بیشتر کاربران فروم برای یافتن موضوعات دلخواه ، بهتر است در ادامه تاپیکهای جداگانه برای نرم افزار و سخت افزار در نظر گرفته شود .
از امروز این تاپیک قفل میشود و ادامه بحث ها را در تاپیک های جداگانه پیگیری میکنیم:
سوال و جواب و مشكلهاي سخت افزاری : [Only registered and activated users can see links]
معرفی نرم افزار ، پرسش و پاسخ نرم افزاری : [Only registered and activated users can see links]
با تشکر
کسری
vBulletin v3.8.10, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.