![]() |
|
![]() |
![]() |
Senior Member
|
تقارن ها
1
اگه آی کیو شما زیر 120 هست بهتره از این پست صرف نظر کنید ![]() پیش نیازها : ذهن خلاق و باز و دارای استعداد حافظه تصویری خب مشخصن برای شروع هر کاری نیاز به انگیزه هست انگیزه من رو برای شروع تقویت کنید
تشکر کننده از Ali Tavakoli: |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
1
بصورت خلاصه لطفن فقط از این مطالب برای آموزش خودتان استفاده کنید نه شخص دیگری سپاس بیکران از تمامی دوستان عزیز که موارد ذکر شده از طرف بنده رو رعایت می کنند
![]() |
![]() |
Senior Member
|
1
جالب است بدانید زمانی که تحت تاثیر مواد توهم زا دچار توهم بیش اندیشی شدم سریع به سمت سیستم رفتم و با باز کردن چارت شروع به نظاره کردن چارت خالی نمودم ( جایی خوانده بودم که خالق شخصیت باب اسفنجی بعد از استفاده از مواد توهم زا موفق به خلق این شخصیت گردیده است) من قبل از این بارها و بارها به چارت خالی چشم دوخته بودم ولی متوجه چیز خاصی جز بالا و پایین شدن کندل ها نشده بودم ولی در آن لحظه خاص موفق به کشف نظم خاصی در تمامی بازار ها و نمادها شدم و آن را بعدها الگوی تقارن نامیدم اما آنچه دیده بودم چه بود ....؟
![]() |
Bookmarks |
برچسبها |
تقارن |
ابزارهاي موضوع | |
|
|