February 7th, 2009, 23:31 | #256 |
مدیر سایت
تاريخ عضويت: Feb 2004
تشکر از ايشان: 10,983 بار در 1,010 پست
|
0
از دوستان گرامی دعوت می کنم تحلیل و تفسیر خود از این موضوع را در ادامه این تاپیک مطرح کنند. |
10 تشکر کننده از Reza: |
February 7th, 2009, 23:50 | #257 |
Member
تاريخ عضويت: Sep 2007
تشکر از ايشان: 495 بار در 117 پست
|
0
به نوبه خود به نمايندگي از طرف تمامي دوستاني كه در مسابقه شركت كرده اند، از آقا رضا مديريت محترم سايت سرمايه، جناب محسن، شركت ايماني و تمامي عزيزاني كه نوعي براي برگزاري مسابقه قبول زحمت كردند صميمانه سپاس گذارم. از دوستان عزيزم كه در طول مسابقه بنده رو مورد لطف قرار دادن بي نهايت ممنونم. يك تبريك ويژه هم خدمت جناب ضيايي كه تونستن در روزهاي پاياني لذت رقابت رو دو چندان كنن. ارادتمند
February 8th, 2009, 00:12 | #258 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: May 2005
محل سكونت: ارومیه
تشکر از ايشان: 5,643 بار در 1,410 پست
|
0
نقل قول:
رو به امید اینکه تبدیل به پوزیشنهای مثبت خواهند شد باز نگه میدارند.در واقع بعضی اوقات در ترید بجای اینکه سود کردن هدف و الویت ما باشد ناخوداگاه تمایل به اثبات توانایی خودمون در پیش بینی بازار تبدیل به هدف اصلی میگردد که این میتواند خطرناک باشد. |
|
18 تشکر کننده از albertini: | Alifar, AmirBabak, behrouz-fx, Falconbird, hamidrezamf, hoss, kohzadi, Kourosh007, Leprechaun, mm95, mohammad211800, oomiidd, Reza, rsa, shahramfx, مجتبی, وحید, vahidrock |
February 8th, 2009, 00:13 | #259 |
Junior Member
تاريخ عضويت: Dec 2008
تشکر از ايشان: 36 بار در 3 پست
|
0
از الطاف همه دوستان خوب سایت سرمایه کمال امتنان را دارم . همانطور که پیشتر هم عرض کردم این 4 هفته برای من پر از اشتباهات بزرگ بود. از همه کسانی که در برگزاری چنین مسابقاتی همت گمارده و باعث ارتقاء تجربه در تریدرهای ایرانی میشوند سپاسگذارم. در روز های آخر می دونستم که آقای Leprechaun که متاسفانه اسم شریفشون را نمی دانم مثل من روی طلا کار میکنند . جا داره بهشون تبریک بگم ، چون با اختلاف زیادی که من تا اول هفته ایجاد کرده بودم خیلی بسرعت خودشون را بالا کشیدن و حتی اگر دیروز با سود معاملات خود را روی 920 میبستند الان ایشان نفر اول بودند. من هم به شما تبریک میگم که انقدر طلا رو خوب تحلیل میکنید. امید به اینکه روزی ما ایرانی ها در این زمینه هم توی دنیا حرف برای گفتن داشته باشیم. مخلص دوستان |
13 تشکر کننده از Falconbird: |
February 8th, 2009, 08:27 | #260 |
Senior Member
|
0
خواستم از زحماتی که اقا رضا کشیدن تشکر کنم و به این بهانه علت افت خودمو در 4 روز اخر بگم حقیقش روز 4 شنبه برام مشکلی پیش اومد که مجبور شدم شهر خودمو به مقصد شهری دیگر (مشکل بیمارستانی)ترک کنم حتی نتونستم پوزیشن بازی که روی پوند/دلار داشتم رو ببندم فقط شبها میتونستم به چارت سرک بکشم حتی روز اخر اگه کامل پای چارت مینشستم جا برای لا اقل نفر سومی فراهم بود اینبار قسمت ما نبود که اول بشیم انشا اله سری بعد در کل این اولین حسابی بود که پیش من 1ماه دووم اورد اونم با رشد 46درصدی که تو فرصتی دیگر به دلایل اون اشاره خواهم کرد (این مسابقه برای من که خیلی سازنده بود) پ ن: به نفرات برتر هم تبریک میگم آخرین ويرايش توسط Alifar در February 8th, 2009 و ساعت 08:52 |
5 تشکر کننده از Alifar: |
February 8th, 2009, 21:34 | #261 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
February 9th, 2009, 02:43 | #262 |
Senior Member
|
0
با امید موفقیت برای همه بچه های سرمایه
February 9th, 2009, 13:13 | #263 |
Senior Member
|
0
یک پیشنهاد دارم : اگر دقت کرده باشید از رتبه 91 تا 180 دوستانی هستند که ثبت نام کرده بودند اما ظاهرا پوزیشنی نگرفته بودند. فکر می کنم برای نمایش بهتر رنکینگ مسابقات شرط گرفتن حداقلی از تعداد پوزیشن ( مثلا 5 پوزیشن تا 10 روز مانده به پایان مسابقه ) الزامی باشد تا دوستانی که اصلا پوزیشنی نمی گیرند از دور مسابقه فیلتر شوند. خوشحال میشم سایر دوستان هم نظر خودشون را در این مورد ابراز نمایند. این هم استیتمنت من : اگر گفتید مشکل کجاست؟ با تشکر
فارکس ، جنگ و دیگر هیچ!! آخرین ويرايش توسط fx.PARADISE در February 9th, 2009 و ساعت 13:26 |
تشکر کننده از fx.PARADISE: |
February 9th, 2009, 13:25 | #264 |
Member
تاريخ عضويت: Oct 2008
محل سكونت: مشهد
تشکر از ايشان: 207 بار در 56 پست
|
0
بعد هم بیخیال ادامه مسابقه شدید
February 10th, 2009, 06:09 | #265 |
Senior Member
|
0
February 10th, 2009, 17:31 | #266 |
Junior Member
|
0
ضمن عرض تبريك به نفرات برتر اين مسابقه تشكر مي كنم از آقا رضا مديريت محترم سايت سرمايه و شركت محترم ايماني اسپانسر مسابقه و همه عزيزاني كه در برگزاري اين مسابقه زحمات فراوان كشيده اند. با آرزوي موفقيت براي همه دوستان
February 13th, 2009, 22:39 | #267 |
Junior Member
تاريخ عضويت: May 2007
تشکر از ايشان: 24 بار در 10 پست
|
بنده احسان پرتوی هستم و با وجود اینکه مدتهاست عضو سرمایه هستم اما بیشتر از مطالب دوستان استفاده کرده ام . اولین پستم رو در این انجمن به خاطر شرکت در مسابقه زدم و پس از حدود یک ماه خوشحالم که به عنوان یکی از برندگان مسابقه این پست رو میزنم . امروز که متوجه شدم تعداد افرادی که بهشون جایزه تعلق میگیره بیشتر شده و من هم جزو این افراد هستم لازم دونستم که از زحمات مدیریت محترم سایت( آقا رضا) و دوست خوبمون آقا محسن و همچنین اسپانسر محترم مسابقه و عزیزانی که زحمت این مسابقه رو کشیدند، تشکر کنم . تا یک روز مونده به پایان مسابقه من در رتبه سوم بودم ، ولی در روز آخر با توجه به رقابتی که با mohammad211800 عزیز داشتم به رتبه چهارم منتقل شدم که جاداره به ایشون و دیگر برندگان مسابقه تبریک بگم . در پایان، نمودار بالانس و جزئیات معاملاتم رو براتون میذارم . شاد و پیروز باشید . آخرین ويرايش توسط eh$an در February 13th, 2009 و ساعت 22:53 |
5 تشکر کننده از eh$an: |
February 15th, 2009, 13:04 | #268 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: May 2008
تشکر از ايشان: 660 بار در 253 پست
|
0
نقل قول:
ممنون از لطف شما . شرمنده که دیر پاسخ میدم . طی این دو سه هفته اخیر درگیر بودم و امروز اومدم مطالب اخیر سایت رو بخونم . با وجودی که به امضام ( برنده شدن در مسابقه ) اعتقاد قلبی داشتم ، متاسفانه به دلیل مشکلات شخصی که طی مسابقه برام پیش اومد از اواسط مسابقه دیگه نرسیدم خودم ترید کنم . به هر حال قسمت نشد جزء بنده ها باشم .(به وقول شما گرفتار موجهای زندگی شدیم ! ) الان هم که اومدم و دیدم تا نفر قبلی من جایزه گرفته و من موندم ، بیشتر دلم سوخت ! جا داره از مدیریت سایت و برگزار کنندگان مسابقه هم تشکر صمیمانه ای بکنم . ارادتمند |
|
تشکر کننده از Sohrab_K: |
February 16th, 2009, 20:48 | #269 |
Member
|
February 20th, 2009, 23:11 | #270 |
Senior Member
تاريخ عضويت: May 2008
تشکر از ايشان: 660 بار در 253 پست
|
0
با سلام ممکنه با توجه به اینکه تو شرایط شرکت در مسابقه اعلام استیتمنت برندگان پیشبینی و قبلا جزء شرایط شرکت در مسابقه به شرکت کنندگان اعلام شده بود ، استیمنت این عزیزان رو اینجا قرار بدید ؟ دیدن نحوه کار برنده ها همیشه آموزنده و لذت بخش هست . ممنون |
Bookmarks |
برچسبها |
فارکس, گفتگو, مسابقات, دومین, دوره, درباره, سایت, سرمایه |
|
|