May 22nd, 2009, 00:58 | #1501 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Oct 2008
محل سكونت: لب دریای کبود
تشکر از ايشان: 655 بار در 227 پست
|
0
هرچند بعید می دام حالا کلید تشکر را جناب مدیر تالار به کار نیندازد. باز هم حمایت کنید
خاکستری از تو بر جای ماند ای آتش بی نوا....... آخرین ويرايش توسط farari در May 22nd, 2009 و ساعت 01:00 |
تشکر کننده از farari: |
May 22nd, 2009, 00:58 | #1502 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jul 2006
تشکر از ايشان: 2,237 بار در 506 پست
|
0
نقل قول:
البته خوشبختانه من یکی که جزو هیچ کدوم از افرادی که گفتید نیستم و فکر نمیکنم که دو ستان دیگر هم جزو این افرادی که شما گفتید باشن ولی لازم میدونم پاسخ شما رو بدم من از پستهای حذف شده شما اطلاعی ندارم ولی خود من ،در طول این چند سال بعد از عضویتم در سایت هیچ مشکلی با هیچ کدوم از مدیران نداشتم (به جز چند مورد نادر) علتش هم اینه که خط قرمزها رو خوب میشناسم و از خطراتی که سایت رو تهدید میکنه کاملا آگاهی دارم اما در طول این چند هفته خیلی از پستهام حذف شده و کلی هم اخطار دریافت کردم چه اتفاق مهمی افتاده که اینطور شده اما پاسخ نهایی جناب هورزاد اتفاقا هدف ما هم در نهایت بهبود کیفی و کمی تاپیکهای تخصصیه من یک بار دیگر هم گفتم به فرض شما همه تاپیکهای به قول شما بی مورد را حذف کردید از اونجا که سایت سرمایه یک اجتماع کوچک حساب میشه در بلند مدت این نیاز به بحثهای غیر تخصصی احساس میشه به طور ناخوداگاه این بحثها به شکل بدتری به تاپیکهای تخصصی کشیده میشه چرا که اعضای این سایت که خیلیهاشون روزانه چندین ساعت با هم ارتباط دارن دوست دارن بدونن فلان دوستشون چجور عقاید مذهبی داره و یا به کدام جناح سیاسی در زمان انتخابات تمایل داره اتفاقا فکر خوبیه برای مدتی تمامی تاپیکهای غیر تخصصی رو ببندید اونوقت در بلند مدت (بعد از چند ماه) ببینید وضع تاپیکهای تخصصی به کجا میرسه شما احتمالا به یاد ندارید ولی تا اونجایی که من یادمه بخش موضوع آزاد دقیقا برای جلوگیری از به حاشیه کشیدن تاپیکهی تخصصی ایجاد شد موفق باشید
May 22nd, 2009, 00:59 | #1503 | |
مدیر سایت
تاريخ عضويت: Feb 2004
تشکر از ايشان: 10,983 بار در 1,010 پست
|
0
نقل قول:
در این چند ساعت که نبودم بیش از ۵۰ پست در این تاپیک درج شده! اما بعید می دانم ما را به نتیجه نزدیک کرده باشد. متاسفانه هنوز در مسیر قرار نگرفته ایم. سوال: ۱- شما به نمایندگی از چه افرادی و چند نفر صحبت می کنید؟ ۲- ممکن است مشکل برخی دوستان تنها انتخاب مدیر جدید بجای جناب وحید حل شود. اما آیا مشکل برای همیشه حل خواهد شد یا چند هفته یا چند ماه بعد دوباره دوستانی دیگر معترض خواهند بود؟ ۳- فرض کنید همین فردا مدیران جدیدی برای تالارهای غیر تخصصی توسط اعضاء انتخاب شوند. آیا این مدیران باید تاپیک های سیاسی را باز کنند؟ آیا باید تاپیک تبریک و تسلیت را مسدود کنند؟ آیا باید تاپیک های دعا و مناجات به فعالیت ادامه بدهند؟ خلاصه اینکه من مایلم این مباحث غیر مفید هرچه زودتر پایان پذیرد و سایت به آرامشی پایدار دست پیدا کند. اینکه ابتدا قوانین اصلاح شود یا مدیران انتخاب شوند، برای من تفاوتی نمی کند. با تشکر |
|
8 تشکر کننده از Reza: |
May 22nd, 2009, 01:00 | #1504 |
Member
تاريخ عضويت: Nov 2007
تشکر از ايشان: 1,202 بار در 262 پست
|
0
ای خدا این تالار عمومی را از صحنه روزگار محو بگردان بابا بخدا خسته شدیم از این همه جر و بحث |
3 تشکر کننده از Dark knight: |
May 22nd, 2009, 01:13 | #1505 |
مدیر سایت
تاريخ عضويت: Feb 2004
تشکر از ايشان: 10,983 بار در 1,010 پست
|
0
|
4 تشکر کننده از Reza: |
May 22nd, 2009, 01:15 | #1506 | |
Senior Member
|
کمی دیر آمدید اما آمدید
0
نقل قول:
شکر ایزد که خدا هم گل داد هم خار که گر خاری نبود چه کسی می فهمید لذت بوییدن را 1-من در خصوصی از تعدادی از بچه ها پیام دریافت نموده ام که من این ایده را در ابتدا برای تایید شما قرار دادم بعد تکمیل در بین خودمان و ارایه برای رفع مشکل 2-اینجادیگر مدیر همهکاره نیست هیات نظارت هم هست 3-از هر نوع بحث دینی همانگونه که پیشتر گفته ام خود داری می شود و بحث سیاسی ممنوع است و تنها نقل اخبار با استفاده از قوانین
May 22nd, 2009, 01:21 | #1507 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jul 2006
تشکر از ايشان: 2,237 بار در 506 پست
|
0
نقل قول:
به نظر من تا اینجا ثابت شده که چند نفر که هر کدام در یک نقطه ای از ایران نشته و نظر میدن نمیشه به نتیجه گیری خوب رسید به نظر من خود شما بهتره تصمیم نهایی رو بگیری و در مورد انتخاب مدیر هم چند نفرو نامزد کنی و در تاپیک نظر سنجی دوستان یکی رو انتخاب کنن ولی من فکر میکنم اگر قرار باشه تاپیکهای سیاسی غیر فعال بشن بهتره که همه تاپیکهای مذهبی و دینی هم غیر فعال بشن چون به نوعی داره تبلیغ مذهب میشه و میشه گفت با قوانین سایت مغایرت داره
May 22nd, 2009, 01:43 | #1508 |
Senior Member
|
0
به نظر من كلا يه سري تايپيك برا تفريح و آشنا شدن بيش از پيش بچه ها با هم باشه مثله جك و طنز و عكسهاي بچه ها و آهنگ و ... و هر چي كه مربوط به سياست كثيفه و هم چنين مذهب حذف بشه آخرین ويرايش توسط shahramfx در May 22nd, 2009 و ساعت 02:17 |
3 تشکر کننده از shahramfx: |
May 22nd, 2009, 01:54 | #1509 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
لطفا نمایش همه تاپیکها در پخش زنده رو به روال عادی برگردونید در این چند روز که فقط انرژِی منفی از این تاپیک ذخیره کردیم! مرسی
May 22nd, 2009, 02:14 | #1510 | ||
Senior Member
|
0
نقل قول:
نقل قول:
من چند روز پيش اون پست بالايي رو زدم ولي پست من بين اين همه سر و صدا و همهمه و پستهاي طولاني گم شد |
||
3 تشکر کننده از shahramfx: |
May 22nd, 2009, 02:20 | #1511 |
Senior Member
|
0
در هر صورت دوباره عذر مرا بپذیرید و همچنان جناب رضا موضع خود را صریحا بگویید که اگر موافقید وارد جزییات شویم و اگرنه ما دیگر ساکت شویم.چون ما سعی خود را نمودیم با یک بسته صادقانه و شفاف.
May 22nd, 2009, 12:21 | #1512 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
البرز جان حالا که نتیجه نظر سنجی رو میبینیم بیشتر تعجب می کنیم اینهمه از دوستان نظر به تغییر کلی قوانین دادند ولی وقتی شما تاپیک برای این کار زدید هیچ کس استقبالی نکرد و نظری نداد یا انتقادی از قوانین نکرد بخصوص اسامی دوستان بزرگی اونجا هست که نظرشون این هست که قوانین میبایست تغییر کنه و اگه در این مبحث وارد میشدند باعث ایجاد جو خیلی بهتری از جوی که در چند روز گذشته در تاپیک انتقادها و پیشنهادها ایجاد شد میشدیم و خیلی کار بهتر و نتیجه بخش تر پیش می رفت ( جا داره از جناب حصارکی عزیز تشکر ویژه کنم ) دوستان واقعا چرا ؟ یعنی فکر می کنید همه چیز باید خود بخود تغییر کنه و اصلاح بشه و ما همیشه منتظر تغییر از طرف دیگران باشیم و معمولا هم بعدش معترض ؟
May 22nd, 2009, 12:30 | #1513 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
سلام اميد جان دليل اينكه اكثريت دارند به تغيير و تدوين قوانين جامع راي ميدن واضح هست چرا كه وقتي تيم تدوين پس از مشورت و بررسي از نقطه نظرات متفاوت مثل روانشناسي، جامعه شناسي، سياست، مسائل فني و ... به اين نتيجه برسن كه مثلا موضوعات سياسي اصلا مطرح نشه بهتره و در قانون قرار بگيره اونوقت فرق چنداني نمي كنه چه كسي قانون رو اجرا كنه چرا كه اكثريت اون قانون رو قبول كردند مطمئنا براي حل ناهنجاري ها و بي نظمي هاي يك جامعه به قانون جامع و اجراي قاطع نياز داريم و مجري قانون ديگه از كسي واهمه نداره يا رودربايستي ديگه نداره و يا تفسيرهاي شخصي از قانون براش خيلي محدودتر ميشه و ميتونه با خيال آسوده تر قانون رو اجرا كنه موفق باشيد يا علي
May 22nd, 2009, 15:07 | #1514 | |
Senior Member
|
پایان بحث
0
نقل قول:
دلیل اینکه اکثریت دارن به تغییر قوانین رای می دهند اینست که ما نتوانستیم در آن تاپیک دلیل خود را یگوییم که چرا با تدوین قوانین جدید مخالفیم و آن ده ماده را بیان نماییم چه پشت آن ده ماده اندیشه بود اما موضع ما موضع ضعف و نداشتن قدرت بود. آن ده ماده که احتمالا خوانده اید خیلی واضح بیان شده و ما میتوانستیم آن را عاملی بدانیم برای رای بیشتر چرا که دید بچه ها کلیست اما ما اینجا در نتیجه کلی بحث به اینجا رسیده ایم درست که بحث گاهی به هرز رفت اما چه کسی می گوید گل تیغ نباید داشته باشد و این بحث های اضافی هم همان تیغ بود چه در جایی که قوانین بدوی رعایت نمی شود این تیغ ها هم بیشتر خواهد بود. اگر اشتباه نکنم در تالار سیاسی دو پست بیشتر ننوشته ام که هر دو تقاضاست و به جز این تالار بنده پنج پست در تاپیک های عمومی ننوشته ام. اما یادمان نرود بهترین قوانین را هنگامی که مجریانی ضعیف اجرا نمایند و هیات نظارتی وجود نباشد که شرط استقلال مهمترین عامل آنست از این قوانین بوی مناسبی به مشام نخواهد رسید. اما بنده چه تدوین قوانین تصویب شود و چه نه ،قصد ادامه در تالارهای عمومی را ندارم چه قبلا هم بی میل بوده ام و در اینکه گذشته سند من می باشد هیچ شکی نیست.یعنی اینکه تعداد پست های من در تالار عمومی خیلی کم بوده است. اما حالا که قصد نداشته ام در آن تالارها با توجه به سند ادامه دهم پس چرا وارد بحث شدم؟ 1-در دل بدترین قوانین هم می توان آرام فعالیت نمود. 2-قانون های سخت بیش از اینکه تحمل ناپذیر باشند اما اگر منصفانه هم اجرا شوند می توانند مفید باشند. 3-مجری از خود قانون می تواند مهمتر باشد 4-حتی اگر ضعیف ترین موضع را داشت بدون اهرم قدرت می توان امیدوار بود 5-از دل بحث است که راهکارهای جدی بیرون می آید 6-از درون این بحث می توان همه را شناخت الف)مخالف ب)موافق ج)مهمتر از همه علفهای هرز اگر توانسته باشم از آن شش مورد تنها به یکی رسیده باشم پیروز این کارزارم. یکبار دیگر می گویم قانون را بازتر که نمی توان کرد؟اما می توان محدودترش کرد با پررنگتر کردن مرزها. با تشکر از شما و جناب رضا که اگر مخالف هم بودید حرف ما را تحمل نمودید و چون تجربه های دیگر زندگی به ما یاد دادید که تا مخالف گرانقدر نباشد کسی توان تمییز دادن علف های هرز را ندارد.
May 22nd, 2009, 16:18 | #1515 |
Senior Member
محل سكونت: در تبعيدی خودخواسته
تشکر از ايشان: 730 بار در 206 پست
|
0
خواهش میكنم شما هم به صف موافقان تغيير قوانين بپيونديد و برای انجام آن هم اعلام آمادگی كنيد. خواهش من به آن جهت است كه در همين مدت كوتاه با توانمندیهای شما آشنا شدم و حيفم آمد كه اين سرچشمهی وازههای زيبا فقط و فقط برای دل خودش بجوشد. پس باز هم خواهش میكنم برای عضويت در مجلس خبرگان قانون اساسی نامزد شويد و مطمئن باشيد كه تغيير قوانين فقط و فقط شامل مصداق يابی نمیشود و امور شكلی سايت و روش تعيين مدير سايتهای تخصصی و عمومی و خيلی چيزهای ديگر را هم میتواند در بربگيرد كه پيشبرد بعضی از آنها مستلزم مساعدت جنابعالی است. حتا میشود دربارهی علفهای هرز، موسم هرس، دستگاه علفزنی و آبياری قطرهای هم قانون نوشت. میشود اگر شما پاپيش بگذاريد و دستكم اين يك بار حركت جمعی زيبامان را در آستانهی به بار نشستن ناكام نگذاريد.
برچسبها |
پیشنهاد, انتقاد |
|
|