May 12th, 2009, 01:01 | #1052 |
Member
تاريخ عضويت: Nov 2007
تشکر از ايشان: 1,202 بار در 262 پست
|
0
|
تشکر کننده از Dark knight: |
May 12th, 2009, 01:06 | #1053 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
May 12th, 2009, 01:08 | #1054 | |
Member
تاريخ عضويت: Nov 2007
تشکر از ايشان: 1,202 بار در 262 پست
|
0
نقل قول:
شما که جناب سرهنگ هستید جواز ورود را که شما باید بدید آخرین ويرايش توسط Dark knight در May 12th, 2009 و ساعت 01:10 |
|
تشکر کننده از Dark knight: |
May 12th, 2009, 01:49 | #1055 |
Senior Member
|
0
بعد از این راه کاری که آقای وایپر دادند من دیگه صحبتی ندارم فکر می کنم بهترین راه در این مرحله باشه.به هرحال من هم هرگز نخواستم مشکلی برای سرمایه پیش بیاد. من جدا دارم میرم تاپیک خداحافظی دوستان بیایید اون ور.
در کوران زمستان دریافتم که در من، تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد. آخرین ويرايش توسط blue_dream_1983 در May 12th, 2009 و ساعت 01:52 |
تشکر کننده از blue_dream_1983: |
May 12th, 2009, 03:11 | #1056 | |
مدیر سابق تالار مدیریت سرمایه و روانشناسی معاملات
تاريخ عضويت: Mar 2006
تشکر از ايشان: 5,606 بار در 1,280 پست
|
0
نقل قول:
گفتم به این وسیله شاید هم دوستان بتوانند راحت تر پست بزنند هم برای سایت مشکلی پیش نیاد. من خودم همیشه بخش اخبار رو میخوندم و از اینکه دیگه دوستان در این زمینه پست نمی زنند ناراحت شدم. ولی باید بالاخره با هم مشورت کنیم و یک راه حلی پیدا کنیم.
They may take our lives, but they'll never take... OUR FREEDOM آخرین ويرايش توسط viper در May 12th, 2009 و ساعت 03:19 |
|
2 تشکر کننده از viper: |
May 12th, 2009, 11:37 | #1057 |
Senior Member
|
0
شما زمان مدیریت آقا حامد رو مقایسه کنید چند تا شکایت این چنینی داشتیم، در نهایت چیزی که من یادمه 2 یا 3 نفر بیشتر نبود الان تقریباً تمامی کسانی که توی تالار غیر تخصصی مطلب می نویسند ناراضی هستند. به هر صورت این اصلاً شرایط جالبی نیست که پیش اومده.
May 12th, 2009, 12:23 | #1058 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jan 2008
تشکر از ايشان: 1,817 بار در 524 پست
|
0
نقل قول:
اقای لاستینگ 19 لطفا امار اشتباه به نفع خودتان صادر نکنید. خیلی از پستهای شما که در تالار غیر تخصصی درج میشود مشکل دار است. لطفا پستهای اقایان طاهری و هورزاد را در صفحه قبل دوباره مطالعه فرمایید.واقعا مدیران این سایت باید اجازه وقوع چنین حادثه ای را بدهند؟ فقط به این خاطر که بعضی ها میخواهند..........
May 12th, 2009, 12:49 | #1059 |
Senior Member
|
0
ببارش هر کسی دستی برآرد.... برآرد باغبان از بیخ و از بن اگر بر جای میوه گوهر آرد.... بابا طاهر حیف از این سایت تخصصی سرمایه که داره اسیر بی تخصصی میشه واقعا حیف ... چیزی که فقط در این سایت مورد انتقاد است همین است و بس.....
May 12th, 2009, 13:16 | #1060 | |
مسئول سابق تالار عمومی و تالار اعضاء
|
0
نقل قول:
انشاالله با كمك دوستان بايد دنبال راهكاري باشيم كه تالار عمومي به جاي مسابقه جهت كپي پيست مطالب به جايي مفيد براي اموزش و يادگيري مطالب كارامد غير فاركسي بشه دوستان حيف نيست از اين گنج فكري در سايت استفاده نشه ! در اين سايت بهترين مغزهاي اين سرزمين در تمامي تخصصها گرد هم امده اند از ستاره شناسي تا فزيك و بازاري و ...... بايد دنبال راهكاري باشيم تا از اين معدن غني تخصصي كه در هيچ جاي ديگه پيدا نميشه به ياري خدا و كمك دوستان استفاده كنيم اين روزها با يه سرچ ساده به هر مطلبي ميرسيم مطالب سياسي و خبري فراوون و همه دوستان خودشون پيگيرند در زمينه ورزش. طب. سلامتي. تغذيه. زندگي .روانشناسي. خريد و فروش. كارهاي اداري. مسافرت. موسيقي . فيلم .تفريحي و خيلي مطالب ديگه ميشه بهترين استفاده را از دوستان متخصص به عمل اورد دوستان منتظر پيشنهادات شما عزيزان هستم با تشكر
May 12th, 2009, 13:40 | #1061 | |||||||
مدیر سایت
تاريخ عضويت: Feb 2004
تشکر از ايشان: 10,983 بار در 1,010 پست
|
0
چند بخش از این نظرات را دوباره بخوانیم: نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
دو پیشنهاد توسط جناب viper مطرح شد: پیشنهاد اول: نقل قول:
مدتی قبل پیامی از یکی از اعضای سایت دریافت کردم با این مضمون که: نقل قول:
پیشنهاد دوم: نقل قول:
خلاصه اینکه: نقل قول:
با تشکر |
|||||||
10 تشکر کننده از Reza: |
May 12th, 2009, 14:01 | #1062 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Dec 2007
تشکر از ايشان: 1,194 بار در 295 پست
|
اندر حکایت فیلترینگ و افراد اینکاره ...
0
در صورت بروز هر گونه مشکلی ، ابتدا و در درجه اول مدیریت سایت لطمه می بیند . چرا که ایشان بوده اند که سرمایه گذاری کرده اند و سالها خاک سایت را خورده اند تا بالاخره کم کم این سایت گل کرده و بعد افرادی پیدا شده اند و با درج مطالب خوب ، وزن سایت را بالا برده اند و سایت را به این درجه از کمال رسانده اند . و اما بعد . . . جناب آقا رضا ، بحث فیلترینگ فقط به مطالب جناب Lastnight یا موضوعات عمومی و ... ختم نشده است . سئوالی دارم از حضورتان که امیدوارم تکلیف همه را روشن بفرمایید ما بدونیم بالاخره شما رضا جان هستید یا رضا خان ؟ 1- شما یا مدیران محترم (که مدیران از جمع دوستانه ما جدا نبوده و نیستند)به هر دلیلی ممکن است با پستی مخالفت کنند ، اما شما به من بگویید ، بعد از تعطیلی تاپیک بنده ، چرا چندین صفحه پست های افراد دیگری همچون جناب محسن و ... پاک شد ؟ این پست ها که در مورد سیاست و مذهب نبود ! نخواستید من حرف بزنم ، حق شماست، اینکه تاپیک قفل شود و بلافاصله به آرشیو منتقل شود حق شما و جناب رهجو است ، ولی اینکه ایشان بیاید پست های خودش را هم پاک کند و بعد برای اینکه بعدا هم کسی از چیزی سر در نیاورد 3 صفحه پست های افراد مختلف را که در مورد استرولوژی و ... با هم همفکری می کردند پاک کند ، به نظر این حقیر پاره کردن کتاب و تحریف واقعیت ها ست . اگر امکان دارد جواب بدهید چرا ؟ چون از به آرشیو رفتن و قفل شدن اینقدر دلم نسوخت که از پاک کردن پست های دیگران سوخت (جناب رهجو بخون دلت خنک بشه که تونستی دل من رو بسوزونی) 2- شما فیلم چارچنگولی را دیده اید ؟ در همین دولت پخش شده است ، نظر شما در مورد عدم سانسور صحنه ای که جواد رضویان در خواب فرایند O r g a s m برایشان اتفاق می افتد و بعد ... چیست ؟ 3- سایت فارکس پرشین حدود 6 سال پیش بدلیل اینکه یکی از دشمنان این آقا، فارکس را با گلد کوئست اشتباه گرفته بوده فیلتر شده و هنوز هم فیلتره !!! اما .ir که نمرده ، اونها هم ادامه دادند. زمانی فیلتر شد و هنوز هم دات کامش فیلتره که اصلا فریوم نداشتند و چهار تا مقاله در مورد فارکس گذاشته بودند . آیا فکر نمی کنید اگر سبیل کلفتی بخواهد در سایت را ببندد شما نمی توانید جلوش را بگیرید و اگر همین شخص بخواهد چارچنگولی مجوز می گیرد ولی ... نه . اگر خدای نکرده روزی چنین اتفاقی بیافتد ، انتظار همراهی و کمک از اعضای سایت را دارید (بعد از خدا) یا کلا خودتان را اینقدر قوی می دانید که مشکل را حل کنید ؟ نظرتان در مورد قدرت و سینرجی اعضای خودتان چیست و در چه حدی روی کاربران فکر می کنید ؟ اضولا کاربران فعال را در چه حدی می بینید و چه حق و حقوقی برایشان قایل اید ؟ این را از باب اینکه می خواهم ببینم در اندیشه شما چیست و موفقیت سرمایه را بعد از مدیریت خوب خودتان ، چند درصد منوط به دیگرانی می دانید که الان دیگر حتی در جمع ما نیستند. در پایان ، با ایده جناب وایپر 100 در 100 موافقم ، و اگر شما با این قضیه مخالفید و این کار را نمی کنید باز هم تکرار می کنم که این حق شماست ، و البته ادب و احترام وظیفه ما ، فقط بفرمایید رضا خان را بیشتر می پسندید یا رضا جان را ؟ ارادتمند
May 12th, 2009, 14:16 | #1063 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Oct 2006
تشکر از ايشان: 1,542 بار در 427 پست
|
0
من متوجه یک مسئله نشدم. وقتی اخبار از طریق سایت های رسمی حکومتی و خبرگزاری های حکومتی هست و از صدها فیلتر و سانسور گذشته باز هم در این سایت فیلتر می شه. واقعا علت چیه. این اخباری که دوستان می گذارند که از سایت های گروهای سیساسی اونور آب که نیست. همش وطنی هست و حکومتی. |
4 تشکر کننده از iran7000: |
May 12th, 2009, 14:27 | #1064 | |
مدیر سایت
تاريخ عضويت: Feb 2004
تشکر از ايشان: 10,983 بار در 1,010 پست
|
0
نقل قول:
لطفا یک نمونه ذکر کنید که خبر از سایت رسمی حکومتی نقل شده، اما توسط مسئولان سایت سرمایه سانسور شده. |
|
2 تشکر کننده از Reza: |
May 12th, 2009, 14:38 | #1065 | |
Junior Member
تاريخ عضويت: Dec 2007
تشکر از ايشان: 13 بار در 6 پست
|
0
نقل قول:
پست هایی سانسور شد..خبرهایی پاک شد.از ترس ف.ی.ل.ت.رینگ سایت.. از ترس مستبدان.کسانی که با هر دروغ و ریا و پستی که شده می خوان همه چیز مال خودشون باشه جلوی هرچیزی که علیه اونها باشه رابگیرن...عده ای دلخور شدندکه چرا اطلاع رسانی خبری و انعکاس مطالبشون باسانسور وخودسانسوری مواجه شده..از طرفی افرادی ناراحت از سانسور و از طرفی مدیرانی نگران سانسور (ف.ی.ل.تر) اما در عجبم از کسی یا کسانی که دنبال ماهی گیری از آب گل آلودن... نگران سایتن!؟ نه ...نگران واقعیتن...واقعیت هایی که نباید گفته شه...تا نکنه همه بدونن هم مسلکانی که سنگشونا به سینه می زنن چقدر عوامفریبند...چقدر با نیرنگ و همون آمار اشتباه می خوان واقعیتا کتمان کنند...همونایی که الان مدیر و کاربر می ترسن از اینکه سایتا ف.ی... کنن ... |
|
Bookmarks |
برچسبها |
پیشنهاد, انتقاد |
|
|