October 11th, 2008, 10:42 | #61 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jul 2006
محل سكونت: تهران
تشکر از ايشان: 945 بار در 235 پست
|
0
با سلام بر دوستان گرامی عنوان این تاپیک اظهار نظر در مورد برگزاری مسابقه و معیارهای انتخاب برنده میباشد. اول اظهار نظر: به نظر اینجانب اینگونه از مسابقات سوای از جوایز (که یکی از انگیزههای شرکت میباشد) یکی از ابتکارهای جالب جهت پیشرفت و آموزش عملی میباشد. به شرط آنکه دوستان در انتها به نتیجه گردن نهاده و اعتراض نداشته باشند. بدین ترتیب صمیمیت و همدلی در بین دوستان ایجاد و ارتقاء یافته، و تبادل اطلاعات در این زمینه میتواند، یکی از عوامل مهم پیشرفت دوستان قرار گیرد. در این دوره کوتاه دوستان با آزمایش تکنیکها و روشهای معاملاتی خود میتوانند معایب و محاسن آن را شناخته و نسبت به تکمیل ایدههای فردی و روشهای معاملاتی خود اقدام نمایند. همچنین پس از اتمام دوره با همکاری فرد برتر میتوانند با استراتژی نامبرده آشنا شده و برای ارتقا سطح معاملاتی خود، آن را مورد تجزیه و تحلیل قرار دهند. دوم معیارهای انتخاب برنده: از استادان و سروران قدیمی سایت جملهای یادم هست که میگفت: حفظ سرمایه خود نوعی برنده شدن است. یکی از اهداف همه دوستان در ورود به این بازار افزایش سرمایه است، بنابر این میتوان افزایش سرمایه را یکی از عوامل مهم انتخاب نفر برتر قرار داد. همچنین به نظر اینجانب قوانین نبایستی زیاد دست و پاگیر باشد تا حرف و حدیثها نیز کمتر باشد. همچنین دوستانی که تازه به جمع ما پیوستهاند براحتی بتوانند به رقابت بپردازند. بدین گونه از دست دادن حساب نیز میتواند نوعی تجربه برای دوستانی باشد که کمتر رعایت قوانین ترید را مد نظر قرار میدهند و آنان را بیشتر به رعایت اینگونه قوانین تشویق مینماید. انشاالله که همه دوستان موفق و مؤید باشند شاد و سر بلند و پیروز باشید
October 11th, 2008, 11:38 | #62 |
Junior Member
تاريخ عضويت: Feb 2008
محل سكونت: esfahan
تشکر از ايشان: 16 بار در 8 پست
|
0
به نظر من بالانس مهم ولی در درجه دوم قرار داره ! چیزی که از همه بیشتر مد نظر هستش تعداد پیپی که شکار میشه! البته این نظر شخصی منه! |
October 11th, 2008, 22:01 | #63 | |
Senior Member
|
مهم
0
نقل قول:
حالا این هم نظر خودم : نگاهی به دوستانی که پست هایشان به عدد 3 هم نرسیده بکنید . تعداد زیادی از آنها حرف از بالانس می زنند این یعنی چه ؟؟ کاملا مشخصه دیگه !! اصلا قصد توهین یا بی احترامی به این دوستان را ندارم ولی دیگه خیلی تابلو شده دیگه هر چی آیدی جدیده داره می گه بالانس معیار اول باشه. و اما دوستان با تجربه دیگر که در این سایت من مدیون آون ها هستم و آون ها هم کم و بیش می گن بالا نس معیار باشه فکر کنم این دوستان هم هر چه استراتژیشان هم خوب باشند از پس آن گروه چند آیدیه بر نخواهند آمد. این حرفم شاید بد آموزی داشته باشد از آقا رضا می خواهم اگر این نوشته ام مورد دارد را بلافاصله پاک کند البته فقط همین تیکشو : خدمت دوستان با تجربه که کم و بیش حرف از بالانس می زنند بگویم شما چرا ؟؟ من شخصا استراتژی را سراغ دارم که تنها با 6 آیدی میتوان دراین مسابقات اول شد. در یکی از سایت های خارجی این اتفاق افتاد اسم نمی آورم ولی آن سایت جلوی این کلاهبرداری را گرفت چرا که قبل از ثبت نام تمامی مشخصات کاربران از جمله شماره شناسنامه طرف را می خواست آخرین ويرايش توسط kurosh_lava در October 11th, 2008 و ساعت 22:12 |
|
تشکر کننده از kurosh_lava: |
October 12th, 2008, 01:51 | #64 |
Senior Member
|
0
من هم پیشنهادم بالانس هست . البته بیشتر به این دلیل میگم که کسی که با لات بالا وارد میشه همون قدر که احتمال داره اول بشه که ضریب اون ده درصد هست نود در صد احتمال داره که کال مارجین بشه . به هر صورت این فقط یک نظره . اما موردی که بنظرم کسی به اون اشاره نکرده مورد لوریج هست . پیشنهاد میکنم که اگه راه داره به 1:500 افزایش پیدا کنه . با تشکر نیروانا بدرود |
تشکر کننده از nirvana: |
October 12th, 2008, 15:00 | #65 |
Member
تاريخ عضويت: Oct 2008
تشکر از ايشان: 153 بار در 45 پست
|
0
|
October 12th, 2008, 15:52 | #66 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jun 2006
محل سكونت: خانه پدری
تشکر از ايشان: 4,307 بار در 1,397 پست
|
0
|
October 13th, 2008, 00:58 | #67 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jun 2007
تشکر از ايشان: 710 بار در 192 پست
|
0
|
October 13th, 2008, 01:42 | #68 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Aug 2007
محل سكونت: تهران
تشکر از ايشان: 573 بار در 184 پست
|
0
انتخاب برنده از روی مجموع حد نصاب وی در دو فاکتور بالانس و پرافیت فاکتور.
October 13th, 2008, 13:31 | #69 |
Senior Member
|
0
از طرفی اگر هر قانونی بخواهد برای این مسابقه در نظر گرفته شود برای یک سری افراد و استراتژیها محدودیتهایی را ایجاد خواهد کرد و ممکن است آنها نتوانند از تمام تواناییهای خود استفاده کنند. از طرف دیگر اگر معیار فقط بالانس باشد یکی از مهمترین اهدافی که مدیریت محترم سایت در نظر دارند و آن کنترل احساسات و رعایت قوانین مدیریت سرمایه است نه تنها محقق نخواهد شد بلکه این مسابقه تاثیر معکوسی نیز خواهد گذاشت. بنابر این باید این نکته را در نظر داشت که حالت ایده آلی برای قوانین وجود نخواهد داشت و در هر صورت یکی از این مشکلات بوجود خواهد آمد. با احترام به نظر تمامی دوستان نظر بنده این است که یا میزان لوریج پایین باشد و یا میزان پیپ بعنوان معیار یا دست کم یکی از معیارهای اصلی مورد نظر قرار گیرد. |
October 13th, 2008, 15:31 | #70 |
Member
|
0
لطفا من را هم ثبت نام کنید با تشکر |
October 15th, 2008, 19:35 | #71 |
Junior Member
تاريخ عضويت: Oct 2008
تشکر از ايشان: 0 بار در 0 پست
|
راهنمایی در مورد کار کردن با نرم افزار متا تریدر
0
من چند روزی است که در سایت سرمایه ثبت نام کرده ام لطفا مرا راهنمایی کنید چطور با نرم افزار متا تریدر کار کنم با تشکر |
October 15th, 2008, 22:12 | #72 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
از لینک های زیر برای نصب و آموزش متا تریدر استفاده کنید http://forum.sarmaye.com/showpost.ph...8&postcount=10 http://forum.sarmaye.com/showpost.ph...2&postcount=18 http://forum.sarmaye.com/showpost.ph...0&postcount=21 لطفا از این به بعد سوال های خود را در بخش مربوطه بپرسید
October 16th, 2008, 02:46 | #73 |
Senior Member
|
0
|
October 19th, 2008, 11:16 | #74 |
مدیر سایت
تاريخ عضويت: Feb 2004
تشکر از ايشان: 10,983 بار در 1,010 پست
|
0
|
2 تشکر کننده از Reza: |
October 19th, 2008, 12:16 | #75 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
از اقا رضا ممنون که بالاخره قوانین رو واسه اطلاع رو سایت گذاشتن من منظور از دو جمله قرمز شده را نمیفهمم یعنی کسی که اسکالپ کار میکنه و ممکنه معامله های پشت سر هم و کمتر از 30 دقیقه داشته باشه تمام معاملاتش یه معامله حساب میشه البته چون طول مسابقه 4 هفته هست میتونه حد اقل 10 معامله رو ثبت کنه ولی من لزوم این قانونو نفهمیدم لطفا توضیح بدید. و دیگری اینکه اگه ما تو یک معامله 50% سود کردیم یعنی استراتژی بلند مدت داشتیم و اون بیشتر از 30% سود به ما داد اون معامله میشه کشک یه سوال دیکه داشتم این مسابقه تو کدام بروکر انجام میشه و اگر قرار پلت فرم اون بروکر رو دانلود کنیم لطفا راهنمای بفرماید قربان همه بچه های گل سرمایه حیدر
Bookmarks |
برچسبها |
کاربران, مسابقه, دمو, سایت, سرمایه |
|
|