November 14th, 2015, 20:46 | #46 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Sep 2008
محل سكونت: ساکن ولایت مطلقه فقیه در کره شمالی ایران
تشکر از ايشان: 2,475 بار در 560 پست
|
1
شما مسئول نگه داری آموزش های این تالار بودید و هستید. این همه آدم که برای شخص شما نمینوشتند که به تنهایی تصمیم گرفتید همه رو منهدم کنید یا دسترسی به اون ها رو از بین بردید. حداقل آرشیو رو برای دانلود قرار بدید من خودم نیاز به نوشته های خودم و تاپیک های خودم دارم باید از کجا پیداشون کنم؟ آقا سایتو برگردونید. اگر از فیلتر شدن هراس دارید میتونید سایت رو بفروشید حداقلش اینه که به این همه کاربر مدیونید و شخص دیگری اینجا رو راه اندازی بکنه حالا که شما کاملا بیخیال نشستید. این کار شما اصلا درست و انسانی نیست.
April 27th, 2016, 09:14 | #47 |
Senior Member
|
0
من نمی فهمم این چه وضعی بود که ما با نادانی واردش شدیم.
November 12th, 2016, 19:50 | #48 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jun 2009
محل سكونت: فراسوی نیک و بد
تشکر از ايشان: 1,139 بار در 358 پست
|
0
هرچند فرقی هم در اصل موضوع نداره . . . چون دیگه از کاربرای قدیمی تقریبا کسی وفادار به ف ا ر ک س نمونده و همه اعتراف به پوچ بودن و غیر ممکن بودنش کردند
November 22nd, 2016, 13:06 | #49 |
Junior Member
|
0
|
3 تشکر کننده از amirsh33: |
March 26th, 2017, 03:27 | #50 |
Senior Member
|
0
May 14th, 2017, 20:45 | #51 |
مسئول سابق تالار "چنگال اندرو"
|
0
|
2 تشکر کننده از محمد طالبی: |
May 27th, 2017, 08:40 | #52 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
یادمه میگفتی من سیستم خودمو دارم ، سودده است. البته من هم باید اعتراف کنم مطالب این سایت خیلی ها رو به گمراهی کشاند. خیلی ها از این بازار اطلاع چندانی نداشتم و اونها رو مسول بخش فلان سیستم تو این سایت کرده بودن. آیا این سوء مدیریت مسول سایت رو نشون نمیده. با اینکه اکثرا همه میدونستن خیلی ها که مسول فلان بخش هستن یا کال شدن و یا اصلا حساب ریل ندارن و فقط صرفا با آزمون و خطا دارن به جلو میرن. یا هم به عقب. یکی میگفت من ایکس سال در خارج بودم ، یکی میگفت من به فلان فن کاملاً مسلط هستم. آخرشم با کلی آرزو و وقت گرانبهای این حوونهای پاک و ساده بازی کردن. برای چی؟! چون میخواستن فقط جلوی بقیه خودشون رو نشون بدن ما بلدیم. خانم شیخ السلطنه نیز با اینکه چیزی از این بازار حالیتون نبود با ایجاد جو و وانمود کردن اینکه دارید سود میکند. این کار شما باعث اغوای خیلی از این جوونا شده. من جمله خود شما هم فریب خودخواهی تون رو خوردید. چوب خدا بی صداست. باشد که درس عبرتی براتون باشه تا در مراحل بعدی زندگیتون باعث بیراهه رفتن مردم نشین. |
|
تشکر کننده از kosha.3008: |
June 23rd, 2017, 12:45 | #53 |
Senior Member
|
0
یه اندیکاتور میخوام که صبح از خواب بیدارم کنه ، صبحانه برام آماده کنه و بجام بره سرکار ؛ کسی داره این اندیکاتورو؟ وقتی از پشت سیستم رفتم به دنیای واقعی ، دیدم که واقعا افرادی که تو این سایت دور هم جمع بودند واقعن از همه لحاظ جز نوابغ بودند ولی حیف که در مسیر اشتباهی سرنوشتشون و سرنوشتمون رقم خورد. هر جا هستید موفق باشید
June 30th, 2017, 19:33 | #54 |
Member
تاريخ عضويت: Aug 2009
تشکر از ايشان: 441 بار در 81 پست
|
0
باورم نمیشه اون فروم پر هیجان سرزنده به این روز بیافته.....ولی کاش سر نمیزدم حداقل اون موقع فکر میکردم اساتید دارن تو ف ا ر ک س سود میکنن !! چه جلساتی که برگزار نمیشد...چه پولهایی که بروکر ها بالا نکشیدن... روزی نبود که کسی ادعای یافتم یافتم نکنه بعد میفهمیدیم چند نفرو تیغ زده و رفته ولی خداییش هنوز هم باور دارم میشه سود کرد ف ارک س یه خوبی داشت اونم این بود که حداقل به آدم امید میداد.یه بدی داشت اونم این که به ازای امیدی که بهت میداد چند برابرش ازت پول میگرفت!! آخرین ويرايش توسط Mojtaba.s در June 30th, 2017 و ساعت 19:47 |
تشکر کننده از Mojtaba.s: |
August 10th, 2017, 15:59 | #55 |
Senior Member
|
0
August 30th, 2017, 14:10 | #56 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Apr 2008
محل سكونت: mashhad
تشکر از ايشان: 545 بار در 208 پست
|
0
September 19th, 2017, 21:19 | #57 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Feb 2008
محل سكونت: تهران
تشکر از ايشان: 1,681 بار در 579 پست
|
0
دوستان عزیز سرمایه ما با هم روزهای خیلی خوبی را در این سایت داشتیم و خیلی جیزها در اینجا از همدیگه یاد گرفتیم اینجا فقط یک سایت سرمایه ای یا فا ر کسی نبود اینجا واقعا یک دانشگاه زنده زندگی بود من بشخصه واقعا از بودن در این سایت و استفاده از اطلاعات به اشتراک گذاشته توسط دوستان و یا به اشتراک گذاشتن تجربیات و دانسته های خودم واقعا لذت میبردم ای کاش دوباره میشد که همه دوستان جمع میشدن و مثل گذشته با هم تبادل نظر و اطلاعات میکردیم با همه این احوال برای همه آرزوی موفقیت و پیروزی و آرامش و سلامتی دارم به امید روزی که دوباره دور هم جمع بشیم و به روزهای اوج گذشته در این سایت برگردیم موفق و پیروز باشید
September 25th, 2017, 19:39 | #58 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
سرگرم کننده بود.
July 27th, 2018, 17:42 | #59 |
Member
تاريخ عضويت: Feb 2007
تشکر از ايشان: 42 بار در 22 پست
|
0
|
November 15th, 2018, 10:38 | #60 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
سیستم هایی که صد در صد مکانیکی هستند جواب می ده.
برچسبها |
نظر, انجمن, اندازی, دوباره, دوستان, راه, راجع |
ابزارهاي موضوع | |
|
|