بهزاد جان با آقای مساح صحبت کردم. قرار شد یک جلسه داشته باشیم و یک سری پروژه برای جمع آوری اطلاعات در زمینه های مختلف از جمله مکانیسم صندوق ها و همچنین ترجمه مطالب جدید رو آغاز کنیم. من در اولین فرصت با شما تماس میگیرم.
سلام
کتابی که قصد ترجمه اون رو داریم کتاب trading in ther global currency market هست و کتاب رو از جناب اقای مساح به امانت گرفتم.این کتاب 28 فصل داره که سرو تهش رو بزنی 5 یا 6 تا فصلش فقط به درد بخوره و بقیه فصولش چنگی به دل نمیزنه و اگر بخوایم ترجمه کنیم کل کتاب رو وقتمون هدر میره.
در ابتدا من کل سر فصل ها رو اسکن میکنم و بهتون میدم تا خودتون هم ببینید که چه مطالبی توی این کتاب هست و سپس کار رو تقسیم میکنیم.
شما،کلاید و جناب البرز و من کار ترجمه قسمت های منتخب رو اغاز میکنیم.
سلام بهزاد جان
خیلی خیلی ازت عذر میخوام.مثل اینکه دیر خبر دار شدم.صمیمانه تولدت رو تبریک میگم و امیدوارم هر جا هستی شاد و سر بلند باشی.ببخشید که من دیر متوجه شدم.
امیدوارم همواره در کنار هم باشیم
به امید دیدار
قربانت
برادر کوچک شما
بهزاد
سلام جناب پیروزی
سوالی داشتم:شما در حال حاضر اخبار داوجونز رو از متاتریدر دریافت میکنید یا از سایت داوجونز؟
سوال دیگر اینکه در سایت داوجونر چگونه میشود به لینک روز جدید دست پیدا کرد؟چون اینطور که من متوجه شدم لینک ها فقط متعلق به یک روز هستند.مثلا لینک اخبار امروز 4 سپتامبر رو چگونه باید پیدا کرد؟
متشکرم
راستی اون چیزی که فرموده بودید رو برام ایمیل کردید؟من دیشب چیزی دریافت نکرده بودم.
بهزاد جان سلام
تولدت مبارک عزیز.
امید که در این زندگی روزهای خوب و خوش فراوانی داشته باشی و به پیشرفت چشمگیری دست پیدا کنی.
برات آرزوی موفقیت میکنم. جالبه من هم متولد ماه سپتامبر هستم. هم اسم شما و هم ماه شما.
موفق باشی.
بهزاد جان تحلیل های این هفته رو انجام میدهید؟
ایا فرصتشو داری؟
یکی بازار در هفته گذشته
یکی بازار در هفته پیش رو.اون سایت هم میتونه کمک کنه.
منتظر پاسخ شما هستم.
روایات مختلفه
به نظرم ولی خبر شاید شادو دار بشه.
ولی از اون گذشته خود ای اس ام هم خیلی مهمه.چقدر جذابه این لحظات.
راستی دم خبر بزن شبکه سی ان بی سی چون جیم ستل با جیم اوارد میخوان فکر میکنم حرف بزنن.این 2 تا همیشه سر خبرای مهم با هم در جنگ و جدل هستن