![]() |
|
![]() |
![]() |
|
مدیر سایت
: Feb 2004
: 2,332
: 392
![]() |
0
:
Ù…ØªØ§Ø³ÙØ§Ù†Ù‡ امکان اضاÙÙ‡ کردن Ùونت جدید وجود ندارد. / با تشکر |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
: Dec 2006
: اصÙهان
: 344
: 1,485
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
0
می شه ساعت سایت را درست کنید؟ چند روزی می شه که1 ساعت جلو است .
![]() |
![]() |
|
مدیر سایت
![]() |
0
:
این مشکل به دلیل تغییر ساعت در سایر کشورها Ùˆ عدم تغییر ساعت در ایران Ù…ÛŒ باشد. برای ØÙ„ مشکل، هر یک از کاربران باید در Ù¾Ø±ÙˆÙØ§ÛŒÙ„ خود تنظیمات لازم را انجام بدهد. Ù„Ø·ÙØ§ روی لینک زیر کلیک کنید: http://forum.sarmaye.com/profile.php?do=editoptions Ùˆ در بخش تنظيمات تاريخ & زمان، بخش همچنين مي توانيد گزينه هاي مربوط به ساعات روزانه را نسبت به Ù…ØÙ„ سکونت خود مشخص نماييد گزینه این بخش همیشه غیر ÙØ¹Ø§Ù„ باشد را انتخاب کنید. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
: Nov 2006
: 736
: 3,768
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
0
چند روزي ميشه كه خبرها در پايين سايت درج نميشه البته خبرهاي مهمي اين Ù‡ÙØªÙ‡ نبود اما يكي دو تاش مهم بود مثل امروز كه خبر ها ØØ±ÙƒØªÙ‡Ø§ÙŠ Ø®ÙˆØ¨ÙŠ ايجاد كردند يه مشكل ديگه مشكلات زياد سايت هست كه با وجود سرعت بالاي اينترنت من كه ADSL 384 ميباشد باز هم بعضي وقتها به علت تراÙيك مشكل دارم . در پايان باز هم از زØÙ…ات شما در مديريت خوب سايت تشكر ميكنم
![]() |
![]() |
|
مدیر سایت
![]() |
0
:
ماههاست Ú©Ù‡ یکی از دوستان زØÙ…ت درج اخبار رو بر عهده دارند. اما مدتیه Ú©Ù‡ اخبار جدید رو درج نمی کنند(Ø§ØØªÙ…الا بدلیل مشغله زیاد). Ù„Ø·ÙØ§ اگر سایر دوستان برای این موضوع داوطلب هستند اعلام کنند. در مورد مشکلات سایت: تا زمانی Ú©Ù‡ سرور اختصاصی برای سایت نگیریم، اینگونه مشکلات بطور کامل ØÙ„ نخواهند شد. با تشکر |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
: Aug 2006
: تهران - كرج - مهرشهر
: 1,327
: 2,114
![]() ![]() ![]() ![]() |
0
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
مدیر سایت
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
: Aug 2006
: 312
: 695
![]() ![]() ![]() |
0
:
ما هم خواهشمون همينه . خدا خيرت بده يه Ùكري واسه ما بكن ![]() ![]() ![]() يا ØÙ‚
![]() |
![]() |
![]() |
Banned
|
0
بعضی ØµÙØØ§Øª سایت بعضی اوقات نصÙÙ‡ لود میشن برام Ùˆ بعضی اوقات هم یک ØµÙØÙ‡ سÙید Ùقط میاد . کس دیگری هم این مشکل را داره ØŸ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
|
0
:
اره برا من هم گاهی ØµÙØØ§Øª نصÙÙ‡ لود میشه ولی نه زیاد |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
: Oct 2004
: 757
: 255
![]() ![]() |
0
:
سلام Ùکر کنم از سرعت دایل اپ باشه ایا با ای دی اس ال هم این مشکل را دارید ØŸ
![]() |
![]() |
![]() |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
0
با تشکر ÙØ±Ø§ÙˆØ§Ù† از زØÙ…ات اقا رضا Ùˆ جناب رشیدی عزیز امروز دنبال پستی از یکی از دوستان بودم Ø±ÙØªÙ… تو مشخصات ÙØ±Ø¯ÛŒ Ùˆ همه پستهایی Ú©Ù‡ ایشون زده بود رو اوردم ولی مثلا ایشون یه پست تو قسمت بروکرها داشت برای پیدا کردن اون یه پست مجبور میشدم Ú©Ù„ ØµÙØØ§Øª تاپیک رو Ú†Ú© کنم ØØ§Ù„ا اگه تو لایو تریدینگ متوسطه پست داده بود Ú©Ù‡ وا ویلا نمی دونم میشه یه جوری Ùهمید Ú©Ù‡ مثلا پست ایشون تو اون تاپیک شماره یا ØµÙØÙ‡ چند Ù…ÛŒ باشد ( اصلا این امکان الان موجوده Ùˆ من بلد نبودم یا اینکه اصلا هنوز وجود نداره)Ùˆ اگر چنین امکانی الان نیست ایا میشه چنین کاری رو کرد یعنی تو جایی Ú©Ù‡ تمام پستهای یه Ù†ÙØ± میاد Ùˆ قسمتی از پست هم نوشته میشه کنارش شماره پست یا ØµÙØÙ‡ ای Ú©Ù‡ پست در اونجا هست ذکر بشه بازم ممنون |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
مدیر سایت
![]() |
0
:
پس از نمایش پستهای کاربر مربوطه، بالای هر پست (در زیر لینک تاپیک) لینکی وجود دارد که با کلیک روی آن مستقیما به پست مربوطه منتقل می شوید. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
0
به نظر من اگه بتونيد كاري بكنيد كه در هر ØµÙØÙ‡ Ùقط يكبار امضا رو نمايش بده ØØ¬Ù… سايت خيلي پايين مياد |
![]() |
![]() |