![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Senior Member
: Aug 2009
: 115
: 589
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
4
:
در مورد این مشکلی Ú©Ù‡ برای امیر پیش اومده Ùکر Ù…ÛŒ کنم اقا رضا Ù…ÛŒ تونستید خیلی بهتر از این عمل کنید چند ماه گذشته Ú©Ù‡ Ø¨ØØ«ÛŒ بین بهزاد اقبالی عزیز Ùˆ امیر پیش اومد بدون هیچ توضیØÛŒ امیر مورد تنبیه واقع شد بدون هیچ توضیØÛŒ جهت روشن شدن قضیه Ú©Ù‡ این باعث خراب شدن بهزاد اقبالی هم عزیز شد چرا Ú©Ù‡ در وهله اول همه Ùکر کردن بهزاد اقبالی برای اتتقام شخصی در Ø¨ØØ«ÛŒ ای دی امیر رو بن کرده وبعدش هم Ú©Ù‡ چند بار بهزاد اعلام کرد اصلا در اینکار دخیل نبوده هیچ توضیØÛŒ داده نشد Ú©Ù‡ علت بن شدن امیر Ú†ÛŒ بوده ( ØØªÛŒ به خود ÙØ±Ø¯ ظاهرا خاطی ) امیر اعتراضی داشت Ú©Ù‡ بین خودش Ùˆ بهزاد بود اگر قرار بود Ú©Ù‡ شما دخالت کنید Ú†Ù‡ بهتر بود Ú©Ù‡ دلایل امیر رو هم Ù…ÛŒ شنیدید Ùˆ بعد با دلیل تصمیمی رو اعلام Ù…ÛŒ کردید این طوری بهزادهم زیر سوال نبود Ùˆ این Ø±ÙØªØ§Ø± به انصا٠نزدیکتر بود مورد بعدی قوانین مربوط به امتیاز دهی هست Ùقط به یک موردش رو اشاره Ù…ÛŒ کنم جنبه تبلیغاتی بودن نوشته های Ø§ÙØ±Ø§Ø¯ این چیزی هست Ú©Ù‡ به خود Ø§ÙØ±Ø§Ø¯ ربط داره نه به مدیر تالار یا مدیر سایت شما چطور توقع دارید همه مثل شما Ùکر کنن کسی Ú©Ù‡ اومده تØÙ„یل سایت خودش رو قرار Ù…ÛŒ ده شاید از نظر من نوعی داره تبلیغ Ù…ÛŒ کنه ولی از نظر شخص شما ممکنه اصلا تبلیغ Ø¨ØØ³Ø§Ø¨ نیاد - کسی Ú©Ù‡ Ù…ÛŒ اد سیستمی رو اموزش Ù…ÛŒ ده Ùˆ برای برنده های تاپیکش جایزه هزار دلاری یا 50 دلاری یا ØØªÛŒ Ø§ÙØªØ®Ø§Ø± دیدار با خودش رو قرار Ù…ÛŒ ده در Ø¯ÙØªØ± کارش شاید از نظر شما تبلیغ از نظر تبلیغ Ùˆ توهین Ùˆ از نظر ÙØ±Ø¯ سومی بسیار عالی Ùˆ دوست داشتنی باشه کسی Ú©Ù‡ عکس پوزیشنهای در سود Ø±ÙØªÙ‡ خودش رو قرار Ù…ÛŒ ده کسی Ú©Ù‡ استیتمنتهای خودش رو قرار Ù…ÛŒ ده کسی Ú©Ù‡ برداشتهای خودش از بروکری رو اعلام Ù…ÛŒ کنه کسی Ú©Ù‡ نتایج اکسپرتش رو به نظر سنجی دیگران Ù…ÛŒ ذاره کسی Ú©Ù‡ مقالات خودش رو Ú©Ù‡ البته برای شرکتیخاص یا روزنامه هست در سایت قرار Ù…ÛŒ ده کسی Ú©Ù‡ مسابقه برگزار Ù…ÛŒ کنه Ù…ÛŒ تونه در نظر ÙØ±Ø¯ÛŒ یک مبلغ Ùˆ در نظر ÙØ±Ø¯Ø¯ÛŒÚ¯Ø±ÛŒ غیر از ان باشد ÙØ±Ø¯ÛŒ Ú©Ù‡ چندین ساله روزانه تØÙ„یل خریداری شده خودش رو در مورد اخبار مهم در سایت قرار Ù…ÛŒ ده با وجودی Ú©Ù‡ همه اون رو به اسم میشناسن Ùˆ Ù…ÛŒ دونن مدیر یکی از سایتها Ùˆ یکی از بزرگترین ای بی ها هست ولی کسی در مورد این کار ایشون جنبه تبلیغاتی قایل نمیشه در صورتی Ú©Ù‡ ممکنه ÙØ±Ø¯ÛŒ این طور استدلال کنه Ú©Ù‡ این ÙØ±Ø¯ با این اسم Ùˆ رسم هر جا پستی بزنه با اسم واقعی خودش تبلیغه نمونه ها زیاده Ú©Ù‡ نشون Ù…ÛŒ ده Ø§ÙØ±Ø§Ø¯ نگرش Ù…ØªÙØ§ÙˆØªÛŒ دارن Ùˆ این ØÙ‚ اونهاست ÙØ±Ø¯ÛŒ Ù…ÛŒ اد تاپیک درد Ùˆ دل Ù…ÛŒ زنه Ùˆ از بلاهای بروکرهای میگه عده ای از دوستان ØµÙØÙ‡ 5 منÙÛŒ Ù…ÛŒ دن عده ای ØµÙØÙ‡ 15 عده ای هم هنور منتظر Ùˆ شاکی Ú©Ù‡ چرا این جماعت ایرانی اجازه نمی دن Ø§ÙØ±Ø§Ø¯ خیر خواه به دیگران Ú©Ù…Ú© کنن Ùˆ اون رو ÙØ±Ø§Ø±ÛŒ Ù…ÛŒ دن Ùˆ هنوز منتظرن طر٠بیاد براشون اکسپرت بزاره ایا شما توقع داری همه مثل هم Ùکر کنن یا همه مثل شما Ùکر کنند ØŸ این نشدنیه پس یا قانونی بگذارید Ú©Ù‡ معیار Ø´ÙØ§Ù Ùˆ قابل تعری٠باشه Ùˆ با هر ابزار مشخص نتیجه ای برابر داشته باشه ( Ú©Ù‡ البته در علوم Ø±ÙØªØ§Ø±ÛŒ Ùˆ انسانی به دلیل ØªÙØ§ÙˆØªÙ‡Ø§ÛŒ ÙØ±Ø¯ÛŒ این امکان نداره) یا به عقیده Ø§ÙØ±Ø§Ø¯ Ø§ØØªØ±Ø§Ù… بگذارید Ùˆ نظر هر شخصی رو Ù…ØØªØ±Ù… بشمردید یا این سیستم امتیاز دهی رو بردارید Ùˆ خلاص ( یا Ø§ÙØ±Ø§Ø¯ ازاد Ùˆ مختارند Ú©Ù‡ خودشون تشخیص بدن جنبه تبلیغی یک نوشته رو Ùˆ اجازه دارن بر اساس تشخیص خودشون امتیاز بدن یا نیمه ازادن یعنی تشخیص بدن ولی به مدیران اعلام کنن Ùˆ بعد مدیران تصمیم بگیرن Ú©Ù‡ ایا تشخیص ÙØ±Ø¯ درسته یا نه Ùˆ اونها امتیاز بدن یا اینکه اصلا به اعضا ربطی نداره Ùˆ خود مدیر بهتر از همه Ù…ÛŒ دون ) مورد سومی هست Ú©Ù‡ اگر توضیØÛŒ بدید ممنون میشم در پیغامی Ú©Ù‡ برای امیر عزیز ÙØ±Ø³ØªØ§Ø¯ÛŒØ¯ نوشته اید Ú©Ù‡ لازم است بازنگری اساسی در رویه خود داشته باشید اقا رضا یعنی این کار ایشون اونقدر زیاد هست Ú©Ù‡ شما از اون به رویه تعبیر کردید یعنی ایشون اگر نگیم به همه به خیلی از پستهای اموزشی امتیاز منÙÛŒ Ù…ÛŒ دن ØŸ یا اینکه به یکی دو Ù†ÙØ± امتیاز منÙÛŒ دادن Ú©Ù‡ Ø§ØªÙØ§Ù‚ا با بیان انتقاد یا اعتراض بصورت اشکار هم (البته من Ùقط دو مورد دیدم یکی بهزاد اقبالی Ùˆ یکی ØØ§Ù…د خسروی ) همراه بوده واقعیت اینه Ú©Ù‡ اغلب اوقات تشکر های ایشون از هر نوع تØÙ„یلی در هر تاپیکی شاهد بودم برام Ú©Ù…ÛŒ سخته باور اینکه ایشون تو هر کوره تاپیکی سرک میکشه Ùˆ زیر پست تØÙ„یلی دوستان تشکر Ù…ÛŒ زنه ولی در باطن رویه کاری ایشون این هست Ú©Ù‡ در تاپیکهای مختل٠اموزشی بچرخن وبه پستهای اموزشی امتیاز منÙÛŒ بدن اگر واقعا رویه کاری ایشون همون طور Ú©Ù‡ شما ÙØ±Ù…ودید باشه ایشون مستØÙ‚ تنبیه هستند ولی اگر( ان شا ا...) این طور نباشه Ùکر کنم Ú©Ù‡ شما ادبیات بدی رو در مورد ایشون بکار بردید Ú©Ù‡ شایسته است ازایشون عذر خواهی کنید |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
0
![]() |
![]() |
Senior Member
|
-4
![]() |
Senior Member
: May 2010
: 2,837
: 6,000
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
0
مجبورم دوباره بنویسم : یک پیشنهادی هم من دارم میتونیم به آقا رضا وکالت بدهیم تا ایشون به جای ما امتیاز مثبت یا منÙÛŒ بدهد. Ù¾.Ù† : آقا رضا ( ای مدیر انتقاد پذیر ) ما هنوز منتظر پاسخ شما به پست بالای ØµÙØÙ‡ هستیم. بچه ها را ناامید Ù†Ú©Ù†. سعی Ú©Ù† ØØªÙ…ا میتونی. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
-1
پستها را چرا پاک میکنید ؟ اگر جنبه انتقاد ندارید ، اسم تاپیک را عوض کنید یا درشو تخته کنید .
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
: May 2005
: ارومیه
: 1,414
: 2,017
6
رو در یک Ù…ØÛŒØ· عمومی با Ø§Ù„ÙØ§Ø¸ÛŒ مانند ((مدیر Ù†Ø§Ù…ØØªØ±Ù…)) خطاب میکنه ولی هنوز داره ÙØ¹Ø§Ù„یت میکنه خودش یک گواه بزرگ بر این مدعاست. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
: Aug 2009
: 115
: 589
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
0
:
Ùکر Ù…ÛŒ کنم اگر قرار بود چیزی شنیده بشه شنیده شده Ùˆ اگر قرار بود بر خورد منطقی ای صورت بگیره Ù…ÛŒ تونست صورت بگیره بقول معرو٠در خانه اگر کس است یک ØØ±Ù بس است ولی وقتی مخاطب انسان نخواد Ú©Ù‡ بشنوه یا نخواد چیزی رو قبول کنه ÙØ§ÛŒØ¯Ù‡ ای نداره Ú¯ÙØªÙ† همه دوستان هم شاهدبر خورد دو طر٠بودن Ùˆ قضاوت Ù…ÛŒ کنن پس شما هم اعصاب Ùˆ روان خودت رو بیشتر از این در گیر این ماجرا Ù†Ú©Ù† امیدوارم همیشه موÙÙ‚ Ùˆ سلامت باشی Ùˆ بدون دغدغه های Ùکری |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
0
:
کدوم ÙØ¹Ø§Ù„یت ØŸ دسترسیهای من مسدود است ØŒ شما Ú†Ù‡ جوری کش٠کردی Ú©Ù‡ ایشون مدیری منص٠و میانه رو Ù…ÛŒ باشد . دوست عزیز اگر هنوز اجازه نوشتن را بهم Ù…ÛŒ دهد ( آنهم بصورت Ù…ØØ¯ÙˆØ¯ ) Ùقط بخاطر این است Ú©Ù‡ ØÙ‚ Ú¯ÙØªÙ… Ùˆ ØÙ‚ خواستم . این را به یاد داشته باشید . تنها جرم من این بود Ú©Ù‡ 3 پیش ماه اعتراض کردم Ú©Ù‡ چرا بهزاد اقبالی با پاک کردن پستهای خودش (تØÙ„یلهای Ú©Ù‡ اشتباه بود) ذهن Ùˆ Ùکر بچه ها را به Ø§Ù†ØØ±Ø§Ù میکشد . آیا اینکار بهزاد اقبالی بعنوان مدیر تالار بنیادی ØŒ ناپسند Ùˆ ناشایست نبود ØŸ خواهش میکنم جواب بدهید . به نظر شما اگر سکوت میکردم درست بود ØŸ Ùˆ از داستان به بعد خصومت Ùˆ کینه رضا با من شروع شد .
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
: May 2005
: ارومیه
: 1,414
: 2,017
2
نبودم ولی مدت زمان زیادی شاهد ÙØ¹Ø§Ù„یت جنابان اقبالی Ùˆ پیروزی بودم.Ùکر نکنم این دوستان کسانی باشند Ú©Ù‡ ادعای درست بودن همه تØÙ„یلهایشان را داشته باشند Ú©Ù‡ بعد بخواهند در صورت اشتباه ان را مخÙÛŒ کنند .بنطرم دلیل این بقول شما خصومت نوع نوشتاری باشد Ú©Ù‡ شما بکار میبرید. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
مدیر تالار تØÙ„یل بنیادی - کاربر برگزیده شهریورماه 87
|
4
:
یه مدرک بیار. ØØªÛŒ اگر یک پست پاک شده بود من کلا این ÙØ±ÙˆÙ… Ú©Ù‡ هیچ اصلا دیگه مطلب در هیچ جایی نخواهم نوشت. چرا تهمت ناروا میزنی برادر من؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Ú¯ÙØªÛŒ مدرک داری خوب رو Ú©Ù†. ØØªÛŒ میتونی بری شکایت Ú©Ù†ÛŒ. من کاری به Ø¨ØØ« های پیش اومده ندارم Ùˆ اصلا هم قصد Ø¯ÙØ§Ø¹ از کسی رو ندارم نه شما نه آقا رضا Ùˆ نه هر کس دیگه ای. موضوع Ùقط مربوط به ادعاهای بی پایه Ùˆ اساسیه Ú©Ù‡ شما نسبت به بنده داری Ù…Ø·Ø±Ø Ù…ÛŒÚ©Ù†ÛŒ. تمام تØÙ„یلهای من سر جاشه. همه اینجا من رو میشناسن. شما بهتر بود سکوت میکردی. چرا Ú©Ù‡ ØØ±Ùهاتون سراسر تهمت Ùˆ Ø§ÙØªØ±Ø§ بود. هزار بار در پست خصوصی هم خدمت شما عرض کردم Ú©Ù‡ هیج پستی پاک نشده. شما ØØªÛŒ یک مدرک هم رو نکردید. Ø¨ÙØ±Ù…ایید Ú©Ù‡ کدوم پست . در Ú†Ù‡ تاریخ هایی پاک شده؟؟؟؟؟؟؟؟ آخه برادر من هد٠شما از این کارا چیه؟؟؟؟؟؟؟؟ ØØªÛŒ یک عکس هم نمیتونید از یه پست ارائه کنید Ú©Ù‡ الان پاک شده باشه. منظورم پست های تØÙ„یلی هست
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
1
:
![]() اما در مورد بهزاد پیروزی باید بگم Ú©Ù‡ خیلی برام عزیز است Ùˆ خیلی خیلی دوستش دارم Ùˆ بسیار شخص شری٠و Ù…ØØªØ±Ù…ÛŒ است. ارادتمندم - Ø¹Ø±ÙØ§Ù†
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
3
:
![]() پاک کردی خوبم پاک کردی ØŒ در مورد یورو دلار ØØªÛŒ 3 ماه پیش با دلیل Ùˆ مدرک بهت ثابت کردم . ØØªÛŒ به متن پستهای Ú©Ù‡ پاک کرده بودی هم اشاره کردم. میدونی چرا الان طلبکاری ØŸ چون مدیری دستت باز است ØŒ چرا Ø¨ØØ«Ù‡Ø§ÛŒ بین من Ùˆ خودت را در 3 یا 4 ØµÙØÙ‡ آخر تاپیک پوزیشنهای بلومبرگی زدی پاک کردی ØŸ این پاک کردن پستها خوب ØØ±Ø¨Ù‡ ای دست شما ØŒ من توی همون 3 یا 4 ØµÙØÙ‡ بهت اثبات کردم Ú©Ù‡ کدام پستها را زدی پاک کردی . بعدش چیکار کردی Ø±ÙØªÛŒ آمار من را دادی به رضا ( مدیر سایت ) تا کلا دسترسی من را به تالار بنیادی ببنده Ùˆ اونهم کوکورانه اینکار را انجام داد . به خدا قسم ØŒ به قرآن قسم ØŒ پستهاتو پاک کردی Ùˆ به روی خودت نیاوردی ØŒ این کارت ظلمه ØŒ ظلم به خیلی های Ú©Ù‡ از امثال تو برای خودشون بت ساختند. متاسÙÙ…
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
مدیر تالار تØÙ„یل بنیادی - کاربر برگزیده شهریورماه 87
|
-2
:
آقای Ø¹Ø±ÙØ§Ù†. اولا Ú©Ù‡ بنده دستم بازه برای پاک کردن پست های ØØ§Ø´ÛŒÙ‡ ای. بله من پست های ØØ§Ø´ÛŒÙ‡ ای رو پاک کردم. چون وظیÙÙ… همینه. معلومه Ú©Ù‡ پست های دروغ Ùˆ پر از تهمت شما رو Ú©Ù‡ ÙØ¶Ø§ÛŒ تالار رو خراب کرده بود پاک میکنم. دوما شما میگی پست های تØÙ„یلی. من هیچ کدوم از پست های تØÙ„یلی رو پاک نکردم. شما اومدی Ú¯ÙØªÛŒ پست های تØÙ„یلی رو پاک کردی بدون هیچ مدرکی. همه پست های تØÙ„یلی سر جاشه. من تنها پست هایی رو پاک کردم Ú©Ù‡ توش ادعاهای بی اساس کرده بودی Ùˆ جو تاپیک رو به هم زده بودی. واقعا من موندم با شما Ú†Ù‡ جوری باید تا کرد. هر جا به Ù†ÙØ¹Øª باشه جواب میدی. هر جا نباشه سکوت میکنی. من مطمئنم شما اصلا پست های من رو نمیخونی. شخصیتت کلا جالبه. من دیگه ØØ±ÙÛŒ ندارم. چون همش دارای با ادعاهای کذب خودت ÙØ¶Ø§ÛŒ تالار رو به هم میزنی. بقیشو میسپرم به خود اعضا Ùˆ سایر مدیران سایت.
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
-1
:
کسی از من تا ØØ§Ù„ا چیزی دیده است ØŸ باشد اگر Ù…ØµÙ„ØØª شما چنین ØÚ©Ù… میکند Ú©Ù‡ دیگر ادامه ندهید ØŒ من هم ادامه نمی دهم . Ù¾.Ù† : در مورد اون جمله ای Ú©Ù‡ قرمز کردم منظورت اینه Ú©Ù‡ مثل Ø¯ÙØ¹Ù‡ قبل Ø³ÙØ§Ø±Ø´ من را به آقا رضا میکنی ØŸ ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
6
بنده دیدم دیروز مدیریت Ù…ØØªØ±Ù… پست های ØØ§Ø´ÛŒÙ‡ ای تاپیک شما رو پاک کردند Ùˆ ØØªÛŒ سعید در نهایت متانت برای اینکه شما مانند سابق به ÙØ¹Ø§Ù„یتت ادامه بدی در تاپیکت ازت تشکر کرد. من واقعا انتظار داشتم Ø¨ØØ« تموم شده باشه!!! اونوقت شما به دور از Ø§Ù†ØµØ§Ù Ø¨ØØ« رو در اینجا ادامه Ù…ÛŒ دهید؟ دنبال Ú†Ù‡ هستی برادر من؟ Ú†Ù‡ چیزی رو قراره اثبات کنید؟ بیش از این مسایل ØØ§Ø´ÛŒÙ‡ ای رو ادامه ندهید. این انجمن مدیرانی داره مانند هر جایی. شرایطی هم برای ÙØ¹Ø§Ù„یت داره. یا شما این شرایط رو پذیرا هستید یا خیر. بنده اول به برخورد مدیریت انتقاد داشتم اما الان Ú©Ù‡ جمع بندی Ù…ÛŒ کنم هم بهزاد Ùˆ هم رضای عزیز خیلی بزرگوار هستند Ú©Ù‡ این ØµØØ¨Øª های بعضا تند Ùˆ نامناسب شما رو تØÙ…Ù„ Ù…ÛŒ کنند. قربانت- بهزاد