Senior Member
تاريخ عضويت: Mar 2009
محل سكونت: WwW.GuilanFX.CoM
تشکر از ايشان: 453 بار در 167 پست
|
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله isar
امروز بازی تامب رایدر رو نصب کردم. وقتی بازی نصب شد دیدم که در این مسیر نصب کرده :
C:\Program Files
و هیچ فولدر مجزایی براش در نظر نگرفته و تمام فایلهاش پخش شده.
Uninestal رو پیدا کردم و بعد از اینکه پاکش کردم دیدم که تمام نرم افزارهای ویندوزم رو همراه همین بازی پاک کرده !!!!!!!!!!!!!!!  
حتی IE و Windows Media Player که پیشفرض ویندوز هستند 
متاسفانه System Restor هم خاموش بوده.
لطفا راهنمایی کنید که بجز نصب مجدد همه نرم افزارها، راه دیگه ای دارم ؟
همچنین میخوام بدونم چرا اینجوری شد ؟ یعنی ویندوز اینقدر کشکیه که همچین اتفاقاتی بیوفته ؟!!!!!!!!
|
درود دوست عزیز
شما می تونید به کمک نرم افزار Recover My Files کلیه ی فایلهای قابل بازیافت رو سر جای خودش ریکاور کنی.کار با نرم افزار کاملا راحته و شما می تونی تنها پوشه ای که محتویاتش پاک شده رو ریکاور کنی سر جای خودش.اما اگه اون نرم افزار محتویات رجیستری مربوط به هر نرم افزار رو هم پاک کرده باشه ممکنه روی اجرای مجدد نرم افزارهات تاثیر بزاره.
اینکه شما قادر به نشون دادن فایلهای مخفی نیستید از ویروس خاصیه.ممکنه که پوشه ی Program Files شما رو آلوده کرده باشه.کار این ویروس اینه که خصوصیت پوشه ها رو به صورت مخفی و سیستمی در میاره و امکان نشون دادنش رو توی ویندوز از بین می بره.برای از بین بردن این ویروس می تونی از نرم افزار کم حجم M Autorun Killer استفاده کنی.پیشنهاد می کنم قبل از ریکاوری اون پوشه با این آنتی ویروس یک اسکن انجام بدی.
موفق باشی
M Autorun Killer 1.5
پسورد فایل : www.downloadha.com
Recover My Files 4.2.4.495
پسورد فایل : www.freedanload.com
منبع و منبع
|