با سلام خدمت دوستان عزیز
سخنان دوستمون جناب targeter را نقل قول نمی کنم می توانید در بالا بخوانید ، جواب هم نمی دهم نه از این بابت که جوابی نیست ، بلکه من برای خودم و شعور عمومی افراد ارزش قائلم . پس به یک لینک ساده توجه شما را جلب می کنم که بدانید چرا پاسخ نمی دهم
http://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=3966&page=5
من چند سوال ساده کردم حتی ایراد هم نگرفتم با انکه از نظرم بی اشکال هم نبود، ایشان خود را کرکس صفت دانستند پس اگر ایراد بگیرم به من چه خواهند گفت؟؟
اما در مورد جمله مذکور که من گفتم
اگر اشتباه نکنم مربوط به رسو است ، خوشبختانه اینترنت بجز اینکه ابزاری برای فخر فروشی باشد ،ابزاری برای کسب اطلاعات است با یک سرچ ساده دیدم این جمله مربوط به ولتر فیلسوف مشهور فرانسوی است ،اگر دوستان خواستند می تونم لینکها شو بگم. بگذریم شما فکر کنید پدر بزرگ من این حرف رازده ایا درست است؟؟ اگر هست به گوینده چه کار دارید؟؟ مطلب را درک کنید
در مورد قربانی ، من منظورم کلمات جناب درزی بود، از دید ایشان عده ای قربانی هستند که جناب targeterتایید کرده بودند ، یعنی گفته بودند دردت را میفهمم،بهتر بگم من از کلیه گلایه های ایشون در پستهاشون که کم هم نیست این مفهوم را درک کردم ،البته اگه باز هم این دوستمون به کلمات حساسیت دارند من از مدیران خواهش می کنم بجای کلمه قربانی در پست قبلی من کلمه مورد ظلم واقع شده، درک نشده، مورد بی مهری قرا گرفته،مهجور واقع شده،نفهمیده شده و.... را قرار دهند زیرا دیگر امکان ویرایش برای من و جود ندارد.
با تشکر