سلام با احترام به نظر شما دوست عزیز ALIREZA_k از اینکه فکر میکنی من
قربانی شدم یا میشم به خنده افتادم کی گفته من قربانی شدم از من شنیدید من که نگفتم.
نظر من راجع به استفاده از اینترنت و حضور در این سایت یا سایتهای دیگه همونطور که به وحید درزی گفتم اینه که
فقط برای رفع احتیاجاتت از فضای مجازی سایتها استفاده کن هیچ چی رو هم به کسی مجانی نده و فاصله تو با کسانی که فکر میکنی اذیتت میکنن فقط دکمه Disconect )
یکی از دوستان به نام ALIREZA 28 AGE این جمله منو به عنوان جمله منفی تو تاپیکم گذاشته بود که بگه من عجب آدم کثیفی هستم الان توضیح میدم این جمله یعنی چی:
1-فرهنگ استفاده از اینترنت اینه که فقط برای رفع احتیاجت باید ازش استفاده کنی مثلا من دنبال ترید کردن هستم یا دنبال کتاب یا مطلب خاصی میگردم از اینترنت استفاده میکنم نه اینکه مثل بعضیا یه گونی سه خط تخمه آفتاب گردون بگیرم بعد به عنوان مثال سایت سرمایه رو باز کنم هی ببینم کی چی میگه جوابشو بدم اینجا با این درگیر شم اونجا که چیزی نمیدونم اظهار نظر کنم این میشه استفاده از اینترنت به عنوان سرگرمی نه برای رفع احتیاج ....(عجب جمله بد آموزی )
2- هیچ چیز رو به بقیه مجانی نده این جمله رو به وحید درزی گفتم چون ایشون میگفتن کلی از وقتشون رو صرف آماده سازی جزوه آموزشی چنگال اندرو کردن و حالا هیچ کی قدرشون رو نمیدونه و قربانی شدن منم گفتم اگر احساس میکنی بابت چیزی خیلی زحمت کشیدی و ارزش زیادی برات داره مجانی به بقیه نده اینم حرف بدی نیست به عنوان مثال جناب فراهانی و جناب لنگرودی که اخیرا کتاب "تحلیل تکنیکال در بازاره سرمایه جان مورفی" رو ترجمه کردن اونو مجانی در اختیار بقیه گذاشتن ؟!!!
3- فاصله تو با کسانی که اذیتت میکنن دکمه disconect هست من همیشه وقتی میبینم دارم اذیت میشم داره اعصابم خورد میشه همین کارو میکنم چون باید اعصاب راحت داشته باشم تا ترید کنم مطالعه کنم کارای شرکت رو انجام بدم مگه دیوانه ام اعصابم رو خورد کنم به خاطر هیچ و پوچ جواب اینو بدم جواب اونو بدم تاپیک اعتراض درست کنم از این حرفا.
این جمله ای که گذاشتی:
گرچه با نظر تو مخالفم اما حاضرم جانم رافدا کنم تا بتوانی بدون هیچ ترس وواهمه ای نظرت را بیان کنی
برای روسو نیست منتصب به روسوت صاحب واقعی این جمله "مارتین پالمر " هست
جمله امضای پستهات هم ماله "آندره ژید" نویسنده فرانسوی هست
من وقتی پای متا تریدر میشینم باید قیمت به جایی برسه تا ترید کنم برای همین وقتمو با زدن پست تو این سایت و اون سایت پر میکنم تا حوصلم سر نره حالا با این آی دی نشد با یکی دیگه تا بحال هم با هیچ کدوم از پستهام به احدی ضرر مالی وارد نکردم از کسی هم درخواست یادگیری چیزی نکردم!!!
هرچی لازم داشته باشی به صورت PDF و کتاب هست دانلود میکنی مطالعه میکنی نیاز به منت کشی اینو اون هم نداری !!!
حالا که به مبحث فلسفه علاقه داری این جمله رو بخون تا بفهمی با این جمله هیچ وقت قربانی نمیشی:
(it was a simple tale but its message is an enduring vertue and generosity will be rewarded in ways that one can not know )
(این داستان داستان ساده ایه ولی یه پیام ابدی داره بخشندگی و جوانمردی از راهی که هیچ کس نمیدونه پاداش داده خواهد شد) ( نلسون ماندلا کتاب "راه دشوار آزادی")
من اینطوری فکر میکنم چیزهایی رو که بلدم به مرور زمان با آی دی های مختلف تو این سایت و سایتهای دیگه میزارم منتظر تشکر و امتیاز نیست هر وقت هم بوی درگیری و تشنج میاد خدا حافظی میکنم با یه آی دی جدید میام چیزای جدید به بقیه یاد میدم (
هیچ وقت هم قربانی نشدم و نخواهم شد ) چون پاداش کارام رو گرفتم نه از راه سایت سرمایه و امتیاز و تشکرهای بچه های اینجا بلکه از راهی خودم هم نمیدونستم
موفق باشید