با سلام خدمت دوستان عزیز
من قسمتی از این تاپیک را خواندم (تاکید می کنم قسمتی از این تاپیک )چند سوال برام پیش اومد و چند نکته، اگه یکی به من جواب بده ممنون میشم
1- این قضیه امتیاز چیه؟ چیزی باهاش می دن که سرش دعواست؟ مثلا تو فروم قیمتها بر اساس امتیاز شما حق بهره برداری از قسمتهایی از سایت را داری که دیگران ندارند،اینجا چطور؟
2- من مفهوم قربانی را نمی فهمم، جناب درزی می گن من قربانی شدم، منظورشون چیست؟ یعنی باید به مقام و منسبی می رسیدند و نرسیدند؟ ایا در اینجا اگه به مقامی برسیم چیزی می دن؟ خدا شاهده این سوالات به کنایه نیست، می خوام ببینم دعوا سر چیه
3- یک سوال از مدیران داشتم: اگه من یک تاپیک بزنم و یک مطلبی را در اون تاپیک شروع کنم، بعد از مدتی یه حاشیه ناقابل درست کنم و بقیه تاپیکم را در فروم نو پایی ادامه بدهم، اینجا رو هم شلوغ کنم که درست اداره نمی شه قربانی شدم، وا اسفا وا اسلاما.....که بقیه یه سری به اونور بزنن ،ایا شما به عنوان مدیران سایت می تونید ازم شکایت کنید؟ ایا می تونید جلوی کارم را بگیرید؟
(این سوال اخرم دقیقا و بی رحمانه کنایه امیز بود)
4- چرا همیشه یک عده خاص قربانی میشن؟ مثلا طرف با یک id میاد قربانی میشه، idخودشو عوض می کنه قربانی میشه، اشکال از جلاده یا از قربانی؟ دقیقا منظور از این سوال اخر جناب targeter است برای دیگران سوتفاهم نشه
و دراخر یک مطلب در مورد جناب طالبی و صحبتهاشون، من نه ایشون را می شناسم نه پسر خالشم و نه اصلا ایشون اسم منو می دونند ولی در مورد مدیریت ایشون در اون تالار باید تجربه شخصیم را بگم، یک مراجعه به اون تالار بکنید ببینید ایا ایشون تا به حال اگر کسی نظر مخالفی داده با لهن توهین امیز برخورد کرده، من اون مطلب چنگال اندروز را از ایشون یاد گرفتم ولی بعضی وقتها به تحلیلهاشون ایراد هم گرفتم، ولی با کمال صبر و تحمل پاسخ دادن، نه مثل بعضی از دوستان که انگار وقتی به تحلیل یا مطلبشون ایراد می گیریم فکر میکنند فهششون دادیم، نه اقا چلنج بهترین راه یاد گیریست
و در اخر یک بار این جمله را نقل کردم دوباره اینجا میگم، یکی از تئوری پردازن بزرگ دمکراسی اگر اشتباه نکنم ژان ژاک رسو به مخالف خودش می گوید:
گرچه با نظر تو مخالفم اما حاضرم جانم رافدا کنم تا بتوانی بدون هیچ ترس وواهمه ای نظرت را بیان کنی
شما هم هر موقع به این جمله به معنای کامل کلمه ایمان داشتید هرگز قربانی هیچ سیستمی نمی شوید.
ایا ایمان دارید؟