سلام خدمت دوستان عزیزم
نمی دونم مشکل اصلی جناب درزی چه بود ولی خودم فکر میکنم مشکل اصلی مسول شدن بنده در تالار چنگال اندرو است برادر این که اینهمه نارحتی و دعوا نداشت
جناب درزی
یعنی مدیریت قسمتی از سایت اینقدربرات مهمه که شما اینهمه پست حاشیه ای میزنی اخرش میگی دنبال احقاق حقم بوده ام به نظر شما مدیر یک قسمت شدن برای ادم نون و اب میاره یا حقوق میدن ما خبر نداریم نه این خبرا نیست مسولیت شما زیادتر میشه باید به همه جواب بدی باید مراقب باشی حاشیه در حوزه کاری شما درست نشه اهداف تالار را مو به مو اجرا کنی و .... همین .
خب من که در روز 6 ساعت بیشتر انلاین نیستم شما که وقتت بیشتره بیا این مسولیت رو قبول کن فکر مکینی برای من خیلی مهمه نه . تازه بار من کمتر میشه به کارهای نیمه تمامم میرسم اینقدر که دعوا و حاشیه نداشت به اقا رضا هم گفتم بنده نمیتوانم اگر بخواهی متنش را اینجا میاورم ولی قبول نکرد خب میگی من چکار کنم ؟؟؟؟
دوست من عزیز من شما اینهمه زحمت کشیدی تو سایت چرا اخر سر همه رو خراب کردی بخاطر چی ؟ به خیلی ها توهین کردی حاشیه درست کردی جنگ دعوا که چی بشه ؟ مگر اقا مسعود جناب اقبالی و بقیه مدیران با حاشیه سازی و توهین مدیر شدن ؟ خیر اونها زحمت کشیدن به اینجا رسیدن .
شما میگی اقای رهجو و اقا رضا پارتی بازی کردن که من مدیر بشوم ایا مدرکی صحبتی نقل قولی داری یا از من شنیدی که تهمت به من و اقا مسعود میزنی ؟ این چند وقته کارت شده به این وان پریدن توهین و افترا . برای چه کاری؟ برای چه هدفی؟
مگر یکی از اهداف ما حفظ سایت از حاشیه ها نیست ؟ خب اگه اینجا نباشه چطور باهم در ارتباط باشیم
بابا ما اینجا جمع شدیم باهم دوست باشیم باهم کار کنیم تا بعد از 2 الی 3 سال با کمک همدیگر به سوددهی برسیم و جز اون 5 درصد برنده برسیم جا هم برای همه ما هست مگراون اقای که میاد زحمت میکشه اندیکاتور و اکسپرت درست میکنه با اون کسی که بازار رو تحلیل میکنه و یا کتاب ترجمه میکنه
من وشما را میبینه یا پول از ما میگره ؟ خیر برای رضای خدا و کمک به دوستان خودش اینکار را میکنه تا باکمک همدیگه از راه ترید به پول برسه غیر از اینه ؟ خب این وسط حالا هی ما بیایم حاشیه درست کنیم دعوا و توهین به همدیگر . نتیجه چه میشود : فقط اعصاب خورد کردن دلخوری ناراحتی درسته ؟
بابا به جای این حرفها بریم مطالعه کنیم تمرین کنیم باهم دوست باشیم ول کنید این حرفها رو .
جناب درزی
حالا هم طوری نشده یه مدت استراحت کن برو تفریح و گردش تا از این حالت بیرون بیای و بشی همان وحید سابق .
بعدش بیا تالار چنگال اونجا کارت رو از سر بگیر . اونجا خیلی کار داریم
انشا ا... حال پدر شما هم خوب شود و همیشه شاد و موفق باشی
از دوستان هم میخوام به خاطر حرمت سایت به خاطر ارامش خودتون همدیگر رو ببخشیم و بدانیم هیچ لذتی بالاتر از بخشش نیست
خواهشا دیگه پستهای حاشیه ای و نامربوط نزنین تا ماجرا ختم به خیر شود انشاا..
.
ببخشید سرتان روبه درد اوردم شاد باشید
کوچیک همه محمد طالبی