![]() |
ليست كتابهاي مرتبط با بورس در بازار كتاب به شرح ذيل ميباشد:
1-مديريت سبد سهام. تاليف: چارلز پاركر جونز. ترجمه: محمد شاه عليزاده . انتشارات مركز اموزش و تحقيقات صنعتي ايران. 2-بورس وسهام - نحوه قيمت گذاري سهام. تاليف: موسسه حسابرسي و خدمات مالي دايا رايان به اهتمام غلامحسين دواني. انتشارات نخستين. 3- راهنماي سرمايه گذاري در بورس(تجزيه و تحليل صورتهاي مالي). تاليف: مجيد اسماعيل پور. شركت چاپ و نشر بازرگاني. 4-بورس اوراق بهادار. تاليف: دكتر علي جهانخاني و دكتر علي پارسائيان . انتشارات دانشكده مديريت دانشگاه تهران. 5- بررسي عملكرد اقتصادي بازار بورس اوراق بهادار در ايران تاليف: دكتر محمد نمازي. انتشارات معاونت امور اقتصادي وزارت امور اقتصاد و دارايي 6- مديريت سرمايه گذاري. تاليف: جونز. ترجمه:تهراني. 7- مجموعه مقالات بازار سرمايه. تاليف: دكتر علي جهانخاني. انتشارات پيشبرد. 8- خطر وبازده. تاليف: ريچارد بريلي. انتشارات پيشبرد. لازم به ذكر است كه موارد 1 تا 5 را شخصا" خريداري كرده و از بابت صحيح بودن آنها مطمئن هستم. اما موارد 6 تا 8 را از قول يكي از دوستان نوشته ام و صحيح بودن نام كتاب و نويسنده و يا موجود بودن آنها در كتابفروشي ها را هنوز چك نكرده ام. |
از كتابهايي معرفي كردي متشكرم
آيا منبع زبان اصلي ديگري (ترجيحاً اينترنتي) سراغ داريد؟ |
1- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
2- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 3- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 4- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 5- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 6- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 7- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 8- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 9- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 10- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 11- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 12- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 11- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 13- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 14- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 15- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 16- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 17- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 18- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 19- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 20- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 21- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 22- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] :) B) |
ميبينم كه منتظر يك سوال بودي ياسر جان
ولي فكر ميكنم اگر كمتر بود ولي توضيح هم داشت خيلي بهتر بود خيلي پر رو هستم نه؟ ;) |
مجتبي جان اين آقا ياسر كه ما را مات كرد با منبع معرفي كردنش. :o
من در توضيح ليست ايشان بگويم كه مورد ۲۱ ليست يك كتاب كامل و جالب به نظر ميرسد. همچنين سايت investopedia.com كه بحق يك دايره المعارف كامل است. آدرس دقيق بخش آموزش اين سايت عبارت است از : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] بقيه ليست آقا ياسر را هم كه يك هفته وقت ميبرد تا چك كنيم. مورد جالبي پيدا كردي به ما هم بگو. خوب آقا ياسر- ديگه چه خبر؟ ;) |
:) :)
ممنون . منابع انگليسي زياده . بنظر من زبان سايت investopedia از جاهاي ديگه اي كه ديدم روونتر و بهتره . (ساده تره ! ) اگر به مقاله ارزشمندي برخورديد حتما معرفي كنيد . مخصوصا درباره تحليل عرضه و تقاضا ! ;) :) |
سلام ياسر جان
من اين سايت [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] رو يك نگاهي كردم سايت جالبيه منتها گردش اصلي كارش روي Offshore هاست. كه بيشتر يك مقوله سرمايهگذاري بينالملليه. الان بيشتر از اين نميتونم تايپ كنم چون كيبوردم حروف فارسي نداره :( و سرعتم پايينه توضيحات بيشتر رو بعداْ ميدم. |
نقل قول:
احتمالاْ بايد تو فروشگاههاي اينكاره دنبالش گشت. جايي سراغ نداري؟ |
نقل قول:
;) من خودم investopedia رو ترجيح ميدم بخاطر تعاريف مفيد و بسيار خلاصه اش ! من ازش استفاده زيادي كردم . من درحال جمع آوري مطالبي درباره روشهاي ريسك و بازده هستم . و اين سايت هم بهم كمك زيادي كرده . |
آقا مجتبي سلام
من اين كتابها را طي يك بار طي كردن مسير كتابفروشي هاي مقابل دانشگاه و سوال از تمامي آنها پيدا كردم. :) متاسفانه نام كتابفروشي ها را بخاطر ندارم. فكر كنم اگر يك پرينت از اين ليست بگيري راحتتر ميتواني اين مسير را طي كني. ;) سعي ميكنم آدرس ناشران آنها را برايت بفرستم. |
انتشارات آگاه يكي از انتشاراتي است كه بعضي از اين كتابها را دارد .
|
متشكر از راهنماييهاتون دفعه بعد كه گذارم به انقلاب افتاد حتماً پيگيري ميكنم.
|
آدرس ناشران آنها را هم در اينجا مي آورم. اميدوارم كمك كند:
۱-مديريت سبد سهام. تاليف: چارلز پاركر جونز. ترجمه: محمد شاه عليزاده . انتشارات مركز اموزش و تحقيقات صنعتي ايران. آدرس: تهران خيابان ايرانشهر شمالي پلاك 217 تلفن : 8300973 و 19-8310113 2-بورس وسهام - نحوه قيمت گذاري سهام. تاليف: موسسه حسابرسي و خدمات مالي دايا رايان به اهتمام غلامحسين دواني. انتشارات نخستين. آدرس: تهران خيابان 12 فروردين جنب خيابان روانمهر شماره 92 تلفن : 6498148 3- راهنماي سرمايه گذاري در بورس(تجزيه و تحليل صورتهاي مالي). تاليف: مجيد اسماعيل پور. شركت چاپ و نشر بازرگاني. آدرس: تهران خيابان كارگر شمالي بالاتر از بلوار كشاورز شماره 240 تلفن : 939329 ۴- بررسي عملكرد اقتصادي بازار بورس اوراق بهادار در ايران تاليف: دكتر محمد نمازي. انتشارات معاونت امور اقتصادي وزارت امور اقتصاد و دارايي آدرس: تهران خيابان پاسداران نيستان هفتم شماره 3/62 تلفن : 2-2581931 |
با سلام
آيا براي افرادي كه مي خواهند وارد معاملات بورس شوند كتاب مفيدي در اين زمينه وجود دارد؟ |
با سلام خدمت دوست عزيز نصرتي نيا
در اين تاپيك بحث خوبي درباره كتابهاي بورسي شده : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] از شما خواهشي دارم كه براي هر سوال جديد يك تاپيك باز نكنيد و ابتدا مطالب بخش گفتگو رو بخونيد و خوب بدنبال جواب سوالتون بگرديد و از بخش جستجو ي سايت نيز استفاده كنيد و سپس اگر چيزي نيافتيد يك تاپيك جديد باز كنيد. اين قضيه به انسجام بيشتر مطالب بخش آموزش منجر ميشود. ;) با تشكر از شما و ديگر دوستان (من با اجازه دوستمان نصرتي نيا اين دو تاپيك رو براي انسجام بيشتر مطالب با هم ادغام كردم ;) ) |
ساعت جاري 20:43 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |