|  | 
| 
 ارتقاء اسکریپت انجمن: اعلام اشکالات و بررسی امکانات سلام با توجه به ارتقاء سیستم انجمن به نسخه 3.7، لطفا نظرات و ایرادات احتمالی را در این تاپیک مطرح کنید. با تشکر | 
| 
 تعدادی از دوستان مشکل عدم وجود دکمه تشکر در زیر پستها رو اعلام کردند. این مشکل برطرف شده و الآن باید سیستم تشکر بدون مشکل کار کنه. لطفا اگر موردی مشاهده کردید اعلام کنید. / با تشکر | 
| 
 1 ضميمه  در ضمن یک غلط نوشتاری | 
| 
 نقل قول: 
 | 
| 
 تشکر حاج رضا چه جوری جبران کنیم؟؟؟؟؟ ارادت | 
| 
 گل کاشتین با سلام مثل همیشه گل کاشتین:banana: فقط یکی دوروز طول میکشه عادت کنیم.همین:whoow: | 
| 
 موفق باشید | 
| 
 سلام ارتقا سطح انجمن یعنی چه اتفاقی افتاده میشه کمی توضیح بدید ؟ | 
| 
 با سلام وتشکر یکی از مشکلاتی که برای من واکثر دوستان وجود داره از بین رفتن اکثر تصاویر وفایل هاییست که به پست ها اتچ شده | 
| 
 نقل قول: 
 لطفا لینک پستهایی که ضمائم آنها ایراد دارد را همینجا اعلام کنید تا بررسی کنم. | 
| 
 نقل قول: 
 یعنی امکانات جدیدی به سیستم انجمن اضافه شده. لیست امکانات رو می تونید اینجا ببینید. | 
| 
 بعضی اوقات شماره ی صفحه درست نشون داده نمیشه: http://i32.tinypic.com/2vv9sfk.jpg گزینه ی تشکر زمانیکه سمت راست بقیه گزینه ها بود بهتر بود. الان رفته سمت چپ. روی عکسهای ضمیمه که کلیک میکنیم علاوه بر نمایش در صفحه ی جاری ، Tab جدید هم باز میشود در صورتی که قبلاً فقط Tab جدید باز میشد. با تشکر. | 
| 
 موارد زیادند البته شاید بخاطر تغییر نسخه سایت نباشد مثلا : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] | 
| 
 نقل قول: | 
| 
 نقل قول: 
 و متشکر از زحماتی که میکشید تصاویر و فایلهای اتچ شده لینکهای فوق برای من هم نمیاد مرورگرم فایر فاکس هستش موفق باشید | 
| ساعت جاري 22:30 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |