انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   کامپیوتر و اینترنت (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=43)
-   -   لزوم رعایت نکات ایمنی برای جلوگیری از سرقت اطلاعات شخصی (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=4665)

وحید درزی January 16th, 2009 22:19

لزوم رعایت نکات ایمنی برای جلوگیری از سرقت اطلاعات شخصی

اولا ، سلام به شما دوستان :)
دوما ، لعنت بر مردم آزار و دزد :advise:
واقعا باعث تاسفه . یک هفته است که درگیرم و این آقای تریدر با شرافت هم دست بردار نیست . اگر این همه اطلاعاتشو واسه یه شرکت کامپیوتری و در جهت درست استفاده کنه ، مطمئنم حقوق خوبی بهش می دن و با این پشتکاری که داره توی فارکس هم موفق می شه . این شخص تریدر هستش و چه بسا از اعضاء سایت سرمایه هم باشه . بهتره از ای میل ها ، حسابهاتون و ... بیشتر و بهتر محافظت کنید . واقعا خسته شدم ، یک هفته است که می ترسم حساب اصلیمو باز کنم ، چون یه حسابم هک شد و مجبور شدم مکاتبات زیادی کنم ، خدا ازش نگذره ، لابد این استراتژی جدید و موفق کسب درآمد توی فارکسه با سود تضمینی .

کسی براش مشکل من پیش اومده ؟؟؟ بهتره برای محافظت از حسابها و ... با هم اینجا بحث کنیم .

سهامدار جزء January 16th, 2009 22:23

واضحتر میفرمایید چی شده بچه ها مواظب باشند؟

وحید درزی January 16th, 2009 22:24

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله سهامدار جزء (پست 274763)
واضحتر میفرمایید چی شده بچه ها مواظب باشند؟

آخه می ترسم راهکار بشه برای امثال اون آقا :advise:

ebrahim1354 January 16th, 2009 22:27

احتمالا از طریق ایمیلتون به حساباتون دست پیدا کرده هر گونه حسابی که با این ایمیل باز کردین ببندید و با یک ایمیل جدید حساب باز کنید امیدوارم که ضرر مالی به شما وارد نکرده باشه
موفق باشید

وحید درزی January 16th, 2009 22:28

یه حدسهائی می زدم که متاسفانه با اتفاق امروز خیلی گیج شدم . چطور تونسته پسوورد حسابم و شماره اکانت جدیدمو هم برداره ؟:cry:

albertini January 16th, 2009 22:30

اتفاقا منم یک سوال داشتم . بنظرتون این اندیکاتورهای اضافی که میریزیم تو متاتریدر میتونه اطلاعات حساب رو کش بره ؟

BLACK_NINJA January 16th, 2009 22:31

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله وحید درزی (پست 274768)
یه حدسهائی می زدم که متاسفانه با اتفاق امروز خیلی گیج شدم . چطور تونسته پسوورد حسابم و شماره اکانت جدیدمو هم برداره ؟:cry:

سلام

زود پسوردتو تغییر بده.
خدا کنه انگشتاش خشک بشه.

ebrahim1354 January 16th, 2009 22:33

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله وحید درزی (پست 274768)

با همان ایمیل حساب جدید باز کردین؟

وحید درزی January 16th, 2009 22:33

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله albertini (پست 274769)
اتفاقا منم یک سوال داشتم . بنظرتون این اندیکاتورهای اضافی که میریزیم تو متاتریدر میتونه اطلاعات حساب رو کش بره ؟

سلام جناب آلبرتینی ، من یه بار یه اندیکاتور زدم تو متاتریدر که بعدش یه روز دیدم اکسپایر شد و وقتی وارد حساب می شدم می گفت باید با فلان ایمیل تماس بگیرید تا اندیکاتور جدید رو بهتون بده ، ولی من بهش شک کردم وسریعا پاکش کردم ، اطلاعات کمی در این باره دارم .

وحید درزی January 16th, 2009 22:34

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله BLACK_NINJA (پست 274770)
سلام

زود پسوردتو تغییر بده.
خدا کنه انگشتاش خشک بشه.

پسر خوب اگر می تونستم که الان اینجا نبودم . توی سه ثانیه عوضش کرد :nervous:

وحید درزی January 16th, 2009 22:34

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله ebrahim1354 (پست 274771)
با همان ایمیل حساب جدید باز کردین؟

نه ، با ایمیل دیگه ای . حدس من اینه که قضیه پیشرفته تر این مدلهائیه که همه می دونیم .

وحید درزی January 16th, 2009 22:38

هدف از ایجاد این تاپیک بر حسب وظیفه ، بنا بر تذکر دوستان در مسنجر و هشدار به دوستان برای مواظبت بیشتر بود ، دوستانی که آی دی vdarzi , fxpitchforker را اد کرده اند بدانند متاسفانه دسترسی من به هر دو از بین رفته است . مطالب مجله را خوب شد امروز خارج کردم . یا علی .

mercury January 16th, 2009 22:39

با درود خدمت آقا وحید درزی و سایر دوستان سرمایه
چند روز پیش یک ایمیل مشکوک واسم اومده بود که البته به قسمت هرزنامه رفته بود.
فایل ضمیمه هم داشت ؛ منتها همونطور که می دونید یاهو خودش فایلها رو چک می کنه و از نظر آلوده بودن بررسی می کنه ؛ من چون دیدم یاهو زده Not Virus اول دانلودشون کردم بعد محض اطمینان با آنتی ویروس خودم هم قبل از Unzip کردن و بعد از اون چک کردم این نکته رو هم بگم که پک آنتی ویروس من هم کامله یعنی هم فایر والو هم آنتی اسپم و و خلاصه کامل کامله و اتفاقا نسخه اصلی هم هستش و از این ک ر ک ی ها نیستش و همیشه آپدیته .
فایل و باز کردم و مشکلی هم نبود و اونها رو دلیت کردم منتها بعدش بعضی از آی دی هایی که توی مسنجرم هستند هی پی ام میداند که فلان کس فایل آلوده فرستاده و ممکنه هک بشی و از این حرفا ؛
خلاصه بعد اون پی ام ها چند بار هم کل کامپیوتر و اسکن کردم و مشکلی نبود فقط یه بار فایر وال پیغام داد که آی پی تو دارن چک می کنند حالا نمی دونم واسم مشکلی پیش میاد یا اینکه واسه اطمینان چی کار کنم ؟
از اینکه این تاپیک رو زدی خیلی ازت ممنونم چون بحث امنیت اصلی ترین بحث در تجارت الکترونیک هستش .

Farnoosh_m January 16th, 2009 22:40

عجـــــــــب!!!!!

اين ديگه چه شيوه ايه داره مد ميشه.:mad:

اين هفته من هم شنيدم يه بنده خدايي همين بلا سرش اومده بود.:cry:

اي خــــــــــدا !!! با اين هوشي كه دارن آخه چرا از اين طريق پول در ميارن.

alijob444 January 16th, 2009 22:40

دوست عزیز این حرفی که میزنم برای خودم اتفاق نیفتاده ولی یکی از دوستان براش اتفاق افتاده بود این بابا یه روز میبینه که هی حسابش داره پوزشین میگیره و باز میکنه اونم چه پوزشینهایی کمتر از 1 لات نمیگرفته خلاصه هر کاری میکنه میبینه تاثیر نداره اونقدر فکر میکنه تا یادش میاد هفته پیش رفته بود خونه یکی از فامیلا اونجا متا رو نصب کرده بود زودی بلند میشه میره خونه فامیل میبینه ای بابا یکی از بچه های فامیل متا رو با بازی اشتباه گرفته و داره پشت سر هم ترید میکنه یکی دیگه از دوستان هم که تو سرمایه بود این اتفاق براش افتاده بود که هی پوزشین براش باز میشد تازه یادش میاد تمپلتی که ذخیره کرده یه اکسپرت روش نصب بوده و اصلا حواسش نبوده ببینید شما هم یکی از این اشتباهات رو نکردید :laugh:

وحید درزی January 16th, 2009 22:42

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله alijob444 (پست 274782)
دوست عزیز این حرفی که میزنم برای خودم اتفاق نیفتاده ولی یکی از دوستان براش اتفاق افتاده بود این بابا یه روز میبینه که هی حسابش داره پوزشین میگیره و باز میکنه اونم چه پوزشینهایی کمتر از 1 لات نمیگرفته خلاصه هر کاری میکنه میبینه تاثیر نداره اونقدر فکر میکنه تا یادش میاد هفته پیش رفته بود خونه یکی از فامیلا اونجا متا رو نصب کرده بود زودی بلند میشه میره خونه فامیل میبینه ای بابا یکی از بچه های فامیل متا رو با بازی اشتباه گرفته و داره پشت سر هم ترید میکنه یکی دیگه از دوستان هم که تو سرمایه بود این اتفاق براش افتاده بود که هی پوزشین براش باز میشد تازه یادش میاد تمپلتی که ذخیره کرده یه اکسپرت روش نصب بوده و اصلا حواسش نبوده ببینید شما هم یکی از این اشتباهات رو نکردید :laugh:

به هر حال اینم یه راه غیر مطمئنه ، ولی من هرجا برم لب تاپمو می برم .

alijob444 January 16th, 2009 22:44

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله وحید درزی (پست 274778)
هدف از ایجاد این تاپیک بر حسب وظیفه ، بنا بر تذکر دوستان در مسنجر و هشدار به دوستان برای مواظبت بیشتر بود ، دوستانی که آی دی vdarzi , fxpitchforker را اد کرده اند بدانند متاسفانه دسترسی من به هر دو از بین رفته است . مطالب مجله را خوب شد امروز خارج کردم . یا علی .

آقا وحید آیدی من هم دو هفته هست که وارد یاهو نمیشه و میگه رمز و یوزرتون اشتباه است ولی من حاضرم دست رو قرآن بزارم که درسته هر آیدی هم که باز میکنم همین اتفاق براش میفته فکر کنم کامپیوتر بچه های سرمایه رو کلا هک کردن :huh:

وحید درزی January 16th, 2009 22:46

albertini January 16th, 2009 22:46

راستی چند روز پیش بود که یک کاربری فایل های الوده گذاشته بود .ممکنه ربطی به قضییه داشته باشه؟

mohamad_oops January 16th, 2009 22:46

پیشنهاد می کنم یه فایر وال روی سیستمتون نصب کنید تا وقتی برنامه ای یا تروجانتی بخواد اطلاعاتی رو بفرسته جلوش رو بگیره و بهتون اخطار بده .

به نظر من zone alarm فایر وال خوبیه برای این کار.

blue_dream_1983 January 16th, 2009 22:48

وقتی آیدی شما هک شده و شما هر بار که عوض می کنید پسورد جدید را هم می دزدند یعنی اینکه احتمالا اطلاعات پروفایلتان را عوض کرده ان. MY Account info را چک کنید و اطلاعاتتان را تغییر دهید امیدوارم حداقل مشکل آیدیان حل شود.

alijob444 January 16th, 2009 22:50

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله mohamad_oops (پست 274789)
پیشنهاد می کنم یه فایر وال روی سیستمتون نصب کنید تا وقتی برنامه ای یا تروجانتی بخواد اطلاعاتی رو بفرسته جلوش رو بگیره و بهتون اخطار بده .

به نظر من zone alarm فایر وال خوبیه برای این کار.

محمد جان اگر نسخه ارجینال باشه خوبه اکثرا این آنتی ویروسها که ما استفاده میکنیم کرکه و به حساب خودمون قفلش رو شکستیم والا عمل کرده اصلیش رو نداره این تروجان هم احتمالا تازه پیداش شده و مطمئنا هیچ برنامه ای اون رو نمیشناسه باید یک نسخه اصلی آنتی ویرووس تهیه کنیم به نظر من برای ما ایرانیها آنتی ویرووس nod بهترین گزینست چون برای آپدیت vpn نمیخواد و قیمت اصلیش هم 45000 تومانه :huh:

وحید درزی January 16th, 2009 22:51

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله blue_dream_1983 (پست 274791)
وقتی آیدی شما هک شده و شما هر بار که عوض می کنید پسورد جدید را هم می دزدند یعنی اینکه احتمالا اطلاعات پروفایلتان را عوض کرده ان. MY Account info را چک کنید و اطلاعاتتان را تغییر دهید امیدوارم حداقل مشکل آیدیان حل شود.

کردم ، نشد ، نکنید ، نمی شه :cry:

mohamad_oops January 16th, 2009 22:56

علی جان درسته اما زون آلارم اخطار میده که مثلا فلان برنامه می خواد اطلاعات رو از متاتریدر بگیره پس خیلی راحت می تونیم تشخیص بدیم تروجانته یا برنامه ی خودمونه !

kohzadi January 16th, 2009 22:57

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله albertini (پست 274769)

سلام
میگن کار از محکم کاری عیب نمی کنه

اگر بخواهم اندیکاتوری را تست کنم یا استفاده کنم روی حساب آزمایشی انجام می دهم و MT حساب واقعی را فقط به خاطر دکمه های buy و sell استفاده می کنم.

موفق باشید

پ ن : دوستان دقت کنند اگر اندیکاتوری واسطه جاسوسی باشد هیچ دیوار آتشی (حتی zone alarm) نمی تواند جلوی آن را بگیرد چون MT مجوز ارتباط را دارد و واسطه جاسوسی از این طریق عمل می کند.

alijob444 January 16th, 2009 22:58

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله albertini (پست 274788)
راستی چند روز پیش بود که یک کاربری فایل های الوده گذاشته بود .ممکنه ربطی به قضییه داشته باشه؟

آلبرتینی عزیز اون فایل رو من دانلود کردم و زود مچش رو گرفتم تازه خودم هم به مدیر سایت گزارش دادم اون خیلی قدیمی بود و این بلاها رو سر سیستم نمیاورد ;)

qwertyui January 16th, 2009 22:59

سلام دوستان
من خودم یک متا تریدر دمو از فیبو دارم که تست اندیکاتور و اکسپرت و ... را با اون انجام میدم و یک متا هم از fxpro دست نخورده
و آکبند برای پوزیشن real دارم فکر کنم با این کار در صورت مشکل داشتن اندیکاتورها آقا دزده فقط به حساب دمو دسترسی دارد.

AmirBabak January 16th, 2009 23:05

از نظر برنامه نویسی فقط اندیکاتورهایی که DLL ای هستند ، قابلیتهایی فراتر از ترید دارند.
البته این مورد احتمالآً برمیگردد به SpyWare و برنامه های key Logger که همه از گور این مسنجر یاهو بلند میشود.
ضمناً وحید جان از طریق Cabinet بروکرت میتونی اطلاعاتت رو تغییر بدی. اگر یادت باشه موقع افتتاح حساب یک Pin Code هم وارد کرده ای که دیگه بعید میدونم اون رو هم Hack کرده باشند.

در هر صورت ان شا الله این مشکل حل بشه و ضرری نکنی.

majid_k January 16th, 2009 23:05

جناب درزی مشکلتون حل شد ؟
من دارم با ایدی شما در یاهو چت میکنم
آیدی یا هوی شما الان هک شده ؟

blue_dream_1983 January 16th, 2009 23:05

دوستی را می شناسمکه خط اینترنتی جدا برای حساب اصلیش دارد. یک کامپیوتر جدا یک خط جدا.

qwertyui January 16th, 2009 23:06

دوستان من فکر نکنم برنامه متا تریدر از نظر امنیت اینقدر پایین باشد که هر کسی بتواند اطلاعات حساب را هک کند.
در فروم های خارجی هم من تا حالا چنین موردی ندیدم هر چی باشه تریدر ها و هکر های اونا از ما حرفه ای ترند.
من فکر کنم این موضوع فقط یک سهل انگاری ساده است.

وحید درزی January 16th, 2009 23:07

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله majid_k (پست 274802)
جناب درزی مشکلتون حل شد ؟
من دارم با ایدی شما در یاهو چت میکنم

من دسترسی به ایمیل هام ندارم ، ببین طرف چی می گه و قصدش از این کارها چیه ؟

majid_k January 16th, 2009 23:08

پسورد اینوستور رو برای چی می خواهید ؟

وحید درزی January 16th, 2009 23:09

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله majid_k (پست 274806)
پسورد اینوستور رو برای چی می خواهید ؟

چی می گی مجید جان ؟؟؟؟ من که هک شدم سه ساعته دارم می گم

blue_dream_1983 January 16th, 2009 23:10

fxpitchforker: يوزر و پسوردشو بده
hesabe real?
fxpitchforker: عزيز آره

وحید درزی January 16th, 2009 23:11

یه آدم حرفه ای بره با آی دیه من که دست هکر هستش الان چت کنه و آمار طرف رو در بیاره لطفا ، ببینیم کیه :advise:

blue_dream_1983 January 16th, 2009 23:11

fxpitchforker: نترس بابا
fxpitchforker: بدجوري گير کردم
fxpitchforker: نه رئال ميخوام تو چنال جواب نميده
fxpitchforker: چنگال جواب نميده
ba demosh nemishe chek kard?
fxpitchforker: واستا

majid_k January 16th, 2009 23:12

PitchForker: عزيز تو فيبو داري
majid _k: بله دارم
Fx PitchForker: investor midi ye negah konam
majid _k: فيبو رو از طريق ايميل هک کرده بود ؟
Fx PitchForker: نتونستهبود
Fx PitchForker: نتونسته بود
majid _k: 124621
majid _k: ful4591
Fx PitchForker: مرسي عزيز
majid _k: اقا وحيد قصدت از اين کارا چيه ؟
Fx PitchForker: چنگال و تست ميکنم

blue_dream_1983 January 16th, 2009 23:13

fxpitchforker: عزيز windosor خوبه
shoma system dorost kardin
mage mishe to mtaye digeye javab bede
shoma bar che asasi sakhtinesh pas?
fxpitchforker: منم موندم تو همين
ki ino beheton gofte?
ke to metaye dige y jor dige amal mikone?
fxpitchforker: خودم بو بردم

albertini January 16th, 2009 23:14

ممکنه بروکر حداقل IP کسی رو که پسورد رو عوض کرده بتونه بهت بده .

وحید درزی January 16th, 2009 23:14

هر کی هست خوب منو می شناسه و قصد تخریب منو داره :cry:

blue_dream_1983 January 16th, 2009 23:15

ایشون از من پس حساب ریلم رو می خواست اول گفت فیبو گفتم ندارم بعد گفت همونی که داری بده دلیلش رو پرسیدم گفت یه چنگال درست کردم که تو متای خودم جواب نمیده گفتم آخه مگه میشه؟
جناب درزی ایشون با شما خصومت شخصی دارند مطمئنا پیگیری کنید حتما.
عجب ادمهایی پیدا میشن دوستان خیلی مراقب باشید. این آیدی رو ایگنور کنید حتما

mohamad_oops January 16th, 2009 23:17

شما که می تونید با این طرف چت کنید بهتره آی پی ایشون رو در بیارید بعد با مراجعه به سازمان مبارزه با جرایم اینترنتی که جدیدا تو ایران هم تاسیس شده شکایتتون رو اعلام کنید.

این برنامه هم برای پیدا کردن آی پی تو چته :

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

وحید درزی January 16th, 2009 23:19

دوستان عزیز م این دو آی دی دیگه دست من نیستن و معتبر نیستن و مسوولیتش بر گردن من نیست ، لطفا یکی آی پی طرف رو در بیاره :advise:اینجا بذاره ، حرفه ایها کمک کنید لطفا . [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

albertini January 16th, 2009 23:21

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله blue_dream_1983 (پست 274816)
ایشون از من پس حساب ریلم رو می خواست اول گفت فیبو گفتم ندارم بعد گفت همونی که داری بده دلیلش رو پرسیدم گفت یه چنگال درست کردم که تو متای خودم جواب نمیده گفتم آخه مگه میشه؟
جناب درزی ایشون با شما خصومت شخصی دارند مطمئنا پیگیری کنید حتما.
عجب ادمهایی پیدا میشن دوستان خیلی مراقب باشید. این آیدی رو ایگنور کنید حتما

فکر نکنم طرف تریدر باشه. اخه یعنی چی یک چنگال درست کردم که تو متای خودم جواب نمیده.

qwertyui January 16th, 2009 23:21

دوستان کانکت شدن با برنامه های تغییر آی پی می تواند هکر را سر در گم کند یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟

Ali_Nouri January 16th, 2009 23:26

سلام وحید جان

تو این چند روز اخیر از کسی از طریق مسنجر فایلی دریافت نکردی ؟؟؟

اگه اینکارو کردی احتمالا یه تروجان و کی لاگر تو اون فایل بوده که یوزر پس یاهوی شما و تمام چیزایی که تایپ میکنی و براش سند میکنه .

برای رهایی از این مشکل بهترین کار اینه که ویندوزت و عوض کنی چون به احتمال زیاد این تروجان تو ویندوز شما ملت شده و شما هر بار که اطلاعات یاهو و بقیه چیزا رو تغییر بدی(البته اگه بتونی) به محض لوگین شدن مجدد براش ارسال میشه .

ممکن هم هست که از طریف ایمل یه فایلی و باز کردی که در حقیقت فایل طعمه بهش میگن و بعد طرف آیپی و پورتهای باز تو رو پیدا کرده باشه و با برنامه ای که داره و با استفاده از این آیپی و پورت وارد سیستم شما شده باشه . در این مورد بهترین کار نصب یه فایروال هست .

بعید میدونم که تونسته باشه از طریق متا پسورد شما رو در بیاره و برای خودش سند کنه این هم باز شرایط خاصی داره فکر کن ببین تو این چند روز اکسپرتی رو ران نکردی که نیاز به فایلهای اضافی داشته باشه و شما اونا رو تو قولدری داخل متا کپی کرده باشی اگه هست اون فایلا و اکسپرت و پاک کن .

در نهایت بهترین کار اینه که ویندوز و پاک کنی و با آرامش درخواست تغییرات حساب و از کاببن داخل سایت بروکر بدی تا راحت شی .
در ضمن به این کارها هک نمیگن شما هم نگین هک که طرف جو گیر میشه میگه من هکرم یه برنامه از یه سایت دانلود کرده داره با اون مردم و اذیت میکنه اینا جوجه هکرم نیستن چه برسه به هکر.

اگه کار از دست من برمیاد بفرمایید در خدمتم

موفق و شاد باشید.

وحید درزی January 16th, 2009 23:26

دوستان عزیز م این دو آی دی دیگه دست من نیستن و معتبر نیستن و مسوولیتش بر گردن من نیست ، لطفا یکی آی پی طرف رو در بیاره :advise:اینجا بذاره ، حرفه ایها کمک کنید لطفا . [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

وحید درزی January 16th, 2009 23:29

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Oops (پست 274822)
سلام وحید جان

تو این چند روز اخیر از کسی از طریق مسنجر فایلی دریافت نکردی ؟؟؟

اگه اینکارو کردی احتمالا یه تروجان و کی لاگر تو اون فایل بوده که یوزر پس یاهوی شما و تمام چیزایی که تایپ میکنی و براش سند میکنه .

برای رهایی از این مشکل بهترین کار اینه که ویندوزت و عوض کنی چون به احتمال زیاد این تروجان تو ویندوز شما ملت شده و شما هر بار که اطلاعات یاهو و بقیه چیزا رو تغییر بدی(البته اگه بتونی) به محض لوگین شدن مجدد براش ارسال میشه .

ممکن هم هست که از طریف ایمل یه فایلی و باز کردی که در حقیقت فایل طعمه بهش میگن و بعد طرف آیپی و پورتهای باز تو رو پیدا کرده باشه و با برنامه ای که داره و با استفاده از این آیپی و پورت وارد سیستم شما شده باشه . در این مورد بهترین کار نصب یه فایروال هست .

بعید میدونم که تونسته باشه از طریق متا پسورد شما رو در بیاره و برای خودش سند کنه این هم باز شرایط خاصی داره فکر کن ببین تو این چند روز اکسپرتی رو ران نکردی که نیاز به فایلهای اضافی داشته باشه و شما اونا رو تو قولدری داخل متا کپی کرده باشی اگه هست اون فایلا و اکسپرت و پاک کن .

در نهایت بهترین کار اینه که ویندوز و پاک کنی و با آرامش درخواست تغییرات حساب و از کاببن داخل سایت بروکر بدی تا راحت شی .
در ضمن به این کارها هک نمیگن شما هم نگین هک که طرف جو گیر میشه میگه من هکرم یه برنامه از یه سایت دانلود کرده داره با اون مردم و اذیت میکنه اینا جوجه هکرم نیستن چه برسه به هک.

اگه کار از دست من برمیاد بفرمایید در خدمتم

موفق و شاد باشید.

ممنونم ازت ، همه این کارها رو کردم ، ولی امروز دوباره گیر افتادم ، بدون اینکه سوتی داده باشم . شما یه لطف کن با آی دی من که الان دست اونه و مثل اینکه آنلاینه یه جوری آی پیشو در بیار ، ممنونن می شم .

blue_dream_1983 January 16th, 2009 23:29

جواب من رو نمیده متاسفانه فهمیده من متوجه شدم اینجا هکر پیدا نمیشه؟
جناب آلبرتینی من شاخام درومد وقتی اون حرفو زد جالبه بعد اومد گفت رو متای ریل رئال تریدر جواب میده اونو دارین؟ گفتم نه همون اول گفته بودم که مثلا اف ایکس پرو دارم بعد از چند تا متا آخر گفت ببین راستی با اف ایکس پرو هم کار میکنه:laugh::blink:

ساعت جاري 00:53 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.