![]() |
درخواست نرم افزار LINGO
سلام
دوستان کسی نرم افزار LINGO ورژن 8 به بالا رو با *** سراغ داره؟ آدرس بده ما دانلود کنیم؟ ( برنامه حل مسایل برنامه ریزی خطی و غیر خطی ) برو بچه مهندسی صنایع کسی نبود؟ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
سلام
من *** ورژن 9 Lingo رو دارم ولی خود برنامه شو ندارم شاید بدردتون بخوره [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
ممنون . ولی امکانش براتون نیست برنامه رو هم یک جا آ÷لود کنید تا من دانلود کنم؟
|
نقل قول:
میگردم.اگه تونستم پیدا کنم حتما اینجا قرار میدم |
سلام
این لینک دانلود ورژن 10 هست [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] دنلود کنید شاید *** ورژن 9 روش جواب بده ورژن 9 هم در خود سایت هست ولی برای Solaris و لینوکس.نسخه ویندوز نداره. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] میگردم شاید تونستم *** 10 رو پیدا کنم |
ایول بروبکس مهندسی صنایع.....
من این برنامه رو دارم منتها ورژنش قدیمیه. (مال قبل از خدمت بوده....) اگه بدردمیخوره آپلود کنم برات ارادتمند |
نقل قول:
---- آقا amirrh اگه ورژن 8 هم باشه خوبه؟ |
نقل قول:
|
lingo 8
s/n: etza-8AMg-3bHp-?f7v-?%Q4-4gAt-Xkyj-Y#5D-Zk43-aGe#-D?z2 |
متاسفانه *** 9 روي 10 جواب نداد.
ورژن 8 هم خوبي با كركش بگذاريد دوستان ممنون ميشم. |
نقل قول:
لینک دانلود Lingo 8 .بصورت torrent file [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] حجم فایل تورنت: 15 کیلو بیت حجم برنامه:19.42 مگابایت اینم شماره سریال برنامه: etza-8AMg-3bHp-?f7v-?%Q4-4gAt-Xkyj-Y#5D-Zk43-aGe#-D?z2 برای دانلود برنامه تورنت به این لینک بروید: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] موفق باشید |
ممنون ولي اين ترونت جواب نمي ده ميشه يك لينك دانلود معمول بگذاريد؟
|
نقل قول:
(لينك دانلود lingo8 ) [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] شاد باشيد. |
رضا جان واقعا ممنون
|
thanks dear meza
|
نقل قول:
برای اینکه بتونید از آخرین ورژن به جای 8 استفاده کنید Educational license key اونو واستون میذارم اینجا. ممنون میشم اگه کسی کلید نسخه تجاری اونو داره اینجا بفرسته تا همه استفاده کنن : دقیقا همین عبارت کپی و چسبانده شود : DJh@-#*7f-8iCA-RDTH-N8$M-syFW-SxfX-f$Sb-PhBo-KhLL- LEM9-pFKG-RdjZ-Hfez-K9wi-?t7&-zh$T-CTD9-fQTq-Zr6r- s@8c-i&g@-erMF-7g58-&#ie-2uXm-VwV8-8ea6-iCkJ-aL23- E4Qq-xj&%-br6a-$4Ui-XHom-?SEE-qPN9-UBFc-b#SU-jeCZ- 5REv-?a3K-Zm*6 |
نقل قول:
برای اینکه بتونید از آخرین ورژن به جای 8 استفاده کنید Educational license key اونو واستون میذارم اینجا. ممنون میشم اگه کسی کلید نسخه تجاری اونو داره اینجا بفرسته تا همه استفاده کنن : دقیقا همین عبارت کپی و چسبانده شود : DJh@-#*7f-8iCA-RDTH-N8$M-syFW-SxfX-f$Sb-PhBo-KhLL- LEM9-pFKG-RdjZ-Hfez-K9wi-?t7&-zh$T-CTD9-fQTq-Zr6r- s@8c-i&g@-erMF-7g58-&#ie-2uXm-VwV8-8ea6-iCkJ-aL23- E4Qq-xj&%-br6a-$4Ui-XHom-?SEE-qPN9-UBFc-b#SU-jeCZ- 5REv-?a3K-Zm*6 |
من نسخه تجاری lingo 9 رو دارم. اما licence اون برای سالهای 2004 تا 2005 کار می کنه برای استفاده از اون یا باید تاریخ سیستمتون رو تغییر بدید یا از نرم افزار cracklock که در folder این نرم افزار قرار دادم استفاده کنید.
لینک دانلود: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
به علت انقضای لینک قبلی lingo 9، اون رو دوباره upload کردم
لینک: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
نقل قول:
سلام لینک معتبر نیست. میتونی 2 باره آپلودش کنی؟ با تشکر |
ساعت جاري 16:58 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |