![]() |
مشکل لینکها؟
اقا سلام
والا یه چند بار تو بعضی تاپیکهای نسبتآ قدیمی که سر میزدم بعضی از لینکها که باید مارو به صفحه خاصی ببره:cool: کجا میبره؟اگه گفتی؟ افرین صفحه اول سایت ینی اینجا [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] یا اصلا خارجیه:blink: ولی خرابه(چی شد!!) گفتم بد نیست یه همچین تاپیکی هم باشه(اگه قبلآ نبوده باشه من که ندیدم) دوستان اگر با همچین موردی بر خوردن بیان اینجا لینکشو بزارن بعدش....بعدش......بعدش.......(اهان ) اقا رضا و مدیران دست شما رو میبوسه!(اینجا یه شکلک که دسته اقا رضا رو میبوسه) والا ..چه معنی داره لینکی تو سایته سرمایه کار نکنه!(اصلآنباشه) افت داره بابا:p :laugh: البته خودم الان یادم نیست کجاها بود.به محضه اینکه باز دیدمشون میذارم اینجا(اگه تا اون موقع ردیف نشده باشه: یا تعمیر یا حذف) ببخشید پر حرفی کردم. موفق و موید باشید |
با سلام
همونطور كه میدونید قبلا سیستم فروم بر اساس IPB بود. چند ماه پیش تبدیلش كردیم به Vbulletin. سیستم لینك دهی به تاپیكها در این دو سیستم با هم متفاوته. لذا بعد از تبدیل سیستم فروم، لینكهایی كه قبلا به تاپیكها داده شده بود دیگه عمل نمیكنه و به صفحه اول فروم منتقل میشه. اینم بگم كه در هنگام تبدیل دیتابیس از IPB به VBulletin وقت زیادی گذاشتیم تا تونستیم پیوستها رو درست منتقل كنیم. اما برای لینكها كاری نمیشه كرد جز اینكه دونه دونه ادیت بشن. با تشكر |
اقا رضا سلام
بله همونطور که فرمودید در جریانه تغییر و تحولات سایت بوده ایم منم منظورم همونی بود که شما فرمودید: نقل قول:
اقا رضا بازم دستت درد نکنه..ایول داری با اجازه |
نقل قول:
|
اقا رضا سلام
دارم یه چرخی تو تاپیکه free books میزنم احتمالآ لینکهایی مشکل دارن که به ترتیب اعلام میکنم. با اجازه |
اقا رضا سلام
دارم یه چرخی تو تاپیکه free books میزنم احتمالآ لینکهایی مشکل دارن که به ترتیب اعلام میکنم. با اجازه |
این از اولیش.پست ششم از یاسر عزیز
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
همون صفحه پست 9 و 12
|
در رابطه با فایلهای زیپ شده هم یه توضیحی بدید تو این صفحه[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] یکیش هست (پست17) البته مشکل نداره .من وقتی میخوام بازش کنم این خطا رو میده:the compressed(zipped) folder is invalid or corrupted
مشکل کجاست؟ |
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اقا رضا برای پست 51 کاری میشه کرد؟ |
ظاهرا فایل روی هاست مربوطه موجود نیست و اکانت Suspend شده.
This Account Has Been Suspended |
پست 62 |
اقا رضا این لینک از تالار عمومی تاپیک کتاب اشنایی با فارکس.....میره صفحه اول[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
|
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] پست 59
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] پست 72 و74 |
اقا رضا سلام البته اینجا هم چند تا دیکه از لینکهای اقا مجید به همون دلیلی که فرمودید قابل دسترس نیست راه دیگه نیست از اقا مجید کمک بگیریم؟ |
پست 158 |
نقل قول:
مثلا در مورد فوق، Source اصلی دیگه موجود نیست. متاسفانه اینگونه موارد رو نمیشه حل كرد. |
با سلام خدمت مديران سايت
امروز من نتونستم با ip خودم وارد فروم بشم. جالب اينجاست كه وارد صفحه اصلي ميشم (sarmaye.com) ولي تو فروم نميتونم . الان هم از طريق ! ديگه وارد شدم اين پست رو كه فرستادم درست شد. اگه امكان داره علت فني اين قضيه رو بررسي كنيد لطفا |
با سلام
منظور از IP چیه؟ یعنی با ID خودتون نتونستید وارد بشید؟ من بررسی كردم مشكلی نبود. |
نقل قول:
متشكرم |
نقل قول:
ممكنه در اون زمان خاص، سرور سایت یا isp شما مشكل پیدا كرده باشه. |
نقل قول:
من اومدم وارد بشم نشد . صفحه The Page cannot be displayed اومد sarmaye.com رو زدم وارد شد. چندين بار امتحان كردم. بعد ip خودم رو عوض كردم ، وارد فوروم شد . دوباره برگشتم به ip خودم وارد نشد و ...... در ضمن در اون زمان ISP مشكل نداشت چون تمام سايتها باز ميشد . سرور شما هم مشكل نداشت چون صفحه اصلي باز ميشد و با يكي دو نفر از دوستان هم تماس گرفتم اونا هم مشكلي نداشتند توي vbulletin اين امكان وجود داره كه شما ip خاصي رو بن كنيد و كسي كه از اون ip وارد ميشه نتونه به فروم دسترسي داشته باشه كه تو اين حالت خاص ميتونسته ناشي از يك error باشه اميدوارم تونسته باشم توضيح بدم |
ممنون از توضیحات.
من هیچ IP رو بن نكردم. اگر IP بسته باشه، پیغام متفاوتی نمایش داده میشه. به هر حال امیدوارم دیگه این مشكل پیش نیاد. با تشكر |
نقل قول:
البته همینطوره که شما میفرمایید اما مواردی هست که لینکی که قرار داده شده به سبب همون مشکل(تغییر سیستم) به صفحات اول هدایت میشه! هر کدوم که به این موضوع برمیگرده رو من ذکر میکنم.ایا همه مواردی که من یاداور شدم رو چک کردید. کار مفیدی هست که اگه اون لینکهایی که دیگه کار نمیکنن حذف بشن تا دیگران سر اونا وقتشون هدر نره.نظر شما چیه؟:rolleyes: |
بله. من همه رو چك كردم.
خودتون هم میتونید ببینید: فقط لینكهایی كه با http://forum.sarmaye.com شروع میشن قابل اصلاح هستند. البته اصلاح اینها هم آسون نیست و باید بگردیم و تاپیك مربوطه رو پیدا كنیم. فكر میكردم از روی شماره تاپیك میشه راحت این كار رو انجام داد. اما ظاهرا نمیشه :( راستش با حذف لینكها موافق نیستم. اما با اینكه تمام كتابهای بدرد بخود در بخش دریافت فایل گردآوری بشن و به راحتی در دسترس باشن موافقم. اینجوری هیچوقت هم از بین نمیرن :) |
نقل قول:
آپلود سنتر سايت محدوديت حجمي ندارد؟ حداقل در حد 500-600 مگ |
نقل قول:
|
نقل قول:
|
نقل قول:
رو كمك من از هر جهت حساب كنيد . در ضمن دو سه تا CD ايبوك دارم . |
اقا رضا و جناب قدس عزیز دست شما ایول مرسی:banana: :laugh:
|
نقل قول:
|
حالا که قرار شد کاره مفیدی انجام بشه اگه تو دست وبالتون هست زحمت اینو بکشید.
Trading for a Living البته فکر کنم حجمش 20 . 30 مگ بشه . ولی ارزشش رو داره با تشکر. |
نقل قول:
ايبوك مورد نظر شما در : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
جناب ghods ممنون
|
اقا رضا سلام
لینکهای این صفحه دست شما رو میبوسه! [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] با تشکر |
نقل قول:
متاسفانه پیدا كردن لینكهای معادل در سیستم جدید، آسون نیست. من كه نتونستم پیدا كنم. اگر تاپیكهای مربوطه رو پیدا كردید اعلام كنید كه لینكها رو اصلاح كنم. با تشكر |
اقا رضا سلام
آیا در تغییر سیستم فروم حذفیاتی هم لحاظ شده؟و اینکه حتمآ مآخذ لینکهای داخلی وجود دارد؟ با تشکر |
اهان راستی.....
مسلمآ هیچ کس مثل خود صاحب پست از منبع لینکش خبر نداره(البته اگه یادش مونده باشه) بهتره از ایشان کمک گرفته شود.درسته اقا رضا مثلآ در مورد لینکهای اخیر پست مربوط به جناب قزمر میباشد.ولی از اونجایی که ایشون الان سرشون شلوغه وچند شغله شدند و ما دیگه نمیتونیم مثل قدیمیها(خوش به حالشون) از محضر ایشون استفاده کنیم. اقا رضا پس کار خودته.یه سفارشی بکن این لینکها رو ردیف کنن.حیفه!!! |
اقا رضا تکلیف چیه؟
|
نقل قول:
|
نقل قول:
اما تو شروع این تاپیک هم عرض کرده بودم که حیفه سایت فارسی زبان در زمینه فارکس به این پر محتوایی:whoow: لینکهای مفیدش کار نکنه. مثلآ یه تازه واردی یه تاپیک از اون قدیمیها رو شروع به خوندن میکنه که سری از لینکهای مهم (داخلی) کار نمیکنه و دچار سردرگمی میشه (همون چیزی که من باهاش مشکل داشتم) هدفم هم از این تاپیک این بود بشه با همکار یه همه این مشکل به حداقل برسه(لااقل اون مهماش):advise: مخلصیم :rambo: |
عکسهارو با سایز بزرگ میخام
سلام
نه میخواستم تایپیک جدید باز کنم نه میدونستم کجا مطرح کنم . یه جا خلوت پیداکردم و سوالو مطرح میکنم. اقا ما چیکار کنیم که این عکسها رو با سایز بزرگ تو تایپیکها ببینیم تا مجبور نشیم روی هر کدوم از عکسهای هر صفحه کلیک کنیم؟ تو تنظیمات که نبود در ضمن این شکلکها رو هم نمیتونم جلوی نوشته هام بزارم لطفا راهنمایی کنید . (اون شکلک که صورتش قرمز شده رو مثلا گذاشتم اینجا) |
در مورد بزرگ دیدن عكسها: راهی نداره. برای دیدن هر عكس باید روی اون كلیك كنید تا بصورت بزرگ نمایش داده بشه.
در مورد شكلكها: پایین ادیتور، گزینه ای هست با عنوان: "غیرفعال کردن شکلکها در متن موضوع" اگر این گزینه رو تیك زدید، تیك رو بردارید |
1 ضميمه
سلام :)
یک مشکلی پیدا کردم که هرچی سعی کردم حل نشد و جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم که مطرحش کنم نمی دونم چرا تاپیک [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] برای من در حالت " بسته " قرار داره ؟ :blink: ممنون میشم بنده ی معتاد به این تاپیک را دریابید :blush: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] با تشکر و عرض خسته نباشید |
نقل قول:
یه تاپیک دیگه رو بستم. اما نمی دونم چرا اون تاپیک بسته نشد و تاپیک پترنها بسته شد :huh: الآن تاپیک بازه و مشکلی نیست. با تشکر |
نقل قول:
خیلی لطف کردی :) |
1 ضميمه
سلام
کسی می تونه راهنمایی کنه که چرا من ضمیمه ها رو نمی بینم! با تشکر |
نقل قول:
من ضمیمه دو پست مذکور رو می ببینم و مشکلی نیست. آیا شما فقط ضمیمه های این دو پست رو نمی تونید ببینید؟ |
سلام
کلا هیچ ضمیمه ای رو نمی بینم.تو تنظیمات سایت هم گزینه پیوست ها فعاله. |
سلام دلا جان :)
من هم تست کردم و مشکلی وجود نداشت!! شب خوش ارادتمند شما |
ساعت جاري 08:13 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |