![]() |
چت روم (Chat Room) راه اندازی شد
1 ضميمه
با سلام
سیستم چت روم روی سایت نصب شده است و در دسترس کاربران گرامی می باشد. کاربران محترم می توانند با همان اکانتی که به فوروم لاگین میکنند، وارد چت روم شوند. متاسفانه سیستم چت روم با نام های کاربری فارسی مشکل دارد. لذا دوستانی که نام کاربری فارسی دارند، اگر مایل به ورود به چت روم هستند، همینجا اعلام کنند تا نام کاربری آنها را تغییر بدهم. لازم به ذکر است با تعویض نام کاربری، هیچ تغییری در پستها و تاپیکها، تنظیمات شخصی، پیامهای خصوصی، تاریخ عضویت، تعداد پست و . . . بوجود نمی آید و فقط نام کاربری تغییر میکند. دوستانی که مایل به تغییر نام کاربری خود هستند، نام کاربری مورد نظر خود را (به لاتین) در ادامه همین تاپیک اعلام کنند تا نسبت به تغییر نام کاربری آنها اقدام شود. لینک ورود به چت روم در navbar بالای صفحات قرار دارد. http://forum.sarmaye.com/attachment....1&d=1142542498 با تشکر |
با سلام خدمت اقا رضای گل
نام فعلی من شاخص ها است یک یوزر بنام SHAKHES نیز دارم - لطفا اگر امکان دارد هر دو یوزر را تو هم ادغام کرده وتحت نام SHAKHES ایجاد وتمامی پست ها وتا پیک های مرا به انضمام تنظیمات ومتعلقات به این نام منتقل فرمایید . متشکر وممنون |
نقل قول:
|
نقل قول:
|
رامرام فکر کنم بشه ramram
|
Farrokh
فرخ = Farrokh
|
نقل قول:
|
نقل قول:
تغییر انجام شد. |
نقل قول:
|
سلام آقا رضا
ممنون از پيگيريهاتون لطفاً : هوندا = Honda متشكرم |
نقل قول:
انجام شد |
با عرض سلام
اگر ممکنه زحمت بکشید بنام mehran تبدیل کنید واگر نمیشود ویا اینکه مشابه اسمی است انرا به mb تبدیل کنید متشکرم |
نقل قول:
|
سلام
اگر زحمتي نيست troy |
نقل قول:
|
با عرض سلام خدمت آقا رضا عزیز
من قبلا 2 تا آی دی داشتم. یکی از آنها فارسی و دیگری انگلیسی بود. اگر امکانش باشد که پست های آن دو تای قبلی را به این آی دی جدید (hamineh22) اضافه کرده و نهایتا قبلی ها را حذف نمایید، ممنون می شوم. آی دی فارسی حميد : ) آی دی انگلیسی Hamid-Fx با تشکر |
سلام
لطفا نام کاربری منو به jasmine تغییر بدید مرسی |
سلام آقا رضا
اميدوارم بشه در چت روم فارسي تابپ كرد. لطفا آي دي بنده را هم به ghods تغيير دهيد . ممنون از زحمات شما |
با سلام خدمت مدیریت محترم سایت و با تشکر از زحمات جنابعالی .لطفا در صورت امکان نام کاربری اینجانب را به dara تغییر دهید.
|
با سلام
تمام موارد بالا رو انجام دادم. |
در صورت امکان تبدیل به Mazdak یا انتقال به id دیگری که موجود است : Mazdak Parsian
با تشکر |
سلام...با تشکر از آقا رضاعزیز...
فقط یه چیزی خواستم بگم..این دوستانی که آی دی های خود را تغییر میدهند...لطفا در متن پست هایشان ..آی دی قدیمی خود را بنویسند تا بشه اونا رو بشناسیم... مثلا الان اگه صبا عزیز آواتارش رو هم تغییر میداد...قابل شناسایی نبود....همینطور قدس عزیز که نمیدونم الان حمید قدسی خودمونه یا نا...و یا اینکه دارا ....آی دی قبلیش چی بوده...لطفا همینجا اعلام بشه تا همدیگه رو گم نکنیم;) |
سلام.
لطفا نام کاربری من رو به malhaland تغییر بدید.متشکر |
سلام
لطفا نام کاربری من را هم ( چیپال ) به chipal تغییر دهید . سپاسگذارم . |
با سلام
و تشکر از زحمات جنابعالی حاج رضا = HajReza موفق باشید |
نقل قول:
|
بقیه Id ها رو هم تغییر دادم.
|
نقل قول:
به مورد خوبی اشاره کردید. در بخش "موضوع آزاد" یک تاپیک زدم و به مرور ID های قبلی و جدید رو می نویسم. http://forum.sarmaye.com/showthread.php?p=25678 |
تغییر آی دی
با سلام. لطفا آی دی مرا هم از فرهاد فرشاد به Farhad Farhad تغییر دهید.
با تشکر |
استاد ارجمند جناب آقا رضای گل
اولا ممنون از اینکه با تلاش و زحمتتان هر لحظه سرمایه همگیمان را افزون می سازید . ثانیا لطف فرموده شناسه بنده را هم به سیاق متداول تغییر دهید : پیران = Piran ارادتمند م. پیران |
با تشكراز اقا رضا
لطفا به علت تشابه اي دي لاتين من با اقاي ghazmar اي دي را از قرمر به M.Rafiei تغيير دهيد. |
تنها=tanha
thanks again |
موارد بالا رو انجام دادم.
|
اسپيگل ----> eSpigel
با تشكر از زحمات دوستان. :happy: |
تغییر نام
با سلام
نام کاربری من سیب زمینی اگه لطف کنین به cloudy85 تغییر دهید |
این دو مورد هم انجام شد.
|
سلام آقا رضا با تشكر از زحماتتون لطفا نام كاربري من رو به saeid.z تغيير دهيد
ارادتمند سعيد |
باتبريك سال نو وآرزوي موفقيت وشادكامي همهء عزيزان....!!
وباتشكر از آقا رضا سپهري..> sepehri |
با عرض سلام و ادب و تبريك سال نو به اقا رضا و تمامي دوستان سرمايه
نيكي = niki |
سه مورد فوق انجام شدند.
|
لطفا نام كار بري مرا saboorبگذاريد متشكرم
|
انجام شد.
|
سلام
از اونجایی که علیرغم تغییر نام کاربری دوستان کمافی السابق منو صبا خطاب می کنند می خوام ازتون خواهش کنم زحمت بکشید و نام کاربری منو به Saba-M تغییر بدید (چون نام یکی از دوستان سایت سرمایه در حال حاضر saba است) ببخشید که دوباره توی زحمت می اندازمتون مرسی |
انجام شد.
|
با سلام و شاد باش نوروز باستانی
لطفا نام کاربری اینجانب را به amirrad تغییر دهید. س÷اسگزارم. |
نقل قول:
این ID قبلا گرفته شده. لطفا ID دیگری انتخاب کنید. |
با درود
لطفا در صورت صلاحدید نام کاربری اینجانب را به amir_rad تغییر دهید. |
انجام شد.
|
س÷اسگزارم.
÷اینده باشید. |