![]() |
دوستاني که قابليت هاي فروم رو نميشناسن و ميخوان ياد بگيرن اينجا رو ببينيد:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] کاملا فارسي همه چيز رو بصورت سوال و جواب و مفصل گفته. بعضي چيزارو خودم هم نميدونستم ;) |
خب. من تعداد اسمایل های مجاز رو زیاد کردم
رنگ زمینه رو روشن کردم فونت رو بزرگ کردم نظرتون چیه؟ |
سلام
آقا رضا دستت درد نکنه واقعا زحمت کشیدید از نظر من که خیلی خوب شده مخصوصا اندازه فونتها امیدوارم همیشه و در همه مراحل زندگیتان موفق باشید:) |
آیا کسی هست که با اندازه فعلی فونته مشکل داشته باشه؟
|
نقل قول:
ديگه فكر كنم از دست ماها صداتون در بياد :p آره من مشكل دارم ... منظورم با اندازه فونت مشكل دارم ... ارادتمند شما |
آقا من کماکان فکر مي کنم مشکل اصلي با Line Spacing هست. اگه اشتباه نکنم، اندازه قبلي فونت 8 و اندازه الانش 10 هست. اگه اندازه 9 بشه، اما Line Spacing بشه 2X اون وقت بهترين فرم خوانايي رو پيدا مي کنه.
ولي در مورد خود فونت، هما و Tahoma خوانا ترين فونت فارسي هستن. |
نقل قول:
|
با اندازه فونت چه مشکلی دارید آقای Alijan؟
Line Spacing رو هم زیاد کردم. خوب شد ghazmar خان؟ |
نقل قول:
|
ممنون آقا رضا
بهتر نیست این حالت پیش فرض باشد؟ویا برای دریافت Pm و بعضی مسائل ضروری دیگر خود کاربر باید اینها را تنظیم کند .ممکن است این مسئله برای کاربرانی که تازه عضو می شوند جالب نباشد .راستی این چند روزه من بدون آی دی خودم وارد سایت می شدم(بعلت کانکت شدن از کافی نت) ظاهرا عکسها برای غیر اعضا قابل رویت نیست.درست است؟ ممکن است این مسئله برای غیر اعضا جالب نباشد.البته می دانم این چند روزه اینقدر درگیر بوده اید که دیگه خسته شدید. جدا خسته نباشید.:) |
نقل قول:
به نظر من همون 8 بهترين و زيباترين اندازه بود ...:love: البته الان كه Line Spacing زيادتر شده بهتر شده ... ولي اندازه فونت ، به نظر من همون اولي از همه بهتر بود ...:hair: ارادتمند شما |
نقل قول:
اما کاربرانی که از این به بعد ثبت نام میکنند این تنظیمات برای آنها بطور خودکار انجام خواهد شد. در مورد عکسها: از توجه شما ممنونم. بررسی میکنم. |
نقل قول:
رضا جان شرمنده ام هي ارد ناشتا مي دم!!! مخلصم! |
نقل قول:
|
نقل قول:
واقعا خسته نباشيد ... ديگه روم نميشه بگم بزرگه يا كوچيكه :p ولي يه چيز ديگه ...:rolleyes: اندازه منوي بالاي صفحه كه منوي اصلي سايته از زماني كه بزرگتر شده ، بهتر شده .... ولي وقتي كه داخل تاپيك ميشيم اون منوي داخل تاپيك : ابزارهاي موضوع ... جستجو در موضوع ... و .... اگر كوچكتر بشه كه با منوي بالا يك اندازه نباشه به نظر من بهتر ميشه بازم خسته نباشيد عرض ميكنم :cool: شب خوش ارادتمند شما |
ساعت جاري 14:55 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |