![]() |
نقل قول:
کمال عزیز با تشکر از شما این ورزنی که گذاشته اید ، آیا محدودیت زمانی دارد؟ نسخه جدید ESET رو یکی از دوستان به من دادند که متاسفانه تا سی روز بیشتر اعتبار ندارد. |
نقل قول:
البته فقط برای کسانی که از سرور دوم برای آپدیت استفاده کردند این مشکل پیش اومد. |
من آپدیت کسپر اسکای رو دانلود میکنم ولی نمیتونم اجراش کنم .کسی میدونه چطوری باید اجراش بکنم . آخه بر خلاف مکافی فایل آپدیتش exe نیست .
|
دوستان عزیز
این کامپیوتر من به محض اجرا شدن برنامه ای که به اینترنت نیاز داشته باشد اتوماتیک شروع به دیالینگ می کند این محل انگولکش کجاست که اینکار رو نکه |
نقل قول:
http://i32.tinypic.com/33nhtf8_th.jpg موفق باشید |
نقل قول:
اول که ممنون اما اونجور جاها رو که خودم بلدم انگولکشم کردم ولی نشد یه جای دیگه ای بلد نیستی در ضمن یه چیز جالب من تا حالا فکر می کردم یک کامپیوتر از دو کانکشن همزمان نمی تونه به اینترنت وصل بشه چون فکر می کردم باید یک ای پی یگانه در هر لحظه داشته باشد ولی الان از adsl و ایرانسل همزمان وصل میشه با دو ip متفاوت |
نقل قول:
شماره و رمز این نسخه ها هر روز توی همون سایت اپدیت میشه که میتونید بوسیله اون آنتی ویروس رو بروز رسانی کنید. برای خرید نسخه بدون محدودیت هم از همون سایت میتونید با قیمت خیلی خیلی کمی خریداری کنید. پ.ن: هدفم نه تبلیغه نه بازاریابی، منو بن نکنید ;) فقط چون خودم از این انتی ویروس استفاده میکنم، گفتم بقیه دوستان هم فیض ببرن. :p |
نقل قول:
سایت رپید شیر نیازی به ثبت نام نداره و می تونید از همون صفحه اول آپلود کنید و فایل رو هم در صورت اکتیو نبودن بعد از 30 روز پاک می کنه یعنی باید دانلود داشته باشه و برای دانلود هم یه سری محدودیت داره . سایت 4shared نیاز به ثبت نام داره که 5 گیگ فضای اختصاصی رایگان بهتون می ده و در صورتی که 30 روز به اکانتتون لاگ این نکنید اکانت رو پاک می کنن . سایت sendspace هم نیاز به ثبت نام داره که رایگان هم هست اما زیاد توصیه نمی شه چون موقع دانلود اذیت می کنه . بقیه سایت ها هم برای آپلود نیازی به ثبت نام ندارند . موفق باشید |
اخطار
نقل قول:
|
نقل قول:
برنامه رو حذف و دوباره نصب کردم ، سرور اولی رو ok کردم ، درست شد. شما کمک بزرگی به من کردید ، از شما ممنونم |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
|
نقل قول:
# كد:
How long are my files hosted? كد:
When are YOUR files deleted? 90 days without download |
نقل قول:
خود برنامه کاسپرسکی رو اجرا کنید به بخش settings برید در بخش update بر روی گزینه configure کلیک کنید گزینه add رو بزنید و محلی رو که فایل آپدیت وجود داره بهش نشون بدید تائید کنید و از تنظیمات خارج بشید (ممکنه در ورژن های مختلف کمی جای این گزینه ها با هم فرق کنه) بعد کاسپرسکی رو آپدیت کنید |
سلام دوستان
بهترین نرم افزار برای ریکاوری و برگردوندن اطلاعات پاک شده به نظرتون کدوم نرم افزاره؟ موفق باشید... |
کاش توی نقل قولتون مطلب مربوط به 4shared رو نقل نمیکردید چرا که این سایت بعد از همان سی روز اکانت رو حذف میکنه...
ارادت نقل قول:
|
ساعت جاري 20:33 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |