![]() |
نقل قول:
|
درود
اساتید ایناهاش ببینید میشه نصبش کرد:blush: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] بازم سپاس |
جستجوگر فارسی جاماسپ
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
نقل قول:
*اگر قرار دادن لینک خلاف قوانین است ، مدیران لینک را ادیت کنند. با تشکر. |
نقل قول:
دستت درد نکته |
دوستان من وقتی می خوام حساب وی مانی خودم را باز کنم این ارور میاد و می بندتش
چند بار هم پاکش کردم از اول اینیستال کردم اما درست نشد لطفا راهنمایی کنید http://i29.tinypic.com/1z1xuue.jpg |
نقل قول:
|
براي آپلود فايل چه سايت هايي را پيشنهاد مي كنيد؟
|
با سلام
از این سایت ها می تونید استفاده کنید البته از همشون بهتر این دو تا اولیه هستن [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
نقل قول:
|
نقل قول:
به نظر من بهترین سایت آپلود پرشین گیگ هست اگر خواستید ایمیلتون رو از طریق پیام خصوصی بفرستید تا یک دعوت نامه پرشین گیگ براتون ارسال کنم |
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
با سلام
یک سوال در مورد ویندوز 2000 دارم. چطور ADSL را راه اندازی کنم و کانکشن بسازم. با تشکر. |
نقل قول:
براي استفاده از اين سايت ها مثل اينكه بايد ثبت نام كنيم. درسته؟ فايلي كه در اين سايت ها آپلود شود تا چند وقت نگه داري مي شود؟ |
نقل قول:
|
ساعت جاري 22:47 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |