![]() |
بفرما همشهری
نقل قول:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
با سلام و تشكر
من از ويندوز me وie6 استفاده مي كنم لازم به ذكر است سيستم من mmx 200 است و نمي توانم xp نصب كنم . ولي داخل تايپك ها تمامي ي ها حتي در ميان كلمات بصورت بزرگ ديده مي شود درصورتي كه راهي جهت رفع اين عيب وجود دارد من را راهنمايي كنيد . با تشكر فراوان امير |
امروز بعد از اپدیت ویندوزم این پیغام رو میده چطور میتونم این مشکل رو حل کنم
this copy of win didnot pass genuine win validation لازم به ذکره همین نسخه رو قبلا نصب کرده وآپدیت کرده بودم ولی این مشکل رو نداشتم |
نقل قول:
مسلما ویندوزی که شما استفاده می کنید مثل اکثر ایرانی ها از نظر مایکروسافت یک ویندوز غیر اصل است یعنی اینکه genuine نیست . برای اصل کردن ویندوز باید فایلی به همین نام را از اینترنت دانلود کرده و روی سیستم خود اجرا کنید.با جستجو به راحتی می توانید فایل را پیدا کنید.(ضمنا حجم کمی هم دارد) موفق باشید |
آیا احتمال داره که ویندوزهایی که *** شده باشند این مشکل براشون پیش بیاد ؟
|
نقل قول:
اگر ویندوزی از مایکروسافت مثلا با قیمت 300 دلار خریداری می شود طرف خریدار مشترک محصولات مایکروسافت است و مایکروسافت نسبت به او مسئولیت دارد که آپدیت به او ارائه کند و خدمات پشتیبانی دهد.ولی وقتی ما تو ایران ویندوز را می خریم 1000 تومان حتما هنگام آپدیت به مشکل بر می خوریم.پس باید برای اصل کردن ویندوزمان از فایل های جانبی استفاده کنیم. |
با سلام!
چند روزيه كه دنبال نسخه 3 آنتي ويروس nud32 هستم كه قابليت آپديت داشته باشه. منتها تمام نسخه هاي موجود در سايت هاي دانلود آپديتش كار نميكنه... كسي از دوستان ميتونه راهنمايي كنه؟! |
....
نقل قول:
ببخشید اشتباه نوشتاری شد .منظورم این بود که ویندوزی که گرفتم همون 1000 تومان روی پکش ذکر شده بود با قابلیت آپدیت دفعه قبل حدودا 4 روز پیش روی سیستمی دیگه نصبش کردم وکامل آبدیت شد ولی رو سیستم خودم که امرود آبدیت شد فقط این پیغام رو میده .البته مشکلی پیش نیاورده . فقط میخواستم از شر این پیغام خلاص بشم خواستم ببینم کلا راهی هست که از شرش خلاص بشم بازهم ممنون به خاطر کمکتون |
نقل قول:
|
سلام
برای آنتی ویروس [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] برای smart security [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] موفق باشید |
آیا امکان داره که از طریق پارتیشن منیجر حجم درایو c رو افزایش داد بدون اینکه به ویندوز وبرنامه های فعال صدمه ای زده بشه ؟
|
نقل قول:
فايل زير را دانلود كنيد در يك فولدر خالي به وسيله نرم افزار winrar بازش كنيد فايل installer.bat را اجرا كنيد تمام Install Notes: 1. Extract into a new empty folder 2. Run installer.bat [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
...
نقل قول:
|
نقل قول:
دوست عزيز من اخيرا اين كار را با برنامه Norton partiton magic انجام دادم. به برنامه هاي قبلي هم آسيبي وارد نشد. |
آیا راهی هست که بتوان 2 تا آنتی ویروس همزمان در سیستم نصب کرد تا امنیت را بالا برد
انتی ویروس های نود 32 و کاسپراسکی |
ساعت جاري 20:34 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |