انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   کامپیوتر و اینترنت (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=43)
-   -   کامپیوتر، اینترنت، سخت افزار و نرم افزار (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=1843)

Golabi January 8th, 2008 04:19

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله nebras (پست 157601)
با سلام خدمت دوستان
یک سوال داشتم. چطور میشه در ویندوز 2000 اینترنت ADSL را راه اندازی کرد. در قسمت ساختن کانکشن هیچ گزینه ای مربوط به ADSL وجود ندارد.

با تشکر

سلام
هيچ فرقي با كانكشنهاي ديگه نداره فقط به دو طريق ميتونين وصل شويد يعني با IP ويا بدون IP ست كردن

forexsrd January 9th, 2008 10:36

سلام

وقتی صفحات سایت های فارسی مثل این فروم رو save as میکنم و بعد فایل save شده رو باز میکنم قابل خواندن نیست و متن به فونت ناخوانا تبدیل شده. چکار کنم درست بشه.

alizoro January 9th, 2008 11:01

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله forexsrd (پست 158574)
سلام

وقتی صفحات سایت های فارسی مثل این فروم رو save as میکنم و بعد فایل save شده رو باز میکنم قابل خواندن نیست و متن به فونت ناخوانا تبدیل شده. چکار کنم درست بشه.

1-دقت کنید که زبان فارسی بطور صحیح نصب شده باشد.هم درویندوز و هم دراکسپلورر شما(persian رااضافه کنیددربخش languages در options
2- می توانید از منو (view> encoding>unicode( UTF-8 استفاده کنید.(در اینترنت اکسپلورر)
3-در فایرفاکس ازمنو (view>character encoding>unicode( UTF-8

ghafari3 January 9th, 2008 11:36

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله alizoro (پست 158576)
1-دقت کنید که زبان فارسی بطور صحیح نصب شده باشد.هم درویندوز و هم دراکسپلورر شما(persian رااضافه کنیددربخش languages در options
2- می توانید از منو (view> encoding>unicode( UTF-8 استفاده کنید.(در اینترنت اکسپلورر)
3-در فایرفاکس ازمنو (view>character encoding>unicode( UTF-8

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله forexsrd (پست 158574)
سلام

فکر میکنم دلیل اصلی انتخاب نام فارسی طولانی برای فایلیست که ذخیره میکنید. اگر از فرمت .mht استفاده میکنید فایلها را به لاتین تغییر نام دهید. اگر هم از html برای ذخیره کردن استفاده میکنید ، هم ، نام فایل html و هم فولدر همنامش را Rename کنید.

forexsrd January 9th, 2008 12:02

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله ghafari3 (پست 158586)
فکر میکنم دلیل اصلی انتخاب نام فارسی طولانی برای فایلیست که ذخیره میکنید. اگر از فرمت .mht استفاده میکنید فایلها را به لاتین تغییر نام دهید. اگر هم از html برای ذخیره کردن استفاده میکنید ، هم ، نام فایل html و هم فولدر همنامش را Rename کنید.

مرسی درست شد.:banana:

Behzad_es January 9th, 2008 18:41

با سلام
دوستان! آیا امکان نصب متاتریدر در Linux وجود داره؟تا حالا کسی امتحان کرده؟

ghafari3 January 9th, 2008 19:29

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Behzad_es (پست 158718)
با سلام
دوستان! آیا امکان نصب متاتریدر در Linux وجود داره؟تا حالا کسی امتحان کرده؟

با کمک برنامه ی Wine میتونید در محیط لینوکس متا را اجرا کنید. توی اوبونتو (Ubuntu) تست کردم اجرا نشد. البته نیاز به تنظیمات خاصی داره که من حوصلش را نداشتم بی خیالش شدم.

به طور کامل در [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]توضیح داده شده.

naser007 January 10th, 2008 09:09

دوستان آیا راهی برایه تعمیر ویندوز بدون فرمت درایو ها بلد هستید؟؟
خودشم وقت گیر نباشد!

fx-pip January 10th, 2008 11:58

نقل قول:

با سلام خدمت دوستان
یک سوال داشتم. چطور میشه در ویندوز 2000 اینترنت ADSL را راه اندازی کرد. در قسمت ساختن کانکشن هیچ گزینه ای مربوط به ADSL وجود ندارد.

با تشکر

سلام
چون در ویندوز 2000 پروتکل PPPOE نصب نیست باید اول این پروتکل رو نصب کنید.
طریقه نصب این پروتکل در فایل html با نام README2K آمده است.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

موفق باشید

naser007 January 11th, 2008 01:54

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله naser007 (پست 158846)
خودشم وقت گیر نباشد!

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:

Extacy January 11th, 2008 02:10

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله naser007 (پست 158846)
خودشم وقت گیر نباشد!

جناب ناصر خان

برای نصب ویندوز لازم نیست درایوهای شما فرمت شود که . البته اگه دوست داشته باشین میتونید درایوی که ویندوز داخلش نصبه را فرمت کنید .
باید دید خرابی ویندوز شما در چه حده . شما میتونید موقع نصب ویندوز (XP) گزینه Repair را با زدن کلید R انتخاب کنید تا ویندوز قبلی را درستش کنه اینجوری برنامه های قبلی ویندوز هم پاک نمیشه و فقط فایل های خراب ویندوز درست میشه . اگر هم فرمت کنید کامل همه برنامه های درایو پیش فرض ویندوز پاک میشه .

بازم سئوالی بود در خدمتم.
موفق باشید

naser007 January 11th, 2008 02:16

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Extacy (پست 159080)
جناب ناصر خان

برای نصب ویندوز لازم نیست درایوهای شما فرمت شود که . البته اگه دوست داشته باشین میتونید درایوی که ویندوز داخلش نصبه را فرمت کنید .
باید دید خرابی ویندوز شما در چه حده . شما میتونید موقع نصب ویندوز (XP) گزینه Repair را با زدن کلید R انتخاب کنید تا ویندوز قبلی را درستش کنه اینجوری برنامه های قبلی ویندوز هم پاک نمیشه و فقط فایل های خراب ویندوز درست میشه . اگر هم فرمت کنید کامل همه برنامه های درایو پیش فرض ویندوز پاک میشه .

بازم سئوالی بود در خدمتم.
موفق باشید

من یک بار با این راهی که فرمودید پیش رفتم اما در نهایت نمی دونم چی شد که موقع باز کردن کامپیوتر 7-8 تا ویندوز میومد و خرابی ویندوز هم اصلا برطرف نشده بود
منظور من راه هایی هست که در خود محیط ویندوز قابل اجرا باشد

ghafari3 January 11th, 2008 08:42

نقل قول:

با سلام خدمت دوستان

با تشکر

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله fx-pip (پست 158865)
سلام
چون در ویندوز 2000 پروتکل PPPOE نصب نیست باید اول این پروتکل رو نصب کنید.
طریقه نصب این پروتکل در فایل html با نام README2K آمده است.

موفق باشید

آنتی ویروس پاندا ، ویروس W32/Maximus.A را توی فایلهای این فایل زیپ پیدا و پاک کرد.Disinfect شدش را یکبار دیگه آپلود کردم. (عکس برای تایید)

ghafari3 January 11th, 2008 10:49

کلا بی خیال اون فایل بشید بهتره. این هم یه ویروسه دیگه که AVG توی این فایل پیدا کرد.

sarmaiedar January 11th, 2008 15:00

سلام
اگر كسي آخرين ورژن آنتي ويروس كسپراسكاي رو داره يك لينك براي دانلود به ما بده + كركش
ممنون

ساعت جاري 09:44 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.