![]() |
نقل قول:
من از سپنتا استفاده ميكنم و هيچ مشكلي ندارم. اين ISPها تا به مشكل بر ميخورند ميندازند گردن مخابرات و خطوط بين المللي :laugh: |
با سلام
دو تا سوال یاهو مسنجری داشتم : 1- در پنجره اصلی Messenger ذر یاهو مسنجر ورژن 8.1 چجوری میشه پنجره های Content Tabs رو از پایین لیست منسجر حذف کرد........ مثلا حذف Yahoo@ Music LAUNNCHcast 2- وقتی در تنظیمات گزینه Archive انتخاب میکنیم که آرشیو رو ذخیره کنه , فایلهایی رو که چتیدیم در کدوم قسمت ذخیره میکنه ؟ (منظور فایل TXT چت هست که در کجا فایلهاش رو میریزه !) ممنون با تشکر.:) |
نقل قول:
منتظر پاسخ سوال 2 هستم.:blink: |
2:
C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\Profiles\YOUR_ID\Archive\Messages با پسوند dat هستند كه با برنامه yahoo messenger archive decoder ميتوان بصورت آفلاين محتوياتش رو مشاهده كرد |
نقل قول:
آسیاتک یکی از در پیت ترین اینترنتهاست و به محض اینکه مشکلی در خطوط پیش بیاد منفجر میشه. این هفته یکی از بهترین هفته ها از لحاظ سرعت بوده.;) |
نقل قول:
|
نقل قول:
ممنون از پاسخ شما فقط نفهمیدم آسیاتک رو از کجا آوردید ! :p:happy: مخلصیم چیپال |
سلام
دوستان دیکشنری در دسترسی رو می شناسید که بتونه متنی رو ترجمه کنه؟ من پدیده ورژن 8 رو گرفتم اما بعد از ترجمه لازمه تا یک ویراستار رو هم به همکاری دعوت کنی اگر ممکنه یه دیکشنری معرفی کنید که حد اقل کلماتی رو که معنی می کنه پشت سر هم بنویسه با تشکر |
نقل قول:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]مجموعه ای از دیکشنری های آنلاین هست . امیدوارم چیزی که نیاز دارید هم بینشون باشه موفق باشید چیپال |
نقل قول:
اگر ممکنه نرم افزاری در این زمینه معرفی کنید مشتاقانه منتظرم با تشکر |
نقل قول:
متاسفانه بنده نرم افزاری برای اینکار سراغ ندارم . چیپال ... |
سلام
نرم افزاری که دو فایل صوتی مجزا رو به هم بچسبونه و دردسر تنظیمات نداشته باشه سراغ دارید؟ |
با سلام خدمت دوستان
یک سوال داشتم. چطور میشه در ویندوز 2000 اینترنت ADSL را راه اندازی کرد. در قسمت ساختن کانکشن هیچ گزینه ای مربوط به ADSL وجود ندارد. با تشکر |
نقل قول:
|
سلام
آقا بیایید این فونت رو بگیرید حال کنید. آخرشه تو همه محیطهای ویندوز نستعلیق مینویسه عجب چیزیه [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] موفق باشید |
ساعت جاري 11:59 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |