انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   کامپیوتر و اینترنت (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=43)
-   -   کامپیوتر، اینترنت، سخت افزار و نرم افزار (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=1843)

ghafari3 December 14th, 2007 13:18

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله forexsrd (پست 152794)
سلام

قبلاٌ مشکل Windows Genuine داشتم و با روشهای ذکر شده فایل های اضافی رو پاک کردم ولی مجددآ update جدید برای نصب Windows Genuine میاد. چطوری میتونم از شر این update جدید خلاص بشم. آیا باید همیشه ببینمش و فقط نصبش نکم یا راه دیگه ای هم هست.

توی ویستا که Hide Update به خوبی کار میکنه ولی تاجایی که یادمه توی XP یه کم مشکل داره.
ویندوزتون XP SP2 هست؟ اگر همینه لینک میدم در کمتر از 1 دقیقه بدون نصب هیچ برنامه ای ارجینالش کنید.

forexsrd December 14th, 2007 13:45

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله ghafari3 (پست 152806)
توی ویستا که Hide Update به خوبی کار میکنه ولی تاجایی که یادمه توی XP یه کم مشکل داره.
ویندوزتون XP SP2 هست؟ اگر همینه لینک میدم در کمتر از 1 دقیقه بدون نصب هیچ برنامه ای ارجینالش کنید.

ممنون

آره SP2 هست.

ghafari3 December 14th, 2007 14:10

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله forexsrd (پست 152820)
ممنون

آره SP2 هست.

نمیدونم قرار دادن لینک مطابق قوانین هست یا نه. لینک را پیغام خصوصی گذاشتم.

Extacy December 15th, 2007 22:30

با سلام خدمت دوستان.

نرم افزار PDF To Word رو میخوام. برای تبدیل فایلهای پی دی اف به فایل ورد.

خودم کی دارم به نام PDF 2 Word 1.4 ولی درست کار نمیکنه:huh:

فایلهایی رو هم که با ورد ذخیره میکنه حجمش بالاست و اصلا نشون نمیده:huh::nervous:

اگر کسی چنین نرم افزاری رو داره و درست کار میکنه ممنون میشم لینک دانلود رو اینجا قرار بده.

با تشکر فراوان.

alibeirami December 15th, 2007 23:35

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Extacy (پست 153071)
با سلام خدمت دوستان.

نرم افزار PDF To Word رو میخوام. برای تبدیل فایلهای پی دی اف به فایل ورد.

خودم کی دارم به نام PDF 2 Word 1.4 ولی درست کار نمیکنه:huh:

فایلهایی رو هم که با ورد ذخیره میکنه حجمش بالاست و اصلا نشون نمیده:huh::nervous:

اگر کسی چنین نرم افزاری رو داره و درست کار میکنه ممنون میشم لینک دانلود رو اینجا قرار بده.

با تشکر فراوان.

Adobe Acrobat 8.0

حجمش زیاده،شرمنده.

k1984 December 16th, 2007 00:38

e-PDF To Word Converter ver.2.5|3.4 MB

l
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

password: FatBuu

ario December 17th, 2007 01:15

Yahoo! Messenger 9.0.0.907 Beta

- 12.70MB

amir99 December 17th, 2007 01:31

استفاده

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله ario (پست 153255)
Yahoo! Messenger 9.0.0.907 Beta

- 12.70MB

با سلام .
بنده از این ورژن یاهو مسنجر استفاده نموده ام . از نظر امنیتی در سطح بسیار بالایی قرار دارد به صورتی که هیچ کدام بد افزار هایی که تا کنون برای این نرم افزار تولید شده ، در مورد این نسخه کارساز نیست .در ضمن در صورت مجهز بودن هر دو فرد به این نسخه از یاهو مسنجر ، می توانند از تصاویر متحرک جالب و جدیدی که در این نسخه گنجانده شده استفاده کنند .

بنده استفاده از این نسخه یاهو مسنجر را به تمامی سروران و عزیزان توصیه می کنم .

Extacy December 22nd, 2007 21:05

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله k1984 (پست 153097)
e-PDF To Word Converter ver.2.5|3.4 MB

l

password: FatBuu

سلام.

خیلی ممنون از بابت این نرم افزار.

PDF های انگلیسی رو خوب تبدیل میکنه , ولی PDF های فارسی رو درست تبدیل نمیکنه. یعنی متن PDF رو قاطی پاطی میاره!

کسی راه حلی سراغ نداره که بشه PDF های فارسی رو درست تبدیل کنه ؟!:rolleyes:

با تشکر.:)

mb December 25th, 2007 15:39

با سلام
یکی از دوستان رمز و یندوزش را فراموش کرده
لطفا ایشان را راهنمایی بفرمایید .

متشکرم

yaser_rashidi December 25th, 2007 16:13

سلام

نميدانم از دوستان كسي با اين مشكل برخورد كرده يا نه، براي تبديل فايلهاي word به pdf معمولا از Acrobat writer استفاده ميكردم كه يك پرينتر مجازي روي سيستم تعريف ميكرد كه با پرينت كردن با آن فايل ورد به pdf تبديل ميشود.

نميدانم چه مشكلي پيش آمده كه هر فايل ورد(فارسي) كه با اين شيوه پرينت و تبديل ميكنم تمامي نقطه‌هاي آخر خط، پرانتزها و ... به سمت بالا جابجا ميشود. كسي راهي بلد است براي حل اين مشكل؟

http://xs322.xs.to/xs322/07522/untitl.ked.JPG.xs.jpg

مثلا در عكس فوق به پرانتزها و نقطه آخر خط دقت كنيد.

Extacy December 25th, 2007 17:53

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله mb (پست 154927)
با سلام
یکی از دوستان رمز و یندوزش را فراموش کرده
لطفا ایشان را راهنمایی بفرمایید .

متشکرم

اگه که موقع نصب ویندوز برای Admin رمز وارد نکرده باشه , میتونه وقتی که ویندوز مییاد بالا و رمز میخواهد با فشار دادن سه کلید Ctrl و Alt و Del وارد منوی Administrator بشه و وارد ویندوز بشه .

Chipal December 25th, 2007 18:27

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله yaser_rashidi (پست 154941)
سلام

نميدانم از دوستان كسي با اين مشكل برخورد كرده يا نه، براي تبديل فايلهاي word به pdf معمولا از Acrobat writer استفاده ميكردم كه يك پرينتر مجازي روي سيستم تعريف ميكرد كه با پرينت كردن با آن فايل ورد به pdf تبديل ميشود.

نميدانم چه مشكلي پيش آمده كه هر فايل ورد(فارسي) كه با اين شيوه پرينت و تبديل ميكنم تمامي نقطه‌هاي آخر خط، پرانتزها و ... به سمت بالا جابجا ميشود. كسي راهي بلد است براي حل اين مشكل؟

http://xs322.xs.to/xs322/07522/untitl.ked.JPG.xs.jpg

مثلا در عكس فوق به پرانتزها و نقطه آخر خط دقت كنيد.

سلام
فکر میکنم این مشکل ربطی به تبدیل و برنامه تبدیل کننده نداره .
تو محیط ورد ،اول متن رو بلوک کنید و بعد روی متن بلوک شده کلیک راست کنید و تو دو قسمت "فونت" و "پاراگراف" ببینید که آیا تنظیمات مربوط به فشردگی و جابجایی ( عمودی ) پیش فرض هستند یا نه ؟

کار دیگه ای هم که میتونید بکنید و مطمئن تر و ساده تر هست ، اینه که متن رو کپی کنید توی فایل txt ( تو محیط Notepad ) بعد دوباره از اونجا کپی کنیدش تو محیط ورد .
این کار باعث میشه تمام تنظیمات ورد از بین بره . فقط باید دویاره اندازه و نوع فونت رو تنظیم کنید . بعد میتونید به PDF تبدیلش کنید . احتملا مشکل حل میشه .
ضمنا بهتره که اینکار رو روی یک کپی از فایل اصلی انجام بدبد که یه موقع فایل اصلی آسیپ نبینه .

ارادتمند
چیپال

angel760760 December 25th, 2007 18:49

با سلام
چند روزي است سيستم من در حين كار كردن و يا بعضا به محض روشن كردن و بالا آمدن ويندوز خودبه خودrestart ميكند. از دوستان اگه كسي من را راهنمايي كند ممنون مي شوم.

Extacy December 25th, 2007 19:15

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله angel760760 (پست 154961)
با سلام
چند روزي است سيستم من در حين كار كردن و يا بعضا به محض روشن كردن و بالا آمدن ويندوز خودبه خودrestart ميكند. از دوستان اگه كسي من را راهنمايي كند ممنون مي شوم.

چند مورد میتونه باشه :

1- یا به خاطر پاور
2- به خاطر رم
3- فن CPU
بستگی داره که کجا ریست میکنه ؟

ساعت جاري 00:55 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.