انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   کامپیوتر و اینترنت (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=43)
-   -   معرفی سایتهای جالب (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=5236)

isar May 27th, 2010 12:57

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله lastnight19 (پست 399050)
می گن چاقی آدم و بدهیکل می کنه ولی دیگه تا این حد فکر نمی کردم:

http://forexrainbow.com/files/j8hbpj37pqn4wo3gpjw0.jpg

چاقی مریضی خیلی بدیه

ehsanshok May 27th, 2010 13:07

سلام. جناب لست نایت، صفحه دانلود برا من اروور 404 میده. یعنی اصلا موجود نیس یا توسط آی.اس.پی محترم فیلتر شده؟؟؟

pro_forexer May 27th, 2010 16:35

سلام
با ارزش پوزش از جناب lastnight19
لينك مشكل داشت اينجا قرار مي دم تا دوستان بتونن استفاده كنند

لينك دانلود نرم افزار
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

لينك دانلود راهنماي نرم افزار

lastnight19 May 28th, 2010 07:53

البته من خودم دانلود کردم مشکلی نداشت.

ولی بهرحال هدف از دوستمون متشکرم.

Fx Chief May 28th, 2010 14:58

واقعا هنر، هنر ایرانی.
کلیپ جدید سوسن خانوم، حتماً دانلود کنید ضرر نمیکنید.http://www.pic4ever.com/images/25r30wi.gifhttp://www.pic4ever.com/images/25r30wi.gifhttp://www.pic4ever.com/images/25r30wi.gifhttp://www.pic4ever.com/images/Banane21.gifhttp://www.pic4ever.com/images/Banane21.gif
با عرض معذرت، بهتر از اینجا پیدا نکردم این کلیپ رو قرار بدم.
خیلی خنده داره:)

fx_ali May 28th, 2010 15:06

سلام :)
مرکز بازی های فلش انلاین

isar May 28th, 2010 18:26

کشتی کج ایرانی !!!!!!!

ببینید چیکار میکنن همدیگرو !!!!!!!!!

ehsanshok May 29th, 2010 02:29

با سلام. یک سایت که اگه تموم دوروز تعطیلی هم ببینید باز هم خسته نمیشید. البته اگه ماهواره ترک ست رو دارید که هیچ؛ فقط ذخیره فایل هایی که از شبکه آکیللی دیدید رو می بینید. اما اگه ندارید از این آدرس استفاده کنید. من که هرچی نگاه میکنم سیر نمیشم.
از طنز گرفته تا هنر های خارق العاده و ...

ehsanshok May 29th, 2010 11:52

ارتباطات:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

lastnight19 May 29th, 2010 15:26

من یک کامپیوتر دارم که نمی دونم درایورهاش چی هست، الان ویندوزش رو عوض کردم و به مشکل برخوردم، چه برنامه ای رو پیشنهاد می دید که بتونم درایورهاش رو بفهمم چی هست؟

MEhdi Sobhani May 29th, 2010 16:07

http://www.hwinfo.com/

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله lastnight19 (پست 399674)
من یک کامپیوتر دارم که نمی دونم درایورهاش چی هست، الان ویندوزش رو عوض کردم و به مشکل برخوردم، چه برنامه ای رو پیشنهاد می دید که بتونم درایورهاش رو بفهمم چی هست؟

خدمت شما
این اسم و مشخصات سخت افزاری رو میده . بعد باید بگردید درایور ها رو پیدا کنید .

مسعود رهجو May 29th, 2010 22:59

خودم میدانم جای این مطلب اینجا نیست اما جالب که هست

بین زندگی و مرگ دو رئیس جمهور اسبق آمریکا، یعنی "آبرهام لینکلن" و "جان اف کندی" شباهت هایی وجود دارد که بسیار بسیار عجیب است.
البته شاید معنا و مفهومی نداشته باشد ولی ذهن بسیاری را به خود مشغول کرده.
شنیدن این وجه تشابهات خالی از لطف نیست ...

1. آبرهام لینکلن، در سال 1846 به کنگره امریکا راه یافت و جان اف کندی صدسال بعد یعنی در 1946 !

2. لینکلن، در سال 1860 رئیس جمهور امریکا شد و کندی صد سال بعد یعنی در 1960 !

3. هردو رئیس جمهور بر حقوق مدنی تاکید داشتند!

4. هردو رئیس جمهور پس از ورود به کاخ سفید فرزندی را از دست دادند !

5. هردو رئیس جمهور در یک روز جمعه و به ضرب گلوله به سرشان کشته شدند !

6. منشی لینکلن، "کندی" نام داشت و منشی کندی، "لینکلن" !

7. هردو رئیس جمهور به دست فردی از جنوب آمریکا کشته شدند !

8. هردو رئیس جمهور جانشینی بنام "جانسون" داشتند، "اندرو جانسون" که جانشین لینکلن شد در 1808 به دنیا آمده بود و "لیندون جانسون" که برجای کندی تکیه زد در صد سال بعد یعنی 1908 !

9. قاتل لینکلن، "جان ویلکس بوث" و متولد 1839 بود در حالیکه قاتل کندی، "لی هاروی اسوالد" متولد صدسال بعد بود یعنی 1939 !

10.هردو قاتل اسمی سه بخشی داشتند و هر اسم از 15 حرف تشکیل شده بود !

11.لینکلن در تئاتری بنام "فورد" به قتل رسید و کندی در اتوموبیلی بنام "لینکلن" که توسط کارخانه فورد ساخته شده بود !

12.لینکلن در یک تئاتر کشته شد وقاتلش پس از فرار، خود را در انباری مخفی کرد، کندی از انباری هدف گلوله قرار گرفت و قاتلش پس از فرار در یک تئاتر پنهان شد !

13."بوث" و "اسوالد" هردو قبل از محاکمه کشته شدند !

14."لینکلن"، یک هفته پیش از مرگش در شهر "مونرو" در "ایالت مریلند" بسر میبرد و "کندی"، اوقات خود را با هنرپیشه ای بنام "مارلین مونرو" می گذراند !!

lastnight19 May 30th, 2010 07:39

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله MEhdi Sobhani (پست 399687)
خدمت شما
این اسم و مشخصات سخت افزاری رو میده . بعد باید بگردید درایور ها رو پیدا کنید .

قربان شکل ماهت برم، وقتی شما درایورهای کامپیوتر رو نصب نکرده باشید LAN قطع هستش و طبیعتاً نمی شه به اینترنت وصل شد، من از شما تشکر می کنم ولی اگر امکان داره یک نرم افزار معرفی کنید که بگرده و درایورها رو بدون اتصال به اینترنت پیدا کنه.

من یه نرم افزار به نام DRIVER CHECKER نصب کردم ولی افاقه نکرد.

Ali Tavakoli May 30th, 2010 12:21

سلام
بی چون و چرا این سایت بهترین منبع فارسی برای آپدیت بهترین ویروس کش هاست.

pro_forexer May 30th, 2010 14:28

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله lastnight19 (پست 399674)

سلام
فكر كنم با اين كارتون راه بيفته

تمام مشخصات نرم افزاري و سخت افزاري سيستم رو نشون ميده

موفق باشيد

Kasra May 30th, 2010 14:48

مقايسه تعداد بازديد كننده برترين سايت هاي فاركسي دنيا:

MEhdi Sobhani May 30th, 2010 15:35

بدون اتصال به اینترنت پیدا کردن ؟؟

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله lastnight19 (پست 399806)
قربان شکل ماهت برم، وقتی شما درایورهای کامپیوتر رو نصب نکرده باشید LAN قطع هستش و طبیعتاً نمی شه به اینترنت وصل شد، من از شما تشکر می کنم ولی اگر امکان داره یک نرم افزار معرفی کنید که بگرده و درایورها رو بدون اتصال به اینترنت پیدا کنه.

من یه نرم افزار به نام DRIVER CHECKER نصب کردم ولی افاقه نکرد.

سلام
بدون اتصال به اینترنت خوب از کجا باید پیدا کنه ؟؟ خودش که نمی تونه بسازه .
برای هر سخت افزار باید درایور مخصوص خودش رو داشته باشید و با این حساب نرم افزاری که تمام درایور ها رو داشته باشه چند گیگابایت و بیشتر حجمش هست .اسم سخت افزار رو با این نرم افزار یا نرم افزار های دیگه پیدا کنید و با کامپیوتر دیگه تو اینترنت سرچ کنید و دانلود کنید و در اون کامپیوتر نصب کنید .
یه سری پک هست در بازار به نام drivers pack مثلا drvivers pack 2009 که ممکنه حجمش یه دی وی دی باشه که تمام درایورهای معمول در بازار رو داره . می تونین از طریق اونها نصب کنید .

albertini May 30th, 2010 15:39

lastnight19 June 1st, 2010 08:21

خود فروشی در یکی از مغازه های تهران در روز روشن:

http://forexrainbow.com/files/xvbw4et92k7cz7ibue42.jpg

euro-trader June 1st, 2010 11:43

از دوستان کسی اطلاع داره چجوری میشه یک وبلاگ گروهی ایجاد کرد ؟
چند تا یوزر ولی بتونند با هم تو یک وبلاگ بنویسند

YAD-48 June 1st, 2010 11:57

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله euro-trader (پست 400466)

فکر کنم یکی از ساده ترین راهها این باشه که یوزر و پسورد را همه اون چند نفر داشته باشن .بعد هم در انتهای متنهایی که می نویسند اسم نویسنده را هم ذکر کنند .

euro-trader June 1st, 2010 11:59

متشکرم
یکی از دوستان تو یاهو گفت سایت wordpress.com این امکان داره . زبان فارسی هم ساپورت می کنه

farari June 1st, 2010 12:10

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله euro-trader (پست 400466)

هم در سایت وردپرس هم در سایت بلاگر هم در سایت بلاگفا شمامی توانید وبلاگ گروهی راه اندازی کنید.هیچکدام با زبان فارسی هم مشکلی ندارند

یک نفر وبلاگ را ثبت می کند و به تعداد اعضا یوزر می سازد هر عضو نام کاربری و پسورد جدا دارد هیچ احتیاجی نیست پسورد ادمین را بقیه داشته باشند در ضمن هرکس مطلب بنویسد مطلب به نام خودش ثبت می شود برای ایجاد یوزر هر سه سایت این امکان را به کاربر می دهند که خیلی ساده یوزر جدید بسازند...

پیشنهاد بنده بلاگر است [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

اول سبکتر از وردپرس است
دوم سورس قالب را می توانید دستی تنظیم کنید در صورتی که در وردپرس فقط قالب های پیش فرض را می توانید استفاده کنید.

موفق باشید

lastnight19 June 2nd, 2010 18:11

پیشنهاد می کنم کتاب زیر رو حتماً دانلود کنید حجمش هم 14 مگ بیشتر نیست، من به شما قول می دم از دانلود کردن و خوندش پشیمون نمی شید (مخصوصاً آقایون)

pro_forexer June 2nd, 2010 18:45

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله lastnight19 (پست 400993)
پیشنهاد می کنم کتاب زیر رو حتماً دانلود کنید حجمش هم 14 مگ بیشتر نیست، من به شما قول می دم از دانلود کردن و خوندش پشیمون نمی شید (مخصوصاً آقایون)

سوسكتر مي باشد
ببخشيد فيل خيلي گنده هست اينجا جا نميشد مجبور شدم از سوسك استفاده كنم

samand June 2nd, 2010 23:09

کلیه دوستان سرمایه ای سری به این سایت بزنند و از امکانات ان استفاده کنند

Vahid Javaheri June 3rd, 2010 16:04

استاد گلپا

در عکس زیر(مربوط به سال گذشته) استاد گلپا را به همراه تنی چند از بزرگان فوتبال انگلیس (پل اسکولز- ریو فردیناند و گری نویل) میبینید. خانم گلرخ گرایلی (همسر محترم استاد گلپا) و استاد «هوشنگ ظریف» و آقای جمشید رضائی (از هنرمندان موسیقی اصیل ایرانی مقیم لندن و از شاگردان استاد گلپا) هم در عکس حضور دارند. لازم به ذکر است که اقای رضایی قبلاً از سوابق هنری استاد گلپا برای این بزرگان فوتبال گفته و چند اثر از استاد را نیز به انها اهدا کرده است و آنها پس از شنیدن این آثار اظهار علاقه کرده اند.

FXRAMIN June 4th, 2010 01:52

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله lastnight19 (پست 400993)

انگار فیلتر شده ....:)

موفق باشید
یا حق

YAD-48 June 5th, 2010 12:15

یک توپ مینیاتوری

isar June 5th, 2010 14:33

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله YAD-48 (پست 401784)
یک توپ مینیاتوری

واقعا اسلحه بود

میشه باهاش آدم کشت :blink:

danialfx June 5th, 2010 16:14

نقل قول:

یک توپ مینیاتوری

ولی واقعا خیلی جالب بود. این به این کوچیکی اصلا بهش نمیخورد اینجوری باشه.
به دوستان توصیه میکنم ببینند.
میگن فلفل نبین چه ریزه ... :laugh::laugh::laugh:
ممنون

فرشاد صارمی فر June 5th, 2010 16:33

نوستر آداموس اگه زنده بود تریدر موفقی میشد :p
دوستانی که دوست دارند کتابشو بخونند ،شاید قدیمی باشه ، به بزرگیه خودتون ببخشید

Hamed2420 June 5th, 2010 18:49

نقل قول:

یک توپ مینیاتوری

آقا یوسف؟!!!! :blink::whoow:

خودتون هستید؟ :happy:

http://www.forexrainbow.com/files/9q...dzq8kfiabc.jpg

مسعود رهجو June 5th, 2010 19:30

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Hamed2420 (پست 401857)

ایول حامد میدانی چقدر دنبال این یوسف گم گشتمان گشتم چقدر پیغام دادم نگو یوسف همین نزدیکی هاست منو بگو در تاپیک سیگنال روزی 100 پیپ ازش ایرادم گرفتم :laugh:
یوسف بالاخره معلومه به سیستمت دست پیدا کردی واقعا حقته چون خیلی زحمت کشیدی

عجب دنیایی این دنیای مجازی یوسف دیگه گیر افتادی :p

من چقدر خنگم که نفهمیدم :

دوستان .... من بعضی مواقع به دلایل فنی نمیتونم وارد سایت بشم معلومه چون از دبی لینک میشه

به امید خدا فردا ادامه میدیم. تیکه کلام مختص به یوسف

YAD-48 June 5th, 2010 19:39

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله مسعود رهجو (پست 401860)
ایول حامد میدانی چقدر دنبال این یوسف گم گشتمان گشتم چقدر پیغام دادم نگو یوسف همین نزدیکی هاست منو بگو در تاپیک سیگنال روزی 100 پیپ ازش ایرادم گرفتم :laugh:

من گفتم این حامد باید کار آگاه میشد . شما هی میگفتید نه عنوان " تریدر بزرگ " بهش بیشتر میاد :laugh:
آقا حامد ارادت بنده به شما کامله :)
مسعود جان انتقاد شنیدن از بزرگانی مثل شما نهایت افتخاره

حالا هم لطف کن میل باکست رو باز کن . خسته شدم از بس پیغام فرستادم و تحویل نگرفتی ;)

Hamed2420 June 5th, 2010 22:50

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله مسعود رهجو (پست 401860)

من چقدر خنگم که نفهمیدم :

دوستان .... من بعضی مواقع به دلایل فنی نمیتونم وارد سایت بشم معلومه چون از دبی لینک میشه

به امید خدا فردا ادامه میدیم. تیکه کلام مختص به یوسف

مسعود جان ارادت دارم :)

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله YAD-48 (پست 401861)
من گفتم این حامد باید کار آگاه میشد . شما هی میگفتید نه عنوان " تریدر بزرگ " بهش بیشتر میاد :laugh:
آقا حامد ارادت بنده به شما کامله :)
مسعود جان انتقاد شنیدن از بزرگانی مثل شما نهایت افتخاره

حالا هم لطف کن میل باکست رو باز کن . خسته شدم از بس پیغام فرستادم و تحویل نگرفتی ;)

آقا یوسف، فکر ما رو نمیکنید که با دل تنگمون چه باید بکنیم؟ :happy:

خلاصه اینکه ببخشید که فضولی کردم و پیداتون کردم :D

برای من که بسیار خوشحال کننده بود :p:blush:

ارادتمندم

bamik June 6th, 2010 00:16

گروه مستان

آهنگ بسیار زیبای مرغ سحر ناله سر مکن با صدای استاد جوان همای:

برای اشنائی بیشتر با این خواننده و گروهش و همچنین دانلود آهنگی های این گروه لینک های زیررا مشاهده بفرمائید.

موفق باشید

YAD-48 June 6th, 2010 11:41

همه جور خیرات دیده بودیم الا این یه مدلش رو:blink:

http://i45.tinypic.com/25a89xi.jpg

MEhdi Sobhani June 6th, 2010 15:44

http://scene.org

سلام
این سایت بایگانی دموهای مختلف ( معمولا به صورت برنامه و نه فایل ویدئویی ) که از حدود 20 سال پیش ساخته شدن هست .
بعضی دموهاش خیلی جالب و قشنگ هستند .

این هم یه نمونه دموی کم حجم از همین سایت :

omid650 June 6th, 2010 16:56

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Hamed2420 (پست 401857)

سلام
این [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] رو ببینید :whoow:

ehsanshok June 6th, 2010 18:44

معرفي سايت كتابفروشي آنلاين
بدون هيچ هزينه اي كتابهايتان را از طريق اين سايت بصورت آنلاين بفروش برسانيد
نو
دست دوم
حذف همه واسطه ها
با ايده اي جديد
رايگان

Ali_2006 June 6th, 2010 23:59

سلام دوستان
این مناجات رو خیلی دوست دارم.ایشالا شما هم از شنیدنش لذت ببرید.

adavari June 7th, 2010 21:35

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Ali_2006 (پست 402049)
سلام دوستان
این مناجات رو خیلی دوست دارم.ایشالا شما هم از شنیدنش لذت ببرید.

ممنونم دوست عزیز

من هم این مناجات به نام آهنگ "سحرگهان" از [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] رو خیلی دوست دارم، تقدیم به شما.

سحرگهان که موذن برآورد آواز، به روی دل شود از حق در عنایت باز/ برآورند مناجاتیان قدس خروش ، زنند بر صف روشندلان صلای نماز/ بیا به مجمع ایمانیان یک دل و دین، که این گروه به یک قبله می کنند نماز/مقام امن الهی منادی توحید، عزیزتر حرم کبریا حریم نماز/ زخواب بخت بلندت به کوتهی گرود، بگو موذن خوش لهجه برکشد آواز ، بگو موذن خوش لهجه برکشد آواز

Hamed2420 June 7th, 2010 23:28

پاراگراف سمت راست صفحه رو خوب بخونید....

جای تفکر داره ...

ehsanshok June 8th, 2010 00:33

سایتی که در آن انواع پولهای دنیا با تصاویر و جزئیات کلی، ثبت شده. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این هم آخرین مدل ایرانیش
یه جای تاسف داره که عکس ابوعلی سینا یا بزرگانی دیگر از ایران، بر روی پول های تاجیکستان و به اسم این کشور در جهان منتشر و ثبت بشن:
ای کاش ما هم به مفاخرمون اینقدر بها میدادیم.

lastnight19 June 10th, 2010 08:56

برنامه بازی های جام جهانی، روی هر تاریخی و یا هر تیمی که ماوس رو نگه دارید برنامه اون روز و نشون می ده:

ehsanshok June 10th, 2010 13:17

سلام. هر وقت یه عکس برا والپیپر دسکتاپ انتخاب میکردم، باید ابعادش رو دستی تنظیم میکردم؛ یا بزرگتر بود یا کوچیکتر، یا واید نبود یا خیلی واید بود. اما...
امروز یه ایمیل بدستم رسید. لینک سایتی توش بود که هر عکس توی اون سایت ، میشد با ابعاد دلخواه دانلود کرد. یعنی چی..
یعنی اول عکس رو انتخاب میکردی بعداز لیست ابعاد، ابعاد دسکتاپ خودت رو بهش میدادی تا دانلودش کنی.
تازه دارم میفهمم کنتراست 50.000:1 یعنی چی؟؟
این هم یه نمونه برا دسکتاپ خودم:
http://interfacelift.com/wallpaper_b...y_1600x900.jpg

danialfx June 10th, 2010 22:51

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله ehsanshok (پست 403306)
سلام. هر وقت یه عکس برا والپیپر دسکتاپ انتخاب میکردم، باید ابعادش رو دستی تنظیم میکردم؛ یا بزرگتر بود یا کوچیکتر، یا واید نبود یا خیلی واید بود. اما...
امروز یه ایمیل بدستم رسید. لینک سایتی توش بود که هر عکس توی اون سایت ، میشد با ابعاد دلخواه دانلود کرد. یعنی چی..
یعنی اول عکس رو انتخاب میکردی بعداز لیست ابعاد، ابعاد دسکتاپ خودت رو بهش میدادی تا دانلودش کنی.
تازه دارم میفهمم کنتراست 50.000:1 یعنی چی؟؟
این هم یه نمونه برا دسکتاپ خودم:
http://interfacelift.com/wallpaper_b...y_1600x900.jpg

سلام
اقا دستت درد نکنه.
واقعا غالی بود.
تازه کیفیت تصویر مانیتور رو ادم متوجه میشه.
تشکر به مقدار خیلی زیاد
ممنون

Hamed2420 June 12th, 2010 08:29

:whoow::whoow: :D

http://forexrainbow.com/files/ck5pu0buaqsopsuov6hd.gif

ehsanshok June 12th, 2010 16:16

يك مترجم آنلاين عالي
حتماً‌ببينيد

ساعت جاري 05:26 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.