![]() |
با سلام
من هم می خواهم در این رقابت شرکت کنم لطفا منو هم به لیست اضافه کنید . ممنون |
با سلام
من هم میخواستم شرکت کنم با تشکر |
با سلام!
لطفا اسم من را نيز ثبت فرماييد. با سپاس |
.....
سلام ما ثبت نام کردیم هنوز اسممون تو لیست نیست
|
سلام
من هم براي شركت در مسابقه اعلام امادگي ميكنم |
با سلام به همه شركت كنندگان در مسابقه
ليست ثبت نام فقط يكبار ديگه در ساعت 8 شب سه شنبه 30 مهر آپديت ميشه. كسانيكه از اين لحظه به بعد ثبت نام ميكنن سه شنبه ساعت 8 شب بيان شماره رديفشون و ببينن و سريع در همون روز سه شنبه ثبت نامشون و نهايي كنن. چون آخرين مهلت ثبت نام سه شنبه 30 مهر هستش. براي همه شما عزيزان آرزوي موفقيت ميكنم. http://i37.tinypic.com/64eypd.gif |
با سلام
من هم میخواستم شرکت کنم :) |
با عرض سلام وخسته نباشید
من هم برای شرکت در مسابقه اعلام آمادگی می کنم:rolleyes: |
سلام
لطفا نام بنده را هم در لیست مسابقه دهندگان اضافه بفرمایید . با تشکر |
سلام
اسم منم ثبت کنید |
سلام دوستان خسته نباشید من هم هستم
|
درود بر شما ، لطفا اسم منو اضافه کنید ...
|
نقل قول:
دوسته عزیز اسمه یکی از بچه هارو دوبار در لیست قرار دادی اگر به لیست با دقت توجه کنی متوجه می شی که اسمه یکی از دوستان( KUROSH_LAVA ) رو دومرتبه در لیست قرار دادی, یکیش شماره ردیفه 5 واون یکی شماره ردیفه 11 با تشکر فراوان از دوسته عزیزم manomaa |
به نظر من روش خوبی برای شناخت عضوهای اصلی سایت می باشد
|
با سلام و تشکر از شما بابت زحمات مسابقه
لطفا من رو هم اضافه کنید |
چون فردا آخرین روز ثبت نام برای مسابقه هست ممکنه شرایط شرکت در مسابقه رو یکبار اعلام بفرمائید.
|
منم در مسابقه شرکت میکنم
|
سلام
لطفآ من را هم در ليست مسابقه اضافه كنيد. |
نقل قول:
ممنونم از توجه شما. نميدونم چطور متوجهش نشدم! :blush: |
سلام.
اگه میشه اسم من رو هم اضافه کنید. |
با تشکر از طرح بسیار عالی شما
اینجانب آمادگی خود را اعلام میکنم |
من می خوا م در مسابقه شرکت کنم
|
سلام همگی خسته نباشید
با تشکر از این مسابقه جالبتان |
نقل قول:
لطفا من را راهنمایی کنید:(:cry:. ارادتمندتان احمد |
با سلام خدمت manomaaوسایر دوستان
اسم من هم دو بار در جدول اومده ونمیدونم برای چی؟ ردیف25و160که من با ردیف160ایمیل فرستادم با تشکر |
سلام آقا رضا
از کجا بفهمیم که مراحل ثبت نام رو درست انجام دادیم و ثبت نام شدیم؟ متشکرم |
تاريخ شروع مسابقه كي هست؟
|
اطلاعات حساب را کی میدهید؟
|
سلام خسته نباشين
لطفا من را هم ثبت نام بفرماييد |
سلام.
اگر هنوز امکانش هست من رو هم ثبت نام کنید. با تشکر. |
سلام
منم هستم منم شركت ميكنم. |
سلام خدمت دوستان عزيز شركت كننده در مسابقه
متاسفانه بعضي از دوستان به خيال خودشون بابت محكم كاري دو بار درخواست ثبت نام دادند و برخي ديگه هم در تايپيك ثبت نام پستهاي نامرتبط دادند، كه همه اينها به اضافه كم دقتي بنده باعث شد چند مورد آيدي تكراري در ليست ثبت بشه. من نشستم تك تك موارد و پيدا كردم و كل موارد تكراري و خدمت آقا رضا عرض كردم منتظرم شماره رديف هاي ثبت شده از طرف ايشون به من اعلام بشه تا شماره هاي تكراري به عزيزاني كه تازه ثبت نام كردن اختصاص پيدا كنه. بنابراين صبور باشيد به زودي ليست اصلاح شده به همراه آخرين نفراتي كه ثبت نام كردن اينجا قرار داده ميشه. موفق باشيد |
|
مگه قرار نیست از فردا مسابقه شرع شه ؟!؟!؟! پس آی دی ها چی شد ؟
منتظریم !!!! :دی |
با سلام من هر کاری می کنم نمی تونم حساب کاربری درست کنم
|
من هم دوست دارم تو این مسابقه باشم.لطفا اسم بنده رو هم به این لیست اضافه کنید متشکرم
|
سلام
آقا اسم منو از قلم انداختين تو ليست من بايد نفر 234 باشم تو صفحه 24 تقاضا دادم اما شما اسم منو وارد نکردين تو صفحه 24 تقاضا دادم اما شما اسم منو وارد نکردين:blink: |
با سلام
ببخشید که دیر رسیدم ، اگه هنوز چیزی مونده منم هستم .:rolleyes: |
اگه جوابه منو بدید ممنون می شم آیا برای عضویت در گروه سرمایه گوگل باید حساب کار بری باز کنم؟
من هر کاری کردم نتونستم این کارو بکنم که |
salam man ham daghighan moshkele asal_arosak ro daram mishe maro rahnemaee konid?
|
نقل قول:
|
من که دیگه نمی دونم چندبار ثبت نام کردم چون هیچ ایمیلی برای تایید فرستاده نشده؟
|
کدوم متاتریدر
|
با سلام خدمت همگي
دوستان چرا اينقدر وسواس دارين؟ وقتي طبق مراحل پيش رفتين حتما ثبت نام شدين. |
نقل قول:
موفق باشید |
تشکر می شود
نقل قول:
|
من هم در مسابقه شرکت میکنم
|
با سلام
مهلت ثبت نام در مسابقه به اتمام رسیده است. دوستانی که در مسابقه شرکت کرده اند، برای تکمیل مراحل ثبت نام پست شماره 2 را مشاهده و تا ساعت 18 امروز چهارشنبه اول آبان مراحل ثبت نام را تکمیل فرمایند. مشخصات حساب (یوزر و پسورد) توسط ایمیل برای شما ارسال می شود. برای دریافت متاتریدر به صفحه زیر مراجعه و روی لینک دریافت فایل MetaTrader کلیک کنید. http://www.emoney.co.ir/forex/demo مسابقه از روز دوشنبه 6 آبان آغاز می شود. موفق باشید |
با سلام
|
آقا رضا ممنون از زحماتتون
ظاهرا حساب میکرو است . من تا به حال با میکرو کار نکرده ام . سوال من اینه که حد اکثر لاتی که میشه در هر پوزیشن گرفت در حساب میکرو چقدر است؟ مجددا ممنون |
ساعت جاري 12:24 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |