انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   کامپیوتر و اینترنت (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=43)
-   -   تمام اطلاعات ترید با موبایل (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=3162)

MASK January 25th, 2010 22:13

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله fx_ali (پست 371495)
با سلام به همه دوستان :)
من میخاستم یه گوشی واسه ترید با موبایل بخرم
به نظرتون چی بخرم که هم قیمتش مناسب باشه هم اذیتم نکنه
حدود قیمتش هم 250 تا 300 تومن باشه
اگه میشه نام و مدل گوشی رو هم ذکر بفرمایید
دستتون درد نکنه

htc touch viva

fxamo January 26th, 2010 00:19

با سلام
کسی از دوستان نرم افزار UNION را برای ویندوز موبایل داره؟ توسایتش 1 برنامه است که جواب نمیده
با تشکر

goldsun February 2nd, 2010 18:01

با سلام

دوستان من از لپ تاپ به گوشی htc touch viva از طریق بلوتوث فایل ارسال می کنم اما از طریق گوشی نمیشه دوستانی که این گوشی رو دارند راهنمائی کنند

ممنونم

aisan February 21st, 2010 17:45

با سلام
دوستانی که با موبایل ترید کردن می خواستم بدونم چند تا متا تریدر میشه روی یک موبایل نصب کرد
یعنی از طریق موبایل میشه روی دو تا حساب از دو بروکر مثلا یکی فیبو و دیگری پرایم کار کرد یا نه

Kambar February 21st, 2010 19:14

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله liberty0 (پست 367470)
با سلام

ایا متاتریدر روی گوشیهای apple هم نصب میشود؟؟

مثلآ مدل Iphone 3Gs ؟

ایا کسی امتحان کرده ؟

جدیدا متاتریدر برای گوشی های ایفون نیز وارد بازار شده هست ... جزییات بیشتر رو می تونین از این لینک ببینید به راحتی با ایفون نیز میشود با متاتریدر کار کرد ...

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله aisan (پست 377377)
با سلام
دوستانی که با موبایل ترید کردن می خواستم بدونم چند تا متا تریدر میشه روی یک موبایل نصب کرد
یعنی از طریق موبایل میشه روی دو تا حساب از دو بروکر مثلا یکی فیبو و دیگری پرایم کار کرد یا نه

در اینمورد محدودیتی وجود ندارد ... هر متاتریدر در یک پوشه جداگانه نصب میشود ولی نمی توانید همزمان دو تا متاتریدر باز کنید باید همیشه یک متاتریدر باز کنید و برای ورود به متاتریدر بعدی کامل از متاتریدر قبلی EXIT کنید
( اینو برای trailing stop ) میگم.
کلا کار با متاتریدر از طریق موبایل مزیت های خوبی داره که مهمترینش دسترسی به بازار تحت هر شرایطی هست خودم حتی سوار تاکسی هم بودم پوزیشن گرفتم یا خریدمیکردم پوزیشن گرفتم:laugh:

bermoda February 22nd, 2010 16:26

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله fx_ali (پست 371495)
با سلام به همه دوستان :)
من میخاستم یه گوشی واسه ترید با موبایل بخرم
به نظرتون چی بخرم که هم قیمتش مناسب باشه هم اذیتم نکنه
حدود قیمتش هم 250 تا 300 تومن باشه
اگه میشه نام و مدل گوشی رو هم ذکر بفرمایید
دستتون درد نکنه

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Power Signals (پست 367475)
خیر نصب نمی شود.متاتریدر فقط روی گوشیهایی که windows mobile دارد نصب می شود.گوشی های Apple دارای سیستم Mac os می باشد.

سلام
اگر براي تريد كردن روي موبايل توسط بروكر خاصي مد نظر شما نيست تفاوتي نمي كنه كه نوع خاصي از گوشيها رو انتخاب كني فقط كافيه موبايل شما قابليت استفاده از جاوا را داشته باشه

mrm2007 February 22nd, 2010 23:08

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله bermoda (پست 377603)
سلام
اگر براي تريد كردن روي موبايل توسط بروكر خاصي مد نظر شما نيست تفاوتي نمي كنه كه نوع خاصي از گوشيها رو انتخاب كني فقط كافيه موبايل شما قابليت استفاده از جاوا را داشته باشه

با سلام

دوست عزیز متاتریدر اصلا با جاوا کار نمی کنه! فقط ویندوز موبایل !

bermoda February 23rd, 2010 01:16

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله mrm2007 (پست 377670)
با سلام

دوست عزیز متاتریدر اصلا با جاوا کار نمی کنه! فقط ویندوز موبایل !

سلام
خير اينطور نيست من نسخه اي از اين نرم افزار را دارم كه كه تحت جاوا مي باشد و برروي گوشيهايي كه جاوا را ساپورت مي كند اجرا مي شود تصاوير زير هم متعلق به همين برنامه است

Konjkav February 23rd, 2010 01:47

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله bermoda (پست 377693)
سلام
خير اينطور نيست من نسخه اي از اين نرم افزار را دارم كه كه تحت جاوا مي باشد و برروي گوشيهايي كه جاوا را ساپورت مي كند اجرا مي شود تصاوير زير هم متعلق به همين برنامه است

جناب برمودا میشه بفرمایید نرم افزارتون مربوط به کدوم بروکره و روی چه گوشی اجرا کردید؟ و امکان داره لینک
برای دانلود و تست اینجا بگذارید؟
این جوابتون ممکنه مشکل خیلی ها رو حل کنه!

mrm2007 February 23rd, 2010 21:19

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله bermoda (پست 377693)
سلام

با سلام

دوست عزیز این نرم افزار شما Metatrader نیست بلکه نرم افزار MobiTradeONE هست که مخصوص بروکر آمریکایی Forex.com هست که با ایران کار نمیکنه.(البته تا جایی که من میدونم)

این هم لینک دانلود MobiTradeONE
PHP Code:

http://www.softarea51.com/mobile/Business_Finance/Project_Management/Review-MobiTradeOne_for_FOREX_com_Mobile_Phones_Edition.html 

موفق باشید.

bermoda February 23rd, 2010 23:02

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله mrm2007 (پست 377912)
با سلام

دوست عزیز این نرم افزار شما Metatrader نیست بلکه نرم افزار MobiTradeONE هست که مخصوص بروکر آمریکایی Forex.com هست که با ایران کار نمیکنه.(البته تا جایی که من میدونم)

این هم لینک دانلود MobiTradeONE
PHP Code:

http://www.softarea51.com/mobile/Business_Finance/Project_Management/Review-MobiTradeOne_for_FOREX_com_Mobile_Phones_Edition.html 

موفق باشید.

سلام
دوست عزيز اگر به پست من دوباره نگاه كنيد خواهيد ديد كه من اسمي از متاتريدر نياوردم
ضمنا اين بروكر با ايرانيها هم كار مي كنه
لينكي هم كه شما دادين لينك متفرقه است كه معمولا دانلود نرم افزارهاي مالي از لينكهاي متفرقه عقلايي نيست بهتره كه در صورت نياز اينگونه نرم افزارها را از لينك اصلي اون دريافت كنيد

ParsEcom February 24th, 2010 21:33

مدل گوشی

بهترین مدل گوشی برای کار با متانریدر htc hd2 هست این مدل بهترین گوشی ویندوز موبایل در حاضر با قدرت سی پی یو یک گیگا هرتز است! قیمت ان هم در بازار 730000 تومان است

mrm2007 February 25th, 2010 00:31

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله bermoda (پست 377930)
سلام
دوست عزيز اگر به پست من دوباره نگاه كنيد خواهيد ديد كه من اسمي از متاتريدر نياوردم
ضمنا اين بروكر با ايرانيها هم كار مي كنه
لينكي هم كه شما دادين لينك متفرقه است كه معمولا دانلود نرم افزارهاي مالي از لينكهاي متفرقه عقلايي نيست بهتره كه در صورت نياز اينگونه نرم افزارها را از لينك اصلي اون دريافت كنيد

با سلام

در مورد بروکر forex.com : تنها در صورتی برای شما حساب باز میکنه که شما اقامت کشور دیگری به غیر از ایران و چند تای دیگه رو (مثل سودان و کره شمالی و ..) داشته باشید. به طور مستقیم با ایران کار نمیکنه. فقط میتونید حساب دمو باز کنید.(جوابشون چند دقیقه پیش رسید)

در مورد نرم افزار هم ظاهرا یک سوء تفاهم به وجود اومده . البته اگه به پاسخ خودتون در [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نگاه کنید, خودتون این نرم افزار رو به عنوان نسخه ای از متاتریدر معرفی کردین.

موفق باشید.

amir59 March 2nd, 2010 07:46

htc touch viva

سلام دوستان
من گوشی htc touch viva خریدم ولی یه سوالی داشتم اگر کسی از دوستان اطلاع داره منو راهنمایی کنه
کسانی که در این سایت با موبایل ترید میکنند میگویند هزینهاش کم هست ولی من با یک ارز و سیمکارت ایرانسل و فقط حرکت چارت را مشاهده میکردم در 4 دقیقه 100 تومان از حسابم کم کرد چرا بعضی از دوستان میگن ساعتی حدودا 30 تومان؟؟؟؟؟ آیا راه خاصی داره که هزینه ینترنتش بایین بیاد؟؟؟
آخه دقیقه ای 25 تومان خیلی گرون هست.
ممنون از لطفتون

amir59 March 2nd, 2010 15:30

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله amir59 (پست 379330)
سلام دوستان
من گوشی htc touch viva خریدم ولی یه سوالی داشتم اگر کسی از دوستان اطلاع داره منو راهنمایی کنه
کسانی که در این سایت با موبایل ترید میکنند میگویند هزینهاش کم هست ولی من با یک ارز و سیمکارت ایرانسل و فقط حرکت چارت را مشاهده میکردم در 4 دقیقه 100 تومان از حسابم کم کرد چرا بعضی از دوستان میگن ساعتی حدودا 30 تومان؟؟؟؟؟ آیا راه خاصی داره که هزینه ینترنتش بایین بیاد؟؟؟
ممنون از لطفتون

سلام
کسی نیست جواب من را بده؟؟

aras194 March 2nd, 2010 16:11

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله amir59 (پست 379330)
سلام دوستان
ممنون از لطفتون

با سلام،
شما چند نکته رو برای ترید با موبایل مدنظر داشته باشید:

1- وقتی برای مدتی چارتها آپدیت نباشند، گوشی به محض اتصال، شروع به آپدیت کردن اونها میکنه که پیشنهاد من اینه که در حد امکان، تعداد چارتهایی که همزمان باز هستند رو کم کنید (از قسمت پایین صفحه) و ترجیحا اون چارتی که باهاش کار میکنید رو باز نگه دارید. البته راه دیگه برای آپدیت کردن چارتها، از طریق اتصال گوشی (به شکل Active Sync) به کامپیوتری هست که متصل به اینترنت باشه.

2- با استفاده از سیم کارت پیام رسان ایرانسل میتونید هزینتون رو کاهش بدید، قیمت ها در سایت این شرکت موجوده.

3- در کل با موارد استفاده ای که از متاتریدر موبایل مدنظر هست، بیشتر در مواقع ضروری و کنترل حساب به کار میره، که البته با رعایت موارد فوق با استفاده ای درحدود روزی 1-2 هزارتومان میشه کارهای زیادی باهاش انجام داد وبستگی به نوع ترید شما میتونه نسبتا به صرفه هم باشه.

4- برخی از بروکرها هم مثل آلپاری از طریق آدرس wap.alpari.org اطلاعات لازم برای آگاهی از وضعیت حساب رو با حجم بسیار کم (در حد نیم کیلو بایت که شامل 4 عدد بالانس، اکوئیتی، مارجین و فری مارجین هست) بر روی موبایل به شما نمایش میده که در مواقع نیاز میتونید از اون استفاده کنید و هزینه خیلی کمی رو پرداخت کنید (حتی با همراه آخر)

5- این رو نمیشه کتمان کرد که کیفیت و قیمت این خدمات با خارج از کشور قابل مقایسه نیست اما خوب چاره چیست ؟!

با درود فراوان

amir59 March 2nd, 2010 16:37

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله aras194 (پست 379441)
با سلام،
شما چند نکته رو برای ترید با موبایل مدنظر داشته باشید:

1- وقتی برای مدتی چارتها آپدیت نباشند، گوشی به محض اتصال، شروع به آپدیت کردن اونها میکنه که پیشنهاد من اینه که در حد امکان، تعداد چارتهایی که همزمان باز هستند رو کم کنید (از قسمت پایین صفحه) و ترجیحا اون چارتی که باهاش کار میکنید رو باز نگه دارید. البته راه دیگه برای آپدیت کردن چارتها، از طریق اتصال گوشی (به شکل Active Sync) به کامپیوتری هست که متصل به اینترنت باشه.

2- با استفاده از سیم کارت پیام رسان ایرانسل میتونید هزینتون رو کاهش بدید، قیمت ها در سایت این شرکت موجوده.

3- در کل با موارد استفاده ای که از متاتریدر موبایل مدنظر هست، بیشتر در مواقع ضروری و کنترل حساب به کار میره، که البته با رعایت موارد فوق با استفاده ای درحدود روزی 1-2 هزارتومان میشه کارهای زیادی باهاش انجام داد وبستگی به نوع ترید شما میتونه نسبتا به صرفه هم باشه.

4- برخی از بروکرها هم مثل آلپاری از طریق آدرس wap.alpari.org اطلاعات لازم برای آگاهی از وضعیت حساب رو با حجم بسیار کم (در حد نیم کیلو بایت که شامل 4 عدد بالانس، اکوئیتی، مارجین و فری مارجین هست) بر روی موبایل به شما نمایش میده که در مواقع نیاز میتونید از اون استفاده کنید و هزینه خیلی کمی رو پرداخت کنید (حتی با همراه آخر)

5- این رو نمیشه کتمان کرد که کیفیت و قیمت این خدمات با خارج از کشور قابل مقایسه نیست اما خوب چاره چیست ؟!

با درود فراوان

سلام دوست عزیز
ممنون از محبتت
من احساس میکنم یک جای کار ایراد داره من الان سایت سرمایه را با اون فقط باز کردم 120 تومن کم کرد یا فقط gbpusd را باز دارم دقیقه ای حدود 40 تومان ؟؟؟ پس چرا بعضی از دوستان در همین تاپیک میگفتند ساعتی حدودا 30 تومان؟؟ آخه در عمل که من الان دارم میبینم خیلی اختلاف هست با اون حرفها/

aras194 March 2nd, 2010 16:46

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله amir59 (پست 379446)
سلام دوست عزیز
ممنون از محبتت
من احساس میکنم یک جای کار ایراد داره من الان سایت سرمایه را با اون فقط باز کردم 120 تومن کم کرد یا فقط gbpusd را باز دارم دقیقه ای حدود 40 تومان ؟؟؟ پس چرا بعضی از دوستان در همین تاپیک میگفتند ساعتی حدودا 30 تومان؟؟ آخه در عمل که من الان دارم میبینم خیلی اختلاف هست با اون حرفها/

خواهش میکنم، ببینید استفاده از GPRS ربطی به مدت زمان اتصال شما نداره و هزینه بر اساس کیلوبایت محاسبه میشه بنابراین این چیزی که عنوان میشه بر اساس یه استفاده متوسط هست و ممکنه شما با باز کردن یک صفحه حجیم یا یک چارت آپدیت نشده، در عرض چند دقیقه اعتبار زیادی رو از دست بدید.

البته نرم افزارهای GPRS Monitor رو هم میتونید نصب کنید تا کنترل بیشتری روی حجم ورودی و خروجیتون داشته باشید.

موفق باشید

MASK March 2nd, 2010 18:07

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله amir59 (پست 379446)
سلام دوست عزیز
ممنون از محبتت

باید از بسته های افزایشی ایرانسل استفاده کنید
50 مگابایت را میدن 4000 تومن
برای من که روزی 2 ساعت وصل میشم و ایمیل رو چک میکنم و 1 بار هم به سرمایه سر میزنم(حداقل ها رو گفتم)حدود 1 ماهی دوام میاره و خیلی به صرفه است
1 روزشو با همراه اول وصل شدم شد 5000 تومان که دیدم اصلا به صرفه نیست

amir59 March 2nd, 2010 20:39

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله MASK (پست 379486)
باید از بسته های افزایشی ایرانسل استفاده کنید
50 مگابایت را میدن 4000 تومن
برای من که روزی 2 ساعت وصل میشم و ایمیل رو چک میکنم و 1 بار هم به سرمایه سر میزنم(حداقل ها رو گفتم)حدود 1 ماهی دوام میاره و خیلی به صرفه است
1 روزشو با همراه اول وصل شدم شد 5000 تومان که دیدم اصلا به صرفه نیست

سلام
از کجا میشه تهیه این بسته ها رو؟
دفاتر امور مشترکین ایرانسل دارن؟
ممنون

MASK March 2nd, 2010 21:35

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله amir59 (پست 379512)
سلام
از کجا میشه تهیه این بسته ها رو؟
دفاتر امور مشترکین ایرانسل دارن؟
ممنون

سلام
این بسته های افزایشی به صورت کد میباشد که در سایت ایرانسل توضیح داده شده

برای اطلاع شما
ابتدا سیم کارت خودتان را شارژ کنید بعد بسته به نیاز خودتان یکی از کدها را انتخاب کنید
توجه داشته باشید که هر کدام از اینها مدت مصرف مشخصی دارند(فکر میکنم 1 ماه بود)
بسته 30 مگی=30000 ریال
#3*1*7*3*140*
بسته 50 مگی=40000 ریال
#4*1*7*3*140*

جهت مشاهده باقیمانده حساب gprs این کد را بگیرید
#1*3*7*3*140*

پ.ن.بالاخره پستای منم 3 رقمی شد!!

epsi369 March 3rd, 2010 01:29

از اینترنت وایرلس یا وی مکس نمیشه استفاده کرد ؟

Alireza Ghane March 3rd, 2010 01:40

سلام

دوستان gprs ایرانسل این دو روزه وصل بوده؟

2 روز هست که نمیتونم با موبایل کانکت بشم

اگر تنظیماتش بهم خورده باشه به چه شماره ای باید اس ام اس زد؟

epsi369 March 3rd, 2010 04:03

توی آلپاری میشه پوزیشن ها رو از طریق وب مدیریت کنی ؟ چون این MobiTradeONE رو دانلود و دیکامپایل کردم ( همون که واسه گوشی های جاوا بود ) و از قرار معلوم از طریق URL پوزیشن ها رو باز یا بسته میکرد مثل این :
كد:

api.efxnow.com/CancelOrder?UserID=string&PWD=string&OrderConfirmation=string
كد:

https://api.efxnow.com/WebServices2.8/Service.asmx?op=CancelOrder

MASK March 3rd, 2010 13:46

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله alireza28age (پست 379572)
سلام

دوستان gprs ایرانسل این دو روزه وصل بوده؟

2 روز هست که نمیتونم با موبایل کانکت بشم

اگر تنظیماتش بهم خورده باشه به چه شماره ای باید اس ام اس زد؟

من که اصلا قطعی نداشتم

Kambar March 3rd, 2010 15:35

برای من هم وصل بوده و مشکلی نداشته ...

khozaei-p March 6th, 2010 17:05

سیستم کار برای موبایل

سلام خدمت همه دوستان
تا حالا درباره ترید با موبایل و معرفی موبایل مناسب صحبت شده اما آیا از دوستان کسی سیستم خوبی که با موبایل و ایندیکیتورهاش قابل انجام باشه میشناسند تا اینجا دراجع بهش صحبت کنیم

من شخصا از بولینگر باند و الیگیتور استفاده میکنم

بیشتر سعی مکنم (مثلا در رند کاهشی) وقتی در تایم 1H , 30M ,15 M روند افزایشه توی تایم 5 در جهت تایمهای بالاتر روی باند بالا بخرم و معمولا بالاتر از باندل پایین و پایینتر از خط وسط میفروشم

البته خرابکاری هم زیاد کردم؟؟؟

ali20 March 7th, 2010 01:14

سلام

سوالی داشتم از دوستان:

شنیدم که روی آیفون هم متاتریدر نصب میشه.با این شرایط کدوم یکی از گوشی های زیر را پیشنهاد میکنید؟

iphone 3gs - htc hd2

توضیح: روش معاملاتی بنده ترسیمی است و نیاز به اندیکاتوری خاص و اکسپرت و ... ندارم.تنها مواردی که برام مهمه صفحه نمایش بزرگ, باتری قوی و touch قوی هست.

ممنون

ali20 March 8th, 2010 13:29

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله ali20 (پست 380506)
سلام

سوالی داشتم از دوستان:

شنیدم که روی آیفون هم متاتریدر نصب میشه.با این شرایط کدوم یکی از گوشی های زیر را پیشنهاد میکنید؟

iphone 3gs - htc hd2

توضیح: روش معاملاتی بنده ترسیمی است و نیاز به اندیکاتوری خاص و اکسپرت و ... ندارم.تنها مواردی که برام مهمه صفحه نمایش بزرگ, باتری قوی و touch قوی هست.

ممنون

ممنون میشم پاسخ بدین

MASK March 8th, 2010 14:27

من hd دارم (نه hd2) و همینطور iphone 3gs
ولی کلا با اچ تی سی راحتترم
هم در وصل شدن به اینترنت وایرلس و هم در مورد نرم افزارهای جانبی
با ایرانسل هم عالی جواب میده ولی با آیفون گاهی مشکل دارم تو وصل شدن به اینترنت
با متاتریدر در آیفون کار نکردم و اطلاعی ندارم

payam58us March 8th, 2010 17:20

اچ تی سی یه گوشی زده HTC MAX 4G که همه خصوصیاتی که شما میخواهید رو داره به علاوه اینکه مودم وایمکس هم داره و میتونید با سرعت فوق العاده بالایی از وایمکس ایرانسل استفاده کنید به نظر من فعلا چیز گرون نخر تا اون بیاد

Processor Qualcomm® ESM7206A™, 528 MHz
Operating System Windows Mobile® 6.1 Professional
Memory ROM: 256MB
RAM: RAM: 288MB
Flash: 8GB
Dimensions (LxWxT) 113.5 X 63.1 X 13.9 mm (4.47 X 2.48 X 0.55 inches)
Weight 151 grams (5.33 ounces) with battery
Display 3.8-inch TFT-LCD flat touch-sensitive screen with 480 x 800 WVGA resolution
Network Mobile WiMAX: IEEE 802.16e (2.5 ~ 2.7 GHz)
Tri-band GSM/GPRS/EDGE: 900/1800/1900 MHz
(Band frequency, data speed and WiMAX availability are operator dependent.)
Device Control TouchFLO™ 3D
GPS Internal GPS antenna
Connectivity Bluetooth® 2.0 with Enhanced Data Rate and A2DP for wireless stereo headsets
Wi-Fi®: IEEE 802.11 b/g
HTC ExtUSB™ (11-pin mini-USB 2.0, audio jack, and TV Out* in one)
Camera Main camera: 3.2 megapixel color camera with auto focus
Second camera: VGA CMOS color camera
Audio Supported Formats AAC, AAC+, eAAC+, AMR-NB, AMR-WB, QCP, MP3, WMA, WAV, MIDI, M4A
Video Supported
Formats WMV, ASF, MP4, 3GP, 3G2, M4V, AVI
Battery Rechargeable Lithium-ion battery
Capacity: 1500 mAh
Talk time: Up to 420 minutes
Standby time: Up to 350 hours for GSM

(The above are subject to network and phone usage.)
Expansion Slot microSD™ memory card (SD 2.0 compatible)
AC Adapter Voltage range/frequency: 100 ~ 240V AC, 50/60Hz
DC output: 5V and 1A

* HTC TV Out cable needed.

boy2german March 28th, 2010 03:32

سلام

یه سوال داشتم از محضر دوستان:

کسی اطلاعاتی راجع به گوشیهای سامسونگ داره منظورم مدل اومنیا هستش Omnia pro b7330 تا بحال نتونستم متاتریدر رو نصب کنم چون اسمارت فون هستش و فرمت فایل متاتریدری رو که روش نصب بشه رو نمیدونم

با تشکر

kohzadi March 28th, 2010 07:30

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله boy2german (پست 385062)
سلام

یه سوال داشتم از محضر دوستان:

کسی اطلاعاتی راجع به گوشیهای سامسونگ داره منظورم مدل اومنیا هستش Omnia pro b7330 تا بحال نتونستم متاتریدر رو نصب کنم چون اسمارت فون هستش و فرمت فایل متاتریدری رو که روش نصب بشه رو نمیدونم

با تشکر

سلام
دوست عزیز سیستم عامل گوشی شما Microsoft Windows Mobile 6.5 Professional است و شما لازم است نسخه PDA را نصب کنید نه نسخه smartphone. اگر فایل cab را دانلود کردید آن را در گوشی اجرا کنید و اگر فایل exe را دانلود کردید آن را در کامپیوتر اجرا کنید و گوشی را به کامپیوتر وصل کنید.

boy2german March 28th, 2010 14:03

تشکر از دوست

با سلام

با تشکر فراوان از حسن توجه شما دوست گرامی :cool:

اگر راهنمایی کنید که این فایل رو از کجا میتونم دانلود کنم خیلی ممنون میشم چون توی سی دی گوشی چیزی پیدا نکردم:(

باز هم تشکر:happy:

mrm2007 March 28th, 2010 14:23

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله boy2german (پست 385119)
با سلام

با تشکر فراوان از حسن توجه شما دوست گرامی :cool:

اگر راهنمایی کنید که این فایل رو از کجا میتونم دانلود کنم خیلی ممنون میشم چون توی سی دی گوشی چیزی پیدا نکردم:(

باز هم تشکر:happy:

با سلام

باید اون فایل رو از سایت بروکرتون دانلود کنین.

MEhdi Sobhani April 3rd, 2010 03:41

متاریدر روی آیفون

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله ali20 (پست 380506)
سلام
سوالی داشتم از دوستان:
ممنون

سلام
خود متاتریدر روی آیفون نصب نمیشه .
ولی این برنامه یه مقدار شبیه اون هست
و با بعضی از بروکرهای متاتریدری ارتباط برقرار میکنه .

iman April 6th, 2010 04:42

دوستان با نوکیا N97 میشه متاتریدر کار کرد؟

MEhdi Sobhani April 6th, 2010 16:34

سیمبین

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله iman (پست 387178)
دوستان با نوکیا N97 میشه متاتریدر کار کرد؟

سلام
متاتریدر برای سیستم عامل ویندوز نوشته شده و تا جایی که اطلاع دارم سیستم عامل N97 سیمبین هست و نمیشه متاتریدر رو روی اون اجرا کرد .

soose April 6th, 2010 17:33

من روی گوشی های htc امتحان کردم روی همش جواب میده

MONARCH April 10th, 2010 13:00

salam

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله soose (پست 387396)
من روی گوشی های htc امتحان کردم روی همش جواب میده

سلام بر دوستان حرفه ای
آیا اصلا این امکان هست که روی موبایل بشه از ایندیکاتورهایی غیر از اونایی که استاندارد خود متا هست استفاده کرد؟ من شنیدم که نمیشه خوب اگه نشه پس به چه دردی میخوره؟
موفق و سلامت باشید

ali20 April 10th, 2010 19:46

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله MONARCH (پست 388451)
سلام بر دوستان حرفه ای
آیا اصلا این امکان هست که روی موبایل بشه از ایندیکاتورهایی غیر از اونایی که استاندارد خود متا هست استفاده کرد؟ من شنیدم که نمیشه خوب اگه نشه پس به چه دردی میخوره؟
موفق و سلامت باشید

سلام

توی این نسخه هایی که ما داریم استفاده میکنیم نمیشه اندیکاتوری بهش اضافه کرد(شاید نوع دیگه ای یا حتی پولیش بشه).همونطور که دوستان گفتند موبایل بیشتر برای پیگیری وضعیت پوزیشنها و باز و بسته کردن اونها کاربرد داره نه تحلیل.سیستم خودم ترسیمی هست و نیازی به اندیکاتور ندارم و بهمین دلیل محدودیتی در استفاده از موبایل ندارم.

hamid3765 April 12th, 2010 18:34

سلام دوستان

سوالی داشتم از دوستانی که با موبایل ترید میکنند اول اینکه این متاتریدر موبایل آیا تمام تایم فریمهای استاندارد متای 4

رو داره؟ مخصوصا تایم 5 دقیقه ای و یکساعته رو؟

دوم اینکه تا سقف 500/000 تومان بهترین مدل PDA که پیشنهاد میشه چیه ؟

در آخر تقاضا داشتم برای دوستان اگه امکان داره یک عکس از نمای کلی نرم افزار نشون بدن. در ضمن با سیم کارت

ایرانسل حدودا ساعتی چند تومان هزینه اش می شود.

amir59 April 12th, 2010 19:05

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله hamid3765 (پست 388935)
سلام دوستان

سوالی داشتم از دوستانی که با موبایل ترید میکنند اول اینکه این متاتریدر موبایل آیا تمام تایم فریمهای استاندارد متای 4

رو داره؟ مخصوصا تایم 5 دقیقه ای و یکساعته رو؟

دوم اینکه تا سقف 500/000 تومان بهترین مدل PDA که پیشنهاد میشه چیه ؟

در آخر تقاضا داشتم برای دوستان اگه امکان داره یک عکس از نمای کلی نرم افزار نشون بدن. در ضمن با سیم کارت

ایرانسل حدودا ساعتی چند تومان هزینه اش می شود.

سلام دوست گرامی
1- بله تمام تایم فریمهای استاندارد را دارد.
2- با این مبلغ قدرت انتخاب شما بالا میباشد در این حد بدانید با چیزی در حدود 300000 تومان میتوانید گوشی خریداری نمایید که کارتان را به آسانی راه بیاندازد.
من خودم htc touch viva دارم و از آن راضی هستم و قیمت آن حدودا 230000 تومان میباشد.
3- با سیمکارت ایرانسل اگر از بسته های افزایشی که در سایت ایرانسل اطلاعات کافی موجود میباشد استفاده نمایید و فقط متا تریدر باز باشد و وبگردی نداشته باشید هر ساعت حدودا 30-40 تومان هزینه دارد.
موفق باشید

hamid3765 April 13th, 2010 22:27

سلام

نظر دوستان درباره گوشی Samsung I8000 Omnia II چیه؟

آیا کسی تجربه عملی داشته؟

ممنون

..... April 13th, 2010 22:53

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله hamid3765 (پست 389234)
سلام

نظر دوستان درباره گوشی Samsung I8000 Omnia II چیه؟

آیا کسی تجربه عملی داشته؟

ممنون

سلام .

من دارم . فوق العاده است ...شاید بهترین در نوع خودش میون این pda ها باشه ....تا نداشته باشی نمیتونی درک کنی چی میگم .

من با مدلهای مختلف htc هم کار کردم ولی این یه چیز دیگست ...چه از نظر کیفیت و چه از نظر قیمت .;)

hamid3765 April 22nd, 2010 00:05

سلام

اینم یک فایل آموزشی ( pdf ) کم حجم برای اونایی که مثل من تازه میخوان با یک پاکت پی سی کار کنند

منبع : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

ssaroo April 24th, 2010 18:19

سلام گوشی من نوکیا 6600 هست میشه روش متا نصب کرد؟ و با سیم کارت ایران سل به اینترنت وصل شدو ترید کرد؟

hamid3765 April 25th, 2010 06:20

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله ssaroo (پست 391710)
سلام گوشی من نوکیا 6600 هست میشه روش متا نصب کرد؟ و با سیم کارت ایران سل به اینترنت وصل شدو ترید کرد؟

سلام

متاسفانه خیر:cry:

فقط گوشی هایی که سیستم عامل اونها ویندوز موبایل هست میشه روشون متا نصب کرد;)

hamid3765 April 29th, 2010 21:17

سلام دوستان

چند سئوال:

1_با توجه به اینکه دیدن چارت بصورت افقی روی صفحه گوشی برای ترید کردن برای من خیلی مهم است میخوام بدونم گوشی هایی که قابلیت autorotate ندارند مثل HTC Touch2 آیا بطور دستی این کار امکان پذیر هست که صفحه نمایش متاتریدر موبایل رو بطور افقی ببینیم یا خیر؟

2_ آیا گوشی هایی که صفحه نمایش بزرگی دارند مثل Samsung I8000 Omnia II کندل های بیشتری را به نمایش میگذارند یا فرقی با گوشی هایی که صفحه نمایش کوچک تری دارند مثل HTC Touch viva نمیکنند از لحاظ تعداد کندلها

3_کدام گوشی بهترین صفحه نمایش را برای کار فقط با متاتریدر داراست؟

4_آیا سرعت کار و اجرای متاتریدر در گوشی HTC Touch viva با توجه به سرعت پایین cpu اون (200 مگاهرتزی) آزار دهنده نیست.

5_با توجه به در نظر گرفتن شرایط بالا (قابلیت autorotate و سرعت cpu و بزرگی صفحه نمایش) برای کار فقط با متا تریدر دوستان کدام گوشی رو پیشنهاد میکنید.

پیشاپیش از پاسخهای دقیق شما متشکرم:rambo:

ali20 April 30th, 2010 20:23

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله hamid3765 (پست 392629)
سلام دوستان

چند سئوال:

1_با توجه به اینکه دیدن چارت بصورت افقی روی صفحه گوشی برای ترید کردن برای من خیلی مهم است میخوام بدونم گوشی هایی که قابلیت autorotate ندارند مثل HTC Touch2 آیا بطور دستی این کار امکان پذیر هست که صفحه نمایش متاتریدر موبایل رو بطور افقی ببینیم یا خیر؟

2_ آیا گوشی هایی که صفحه نمایش بزرگی دارند مثل Samsung I8000 Omnia II کندل های بیشتری را به نمایش میگذارند یا فرقی با گوشی هایی که صفحه نمایش کوچک تری دارند مثل HTC Touch viva نمیکنند از لحاظ تعداد کندلها

3_کدام گوشی بهترین صفحه نمایش را برای کار فقط با متاتریدر داراست؟

4_آیا سرعت کار و اجرای متاتریدر در گوشی HTC Touch viva با توجه به سرعت پایین cpu اون (200 مگاهرتزی) آزار دهنده نیست.

5_با توجه به در نظر گرفتن شرایط بالا (قابلیت autorotate و سرعت cpu و بزرگی صفحه نمایش) برای کار فقط با متا تریدر دوستان کدام گوشی رو پیشنهاد میکنید.

پیشاپیش از پاسخهای دقیق شما متشکرم:rambo:

سلام.من یه سری اطلاعات در مورد hd2 دارم شاید بدردتون بخوره:

1-متاتریدر در htc hd2 قابلیت rotate دستی و اتوماتیک نداره ولی فکر میکنم بشه با نصب نرم افزار خاص این مشکل را حل کرد

2-فکر نمیکنم فرقی داشته باشند.بنظرم تعداد کندل ها را میشه از قسمت option--interface---maximum bars
تغییر داد.(الان روی 16000 تنظیم شده)

3-من htc hd2 را ترجیح میدم.4.3 اینچ

4-امتحان نکردم ولی بنظرم متاتریدر با cpu کم, مشکلی نداشته باشه

5-بستگی به هزینه ای که میخواین برای این کار صرف کنید داره.اگر مشکل قیمت ندارین من همون htc hd2 را پیشنهاد میکنم

حالا من یه سوال از دوستان دارم:

حدود یک هفته ای میشه که نمیتونم با اینترنت ایرانسل(طرح افزایشی) به متا تریدر کانکت بشم(از دو تا پلتفرم هم امتحان کردم ولی نشد) با این حال براحتی وارد سایتهای اینترنتی میشه و مشکل خاصی نیست.

ممنون

ساعت جاري 04:12 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.