![]() |
نقل قول:
در مورد 32 اگه درست فهمیده باشم و واقعا همون send باشه باید تست کنید . البته 32 کمه اما فکر نکنم مشکلی باشه . موفق باشید |
سلام
دوستان با اين سايت و ابزارش كسي كار كرده [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
از طریق سایت زیر IP های کانکت خودتون رو چک کنید .
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
از طریق سایت زیر IP های کانکت خودتون رو چک کنید . too
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
سلام
یه مشکلی واسم پیش اومده بود گفتم اینجا مطرح کنم شاید دوستان بتونن کمک کنن. من از مادربورد MSI 661FM3-V استفاده میکنم، که کارت گرافیکش onboard هست.(در قسمت تنظیمات مادربورد گزینه ای برای غیر فعال کردن کارت گرافیک onboard نداره) بعد من یه کارت گرافیک Ati Radeon 9200 Pro خریدم و روش نصب کردم. اما حالا نمیتونم درایور کارت گرافیکم رو نصب کنم. این عکس رو ببینید. در قسمت Device Manager دو تا کارت گرافیک شناخته، چیکارش باید بکنم؟ http://i3.tinypic.com/3zqen92.jpg ممنون |
خیلی بعید هست که در تنظیمات مادربرد در هنگام بالا امدن با زدن کلید دیلیت، همچنین گزینه ای نباشد، ممکن است در زیر مجموعه ها وجود داشته باشد، و یا به اسم دیگری باشد، شما ابتدا همه درایورها زا پاک کنید، سپس سعی کنید که قسمت VGA مادربرد را غیرفعال کنید، و بعد با خود کارت گرافیک بالا بیایید، یعنی مانیتور را به ان وصل کنید، اگر بالا امدید و از کارت گرافیک بالا امدید، شما می توانید کارت گرافیک انبورد را از داخل سیستم ستینگ غیرفعال کنید بعد ریستارت کرده و درایور کارت گرافیک اصلی را نصب کنید، باید با این مراحل مشکل شما حل شده باشد، من هم قدیما این مشکل را داشتم امیدوارم موفق باشید.
|
نقل قول:
فقط برای اینکه حافظه تحت اختیارش رو از رم کم کنیم بهتره که مقدار گزینه Shared memory بایوس رو به حداقل مثلا : 8MB قرار بدید. فیش مانیتور رو به هر کارت گرافیکی که وصل کنید ویندوز اونو بعنوان کارت مستر میشناسه و از اون استفاده میکنه مشکل شما در قدیمی بودن ورژن درایور موجود در جعبه با ورژن ویندوز شما هست که اتفاق نادری نیست و با دانلود آخرین نسخه درایور از سایت ati و نصب اون مشکلتون حل خواهد شد. راستی اون دو موردی که ویندوز در Device manager شناخته . طبیعی هست و کارتهای گرافیکی Ati بصورت dual output هستند و همزمان میتونید به دو مانیتور وصل کنید ولی چون با درایور استاندارد ویندوز موتور گرافیکی openGL و استفاده از امکانات پیشرفته کارت غیر ممکن میشه و در اکثر بازیها دچار مشکل خواهید شد حتما باید درایور شرکت سازنده رو نصب کنید. از لینک زیر آخرین نسخه درایور رو دانلود کنید. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] حجم فایل:46.6MB |
نقل قول:
خیلی ممنون دانلود کردم ،درست شد :happy: |
سلام /
این ارور 797 مودم که میگه مودم پیدا نشد ولی در صورتی که مودم نصبه برای چیه ؟ بعضی اوقات وصل میشه به اینترنت بعضی اوقات هم اینجوری گیر میده . اعصابم را خورد کرده . البته مودم دایال آپ رو میگم |
نقل قول:
|
ممنون .
جناب شاخص یعنی اشکال از isp است ؟! چون این آی اس پی بهترین isp در اراک است ! |
نقل قول:
|
نقل قول:
سیستم برای یکی از اشنا هاست هی زنگ میزنه به من میگه اینحوری و من هم کلافه شدم من میرم اونجا درست میشه میام خونه خودمون باز همون آشه و همون کاسه . فکر کنم دستم شفا بخشه :laugh: مادر بردش که asus p5gd2 است . سی پی یو : اینتل 3 گیگاهرتز فول مودم zoltrox 3 chip رم هم 512 مارکش رو نمیدونم گرافیک هم اگر اشتباه نکنم 256 gforce امگان داره از مودمش باشه ؟چون zoltrix ها تقلبی هم دارند که 3 تا 4 تومان قیمتش از اصل پایین تره . من خودم اصلش را دارم چنین مشکلاتی ندارم ولی این آقا خودش بی تجربه رفته خریده من فکر میکنم کلاه رفته سرش . |
سلام دوستان
یه سوال دو مورد نوت بوک سونی داشتم مدل vgn-bx563b خیلی داغ می شه و حتی پایین سمت راست ( جایی که آرم اینتل قرار داره ) واقعا داغ می شه ؟ کسی به این مورد برخورد کرده ؟ علتش چی می تونه باشه ؟؟ با تشکر |
نقل قول:
|
نقل قول:
راستش نوت بوک روی سطح کاملا مسطح هست و جریان هوای کافی اطرافش هست اما انگار مسیر تهویه هوای اون مشکل طراحی داره !!! الان زمستونه فردا تو چله تابستان چی ؟ :o |
ظاهرا این مدل زیر نوت بوک فن نداره و نگاه کردم هارد و رم اون هستند که داغ می شوند . متاسفانه اصلا تهویه خروجی برای هارد درست و حسابی نداره اما برای سی پی یو یه تهویه گذاشته به چه بزرگی !
در کل بخاری خوبیه برای هوای سرد زمستون :laugh: |
با عرض سلام خدمت دوستان
امروز خبری مبنی بر اینتر نت پر سرعت WIMAX که به صورت ماهواره ای کار می کنه شنیدم که تو تهران داره راه اندازی میشه. متن خبر به شرح زیره: مهندس خدایار میخچی ، مدیر عامل شركت رهام پارس به عنوان یكی از ارایه دهندگان خدمات اینترنت پر سرعت، درگفت و گو با خبرنگار ایلنا، سرویس و خدمات با كیفیت را یك تعهد كاری عنوان كرد و اظهار داشت: "فروش یك سرویس پایان كار نیست، بلكه توانایی در خدمات پس از فروش از جمله عواملی است كه به افزایش كاربران اینترنت پر سرعت در كشور كمك میكند." وی، در خصوص تفاوت دو تكنولوژی WIMAX و ADSL، گفت ADSL در بستر سیم تلفن واقع شده است، اما WIMAX سیستمی كاملا وایرلس بوده و هیچ نیازیی به سیم، دستگاه و شاژ تلفن ندارد. مهندس میخچی، با بیان این كه در تكنولوژی WIMAX با یك مودم وایرلس میتوان به اینترنت وصل شد، خاطرنشان كرد: "تكنولوژیهای WIMAX و WIFI،ص PRE WIMAX انواع تكنولوژیهای وایرلس محسوب میشوند كه در حال حاضر نیز تنها در كشورهای معدودی از WIMAX استفاده میشود." مدیر عامل رهام پارس، تعداد كاربران PRE WIMAX را در كشور 4 هزار كاربر بر شمرد و یادآور شد شركت رهام پارس اولین شركتی است كه سیستم WIMAX را به كشور آورده و تا اردیبهشت ماه نیز در تهران راهاندازی خواهد كرد. وی، با بیان این كه تعرفههای WIMAX هنوز اعلام نشده است اظهار داشت این تعرفهها بسته به نیاز مشتری تعریف می شود چرا كه فروش اینترنت باسرعت بالا بستگی به نیاز درخواست كننده دارد. میخچی، با اشاره به اینترنت پر سرعت WIMAX گفت: "در WIMAX محدودیت سرعت ومكان وجود ندارد، اما در ADSL منوط به مراكز مخابراتی و خط تلفن شاهد محدودیتهایی هستیم." وی در پایان تصریح كرد اینترنت پر سرعت از طریق ADSL یكی از مطمئنترین سرویسهای اینترنتی است كه در حال حاضر در كل دنیا وجود دارد. می خواستم بدونم کسی اطلاعاتی در این باره داره که چطوری میتونیم از این نوع اینتر نت استفاده کنیم ؟هزینه اش چقدره ؟ کلا ممنون میشم کسی اگه اطلاعات جامعی داره یه توضیح مختصر بده |
دوست عزیز جناب traderman123
این تکنولوژی روز دنیاست و نسل دوم وایرلس بعد ازسیستم وایرلس شرکت datakو به زبان ساده برتری ان بر تکنولوژی قبلی ضریب نفوذ بالا وتوان گذر سیگنال میباشد در سیستم های گذشته وایرلس ارایه شده در ایران شما حتما میبایستی گیرنده شما(CPE)فرستنده سیگنال را میدید (LOS)ولی سیستم جدید احتیاجی ندارد و اصطلاحا NLOSاست که برتری بزگی میباشد............ولی توجه شما را به دو مطلب جلب میکنم 1-سمت کلاینت ساید(گیرنده یا CPE)حداقل 350000تومان است که بسته به مدل وکارایی به 900000تومان هم میرسد (البته در حال حاضر و انشااله با پیشرفت این تکنولوژی ارزانتر خواهد شد) 2-هزینه ماهیانه ان برای64/128حدود 55000تومان و32/64حدود35000تومان 3-در شهر تهران به دلیل زیر ساخت ضعیف مخابراتی متا سفانه تنها راه حل وشاید اخرین راه حل برای افرادی که سرعت بالاتر میخواهند همین باشد 4-شرکت لایزر در حال حاضر در صدد راه اندازی این سیستم میباشد و شنیده ام که داتک هم در حال تبدیل سرویس خود بهwimaxمیباشد موفق باشید شایان |
نقل قول:
اين تجربه ي شما را من هم داشته ام و فكر مي كنم براي سوني عادي است. |
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام
دوستان آنتی ویروس و آنتی اسپای ور درست و حسابی چی پیشنهاد می کنید که آپدیت اون هم انجام بشه ؟ راستش من الان روی سیستم دیسکتاپم ویروس ظاهرا افتاده و فایل SVCHOST ویندوز XP درگیر شده و CPU دائم داره با حد اکثر توان کار می کنه !!! آنتی ویروس زون آلارم دارم اما چیزی پیدا نمی کنه . ممنون می شوم از راهنمایی شما با تشکر |
نقل قول:
منم مشکل زیاد داشتم ولی الان چند ماهی هستش که اینو نصب کردم بدون سر صدا آپدیت میشه و با هیشکی کاری نداره شرمنده که خودم نشد آپلود کنم [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
نقل قول:
من از nod32 استفاده میکنم و خیلی راضی هستم . بی سرو صدا هم آپدیت میکنه . میتوانید از لینک زیر بگیریدش : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] کرکش هم از لینک زیر بگیرید : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
نقل قول:
منم دقیقا لینک همین برنامه رو گذاشتم ولی با دوتا تفاوت 1-به صورت آزمایشی 30روزه نیست 2-نرم افزار جانبی FIX32 رو هم در کنارش داره;) |
نقل قول:
شرمنده من لینک شما را نگاه نکردم . این ویروس کش را یک سالی فکر کنم میشه که دارم . کرکش هم omid650 عزیز یادمه در سایت پارس گذاشته بودند که از آنجا گرفتم . امید جان دستت درست من که همیشه از این ویروس کشها بیزار بودم این یکی خیلی بهم چسبید . تعریف ویروس کش کسپر هم خیلی شنیدم ولی امتحانش نکردم . ولی نود32 الحق که عالیه ! بالاترین درجه امنیتی هم گذاشتمش و با خیال راحت اینترنت را همچین خوش و خرم درمینوردندنده ! :) |
2007 antivirus performance test scores
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
نقل قول:
البته متاسفانه لینک دانلود کار نمی کرد ولی لینک *** کار کرد دوست عزیز arak_fx از شما هم ممنونم . لینک دانلود برنامه کار کرد امیدوارم ترکیب این فایل با *** مشکل نداشته باشد فعلا دارم دانلود می کنم . بازم ممنون :) شادباشید |
سلام رفقا. خوبيد؟ خسته نباشيد.
كسي لينكي براي بازي بولينگ داره؟ با گرافيك خوب و *** ؟ آقا اين " بولينگ مريم " ما رو بيچاره كرد چاره اي نيست بايد ترك كنيم و بجسبيم به باري كامپيوتري كه هزينه اي نداره! |
نقل قول:
آقا بولینگ کامپیوتریش آخه کیفی نداره که .... بازی واقعی یه چیز دیگس :rolleyes: ;) |
نقل قول:
|
افرانت اینترنت نامحدود ماهیانه را برطبق فروش فوق العاده ماهی 5000 (پنج هزار تومان)اعلام کرده است .ومدت استفاده هم تا اخر این هفته است .شماره 81181
شما میتوانید با استفاده از این تخفیف هر چند ماه که خواستید اکانت خودرا با این قیمت شارژ کنید. از نظر سرویس دهی هم خوبه .من دیال اپ رو با 52k وصل میشم وتقریبا در این چهار ماه که استفاده کرده ام چیزی از بقیه شرکتهای معتبر کم نداشته. میدونم که همگی استاد اینترنت و کامپیوتر هستین و از همه چیز خبر دارین .ولی گفتم بگم لال از دنیا نرم:cry: |
سلام
من این انتی ویروس رو هم نصب کردم اما هیچی پیدا نکرد حتی روی پیشر فته ترین حالت هم گذاشتم و تا نصف شب کامپیوتر بیچاره خودش رو زیرورو و کرد اما حتی دریغ از یه کرم کوچولو !! ( از بس رفتم تو فارکس کامپیوترم که تازه احساس هم نداره قاطی کرد چه برسه به ما ! ) کسی راه حل دیگه ای به ذهنش می رسه ؟ یا مجبورم فرمت کنم ؟! با تشکر |
با چی ؟ کسپر چیزی پیدا نکرد ؟
|
با nod32 و norton و zonealarm
کسپر رو امتحان نکردم هنوز |
نقل قول:
nod32 آپدیت شده اگر باشه باید نسخه 1982 را داشته باشید که دقیقا امروز آپدیت شده . |
نقل قول:
شايد cpu داغ ميكنه.... يا شايد بايد روي cpu را خمير سليكون بماليد ( خمير سفيد رنگ را از خدمات كامپيوتري ها ميتونيد بگيريد) در كيس را باز بگذاريد ببينيد فرقي نميكند؟! :rolleyes: |
سلام رفقا.
كسي از دوستان از چند و چون اينترنت send و recieve از طريق ماهواره خبر داره؟ يادم هست اي دي next گفته بود از اين طريق به اينترنت وصله ولي هر چي ازش پرسش شده بود ديگر اطلاعاتي نداده بود. من مي خواهم بدانم اگر واقعا چنين حالتي براي كاربران خانگي وجود داره بفرماييد. |
جنابamirrh
صبح بخیر در مورد سیستم های ماهوارهای sendو recieve که مدتی در تهران وسایت های مختلف تبلیغ میشد به نکات زیر توجه فرمایید 1-در جواب سوال شماجواب بلی است ومیتوانید ولی فقط به شما recieveمیدهند وبرا یsendباید به طریقی به یک ISP وصل شویدکه در حال حاصر هزینه این کاریعنی خرید یک دیش خانکی+LNBحدود 20000تومان و کارت DVB که روی کامپوتر شما نسب میشودحدود50000تومان هزینه اینترنت فقطrecieveبه مقدار 256برای یک سال حدود 300000 نصب و راه اندازی25000تومان و باز هم نیاز به یک خط DIALUPماهیانه برای send (البته اگر ISP مورد نظر اجازه استفاده برای این کار یعنی BGPکردن را بدهد)خلا صه سرتان را درد نیاورم این کار شدنی است واگر یک گشت کوچک در نت بزنید در تهران کلی شرکت پیدا میکنید و لی حتما متوجه شده اید که این کار نه اقتصادی هست ون کیفیت اینترنت شما را بالا میبرد 1-برای استفاد از اینترنت شما ابتدا باید یک requestکه همانURLکه در بالای صفه اینترنت اکسپلورر است تایپ کنید مثلا[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] درخواست شما در یکDNSتبدیل به یک IPادرس میشودو شما از این ادرس صفحه مورد نظر را دریافت میکنیدکه معمولا این کار از طریق خط DIALUPتوسط یک ISP انجام میشود 2-برای دسترسی به هر سایتی میتواند از طریق VPNبا یک هزینه کمی اقدام کنید 3-هزینه و تجهیزات send مستقیم به ماهواره بسیار گران قیمت و پیچیده است 4-معمولا نسبت مورد نیاز sendو recieve برای مصرف کننده خانگی 1واحد ارسال و4واحد دریافت است که بصورت استاندارد ISPباید برای هر 25 یوزر 32/128به اشتراک بگذارد موفق باشید ارادتمند شایان |
نقل قول:
با برنامه هاي Anti Spy مثل Spyware Doctor يا Ad-Aware سيستم را چك كنيد. |
جناب siencard از on line scan استفاده کنید ببینید شاید جواب داد
این لینک بد نیست [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
سلام
من از این برنامه برای کارایی ویندوز استفاده می کنم و Spyware Scan هم داره. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] موفق باشید. |
نقل قول:
البته من از يكي از isp ها شنيدم كه تونل زدن و دريافت از طريق ديش براي آنها ديگر امكان پذير نميباشد (حتي غير قانوني ) و مخابرات جلوي اين كار را گرفته است.... شركت هايي هستند كه send و recieve را ميتوانند مهيا كنند كه بدست آوردن اطلاعات از آنها بدون آشنايي قبلي كمي سخت است! (جواب درست نميدن پشت تلفن) [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] (site e sat sat saabegh) در كشور ها اروپايي هزينه سرويس مذكور حدودا" از حداقل 400 $ شروع ميشود به بالا و هرينهي اوليه هم در همين حدود است. و يك شركت سرويس دهنده ي كويتي هم ديدم كه ماهيانه نزديك به 1000 $ قيمت داده بود. ايران هم كه مسلما" قيمت خاصي ندارد!!! اگر در اين باره اطلاعات جديدي بدست آورديد لطفا" ما را نيز مطلع سازيد |
سلام
ساعت کامپیوتر من با بروکرم اختلاف پیدا کرده ....سعی کردم از قسمت date and time properties و کلید update now درستش کنم اما این پیغام رو میده ..........عکس ضمیمه.......ببخشید نمیشه تصویر ضمیمه کرد an error occurred getting the status of the last synchronization.the RPC server is unavailable. باید چی کار کنم؟ |
با سلام
از دوستان كسي با SQL Server كار كرده ؟ يگ سوال درباره چگونگي Restore كردن فايلهاي backup شده با پسوند MDF و LDF به SQL در سايتهاي با هاست windows داشتم . |
ممنون دوستان. ولي خاطرم هست سيستمي كه اي دي next معرفي كرده بود دقيقا سند و ريسيو ماهواره اي بود و حتي يك آدرس از سايت پروايدر هم آورده بود كهمن الان خاطرم نيست. در اين سايت تجهيزات راه اندازي حدود 400$ و آبونمان 60$ در ماه عنوان شده بود و جناب NEXT هم ظاهرا مشتري اين شركت بود.
|
سلام
ببخشید با چه نرم افزاری میشه فایل pdf ساخت ؟ لطفا لینک دانلودش رو هم اگه امکان داره بدین ممنون |
نقل قول:
|
نقل قول:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
نقل قول:
نرم افزار زیر را دانلود کنید و نصب نمایید پس از نصب پرینتر مجازی برایتان می سازد که در کلیه برنامه ها از جمله ورد می توانید آنرا از قسمت پرینتر انتخاب کرده و با زدن پرینت pdf ساخته می شود [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
ساعت جاري 19:32 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |