![]() |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
امیدوارم سوال شما را درست متوجه شده و پاسخ متناسب داده باشم شما هم موفق و موید باشید |
سلام دوست عزیز
سپاس از جوابتان xeroF گرامی هر زمان مقصودم بود که در سایت هستیم ولی این نکته هم بسیار خوب بود. ولی در اینجا هر بار در چند دقیقه میتوان پستهای اخر را مشاهده کرد [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] پر از مهر و عشق باشید |
با درود
پيشنهاد داشتم تاپيکي در اين تالار ايجاد بشه تحت عنوان " مشورت براي ايجاد تاپيک جديد" تا بشه قبل از ايجاد تاپيک جديد مشورتي از قديمي ترها بگيريم ببينيم آيا نياز به اين کار هست؟ آيا قبلا" تاپيکي در موضوع مورد نظر باز شده؟ و اينکه آيا موضوع مورد نظر ارزش ايجاد تاپيک داره؟ |
جناب nik mehr
با سلام نقل قول:
حالا می توانید هر مثلا 10 یا 15 دقیقه فقط صفحه اول سایت رو رفرش کنید . پستهایی که بعد از لاگین کردن شما ارسال شده اند در نوار سمت راست نشان داده می شوند . نقل قول:
اولا: برای یک سایت پربیننده که معمولا هر کاربر چند تاپیک رو همزمان باز میکنه اتو رفرش مصرف پهنای باند رو به شکلی وحشتناک و البته بیهوده بالا می بره و از طرف دیگه باعث کاهش سرعت سایت میشه. (پهنای باند چیزی هست که باید بابت هر بایت آن پول پرداخت کرد. البته فقط یکی از چیزها;) البته این پول توسط مدیران سایت پرداخت شده. دقیقا چهار سال هست که این کار انجام می شود. راستی شکلک شرمندگی کدامیک از این شکلک هاست؟) ثانیا: بعد از مدت کوتاهی صدای اعتراض همه اعضا در می آد. فرض کنید که خود شما مشغول مطالعه یک پست نسبتا طولانی هستید و در بحر مطلب فرو رفته اید. ناگهان قابلیت اتورفرش طبق زمان بندی فعال می شه. حالا باید صبر کنید تا صفحه مجددا لود بشه در حالیکه هیچ پستی هم اضافه نشده. چون سررشته مطلب از دست شما خارج شده دوباره شروع می کنید به مطالعه همون پست و باز در اثنای کار اتورفرش فعال میشه. حالا خودتان تصور کنید در آن لحظه چه حالی خواهید داشت . من حدس می زنم بلافاصله می آیید در همین تاپیک و از مدیران درخواست می کنید اتورفرش رو غیر فعال کنند. سایت سرمایه با داشتن چند هزار عضو و کاربر و با این ترافیک بالا داره به خوبی و بدون مشکل کار میکنه . به قول مربیان فوتبال: " به تیم برنده نباید دست زد " شما هم پر از مهر و عشق باشید |
نقل قول:
بنده هم با پیشنهاد شما موافقم اینطوری هم در وقت و زمان صرفه جویی میشه ، هم آدم سر گیجه نمیگیره جلوی انتقاد خیلی ها رو هم میگیره |
با سلام
یه پیشنهاد داشتم؟؟؟ میشه لطف کنید و کاری کنید که پستهایی که در قسمت موضوعات آزاد زده میشه جزو تعداد پستهای کاربر بحساب نیاد(مثل قسمت آگهی ها)...اینکار رو بقیه سایتهای تخصصی دیگه هم می کنند(البته نه سایتهای تخصصی فارکس!!) و فقط پستهایی که در قسمتهای تخصصی سایتشون زده میشه بحساب میاد...اینکار باعث میشه تا کسی تاپ پستر (TOP POSTER) بشه که در قسمتهای تخصصی سایت مطلب می نویسه و اونوقت براحتی برای تازه کار ها قابل تشخیص خواهد بود که چه کسی یا کسانی بیشترین فعالیت تخصصی رو در این سایت دارند تا بتونند براحتی مراجع مطمئن رو برای گرفتن پاسخهاشون پیدا کنند. با تشکر ارادتمند شما پ.ن:شاید بیانم خوب نبوده باشه..امیدوارم برای دوستان سو تفاهم پیش نیاد..هدفم فقط و فقط بالا رفتن روحیه مشارکت در قسمتهای تخصصی سایت هستش....وگرنه قسمت موضوعات آزاد که خودمم هم اعتقاد دارم وجودش لازمه...خودم اگه این قانون اجرا بشه فکر کنم اولین نفری هستم که تعداد پستهام به 20 تا!!!!! بزور برسه. |
نقل قول:
فکر می کنم همین الان هم این طوری باشه. چون پست هایی که من توی تالار آزاد می زنم جز ارسالهام محسوب نمیشه. |
نقل قول:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] به تعداد پستهام اضافه شد..از 709 رسید به 710 تا. یه امتحان بفرمایید شاید فقط مال من اینجوری میشه:whoow::whoow::banana::banana: |
نقل قول:
کرده بود که چرا توی تالار آزاد به پست هاش اضافه نمیشه . در هر صورت اگه کسی حرفی برای گفتن داشته باشه ، خود به خود همه متوجه میشن. مثل رامین روزآبادی که با اولین پست خودش آغاز کننده یه گفتگوی ویژه با دکتر صمدی خودمون در تاپیک پشت پرده فارکس بودند. |
نقل قول:
تا اونجایی که یادمه فقط پست های تالار آگهی ها و تبلیغات جزو پست های یک کاربر محسوب نمیشود. موفق باشید |
با سلام
بنده امروز میخواستم یه تاپیک راجع به یک روش جدید مدیریت سرمایه بزنم که یه پیغام رو صفحه ظاهر شد که تعداد پستهای شما کمتر از 30 تاهست میخواستم از مدیریت سایت تقاضا نمایم که یا این محدودیت را بردارد و یا آنرا کاهش دهد تا افراد راحتتر بتوانند مطالب جدید را در سایت قرار دهند |
نقل قول:
این محدودیت برای حفظ نظم سایت و جلوگیری از پراکندگی مطالب وضع شده است. کاربرانی که کمتر از ۳۰ پست دارند، در صورت نیاز به ایجاد تاپیک جدید پیامی برای مدیر سایت ارسال کنند تا دسترسی ایجاد تاپیک به آنها داده شود. با تشکر پ.ن: دسترسی شما را برای ایجاد تاپیک جدید تنظیم کردم. |
salam
salam va rooz bekhair,
aval az har chiz bebakh shid ke fenglish minevisam. mam pishnehad mikonam ke age doostan be khand dar morede modiriyate sarmaye tabligh konan behtar ast ke dar bakhshe agahi linke khodeshoono gharar bedan ya emaileshoono, ke age kesi khast kharej az in forum ba ouna tamas begire. age ye negahi be chand mahe gozashte bendazim , motavajehe in mozoo ke che moshkelati ro bevojood oworde mishim. movafagh bashid |
با سلام و تبریک به مناسبت سال جدید خورشیدی
امیدوارم در سال جدید بیشتر شاهد حضور مدیران محترم سایت به ویژه جناب رضا و رشیدی باشیم. رونق مباحث مطرح شده یا یک دیدار دسته جمعی با حضور مدیران سایت باعث دلگرمی بیشتری خواهد بود. شاید هم دلیل محکمی برای حضور کم رنگ خود دارید.به هر حال امیدوارم سرمایه در سال نو سرمایه پربارتری نسبت به سالیان گذشته باشد. سال نو مبارک |
با سلام و تبریک سال نو
تغییر ساعت سایت باید توسط شما انجام شود یا کاربر ؟ اگر کاربر , چگونه ؟ ممنون |
1 ضميمه
در مسیر زیر تغییرات را اعمال کنید:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] عکس: |
سلام
اگر امکانش هست لیست اعضایی که در 24 ساعت گذشته به سایت مراجعه کردند را حذف کنید ظاهر جالبی ندارد(به دلیل تعداد بسیار زیاد مراجعه کنندگان) با تشکر |
من 30 تا پست دارم و 15 روز هم از عضویتم گذشته ولی هنوز نمیتونم تاپیک باز کنم .
|
نقل قول:
این یک تنظیم شخصی است و شما به اختیار می توانید آن را از صفحه مقابلتان بردارید . فقط کافیست روی مربع کوچک مقابل آن در قسمت سمت چپ کلیک کنید . موفق باشید |
سلام
ساعت سایت 2 دقیقه عقب نیست؟؟!!:blink::rolleyes: |
2 ضميمه
وقتی بیخوابی بزنه به سرت و تا صبح بیدار باشی دلت میخواد به همه چی گیر بدی!!!:p
مثل اینکه قسمت : اعضایی که در 24 ساعت گذشته از انجمنها بازدید کردهاند یه مشکلی داره..شایدم از نا خوابی چشام آلبالو گیلاس میچینه... جناب forex2007 ساعت 1 صبح تو سایت پست زدند ولی اسمشون تو لیست نیست...:blink: قضیه چیه؟ پارتی بازی واسه مدیر تالار؟؟:king: پی نوشت 1: از اونجایی که id شون سبز نوشته میشه نظرم رو جلب کرد..وگرنه دلیل خاصی نداشت... پی نوشت 2: تا نیومدن پرتم کنن بیرون خودم برم..:crazy: |
نقل قول:
کاربرانی که invisible باشند، در لیست نمایش داده نمی شوند، اما در تعداد منظور می شوند. |
نقل قول:
|
نقل قول:
|
نقل قول:
|
نقل قول:
این موضوع به ساعت سرور مربوط میشه. الآن باید درست شده باشه. |
نقل قول:
متشکر... |
سلام
آقا مدیر برا ایجاد تاپیک باید 30تا پست زد پس چر انمیشه |
نقل قول:
دوست گرامی بعد از رسیدن به جواب سوالتون که ایشالا آقا رضا پاسخ خواهند داد از شما خواهش میکنم که بجای ارسال کلمه "ممنون" از گزینه http://forum.sarmaye.com/images/butt...ost_thanks.gif استفاده بفرمایید. بنده نوشته های نامناسب شما رو در بخش موضوع آزاد پاک کردم. موفق باشید |
معذرت می خوام من به شرایط سایت آشنا نبودم
|
با سلام و خسته نباشید
اگه بشه یک ستون به صفحه اول سایت اضافه بشه خیلی خوبه و تمام موضوع های غیر فارکسی ( جدید) در این ستون نمایش داده بشه اینطوری از چند نظر بهتره ... درست سمت چپ جای خالی هست http://i29.tinypic.com/2ahwjfa.jpg |
با سلام
دو تا پيشنهاد داشتم: 1- با توجه به اينکي سايت سرمايه يکي از پربارترين و تخصصي ترين سايتها در زمينهء تريد در جهان هست، پيشنهادم اينه که تالار روانشناسي را از مديريت سرمايه جدا کنيد. 2- آيا بهتر نيست مطالب مربوط به مطالب آزاد به يک سرور ديگه متقل بشه؟ اينجوري از خطر فيلترينگ بيشتر در امان خواهد بود. |
نقل قول:
اگر قسمت موضوع آزاد فقط برای کسانی که لاگین می کنند در دسترس باشد این قسمت از دست ربات های جستجو گر فیل*تری*نگ در امان خواهد بود. این هم یک پیشنهاد بود. |
نقل قول:
تغییرات رو انجام دادم. در ستون سمت راست آخرین عناوین تالارهای تخصصی و در ستون چپ آخرین عناوین تالار آزاد نمایش داده میشه. از پیشنهاد شما تشکر می کنم. |
نقل قول:
با سلام و خسته نباشید واقعا خوب شد فکر نمیکردم استقبال بشه . خیلی ممنون از توجهتون به کاربران . موفق و پر انرژی باشید. |
نقل قول:
این کار رو هم بطور موقت انجام دادم تا نتیجه رو ببینیم. با تشکر |
با عرض سلام وتبریک سال نو به مدیران زحمتکش سایت سرمایه که در حذف پستهای اینجانب از هیچ کوششی فروگذار نمی کنند.
لطفا دلیل حذف پست را بطور خصوصی یا علنی اعلام بفرمایید تا بنده با مصادیق توهین و الفاظ غیر اخلاقی و به قول شما نا مناسب بیشتر آشنا شوم و در اصلاح و تزکیه خود بکوشم. مرسی. |
با سلام
پیشنهاد من این است اعضایی که در 24 ساعت گذشته از انجمنها بازدید کردهاند را بردارید و برای کسانی که هنوز عضو نیستند دو قسمت در بالای صفحه به رنگ قرمز نوشته شده است که به سايت سرمايه خوش آمديد. سایت سرمایه یک سایت آموزشی در و ... این هم یکی کنید . |
نقل قول:
راستش حذف پست آقاي manimoradi براي بنده هم سوال ايجاد كرد . طي يكي دو روز گذشته در يكي از تاپيكها از الفاظ بسيار زشت و توهين آميزي استفاده ميشد اما اين پستها از حذف شدن مصون بودند. ولي من بشخصه هيچ نكته توهين آميزي در پست جناب manimoradi نديدم ، لطفا در صورت امكان دليل حذف پست ايشان را براي ما بفرماييد كه اگر لازم است ما هم كمي دست به عصا حركت كنيم. هميشه سبز باشيد |
نقل قول:
بر اساس بندهای ۶ و ۱۸ قوانین سایت و همچنین دلیل دیگری که بصورت خصوصی به شما اعلام می کنم. نقل قول:
نقل قول:
لطفا پستهای مورد نظر را گزارش کنید تا رسیدگی کنیم. با تشکر |
ايشان به نظر من هم حرف بدي نزدند فقط كسي امد هي از خودش گفت و توانايي بالايش در برنامه نويسي شبكه هاي فازي و سيستمهاي بيچيده و .... سوال برسيد برق بره چيكار بايد بكنم و .....؟
اقاي مرادي هم برسيد اين حرفها با اين سوالات نميخوره البته من هم ميخواستم سوال كنم ولي وقتي ديدم اقاي مرادي سوال برسيد ديگه مجدد تايب نكردم بعد برگشتم ديدم بست ايشان حذف شده فكر نميكنم زياد منطقي باشد اينكار لطفا دليلش را با استناد بگوييد موفق باشيد يا حق |
بستهاي ما همزمان شد مرسي ولي ايشان چه كسي را ناراحت دلسرد و ... كردند سوال كردند از كسي كه بر ادعا است و ( شايد واقعا هم استاد باشند من روي ايشان اصلا بحث نميكنم ) و .. چه ايرادي دارد ؟
من قصد دخالت ندارم ولي احساس ميكنم جو سايت سرمايه ديگه مثل گذشته راحت نيست ادم سوالي را از هر كسي ببرسه اگر از اساتيد سوال كنيم كه خوب استادند و .... از تازه واردهاي ( احتمالا با سواد تر از من و امثال من ) و ... بس از كي كه يك ادعايي ميكنه بايد ببرسيم چرا ؟چرا ؟.... موفق باشيد يا حق |
نقل قول:
لطفا بند ۱۸ قوانین سایت را نیز مطالعه فرمایید. با تشکر |
نقل قول:
برای مورد اول این پست جناب شاخص را ببینید. برای مورد دوم هم حق با شماست. در اولین فرصت این ایراد را اصلاح می کنم. با تشکر |
نقل قول:
منظورم پستهاي [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] بود (از صفحه سوم به بعد) البته دليل استفاده نكردن از دكمه " اين نوشته نامناسب را به مديران گزارش كنيد" احترام به دوستاني بود كه تقاضا كردند عليرغم شرايط موجود بحث ادامه پيدا كند . هميشه سبز باشيد. |
نقل قول:
مدیر محترم تالار مربوطه (جناب حامد) به تاپیک مورد نظر رسیدگی کردند. ضمنا یکی از دلایل وجود تالار آزاد و تالار آگهی این است که مباحث حاشیه ای و غیر تخصصی در آن تالارها مطرح شود تا تالارهای تخصصی از مباحث غیر مفید مصون بمانند. با تشکر |
امروز در يكي از فروم هاي خارجي [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ديدم. پيشنهاد ميكنم تاپيك مشابهي هم در اين فروم ايجاد شود. با تشكر
|
سلام ، به عنوان اولین نوشته در این فوروم میخواهم بپرسم که چرا برای اعضای جدیدتان محدودیت در ایجاد تاپیک گذاشته اید ؟ من میخواستم تاپیکی را در بخش گفتگوی آزاد ایجاد کنم که اتفاقا خیلی هم بحث لازمی بود برای این همه تلاش مالی و اقتصادی .... اما متاسفانه متوجه شدم که باید مدتی از عضویت من بگذرد ، یا تعداد معینی نوشته داشته باشم تا بتوانم آن بحث را ایجاد کنم . به نظرم محدودیت جالبی نیست . |
نقل قول:
متعصفانه اين تنها راه جلو گيري از اختشاش در فرومها است. بعضي ها كه با سايت مشكل دارن مرتب آيدي جديد باز ميكنن و با اون آيدي هر كاري بخان ميكنن و سايت رو دجار مشكل ميكنن ... اگر موضوع مهمي هست فكر كنم به يكي از مدير ها بگين براتون تاپيك جديد ميزنه... |
نقل قول:
به سرمایه خوش آمدی . در [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] همین تاپیک ، آقا رضا ( یکی از مدیران ارشد سرمایه ) در پاسخ یکی از دوستان که ابهامی مشابه شما داشته گفته : نقل قول:
موفق باشی دوست گرامی. ارادتمند : Honda |
ساعت جاري 13:46 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |