![]() |
نقل قول:
ولی در مورد سوال دوم شما باید عرض کنم اگر منظور شما حالت گپی است که ایجاد شده این حالت فکر می کنم به دلیل انتقال به داینامیک تردینگ بوده ولی مهم نمای تصویر آن می باشد که واضح است. خوشحالم که به سهام هم توجه داری;) |
سلام دوستان
آیا راه سیستماتیکی برای خرید سهام است که کمترین ضرر را داشته باشد؟ |
1 ضميمه
بانک پارسیان
به کجا چنین شتابان;) |
1 ضميمه
به نظر مي رسد ايران ارقام در شرايط حساسي است!
|
1 ضميمه
سلام
ديدم نسوز آذر را تحليل كرده ايد، كفتم تحليل مرا هم ببينيد، شايد خالي از لطف نباشد. با تشكر :rambo: |
1 ضميمه
پیگیری:
در تحلیل مجدد پتروشیمی آبادان به نتایج زیر رسیدم در محدوده های 1041 تومان در تاریخ 24 تا 30ژانویه اگر عوامل ریورسال مشاهده شد می توان پوزیشن خرید داشت منطقه بسیار مهم و کلیدی در قیمت 987تومان در محدوده زمانی 7 تا 17 فوریه تشکیل شده که از حساسیت بیشتری برخوردار است . منتظریم ببینیم که بورس تحلیل ورمیداره یا نه؟;) |
ايران خودرو
1 ضميمه
ايران خودرو
|
صندوق بازنشستگي
1 ضميمه
صندوق بازنشستگي
|
اين هفته وقت رالي "نوسازي وساختمان تهران"
باور ندارين ..... صبر كنين مي بينين. |
در ضمن بچه بهتره در زمينه قميت و زمان باز شدن كروي هم چيزي بگين.
در ضمن من هم معتقدم ايران ارقام در وضع مبهم و مهمي است و اگر رد شه شايد در 5600 خواهد ايستاد يا كمي كمتر. |
دستتون واقعا درد نکنه
|
با سلام
نمودار هاي بورس تهران و همچنين نمودار قيمت آهن را در كدام سايت ميتوان يافت ؟ البته دسترسي به نمودار ها به طور رايگان باشد.... متاسفانه من نتوانستم نموداري در رابطه با آهن پيدا كنم :( با تشكر پ.ن : فكر كنم اين پست من بدون پاسخ بمونه و تبديل به زير خاكي بشه.... :nervous: |
نقل قول:
نموداري ساده از قيمت سهام بورس تهران در اين سايت قابل مشاهده است. پاينده باشيد. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
نقل قول:
اگر كه نموداري از فلزات در جايي سراغ داريو ممنون ميشوم كه بفرماييد. در سايت بورس فلزات كه نمودار پيدا نكردم! :huh: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] شايد در يه سايتي نمودار آهن پيدا شد... |
سلام
آقای trademan123 دیتا های بورس تهران رو چه طور تهیه کردید؟ با تشکر |
ساعت جاري 02:50 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |