انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   کامپیوتر و اینترنت (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=43)
-   -   کامپیوتر، اینترنت، سخت افزار و نرم افزار (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=1843)

ghafari3 December 4th, 2007 15:10

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله rasoulg (پست 150649)
فایرفاکس را دانلود کردم ولی سرعتش نسبت به اینترنت اکسپولر بالا نیست.
یک مشکل دیگه که دارم و بیشتر مربوط به مدیران سایت میشه اینه که از توی فایر فاکس که می خوام وارد سایت سرمایه بشم از من آی دی و پسورد می خواد . اما من رمزم رو فراموش کرده ام . این مشکل رو توی اینترنت اکسپولر ندارم، چون هنگام عضویت که با برنام اینترنت اکسپولر وارد سایت شده بودم، آی دی و پسوردم رو در حالت ذخیره انتخاب کرده بودم و هر موقع از طریق این برنامه وارد میشم مستقیما منو میشناسه و نیازی به ورود آی دی و پسورد نیست.
ممکنه بگید درخواست ارسال رمز جدید رو بدم ولی مشکل اینه این رمز به ایمیل ارسال میشه و من پارسال که توی این سایت ثبت نام کردم، یک ایمیلی داشتم که الان عمرشو داده به شما (دیگه کار نمی کنه) و اگر بخوام ایمیل رو در صفحه تنظیم مشخصات عوض کنم، اونجا هم رمز می خواد، خلاصه اگر میخوام با این آی دی وارد بشم تنها راهم اینه که از طریق اینترنت اکسپولر وارد بشم. راه دیگه اینه که یک آی دی جدید بسازم، که اون هم راه جالبی نسیت، خلاصه مدیران سایت باید به داد من برسند.
و

جالب بود. همه ی راهها را به روی خودتون بستید. جالبتر اینکه شما از یکسال پیش نه ویندوز عوض کرده اید و نه کوکیهای اینترنت اکسپلورر را پاک کرده اید:whoow: به نظر من رکورد زدید.

rasoulg December 4th, 2007 15:29

ما اینیم دیگه!
در ضمن رقیب می طلبیم!

helpmeee December 4th, 2007 15:29

كمك!

سلام دوستان تو رو به هر كي دوست دارين كمكم كنيد ..الان بار 3 (سوم) هستش كه در يك ما دارم خط adsl ام را دارم شارژ مي كنم هفته اي 10هزارتومن !به جاي هر ماه شده هفته اي يك بار شارژ !!! اون هم با حجم 2gig ...حالا مي خوام يك سري مسائلي كه در كامپيوترم در حال حاضر داره اتفاق مي افته رو بهتون بگم و بعد اگر لطف كنيد منو راهنمايي كنيد .... اول بدون اينكه من دانلود يا حتي يك صفحه اكسپلورري باز كرده باشم در properties..اينترنتم received من از sentشبكه 10 برابربيشتره ! و نرم افزار zone alarm مرتب يك چيزاي به نام protocol: TCP(flags:S) & UDP پيدا مي كنه و BLOCK مي كنه.... ديگه نمي دونم چي كار . بكنم آيا كسي داره از خط من استفاده مي كنه يا كار خود شركت ارائه دهنده مي تونه باشه ! متشكرم از دوستاني كه راهنمايي مي كنند

rasoulg December 4th, 2007 15:30

ببخشید این پاک کردن کوکیهای اینترنت اکسپولر یعنی چی؟
چی کار کنیم بیسوادیه دیگه!

ghafari3 December 4th, 2007 15:52

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله helpmeee (پست 150664)
سلام دوستان تو رو به هر كي دوست دارين كمكم كنيد ..الان بار 3 (سوم) هستش كه در يك ما دارم خط adsl ام را دارم شارژ مي كنم هفته اي 10هزارتومن !به جاي هر ماه شده هفته اي يك بار شارژ !!! اون هم با حجم 2gig ...حالا مي خوام يك سري مسائلي كه در كامپيوترم در حال حاضر داره اتفاق مي افته رو بهتون بگم و بعد اگر لطف كنيد منو راهنمايي كنيد .... اول بدون اينكه من دانلود يا حتي يك صفحه اكسپلورري باز كرده باشم در properties..اينترنتم received من از sentشبكه 10 برابربيشتره ! و نرم افزار zone alarm مرتب يك چيزاي به نام protocol: TCP(flags:S) & UDP پيدا مي كنه و BLOCK مي كنه.... ديگه نمي دونم چي كار . بكنم آيا كسي داره از خط من استفاده مي كنه يا كار خود شركت ارائه دهنده مي تونه باشه ! متشكرم از دوستاني كه راهنمايي مي كنند

شما برنامه ی DU Meter را نصب کنید. با کمک این برنامه به راحتی میتونید حجم دانلود و آپلودتون را به صورت روزانه ، هفتگی ، ماهیانه و سالانه داشته باشید. برای اینکه بدونید چه برنامه ای داره از پهنای باند شما و به چه مقدار استفاده میکنه ، برنامه ی Net Limiter را نصب کنید. اگر برای دانلود پیداشون نکردید ، اعلام کنید تا آپلودشون کنم.

helpmeee December 4th, 2007 16:02

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله ghafari3 (پست 150666)
شما برنامه ی DU Meter را نصب کنید. با کمک این برنامه به راحتی میتونید حجم دانلود و آپلودتون را به صورت روزانه ، هفتگی ، ماهیانه و سالانه داشته باشید. برای اینکه بدونید چه برنامه ای داره از پهنای باند شما و به چه مقدار استفاده میکنه ، برنامه ی Net Limiter را نصب کنید. اگر برای دانلود پیداشون نکردید ، اعلام کنید تا آپلودشون کنم.

اگر اين لطف را بكنيد ممنون مي شوم

....دوستان ديگر بازم جوابي چيزي درباره سوالم بنظرشون نيومده؟

aliii878 December 4th, 2007 16:12

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله rasoulg (پست 150665)
ببخشید این پاک کردن کوکیهای اینترنت اکسپولر یعنی چی؟
چی کار کنیم بیسوادیه دیگه!

سلام

TOOLS-INTERNET OPTION-GENERAL

در میان صفحه فرمان های مورد نظر رو می تونید مشاهده کنید

http://aycu10.webshots.com/image/374...9517007_rs.jpg

علی یارتان

Honda December 4th, 2007 16:43

سلام ، helpmeee عزیز ، من احتمال می دهم دستگاه شما به ویروس آلوده شده باشد و بهتر است در اولین فرصت ، ابتدا ویروس یاب نصب شده روی دستگاهت را به روز ( update ) کنی و بعد از آن بدون متصل شدن به اینترنت ، کل کامپیوترت را Full scan کنی ( منظورم اینه که در زمان Full scan کردن ، کامپیوترت به اینترنت وصل نباشد ( اگر adsl داری ، کابل متصل شده به مودم را دربیاور تا در زمان Full scan کردن ، به اینترنت وصل نشود )) ، نتیجه کار خود را هم در صورت تمایل برامون بنویس تا ببینیم چکار کردی و مشکلت حل شد یا نه ...
ارادتمند : Honda

ghafari3 December 4th, 2007 16:50

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله helpmeee (پست 150670)
اگر اين لطف را بكنيد ممنون مي شوم

....دوستان ديگر بازم جوابي چيزي درباره سوالم بنظرشون نيومده؟

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
آخرین ورژنش 4 هست. ولی این هم سبکتره و هم کار کردن باهاش راحت تر
پسورد : ghafari3

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] : این برنامه فایروال هم همراهش هست که در موقع نصب میتونید غیر فعالش کنید. قبل از ریست کردن ، حتماً پچ را اجرا کنید.

ویروسیاب که از واجباته. این برنامه ها را باید در کنار ویروسیاب استفاده کنید تا خیالتون از همه چی راحت باشه.

helpmeee December 4th, 2007 18:37

در حال حاضر بهترين و قوي ترين firewall كدام كمپاني هست ؟

Extacy December 4th, 2007 19:10

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله helpmeee (پست 150710)
در حال حاضر بهترين و قوي ترين firewall كدام كمپاني هست ؟

سلام.

به نظر من برنامه های امنیتی و محافظتی NOD32 خیلی خوب هست !

موفق باشید.

Chipal December 5th, 2007 01:28

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله rasoulg (پست 150649)
فایرفاکس را دانلود کردم ولی سرعتش نسبت به اینترنت اکسپولر بالا نیست.
یک مشکل دیگه که دارم و بیشتر مربوط به مدیران سایت میشه اینه که از توی فایر فاکس که می خوام وارد سایت سرمایه بشم از من آی دی و پسورد می خواد . اما من رمزم رو فراموش کرده ام . این مشکل رو توی اینترنت اکسپولر ندارم، چون هنگام عضویت که با برنام اینترنت اکسپولر وارد سایت شده بودم، آی دی و پسوردم رو در حالت ذخیره انتخاب کرده بودم و هر موقع از طریق این برنامه وارد میشم مستقیما منو میشناسه و نیازی به ورود آی دی و پسورد نیست.
ممکنه بگید درخواست ارسال رمز جدید رو بدم ولی مشکل اینه این رمز به ایمیل ارسال میشه و من پارسال که توی این سایت ثبت نام کردم، یک ایمیلی داشتم که الان عمرشو داده به شما (دیگه کار نمی کنه) و اگر بخوام ایمیل رو در صفحه تنظیم مشخصات عوض کنم، اونجا هم رمز می خواد، خلاصه اگر میخوام با این آی دی وارد بشم تنها راهم اینه که از طریق اینترنت اکسپولر وارد بشم. راه دیگه اینه که یک آی دی جدید بسازم، که اون هم راه جالبی نسیت، خلاصه مدیران سایت باید به داد من برسند.
و

سلام
Firefox خودش یه گزینه داره که موقع نصب ازتون میپرسه آیا مایل هستید تنظیمات اینترنت اکسپلورر رو ایمپورت کنه !؟
اگر اونو تایید کنید ، همه کوکیها , پسوردها , سایتها و کلا ستینگهایی رو که در اینترنت اکسپلورر داشتید , اتوماتیک میاره تو خودش و برای خودش قابل استفاده میکنه .
فکر کنم اینطوری مشکل مورد اشارتون ( حداقل فعلا ) حل میشه .

موفق باشید
چیپال

alihirsaei December 12th, 2007 14:42

از دوستان کسی هست که از خدمات adsl شرکت شهراد استفاده کرده باشه میخواستم ببینم خدماتشون چطوره؟ ( متاسفانه در منطقه ما جنت آباد تنها شرکتی که من اطلاع دارم تازه شروع به ارائه خدمات در این منطقه کرده فقط همینه ) اگر دوستان شرکت دیگری سراغ دارند ممنون میشم در موردش اطلاعاتی ذکر کنند

forexsrd December 13th, 2007 08:27

نرم افزار

آیا نرم افزار یا روشی رو می شناسید که در صورت disconnect شدن با صدای بیپ یا آژیر کاربر روخبر کنه؟
برای کار با expert اگه بخوام همیشه online باشم باید disconnect ها رو متوجه بشم و از یه راه دیگه وصل بشم.

ghafari3 December 13th, 2007 11:51

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله forexsrd (پست 152516)
آیا نرم افزار یا روشی رو می شناسید که در صورت disconnect شدن با صدای بیپ یا آژیر کاربر روخبر کنه؟
برای کار با expert اگه بخوام همیشه online باشم باید disconnect ها رو متوجه بشم و از یه راه دیگه وصل بشم.

مراحل زیر را دنبال کنید:

Start
Control Panel
Internet Options
Connections

Always dial my default connection را فعال کرده با کمک Set as default کانکشن دایل آپتون را به حالت default تبدیل کنید. Ok کنید.

با این تغییرات اگر برنامه ای نیاز به Send یا Receive داشته باشه ، بعد از DC دوباره اتوماتیک کانکت میکنه.

ساعت جاري 00:54 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.