انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   کامپیوتر و اینترنت (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=43)
-   -   کامپیوتر، اینترنت، سخت افزار و نرم افزار (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=1843)

ghafari3 November 30th, 2007 17:14

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله S_K_H (پست 149796)
سلام دوستان
مدتی است به یه موضوعی برخورد کردم که نمی دونم علتش چیه ؟!
همان طور که می دانید تمام فایلها در ویندوز به رنگ مشکی نمایش داده می شوند
اما الان مدتی می شه که برخی فایلهای من بصورت رندم به رنگ آبی در آمده اند
مثلا :
winrar.exe
winzip.exe
ممنون می شوم اگه کسی اطلاعاتی در این باره داره راهنمایی بفرماید

شادباشید

علتش اینه که شما قابلیت Compress drive(content) to save disk space یا همون قابلیت فشرده سازی را فعال کرده اید. برای غیر فعال کردنش اگر اکثر فایلهای درایوتون آبی شده اند ، وارد My Computer شده ، برروی درایو مورد نظر رایت کلیک کرده و Properties را انتخاب کنید. در پایین پنجره ی Drive Properties گزینه ی Compress drive to save disk space را غیر فعال کرده و برروی OK کلیک کنید. تبدیل فایلها بسته به حجم درایو ممکنه زمان ببره.

اگر فقط چند فولدر و فایلهای داخل اون اینطوری شده ، شما باید روی فولدرهاتون رایت کلیک کنید و بعد از انتخاب Properties برروی Advanced... کلیک کرده و گزینه ی Compress contents to save disk space را غیر فعال کنید. این کار زمان کمتری نسبت به قبلی میبره.

علت اینکه اینطوری میشه Disk Clean up هست. اگر از این قابلیت ویندوز استفاده میکنید compress old file را همیشه غیر فعال کنید.

Chipal November 30th, 2007 17:15

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله S_K_H (پست 149796)
سلام دوستان
مدتی است به یه موضوعی برخورد کردم که نمی دونم علتش چیه ؟!
همان طور که می دانید تمام فایلها در ویندوز به رنگ مشکی نمایش داده می شوند
اما الان مدتی می شه که برخی فایلهای من بصورت رندم به رنگ آبی در آمده اند
مثلا :
winrar.exe
winzip.exe
ممنون می شوم اگه کسی اطلاعاتی در این باره داره راهنمایی بفرماید

شادباشید

سلام
روی فایل کلیک راست کنید ، برید Propertise
گزینه Advanced رو بزنید ، میبینید که چک باکس سوم تیک داره ...
در حالی که فایل های معمولی ندارند .
این تیک برای فایلهایی هست که میخواید فشرده بشن .
وقتی ویندوز میبینه خیلی وقته از فایلی استفاده نکردید ، خودش براتون زیپ میکنه اونو .
خودتون هم با گذاشتن این تیک میتونید این کار رو بکنید .
البته اینکار فقط برای فایلهای صوتی و تصویری خوبه . چون فایلهای اجرایی رو اگر فشرده کنید ، کامپیوتر در هر استفاده باید اونا رو باز و دوباره زیپ کنه که فشار زیادی به کامپیوتر وارد میکنه و سرعت اجرای برنامه هم شدیدا میاد پایین .
برای خارج شدن از اون حالت آبی کافیه تیک رو بردارید و OK کنید .;)

ارادتمند
چیپال

ویرایش : جناب غفاری با پست شما همزمان شد . معذرت ...

S_K_H November 30th, 2007 21:38

ghafari3 عزیز chipal عزیز
بسیار ممنونم . اتفاقا درست بعد از اینکه از Disk Clean up استفاده کردم این طوری شد .

بازم ممنونم
همگی شاد و سلامت باشید :)

hamidrezamf December 2nd, 2007 05:12

سلام دوستان
میشه فقط setup نرم افزار excel رو از اینترنت دانلود کرد؟ چون سی دی office ام رو گم کردم , الانم احتیاج مبرم به excel دارم...
موفق باشید...

farhadfx December 2nd, 2007 12:56

سلام دوستان
من در سیستمم یک کرم (وورم) پیدا شده که در سیستم 32 و مموری جا گرفته که نه دیلیت میشود نه تمیز میشود و نه قرنطینه البته در مموری تمیز میشود و ری استارت هم میکنم ولی دوباره برمیگرده انتی ویروسمم هر روز اپدیت میشه ولی باز هم پیام میده حالا چطوری از شرش خلاص شم
لطفا راهنمایی کنید

Chipal December 2nd, 2007 13:26

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله farhadfx (پست 150079)
سلام دوستان
من در سیستمم یک کرم (وورم) پیدا شده که در سیستم 32 و مموری جا گرفته که نه دیلیت میشود نه تمیز میشود و نه قرنطینه البته در مموری تمیز میشود و ری استارت هم میکنم ولی دوباره برمیگرده انتی ویروسمم هر روز اپدیت میشه ولی باز هم پیام میده حالا چطوری از شرش خلاص شم
لطفا راهنمایی کنید

سلام
اول System restore رو غیر فعال کنید و بعد با آنتی ویروس کل سیستم رو چک کنید
اگر حل نشد ، سعی کنید در حالت Safe mode سیستم رو اسکن کنید .
اگر اون هم جواب نداد از آنتی ویروسهای آنلاین نورتون و پاندا استفاده کنید .( البته اگر سرعت اینترتتون خوب هست )
ضمنا اگر آنتی ویروس نام کرم رو بهتون میده ، از سایتهای آنتی ویروسها میتونید پک مربوط به همون کرم رو بگیرید و اجرا کنید .
در نهایت اگر براتون مهم نیست ؛ ویندوز رو عوض کنید و در غیر اینصورت بعد از Uninstall آنتی ویروس موجود ار یک آنتی ویروس دیگه استفاده کنید .

موفق باشید
چیپال

farhadfx December 3rd, 2007 01:12

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Chipal (پست 150081)
سلام
اول System restore رو غیر فعال کنید و بعد با آنتی ویروس کل سیستم رو چک کنید
اگر حل نشد ، سعی کنید در حالت Safe mode سیستم رو اسکن کنید .
اگر اون هم جواب نداد از آنتی ویروسهای آنلاین نورتون و پاندا استفاده کنید .( البته اگر سرعت اینترتتون خوب هست )
ضمنا اگر آنتی ویروس نام کرم رو بهتون میده ، از سایتهای آنتی ویروسها میتونید پک مربوط به همون کرم رو بگیرید و اجرا کنید .
در نهایت اگر براتون مهم نیست ؛ ویندوز رو عوض کنید و در غیر اینصورت بعد از Uninstall آنتی ویروس موجود ار یک آنتی ویروس دیگه استفاده کنید .

موفق باشید
چیپال

با سلام و تشکر
لطفا در مورد اسکن با سیف مد برام توضیح بدین
با تشکر دوباره
فرهاد

Chipal December 3rd, 2007 01:30

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله farhadfx (پست 150207)
با سلام و تشکر
لطفا در مورد اسکن با سیف مد برام توضیح بدین
با تشکر دوباره
فرهاد

سلام
سیستم رو ریستارت کنید و قبل از اینکه وارد ویندوز بشه ؛ پشت سر هم F8 رو بزنید .
چند تا گزینه میاد که باید Safe mode رو انتخاب کنید .
سیستم در این حالت کارت صوتی ؛ کارت گرافیکی , سی دی رام و ... رو نخواهد شناخت .
بعد طبق مراحلی که گفتم میتونید عمل کنید .
البته نمیدونم آنتی ویروستون اجراء خواهد شد در حالت Safe mode یا نه . اگر اشتباه نکنم این موضوع برای آنتی ویروسهای مختلف متفاوته ...

موفق باشید
چیپال

fx-pip December 3rd, 2007 17:40

سلام
آیا برنامه ای هست که بشه با اون سورس source فایلهای DLL رو دید و ویرایش کرد؟
ممنون

rasoulg December 3rd, 2007 21:22

یک مشکلی کاحپیوتر من پیدا کرده اون هم اینه که وقتی می خوام یک فایل پی دی اف رو دانلود کنم، خیلی مواقع کامپیوتر تقریبا تمام صفحاتی که با برنامه اینتر نت اکسپولر باز کرده ام هنگ می کند . البته برنامه های دیگر غیر از اینتر نت اکسپولر مشکلی ندارند. در این مواقع صفحه پایین دسکتاپ هم قفل می شود. این توضیح را هم بدهم من از هیچ برنامه آنتی ویروسی استفاده نمی کنم.!!!!!!!!!

Hamed2420 December 3rd, 2007 21:41

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله rasoulg (پست 150516)
یک مشکلی کاحپیوتر من پیدا کرده اون هم اینه که وقتی می خوام یک فایل پی دی اف رو دانلود کنم، خیلی مواقع کامپیوتر تقریبا تمام صفحاتی که با برنامه اینتر نت اکسپولر باز کرده ام هنگ می کند . البته برنامه های دیگر غیر از اینتر نت اکسپولر مشکلی ندارند. در این مواقع صفحه پایین دسکتاپ هم قفل می شود. این توضیح را هم بدهم من از هیچ برنامه آنتی ویروسی استفاده نمی کنم.!!!!!!!!!

آخه اینترنت اکسپلورر هم شد جستجوگر؟!!!

بندازید دور این مظهر انحصار رو :D

ولی اینترنت اکسپلورر برنامه مشاهده فایل پی دی اف نیست و برای این کار بسیار ضعیف هست. من هم این مشکل رو داشتم برای همین فایل ها رو ذخیره میکردم و توی IE نمیدیدمشون.

موفق باشید

rasoulg December 4th, 2007 00:03

با تشکر
پس لطفا لینک یک مرورگر خوب رو اینجا بگذارید.

fx-pip December 4th, 2007 01:38

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله rasoulg (پست 150552)
با تشکر
پس لطفا لینک یک مرورگر خوب رو اینجا بگذارید.

سلام
با اجازه حامد خان ;)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

البته مرورگر Opera هم خوب هستا ;)

Leprechaun December 4th, 2007 01:42

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Hamed2420 (پست 150521)
آخه اینترنت اکسپلورر هم شد جستجوگر؟!!!
بندازید دور این مظهر انحصار رو :D

سلام :

آقا "مظهر انحصار" گفتي و تموم شد! هنوز هم برا خيلي ها اينترنت يعني يه آيكن آبي !!!:blink: بابا IE رو لولو برد ... ;):whoow:
از مرورگرهاي قدرتمند هم فعلا اين دوتا بدجوري دارن به جناب بيل گيتس حال مي دن :cool::whoow:

پ.ن : من فاير فاكس رو بيشتر ميپسندم. هم سرعتش بالاتره و هم اكستنشن هاش فوق العاده اي داره.

rasoulg December 4th, 2007 14:28

فایرفاکس را دانلود کردم ولی سرعتش نسبت به اینترنت اکسپولر بالا نیست.
یک مشکل دیگه که دارم و بیشتر مربوط به مدیران سایت میشه اینه که از توی فایر فاکس که می خوام وارد سایت سرمایه بشم از من آی دی و پسورد می خواد . اما من رمزم رو فراموش کرده ام . این مشکل رو توی اینترنت اکسپولر ندارم، چون هنگام عضویت که با برنام اینترنت اکسپولر وارد سایت شده بودم، آی دی و پسوردم رو در حالت ذخیره انتخاب کرده بودم و هر موقع از طریق این برنامه وارد میشم مستقیما منو میشناسه و نیازی به ورود آی دی و پسورد نیست.
ممکنه بگید درخواست ارسال رمز جدید رو بدم ولی مشکل اینه این رمز به ایمیل ارسال میشه و من پارسال که توی این سایت ثبت نام کردم، یک ایمیلی داشتم که الان عمرشو داده به شما (دیگه کار نمی کنه) و اگر بخوام ایمیل رو در صفحه تنظیم مشخصات عوض کنم، اونجا هم رمز می خواد، خلاصه اگر میخوام با این آی دی وارد بشم تنها راهم اینه که از طریق اینترنت اکسپولر وارد بشم. راه دیگه اینه که یک آی دی جدید بسازم، که اون هم راه جالبی نسیت، خلاصه مدیران سایت باید به داد من برسند.
و

ساعت جاري 02:45 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.