![]() |
با سلام
بصورت تصادفي چنر تا فايل سيستمي از روي درايو C پاك شده است و در نتيجه ويندوز كار نميكنه. آيا راهي وجود دارد كه بتوان مجدد ويندوز را بوت كرد؟ با تشكر |
نقل قول:
اما تقريبا خير... |
با سلام
اگه فقط فايلهاي سيستمي كه داخل C هست پاك شده باشه و دايركتوري ويندوز و مربوطه آن پاك نشده باشه آيا نميشه مثلا درايو C را Bootable كرد؟ مشكل فقط بوت نشدن ويندوز است و فقط فايلهاي مربوط به بوت در مسير اصلي C پاك شده است. هيچ راهي نداره؟ با تشكر |
نقل قول:
موفق باشید. |
تبدیل نسخه غیر اورجینال ویندوز ایکس پی به نسخه اصلی
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
سلام دوستان
اين پيغامو وقتي ميخوام متا رو از بروكر ران كنم ميگيرم.مربوط به چي هست؟ c:\documents and settings\ramin_moghaddas\local settings\temporary internet files\content.IE5\4XURWL2R\mt4setup[1].exe is not a valid win32 application |
از دوستان کسی اطلاع داره که چطور در ویندوز vista دکمه hibernation فعال میشه این گزینه از دیروز از گزینه های start حذف شده از قسمتpower option نیر فعال نمیشه
|
يك ASP كار مرا راهنمايي كند ( form to email ) با قابليت نشان دادن UTF8
با سلام
از دوستان Asp كار كسي هست كه كد برنامه Asp را داشته باشد كه يك فرم Html را كه محتويات فارسي يا انگليسي با كد پيج Utf-8 باشد را به آدرس ايميل مشخصي ارسال كند ؟ ( جهت استفاده در صفحه تماس با ما در يك وب سايت ) يكي دارم ولي نوشته هاي فارسي را درست نشان نمي دهد ! با تشكر |
سلام
سوال: ما اینترنت adsl داریم. آیا هر کامپیوتری که با این اینترنت وصل بشه اینترنت آیپیش Ip فرق میکنه ؟ یا همش یکی هست ؟ ممنون |
نقل قول:
اگر از سیستم های چند کاربره استفاده کنید، آی پی ها مختلف خواهد بود (البته هزینه بیشتری داره) در غیر این صورت آی پی تمامی دستگاهها یکی خواهد بود. ارادتمندم |
نقل قول:
ای پی های استاتیک در همه سیستمها یکسان ولی در ای پی های داینامیک متغیر هستند . ای پی استاتیک روی مودم تنظیم می شود ولی ای پی داینامیک روی کانکشن سیستم تنظیم می شود . برای خواندن ای پی خود می توانید از سایت زیر استفاده کنید : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] قسمت بالا و سمت راست صفحه موفق باشید |
سلام
من گوشیه موبایلم nokia 6630 هست آیا کسی مدیونه چه طوری میتونم یه متن رو از کامپیوتر به گوشیم منتقل کنم . با pc suite که نتونستم. ؟ |
دانلود سایت
سلام دوستان
آیا کسی از دوستان تا حالا کل سایت سرمایه رو دانلود کرده؟ ممنون میشم راهنمایی کنید که بهترین نرم افزار برای دانلود سایت چیه؟ پ.ن : نمیدونم از نظر مدیریت سایت سرمایه اجازه این کارو دارم؟ |
نقل قول:
والا من هنوز سایت سرمایه رو دانلود نکردم ولی سایت دانلود کردم. من از نرم افزار web zip استفاده میکنم. بدک نیست موفق باشید |
سلام بچه ها
کی با شاتل adsl داره؟ تنظیمات مودمش رو میخوام... موفق باشید... |
ساعت جاري 02:59 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |