![]() |
گلدتريدر عزيز من اعتقاد دارم در جو كنوني طلا قطعا تا 1470 تا 1500 بالا خواهد رفت ولي اين قيمتها حدود 2 ماه زمان نياز دارند تا تاچ شوند. كوتاه مدت شخصا 1435 تا 1450 رو حداكثر قيمت طلا ميدونم و استراتژيم استفاده از تفاوت قيمت سكه نقدي و آتي با توجه به ماه محرم است. قصدم باز كردن پزيشنهاي فروش با متوسط قيمت 357 تا 360 هزارتومن در دي ماه است. اگر در اين زمان اونس تا 1390 پايين بيايند كه ديگه عاليه. گمون نكنم از 1390 پايين تر و از 1450 بالاتر بره تا 3 هفته آينده.
|
نقل قول:
در معاملات آتی هر لات معادل 10 عدد سکه طرح جدید {امامی } می باشد و بابت 1 لات شما 250 هزار تومان وجه تضمین پرداخت می کنید سال پیش که قیمت 250 هزار بود دیگه بورس وجه تضمین را اضافه نکرد "لوریج 10 قدیم به لوریج 14 رسیده" در بازار نقدی 350 هزار تومان باید بپردازی تا یک سکه بخری "اینجا با 250 هزار 10 سکه می خرید یا می فروشید |
نقل قول:
با قسمت پلکانی موافقم ماه محرم قرار چه اتفاقی بیفته ؟قیمت سکه با با قیمت طلایی اون برابراست باز اگه شمش بودباز یه امیدی وجود داشت. جنس خریدارها عوض شده در پریود قبلی قیمت نزدیک قبل از عید قربان من پستی زدم و پیش بینی افزایش قیمت تا 16 nov کردم مبنای پیش بینی تماس با کشورهای عربی و استعلام وضیعیت بازار در هفته قبل از عید قربان بود(عید قربان بزرگترین عید سنی ها است) میزان خریدها وسفارشات فوق العاده بود مخصوصا در کویت اما بازار سقوط کرد [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] با توجه به شرایط یورو که یک حرکت اصلاحی انجام خواهد داد وضیعیت نرخ های بهره شرایط برای صعود اماده است.ماه پایانی سال کریسمس هم مزیدبر علت شده از طرفی خبر میرسد میزان تقاضا برای طلا بسیار بالاتر از عرضه است و بیشتر تقاضاها حالت سفته بازی نداره.در کل به نظر می رسد 1450 دلار برسه که سکه 360 هزار دور از انتظار نیست اصطلاحی بین برنامه نویسها وجود دارد که میگویند کدت را نشان بده من به شخصه از این جسارت جنابعالی لذت بردم |
گلد عزيز ممنون از نقدت والبته اظهار نظرتون.
بله جوهره اصلي اين استراتژي در پلكاني بودنش نهفته است. يعني هرچي بالاتر مي ره من كمي فروش ميزنم البته در بالاترين قيمت روز. بعد منتظر بالارفتن بيشتر هستم. حالا اين استراتژي بايد زماني آغاز شود كه رالي كوتاه مدت در مراحل پايانيش باشه. من گمون مي كنم اين رالي در كوتاه مدت در پايان راه قراردارد. يعني 1435 تا 1450. و اگر اين حرف درست باشد قطعا بايد تا 1400 دوباره پايين بياد تا بتونه تا 1500 رو طي كند. و مني كه رو به بالا طلارو فروختم ميانگينم بالاتر از نقدي است. در واقع اين سو استفاده از تفاوت نقدي و آتي هست كه در ايران وجود داره همين. اگر اين استراتژي رو درست اجرا كنيم قطعا يك سود معقولي رو در ماه خواهيم داشت. بنابراين اين استراتژي بر 2 ستون استواره. يك پلكاني بودن فروش در زمان مناسب دوم استفاده از تفاوت قيمت آتي و نقدي. |
نقل قول:
با توجه به پاسخ شما متوجه شدم واحد لات در قرار داد های آتی با واحد لات در فارکس متفاوت است . یک لات در قرار داد آتی سکه = 10 سکه یک لات طلا در فارکس = 100 انس |
دوستانی هستند در معاملات آتی تنها نکات منفی معاملات را در بازار ایران می بینند در حالی که کلی نکته مثبت هم داره "
قبل از عید غدیر پیشنهاد به فروش دادیم که اگر دوستان نظر به ریزش اونس طلا دارند "بیان سکه در اتی را سل کنند " فرق بین 2 نفر که یکی در فارکس و دیگری در اتی سل گرفتند "روی طلا" اونس 1355 سکه در آتی بود 352 هزار اونس 1414 سکه در اتی 354 هزار [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] این در حالی است که اگر این 60 دلار افزایش "60 دلار در ریزش می کرد "هم آن 14 هزار اختلاف سود می شد "هم ریزشی که سکه بازار نقدی از 60 دلار تاثیر می گرفت را فروشندگان نفع می بردند "حداقل 20هزار تومان روی هر سکه سود می کردند "که خریداران در این موقعیت کال مارجین می شدند فروشندگان در آتی با کارمزد برای هر لات 26000 تومان در ضرر " فروشنگان این ضرر را به راحتی می پذیرند " چون تحلیلشان درست در امده بوده " اگر اونس طلا همین جا ثابت بماند با توجه به اینکه سکه بازار نقدی 348500 می باشد "باز فروشنده تا سررسید دی ماه روی سود خواهد رفت " 3 هفته پیش دی ماه 14 هزار از قیمت نقدی بالاتر بود ولی الان 5000 تومان بالاتر می باشد " از این پس فروشندگان باید تحلیل روی ریزش اونس طلا داشته باشند تا فروش را باز نگه دارند "یا دارایی فیزیکی سکه برای هر قرارداد 10 سکه در جیب داشته باشند "در غیر این صورت در روزهای آتی ریسک خریدار با فروشنده یکی خواهد شد "فقط به دلیل نزدیک شدن قیمت نقدی با دی ماه |
با سلام
جناب سهرابی اگر من پوزیشنی با موضع خرید یافروش برای اسفند باز کنم قیمت پایه وسودوزیان انرا چگونه باید در چارت زیر پیگیری کنم با تشکر [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
با سلام
روز جمعه جناب گلد تریدر فایل پی دی اف میزان تغیر ذخایر سیزده ETF بزرگ طلاقرار داده بود (به صورت اپلود در سایت سرمایه) منبع فایل سایت بیلیون دسک است که معرف دوستان عزیز می باشد لینک [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] قسمت اخر لینک 1203 تاریخ می باشد که با تغیر تاریخ می توان گزارش روزهای مختلف را دید |
با مصاحبه برنانکه مبنی بر ادامه تزریق پول به بازار و اجرای همین سیاست توسط بانک مرکزی اروپا انتظار برای افزایش قیمت طلا همچنان ادامه دارد. مانور کره جنوبی دور جدیدش از امروز آغاز شده و دلار احتمالا برای این هفته تحت فشار است. بنابراین برای امروز و این هفته عوامل همگی موجب افزایش قیمت طلا هستند. شرکت MKS اعتقاد به افزايش قيمت طلا براي اين هفته دارد. و تحليلگر رويترز مي گويد اين افزايش مي تواند تا 1435 دلار بر هر اونس ادامه يابد.
http://graphics.thomsonreuters.com/W...0612084233.jpg من اگر ببينم امروز روند مثبت قطعي باشد و پوزيشنهاي فروشم در دي با سود بسته شوند آنها رو مي بندم و دوباره بصورت پلكاني در قيمتهاي بالاتر شروع به فروش مي كنم. |
نقل قول:
با توجه به اینکه روند اونس طلا در بلند مدت صعودی می باشد ما باید خرید را انجام دهیم و پوزیشن را باز نگه داریم "فقط باید با همفکری یکدیگر آن کف را تشخیص دهیم" یادمان نرفته که همین قرار داد اسفند را با اونس 1420 دلار تا 385 خرید می کردند "و خریداران برای هر ماه فاصله تا سر رسید قرارداد 3 درصد قیمت را تعدیل داده بود " |
قیمت تسویه
1 ضميمه
حسین عزیز قیمت تسویه را می توانید در قسمتی که علامت گذاشتم ملاحظه کنید که همه روزه بعد از ساعت 18:30 رفرش می شود "که این قیمت را نسبت به قیمت خرید و فروش خود می سنجید
|
سهرابي عزيز نظرم براي صعود قيمت براي امروز است. مي خواهم اگر امروز خيلي بالا رفت قيمت فردا پله دوم فروش رو در دي ماه تكميل كنم. اگر هم تونستم پله اول فروشم رو در دي ببيندم با سود دوباره فردا پله اول فروش رو انجام بدم.
|
نقل قول:
|
سهرابي جان براي خريد اسفند گمونم همين امروز بايد توي پايين آغاز به خريد كرد.
|
دیروز با یقینی که به افزایش قیمتها پیدا کردم نخستین پله فروش در دی ماه را با اندک سودی بستم تا امروز یا فردا مجددا نخستین گام استراتژی فروش در قراردادهای آتی دیماه را بردارم.
|
با سلام
روند نزولی طلا آغاز شد موفق و پیروز باشید |
نقل قول:
چرا ؟ به خاطر ریزش امروز ؟ |
به نظر من هم طلا پتانسیل نزول تا قیمت
1361 رو داره |
طلا با وجود یک بار لمس کرد ن1407.7
در صورت عبور مجدد اردر فروشی رو به این صورت در نظر دارم فروش در قیمت 1407 استاپ 1416.1 تارگت 1362 |
نقل قول:
بخاطر شکسته شدن ساپورت قوی در قیمت 1410 دلار موفق و پیروز باشید |
SPDR Gold Trust holdings slip to 1,297.726
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
|
با سلام
گزارش دیروز بیلیون دسک از تغیر ETF اطلاعات را از لینک زیر دانلود کتید تغیرات 790 کیلو مثبت است [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
سلام
دوستان استخراج قیمت سکه بر مبنای قیمت دلارمرجع بانک مرکزی است یا قیمت دلار در بازار ازاد چون با 20 تومن تغییر هم نتیجه محاسبه بسیار تغییر میکند |
نقل قول:
قیمت دلار را 50 ریال معمولا زیر قیمت ازاد در نظر بگیر به طور مثال اکنون که ازاد 10640 ریال شما 10590 در نظر بگیردر کل نزدیک قیمت ازاد منطقی تر است البته این قانون با توجه به شرایط تفاوت قیمت ازاد و دولتی تغیر می کند |
اطلاعیه
به اطلاع کلیه مشتریان معاملات آتی می رساند به دلیل قطعی برق در ساختمان بورس کالای ایران معاملات آتی از ساعت 15:40 عصر روز چهارشنبه مورخ 17/9/89 متوقف گردید .لذا نحوه تعیین قیمت تسویه روزانه طبق روال انجام خواهد شد.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
با سلام
با توجه به روند کاهش حجم ذخیره طلا یک هفته اخیر در سایت spdrgoldshares 1/298/03 1/297/73 1/295/30 1/293/78 1/289/83 آیا میتوان اینطور برداشت کرد که در این هفته آخر سال طلا اگر کاهشی هم نباشد افزایشی نخواهد بود؟ کلا تحلیل و نظر شما در مورد طلا و پیشبینی های قبلی برای 1500 و 1600 دلار تا آخر سال میلادی چیست؟ ممنون از تمام دوستان که زحمت میکشند و نتایج و نظراتشان را برای تازه کارها میگذارند. |
به نظر من برای این هفته طلا اول تا 1360 کاهش پیدا می کند.و بعد از ان حداکثرتا 1415 پیش می رود
|
امروز دوشنبه اول هفته تقاضای خوبی در بازار طلا بصورت فیزیکی وجود دارد و همین موضوع باعث شده قیمت ثابت بماند. این تقاضا در آسیا و اروپا در زمانهای کاهش قیمت باعث امیدواری بلند مدتیها در این بازار شده و کاهش قیمت را موقتی می دانند. اطلاعات خوب اقتصادی در امریکا و سایه سیاستهای انقباضی توسط دولت چین همچنان باعث تضعیف قیمت طلا هستند و البته تکنیکال هم این تضعیف را تایید می کند:
http://graphics.thomsonreuters.com/W...1312081916.jpg تحلیلگر تکنیکال رویترز اعتقاد به احتمال کاهش تا ۱۳۵۰ دلار دارد و فعلا تا آن زمان قیمت را بین ۱۳۷۱ و ۱۳۹۵ در نوسان می داند. نکته مهم باز تشکیل الگوی سروشانه در نمودار تکنیکال طلاست که باید به روند آن بسیار حساس باشیم. به نظر من امروز بیشتر قیمت طلا باید در حال تثبیت و کمی کاهش بسر ببرد. |
1 ضميمه
نقل قول:
به نظرم طلا را فقط باید در هفتگی تحلیل کرد و اینکه بگیم از نظر الیوت "یا سرو شانه " یا با یک فیبوناچی بگیم ریزش خواهد کرد " درست نیست "روی کالا بیشتر دوستان زمانی که وارد سل شده اند تمام سودی که از بازار گرفته بودند تقدیم بازار کرده اند "وقتی روند صعودی می باشد " چه کاریه که سل بگیریم "من بیشتر در معاملات فیوچر ایران یاد گرفتم که کالایی را که نداری نباید سل کنی " اگر نظر به ریزش داری "صبر و در کف خرید ... افزایش نرخ بهره "تنها جلوی طلا را خواهد گرفت در بلند مدت برای فیوچر ایران هم نظر به خرید قرارداد اسفند دارم ولی حالا نه صبر می کنم قرار داد دی ماه به سررسی نزدیک تر شود "و اختلاف اسفند با نقدی کمتر شود "آن موقع اقدام به خرید " در معاملات دی ماه گفتیم اونس تا 1430 فروش روی 352 ریسکی نداره "که همانطور هم شد "الان برای قرارداد اسفند تحلیل معکوس دی ماه می باشد "بهمن ماه به بعد بازار نقدی سکه داغ میشه و آتی سکه افزایشی "این در حالتی هست که ریزش شدید روی اونس نداشته باشیم |
دوستان نطرتون درمورد ايت تحليل چيه؟ اعتقاد به ريزش قيمت طلا تا 1317 دلار داره.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
1 ضميمه
نقل قول:
روز جمعه چه خریدی کرده !!!! در تصویر پایین حجم خرید را ببینید فعلا کف هفته پیش رو" 1360 دلار " |
1 ضميمه
نقل قول:
|
2 ضميمه
دو حالت مختلفی که برای حرکت طلا احتال داره
1- صعود تا قیمت 1400 پوزیشن: خرید در 1379 استاپ در 1360 تارگت 1400 حالت دوم که به توجه به اندیکس دلار (dx) به نظرم محتمل تر هست نزول تا 1335 پوزیشن : فروش در1367 استاپ در 1375 تارگت 1335 اگه این حالت پیش بیاد شرایط خرید در کف هم مهیا میشه |
نقل قول:
دوست عزيزمETF ها نقش چنداني در تعيين قيمت طلا ندارند و حجم معاملات و تاثير انها بر روند قيمت بسيار كوچكتر از انست كه بعنوان مبناي اناليز قرار بگيرند.اصلا نميدانم چه شد كه اين اسپايدر بيكباره سوگلي طلاكاران ما شده و يا چه حكمتي است كه همه با چند صد كيلو خريد و يا فروش اين و يا ان ETF روند بازار را تشخيص ميدهند .سهم تمامي ETF در معاملات روزانه كمتر از 5% است . |
نقل قول:
اینکه گفتید سوگلی تو ایران شده فکر کنم درست نیست چون خیلی وقت هست که سوگلی جهانی شده و قبل از اینکه تو ایران بخواهند درباره اینها صحبت کنند تو سایت های خارجی همیشه به روند این ETF ها توجه می کردند . فکر نکنم منظور دوستمون این باشه که اینها روند را می سازند بلکه منظور این است که اگر اینها با این عظمتی که دارند وقتی ترجیح می دهند 2 تن فروش بکنند حتما یک چیزی می دانند و اگر به دقت روند خرید و فروش اینها را دنبال کنید خیلی ساده متوجه می شوید که چقدر اینها تو کارشون زرنگ هستند . لینک زیر را ببینید و روی چارت نگاه کنید چه روزهایی خرید می کردند و چه روزهایی فروش می کردند بعد نتیجه گیری کنید . [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] از این موضوع بگزریم به نظر دوستان اگر قیمت دلار بعد از این طرح یارانه ها تو ایران افزایش پیدا کنه آیا قیمت طلا یک جهش صعودی نمی گیرد ؟ من فکر می کنم دلار از رقم فعلی افزایش داشته باشه و تا مدتی شاید قیمت سکه تو ایران با نرخ جهانی همزمان نباشه . نظر شما چیه ؟ |
همانطور که دیروز عنوان شد احتمال اینکه امروز یعنی اولین روز هفته طلا با صعود قیمت آغاز نماید زیاد است و تا به این لحظه که اول وقت است و هنوز بازارهای اروپایی و امریکایی باز نشده اند قیمت طلا ۱۰ دلار نسبت به دیروز افزایش یافته. علت این افزایش بحران کره و اروپا است و سپس علل تکنیکال. شما اگر به Stoch نمودار اين وبلاگ توجه فرماييد دقيقا متوجه اين علت ميشديد. اگر امروز قيمت بالاي 1380 دلار بسته شود راه براي افزايش تا 1394 باز مي شود. 1380 دلار 50% فيبوناچي نمودار تكنيكال طلاست.
امروز تريدرهاي آسيايي هم تا حدود زيادي به افزايش قيمت طلا در كوتاه مدت اميدوارند. الحمدالله ديروز و پريروز تمام پوزيشنهاي فروشم در اسفند ماه را بستم. |
ETF
سلام دوست عزیز
یه نکته ای رو میخواستم یاداوری کنم و اینکه این خریدو فروش ETF ها نوش دارو پس از مرگ سهرابه. شما فقط می تونین تحلیل کنید که اِ دیروز 10 دلار رفت بالا واسه این بوده که SPDR چند تن طلا خریده و قدرت پیش بینی نداره چون وقتی ما می فهمیم که خریده دیگه تاثیر خودشو گذاشته و رفته بالا قیمت. پس بی تاثیر نیست حتما تاثیر داره از این دیتایی که شما دادین هم معلومه که تاثیر داره اما اینکه فکر کنیم اِ ETF ها خرید کردن پس داره میره بالا غلطه چون اونا هم زرنگ تر از این حرفان که با این کاراشون سیگنال بدن به بازار که آره ما می خوایم 10 تون دیگه هم بخریم ولی امروز فقط یه تونشو خریدیم پس قیمت می خواد بره بالا یا اینکه ما پیش بینی می کنیم بره بالا پس یه تون امروز می خریم......نه مسلماً اینطور نیست. تنها استفاده ای که از این دیتا ها میشه کرد همون تحلیل گذشته است که بدم نیست واسه همین خیلی جاها از دیتای ETF ها استفاده میشه.موفق باشید. نقل قول:
|
مانور نظلمي كره جنوبي
ظاهرا این مانور به علت مه آلود بودن هوا به تاخیر افتاده. بنابراین نباید امروز از طلا انتظار زیادی داشت و شاید نتواند بالای ۱۳۸۰ بسته شود. البته شاید و فقط شاید. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
2 ضميمه
آیا تفاوتی بین 2 چارت زیر می بینید؟
تنها در قیمت یکی 1384 دلار و دیگری 133 دلار "اما از نظر شکلی یکی می باشند اونس 1330 دلار" سهام اسپایدر 130 دلار کف زد " و همزمان با اونس شروع به صعود کرد اونس 1330 دلار صندوق ها شروع به خرید کردند "اونس که به بالای 13400 دلار رسید "فروش..."همزمان با خرید و فروش "در روزهای بعد هم بازار به همان جهت ... حال این نوسانگیری که صندوقها می کنند "کم پولیه؟!!!آن هم در این مقدار ! یاد آور می شوم ذخیره طلایی صندوقها ی طلا روز جمعه به بالاترین حجم تاریخی خود رسیده بالای 2100 تن |
نقل قول:
انتقال استاپ به نقطه ورود یه گاف هم تو سیگنال وجود داره محل استاپ خرید همون طور که تو عکس تیک زدم 1370 هست که به اشتباه 1360 تایپ شده |
اطلاعیه آغاز معاملات قراردادهای آتی سکه طلا تحویل اردیبهشت ماه سال 90 بدینوسیله به اطلاع فعالان و کارگزاران قراردادهای آتی می رساند: معاملات قراردادهای آتی سکه طلای تمام بهار آزادی طرح امام (ره) با سررسید اردیبهشت ماه 1390 ، از روز شنبه 4 دی ماه 1389 اجرایی و قابل معامله خواهد بود. مدیریت قراردادهای مشتق کالایی |
از نظر تکنیکال به اعتقاد من باید در طلا یک تصحیح خوب حداقل تا ۱۳۵۰ دلار صورت بگیرد تا راه برای صعود بیشتر فراهم گردد.ولی از نظر فاندامنتال واقعا هر زمان طلا ۱۰ تا ۲۰ دلار پایین میاد خریدارها هجوم میاورند و باز قیمتها را با بالای ۱۳۸۰ میرسانند. این یک سیگنال خرید و افزایش قیمت است و این پیام را از بازار به ما می دهد که تریدرها اعتقاد دارند قیمت طلا در این سطوح ارزشمند است و زمان زیادی با افزایش قیمتها فاصله نداریم.
به هر جهت یا طلا در سال جدید به یکباره صعود می کند یا بعد از یک تصحیح مناسب این افزایش صورت می گیرد. باید صبر کرد و دید در سال آینده میلادی طلا کدام راه را در پی خواهد گرفت. |
سرانجام چین مجبور شد موثرترین سلاح خود برای مبارزه با تورم را بکار برد و نرخ بهره در این کشور را تا یک چهارم درصد بالا ببرد.
لینک خبر: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
نقل قول:
|
آتی 2000 تومان زیر نقدی
1 ضميمه
نقل قول:
این همانی هست که خریداران 45 روز پیش 14 هزار بالای نقدی می خریدند و حالا در ضرر رفته اند " حال اگر اونس را تحلیل کردید که نزول نمی کند "در 2 حالت دیگر {ثابت یا صعودی }خریدارانی که زیر 350 در اتی خرید کنند روی سود خواهند رفت " |
نقل قول:
|
خریدارها سرانجام موفق شدند به کمک کاهش دلار قیمت طلا را بالای ۱۳۹۰ دلار تثبیت کنند. واقعا همانطور که عرض شد این خریدها آینده طلا را تضمین می کنند. فعلا قیمت بین ۱۳۸۰ دلار و ۱۳۹۲ دلار یعنی ۳۸٪ و ۵۰٪ فیبوناچی گرفتار شده که این محدودیت به نظر من خیلی دوام نخواهد آورد و به احتمال زیاد قیمتهای بالای ۱۴۰۰ را خواهیم دید.
تحلیلگر تکنیکال رویترز اعتقاد به صعود تا ۱۴۱۰ دلار دارد: http://graphics.thomsonreuters.com/W...2812091704.jpg به نظر من ۱۴۰۸ دلار بسیار مهم است. در صورت فتح موفقیت آمیز این سطح به احتمال زیاد ۱۵۰۰ دلار را در ۳ ماهه ابتدای سال خواهیم دید. |
نقل قول:
بازار نقدی سکه 350 هزار تومان بود "و بازار اتی سکه دی ماه 364 هزار تومان "یعنی سکه در بازار آتی 14 هزار تومان گران تر از قیمت سکه در بازار تهران بود " [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
بالاخره اومد بالاي 1400 ولي هنوز 1408 فتح نشده.
|
نقل قول:
نقل قول:
Asadinia خان الان 1408 رو گذروند.تا چند بالا بره تثبیت شده ست؟ |
ساعت جاري 09:40 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |