![]() |
نقل قول:
من به شخصه تبریک به شما می گم و ازطرفی برای خودم متاسفم. استیتمنت قبلی شما نشان از تلاش شما و رعایت مدیریت سرمایه شما دارد برای خودم متاسفم که جرات گذاشتن استیتمنتم رو ندارم . مدیریت سرما یه رو تا به این جا به کل کنار گذاشتم و با وجود باز کردن پزیشن ها با لات بالا بالانسم از شما بسیار پایین تر است. البته من مجبورم این گونه کار کنم چون فقط جمعه و 5 شنبه وقتم آزاده بقیه اوقات دانشگاهم 24 واحد + وصایا و قرآن= 26 . و تبریک به حسن انتخاب اون شخصی که شما رو به عنوان داور در دور قبل انتخاب کرد. قربون شما :rolleyes: |
سلام
نفر اول مسابقه تا حالا اینم استیتمنتش::cool: موجودی اولیه حسابها: 332x500=166000:happy: موجودی فعلی حسابها (بالانس): 138049.15:( سود: 27950.85:banana: مخلص همه بروکرهای عزیز:p |
نقل قول:
|
1 ضميمه
دوستان هفته خوبي بود همگي خسته نباشند
اينم نمودار من |
آقا رضا خسته نباشی . ما منتظر نتیجه هستیم .
|
نقل قول:
|
1 ضميمه
با سلام
Equity و Balance شرکت کنندگان در پایان هفته اول مسابقه را در فایل پیوست ببینید. موفق باشید |
با توجه به اینکه شرکت در مسابقه مقداری از وقت و انرزی ما را میگیرد و با توجه به قوانین مسابقه اگر اشخاصی توانسته باشند 10
معامله موفق انجام بدهند بدون اینکه ردی از DD بجا گذاشته باشند که درانصورت ادامه مسابقه برای برخی از شرکت کنندگان بی معنی خواهد بود لذا اگر ممکن است در مورد وضعیت DD ها هرچند کلی اطلاع رسانی شود . با تشکر. |
من اسامی بچه ها رو تا 50 در آوردم.اگه از لحاظ آقا رضا مسئله ای نیست بذارم.(از روی لیست شماره ها)
|
نقل قول:
به هر حال این کار آقا رضا میتونه شکل مسابقه رو تغییر بده و دوستانی که در پایین جدول هستن اگر از دراو دان بالایی ها خبر داشته باشن کماکان با امید به سرعت به پیست رقابت بر میگردن. |
نقل قول:
تا اینجا هیچ شرکت کننده ای نتوانسته است با انجام 10 معامله مستقل، Max_DD = 0 را ثبت نماید. ضمنا تعداد کمی از شرکت کنندگان توانسته اند با انجام 10 معامله مستقل به score بالاتر از 10 دست پیدا کنند. اما افراد زیادی با Score نزدیک به 10، در تعقیب آنها می باشند. Score = %Profit / %Max_DD موفق باشید |
نقل قول:
|
نقل قول:
اینم DD من تا حالا که صفر هست با 30 معامله. |
این هم لیست 50 نفر اول مسابقه سایت سرمایه.
فقط اگر در نوشتن بعضی از نامها اشتباهی رخ داده من رو ببخشید. امید وارم هفته بهتری داشته باشید. میخواستم موجودی ها رو هم بزنم که وقت نشد متاسفانه. albertini:rambo: 2-mehdi1366 3-omid_fx 4-amir biz 5-kamo 6-sina333 7-tigerfx 8-mohamdrostami 9-hms198007 10-mdavoodi 11-mki1477 12-mbinazir 13-….. 14-yunes55 15-hosein_fx 16-angel760760 17-fx_persian 18-forexkaran.sign 19-asghar_fx 20-learnforex 21-metgogoya 22-mahmoud823 23-aminf 24-kurosh_lava 25-hajreza 26-nirvana 27-soldure117 28-nasser 29-fxtraidisfehan 30-artemis 31-aras194 32-farhad 5 33-arashjalali77 34-mohhammad3m 35-hamedmiavagh 36-mvahdati 37-saeedhasani 38-omidchart 39-dead 40-zeshtotodelboro 41-st chart trade 42-adel bahram khani 43-asal_arusak 44-birdbahush 45-imimia 46-fjalmas 47-desire 48-mojtaba13 49-mostaf.nasiri 50-henriholmz |
نقل قول:
نقل قول:
موفق باشید |
نقل قول:
فکر میکنم من الان باید نفر هفتم باشم اما اسم بنده رو یادداشت نکردید.شماره 200332 شماره اکونت من هست |
نقل قول:
کاملان درست میفرمایید . 7- بهزاد اقبالی :rambo::rambo::rambo: من به اشباه به جای 332 عدد 232 رو زدم.:p |
سلام
مسابقه تعطیل شده:blink: چرا کسی اینجا نمی یاد نکنه همه کال شدن:p اقا رضا نتایج رو اعلام نمی کنید؟:huh: |
نقل قول:
بخدا من اصلاً از شرایط مسابقه درک درستی ندارم نمی دونم اگه یکی اول بشه بهش می گن نفر برنده اس بخدا من :blink: موندم آقا رضا از زحمات شما سپاسگذارم می دونم شرایط برگزاری مسابقات خیلی سخت هستش ولی ای کاش از از بچه های فروم استفاده می کردید تا شرایط سنگین برگزاری مسابقات تنها بر عهده شما نبود و ما بچه های فروم به شما کمک می کردیم:banana: از شما بی نهایت سپاس گذاری می شود |
سلام آقا رضا اگه لراتون امکان داره بگید چند نفر در مسابقه شرکت کردند و الان چند نفر باقی موندند .
ممنون :banana: |
سلام بر آقا رضای عزیز و سایر دوستان....
آقا رضا من یه عرضی دارم ....وقتی ما دید روشنی از جایگاه خودمون توی جدول نداریم .....من نمیدونم با چه انگیزه ای و با کی باید رقابت کنیم .... صد البته نوشتن بالانس و ایکوییتی توسط شما کار بسیار شایسته ای هست ولی متاسفانه در مسابقه ما اینها فقط ملاک نیست و اون عنصر تاثیر گذاره دیگه ( یعنی دراو دان شناور) هم حداقل برای نفرات بالاتر باید اعلام بشه تا دیگر شرکت کنندها هم شکل ترید خودشون و میزان ریسک رو تنظیم کنن ... حکایت ما شده حکایت بچه هایی که دور صدنی میچرخن ...بعد آهنگ که قطع میشه همه میشینن به جز اون یکی که بدون صندلی میمونه:laugh: تازه اونم به حکم قرعه این بلا سرش میاد ...چون معلوم نیست آهنگ کی قطع میشه :) پس چه خوبه حالا که این دراو دان توی نتایج مسابقه عنصر بسیار تایین کننده هست به شکل شایسته تری اطلاع رسانی بشه . پیشاپیش از محبت شما ممنونم. |
سلام
من هنوز شروع نکردم چون دسترسی به اینترنت ندارم اول هفته آینده شروع پوزیشن گیری من خواهد بود من هم موافقم که با جزییات بیشتر اعلام بشه نتایج هفتگی اینجوری مشخص می شه که دوستان چه کار دارند می کنند با تشکر هوشمند |
1 ضميمه
کم کم دارم امیدوار میشم
|
1 ضميمه
نقل قول:
با وجود این که خیلی فاصله گرفتی ولی من هنوز امیدوارم. :laugh: ;):blink::rambo: البته با مدیریت سرمایه آبگوشتی :p |
نقل قول:
تبریک میگم. واقعاً تریدهای عالی دارید. چیزی که کاملاً مشهود است رعایت مدیریت سرمایه در پوزیشنها میباشد. انشاالله که تا آخر هم همینطور موفق پیش برید. ما که در روز حجم کاری بالایی داریم دو روز هم قطعی اینترنت داشتیم در منزل هم با دیالآپ وصل میشم :blink: علاوه بر آن تأهل با دو فرزند وقت آزادی باقی نمیگذارد. :blush: به همین دلیل تمرکز لازم روی بازار رو ندارم در نتیجه تریدها یا احساسی میشود یا مدیریت سرمایه در آن رعایت نمیشود. خیلی دوست داشتم بیشتر در خدمت دوستان باشم تا لذت بیشتری از این رقابت ببرم. بهر حال دیدن استیمنت دوستان و موفقیت آنان نیز برایم لذت بخش است.:whoow: همیشه شاد و موفق باشید |
نقل قول:
بود که اینترنت نداشتم :laugh: |
ضمن خسته نباشید به همه دوستان تریدر و کسایی که مسابقه رو طراحی - راه اندازی و هدایت میکنن.
یه سوال حتی برای تریل کردن هم نمیشه از اکسپرت استفاده کنیم؟ |
1 ضميمه
با سلام
Balance و Equity شرکت کنندگان تا ساعت 15:30 به وقت تهران (12:00 به وقت بروکر) پیوست شده است. موفق باشید |
كال ميشويم
:blink::banana:خوب اينم شانس دوستان كال ميشويم :whoow:
اينم نتيجه پيروي از سيستمهايد ديگران يكي نيست بگه مگه شكست روند خودت چش بود كه روي روش بقيه سيگنال گرفتي:(. اميد به اينكه بقيه موفق باشند |
یک خبر خوب
من هم کال شدم. دلیل اصرار بر پوزیشن فروش یورو-دلار در تراز 1.27 |
نقل قول:
من باورم نميشود كه كال شده باشيد، :( شايد منظور شما خوردن استاپ باشد، چون تا به اينجاي كار شما ظاهراً مديريت سرمايه را بخوبي رعايت كرده بوديد. اما خودم هم دقيقاً در همين نقطه كه شما فرموديد اولين استاپ رو خوردم. :cry: ظاهراً شما هم انتظار برگشت قيمت با برخورد به خط روند يك ساعت رو داشتيد. بهر حال اميدوارم كه هنوز در مسابقه باشيد و ما هم از تريدهاي شما همچنان لذت ببريم. موفق و مؤيد باشيد |
1 ضميمه
گراف حساب من
|
نقل قول:
باشم که زیان شناور رو کنترل کنه یورو -پوند رو نیز فروختم و علتش این بود که دیدم در نزدیکی 1.27 یورو داره به یک خط مقاومت روبرو میشه در حالی که پوند چیزی سر راهش نبود بنابراین تصور من اینبود که در صورت صعود نیز پوند خیلی راحتتر صعود میکنه ولی با شکسته شدن مقاومتها سر راه یورو نقشمون نقش بر اب شد. |
نقل قول:
الان وضعیت شما چطوره؟ اگه وضعیت همین طور باشه که میگی، من واقعاً متأسفم. باید راههایی مطمئن برای رهایی از کابوس کال شدن پیدا کرد. اگه خدا یاری کند شاید بعد از مسابقات اولین دوره، راههایی رو بتوانم پیشنهاد کنم تا در این گونه تورنمنتها بتوان بهترین نتیجه را کسب کرد. البته رعایت مدیریت سرمایه اولین شرط آن هست. زیرا در هر صورت تحت فشار و استرس مسابقات خطا امری طبیعی و اجنتاب ناپذیر میباشد. یکی از خطاهایی که خودم دیروز مرتکب شدم روی پوند به دلار بود، بحدی این خطا مضحک بود که از خودم نا امید شدم. کافی بود یه تایم از یک ساعت پایین میآمدم، آنوقت حتی روی یورو دلار هم در همان قیمت که شما فرمودید دچار اشتباه نمیشدم. اما نتیجه عدم تمرکز بازار و تعجیل در از دست ندادن موقعیت تریدر را دچار خطا خواهد کرد. به هر حال برای شما آرزوی موفقیت را دارم شاد باشید |
چقدر جالب
نقل قول:
|
ممکنه یک آمار کلی از وضعیت شرکت کنندگان اعلام کنید، مثلاً اینکه چند نفر مسابقه رو شروع کردند، چند نفر هنوز باقی مانده اند، چند نفر کلاً کال شده اند و از مسابقه خارج شده اند.
فقط آمار رو بدون اعلام اسامی بفرمائید کافی هست. |
1 ضميمه
با سلام
وضعیت آماری Equity شرکت کنندگان در تصویر پیوست آمده است. موفق باشید |
نقل قول:
لطفاً رتبه ها را هم به ترتیب ذکر بفرمائید. با تشکر |
آفا این جا چقدر خاموش شده .فکر میکنم همه در حال بالا بردن بالانسشون هستن.
یه حرفی ،استیتمنتی ،چیزی بذارید .یه ذره گرم شه اینجا. |
با عرض سلام خدمت مدیرت سایت <<آقا رضا>> و تشکر مخصوص از زحمات ایشان بابت برگزاری مسابقات ...:rolleyes:
و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز شرکت کننده... آقا رضا یه پیشنهاد (البته جسارته ببخشید):blush: آقا رضا اگه لطف کنید هر روز سر ساعت مشخص نتایج رو اعلام کنید تا شرکت کننده گان در جریان مسابقه باشند خیلی ممنون می شیم...:cool: بازم ممنون از بابت زحماتتون در این سایت پر محتوا و با ارزش...:rambo: فعلاً یا علی |
ماهم که افت سرمایه مان زیاد شد (از 800 به 300)
رفتیم پی کارمان خدا برای الباقی بازماندگان .... |
1 ضميمه
نگران نباش عزیز .به تلاشت ادامه بده .من از 159 کندم الان رسیدم به بالای 3000 .اگه مثل شما ناامید میشدم که این اتفاق نمی افتاد.
یه امضایی بود اگه اشتباه نکنم نوشته بود : ادامه دادن را بیاموز با این حال به نظر من با دقت بیشتر و پایبندی بیشتر به سیستم معاملاتیت کار رو ادامه بده. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] دوستان ببخشید هر چی تلاش میکنم استیتمنتم بدون پایین و بالا باشه هنوز نمیتونم. دائما در حال بالا و پایین رفتنه. اما نگران نیستم چون با رعایت صحیح مدیریت سرمایه اگه تو 3 روز همه معاملاتم هم اشتباه باشه بازم بالای 1000 باقی میمونم. |
سلام من از اول مسابقه تا الان لات ورودیم 0.01 بوده چون مدیریت سرمایه من بیشتر از این رو اجازه نمیده الان بالانسم 740$ هست . نمیدونم شرایط این مسابقه به نظر من با قوانینن اصلیه ترید جور در نمیاد . من نزدیک 50 تا معامله داشتم و حدودی 2500 پیپ سود گرفتم الان هم در جدول تو رده 28 ام هستم . سعی می کنم با همین لات اگه بشه جزء 10نفر اول باشم . |
1 ضميمه
با سلام
آخرین وضعیت Equity و Balance شرکت کنندگان در فایل پیوست آمده است. موفق باشید |
آقا اين استيمنت كجاس؟ من تازه كار با متا رو ياد گرفتم، اين استيمنت رو نمي دونم از كجا پيدا كنم ببينم. ممنون ميشم منم راهنمايي كنين... تشكر
|
نقل قول:
پائین ِ متاتریدر، گزینه ی Account History رو انتخاب کنید، راست کلیک کنید و گزینه ی Save as Detailed Report رو انتخاب کنید، در پنجره ی باز شده آدرس مورد نظرتون رو بهش بدید و در نهایت گزینه ی Save رو بزنید. تصاویر زیر هم میتونه کمکتون کنه. امیدوارم متوجه شده باشید. استیتمنت ِ ذخیره شده با برنامه های Mozila Firefox ، Internet Explorer ، Word ، Excel ، ... قابل دیدنه. http://i34.tinypic.com/fldd7n.jpg http://i37.tinypic.com/2yjx20h.jpg |
2 ضميمه
بیشترین سود و زیان در یک معامله را در فایلهای پیوست ببینید.
|
سلام به همه
من یه هفته نبودم ببین چه خبر شده اینجا... من این هفته نتونستم ترید کنم ولی قول می دم هفته دیگه خواب راحت رو از نفرات برتر بگیرم. راستش درگیر مراسم و خرید و از این جور حرفهام.. :D ... به امید موفقیت همه.... |
سلام آقا رضا مگه قرار نشد بیشتر از 30% بالانس سود در 1معامله قبول نباشه ؟
سئوالم اینه یعنی این افرادی مه 1200$ سود تو 1معامله داشتند در آن لحظه 4000$ :blink:بالانسشون بوده ؟لصفا جواب بدید اگه نه که ما هم دیگه این مسئله رو رعایت نکنیم .:evil2: :cry: |
سلام
توضيح نوشتاري هم كافي بود. حالا سوالم اينه كه نمودار تصويري به چه معناس، چون هر كي سود كرده، نموداري شبيه اين داره، اما اعداد كنار اون حتما ً معني و مفهومي دارن، همينطور اعداد پايين نمودار كه من تقريبا ً از اونا بي اطلاعم. مثلا ً درادان ِ من خوبه يا بد؟ و اگه اوناي ديگه رو، مهم هاش رو توضيح بدين ممنون مي شم.... I know the rules, but break some, no other choice! |
ساعت جاري 03:46 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |