انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   پیشنهادات و انتقادات (Suggestion and Feedbacks) (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   سوال درباره امکانات و قابلیت‌های وب سایت (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=3584)

ar460ash February 5th, 2010 13:09

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله farshad1366 (پست 373756)
چرا نمیذارین موضوع جدید بزنیم؟؟؟!!!!!!!

چرا سایت این همه طول میکشه باز بشه؟
با چند تا ISP مختلف هم adsl و هم dial up تست کردم . الان خیلی وقته اینجوریه؟؟؟

تازه باید یه 15 تا پست دیگه هم بزنم

من هم این مشکل رو داشتم.

مرورگر opera رو نصب کنید و حالت توربو اون رو هم فعال کنید .

خیلی مفیده و مشکلتون رو حل میکنه

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

persiansarmaye February 5th, 2010 16:13

سلام

این تاخیر 40 دقیقه ای!!! برای هر پی ام خیلی زیاد هست، من توی هیچ فرومی ندیدم. ضمن اینکه تعداد پی ام ها هم بسیار پایینه و باکس پی ام بسیار سریع پر میشه!

albertini February 5th, 2010 23:36

با سلام

اعتبار خاکستری رنگ با شرح ((اعتبار شما به این پست برابر Even می‌باشد.)) به چه معنایی میباشد

با تشکر.

Reza February 5th, 2010 23:42

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله albertini (پست 374017)
با سلام

اعتبار خاکستری رنگ با شرح ((اعتبار شما به این پست برابر Even می‌باشد.)) به چه معنایی میباشد

با تشکر.

سلام

این عبارت را در کدام قسمت مشاهده کردید؟

albertini February 5th, 2010 23:46

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Reza (پست 374020)
سلام

این عبارت را در کدام قسمت مشاهده کردید؟

در قسمت تحلیل بنیادی

Saeed_M February 5th, 2010 23:46

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله albertini (پست 374017)
با سلام

با تشکر.

درود

سطح اعتباری که کاربرها یا اعضا به یکدیگر می دهند متفاوت میباشد
فرضا سطح اعتباری که شما از مدیر ارشد دریافت میکنید با اعتباری که از اعضایی که به تازگی ثبت نام کرده اند , متفاوت میباشد .
به همین خاطر احتمالا دوستی که به شما اعتبار هدیه داده اند یا تعداد پست های کمی داشته و یا از اعضای تازه ثبت نام کرده میباشد پس سطح این اعتبار برابر Even یا سر به سر ( شما بخوانید مثبت ) است .

امیدوارم درست گفته باشم .

albertini February 6th, 2010 00:00

خودم فکر کردم شاید یکی مثبت داده و یکی منفی و نتیجه یک اعتبار خنثی شده ولی از اونجا که امکان اعتبار منفی برای کابران عادی

وجود نداره سوال برام پیش اومد.

Gh.Saeadian February 6th, 2010 00:22

سلام
همانطور که سعید عزیز گفت اون اعتبارها مربوط به دوستانی بوده که Junior Member هستند.
موفق باشید

Honda February 6th, 2010 14:10

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Honda (پست 373588)
سلام ، ظاهراً دوباره مشکل بسیار دیر باز شدن سایت سرمایه شروع شده ( چون مدتی بود که سرعت باز شدن سایت سرمایه خوب شده بود ) و فقط هنگام باز شدن صفحات سرمایه برای من این مشکل وجود دارد ...ADSL Asiatech - 512 kbبا احترام : Honda

سلام ، مشكل فوق با حذف نرم افزار Flash Player حل گرديد ( با تشكر از ادمين محترم آقا Reza ).
ارادتمند : Honda

WISHMASTER February 9th, 2010 17:10

با سلام به مدیریت محترم سایت
متاسفانه سرمایه به سختی برای من بالا میاد . البته در مورد سایتهای دیگه این طور نیست. مثلاً سایت قیمتها خیلی سریع بالا میاد. اما صفحات سرمایه به سختی لود میشن. لطفاً پی گیری بفرمایید.
با تشکر

xx13x13 February 18th, 2010 20:00

سلام
من دو روز وقتی میخوام وارد سایت بشم بروسر هنگ میکنه و فقط با سایت سرمایه ایم مشکل پیش میاد و بعد از اونم خیلی کند میشه

Kambar February 18th, 2010 20:03

قبلا سرمایه برای من به سختی بالا میامد اما یه هفته هست که خوب شده ...

Mehrdad-FX February 22nd, 2010 22:41

اعتبار

با درود فراوان

قبلا چند بار اتفاقی به قسمتی که میشه اعتبار خودم چک کنم رفتم و دیدم که چه کسانی به پستهام اعتبار دادن ولی حالا هر چقدر میگردم این قسمت رو پیدا نمیکنم. لطفاٌ راهنمائی کنید.

پیروز باشید

Gh.Saeadian February 22nd, 2010 23:11

سلام
روی لینک تنظیمات از بالای صفحه کلیک کن.
موفق باشی

persiansarmaye February 24th, 2010 15:13

حداقل تعداد پست برای زدن تاپیک چقدره؟ یعنی من الان بعد از 4 سال عضویت باید اسپم بکنم تا بتونم یه تاپیک بزنم؟

Honda February 24th, 2010 20:22

سلام persiansarmaye عزيز ، در تاپيك : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ، اينطور بيان شده است كه ( البته با توجه به عبور از شرط گذشتن 15 روز از عضويت شما ) يا بايستي حداقل 30 پست در فروم درج كرده باشيد و يا از طريق فرم [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ، موضوع درخواست ايجاد تاپيك جديد را به مديريت محترم فروم اعلام بفرمائيد.
با احترام : Honda

Mehrdad-FX February 24th, 2010 21:07

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله persiansarmaye (پست 378061)
حداقل تعداد پست برای زدن تاپیک چقدره؟ یعنی من الان بعد از 4 سال عضویت باید اسپم بکنم تا بتونم یه تاپیک بزنم؟

با درود فراوان

حداقل 30 تا. متاسفانه همین سیستم باعث شده که تاپیکها پر از پستهائی با این مضامین شده: "آقا دمت گرم" "ما خیلی مخلصیم" "چاکر همه دوستان گل" و در اکثر تاپیکها باید چند صفحه رو با این وضع اینترنت و بالا اومدن صفحات بگردی تا یک پست به درد بخور و مرتبط پیدا کنی.
ولی شما که دیگه نزدیک 30 تا هستی. چند تا چاکرم، مخلصم بفرست حله;)

موفق باشید

Gh.Saeadian February 24th, 2010 21:55

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله persiansarmaye (پست 378061)

سلام
دوستان در پستهای قبلی راهنمایی لازم رو کردن.
اما منهم خواستم نظر خودم رو بگم.
با توجه به اینکه برای ایجاد تاپیک 3 پست کم دارید و احتمالاً تاپیکتون مربوط به اکسپرت نویسی هست چه بهتر که دانش و اطلاعات فنی خودتون رو در تایپکهای مربوطه نشر بدید تا دوستانی که بعداً میخوان باهاتون مرتبط بشن شناخت بهتری پیدا کنن.
موفق باشی

persiansarmaye February 26th, 2010 15:16

خب الان من پستهام شد بیشتر از 30، منتها تاپیک رو پست میکنم فقط یک صفحه سفید میاد!

Captive March 2nd, 2010 16:42

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله persiansarmaye (پست 378612)
خب الان من پستهام شد بیشتر از 30، منتها تاپیک رو پست میکنم فقط یک صفحه سفید میاد!

دقیقا منم همین مشکل رو دارم ، بعد از سالها اومدیم یه تایپیک رو بزنیم که با این اررو مواجه شدیم..

نقل قول:

کاربر محترم Captive, شما به یکی از دلایل زیر اجازه دسترسی به این صفحه را ندارید :

1. ممکن است کمتر از 15 روز از عضویت شما گذشته، یا تعداد پستهای شما کمتر از 30 باشد.
2. ممکن است نام کاربری شما فعال نشده باشد.
3. ممکن است دسترسی شما بدلیل عدم رعایت قوانین سایت، محدود شده باشد.
گزینه ی 1 که نمیتونه بر من وارد باشه /.

2. هم همینطور

و اما اگر 3 هم باشه ، تا به حال کار بدی نکردم :happy:

از مدیران عزیز خواهشی که دارم اینه که این مشکل رو حل کنند. ممنون:advise:

ehsan16481 March 2nd, 2010 17:29

جستجو در فایلهای ضمیمیه

سلام
آیا با قابلیتهای وبسایت میشه دنبال فایل با اسم مورد نظر در فایلهای ضمیمه پستها گشت؟ مثلا یک دوستی
یک فایل پی دی اف یا یک اندیکاتور توی پستها ضمیمه کرده وشما بعد از مدتها میخواهید سراغ آن فایل بروید
اما شما آی دی شخص پست دهنده رو بخاطر ندارید ....
معمولا در اینجور مواقع من میبینم دوستان از همدیگر در خواست میکنند! و منتظر پاسخ میمانند!
آیا راه مکانیزه تری هم هست؟

Reza March 2nd, 2010 18:01

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Captive (پست 379449)
دقیقا منم همین مشکل رو دارم ، بعد از سالها اومدیم یه تایپیک رو بزنیم که با این اررو مواجه شدیم..

گزینه ی 1 که نمیتونه بر من وارد باشه /.

2. هم همینطور

و اما اگر 3 هم باشه ، تا به حال کار بدی نکردم :happy:

از مدیران عزیز خواهشی که دارم اینه که این مشکل رو حل کنند. ممنون:advise:

با سلام

دسترسی های شما مشکلی ندارد. در کدام تالار قصد ایجاد تاپیک را دارید؟

Captive March 2nd, 2010 18:06

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Reza (پست 379481)
با سلام

دسترسی های شما مشکلی ندارد. در کدام تالار قصد ایجاد تاپیک را دارید؟

درود بر شما.

در [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] .

البته در بخش ذکر شده دوستانی هم هستند که 1 پست هم ندارند اما تایپیک ایجاد کردند. :)

Reza March 2nd, 2010 23:06

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Captive (پست 379485)
درود بر شما.

در این قسمت .

البته در بخش ذکر شده دوستانی هم هستند که 1 پست هم ندارند اما تایپیک ایجاد کردند. :)

دوباره بررسی کردم. دسترسی شما مشکلی ندارد. لطفا یکبار دیگر با دقت مراحل را دنبال کنید.

DIKTA March 3rd, 2010 21:36

با سلام
اگر امكان دارد ترتيبي اتخاذ بفرماييد تا جلوي پيام خصوصيهاي تبليغاتي به نحوي گرفته شود .

با تشكر

Reza March 3rd, 2010 21:42

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله DIKTA (پست 379870)
با سلام
اگر امكان دارد ترتيبي اتخاذ بفرماييد تا جلوي پيام خصوصيهاي تبليغاتي به نحوي گرفته شود .

با تشكر

سلام

بر اساس قوانین سایت، تبلیغات از طریق پیام خصوصی ممنوع است. پیام خصوصی تبلیغاتی را از طریق دکمه http://forum.sarmaye.com/images/buttons_msn/report.gif در بالای صفحه پیام خصوصی گزارش کنید تا با کاربر خاطی بر اساس قوانین سایت برخورد شود.

isar March 7th, 2010 15:24

سلام

مدتیه تاپیک پرایم شده بازیچه تعدادی آی دیه تازه وارد که میان و جنجال درست میکنند.

این هم نمونش

کاملا از آی دی مشخصه که برای چه کاری ثبت نام کرده و کارش رو هم در اولین پست شروع کرده.

لطفا اون محدودیت 30 پست رو برای این تاپیک اجرا کنید.

مرسی

mohsen124 March 29th, 2010 09:07

با سلام خدمت دوستان
در بالای صفحه پخش زنده میتونیم نمایش موضوعات مشترک شده رو تیک بزنیم لطفا بگید چجوری میشه یک موضوع رو مشترک شد
با تشکر

Mehrdad-FX March 29th, 2010 11:41

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله mohsen124 (پست 385322)
با سلام خدمت دوستان
در بالای صفحه پخش زنده میتونیم نمایش موضوعات مشترک شده رو تیک بزنیم لطفا بگید چجوری میشه یک موضوع رو مشترک شد
با تشکر

با درود فراوان

وارد منوی ابزارهای موضوع در تاپیک مورد نظر شوید و اشتراک موضوع را انتخاب کنید و . . .

موفق باشید

Ahmad-Ali August 5th, 2010 11:23

سلام.
چطور میتونم عکس مثلا 160 یلو بایتی رو در سایت آپلود کنم؟
چون دیدم بعضی از دوستان عکسهایی رو در سایت آپلود میکنند که بزرگتر از اندزه مجاز در مدیریت ضمیمه هاست.
ارادتمند شما احمد.

barsam August 7th, 2010 20:19

دکمه تشکر برای من غیر فعال هست . لطفا راهنمایی کنید

isar August 8th, 2010 00:06

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله barsam (پست 421320)
دکمه تشکر برای من غیر فعال هست . لطفا راهنمایی کنید

وقتی پستهای شما به 15 عدد رسید دکمه تشکر فعال میشود

ozan_javad August 8th, 2010 05:51

محدودیت در استفاده از جستجو

به نظر من این محدودیت در جستجو که برای هر یوزر در هر دقیقه فقط یک بار اجازه استفاده از سرچ رو میده چیز جالبی نیست و گاها باعث میشه برای پیدا کردن یه موضوع چندین برابر حالت نرمالش وقت صرف بشه
میشه بصورت آزمایشی یه مدت حذف بشه تا تاثیرش بر روی سرور مشخص بشه ؟

SabaData August 8th, 2010 21:35

مشکل در ارسال مطلب

با سلام
دوستان گرامی هر کاری میکنم تا مطلبی ارسال کنم یا نظری به مطالب ارسالی دوستان بدم سیستم بهم اجازه این کارو نمیده و منو به یه صفحه ی دیگه لینک میده که تو محتویات صفحه اینارو درج کرده:
  1. ممکن است کمتر از 15 روز از عضویت شما گذشته، یا تعداد پستهای شما کمتر از 30 باشد.
(یا تعداد پستهای شما کمتر از 30 باشد.) من خودم فک میکنم این دلیل مشکل بندس ولی میشه دوستان بگن با این شرایط که نمیتونم جایی چیزی ارسال کنم چطوری میتونم پستهای خودم رو به 30 برسونم؟؟!

در اکثر قسمتهای انجمن این مشکل برام ایجاد شده به غیر از این بخش.
لطفا راهنماییم کنید.

با تشکر

Honda August 9th, 2010 13:54

سلام SabaData عزيز ، حتماً مستحضريد كه براي ارسال پاسخ در تاپيكي كه اكنون وجود دارد براحتي مي توانيد روي آيكون " ارسال پاسخ " كليك نموده و پاسختان را ارسال بفرمائيد ( مانند همين پستي اخيري كه شما ارسال نموده ايد ) ، خب در تاپيكهاي ديگر ( بجز اين تاپيك ) وقتي روي آيكون " ارسال پاسخ " كليك مي كنيد ، آيا نمي توانيد متن پستتان را در محل مربوطه تايپ و ارسال كنيد ؟ بعبارت بهتر اصلاً اجازه تايپ به شما نمي دهد و يا اينكه تايپ مي توانيد بكنيد ولي ارسال انجام نمي شود ؟
اگر مي توانيد تايپ كنيد ولي ارسال انجام نمي شود و سيستم به شما پيغام خاصي مي دهد كه از كار شما ممانعت مي كند ، پيشنهاد مي كنم پسورد خود را براي [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]ارسال بفرمائيد تا لطف نموده و با نام كاربري شما Login كنند و مشكل شما را مشاهده و راهنمائي لازم را بفرمايند.
البته براي صرفه جويي در وقت ادمين محترممان ، قبل از ارسال پسوردتان مي توانيد پسورد دائمي خود را به يك پسورد ساده تر مانند abcd تغيير دهيد و اين abcd را برايشان ارسال بفرمائيد و بعد از رفع مشكل و گرفتن راهنمائي لازم ، مجدداً پسورد abcd را به پسورد دائمي تان تغيير دهيد.
ضمناً خالي كردن Cash اينترنت اكسپلورر شايد مفيد واقع شده و مشكلتان را حل كند ، لذا لطفاً Cash اينترنت اكسپلورر را پاك نموده و اينترنت اكسپلورر را يكبار ببنديد و مجدداً باز نموده و اقدام به ارسال پاسخ در تاپيكي غير از اين تاپيك بفرمائيد و نتيجه كار را بيان فرمائيد.
انشاءالله كه توانسته باشم راه حل ساده و سريعي را خدمتتان عرض كنم.
با احترام و تشكر : Honda

SabaData August 9th, 2010 17:09

با سلام
ممنون که به مشکل بنده پاسخ دادید ولی مشکل من اینه که به غیر از اینجا جای دیگه ی فروم نمیتونم مطلب یا پاسخ یا... ارسال کنم یعنی اصلا اجازه بهم داده نمیشه که صفحه word برام باز بشه حتی بخش تفریحی انجمن هم این مشکل رو داره. میشه گفت طوری تنظیم شده که سطح دسترسی یوزر به صورت یک کاربر غیر عضو فعالیت میکنه.
باتشکر.

SabaData August 9th, 2010 19:07

با سلام
Honda گرامی بسیار متشکرم از اینکه به مشکل بنده توجه کرده اید.علیرغم اینکه مرورگر مورد استفاده منFireFox هستش ولی با IE هم تست کردم و همین مشکل برام ایجاد شد .

با تشکر

Honda August 9th, 2010 19:13

سلام SabaData عزيز ، قرار نيست فايل وردي باز شود ( در سؤال شما راجع به فايل ورد مطلبي نبود و جواب اين حقير نيز به فايل وردي اشاره نمي كرد ) ...
اگر مي خواهي مشكلت سريعتر حل شود به تك تك مواردي كه در [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] خدمتت عرض كردم لطفاً دقت بفرما و بصورت موردي به سؤالاتم در آن پست ، پاسخ بده چون در غير اينصورت و با دادن جوابهاي كلي ( و غير دقيق ) و غير مشابه با مواردي كه اين حقير در پست قبليم از شما خواستم ، ممكن است مشكلت سريع حل نشود و خودت درگيرش باشي ...
حالا هرطور شما مايلي همانطور عمل بفرما ... بنده قصدم كمك بود كه انجام شد ولي پاسخ شما ( به نظر اين حقير ) فقط تكرار پست قبليتان بود ...

SabaData August 9th, 2010 19:21

سلام مجدد.
مرسی از این همه تلاشتون جهت رفع مشکل.
چشم بنده دوباره همه ی نکاتی رو که شما فرمودین رو چک میکنم .
با تشکر

SabaData August 9th, 2010 19:25

تا جایی که خودم پی بردم فک کنم مشکل از همون حداقل پست ارسال شده باشه(حداقل 15پست جهت ارسال تاپیک جدید)
چون اکثر مواقع این گزینه بالای موضوعات انجمن نوشته میشه.
با تشکر.

Honda August 9th, 2010 21:56

سلام SabaData عزيز ، ظاهراً شما به سؤالهاي خودتان و جوابهاي اين حقير كمي خوب دقت نكرده ايد ...
-------------------------------------------------------------------
در [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ، شما گفته ايد :

با سلام ، دوستان گرامی هر کاری میکنم تا مطلبی ارسال کنم یا نظری به مطالب ارسالی دوستان بدم سیستم بهم اجازه این کارو نمیده و منو به یه صفحه ی دیگه لینک میده که تو محتویات صفحه اینارو درج کرده:
(یا تعداد پستهای شما کمتر از 30 باشد.) من خودم فک میکنم این دلیل مشکل بندس ولی میشه دوستان بگن با این شرایط که نمیتونم جایی چیزی ارسال کنم چطوری میتونم پستهای خودم رو به 30 برسونم؟؟!
در اکثر قسمتهای انجمن این مشکل برام ایجاد شده به غیر از این بخش. لطفا راهنماییم کنید. با تشکر
و از طرفي در [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ، شما گفته ايد :
... حداقل 15 پست جهت ارسال ( ! ) تاپیک جدید ...
-------------------------------------------------------------------
( ! ) = " ارسال " براي ارسال پست يا ارسال پاسخ به پست دوستان محترم بكار مي رود و " ايجاد " براي ايجاد تاپيك ...
خب حقيقتش يا مشكل از هوش كم اين حقير است يا اينكه درست متوجه منظور شما نشده ام ( اگر از دوستان عزيز كسي متوجه شده ، بسم الله ايشان را راهنمائي بفرمايد ... )
مشكل شما دقيقاً چه چيزي مي باشد ؟ عدم امكان ايجاد تاپيك جديد يا عدم امكان دادن پاسخ به پستهاي دوستان در تاپيكهاي ديگر ( بغير از اين تاپيك ) ؟
اگر جسارت نباشه توصيه مي كنم بعنوان يك شخصي كه از مشكل شما آگاهي ندارد ، پستهاي خوده عزيزتان و پاسخهاي اين حقير را مجدداً و اين بار با تأمل كافي بخوانيد تا ببينيد آيا واقعاً حق با بنده مي باشد كه شما هنوز مشكلتان را درست بيان نكرده ايد و ضمناً پاسخ عرايض بنده در [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] را هم نداده ايد و بدنبال راه حل مشكل فوق ( ؟ ) مي گرديد ...
صلاح نمي بينم بيشتر از اين مزاحم شما درباره اين موضوع باشم و از اينكه ( ظاهراً ) نتوانستم كمكي به شما بكنم ، صميمانه از شماي بزرگوار و ديگر بازديدكنندگان محترم تاپيك ، عذرخواهي مي كنم ...

Ahmad-Ali August 19th, 2010 18:36

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Ahmad-Ali (پست 420815)
سلام.
چطور میتونم عکس مثلا 160 یلو بایتی رو در سایت آپلود کنم؟
چون دیدم بعضی از دوستان عکسهایی رو در سایت آپلود میکنند که بزرگتر از اندزه مجاز در مدیریت ضمیمه هاست.
ارادتمند شما احمد.

سلام دوستان.
لطفا در این مورد هم راهنمایی کنید.
ارادتمند شما احمد

Honda August 19th, 2010 20:15

سلام Ahmad-Ali جان ، پيشنهاد مي شود تالار [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ، انجمن[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ، تاپيك[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ، پست [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ، را ملاحظه بفرمائيد و اگر به پاسخ خود نرسيديد ، همينجا سؤالتان را مطرح بفرمائيد.

SabaData August 20th, 2010 15:03

با سلام

ahmad گرامی در هر بخش از سایت که نیاز به ذخیره تصاویر دارید یک مکان برای آپلود عکس در روی سرور سایت سرمایه وجود دارد که حداکثر 60KB اجازه آپلود را میدهد. در بالای همین قسمت یک کادر وجود دارد که لینک عکس های آپلود شده در سایتهای دیگر را ذخیره و به نمایش در می آورد.شما میتونید به راحتی عکسهای پرحجم خودتون رو تو سایتها یا هاست های دیگه ذخیره کنید و فقط لینک (URL) عکس رو تو اون کادر قرار بدین.

با تشکر.

ozan_javad August 25th, 2010 11:58

کسی میدونه تصاویر این پست کجا رفتن !!؟

copy paste کرده بودم

SabaData August 25th, 2010 13:22

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله ozan_javad (پست 426844)
کسی میدونه تصاویر این پست کجا رفتن !!؟

copy paste کرده بودم

سلام
درسته من این مطلب رو خوندم خیلی هم جالب بود ولی عکسی نداشت فکر کنم آپلود نکردین شایدم از جایی که لینک عکساشو ورداشتین از اونجا پاک کردن.

باتشکر.

Honda August 26th, 2010 00:49

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله ozan_javad (پست 426844)
کسی میدونه تصاویر این پست کجا رفتن !!؟ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
copy paste کرده بودم

سلام ozan_javad عزيز ، اين حقير فكر مي كنم عكسهاي شما در فروم سرمايه آپلود نشده بودند و آدرسشان در ايميل ياهو شما بوده است كه احتمالاً هنگامي كه ايميل شما باز بوده است ، عكسها را درست مشاهده مي كرديد ولي هنگامي كه از ايميلتان خارج شده ايد ، ديگر به آنها دسترسي نداريد ( مضافاً اينكه احتمال دارد اگر دوباره وارد ايملتان شويد بازهم ممكن است بعلت اعداد Random ي كه به آنها اختصاص شده بود ، نتوانيد آنها را ببينيد ، ولي به امتحانش مي ارزد ، لطفاً وارد ايميلتان شويد و سپس پست فوق را دوباره ببينيد تا مشخص شود مشكل حل شده است يا خير ) ...
فكر مي كنم copy paste شما خوب انجام نشده بود و بجاي copy در هارد شما ، از آدرسي در ايميلتان paste انجام شده است ...

goodgirles August 29th, 2010 18:26

سلام
من نمیتوانم در تالار عمومی و اعضا پست بزنم در حالی که بیش از 15 روز از عضویتم میگذره و 30 پست هم دارم . ایا دسترسی من محدود شده ؟

alireza. September 11th, 2010 00:15

سلام
من چطوری میتونم یه تاپیک جدید باز کنم؟
لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر

javadbohlul September 29th, 2010 09:00

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله alireza. (پست 432126)
سلام
من چطوری میتونم یه تاپیک جدید باز کنم؟
لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر

با عرض سلام دوستان من هم این مشکل رو دارم اگر کسی بتونه راهنمایی کنه ممنون میشم

ساعت جاري 04:50 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.