![]() |
az labtop daram estefade mikonam inam ke farsi nadare moteasefane . shoma midonid iradesh chea
|
خوب 1001 ایراد ممکنه داشته باشه.ولی معمولا مشکل از پاور هست. یه بار کابلشو از پشت پاور در بیارین دوباره جا بزنین ببینین درست میشه؟
|
in karo kardam vali roshan nashod
|
mboard ro ham chek kardam vali zaheram hichkodam az moshkelate zahre ke zaman sokhtan zaher mishe nadare
|
نقل قول:
موفق باشید. |
moteasefane mboard dar fani ro veda gofte
|
سلام دوستان
یه مشکلی پیش اومده هرچی باهاش کلنجار می رم درست نمی شه.... من از spss یکسری کلمات فارسی رو به excel ، پیستpaste ، کردم ولی وقتی به excel میاد این شکلی میشه . فونتش قاطی میکنه ... چجوری می تونم درستش کنم؟؟؟؟ ممنون [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] علی یارتان |
نقل قول:
این کار رو امتحان کنید که وقتی میخواید فایل رو Paste کنید، به صورت Special Paste این کار رو انجام بدید. امیدوارم که درست بشه ... ارادت |
نقل قول:
نه خیر این مثل اینکه به این راحتی درست نمیشه ... باز هم ممنون حامد عزیز;) علی یارتان |
سلام دوستان
می خوام یه مودم adsl بگیرم . چون بیشتر برای نوت بوک می خوام این مدل های usb که آداپتور هم ندارند و جمع و جور هستند خیلی جالبن اما اصلا نمی دونم کارشون چطوره . کلا ممنون می شوم یه راهنمایی بفرمایید شادباشید |
نقل قول:
بنده خودم استفاده میکنم . بسیار هم خوب جواب میده . مودم من مارک D-Link هست . فقط نیاز به یک نصب ساده داره . و اندازه کوچیکی هم داره . البته تو تنظیماتش یه سری تغییرات باید داد . که اگه خواستید استفاده کنید بگید تا براتون توضیح بدم . موفق باشید |
نقل قول:
من از مودم d-link مدل dsl-200 استفاده میکنم. usb هست وکارش حرف نداره(همونی که دوستمون moji_profit) میگن. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] موفق باشید |
نقل قول:
شهرام خان یکی از دوستان من بخاطر راحتی هرچه بیشتر یک مودم وایرلس گرفته و در داخل منزل و محل کارش با اینترنت کار میکنه و لذت میبره ;) مثل این: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] به هر حال این در حد یک پیشنهاد هست. ارادت |
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام 2 تا لينك موجود در اين سايت براي من ف ي ل ت ر شده و نميتونم بگيرمش. آيا كسي ميوتنه فايل torrent موجود در يكي از اين دو سايت را بگيره و در جايي آپلود كنه ؟ متشكرم . |
نقل قول:
|
ساعت جاري 16:44 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |